Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ οπως ειπε κ η ανδριανη εχω τα τεστ μεσα στα ποδια μου κ σχεδον καθε μερα κανω κ απο ενα μου εχει γινει συνηθεια πλεον με εχει πιασει μεγαλη μανια...κ ετσι εκανα κ μια χοριακη αλλα τζιφος αρνητικη...

παντως σας ευχαριστω ολες για της απαντησεις σας..

Άννα πολύ νωρίς την έκανες την χοριακή......... τι είναι 6 μερούλες????;);)

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Ξέρω ότι δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες.. Συγχωρέστε με.. δεν είχα καθόλου διάθεση, ούτε όρεξη...για τίποτε όμως.. ήμουν τόσο στενοχωρημένη και πιεσμένη που και παραμονή τον χρόνο τον υποδεχτήκαμε κοιμώμενοι με τον άνδρα μου και τα πεθερίδια στο δίπλα δωμάτιο να λένε τα δικά τους..

Μπήκα να σας πω ότι είμαι καλά - τουλάχιστον από θέμα υγείας και πως εύχομαι για σας τα καλύτερα... Για μένα δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σύντομα αλλά ευελπιστώ πως με το ταξίδι μου στην Κύπρο θα αλλάξω παραστάσεις και θα γυρίσω πίσω ανανεωμένη! Αύριο φεύγουμε πάλι για το χωριό και έτσι θα είμαι πάλι μαζί σας από Τρίτη 10/1/2012..

Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και θέλω για σας τα καλύτερα!

L2qIp2.png

δεν θέλω απαισιοδοξίες.. Η στεναχώρια φέρνει στεναχώρια.. Αυτό να θυμάσαι Δομνίνα. Χαμόγελο, κεφάλι ψηλά και αφού έχουμε υγεία, τα έχουμε όλα!

Είμαι άϋπνη τελείως.. Ακούω κάποια να γελάει ή μου φαίνεται; Ανδριανή το ξέρω ότι είσαι εσύ..

Τη μία πεινούσε, την άλλη πονούσε, την άλλη έκανε κακά... τη φάγαμε τη νύχτα κι έτσι όλη τη μέρα, ενδιάμεσα από τα ταίσματα την πέρασα κοιμόμενη.. Ευτυχώς μου φερε η μαμά μου λίγο ψάρι και κουνουπιδάκι κι έφαγα, γιατί μόνο παγωτό έχω.. μμμ και μιας και είπα παγωτό, πάω κατά κει..

Σας φιλώωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Άννα μακάρι η χοριακή να είναι λάθος. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας, εκτός αν έρθει η ακατανόμαστη..

βρε σντουπ περιμενεις περιοδο σε 6 μερες!!!!!!!!!κ περιμενες να διξει η χοριακη?για ηρεμησε λιγακι γιατι θα ανεβω πανω κ θα σε αρχισω!!!!

δεν μπορω εχω γινει υστερικη......πιστευα οτι θα διξει...τελος παντων δεν πιστευω να ειμαι θα διξει αλλωστε κ σε λιγες μερουλες...κ αν οντως δεν ειμαι δεν πειραζει γιατι φτιαχνω κ το δοντι μου κ ποναωωωωωωωω......:-(:-(

Διαφημίσεις

δεν θέλω απαισιοδοξίες.. Η στεναχώρια φέρνει στεναχώρια.. Αυτό να θυμάσαι Δομνίνα. Χαμόγελο, κεφάλι ψηλά και αφού έχουμε υγεία, τα έχουμε όλα!

Είμαι άϋπνη τελείως.. Ακούω κάποια να γελάει ή μου φαίνεται; Ανδριανή το ξέρω ότι είσαι εσύ..

Τη μία πεινούσε, την άλλη πονούσε, την άλλη έκανε κακά... τη φάγαμε τη νύχτα κι έτσι όλη τη μέρα, ενδιάμεσα από τα ταίσματα την πέρασα κοιμόμενη.. Ευτυχώς μου φερε η μαμά μου λίγο ψάρι και κουνουπιδάκι κι έφαγα, γιατί μόνο παγωτό έχω.. μμμ και μιας και είπα παγωτό, πάω κατά κει..

Σας φιλώωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Άννα μακάρι η χοριακή να είναι λάθος. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας, εκτός αν έρθει η ακατανόμαστη..

βρε κουτο δεν γελαω χιχιχιχιχιιχι

θα φιαξει το προγραμμα της αλλα θελει χρονο καντης μασαζακι στην κοιλιτσα με ζεστο χαμομηλολαδο καθοδικα θα την ανακουφισει αν εχει κολικους κ βαζε της ζεστα πανακια στην κοιλιτσα η αγκαλιτσα σου ειναι μεγαλη παρηγορια γιαυτην μην της την στερεις .φιλακια πολλα στα πατουσακια!!!!!(της μπεμπουλας εννοω μην παρεξηγειθουμε κιολας χαχαχαχχαχα)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δεν μπορω εχω γινει υστερικη......πιστευα οτι θα διξει...τελος παντων δεν πιστευω να ειμαι θα διξει αλλωστε κ σε λιγες μερουλες...κ αν οντως δεν ειμαι δεν πειραζει γιατι φτιαχνω κ το δοντι μου κ ποναωωωωωωωω......:-(:-(

η χοριακη στο αιμα διχνει 10 μερες μετα την συληψη αυτο μου ειχε πει η μικροβιολογος εσυ οταν πηγες ενδεχομενος ησουν στην 6-8 αφου ο κυκλος δεν ειναι στανταρ παιζει πανω κατω δυο μερες

κ αν δεν εισαι αυτο τον μηνα θα σαι τον επομενο κ θα σε ξαναφορτωθουμε παλι :tongue::tongue::tongue:

μενεις ευκολα εγκυος μην πανικοβαλεσε χωρις λογο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δομνινακι μου τα σχεδια που εχει ο θεος για μας δεν τα ξερει κανενας οποτε ουτε εσυ δεν ξερεις τι μπορει να γινει εκει που δεν το περιμενεις να περασεις καλα πολλα φιλια!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Φορουμφιλενάδες θέλω τη γνώμη σας. Πήγα σε κάποιο νέο γιατρό μετά την αποβολή που είχα και μου σύστησε να κάνω νέα υστεροσκόπηση μετά την αποβολή και για το λόγο ότι η υστεροσκόπηση που έκανα πριν τρεις μήνες έδειξε έντονα τοξοειδή μήτρα τη οποία ο προηγούμενος γιατρός δεν την πείραξε (προφανώς γιατί δεν θεώρησε ότι επηρεάζει). Τώρα είμαι σε δίλημμα. Ξέρω ότι η οποιαδήποτε επέμβαση στη μήτρα προκαλεί συμφύσεις. Δεν θα ήθελα να κάνω 2η υστεροσκόπηση παρά μόνο αν είναι άκρως απαραίτητη. Τί λετε;

Φορουμφιλενάδες θέλω τη γνώμη σας. Πήγα σε κάποιο νέο γιατρό μετά την αποβολή που είχα και μου σύστησε να κάνω νέα υστεροσκόπηση μετά την αποβολή και για το λόγο ότι η υστεροσκόπηση που έκανα πριν τρεις μήνες έδειξε έντονα τοξοειδή μήτρα τη οποία ο προηγούμενος γιατρός δεν την πείραξε (προφανώς γιατί δεν θεώρησε ότι επηρεάζει). Τώρα είμαι σε δίλημμα. Ξέρω ότι η οποιαδήποτε επέμβαση στη μήτρα προκαλεί συμφύσεις. Δεν θα ήθελα να κάνω 2η υστεροσκόπηση παρά μόνο αν είναι άκρως απαραίτητη. Τί λετε;

σαντυ μου ο νεος γιατρος θεωρει οτι η τοξοειδη μητρα ειναι αιτια αποβολης?να πω την αληθεια μου πρωτη φορα ακουω τοξοειδη μητρα ειχα ακουσει για μονοκερος κ δικερος μητρα τεσπα,να ξερεις οτι η οποιαδηποτε παρεμβαση ακομα κ η αποξεση λογο παλινδρομης μπορει να δημιουργησει συμφυσεις αν ομως πρεπει να γινει να γινει εγω θα σκεφτομουν περισσοτερο την ταλαιπωρια κ μετα το οικονομικο βεβαια ο νεος γιατρος σου εμπνεει εμπιστοσυνη?νομιζω οτι εγω θα επαιρνα κ αλλη γνωμη να συγκρινω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Sunty!Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να πάρεις μια απόφαση οπως η ηλικία σου , αν ηταν η πρώτη αποβολή σου ,αν συλλαμβάνεις εύκολα κτλ Σε γενικές γραμμές πάντως αν είναι εντονα τοξοειδής η μήτρα σου σημαίνει οτι κάνει σα διαφραγμα μεσα που λογικά εμποδίζει μια εγκυμοσύνη να προχωρήσει κανονικά!Βεβαια αυτό ειναι θεωρία και υπάρχουν περιπτώσεις ακόμα και με δικερη μητρα που γεννήσαν μια χαρα!Ομως από τη στιγμή που έχεις αποβολή και τοξοειδή μητρα( νομίζω το ίδιο με καρδιόσχημη δεν είναι?)κατα τη γνώμη μου καλό θα ναι να κάνεις υστεροσκόπηση για να σαι καλυμμένη !!Να βρεις ενα γιατρό που να εμπιστευεσαι παρα πολύ και θα πάνε όλα καλά!Μπορει να ταλαιπωρηθεις 2-3 μηνες ωσπού να επανελθει αλλά προκειμενου να χεις αγχος αν θα χεις παλι αποβολή , πιστεψε με δεν ειναι τιποτα!

καλημερα σε ολα τα κουρτσουδια(που λενε κ στο χωριο μου χαχα...)

τελικα η ακατονομαστη με επισκεφτηκε πρωι πρωι...δεν πειραζει ομως θα φτιαξω το δοντακι μου χωρις αγχος τωρα κ μολις τελειωσει η ακατονομαστη βουρ στο ψητο...

φιλακια πολλα σε ολες..

adnihor, το οικονομικό δε με απασχολεί για την υστεροσκόπηση΄λόγω ιδιωτικής ασφάλειας. Αυτό που με απασχολεί είναι η ταλαιπωρία, ο χρόνος που θα χάσω (αν δεν είναι απαραίτητο) μέχρι την επόμενη καθώς τα ηλικιακά μου έχουν στενέψει. Επίσης με ενοχλεί το γεγονός που ο ένας γιατρός ακυρώνει τον άλλο είναι σαν να αγνοεί ότι ο άλλος μου έκανε υστεροσκόπηση και δεν διόρθωσε το σχήμα της μήτρας για κάποιο λόγο (ίσως για τη δημιουργία συμφήσεων).

louloudira, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι αποβολής που κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι έφταιγε αυτό. Υποθέσεις όλοι κάνουν. Στο θέμα της εμπιστοσύνης; χμμ. Εκ των υστέρων εγώ τουλάχιστον αποκτώ εμπιστοσύνη σε κάποιον. Τον καινούργιο δεν τον γνωρίζω και πολύ παρά μόνο από μια επίσκεψη που του έκανα και η σύσταση που είχα. Δεν τον έχω δοκιμάσει η ίδια για να έχω ιδία αντίληψη.

Αυτό που μου έκανε πάντως ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι μου δήλωσε ότι οι περισσότερες, προκειμένου να κάνουν παιδί, ο,τι και να τους δώσεις από φάρμακα, ο,τι και να τους πεις το δέχονται.

Sunty έχεις δίκιο οτι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο , ούτε οι αιτίες της αποβολής ούτε και η ικανότητα του γιατρού αν δεν έχεις περάσει κάποιο χρόνο να σε κουράρει!!!Απλά τα βάζεις κάτω και λες τι ειναι σημαντικότερο στη φάση που είσαι!Γιαυτο ρώτησα αν ηταν η πρώτη σου αποβολή!Αν ειχες περισσοτερες από 2 πχ τότε θα ταν πιο ξεκαθαρη η αποφαση να κανεις επεμβατική υστεροσκόπηση! Σε αυτό το τοπικ επειδή έχουμε ταλαιπωρηθει από αποβολές , εγώ δυστυχώς συμπλήρωσα 4 !!! οπως καταλαβαίνεις θα ηταν μονόδρομος η υστεροσκοπηση !Από τη δική μου εμπειρία και από κοπέλες που γνωρίζω συνήθως οταν επεμβαινουν σε πρόβλημα , λύνεται κιόλας και δεν το μετανιώνουν! Δεν ειναι και τόσο συνηθισμένες οι συμφήσεις αν και ο γιατρός βεβαίως σε προσεχει μετα με κανα φαρμακακι να θρεψει καλα η μητρα!!!Εγώ πχ μετα απο τις 2 υστεροσκοπησεις εμεινα εγκυος!!!Οπως και να χει σου ευχομαι να κρατήσεις το μωράκι σου το 2012!!!!

κοριτσια μου,καλησπερα.χρονια πολλα ,καλη και προπαντων γονιμη χρονια για ολες μας.δεν εχω νετ στο μαγαζι ,γιαυτο με εχετε χασει.ευτηχως,καναμε συνδεση στο σπιτι και θα εχω περιπου σε 20 μερες θεου θελοντος..

τα νεα μου ειναι τα εξης..την προηγουμενη εβδομαδα εκανα την MTHFR.κ αυτο λογω του οτι σε αυτην ειχε βγει θετικη η αντριανη.

εχτες,8η μερα του κυκλου ,πηγα γιατρο κ εκανα σονουστερογραφια.το ενδομητριομου,οπως το ειπε κ ο γιατρος ..ζηλευτο..

βουρ μου λεει ..κ τον επομενο μηνα αν δεν εχεις γκαστρωθει να μην με λενε μπιλ..

κ ετσι ,με συνταγη γιατρου,το καψαμε εχτες..χαχαχαχαχαχα..μετα απο τοσο καιρο που φυλαγομασταν,σαν ψεμματα μου φαινοτανε..αυτα..σας αφηνω..σας φιλω ..

Υ.Σ.

πρεπει εχτες να μας ακουσε η γειτονισα...αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...