Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα στα κοριτσια!! Να σας πω και εγω τα νεα μας.

Ζυγιστηκαμε χθες και ημασταν 4 κιλα. Πηρε σε μια εβδομαδα 290 γραμμαρια η μπουμπου μου. Σημερα κλεινουμε 14 ημερες !! Το αλλο σας το ειπα??? Εχουμε μαθει χερακια.... Μολις την βαζω στο καλαθι της κλαιει, και μολις σηκωνω τη κουβερτουλα για να την παρω αγκαλια, το καταλαβαινει και σταματαει να κλαιει.... Κανουμε περα δωθε στον διαδρομο για να την κοιμησουμε και γενικα δεν κοιμομαστε αν δεν ειμαστε αγκαλιτσα, ή με το στηθος στο στομα.....

Διαφημίσεις

Επιτελους επέστρεψα!!!!

Τουντσακι η κορη σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Να μας βαλεις περισσοτερες φωτο σε παρακαλω να μας ανοιγεις την ορεξη!!!!!!

Βελβετακι μου να σου ζησει η κορακλα σου παιδι μου!!!

Να τη χαιρεσαι και να τη δεις οπως ποθεις!!

Περιμενουμε κι απο εσενα φωτο μη ξεχνιομαστε ε;;; χιχιχιχι!!

Τι ωραιες στιγμες που ζειτε βρε κοριτσια!!!

Να ειστε καλα και να εχετε παντα ομορφες στιγμες με την οικογενεια σας!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε;;;; Πώς τα περάσατε;

Εμεις εκτος Λαμιας, πήγαμε στο πεθερικο και περασαμε πολυ ομορφα!

Προχθες ξεκινησαμε και επισημα πλεον προσπαθειες..

Ευχομαι σε ολες μας καλη επιτυχια και συντομα να εχουμε γκαστρονεα!!

φιλακια!:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;

blue velvet και tounts να χαιρεστε τα κοριτσακια σας!Απο οτι εχω καταλαβει σας εχουν τρελανει!Χαζομαμαδες!!!Αυτη θα πρεπει να ειναι η απολυτη ευτυχια!Μπραβο σας κοριτσια!Να ειναι γερα τα μωρακια σας να χαιρεστε και απολαυστε την καθε στιγμη!

Εμεις οι υπολοιπες... ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει και η δικη μας σειρα να γινουμε χαζομαμαδες πολυ συντομα!!!Λιγη υπομονη και ολα θα γινουν!!!

Ειρηνουλα μου ευχομαι να μεινεις εγκυουλα με την πρωτη!Και εμεις ειμαστε στην 12η μερα και σιγα-σιγα ξεκιναμε για αλλη μια προσπαθεια!Ειρηνη εμεις σχεδον μαζι παμε και στις γονιμες!χαχαχα!Τα ειπαμε αυτα μαζι θα γεννησουμε τελος!χιχιχι!

Λουλουδιρα μου τι κανεις εσυ;Ολα καλα;περασε η γριπουλα;Ποτε θα ξεκινησεις τελικα τα εμβολια;

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;

Φιλακια πολλα σε ολες!436227peh2tec0ns.gif

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Ειρηνουλα μου ευχομαι να μεινεις εγκυουλα με την πρωτη!Και εμεις ειμαστε στην 12η μερα και σιγα-σιγα ξεκιναμε για αλλη μια προσπαθεια!Ειρηνη εμεις σχεδον μαζι παμε και στις γονιμες!χαχαχα!Τα ειπαμε αυτα μαζι θα γεννησουμε τελος!χιχιχι!

χαχαχαχα Χρυσακι μου! Ειπαμε εχουμε πολλα κοινα εμεις και να δεις που θα επαληθευθουμε συντομα!

ασε δεν ξερω τι μου γινεται με τα τεστ ωορηξιας που εχω μπλεξει!!! ουφ και δεν τα ηθελα καθολου, αλλα ελα που πρεπει!! τεσπα ελπιζω να ξεκαθαρισει γρηγορα το τοπιο!!

καλα αποτελεσματα να εχουμε εντος τριμηνου παρακαλω πολυ!χιχιχιχι!:D:D:D:D

my little angel 10/5/12

χαχαχαχα Χρυσακι μου! Ειπαμε εχουμε πολλα κοινα εμεις και να δεις που θα επαληθευθουμε συντομα!

ασε δεν ξερω τι μου γινεται με τα τεστ ωορηξιας που εχω μπλεξει!!! ουφ και δεν τα ηθελα καθολου, αλλα ελα που πρεπει!! τεσπα ελπιζω να ξεκαθαρισει γρηγορα το τοπιο!!

καλα αποτελεσματα να εχουμε εντος τριμηνου παρακαλω πολυ!χιχιχιχι!:D:D:D:D

ειρηνακι μαζι ξεκινησαμε..λες να εχουμε και μαζι ευχαριστα;μακαρι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ειρηνακι μαζι ξεκινησαμε..λες να εχουμε και μαζι ευχαριστα;μακαρι..

καλως το τζενακι!! μακαρι κοριτσι μου μακαρι!!!!

να σου πω εσυ τσεκαρεις ωορηξια με τεστ ή την καταλαβαινεις;;

ε, μονο στα δυσαρεστα θα ειμαστε μαζι; ας ειμαστε και στα ευχαριστα μια φορα!!;);)

my little angel 10/5/12

Hello girls!

Γύρισα κι εγώ από το χωριό και ομολογώ πως αυτή τη φορά δεν ήθελα καθόλου να γυρίσω πίσω.. Ήθελα να μείνω εκεί, στη ζεστή σομπίτσα, στην καταπράσινη αυλίτσα και τον καθαρό αέρα.. Ας όψεται όμως η ανάγκη που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει κι έτσι αναγκάστηκα και γύρισα..

Είμαι καλά, τα έχω αφήσει όλα πίσω και προχωράω μπροστά.. Η ακατανόμαστη με επισκέφτηκε κανονικότατα στις 26 μέρες ακριβώς.. Βέβαια δεν περίμενα και τίποτε μιας και όλο το μήνα μια φορά συνέβη το μοιραίο... αλλά ξεχνάμε μέρες, ξεχνάμε τα πάντα και ρίχνουμε στα τυφλά μπας και ξεστραβωθεί η τύχη και μας χαμογελάσει!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!!!!!

Δομνινάκι καλή προσαρμογή !!!!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν ήθελες να γυρίσεις!!!!Χαίρομαι που είσαι καλά και προχωράς μπροστά!!!

Ειρηνάκι, Χρυσάκι, Genaki ,Anna καλή επιτυχία στις δύσκολες προσπάθειες σας......Καλέ ευχαριστηθείτε και χαλαρωστε και σταματείστε να μιλάτε για τεστ ωορρηξίας κτλ!!!!

Α ρε κορίτσια διάβασα ένα βιβλίο και πολύ με επηρέασε !!!!Για ένα ζευγάρι που προσπαθούσε διακαως να κανει παιδί και από την πολύ ταλαιπωρία και ψυχική κούραση στο τέλος ,μετά από πολλές περιπέτειες , κατάλαβαν τι πραγματικά ήθελαν κτλ,κτλΠολύ ενδιαφέρον και με εβαλε σε πολλές σκέψεις!!Μετα από μια συζήτηση που ειχα με το συζυγο κατάλαβα οτι μου ανοιξε τα ματια το βιβλίο !!!Ειπαμε πράγματα που δεν φανταζόμουν οτι τα ειχε νοιώσει και καταλαβα και για μενα πολλά ,σαν να ξεκαθαρισαν πράγματα μεσα μου!!!!Θα μου πείτε τι μας λες τώρα??Απλά και με 2 λόγια λέω οτι το να αποκτησουμε παιδι πρεπει να το δουμε ως μερος της ζωης μας η οποια πρεπει να ναι γεματη, και όχι ως την ιδια μας τη ζωη!!!Πρώτα το ζευγάρι να ναι καλά , χωρις να καταπιεζεται καθόλου και μετά όλα τα αλλα΄!!!!Πολύ φιλοσοφία έριξα πάλι!!!!αχχαχαχα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Δομνινάκι καλή προσαρμογή !!!!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν ήθελες να γυρίσεις!!!!Χαίρομαι που είσαι καλά και προχωράς μπροστά!!!

Ειρηνάκι, Χρυσάκι, Genaki ,Anna καλή επιτυχία στις δύσκολες προσπάθειες σας......Καλέ ευχαριστηθείτε και χαλαρωστε και σταματείστε να μιλάτε για τεστ ωορρηξίας κτλ!!!!

Α ρε κορίτσια διάβασα ένα βιβλίο και πολύ με επηρέασε !!!!Για ένα ζευγάρι που προσπαθούσε διακαως να κανει παιδί και από την πολύ ταλαιπωρία και ψυχική κούραση στο τέλος ,μετά από πολλές περιπέτειες , κατάλαβαν τι πραγματικά ήθελαν κτλ,κτλΠολύ ενδιαφέρον και με εβαλε σε πολλές σκέψεις!!Μετα από μια συζήτηση που ειχα με το συζυγο κατάλαβα οτι μου ανοιξε τα ματια το βιβλίο !!!Ειπαμε πράγματα που δεν φανταζόμουν οτι τα ειχε νοιώσει και καταλαβα και για μενα πολλά ,σαν να ξεκαθαρισαν πράγματα μεσα μου!!!!Θα μου πείτε τι μας λες τώρα??Απλά και με 2 λόγια λέω οτι το να αποκτησουμε παιδι πρεπει να το δουμε ως μερος της ζωης μας η οποια πρεπει να ναι γεματη, και όχι ως την ιδια μας τη ζωη!!!Πρώτα το ζευγάρι να ναι καλά , χωρις να καταπιεζεται καθόλου και μετά όλα τα αλλα΄!!!!Πολύ φιλοσοφία έριξα πάλι!!!!αχχαχαχα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

φιλεναδα οπως σου εγραψα στο πμ μαζι με τα τεστακια κανουμε κι αλλα πραγματα χιχιχιχιχιχιχιιχιχι!! (η γειτονια πρεπει να το εχει παρει το μηνυμα γιατι καθε φορα ακουγεται το ιδιο cd απο το σπιτι μας χαχαχα).

μωρε να σου πω την αληθεια εγω δεν τα θελω, με αγχωνουν, αλλα η αιματολογος επιμενει να εχουμε προγραμματισμενες επαφες, να ξερω τη μερα ωορηξιας και πριν την καθυστερηση να ξερω αν ειμαι εγκυος! ειναι λεει πολυ σημαντικο να το γνωριζω για να ξεκινησω ΑΜΕΣΑ ηπαρινες! οποτε μπηκα στο λουκι!:-(

πες μας περισσοτερα για το βιβλιο που διαβασες!!

Hello girls!

Γύρισα κι εγώ από το χωριό και ομολογώ πως αυτή τη φορά δεν ήθελα καθόλου να γυρίσω πίσω.. Ήθελα να μείνω εκεί, στη ζεστή σομπίτσα, στην καταπράσινη αυλίτσα και τον καθαρό αέρα.. Ας όψεται όμως η ανάγκη που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει κι έτσι αναγκάστηκα και γύρισα..

Είμαι καλά, τα έχω αφήσει όλα πίσω και προχωράω μπροστά.. Η ακατανόμαστη με επισκέφτηκε κανονικότατα στις 26 μέρες ακριβώς.. Βέβαια δεν περίμενα και τίποτε μιας και όλο το μήνα μια φορά συνέβη το μοιραίο... αλλά ξεχνάμε μέρες, ξεχνάμε τα πάντα και ρίχνουμε στα τυφλά μπας και ξεστραβωθεί η τύχη και μας χαμογελάσει!

Σας φιλώ όλες!

καλως ηρθες Δομνινακι! οι στιγμες χαλαρωσης και ξεκουρασης ειναι οι καλυτερες!

οσο για τις μερες καλα κανεις και δεν τις μετρας, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει και το εννοω.

εχω την εντυπωση πως το χωριο ειναι καπου κοντα μου ή λαθος θυμαμαι;;;;

my little angel 10/5/12

μμμμμμ Τρελλαίνομαι για φιλοσοφίες!! Δίκιο έχεις Λουλουδίρα... Η ζωή μας πρέπει να ναι γεμάτη και το ζευγάρι καλά.. Με παιδί ή χωρίς παιδί.

Ποιο βιβλίο ήταν αυτό που διάβασες;

Εγώ ξεκίνησα χθες διάδρομο. Μισή ώρα την ημέρα 1μιση χιλιόμετρο.. Χαλλλαρά! Με θαυμάζω όμως.. Απορώ πώς τα προλαβαίνω όλα. Εντάξει με έχει σώσει το στεγνωτήριο, το ότι δεν θηλάζω και το ότι η μπέμπα στην θερμοκοιτίδα εκπαιδεύτηκε και δεν γκρινιάζει.. Εκτός αν πεινάει ή πονάει..

Βέλβετ πώς κοιμάσαι αγκαλιά με τη μπέμπα; Κοιμάσαι κι εσύ ή μόνο η μπέμπα; Γιατί εγώ φοβάμαι να κοιμηθώ όταν την έχω αγκαλιά.

Λοιπόν. Τέλος χρόνου.. Πάω να την κάνω μπάνιο !!

Διαφημίσεις

Φιλάκια σε όλες!!!!

Καλημέρα κορίτσια,,

louloudira συμφωνώ πολύ με αυτά που λες και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς... και εγώ τώρα τελευταία αρχίζω να το φιλοσοφώ το θέμα...

Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ , αλλά δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος!!!!

Εμείς με όλα αυτά που μας συνέβησαν το 2011 , άρχισαν να χαλάνε και οι σχέσεις μεταξύ μας.... Αντί να είμαστε ευτυχισμένοι που έχει ο ένας τον άλλο , είχαμε αρχίσει να τσακωνόμαστε με το παραμικρό...

Τώρα όμως το κατάλαβα και αρχίζουν να ξαναφτιάχνουν τα πράγματα...;););)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Λουλουδίρα μου γλυκιά.. αυτό που εσύ κατάλαβες τώρα με το βιβλίο το κατάλαβα εγώ μετά την τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια.. και μετά την 4η αποτυχημένη ήταν πια ολοφάνερο.. γι' αυτό κάνω πράγματα που με ευχαριστούν.. οργανώνω τη ζωή μου έτσι ώστε να με γεμίζει η καθημερινότητα και ο άνθρωπός μου.. ευτυχώς δεν μου φέρνει αντιρρήσεις ο άνδρας μου και πρόθυμα συμμετέχει σε οτιδήποτε κι αν του ζητήσω..

Ειρηνάκι το χωριό μου είναι στο Βόλο.. εσύ είσαι στη Λαμία αν δεν κάνω λάθος..

Τουντσάκι βλέπω και εσύ και η κόρη σου μπήκατε στο ρυθμό σας κανονικότατα.. αχ πόσο σε ζηλεύω που έχεις τη μωρουδίλα στο σπίτι σου...

Το δικό μου plan B υπάρχει.. το μόνο που μένει είναι να κλείσω ένα ραντεβού με το γιατρό ώστε να δούμε αν συμφωνούν οι απόψεις μας και να κατασταλάξουμε στο τελικό σχέδιο.. Είμαι καλά και σκοπεύω να γίνω ακόμη καλύτερα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια,,

louloudira συμφωνώ πολύ με αυτά που λες και καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς... και εγώ τώρα τελευταία αρχίζω να το φιλοσοφώ το θέμα...

Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ , αλλά δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος!!!!

Εμείς με όλα αυτά που μας συνέβησαν το 2011 , άρχισαν να χαλάνε και οι σχέσεις μεταξύ μας.... Αντί να είμαστε ευτυχισμένοι που έχει ο ένας τον άλλο , είχαμε αρχίσει να τσακωνόμαστε με το παραμικρό...

Τώρα όμως το κατάλαβα και αρχίζουν να ξαναφτιάχνουν τα πράγματα...;););)

Λουλουδίρα μου γλυκιά.. αυτό που εσύ κατάλαβες τώρα με το βιβλίο το κατάλαβα εγώ μετά την τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια.. και μετά την 4η αποτυχημένη ήταν πια ολοφάνερο.. γι' αυτό κάνω πράγματα που με ευχαριστούν.. οργανώνω τη ζωή μου έτσι ώστε να με γεμίζει η καθημερινότητα και ο άνθρωπός μου.. ευτυχώς δεν μου φέρνει αντιρρήσεις ο άνδρας μου και πρόθυμα συμμετέχει σε οτιδήποτε κι αν του ζητήσω..

Ειρηνάκι το χωριό μου είναι στο Βόλο.. εσύ είσαι στη Λαμία αν δεν κάνω λάθος..

Τουντσάκι βλέπω και εσύ και η κόρη σου μπήκατε στο ρυθμό σας κανονικότατα.. αχ πόσο σε ζηλεύω που έχεις τη μωρουδίλα στο σπίτι σου...

Το δικό μου plan B υπάρχει.. το μόνο που μένει είναι να κλείσω ένα ραντεβού με το γιατρό ώστε να δούμε αν συμφωνούν οι απόψεις μας και να κατασταλάξουμε στο τελικό σχέδιο.. Είμαι καλά και σκοπεύω να γίνω ακόμη καλύτερα!

Σας φιλώ!

Ηρθα κι εγω!!

να σας πω την αληθεια μεχρι τωρα η σχεση μου με τον αντρα μου ειναι μια χαρα! θελω να πω πως δεν εχει επηρρεαστει ουτε απο τις οικονομικες (ανεργια), αλλα ουτε κι απο τις μωρουδιακες μας αποτυχιες..

Ομως συμφωνω απολυτα με τα παραπανω. Εννοειται πως πρεπει να ζουμε την καθημερινοτητα μας και να φροντιζουμε να εχουμε μεσα σ' αυτη στιγμες ευτυχιας κτλ κτλ. Οσο και να θελουμε ολες μας το πολυποθητο μωρο η ζωη δεν σταματαει σ' αυτο..μας αρεσει ή οχι, αυτη ειναι η αληθεια!

Σημερα πηγα επισκεψη στην κολλητη μου που εχει εναν μπομπιρα 6 μηνων και πολυ το χαρηκα! Πηρα τη δοση μου απο μωρουδιλα κι επεστρεψα χιχιχιχιχι!

Δομνινακι σωστα θυμασαι, Λαμια ειμαι αλλα, σιγα ο Βολος ενα τσιγαρο δρομος ειναι!!!!!!!;);)

Οσο για το πλαν Β θα περιμενουμε εξελιξεις και ειμαι σιγουρη πως θα γινεις καλυτερα..θα τον πετυχεις τον στοχο σου!!

Κατρινακι μεσα στο προγραμμα ειναι και οι μικροτσακωμοι! Σιγουρα ολα θα πανε καλυτερα απο εδω και περα και το βλεπεις ηδη απο μονη σου! Η ψυχολογια τελικα παιζει σημαντικο ρολο!

Ειδα που εγραψες στο αλλο τοπικ σχετικα με τα τεστ εγκυμοσυνης. Απο κοπελες που χρησιμοποιησαν τα χομτεστ ειδαν θετικο αποτελεσμα και πριν τη καθυστερηση(δεν τα εχω χρησιμοποιησει η ιδια). Οταν ομως ειχα τη βιοχημικη εκανα κλιαρμπλου ψηφιακο απο την 1η μερα καθυστερησης και ακομη και στην 6η μερα μου εβγαινε αρνητικο!! τελικα εκανα χοριακη και βγηκε θετικη!

απο τοτε δεν ξαναεκανα τεστ εγκυμοσυνης, μονο χοριακη.

τωρα ομως που πρεπει σε καθε κυκλο να ξερω αν ειμαι εγκυος πριν απο την αναμενομενη περιοδο (εντολες αιματολογου) παρηγγειλα σαν τα χομτεστ, αλλα απο Αγγλια που εχουν διαβαθμιση ευαισθησιας. πηρα τα πιο ευαισθητα που κυκλοφορουν και βλεπουμε. αν θες σου λεω απο που τα πηρα. συγκεκριμενα πηρα 100τεστ ωορηξιας+25 τεστ εγκυμοσυνης συν τα μεταφορικα απο Αγγλια και πληρωσα μονο 25?! σε 5 εργασιμες τα ειχα σπιτι μου!

my little angel 10/5/12

Και εγώ γι'αυτό τα θέλω,, μου είπε ο γιατρός να ξέρω όσο το δυνατόν νωρίτερα,,, αλλά χοριακή δεν λέει κάθε λίγο και λιγάκι ... (25ευρώ είναι αυτά) Τις προηγούμενες φορές είχα χρησιμοποιήσει το clear blue και ήμουν ευχαριστημένη.. αλλά και αυτό ακριβό είναι (τα 2 18ευρώ νομμίζω είχα δώσει)...

Για πες μου απο που τα πήρες εσύ?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...