Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλή Χρονιά!!!!!!!Το 2012 να ναι γεμάτο όμορφες στιγμές , χαμόγελα , ωραίες εκπλήξεις ενάντια σε κάθε πρόβλεψη!!!!οτι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατές!!!!!!!!!!Και φυσικά μη ξεχνιόμαστε , να μας φέρει και μωράκια πολλά και υγιή!!!!!!!!!!!!!Και στα μπουμπουκάκια όλα τα πρόσφατα και μη, να ζήσουν και να αποκτήσουν και αδερφάκια!!!!

Φιλιά σε όλες σας μία προς μία!!!!!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα καλη χρονια σε ολες!!!!!!!!!!!!υγεια ,ευτηχια κ πολλα μωρακια να εχει για ολες μας το 2012

βελβετακι μου να σου ζησει η μπουμπουκα σου να ναι γερη κ καλοτυχη απο δω κ περα μονο ομορφες στιγμες κ πολλες αγκαλιτσες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χρονια πολλα καλη χρονια βσε ολες....

εχω μια απορια σε πια εβδομαδα κυησεως αρχιζουν η ναυτιες κ η εμετοι..τα απλα τεστ κυησεως σε πια εδβομαδα ανιχνευουν το αν εισαι εγκυος η οχι??

βρε κοριτσια εδω κ 4 μερες εχω ταση προς εμμετο ναυτιες ζαλαδες..περιμενω να αδιαθετησω στις 9/1 εκανα τεστ αλλα βγηκε αρνητικο...ομως δεν αντεχω αλλο τις ναυτιες με το που θα φαω κατευθειαν με πιανει εντονη ναυτια...απο την αλλα δεν πιστευω οτι μπορει κ να ειμαι εγκυος ναι μεν προσπαθουμε αλλα δεν ξερω..........

εχω μια απορια σε πια εβδομαδα κυησεως αρχιζουν η ναυτιες κ η εμετοι..τα απλα τεστ κυησεως σε πια εδβομαδα ανιχνευουν το αν εισαι εγκυος η οχι??

βρε κοριτσια εδω κ 4 μερες εχω ταση προς εμμετο ναυτιες ζαλαδες..περιμενω να αδιαθετησω στις 9/1 εκανα τεστ αλλα βγηκε αρνητικο...ομως δεν αντεχω αλλο τις ναυτιες με το που θα φαω κατευθειαν με πιανει εντονη ναυτια...απο την αλλα δεν πιστευω οτι μπορει κ να ειμαι εγκυος ναι μεν προσπαθουμε αλλα δεν ξερω..........

Nομιζω οτι ειναι λιγο νωριςγια να εχεις ναυτιες, αλλα δεν ξερεις κιολας μερικες φορες...

Τα τεστ συνηθως ανιχνευουν απο την πρωτη ημερα καθυστερησης. Υπαρχουν και καποια που ανιχνευουν και μια εβδομαδα πριν την περιοδο, αλλα συνηθως δεν ειναι πολυ αξιοπιστα, καθως η β χοριακη δεν εχει αυξηθει αρκετα τις περισσοτερες φορες. Η β χοριακη αρχιζει να παραγεται απο την στιγμη που γινεται η εμφυτευση που αν δεν κανω λαθος, ειναι γυρω στην 10 ημερα απο την ωορρηξια. Λιγες ημερες υπομονη ακομα και θα ξερεις. :-)

Εμας κοριτσια ηρθε σημερα ο παιδιατρος και μας ειδε.

Αχ ειμαι τοσο ευτυχισμενη.... μου αρεσει να την παιρνω ολο αγκαλιτσα και να μυριζω το λαιμουδακι της.... εχει μια μυρωδια, μεθυστικη !

Το βραδυ παταμε κατι ξενυχτια, αλλα την ημερα ειμαστε συνηθως ηρεμα κοριτσια και κανουμε μαμ κακα και νανι. Μαλλον το κοριτσακι μου θα βγει ξενυχτισα μεγαλωνοντας. :-)

Σημερα κλεισαμε και μια εβδομαδα ζωης. Καθε μερα που περναει, γνωριζομαστε ολο και καλυτερα και την αγαπαω ολο και περισσοτερο.

Αυτα τα νεα μας. Πολλα φιλακια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά αννούλα!

εμένα οι ναυτίες ξεκίνησαν μόλις έκλεισα την 9η εβδομάδα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

σε ότι αφορά τα τεστ εγκυμοσύνης, θα θυμούνται και τα κορίτσια, εγώ είχα κάνει 3!!! με επτά ημέρες καθυστέρησης και μου έβγαιναν αρνητικά...τελικά την 9η ημέρα είχα το θετικό τεστάκι του ηλιοκαμμενου μου!!!!

εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!!

HDfQp3.png

καλή χρονιά σε όλες!!!!

Βελβετάκι να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!!! Τι να σου πω! Αξίζεις χίλια συγχαρητήρια και χίλια μπράβο για το κατόρθωμά σου!!! Και δε φτάνει που πέρασες τόσα, τα περιγράφεις και σα να είχες πάει εκδρομή.. Είσαι άξια!!!!

Να μας τη φιλήσεις τη μπέμπα σου εεε; Να της πεις από τις ιντερνετοθείες!!!

Εμείς εδώ τα ίδια.. Κοιμόμαστε όσο μπορούμε ενδιάμεσα από τα ταίσματα και τα αλλάγματα.. Από σήμερα ο Τούντσος επέστρεψε στη δουλειά και την έβαψα. Μια χαρά μοιραζόμασταν τα ξενύχτια ως τώρα.. Αλλά δεν πειράζει! Χαλάλι της!!

Εύχομαι το 2012 να έρθουν τα πράγματα όπως τα έχουμε φανταστεί για όλες μας και να χαμογελάμε συνέχεια!!!! Με υγεία πάντα!!!

Με καλεί το καθήκον! Θα επανέλθω!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

κοριτσια ελπιζω να περασατε τελεια στις γιορτες!εμεις καλα ηταν αν σκεφτεις οτι ηταν οι πρωτες γιορτες χωρις τον μπαμπα μου και τοσο προσφατο!αλλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως οταν εχεις παιδια και μαλιστα μια μικρη δυομισι χρονων να τρεχει πανω κατω!!!!

anna11 εγω δεν ειχα καθολου ναυτιες και εμετους και στις τρεις εγκυμοσυνες και στις δυο παλινδρομες.μονο κατι ανακατωσουρες ελαχιστες και στην αρχη .πριν κανω την χοριακη ηταν μαλιστα.υπαρχουν καποια τεστ αν θυμαμαι το clear blue το ψηφιακο που δειχνει 5 μερες μου φαινεται μετα την συλληψη.αλλα δεν ειναι καλυτερα να περιμενεις μεχρι τις 9-1 και να κανεις χοριακη?ετσι θα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα ενω με τα τεστ ειδες οτι πολλα κοριτσια ειχαν λαθος αποτελεσματα.σου ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα.

φιλακια πολλα κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Καλημέρα κορίτσια,,

Χρόνια πολλά , καλή χρονιά σε όλες μας.. Το 2012 να μας φέρει ό,τι επιθυμεί η κάθεμια .....

blue velvet να σου ζήσει η μικρούλα σου... να την χαίρεσαι.... να ναι πάντα καλά!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

αννα11, υπάρχουν τεστ κυήσεως στο διαδίκτυο που ανιχνεύουν πολύ νωρίς την εγκυμοσύνης, από 10 και άνω μονάδες (αν έκανες χοριακή). Δες εδώ:

http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-tests.htm

Διαφημίσεις

κοριτσακια τι κανετε?

βελβετακι μου για 3 μηνες εμας μας ειχε κανει την νυχτα μερα μετα εστρωσε ολη μερα κοιμοταν κ δεν ξυπνουσε ουτε με νερο στο προσωπακι κ την νυχτα κλαμααααααααααααααααα!!!!

τουντσακι μου κ λιγο ξενυχτι καλο θα σου κανει να δεις την ομορφια της μητροτητας.

αννουλα μου ειναι πολυ νωρις να διξει 1 βδομαδα νωριτερα εγω 3-4 μερες νωριτερα το ειχα κανει με πρωινα ουρα κ ειχε βγει πολυ αχνα θετικο κ το απογευμα της ιδιας μερας η χοριακη ηταν 36 μοναδες κ ηταν διδημα κανε υπομονη μερικες μερουλες,σιγα μην με ακουσεις δηλ εσυ εχεις τοσα τεστ μεσα στα ποδια σου δεν θα κρατηθεις αλλα αν θυμασαι κ την αλλη φορα αρνητικα εβγαιναν στην αρχη αφου δεν ειχες καθυστεριση μετα ομως απο 1-2 μερες σου εβγαιναν θετικα

αντε να ακουσουμε τα ευχαριστα απο σενα κ το τζενακι!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια,,

Χρόνια πολλά , καλή χρονιά σε όλες μας.. Το 2012 να μας φέρει ό,τι επιθυμεί η κάθεμια .....

blue velvet να σου ζήσει η μικρούλα σου... να την χαίρεσαι.... να ναι πάντα καλά!!!!

καλη χρονια κ σε σενα με υγεια κ με το καλο να μας ανακοινωσεις την εγκυμοσυνη σου!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αχ οπως ειπε κ η ανδριανη εχω τα τεστ μεσα στα ποδια μου κ σχεδον καθε μερα κανω κ απο ενα μου εχει γινει συνηθεια πλεον με εχει πιασει μεγαλη μανια...κ ετσι εκανα κ μια χοριακη αλλα τζιφος αρνητικη...

παντως σας ευχαριστω ολες για της απαντησεις σας..

αννα11, υπάρχουν τεστ κυήσεως στο διαδίκτυο που ανιχνεύουν πολύ νωρίς την εγκυμοσύνης, από 10 και άνω μονάδες (αν έκανες χοριακή). Δες εδώ:

http://www.homehealth-uk.com/medical/ovulation-tests.htm

σε ευχαριστω πολυ sunty μου να σαι καλα θα το κοιταξω..

αχ οπως ειπε κ η ανδριανη εχω τα τεστ μεσα στα ποδια μου κ σχεδον καθε μερα κανω κ απο ενα μου εχει γινει συνηθεια πλεον με εχει πιασει μεγαλη μανια...κ ετσι εκανα κ μια χοριακη αλλα τζιφος αρνητικη...

παντως σας ευχαριστω ολες για της απαντησεις σας..

βρε σντουπ περιμενεις περιοδο σε 6 μερες!!!!!!!!!κ περιμενες να διξει η χοριακη?για ηρεμησε λιγακι γιατι θα ανεβω πανω κ θα σε αρχισω!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...