Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο 

Αν φυσικά χρειαστεί 

Στην δεύτερη εξωσωματική έβγαλα 10 άλλα δύο τα κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες 

Λυπάμαι για τις απώλειές σου. Και εγώ είμαι σε φάση διέγερσης τώρα (έχω 4 έμβρυα 3 ημερών κατάψυξη) και τώρα σε καινούριο κέντρο είμαι σε φάση διέγερσης για να κάνω βλαστοκύστες (στο παλιό κέντρο κάναν μόνο φυσικούς!). Ακόμα ΕΤ δεν έχω κάνει.  Κάπου διάβασα ότι όταν λίγα έμβρυα επιβιώνουν, είναι καλύτερα να τα πας σε στάδιο 3 ημερών. Και εγώ τώρα αν δεν δώσω πολλά έμβρυα θα τα αφήσω 3D και όχι σε βλαστοκύστη, αν και ο γιατρός επιμένει να φτάσουν 5 ημερών και να κάνω προεμφυτευτικό. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι η μεταφορά σε βλαστοκύστη αξίζει αν έχεις πολλά έμβρυα και κάνεις προεμφυτευτικό για να κάνεις καλή επιλογή. Διαφορετικά καλύτερα είναι σε 3 ημερών να γίνει η μεταφορά. Εννοείται ότι πριν την ΕΤ κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο και υστεροσκόπηση για να αποκλείσεις οποιοδήποτε παράγοντα εκτός του εμβρύου. Επίσης, λέγεται ότι η κατάψυξη μπορεί να βλάψει το έμβρυο και τα μην αντέξει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της ποιότητας των ωαρίων, και προτιμάται η μεταφορά σε φρέσκο κύκλο. Είμαι και εγώ 45+ ( με τους ...γιατρούς έχασα πολύτιμο χρόνο) και το ψάχνω πάρα πολύ.. Πάνω από 40 χρειαζόμαστε εξειδικευμένο πρωτόκολλο και όχι ό,τι εφαρμόζεται σε νεαρότερες ηλικίες. Ακόμα και το μέγεθος του ωοθυλακίου την ημέρα χορήγησης ovitrelle μπορεί να είναι και <20 mm, μικρότερο από ότι σε νεαρότερη γυναίκα, είναι πάλι γονιμοποιήσιμο. Σου παραθέτω ό,τι γνωρίζω μήπως βοηθήσει...

1 hour ago, Makelen είπε:

Γεια σας κορίτσια.. έκανα τον υπέρηχο. 6η εβδομάδα. Τελικα έχουμε ένα μωράκι. Μια χαρά, ψηλά στη μητρα, με καρδιακή λειτουργία.❤️

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό να ολοκληρώσεις και να γεμίσει το σπίτι σας!!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

εσύ δεν ήσουν που χθες σε καλούσε το σίδερο;

Μα τι συστήματα έχεις; Το σίδερο σου τηλεφωνεί, η κατσαρόλα σου κλείνει το μάτι..... Είσαι σίγουρη ότι τον πλανήτη που ζεις τον λένε γη; Ή μήπως να κάνω το πούλμαν-πλοίο-αεροπλάνο και διαστημόπλοιο;

Θα με καταστρέψετε εσείς!!! .... α πα πα πα !:tongue:

Μα θα φορέσουμε και στολή αστροναύτη τώρα?:confused: Ενίσταμαι αφεντικό.. Δε βολεύει παιδί μου στις εκδρομές:tongue:!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΩ!!!!!

ΦΟΒΑΜΑΙ:confused:

Μα τι; Μόνο μέχρι την Καβάλα θα πηγαίνουμε;

Λίγη ποικιλία βρε παιδί μου... Θα γνωρίσουμε και τον Μίστερ Σποκ! Έλα!!!!

Μα τι; Μόνο μέχρι την Καβάλα θα πηγαίνουμε;

Λίγη ποικιλία βρε παιδί μου... Θα γνωρίσουμε και τον Μίστερ Σποκ! Έλα!!!!

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ!!!!!

ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΞΕΝΑΓΟ-ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ-ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ.....!!!!!!

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ!!!!!

ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΞΕΝΑΓΟ-ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ-ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ.....!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι για να βρούμε άλλη ΞΕΝΑΓΟ-ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ-ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ..όλα σε ένα, μόνο στο διάστημα έχουμε ελπίδες...

Κι άλλο οξύμορο σχήμα:confused:

KABALA ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΒΑΛΑ!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑ!!!!

ΕΚΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!!

ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ GIASMIN ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

εσύ δεν ήσουν που χθες σε καλούσε το σίδερο;

Μα τι συστήματα έχεις; Το σίδερο σου τηλεφωνεί, η κατσαρόλα σου κλείνει το μάτι..... Είσαι σίγουρη ότι τον πλανήτη που ζεις τον λένε γη; Ή μήπως να κάνω το πούλμαν-πλοίο-αεροπλάνο και διαστημόπλοιο;

Θα με καταστρέψετε εσείς!!! .... α πα πα πα !:tongue:

χαχαχα......tounts γελαω ακομα με το μην. σου!!!!!! Σ'αυτο τον πλανητη βρισκομαι μην ανησυχεις και ανυπομονω για τα διαστημικα μας ταξιδια...τι να φοβηθουμε τωρα πια!που ξερεις μπορει να βρουμε τον E.T. χαχαχα:-)

1a0fd6e0b8.png

...γεια σας κοριτσια...καλα ταξιδια μας ευχομαι κι εγω!ιπποκαμπακι μην ανησυχεις καθολου,τα καλυτερα ερχονται,ειμαι σιγουρη!αλλωστε συμφωνω τοσο πολυ με την tounts για το οτι κ μονο που αναπνεουμε ειμαστε τυχεροι....εχουμε τοσα για να ΄μαστε ευτυχισμενοι!!!!!!giasemi κι εγω το σκεφτομουν αυτο στην αρχη αλλα τελικα καταληγω στο οτι ο αντρας μου ειναι τυχερος που εχει εμενα κι εγω που εχω εκεινον κι ολα τα αλλα θα'ρθουν.......:lol:

ΝΙΚΑΚΙ έχεις δίκιο όντως έχουμε ο ένας τον άλλον!!! και σίγουρα βοηθά το γεγονός ότι είμαστε σε ένα νέο περιβάλλον γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με την αδερφή και τη μητέρα του άντρα μου γιατι διεκδικούσαν το σπίτι που μέναμε πρίν και προκειμένου να ησυχάσουμε. της το παραχωρήσαμε σχεδόν ,μας έδωσε ενα συμβολικό ποσό και καταφέραμε να συγκεντώσουμε τα υπόλοιπα και αγοράσαμε το σπιτάκι μας, περάσαμε πολλές δυσκολίες αλλά τώρα που σου γράφω αγναντεύω την υπέροχη θέα του σπιτιού μου και αισθάνομαι τυχερή που έφυγα από ένα άσχημο περιβάλλον!!

Επεξεργάστηκαν by giasemi

Διαφημίσεις

πολυ ωραιες οι σκεψεις σου...εχεις πολλα ωραια να σκεφτεσαι κοιταζοντας τη θεα αλλα και αυτα που εχετε καταφερει με τον αντρα σου...!καλοριζικο το σπιτι και καλα ταξιδια ευχομαι μελλοντικα:lol:

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια πηρα την συνταγη,και θα παω στο ικα να τα γραψω,το μονο που μπορεσα να μαθω απο την γραμματεα ειναι οτι,τα μωρα τα δικα μου μαλλον ειναι ανα 2. :-P:-P:-Pσαν τους χιωτες. (θα βρει το φακελο μου και θα το επιβεβαιωσει),επειδη ηταν πολυ καλα τα κατεξυψαν ανα 2.οποτε παω για τα πρωτα διδυμα.αν βεβαια αποψυχτουν σωστα και δεν διαλυθουν.τοτε θα βγαλουνε τα αλλα 2.

μαγδα μου,δυστυχως δεν μπορεσα να τα δω για να τα φιλησω,αλλα ενιωθα ωραια μονο που ηξερα οτι ηταν στο επανω οροφο.μονα τους βεβαια αλλα δεν γινεται αλλιως.θα κανουν λιγο υπομονη.στην εξωσωματικη πριν με κανουν την εμβρυομεταφορα τα ειχαν βγαλει φωτο στο εργαστηριο,και η γιατρος μου την εδωσε και με ειπε:αυτα ειναι που θα σου βαλουμε.και κοριτσια ηταν τοσο καλα,η φωτο ηταν 3 ημερων και αυτα εδειχναν 4 ημερων δηλαδη μια μερα πιο γρηγορα,ενω αυτα τα 6 που εχω τωρα μεγαλωναν κανονικα.γι'αυτο πιστευω οτι εγω εχω το προβλημα και οχι τα εμβρυα.πιστευω να γινει και τωρα το ιδιο,να με δωσουνε φωτο,και αν μπορεσω και θελετε να σας τα δειξω.icon7.gif

αχ τελειαααααα.......τι ωραια σε λιγο καιρο τα μωρακια σου θα ερθουν στο φυσικο τους χωρο,στην κοιλιτσα σου...ποτε θα γινει η μεταφορα?ιπποκαμπακι μου χαιρομαι τοσο πολυ για σενα...που εφτασε η ωρα να γινει το ονειρο πραγματικοτητα!!:-):-):lol::wink:

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια πηρα την συνταγη,και θα παω στο ικα να τα γραψω,το μονο που μπορεσα να μαθω απο την γραμματεα ειναι οτι,τα μωρα τα δικα μου μαλλον ειναι ανα 2. :-P:-P:-Pσαν τους χιωτες. (θα βρει το φακελο μου και θα το επιβεβαιωσει),επειδη ηταν πολυ καλα τα κατεξυψαν ανα 2.οποτε παω για τα πρωτα διδυμα.αν βεβαια αποψυχτουν σωστα και δεν διαλυθουν.τοτε θα βγαλουνε τα αλλα 2.

μαγδα μου,δυστυχως δεν μπορεσα να τα δω για να τα φιλησω,αλλα ενιωθα ωραια μονο που ηξερα οτι ηταν στο επανω οροφο.μονα τους βεβαια αλλα δεν γινεται αλλιως.θα κανουν λιγο υπομονη.στην εξωσωματικη πριν με κανουν την εμβρυομεταφορα τα ειχαν βγαλει φωτο στο εργαστηριο,και η γιατρος μου την εδωσε και με ειπε:αυτα ειναι που θα σου βαλουμε.και κοριτσια ηταν τοσο καλα,η φωτο ηταν 3 ημερων και αυτα εδειχναν 4 ημερων δηλαδη μια μερα πιο γρηγορα,ενω αυτα τα 6 που εχω τωρα μεγαλωναν κανονικα.γι'αυτο πιστευω οτι εγω εχω το προβλημα και οχι τα εμβρυα.πιστευω να γινει και τωρα το ιδιο,να με δωσουνε φωτο,και αν μπορεσω και θελετε να σας τα δειξω.icon7.gif

Καταπληκτικό!!!

Άντε πολύ θέλω να σε διώξω κοπέλα μου από εδώ!!!!!Γρήγορα, γρήγορα.....ουστ!:P Να φύγετε, να πάτε αλλού!!!(καφέ μανούλες Ιανουαρίου 2011;ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αχ τελειαααααα.......τι ωραια σε λιγο καιρο τα μωρακια σου θα ερθουν στο φυσικο τους χωρο,στην κοιλιτσα σου...ποτε θα γινει η μεταφορα?ιπποκαμπακι μου χαιρομαι τοσο πολυ για σενα...που εφτασε η ωρα να γινει το ονειρο πραγματικοτητα!!:-):-):lol::wink:

υπολογιζω περιπου του θωμα,πανω-κατω.αναλογα με το πως θα αντιδραση ο οργανισμος,σ'αυτο τα καταφερνω.αυριο γενναει η φιλη μου.οσο θυμαμαι περσι το καλοκαιρι που με λεει:ελα,για καφε,θελω να μιλησουμε,παω και μαθαινω οτι ο συζυγος εχει 0 σπερμα,καταφαρμακωμενη και αυτη και αυτος.αυριο γενναει 2 κοριτσακια.μην σκεφτω οτι καναμε ονειρα οτι θα παιζανε τα παιδακια μας.τελος παντων.λοιπον ποια θα με ακολουθησει στο δρομο της εγκυμοσυνης(αν πιασω βεβαια),να εχω και παρεα????? ποια?????ολες????? :-P:-P:-P μακαρι!!!!!!!!!!!icon10.gificon10.gificon10.gificon10.gificon10.gif (αυτος ο πρασινος πολυ μ'αρεσει):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...