Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημέρα κυριες μου!!

χρόνια πολλά σε εσας κ τις οικογενειες σας, με υγεια πάνω απ'όλα! Τοσο κοινό αλλά τόσο αληθινο~ να περασετε μοναδικα με ανθρωπους που αγαπατε κ για λιγες μερες ας αφησουμε πίσω μας ότι μας πίκρανε!!

καλά χριστούγεννα!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Ξερω ειμαι εκτος κλιματος Χριστουγεννων κτλ, αλλα θελω να βροντοφωναξω τη χαρα μου!!

Σημερα αδιαθετησα!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! 29 ημερων κυκλος!!!!

τι σημαινει αυτοοοοοοοοοοοο;;;;; ξεκιναμε προσπαθειες συντομαααααα!!!!!

ελπιζω ο νεος χρονος να μου φερει γουρι και συντομα να εχω γκαστρονεα!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑ!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

:Dκαλα χριστουγεννα κοριτσια σε ολες!!!

σας ευχομαι ολα σας τα ονειρα να γινουν αληθινα!!!!

να περασετε τελεια αυριο!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:D

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

Kαλημερα κοριτσια και χρονια πολλα!

Εμεις πηγαμε στον γιατρο μας χθες και μας ειπε οτι αυριο, θα μπω για προκληση.

Δεν ξερω ακομα τι ωρα θα παω την Δευτερα,καθως μου ειπε οτι θα με παρει τηλεφωνο η γραμματεας του, αλλα θελω να πιστευω οτι μεχρι το βραδακι θα κραταω αγκαλια την μπεμπα μου.

Αυτα τα νεα μου λοιπον. Φοβαμαι αρκετα για αυριο. Θα τα καταφερω για φυσιολογικο τοκετο?

Πολλα φιλια σε ολες σας. :-)

Kαλημερα κοριτσια και χρονια πολλα!

Εμεις πηγαμε στον γιατρο μας χθες και μας ειπε οτι αυριο, θα μπω για προκληση.

Δεν ξερω ακομα τι ωρα θα παω την Δευτερα,καθως μου ειπε οτι θα με παρει τηλεφωνο η γραμματεας του, αλλα θελω να πιστευω οτι μεχρι το βραδακι θα κραταω αγκαλια την μπεμπα μου.

Αυτα τα νεα μου λοιπον. Φοβαμαι αρκετα για αυριο. Θα τα καταφερω για φυσιολογικο τοκετο?

Πολλα φιλια σε ολες σας. :-)

Καλημέρα Βελβετάκι!!

Με το καλό κορίτσι μου και μ' έναν πονο!!

Μη φοβασαι, σκέψου αυτο που είπες! Μεχρι το βραδακι θα κρατας την κορουλα σου στην αγκαλια σου!!!!:D:D:D

Όλα θα πανε καλα!! Σκεψου τις πρωτες σου στιγμες μαζι της και θα δεις ποσο θαρρος θ' αποκτησεις!

Σου ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα, αλλα κι αν δεν γινει θυμησου οσα μας εχει πει η τουντς-μπεμπομαμα!

φιλάκια!:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!!Να έχουμε 'ολες δύναμη και μόνο καλά νέα να ακούγονται στο τόπικ μας από δω και πέρα!!!

Blue Velvetaki με το καλό κορίτσι μου να πάρεις τη μπεμπούλα σου αγκαλιά!!!:-D:grin::-D:grin:Και φυσικά θα πάνε όλα καλά!!!Γιορτάζει και η Παναγίτσα αύριο και θα σε φυλάξει !!!

Να περνάτε καλά !!!!!Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολες με υγεια κ ευτυχια...

velvetaki σου ευχομε με εναν πονο κοριτσακι μου κ μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε να σκεφτεσε μονο οτι αυριο μεχρι το βραδυ θα εχεις την κορουλα σου αγκαλιτσα...και να της δωσεις κ πολλα φιλακια κ απο εμας.

χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βελβετακι η ωρα η καλη .

κοριτσακια σαν σημερα γεννηθηκε ο χριστουλης μας ειναι μερα χαρας κ αγαπης προσευχηθειτε μεσα απο την καρδια σας κ τα ονειρα θα γινουν αληθινα

τουντσακι η μπεμπα σου ειναι ενα κουκλι πολυ μαλλι λεμε!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Koριτσια 7:00 το πρωι θα ειμαι στο νοσοκομειο. Ελπιζω μεχρι το μεσημερακι να την εχω αγκαλια. Εφοσον ολα πανε καλα, θα τα ξαναπουμε την Πεμπτη. Πολλα φιλακια!

μα τι οδηγίες δίνω εγώ τόσο καιρό Βέλβετ; Δεν είπαμε να πάρεις μαζί σου λάπτοπ ή κάτι άλλο με ίντερνετ να μας ενημερώνεις; Δε μας φτάνει που θα φάμε τα νύχια μας από τους κουραμπιέδες, να τα φάμε και από την αγωνία; Τέλος πάντων.. Σε συγχωρώ μέρες που είναι.. Θα περιμένουμε μέχρι τη Πέμπτη για νέα.. Όλα καλά θα πάνε!!! Θα δεις που θα γεννήσεις εύκολα και πριν το καταλάβεις, θα έχεις τη μπέμπα σου αγκαλίτσα!!! Αχ τι ωραία!!! Καλή λευτεριάαααα!!!

Σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια που λέτε για τη μπεμπού-Ραλλού.. Της τα διάβασα και χαμογέλασε.. Λέτε να κατάλαβε; (Νομίζω κόλλησα τρέλλα από την πεθερά.. Ωχ παναγίτσα μου!)

Εμείς περάσαμε ήσυχα εδώ με εναλλάξ ύπνο με τον Τούντσο.. Και τώρα κουκουλωμένοι είμαστε κι οι τρεις στο σαλόνι. Η μπέμπα και ο Τούντσος παραδώθηκαν στον Μορφέα, εμένα πάλι δεν μου κολλάει ύπνος. Να δω πόσο θα αντέξω..

Σήμερα αλλάξαμε γάλα. Περάσαμε από το γάλα των πρόωρων, στο γάλα των τελειόμηνων!! Αμέεεε!! Ποιος μας πιάνει!!

Η μπέμπα μια χαρά τα πάει με τη διατροφή της.. εγώ όμως μόνο με γλυκά και μίλκο τρέφομαι. Άμα φάω φαγητό, κάνω εμετό. Τι να σας πω; Άβυσσος το στομάχι της λεχώνας.. Ελπίζω σιγά σιγά που θα κοιμόμαστε παραπάνω αφού η μπέμπα θα τρώει πιο αραιά, να στρώσω κι εγώ.. Να αρχίσω και λίγο γυμναστικούλα να πάρει στροφή το σύστημα..

Χθες με πήρε ο γιατρός για χρόνια πολλά και μου είπε ότι είχε παρόμοιο περιστατικό με το δικό μου. Πρόωρο τοκετό στην 33η, 2350γρμ το μωράκι μεν, αλλά με πρόβλημα στο αναπνευστικό και θερμοκοιτίδα διασωληνωμένο.. Πω πω! Άγιο είχαμε που γλιτώσαμε τα σωληνάκια..

Τι άλλο να σας πω; Να σας πω ότι προτιμώ τα μελομακάρονα από τους κουραμπιέδες να σας στείλω αδιάβαστες; Γιατί δεν άκουσα τίποτα για μελομακάρονα.. Μόνο κουραμπιέδες τάζετε.. Οι καλές νοικοκυρές, όλα τα φτιάχνουν έτσι δεν είναι;;; :rolleyes:

Λοιπόν ας σας αφήσω τώρα μη σας ζαλίζω άλλο γιατί θα μου την πει η Ανδριανή.. Τη βλέπω έτοιμη είναι..

Σας φιλώ και θα επανέλθω!! Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω κι άλλη φωτό με ανοιχτά ματάκια αυτή τη φορά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...