Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κάντε κλικ και απολαύστε μπεμπού!!!

http://img822.imageshack.us/img822/7954/dsc03632uu.jpg

Θα επανέλθω με περισσότερες φωτό.. να οργανωθώ λίγο...

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να αποφύγω το ντου.. Να κάνετε ντου και να φέρετε και κανα γλυκό.. Ακαμάτες.. Μόνο να βάφετε το μαλλί ξέρετε.. :-)

Δεν έχω κουράγιο για ανταπόκριση απόψε.. Η μπεμπού όμως σας στέλνει φιλάκια και σας παραχωρεί τα μαλλάκια τα φρεσκολουσμένα και τα πατουσάκια τα γλυκά για να της στείλετε κι εσείς τα φιλιά σας..

Εις αύριον!!!

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ειναι μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μαλλι ειναι αυτο???? Το πανω χειλακι που πεταει ειναι για δαγκωμα! και εσεις χωρις φρυδια γεννηθηκατε??? κι εμεις αλλα τωρα ειναι υπεροχα σαν της μαμας...

Θελω κι εγω ενα τοσο μικρουλι.................................

Η δικη μου ειναι ολοκληρη γυναικα πια...................

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Τουντσινάκιιιιιι να σου ζήσει το μελαχρινάκι σας!!! Τι κουκλάκι ζωγραφιστό είναι αυτό???φτου φτου να μην το ματιάσουμε!! αχχχχχ μοίρισε μωρουδίλα το φόρουμ μας!!!! Ψυχούλα μου!!!!Φιλάκια πολλά στα πατουσάκια της!!

Ειρηνάκι μου και εγω δεν θέλω ούτε η μαμά μου να ψαχουλεύει αλλά το καλοκαίρι που ήμουν σε οριζόντια θέση αυτη μας μαγειρευε κ έκανε τα πάντα στο σπίτι (σίδερο, τακτοποίηση ρούχων κλπ) οπότε συμβιβάστηκα με την ιδέα - στοκάτω κάτω της γραφής μπορείς να κατσιαδάσεις την μαμα σου δεν θα παρεξηγηθεί σε αντίθεση με την πεθερά!! Η ιδέα όμως της πεθεράς να ψαχουλεύει με ανατριχιάζει!! Να ξεχάσω εγω που σε κάτι γιορτές έκανε ξενάγηση στις φίλες της στο σπίτι μου χωρίς καν να με ρωτησει?!!!

sosad σιλανς που θα διαμαρτυρηθείς για την εμφανισή σου!!:DΗ κοιλίτσα σου που φουσκώνει είναι η ομορφιά σου!!!!

Δομνινάκι Bon Voyage!!! να περάσετε μοναδικά!!!!

κυρίες μου τα σέβη μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Τι κουκλί ζωγραφιστό είναι αυτό; Μαύρα μαλλάκια, άσπρο δερματάκι, κόκκινα χειλάκια...ποια μου θυμίζει; ποια μου θυμίζει; Τη Χιονάτη!!

Μέχρι εδώ έφτασε η μωρουδίλα... Είναι το καλύτερο έργο σου Τουντς και με διαφορά!!! Να τη χαίρεστε πάντα γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη..

Όταν με το καλό σαραντίσετε εγώ είμαι μέσα για επιδρομή!!!

Κοριτσάκια μου μπήκα να σας χαιρετήσω.. φεύγω σήμερα.. πάω στο χωριό μου..

Να περάσετε υπέροχα, να γελάσετε απίστευτα, να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ονειρευτείτε το μέλλον...

Σας φιλώ γλυκά!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

L2qIp2.png

Ευχαριστούμεεεεεε πολυ tountsaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουκλάκι ζωγραφιστό!!!Καλά το μαλλάκι είναι φανταστικό!!!!Εχεις να της βάζεις τσιμπιδάκια και κοκκαλάκια μπόλικααααα!!!!!Να ζήσει το κουκλάκι!!!!!

Φιλιά σε όλες και Καλά Χριστούγεννα κορίτσια!!!!Τα καλύτερα έρχονται!!!!

καλα η μικρη ειναι μια κουκλα!!!να σου ζησει το μωρακι σου !!!αντε κοριτσια και οι υπολοιπες μια μια!!!

φιλακια στην κουκλιτσα σου!θελω και εγω αλλη μια.η δικη μου ειναι δυομισι τωρα και μολις ειδα την δικη σου θυμηθηκα πως ηταν μικρουλα .τι ωραια που ειναι τα μωρακια ,τωρα θα σε τρεχει αλλα χαλαλι της.

φιλακια κοριτσια

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

τι κουκλααααααααααααααααααακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είναι μια μικρή θεά τουνσάκι μου!!!πραγματκά μια χιονάτη!

να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας, και μη μας ξεχάσετε ε???την θέλουμε για νύφη λέμε!!!!!!!

και για να καθησυχάσω την λουλουδίρα μας που μάλλον θα μου ετοιμάσει και άλλη νύφη(!!!!) να πω ότι και πάλι μας επιβεβαίωσε ο γιατρός τα προσόντα μας:tongue::tongue:τα βγάλαμε και φωτογραφία για του λόγου το αληθές!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Tι ομορφο μωρακι ειναι αυτο βρε τουντσακι.... κουκλακι ζωγραφιστο ειναι!

Το μαλλακι ολα τα λεφτα. :-)

Σαν αγγελακι κοιμαται το πουλακι μου... Σας στελνω πολλα πολλα φιλακια!

Διαφημίσεις

ειναι μια κουκλα η μπεμπου σου να την χερεσε..φανταζομαι οτι πρεπει να μοιαζει στην μαμα της εεεεε????

κοριτσαρες πολλα φιλια σε ολες καλα χριστουγεννα με υγεια ευτυχια..ευχομε το 2012 να μας επιστεψει οτι μας πηρε το 2011 κ συντομα ολες να εχουμε απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!

geniiiiiii geniiiiiiiiiiiii που εισαι βρε πουλακι μου....

Κάντε κλικ και απολαύστε μπεμπού!!!

http://img822.imageshack.us/img822/7954/dsc03632uu.jpg

Θα επανέλθω με περισσότερες φωτό.. να οργανωθώ λίγο...

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλω να αποφύγω το ντου.. Να κάνετε ντου και να φέρετε και κανα γλυκό.. Ακαμάτες.. Μόνο να βάφετε το μαλλί ξέρετε.. :-)

Δεν έχω κουράγιο για ανταπόκριση απόψε.. Η μπεμπού όμως σας στέλνει φιλάκια και σας παραχωρεί τα μαλλάκια τα φρεσκολουσμένα και τα πατουσάκια τα γλυκά για να της στείλετε κι εσείς τα φιλιά σας..

Εις αύριον!!!

Βρε Τουντσακιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κουκλιτσα που ειναι η μικρη μας η Ραλλου;;;;; Ειναι πολυ πολυ πολυ ομορφη και θα συμφωνησω με τη Δομνινα! ΧΙΟΝΑΤΗ!!!!! Ετσι θα τη φωναζουμε νομιζω χιιχιχι! Να σας ζησει και να ειναι παντα υγιης, ευτυχισμενη και τυχερη! Να σας δινει μονο χαρες και να φερνει γυρω της παντα ευτυχια!

Καλε με πηραν τα ζουμια σταματηστε μεεεεεεεεε!!

Ααααα, κοπελια αδικα μας κατηγορεις! Σημερα εφτιαξα και νυχακι και αυριο θα φτιαξω και κουραμπιεδες!! Ενα θα σου πω, η πεθερα μου που φτιαχνει καταπληκτικα γλυκα λεει πως οι δικοι μου κουραμπιεδες ειναι καλυτεροι απο τους δικους της!! Αμ, πως με αδεια χερια θα κανουμε ντου για μωρουδιλα;; Οσο εμεις παιρνουμε τη "δοση" μας απο μικρη Χιονατη, εσυ θα τσακιζεις κουραμπιεδες με ολοκληρο αμυγδαλο να γλυφεις και τα νυχοποδαρα μαζι!!αμεεεεε!!:tongue::tongue::tongue:

Ειρηνάκι μου και εγω δεν θέλω ούτε η μαμά μου να ψαχουλεύει αλλά το καλοκαίρι που ήμουν σε οριζόντια θέση αυτη μας μαγειρευε κ έκανε τα πάντα στο σπίτι (σίδερο, τακτοποίηση ρούχων κλπ) οπότε συμβιβάστηκα με την ιδέα - στοκάτω κάτω της γραφής μπορείς να κατσιαδάσεις την μαμα σου δεν θα παρεξηγηθεί σε αντίθεση με την πεθερά!! Η ιδέα όμως της πεθεράς να ψαχουλεύει με ανατριχιάζει!! Να ξεχάσω εγω που σε κάτι γιορτές έκανε ξενάγηση στις φίλες της στο σπίτι μου χωρίς καν να με ρωτησει?!!!

α, εχεις ζησει μεγαλες στιγμες βλεπω!!!!! καλα κι εμενα η μαμα μου εχει κανει κατι μυθικα παλιοτερα, αλλα τα ξεχναω μερες που ειναι χαχαχα! η πεθερα μου ομως ειναι τοσο διακριτικη που θα μου ζητησει την αδεια για να ανοιξει το ντουλαπι!κι ομως!

Τι κουκλί ζωγραφιστό είναι αυτό; Μαύρα μαλλάκια, άσπρο δερματάκι, κόκκινα χειλάκια...ποια μου θυμίζει; ποια μου θυμίζει; Τη Χιονάτη!!

Μέχρι εδώ έφτασε η μωρουδίλα... Είναι το καλύτερο έργο σου Τουντς και με διαφορά!!! Να τη χαίρεστε πάντα γερή, δυνατή κι ευτυχισμένη..

Όταν με το καλό σαραντίσετε εγώ είμαι μέσα για επιδρομή!!!

Κοριτσάκια μου μπήκα να σας χαιρετήσω.. φεύγω σήμερα.. πάω στο χωριό μου..

Να περάσετε υπέροχα, να γελάσετε απίστευτα, να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ονειρευτείτε το μέλλον...

Σας φιλώ γλυκά!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Δομνινακι μου γλυκο καλα να περασετε!!! Καλα Χριστουγεννα κι ευτυχισμενα!!

Ευχομαι του χρονου τετοιον καιρο ή να κοιλοποναμε ή να ξεσκατιζουμε!!!! πολλα ζηταω;:D:D:D:D:D

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

....ευχομε το 2012 να μας επιστεψει οτι μας πηρε το 2011 κ συντομα ολες να εχουμε απο ενα σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!....

Πολύ ωραία ευχή Αννα , μακάρι να μας φερθεί καλά το 2012!!!!Πρέπει να το πιστέψουμε αυτή τη φορά!!!!!!!

.................. Οσο εμεις παιρνουμε τη "δοση" μας απο μικρη Χιονατη, εσυ θα τσακιζεις κουραμπιεδες με ολοκληρο αμυγδαλο να γλυφεις και τα νυχοποδαρα μαζι!!αμεεεεε!!................

Ευχομαι του χρονου τετοιον καιρο ή να κοιλοποναμε ή να ξεσκατιζουμε!!!! πολλα ζηταω;:D:D:D:D:D

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

α ρε Ειρήνη δε παίζεσαι!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχααμπουχαχα!!!Οταν λένε να γλύφεις και τα δαχτυλα σου εννοούν των ποδιών??:tongue::tongue::tongue::tongue:μπουχαχαχααααχαχαχα!!!παντως με λίγωσες , στείλε και κανα κουραμπιέ από δω!!!Οχι τιποτα άλλο , αλλα δεν έφτιαξα φέτος για να μη φάω πολλούς λόγω ΄σακχάρου και οχι να το παινευτώ αλλά και οι δικοί μου είναι ανεπανάληπτοι!!!οσοι τρώνε , ξερογλείφονται!!!!

Οσο για την ευχή σου δε ζητάς πολλά !!!καλύτερο μου φάνηκε το ξεσκάτισμα όμως!!!!!!Με το κοιλόπονο αγριεύτηκα!!!χαχα

Φιλάκια !!!!

α ρε Ειρήνη δε παίζεσαι!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχααμπουχαχα!!!Οταν λένε να γλύφεις και τα δαχτυλα σου εννοούν των ποδιών??:tongue::tongue::tongue::tongue:μπουχαχαχααααχαχαχα!!!παντως με λίγωσες , στείλε και κανα κουραμπιέ από δω!!!Οχι τιποτα άλλο , αλλα δεν έφτιαξα φέτος για να μη φάω πολλούς λόγω ΄σακχάρου και οχι να το παινευτώ αλλά και οι δικοί μου είναι ανεπανάληπτοι!!!οσοι τρώνε , ξερογλείφονται!!!!

Οσο για την ευχή σου δε ζητάς πολλά !!!καλύτερο μου φάνηκε το ξεσκάτισμα όμως!!!!!!Με το κοιλόπονο αγριεύτηκα!!!χαχα

Φιλάκια !!!!

χαχαχαχαχα! γεια σου βρε φιλεναδαααααααααα!! νια βρε εννοω πως θα ειναι τοοοοοοοοοσο νοστιμοι που δεν θα γλυφει μονο τα δαχτυλα των χεριων, αλλα θα επεκταθει και στων ποδιων!!

φιλεναδα αληθεια στο λεω σακχαρο - ξεσακχαρο φετος θα φαω λιγους κουραμπιεδες! σε λιγο καιρο θα ειμαι εγκυος και δεν θα τρωω τπτ αλλο εκτος απο αερα κοπανιστο με λιγες θερμιδες, οποτε ας μου φυγει τωρα ο καημος!

ενταξει λοιπον ξεσκατισμα για την κυρια λουλουδιρααααααααα αλλος με τη βαρκα μαςςςςςςςς!!!!:D:D:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...