Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά!

Φαντάζομαι ότι το βελβετάκι μας είναι μια ευτυχισμένη μανούλα τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές.. θα κρατάει το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της και δεν θα ξεκολλάει από δίπλα της.. τι όμορφες στιγμές είναι αυτές..

Ελπίζω να περάσατε όλες πολύ όμορφα.. να φάγατε πολύ, να γελάσατε πολύ και να ονειρευτήκατε πολύ..

Λουλουδίρα μου που το άρπαξες το κρύωμα; περαστικά σου και γρήγορα.. κυκλοφορούν πολλές ιώσεις βλέπεις και είμαι σίγουρη ότι το χειρότερό σου αυτές τις γιορτινές μέρες είναι να είσαι κρυωμένη.. κουράγιο..

Sosad εκεί πάνω στα πάτρια εδάφη είμαι σίγουρη ότι ευχαριστηθήκατε χιόνι και κρύο.. Κι εμείς στο Πήλιο μια από τα ίδια.. καταφέραμε και είδαμε επιτέλους μια άσπρη μέρα μετά από καιρό!

Είμαι καλά.. αισθάνομαι κάπως βέβαια διότι χθες έμαθα ότι η γυναίκα του ξαδέρφου μου είναι έγκυος.. δεν μου το είπανε επισήμως βέβαια.. το έμαθα από την αδερφή μου.. ομολογώ ότι χάρηκα για κείνη αλλά στενοχωρήθηκα για μένα.. τέλος πάντων.. θα το ξεπεράσω και αυτό..

Τουντσάκι η ραλλού - μπέμπα σε τρέχει; το καλύτερο τρέξιμο κάνεις.. είμαι σίγουρη!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου ένα βήμα πριν τη πνευμονία έφτασα!!!!Αλλά πέρασα μια χαρά , ξάπλα, τηλεορασίτσα, υπνος ξεγυρισμένος , οτι χρειαζόμουν!!!Ενα παράξενο πράγμα ρε κορίτσια , νοιώθω τόσο αισιοδοξία, μια χαρά που θα φύγει αυτός ο χρόνος !!!!Περίμενα οτι θα μαι ένα βήμα πριν την κατάθλιψη περνώντας πάλι γιορτές χωρίς το δικό μου μωρό ή έστω τη κοιλίτσα μου που θα ταν τώρα φουσκωμένη περίπου 7,5 μηνών ( μη πω θα χα γεννήσει κιόλας λόγω προωρότητας) ,παρολαυτά νοιώθω οτι είναι οι τελευταίες γιορτές μοναχικές!!!!!!Ελπίζω να βγει αληθινό αυτό μου το συναίσθημα!!!!

Αντε να μάθουμε και τα νέα από το Velvetaki , να πάρουμε και άλλη δόση μωρουδόσκονης να παίρνουμε θάρρος!!!!

Σας ξαναφιλώ όλες πολύ!!!!

Εγώ κι η μπεμπού σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και φυσικά να είναι η τελευταία χρονιά χωρίς το δικό σας μπεμπεδάκι.. Η μπεμπού μου είπε ότι θα μιλήσει στα φιλαράκια της να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να έρθουν γιατί πολύ τεμπέλιασαν.. Σας στέλνει και μια νέα της φωτό με το τσιμπιδάκι της.. :-)http://img404.imageshack.us/img404/1794/25340178.jpg (τις βλεφαρίδες τις πήραμε από το μπαμπά)

Φτάσαμε τα 2860γρμ, τρώμε πια κάθε τρεις ώρες και ετοιμαζόμαστε μια από αυτές τις μέρες να βγούμε και βόλτα.. Γι αυτό δοκιμάζουμε τα τσιμπιδάκια μας.. :wink:

Περαστικά στην αρρωστούλα μας Λουλουδιρα! Να συνεχίσεις να είσαι αισιόδοξη γιατί έτσι πρέπει. Άλλωστε το 2012 θα φέρει πολλά μπεμπέ!!! Ακούς Δομνίνα; Καταλαβαίνω πώς νιώθεις για την ξαδέρφη.. Όλες έτσι νιώθουμε όταν ακούμε για εγκυμοσύνες.. Εγώ όχι πια μην είμαι κι αχάριστη, αλλά θέλω να πω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό.. Αλλά είπαμε. Το 2012 θα είναι το τυχερό για όλες!!!!

Ουπς γυλίζει η γρυλίτσα μου.. Τη λέω γρυλίτσα, γιατί αντί να κλαίει όπως όλα τα μωράκια, γρυλίζει! :-) Σας φιλώ.. Θα επανέλθω!

Καλέ Τουντς... τι τέλειο μωρό είναι αυτό; τι βλεφαρίδες είναι αυτές... τη Μπέτυ Μπου μου θυμίζει... έτσι μου ρχεται να σου ρθω επίσκεψη να το αρπάξω και να το βάλω στα πόδια... είναι τόσο γλυκιά!!!! σαν κουραμπιές...

Ευχαριστώ για τις ευχές.. αν θέλει ο Θεός ίσως κάποια στιγμή γίνουν πραγματικότητα... Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία... σε όλα τα κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ Τουντς... τι τέλειο μωρό είναι αυτό; τι βλεφαρίδες είναι αυτές... τη Μπέτυ Μπου μου θυμίζει... έτσι μου ρχεται να σου ρθω επίσκεψη να το αρπάξω και να το βάλω στα πόδια... είναι τόσο γλυκιά!!!! σαν κουραμπιές...

Ευχαριστώ για τις ευχές.. αν θέλει ο Θεός ίσως κάποια στιγμή γίνουν πραγματικότητα... Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία... σε όλα τα κορίτσια!

χα χα χα.. Τι Μπέτυ μπου τι μπεμπού.. Σε μπου τελειώνουν και τα δυο.. :-)

Το ίδιο είπε κι η πεθερά.. Να την πάρω σπίτι μου έλεγε και ξανάλεγε... Σε σένα τη δίνω. Στην πεθερά ποτέ!! Εσύ τουλάχιστον ξέρω ότι θα την φροντίσεις και με το παραπάνω.. Η πεθερά μπορεί να της δώσει να φάει πατσουλί.. :rolleyes:

Την έχουμε στο σαλόνι με το λίκνο της, ανάμεσα από τους δυο καναπέδες. Την έχει πέσει ο Τούντσος από τη μια και εγώ από την άλλη και αντί να κοιμηθούμε, γελάμε με τα γρυλίσματά της.. Σε λίγο έχει τάισμα, οπότε αντίο ύπνος πάλι..

Ευχαριστούμεεεε για τη φωτό!!!!!Καλέ θα τρελλάνει κόσμο στη πρώτη βόλτα της έξω και με κοκκαλάκι !!!!!Καλά δε το συζητώ από τώρα τη σκέφτομαι με τα μαλλιά της μαμας της να τα χει τρελλοκοτσίδια με πολύχρωμα κοκκαλάκια και με τα ματάκια της με τις πανέμορφες βλεφαρίδες θα κάψει καρδιές αργότερα!!!!!Ε ρε καημένο tountsocouple τι έχετε να τραβήξετε!!!!χαχααααχα

Πάντως μη νομίζεις οτι χορταίνουμε!!Θέλουμε κι άλλη φωτό !!!

Γεια σας κοριτσια!!!!

Σημερα γυρισαμε σπιτι μας!!!

Μπηκαμε στο νοσοκομειο την Δευτερα στις 7 το πρωι και μετα απο το σχετικο μποτε μπηκα στα χειρουργια. Μου σπασανε τα νερα γυρω στις 9.30 το πρωι και μετα απο κανα μισαωρο αρχισαν τα βιολια..... Ξεκινησαμε με διαστολη 1 και με καποιους πονους οι οποιοι ηταν σαν πονοι περιοδου αλλα στο πιο αγριο τους. Κατα τις 1 το μεσημερι ειχαμε παει διαστολη 2 αλλα οι πονοι ηταν απιστευτοι. Ειχαμε συνενοηθει για επισκληριδιο, αλλα για κακη μου τυχη, ειχαν εκτακτο στα χειρουργια και ο αναισθησιολογος δεν μπορουσε να ερθει. Τι να σας λεω.... τα ειδα ΟΛΑ μεχρι να γινει η επισκληριδιος γυρω στις 2.30. Μετα την επισκληριδιο ομως ολα ηταν υπεροχα.... εριξα και εναν ωραιο υπνο και οποτε αρχιζα να ξαναποναω, μου ριχνανε λιγο φαρμακακι στο καθετηρακι. Εξωθησεις ξεκινησαμε γυρω στις 7.30 το βραδυ και στις 7.50 ειχα την μπεμπα μου!!! Οι εξωθησεις δεν με κουρασαν καθολου αν και ειχαν αφησει επιτηδες να περασει η πολλη επιδραση της επισκληριδιου για να μπορω να σπρωχνω. Πονεσα ομως παρα πολυ την ωρα που ο γιατρος τραηξε το μωρο για να το βγαλει. Ηταν σαν να μου ξεριζωναν τα σωθηκα και καποιος να μου σπαει την λεκανη στο σημειο του ηβικου οστου. Σε καποιο σημειο των εξωθησεων, με αφησαν να πιασω και το κεφαλακι της που ειχε ψιλοβγει και να αγγιξω τα μαλλακια της.

Γεννηθηκε 3900 και 52 εκατοστα, ροδαλη, με καμποσα μαλλακια. Οταν μου την δωσανε αγκαλιτσα με κοιταζε στα ματια και εκανε ενα κλαματακι ολο παραπονο το αγαπουλι μου....

Ικτερο δεν εκανε καθολου, και πηγαν ολα καλα με τη μπεμπα, αλλα εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ μετα γιατι ειχα αιμοραγια και καθησα κανα τριωρο στο χειρουργιο για παρακολουθηση. Εκτος απο το κοψιμο του γιατρου, σκιστηκα και απο μονη μου παρα πολυ λογω του μεγεθους του μωρου. Μετα την επομενη μερα ειχα ουροκαθετηρα και ενα αιμοαστατικο ταμπον με αντιβιωση για να μην εχουμε καποιο θεμα. Σημερα μπορω να πω οτι καθομαι πλεον ανετα στην καρεκλα.

Θηλαζουμε επισης, αλλα οι θηλες μου εχουν παθει μεγαλη πλακα... Τσουζουν πολυ και ειναι ενα σταδιο πριν αρχισουν να ματωνουν.

Σας ειπα οτι την αγαπω παρα μα παρα πολυ?????

Axxxx!!!!!Να σου ζήσει το θαυματάκι σου Velvetaki!!!!!!Κορίτσαρος!!!!Να ναι πάντα καλά!!!Τι υπέροχες στιγμές ζείτε , να στε αγκαλιά και να αλλάζει ο χρόνος!!!!Αχ συγκινήθηκα τώρα!!!!!!Ξανάδα και τη φωτό της μπεμπόΡαλλούς με το κοκκαλάκι!!!Να στε καλά βρε κορίτσια να χαιρεστε τα κοριτσάκια σας!!!Και σε όλες τις φιλενάδες εδώ έυχομαι το 2012 να φέρει αυτή την ευτυχία!!!!!!!!!!Φιλιά πολλά

Βελβετάκι μου να σου ζήσει η πιασάρικη μπουμπού σου, να ναι πάντα υγιής και καλότυχη! Ευχαριστουμε πολύ πολύ για την αναλυτική περιγραφή της μεγάλης ημέρας !!Κάτι τέτοιες στιγμές δεν χορταινουμε να μας τις αφηγούνται !!!Καλό σαραντισμό να χεις κοπέλα μου και μην ξεχνιόμαστε- φυσικά και περιμένουμε κ από σένα τακτικές ανταποκρίσεις από την ζωή σας με την μπουμπουκα σας!!

αχ μια μωρουδίλα πλανάται στον αέρα κ πολύ μου αρέσει!!!

Τουντσινάκι μου πιστεύω πως η Ραλλού-μπεμπού είναι το καλύτερο έργο τέχνης σου !!! τι πλασματάκι είναι αυτό!!φτου φτου!! Φυσικά και όσες φωτογραφίες κ να μας χαρίσεις δεν την χορταίνουμε!!!

Λουλουντιράκι περαστικά σου!!!Χαίρομαι που είσαι τόσο αισιοδοξη και κοιτάζεις το ποτήρι μισογεμάτο και προσεχως φουλ γεμάτο!!

Ας ελπίζουμε ότι το 2012 θα μας χαμογελάσει και λίγο και θα μας χαρίσει τα μωρά που το 2011 μας στερησε!!! Καλή χρονια να χουμε κυρίες μου με υγεία πάνω από όλα!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Πέντε το πρωί και ο ύπνος έχει φύγει για τα καλά.. Διάφορες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό και αναρωτιέμαι τι θα φέρει ο καινούργιος χρόνος.. Τα δυο τελευταία χρόνια για μένα δεν ήταν και ότι καλύτερο... μόνο λύπη και στενοχώρια μου φέρανε.. Είναι πολύ να ζητήσω το 2012 να είναι μόνο άγγελος καλών και θετικών ειδήσεων;

Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2012... Τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος.. Ευτυχία, αγάπη και υγεία.. τα βασικότερα αγαθά..

Βελβετάκι μου τώρα μπορείς να απολαύσεις το αποτέλεσμα των κόπων και της αγωνίας σου σε όλο του το μεγαλείο... 4 κιλά παιδί δεν είναι και λίγο.. και τελικά κατάφερες να γεννήσεις φυσιολογιά θηρίο! Να τη δεις όπως επιθυμείς και λαχταράς και μακάρι σύντομα όλες να βρεθούμε στη θέση σου!

Τουντσάκι για το δικό σου κουφέτο δεν έχω να πω τίποτε άλλο.. απλά είναι απίστευτη!

Σας αγαπώ όλες πολύ και σας σκέφτομαι!

Καλή μας χρονιά!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

blue velvet να σου ζησει η μπουμπου σου.αξιζει τον κοπο οτι και να τραβηξες.που απο οτι διαβασα τραβηξες πολλα αλλα εκανες και μπεμπε 4 κιλα.λογικο να πονεσεις θα περασει σιγα σιγα,χαλαλι της.να σου ζησει κοριτσι μου.την καλυτερη πρωτοχρονια θα περασετε!!!

tounts ειναι κουκλιτσα η μικρη σου.να την χαιρεσαι !!!!να περασετε τελεια στην πρωτη βολτα σας.

κοριτσια καλο σαραντωμα και καλα να περνατε με τις μικρουλες σας!!!

οι υπολοιπες καλη πρωτοχρονια και το 2012 να σας φερει οτι επιθυμειτε!!

φιλακια πολλα κοριτσακια !!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

κοριτσια μου.ευχομαι ο καινουριος χρονος να δωσει σε ολες μας οτι μας πηρε ο παλιος..

χρονια πολλα με υγεια και πολλα πολλα παιδια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια!!!

το νέο έτος να φέρει σε όλες ότι επιθυμούμε περισσότερο: Υγειή, στρουμπουλά και ζουμπουρλίδικα μωράκια!!!!

και στις ήδη μανούλες υγεία και χαρά στα μπουμπουκάκια τους!!!

βελβετάκι να σου ζήσει η μικρή σου!!!τι μικρή δηλαδή, ολόκληρη γυναίκα έκανες!μπράβο σου για την υπομονή και την επιμονή να γεννήσεις φυσιολογικά!

όλα τα καλά του κόσμου να βρει στη ζωή της η μικρούλα σου!!!!!!!!!

HDfQp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!:):):)

ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

ΤΟ 2012 ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! :):):)

ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.....ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ!!!!:tongue::tongue:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...