Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Και εγώ γι'αυτό τα θέλω,, μου είπε ο γιατρός να ξέρω όσο το δυνατόν νωρίτερα,,, αλλά χοριακή δεν λέει κάθε λίγο και λιγάκι ... (25ευρώ είναι αυτά) Τις προηγούμενες φορές είχα χρησιμοποιήσει το clear blue και ήμουν ευχαριστημένη.. αλλά και αυτό ακριβό είναι (τα 2 18ευρώ νομμίζω είχα δώσει)...

Για πες μου απο που τα πήρες εσύ?

σωστα! ξεχασα πως ειμαστε στην ιδια κατηγορια και σενα τα ιδια σου ειπε ε; τι να σου πω; μπορει σε μενα να ετυχε επειδη ειχα σχετικα χαμηλη χοριακη (48 μοναδες), αλλα απο γνωστες ξερω πως και με μικροτερη χοριακη ή και πριν τη καθυστερηση το κλιαρ εδειχνε αν ηταν θετικο! ειμαι περιπτωσαρα τελικα!

http://www.homehealth-uk.com/

απο εδω τα πηρα!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειαααα!!!!!

Δομνινάκι καλά κάνεις και έχεις σχέδιο Β !!! Και γω φυσικά θα κάνω τη θεραπεία μου και θα προσπαθήσω πάλι !!!Το θέλω και γω και ο σύζυγος πολύ αλλά πιστέψτε με αν εκείνος μου έλεγε δεν αντεχω άλλο θελω χρόνο να συνέλθω, δεν θα τον πίεζα!!!!Οσο και αν ηλικιακά δεν έχω περιθώρια ,δε θα τίναζα το σπίτι μου στον αέρα!!!Ειμαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο 22 χρόνια!!!!!Κατά ενα περίεργο τρόπο τώρα στα ''γεράματα'' χαχα ειμαστε καλυτερα από παλιά!!!Περάσαμε τόσα και με στήριξε απόλυτα σε όλες τις προσπάθειες, παρόλο που είναι πολυ ευαίσθητος!!!Με τη τελευταία αποβολή , λύγισε!!!Εγώ μπορεί να σκλήρυνα και να έβλεπα το έμβρυο οταν το πηγα για βιοψία εκεινου όμως του στοιχισε τρομερα!!!!Θέλω να πω οτι κάθε ανθρωπος έχει τις δικες του αντοχες και εχει το δικαίωμα αυτό, όσο σπουδαίο και να ειναι το ζητημα παιδί!!! Και η αλήθεια είναι οτι έχουμε περάσει πάρα παρα πολλά!!!Δεν είναι δηλαδη οτι με 1-2 αποβολές το βάζεις κάτω!!Τοτε δεν υπάρχει σχέση ,άρα ούτε γονείς και οικογένεια!!!Το παιδί για μένα είναι ολοκλήρωση ενός ευτυχισμένου γάμου στη παρούσα φάση!!Αυτά!!!Katrindm τέτοιες ψιλοφάσεις περάσαμε και μεις αλλά είναι φυσικό !!!¨ολα τα ζευγάρια είτε για οικονομικά , είτε ρουτίνα είτε παιδιά το περνάνε !!Δεν είναι μονο τα προβλήματα από τις προσπάθειες για παιδι!!Ειρηνάκι μου φυσικά και θα χρησιμοποιήσεις τεστακι , απλά να μη το σκέφτεσαι πολύ και σε αγχώνει!!!Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!!!!!Και γω θα τα πάρω ,το αποφάσισα!!!

Tountsaki πολύ τις χαίρομαι τις ανταποκρίσεις αν και λιγόστεψαν επικίνδυνα αλλά σε καταλαβαίνουμε !!!!Περιμένουμε φωτό!!!!!!! Το βιβλίο που διάβασα δεν είναι και κανα τρομερο , μη νομίζετε ενα best selller BELL είναι το πηρα απο περιοδικο το καλοκαιρι!!With or without you!!Απλά μου έκανε κλικ να σκεφτώ κάποιες προεκτάσεις στη δική μου περίπτωση αν και οι ηρωες δεν εμοιαζαν με μας!!Εγώ εβαλα εμας στη θέση τους!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

βλέπω η ομάδα έχει ξεκινήσει νέους κύκλους προσπαθειών!

Αυτά είναι ευχάριστα νέα!Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!!

Κατριν μου, μην ανησυχείς για τις μικροεντάσεις με τον σύζυγο..νομίζω όλες το περάσαμε αυτό το ΄στάδιο μετά τις παλλίνδρομες, μην το αφήσεις να σας επηρεάσει, να συζητήσετε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα σας και θα δεις ότι ουσιαστικά τα ίδια νιώθετε απλά τα εκφράζετε διαφορετικά.

Εγώ ακόμα στα βουνά, στη μανούλα είμαι, ο άντρας μου έχει φύγει εδώ και 10 μέρες στο νησί και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει..!

την άλλη βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για τη Β΄επιπέδου και μετά πίσω στο νησί!!!

εχθές πήγα σε ένα καταπληκτικό σεμινάριο για την ψυχολογία της εγκυμοσύνης και ένιωσα τόσο χαλαρή και ανάλαφρη μετά, σαν να έκανα ψυχοθεραπεία!!!κρίμα που φεύγω και δεν θα μπορέσω να το ολοκληρώσω!

Σας φιλώ όλες!!!

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

βλέπω η ομάδα έχει ξεκινήσει νέους κύκλους προσπαθειών!

Αυτά είναι ευχάριστα νέα!Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!!

Κατριν μου, μην ανησυχείς για τις μικροεντάσεις με τον σύζυγο..νομίζω όλες το περάσαμε αυτό το ΄στάδιο μετά τις παλλίνδρομες, μην το αφήσεις να σας επηρεάσει, να συζητήσετε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα σας και θα δεις ότι ουσιαστικά τα ίδια νιώθετε απλά τα εκφράζετε διαφορετικά.

Εγώ ακόμα στα βουνά, στη μανούλα είμαι, ο άντρας μου έχει φύγει εδώ και 10 μέρες στο νησί και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει..!

την άλλη βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για τη Β΄επιπέδου και μετά πίσω στο νησί!!!

εχθές πήγα σε ένα καταπληκτικό σεμινάριο για την ψυχολογία της εγκυμοσύνης και ένιωσα τόσο χαλαρή και ανάλαφρη μετά, σαν να έκανα ψυχοθεραπεία!!!κρίμα που φεύγω και δεν θα μπορέσω να το ολοκληρώσω!

Σας φιλώ όλες!!!

Καλημερα, Σοσαντακι!

Ειμαι η Ελενη και ειχα γραψει κι εγω στο θεμα για τις μελλουσες μανουλες Μαιου 2012, αλλα δε βλεπω κινητικοτητα! Γιατι δεν προχωραει το θεματακι αυτο;;:rolleyes:

Τελοσπαντων, με το καλο να κανεις σε μια βδομαδα τον β' επιπεδου, εγω τον εκανα ακριβως πριν μια βδομαδα στις 5 του μηνα.. Ευτυχως ολα καλα! :lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!!!

Καλή χρονια να εχουμε:):):)

Βελβετακι συγχαρητηρια κοπέλα μου να σου ζησει το ζουζουνακι!!!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο!!!

Τουντσακι μου αρχισες παλί την διαιτα και την γυμναστική???? Να μας βαλεις την ζυγαρια να σε ελέγχουμε!!!:):)

Σοσαντακι με το καλό η β επιπεδου, όλα θα πάνε καλά:):):)

Στα υπόλοιπα κοριτσια καλή επιτυχία, συντομα να ακουσουμε ευχαριστα και να πάνε όλα καλά αυτη την φορά:):):) και εγω ξεκιναω τον αλλο μηνα προσπαθειες!!! Παιρνω ασπιρινι για ελαφρια θρομβοφιλια που βρηκαν (μια μεταλλαξη ομοκυστεινης) κατι βιταμινες που μου δωσαν και αμεσως μολις μαθω εγκυμοσυνη θα παρω ηπαρινες και προσοχη το σακχαρο μου που ηταν παθολογικο!!!!!!

Καλα με το σακχαρο δεν εβγαλα ακρη μεχρι που μου ειπαν πως η καμπυλη ηταν λαθος... τελικα θα παρω ενα μηχανακι να το κοιταζω που και που γιατι ηταν υψηλο!!! Δεν δεχονται ολοι οτι ευθυνεται για αποβολή!!! Μου σπασαν τα νευρα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Χαιρετω και οοοοολα τα υπολοιπα κοριτσακια, μαμαδες και εν δυναμει μαμαδες! :P

Ευχομαι το 2012 να φερει σε ολες μας γερα μωρακια! Δεν ειναι η παρουσια μου εντελως ασχετη με το θεμα γιατι κι εγω ειχα μια τραυματικη εμπειρεια πριν 9 μηνες περιπου καθως εζησα τη φρικη της παλινδρομης κυησης.... Τι γινεται βρε κοριτσια, ειναι της μοδας πια αυτη η γαγγραινα;;;; Απο ο,τι εχω παντως καταλαβει συνηθως ειναι "θεμα τυχης" οπως το αποκαλουν οι γιατροι (εγω θα το ελεγα ανθυγιεινος τροπος ζωης) και λιγο πιο σπανια παθολογικο.

Σε οποια περιπτωση κι αν ανηκετε μη χανετε την πιστη σας και μην εγκαταλειτετε προσπαθειες! Με το α' ή β' τροπο θα γινουμε ολες μανουλες, δεν υπαρχει περιπτωση! :D

Πιστη και προσευχη!! Σας φιλω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλώς ήρθες πεταλούδα στην παρέα μας..

Εγώ όντως έχω λιγοστέψει τις ανταποκρίσεις γιατί δεν έχω και πολλά νέα να σας πω.. Η ζωή μας είναι κάθε μέρα η ίδια. Τρώμε, κάνουμε κακά, κοιμόμαστε ελάχιστα, μαγειρεύουμε, κάνουμε διάδρομο, βάζουμε πλυντήρια (και στεγνωτήρια βεβαίως βεβαίως), πεταγόμαστε μέχρι το σούπερ όποτε είναι εδώ ο Τούντσος (για να μη λαλήσουμε από την κλεισούρα) και πάλι απ την αρχή...

Αλλά είναι πολύ ωραία όσο ρουτινιάρικα κι αν ακούγονται τα πράγματα.. Η μπέμπα μεγαλώνει και σιγά σιγά αποσύρουμε κορμάκια γιατί μας μικραίνουν.

Καμιά φωτογραφία καινούρια δεν έχω, αλλά θα βγάλω γιατί έχουμε καινούριο τσιμπιδάκι :wink:

Θα βάλω και τίκερ αδυνατίσματος, αλλά ακόμα δεν έχω πρόοδο.. ¨Ετσι που δεν κοιμάμαι καλά, δεν μπορώ να ακολουθήσω πρόγραμμα διατροφής και η μισή ωρίτσα διάδρομο στο 3, δεν κάνει και θαύματα, αλλά τουλάχιστον δεν παχαίνω. Κάτι είναι κι αυτό γιατί έχω ακούσει ότι πολλές τα παίρνουν τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη..

Τέλος πάντων.. Τώρα πρέπει να φάει η μπέμπα και σας αφήνω.. Εκείνη ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής πάντως.. :wink:

Kαλημερα και απο εμενα κοριτσια...

Σοσαντ ετοιμαζεσαι για β επιπεδου? Δεν ειναι φοβερο πως περασε ο καιρος? Πλησιαζει η μερα που θα γινεις και εσυ μανουλα.

Βλεπω νεες προσπαθειες στο φορουμ μας!! Αντε με το καλο ολα τα κοριτσακια.

Εγω μια απο τα ιδια οπως και η Τουντς, μονο που δεν κανουμε διαδρομο. Το Σαββατο που κλεινουμε 20 μερουλες θα κανουμε και το πρωτο μπανακι σε μπανιερουλα, καθως θα εχουν περασει 10 μερες απο οταν επεσε ο αφαλος μας. Λεω να βγω και μια μικρη βολτιτσα, καθως αν δεν γινει σχετικα συντομα αυτο, θα αρχισω να λαλαω.

Αυτα τα νεα μας.... φιλακια σε ολες!

Εφτασε έφτασε ο καιρός για την β΄επιπέδου και ούτε εγώ δεν το πιστεύω!!!

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια μου, χωρίς εσάς θα είχα λαλήσει και εγώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πεταλουδίτσα κ εγώ έβλεπα ότι στις μανούλες μαίου δεν γράφει καμία και νόμιζα ότι δεν το παρακολουθούν..ανφου το τσεκάρεις θα αρχίσω να γράφω λοιπόν, δεν πειράζει ας είμαστε οι δυό μας!!!

τουνσάκι και βελβετάκι, τρελαίνομαι για νέα από τις μπεμπούλες σας!

η πιό γλυκειά κούραση!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κυρίες μου!!

Εδώ είμαι κ εγω καθημερινά, μπαίνω να πάρω μια τζουρα μωρουδίλας!!!

Τουντσινάκι εμάς κ η ρουτίνα της Ραλλούς-μπεμπούς μας αρέσει και περιμένουμε το νέο κοκαλάκι με χαρά!! :D

Βελβετάκι μου βάλε κ εσύ ένα τικεράκι να βλέπουμε πόσο μεγαλώνει η μπουμπού σου!!

sosad πραγματικά έφτασες κιολας στην Β επιπέδου?? Σαν χθες θυμάμαι που συζητούσαμε για τα αρνητικά τεστάκια και για την περίοδο που δεν ερχόταν!! με το καλό λοιπόν κ η β επιπέδου!!Οι ανακατοσούρες πώς πάνε?

Πεταλούδα καλώς μας ήρθες και να σου ευχηθώ μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να χεις! Χαρά μας να μαθαίνουμε νέα σου!! Παίρνουμε κουράγιο από τις μέλλουσες μανούλες!!

Λουλουντιράκι, Μάγδα, Ειρηνάκι, κατριν, ανδριαννή, Δομνινάκι, geni, xrysa, anna και λοιπές κορασίδες την καλημέρα μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλημερούδια και από μένααααα!!!!!!Εδώ είμαι!!!μόλις πήρα την απάντηση από καλλιέργεια!!!!Πεντακάθαρηηηηηη!!!!Τρομάρα μου!!!

Πω πω sosad με το καλό η β επιπέδου!!!!Μεγάλωσε ο ηλιοκαμένος!!!!Περιμένουμε και φωτό της μπεμπουVelvet!!!!Προσέξτε τουντσομαμα και βελβετομαμα!!!!Ο ηλιοκαμενος θα τις δει σε λιγο καιρό και θα διαλέξει!!!!

Φιλιά σε όλες και ειδικά στα μπεμπουλίνια!!!!!

Καλησπέρα κι από μένα έστω και έτσι αργούτσικα.. Έπεσε δουλειά μαζεμένη στο γραφείο αλλά δεν γκρινιάζω.. Μου αρέσει η δουλειά μου και στις μέρες μας να λέμε ευτυχώς που έχουμε και δουλειά!

Διαβάζω για τα μωρά σας, για τα καινούργια κοκκαλάκια, για τις αγκαλίτσες, για τη Β' επιπέδου και χαίρομαι τόσο για σας.. Για μένα δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα.. θα δούμε όμως αν θα φτάσει και ποτέ..

Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια.. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκλεισα ραντεβού με το γιατρό μου για τις 26 Ιανουαρίου.. εκκρεμεί μια συζήτηση μεταξύ μας και από αυτήν θα κριθούν πολλά..

Προς το παρόν βέβαια θα πάω στην Κύπρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ανυπομονώ πολύ γι' αυτό..

Ρενιτάκι χέρι χέρι θα πηγαίνουμε εμείς.. Κάποια στιγμή θα βγει κι ο ήλιος και για μας!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Kοριτσια για δειτε μας και εμας!

Την Κυριακη γινομαστε 20 ημερων!

http://s1258.photobucket.com/albums/ii524/sozam/

ειναι μια κουκλα!!!!!!!!!!! να την χαιρεσε

δεν ξερω αν το παρατηρησες η κορη σου κανει μια χειρονομια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...