Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπραβο ρε geni...αντε να μην ειμαι η μονη στο σοι που προσπαθει κ μακαρι να μεινουμε μαζι εγκυουλες κ να κανουμε κοντρα της κοιλιτσες μας χαχαχα....

δεν σας ακουγε η γειτονισα........σας καμαρωνε...........χιχιχι.....

μπραβο ρε geni...αντε να μην ειμαι η μονη στο σοι που προσπαθει κ μακαρι να μεινουμε μαζι εγκυουλες κ να κανουμε κοντρα της κοιλιτσες μας χαχαχα....

δεν σας ακουγε η γειτονισα........σας καμαρωνε...........χιχιχι.....

δεν θα ηθελα να ειμαι παντως μπροστα να δω τη φατσα της..

και εννοειται οτι θα κανουμε κοντρα τις κοιλιες μας..θα τις μετραμε με μεζουρα..χαχαχαχαχαχα τα δικα σου τα διαβασα.νωρις δεν σου ηρθανε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλε εδω εισαι δεν το προσεξα....που εισαι εχεις ιντερνετ??

εχω ερθει στη μανα ου.σε λιγο φευγουμε.του φουστη,δεν θα βαλω νετ στο σπιτι..θα δεις,ολη τη νυχτα μεσα θα ειμαι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δεν θα ηθελα να ειμαι παντως μπροστα να δω τη φατσα της..

και εννοειται οτι θα κανουμε κοντρα τις κοιλιες μας..θα τις μετραμε με μεζουρα..χαχαχαχαχαχα τα δικα σου τα διαβασα.νωρις δεν σου ηρθανε;

ναι κανονικα ηταν να μου ερθουν στης 9/01...αλλα τελικα με επισκεφτηκε σημερα πρωι πρωι..

αυριο το βραδυ θα ερθω πατρα οποτε την κυριακη ετοιμασε καφεδακι...να τα πουμε...με ολες της ανατριχιαστικες λεπτομερειες....:lol::lol:

ναι κανονικα ηταν να μου ερθουν στης 9/01...αλλα τελικα με επισκεφτηκε σημερα πρωι πρωι..

αυριο το βραδυ θα ερθω πατρα οποτε την κυριακη ετοιμασε καφεδακι...να τα πουμε...με ολες της ανατριχιαστικες λεπτομερειες....:lol::lol:

θα τις αντεξεις;χαχαχαχαχαχαχαχ..την κυριακη το πρωι,δεν σε παιρνω καν τηλ.ξυπνας και ερχεσαι επανω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα τις αντεξεις;χαχαχαχαχαχαχαχ..την κυριακη το πρωι,δεν σε παιρνω καν τηλ.ξυπνας και ερχεσαι επανω..

εεεεεεεεεε.....καλυτερα παρεμε να με ξυπνησεις γιατι αμα περιμενεις απο μενα καλο μεσσημερη....χιχιχι...

μην αγχωνεσαι ρε χαζο..ο ιανουαριος ειναι ο μηνας μας.και να σου πω και το αλλο;οταν τελειωσει η περιοδος,βαλτον κατω και αλλαξε του τα φωτα.αν οχι καθε μερα τουλαχιστον ανα δευτερη και στις γονιμες καθε μερα..δοκιμασμενο αυτο που σου λεω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εεεεεεεεεε.....καλυτερα παρεμε να με ξυπνησεις γιατι αμα περιμενεις απο μενα καλο μεσσημερη....χιχιχι...

ελα μου ντε..λες και δεν σε ξερω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ελα μου ντε..λες και δεν σε ξερω..

xixixi....εννοειτε δεν προκειτε να μου την γλυτωση αυτη την φορα...μεχρι κ ηλεκτρολογος θα γινωωωωωω......θα του αλλαξω τα φωτααααααααααααααααααααααααααα.................χαχα:lol::lol:

τι κάνουν τα κοριτσάκια;

Εγώ εδώ κοιμάμαι και ξυπνάω... Πιο πολύ ξυπνάω απ ό,τι κοιμάμαι αλλά είπαμε μέσα στο πρόγραμμα είναι η αϋπνία.. Και πάλι καλά το μαναράκι μας. Δεν γκρινιάζει σχεδόν καθόλου.

Δεν έχω πολλά νέα να σας πω. Πάμε σούπερ από ανάπτυξη, ξεπεράσαμε τα 3μιση κιλά και τώρα πια είμαστε νεογέννητα με τα όλα τους! :-)

Πήγα και στον γιατρό και με είδε και μου είπε πως είμαι μια χαρά κι εγώ!. Μπορώ να ξεκινήσω και διάδρομο σιγά σιγά. Μόνο κοιλιακούς να μην κάνω. Δεν πειράζει. Και ο διάδρομος, θα μου φανεί πολύ γυμναστική μετά από τόση αποχή από την κίνηση..

Αυτά!. Σας αφήνω να φάω τίποτα τώρα που κοιμάται η μπεμπού γιατί μπορεί να ξυπνήσει και θέλω να είμαι διαθέσιμη!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...