Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

μπήκα πρωι πρωι να πάρω μια δόση μωρουδίλας από την μπεμπου-Ραλλού (για να μην μπερδευόμαστε) αχχχχχ τι καλά!! Τις ανταποκρίσεις σας δεν τις χορταίνουμε!!!

τουντσινάκι μου μάλλον η πεθερά σου έχει το ακαταλόγιστο ...δεν εξηγείται αλλιως οπότε δώσε τόπο στην οργή χρονιάρες μέρες αρκεί φυσικά να κρατήσει το πατσουλί της μακρυά σας!

Βελβετάκι είσαι ακόμα έγκυος?

την καλημέρα μου σε όλες!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Aκομα κοριτσακι μου...

Σημερα ξυπνησα απο τις 2.... πολλες καουρες ρε κοριτσια..... χθες ειχα και κατι φαγουρες και ποναγα και στον υπνο και δε μπορουσα να βολευτω.... Αντε να παω Σαββαττο στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει...

βελβετάκι η μικρή σου θα βγει με κοτσίδες κ θα συναγωνίζεται την πλούσια χέτη της μπεμπού-Ραλλούς!! έτσι έλεγαν οι παλιές ότι όταν έχεις καούρες το μωρό έχει πλούσια κόμη :D άντε κοριτσάκι ένα κουράγιο ακόμα κ σε λίγες μέρες θα την έχεις στην αγκαλιά σου!!!

age.png

καλησπερα κ απο μενα....ναι το ξερω εχω χαθει ομως δεν προλαβενω να γραψω διοτη δουλευω πολυ ομως μπενω κ μαθενω τα νεα σας..

τουντς να σου ζησει το μωρακι σου...

δομνινα αν κ νομιζω οτι δεν με ξερεις εχω να σου πω οτι στεναχωρηθηκα με την ολη περιπετεια που περνας κ μιας κ επεσα τυχαια σε αυτο το συνδεσμο μου ηρθες εσυ κατευθειαν στο μυαλο αν θες ριξε μια ματια εχει σχεση με εσενα βασικα διαβασα οτι προστοπαρον δεν θες να ψαχτεις οταν ξανα θελησης ριξτου μια ματια ισως βγαλεις καποια ακρη τι να πω...καλα να περασεις στης διακοπες σου...http://www.konstantinioncenter.org/?p=1856〈=el

Καλημερα και χρονια πολλα!!!

Μπεμποτουντσακι μπορεις να μου στειλεις ενα βαζακι με αρωμα μωρουδιλα να το εχω να το μυριζω και να μου φτιαχνει το κεφι;;;; Τα εξοδα αποστολης δικα μου!

Οχι καλη μου...δεν θελω το πατσουλι σε συσκευασια δωρου των 5 κιλων!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βελβετακι ελπιζω το Σαββατο να εχεις αγκαλια το μωρακι σου! Αντε γιατρε τι το καθυστερεις;;;

Δομνινακι υπομονη με το πεθερικο, τωρα θα μου πεις ευκολο το χεις; σε καταλαβαινω, σκεψου το ταξιδακι σας ομως να γεμιζεις απο τωρα ομορφες εικονες και στιγμες!!

Ρενιτακι ουυυυυυ ουυυυυυυ εισαι να κανουμε ντου στο σπιτι της μπεμπομαμας να μυρισουμε και να φυγουμε;; χιχιχιχιχιιχιχιχιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λουλουδιρακιιιιιιιιιιιιιιιι ποσο δικιο εχεις!!! Τιποτα δεν πρεπει να θεωρουμε ως δεδομενο και ναι μπορει να εχουμε δυσκολιες, αλλα εχουμε και τα θετικα μας σ' αυτη τη ζωη!

Χρυσακι αν και τα εχουμε πει σου ευχομαι και δημοσιως καλη επιτυχια και καλη γκαστρεια!!! :D:D:D:D:D

Εγω απο χθες ξεκινησα μπωτέ! Μου εκανε δωρο η μανουλα περιποιηση κομμωτηριου! Κουρευτηκα και εκανα ανταυγειες και αυριο θα κανω και μανικιουρ! αμε αμε!

Με ειδε τις προαλλες και φωναζε τι μαλλι ειναι αυτο πηγαινε φτιαξου, θα μεινεις εγκυος και μετα δεν θα μπορεις να τα βαψεις!! χαχαχαχα τετοια σιγουρια σας λεω!

Τελικα ειχε δικιο γιατι μου εφτιαξε κατα πολυ η διαθεση!

Οι υπολοιπες τσουπρες που εχω καιρο να δω τι κανουν;;;

Αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε να εχετε ολες ομορφα και ηρεμα Χριστουγεννα! Οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και οι υπολοιπες να περασουμε σουπερ με τους αντρουληδες γιατι ειναι τα τελευταια Χριστουγεννα απολυτης χαλαρωσης και ξεγνοιασιας! :wink:;-)

σας φιλω ολες!!

1791837vuemvbsng5.gif

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

ααααα....ξεχασα να σας πω κ τα νεα τα δικα μου...

ο γιατρος μου εδωσε επιτελους το οκ να βαλω προς για μωρακι κ θελω να ελπιζω οτι θα τα καταφερω αυτη την φορα..

εκανα γυναικολογικες εξετασεις υπερηχο κ τεστ παπ ολα οκ...εκανα κ ολο το πακετο της θρομβοφιλιας μεχρι στιγμης μονο την ομοκυστεινη εχω παρει η οποια ειναι φυσιολογικη της υπολοιπες μετα τα χριστουγενα μου ειπαν αυτα..σας χερετω παω να ετοιμαστω για δουλεια το καθηκον για αλλη μια φορα με καλη...φιλιαααα...

Καλημερα και χρονια πολλα!!!

Μπεμποτουντσακι μπορεις να μου στειλεις ενα βαζακι με αρωμα μωρουδιλα να το εχω να το μυριζω και να μου φτιαχνει το κεφι;;;; Τα εξοδα αποστολης δικα μου!

Οχι καλη μου...δεν θελω το πατσουλι σε συσκευασια δωρου των 5 κιλων!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βελβετακι ελπιζω το Σαββατο να εχεις αγκαλια το μωρακι σου! Αντε γιατρε τι το καθυστερεις;;;

Δομνινακι υπομονη με το πεθερικο, τωρα θα μου πεις ευκολο το χεις; σε καταλαβαινω, σκεψου το ταξιδακι σας ομως να γεμιζεις απο τωρα ομορφες εικονες και στιγμες!!

Ρενιτακι ουυυυυυ ουυυυυυυ εισαι να κανουμε ντου στο σπιτι της μπεμπομαμας να μυρισουμε και να φυγουμε;; χιχιχιχιχιιχιχιχιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λουλουδιρακιιιιιιιιιιιιιιιι ποσο δικιο εχεις!!! Τιποτα δεν πρεπει να θεωρουμε ως δεδομενο και ναι μπορει να εχουμε δυσκολιες, αλλα εχουμε και τα θετικα μας σ' αυτη τη ζωη!

Χρυσακι αν και τα εχουμε πει σου ευχομαι και δημοσιως καλη επιτυχια και καλη γκαστρεια!!! :D:D:D:D:D

Εγω απο χθες ξεκινησα μπωτέ! Μου εκανε δωρο η μανουλα περιποιηση κομμωτηριου! Κουρευτηκα και εκανα ανταυγειες και αυριο θα κανω και μανικιουρ! αμε αμε!

Με ειδε τις προαλλες και φωναζε τι μαλλι ειναι αυτο πηγαινε φτιαξου, θα μεινεις εγκυος και μετα δεν θα μπορεις να τα βαψεις!! χαχαχαχα τετοια σιγουρια σας λεω!

Τελικα ειχε δικιο γιατι μου εφτιαξε κατα πολυ η διαθεση!

Οι υπολοιπες τσουπρες που εχω καιρο να δω τι κανουν;;;

Αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε να εχετε ολες ομορφα και ηρεμα Χριστουγεννα! Οι μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και οι υπολοιπες να περασουμε σουπερ με τους αντρουληδες γιατι ειναι τα τελευταια Χριστουγεννα απολυτης χαλαρωσης και ξεγνοιασιας! :wink:;-)

σας φιλω ολες!!

Ειρήνη Καλημέρα,,

Τα έχουμε πει στο parents στο θέμα θρομβοφιλία???? :?:

Έτσι πρέπει μια γενική ανανέωση,, μας κάνει καλό και εγώ έχω σήμερα κομμωτήριο... μας φτιάχνει την διάθεση!!!!:D

Άντε γιατι από Γενάρη πρέπει να ξεκινήσουμε εντατικά προσπάθειες ;):wink:

Καλά να περάσουμε όλες!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Ειρήνη Καλημέρα,,

Τα έχουμε πει στο parents στο θέμα θρομβοφιλία???? :?:

Έτσι πρέπει μια γενική ανανέωση,, μας κάνει καλό και εγώ έχω σήμερα κομμωτήριο... μας φτιάχνει την διάθεση!!!!:D

Άντε γιατι από Γενάρη πρέπει να ξεκινήσουμε εντατικά προσπάθειες ;):wink:

Καλά να περάσουμε όλες!!!

Καλημερα κατρινακι!

ναι ναι μαζι τα εχουμε πει!! τι κανεις;;

Αααα ναι πρεπει να ειμαστε ετοιμες και καλλωπισμενες για τις προσπαθειες! ετοιμοπολεμες απο καθε αποψη χαχα!

Γεναρη ξεκινατε ε; Κι εμεις! Περιμενω εντος των ημερων να αδιαθετησω και με το νεο ετος ξεκιναμε!!!

Ευχομαι εντος ολιγων μηνων να ειμαστε συγκαστρουλες!:D:D:D

my little angel 10/5/12

Ντου ομαδικό θα κάνουμε στο σπίτι της μπεμποραλλού για να πάρουμε όλες μαζί τζούρες μυρωδιάς (μόνο μωρουδίλας.. να εξηγούμαστε.. όλα τα άλλα αρώματα μπορείς να τα χαίρεσαι και να τα απολαμβάνεις μόνη σου τουντσομαμά!)...

Βελβετάκι 9 μέρες μείνανε.. είμαι σίγουρη ότι η μικρή σου θα σου κάνει έκπληξη στις 31 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ! Μη χάσουμε και τη χρονιά.. κουράγιο κορίτσι μου.. ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες και δεν περνάνε με τίποτε αλλά τόσο καιρό έκανες υπομονή.. 9 μέρες ακόμη και το δικό σου θαυματάκι θα προσγειωθεί στην αγκαλιά σου.. έτοιμο με το κορδελάκι για χριστουγεννιάτικο δωράκι..

Εγώ κατάφερα και άλλαξα βάρδια με τη συνάδελφο αύριο και έτσι θα φύγουμε νωρίτερα για το χωριό.. τι καλά.. το περιμένω πως και τι κοριτσάρες.. Τα πεθερικά θα είναι μόνα τους στο σπίτι να αλωνίζουν αλλά δεν με νοιάζει.. ελπίζω μόνο να μη το βρω βομβαρδισμένο όταν γυρίσω γιατί κάτι άκουσα ότι θέλει η πεθερά μου να φτιάξει κουλούρια... οπότε καταλαβαίνετε όλες τι σημαίνει αυτό σε ένα σπίτι που δεν ξέρει τα κατατόπια και αναγκαστικά θα ψαχουλεύει τα ντουλάπια... ελπίζω να αλλάξει γνώμη.. ή μήπως να τις κάνω κουλουράκια εγώ πριν φύγω;

Ειρηνάκι μου καλά έκανες και ανανεώθηκες.. κι εγώ έβαψα μαλλί την προηγούμενη βδομάδα και νιώθω άλλος άνθρωπος..

Αννούλα σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο καθώς και για τη σκέψη.. πάω αμέσως να διαβάσω το λινκ..

Λουλουδίρα εμείς θα είμαστε οι ευτυχήσασες της καινούργιας χρονιάς.. στο υπογράφω..

Θα επανέλθω!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι και Δομνινάκι ναιιιιιι πάμε για ένα ντου-μωρουδίλας :tongue:

και εγω έφτιαξα μαλλί την τρίτη!! ποπο χρυσες δουλειες τα κομμωτήρια εν όψη των γιορτών και εν καιρό κρίσης!!! Να και ένας κλάδος που έχει δουλειά!

Δομνινάκι και μόνο στην ιδέα η πεθερά μου να ψαχουλεύει ντουλάπια κ δεν ξέρω κ εγω τι ανατριχιασα!!!! Μπουκωσέ την στο κουλούρι για να της φύγει η ιδέα!!

άννα, κατρινάκι κ λοιπές κορασιδες την καλημέρα μου!!!

age.png

Καλησπέρα και από μένα σε όλα τα κορίτσια!!!

όλα καλά με τον μπεμπούλη μας, ευτυχώς!όπως πάντα ήταν ζωηρός - ζωηρός, μας χαιρετούσε και όλο σβούρες έκανε!ααα, ζυγίζουμε και 225 γραμμάρια!αμέ, μεγαλώσαμε λέμε!

Δομνινάκι να περάσετε τέλεια στο χωριό!!!θα έχει και χιόνια?γιατί στο δικό μου χιόνισε και περιμένω πως και πως να φύγουμε σε 5 ημέρες!

αχ, κοριτσια τι ωραία που φτιάχνεται μαλλάκια και ανανεωνεστε τώρα για τις γιορτές!εμένα το μαλλί είναι ψιλοχάλια, δεν στρώνει με τίποτα, και επίσης η επιδερμίδα τα χάλια της...μόνο βράδυ θα κυκλοφορώ τώρα τις γιορτές, να μη φαίνονται τα σπυριά:lol:

Βέλβετ, πολύ βολική πρέπει να είναι αυτή η κοιλιά βρε παιδί μου!να μη θέλει με τίποτα η μπεμπούκα να βγει!!!

πάντως λέω πως θα γεννήσεις ανήμερα!Μαζι με τον Χριστούλη:wink:

Τουνσάκι, τι να πω, μέχρι εδώ μύρισε η μωρουδίλα!!μμμμμμμμμμμ!!!ωραίες στιγμές!

Σε όσα κορίτσια έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να ευχηθώ καλές "ξάπλες":grin::-Dχιχιχι!

αφήστε τα τραπέζια και πιάστε τα κρεβάτια!!!ή όπου βολεύεστε τέλος πάντων, γούστα ειναι αυτά!!!!:wink::wink::wink:

φιλάκια!

HDfQp3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ειρηνάκι και Δομνινάκι ναιιιιιι πάμε για ένα ντου-μωρουδίλας :tongue:

και εγω έφτιαξα μαλλί την τρίτη!! ποπο χρυσες δουλειες τα κομμωτήρια εν όψη των γιορτών και εν καιρό κρίσης!!! Να και ένας κλάδος που έχει δουλειά!

Δομνινάκι και μόνο στην ιδέα η πεθερά μου να ψαχουλεύει ντουλάπια κ δεν ξέρω κ εγω τι ανατριχιασα!!!! Μπουκωσέ την στο κουλούρι για να της φύγει η ιδέα!!

άννα, κατρινάκι κ λοιπές κορασιδες την καλημέρα μου!!!

Ντου απο παντου οπως λεει και το ασμα χαχαχαχαχα!! Να σου πω εγω δεν θελω ουτε καν η μανα μου να μου ψαχνει τα ντουλαπια! γενικα δεν θελω να μου σκαλιζουν τα πραγματα, αλλα τι να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις; υπομονη και γιογκα!!!:wink:

Καλησπέρα και από μένα σε όλα τα κορίτσια!!!

όλα καλά με τον μπεμπούλη μας, ευτυχώς!όπως πάντα ήταν ζωηρός - ζωηρός, μας χαιρετούσε και όλο σβούρες έκανε!ααα, ζυγίζουμε και 225 γραμμάρια!αμέ, μεγαλώσαμε λέμε!

Δομνινάκι να περάσετε τέλεια στο χωριό!!!θα έχει και χιόνια?γιατί στο δικό μου χιόνισε και περιμένω πως και πως να φύγουμε σε 5 ημέρες!

αχ, κοριτσια τι ωραία που φτιάχνεται μαλλάκια και ανανεωνεστε τώρα για τις γιορτές!εμένα το μαλλί είναι ψιλοχάλια, δεν στρώνει με τίποτα, και επίσης η επιδερμίδα τα χάλια της...μόνο βράδυ θα κυκλοφορώ τώρα τις γιορτές, να μη φαίνονται τα σπυριά:lol:

Βέλβετ, πολύ βολική πρέπει να είναι αυτή η κοιλιά βρε παιδί μου!να μη θέλει με τίποτα η μπεμπούκα να βγει!!!

πάντως λέω πως θα γεννήσεις ανήμερα!Μαζι με τον Χριστούλη:wink:

Τουνσάκι, τι να πω, μέχρι εδώ μύρισε η μωρουδίλα!!μμμμμμμμμμμ!!!ωραίες στιγμές!

Σε όσα κορίτσια έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να ευχηθώ καλές "ξάπλες":grin::-Dχιχιχι!

αφήστε τα τραπέζια και πιάστε τα κρεβάτια!!!ή όπου βολεύεστε τέλος πάντων, γούστα ειναι αυτά!!!!:wink::wink::wink:

φιλάκια!

α, βρε κοριτσακι!!! ας ημουν ακομη εγκυος κι ας ειχα ριζα μεχρι τη μασχαλη που λεει ο λογος!!!!:D:D:D:D

δεν πειραζει του χρονου θα παρεις το αιμα σου πισω και θα κλαιγομαστε εμεις για τη ριζα και τα σπυρακια μας χιιχιχιχιχι!!! φιλακια!

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

καπου πηρε το ματι μου στο παρεντς πως αυτο το μηνυμα δεν ισχυει πλεον! ισχυε πριν 2 χρονια και καποιες κοπελες που τηλεφωνησαν φετος επιβεβαιωθηκαν απο το ιδιο το νοσοκομειο..

my little angel 10/5/12

Και γω θέλω μωρουδίλα!!!!Και γω μαζί σας στο ντου στο tountsoμπεμπάκι!!!!Η μάλλον οχι δεν κάνει να ρθω εγώ γιατί έχω συνάχι!!!!!Ααααα τα προσέχω εγώ αυτά!!!!!!Λοιπόν για να γλυτώσεις την επιδρομή tounts βάλε καμμιά φωτό καλύτερα!!!!

Sosad μπράβο βρε!!!225 γρ ολόκληρος άντρακλας!!!Για τα προσόντα δεν μας ενημέρωσες όμως και ανησυχώ!!!Δε πιστεύω να βλέπατε τόσο καιρό για προσόντα κανα ομφάλιο λώρο και αντί ηλιοκαμένος να μας βγει ηλιοκαμμένη!!!!!!!!!!!!!!!!

Και γω κουρεύτηκα και έκανα αντάυγειες!!!!Μια ανανέωση τη χρειαζόμαστε όλες!!!Αλλά και γω προτιμούσα να μαι με τη μαυρη ρίζα και χάλια , τι να λέει τώρα!!!!!!Πολύ χαίρομαι που πολλά κοριτσάκια αρχίζουν προσπάθειες με το νέο χρόνο!!!!Αντε το 2012 να μας βρει όλες με μπεμπίνια!!!!Να παίρνουμε σειράάάάάάά!!!!!!!

Φιλάκιααααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...