Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κάτσε κάτσε γιατί θα μπερδευτώ.. Εγώ είμαι η Τουντς.. Η μαμά μου είναι η Τουντσομαμά και η μπέμπα είναι η τουντσομπέμπα.. Μη χάσω και την ταυτότητά μου.. Ήδη πριν γεννήσω μου κολλήσανε το επώνυμο του συζύγου ως δικό μου και τώρα με τη μπέμπα μου μεινε..

Σφυράει ο θερμαντήρας.. τρέχωωωωω :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις πεπέλες και τα μπεμπουδάκια ανά την Ελλάδα..

Τουντσάκι τι λες να πας εσύ στο ταξίδι κι εγώ να έρθω σπίτι σου να κάτσω με τη μπέμπα; Δωρεάν εννοείται.. απλά θα έχω άπλετη πρόσβαση στα μπουτάκια και στο κεφαλάκι και θα μυρίζω μωρουδίλα στο λαιμουδάκι συνέχεια..

Κοριτσάρα Λεμεσό δεν νομίζω ότι θα προλάβω να πάω.. εδώ στην Αθήνα δεν μπορώ να δω πουθενά τα έργα σου;

Η διάθεσή μου όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και η καλύτερη διότι κατέφτασαν τα πεθερικά και κατοικοεδρεύουν σπίτι μου.. Μπορεί να μη φοράνε πατσουλί αλλά μια ακαταστασία στην κουζίνα τη δημιουργούν και αυτό μου τσιτώνει τα νεύρα.. συν του ότι η φωνή της πεθεράς μου είναι διαπεραστικότατη.. πόσο να αντέξω κι εγώ.. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να μάθω τι έχει παιχτεί με την κουνιάδα και δεν μένουν εκεί φέτος.. όπως καταλαβαίνετε δεν ρωτάω από τακτ.. μη νομίσουν ότι δεν τους θέλω κιόλας..

Το καλό είναι ότι την Παρασκευή φεύγουμε εγώ, ο Δομνίνος και οι κουμπάροι μας για Χριστούγεννα στο χωριό και το περιμένω πως και τι...

Λέω να προσπαθήσω να φτιάξω κουραμπιέδες αύριο.. έτσι για το καλό..Σαν της μητέρας μου δεν θα είναι σίγουρα - οι οποίοι ήταν τέλειοι - αλλά η προσπάθεια μετράει.. Τουντς να σου στείλω;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γειά σας κοριτσούδια!!!

penny συγχαρητήρια!!!!!!!!!

με το καλό κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!Είδες που το λεγαμε να μείνουμε μαζί?με λίγους μήνες

διαφορά αλλά όλα καλά!

Χρύσα καλή αρχή και καλή επιτυχία στις νέες προσπάθειες!!!

πέσατε με τα μούτρα από ότι κατάλαβα ε???;););)να το απολάυσετε για να βγει και καλό το αποτέλεσμα;););)

Τουνσάκι, για πολεμική ανταποκρίτρια σε έχουμε, κάθε τρεις και λίγο κόβεται η σύνδεση:lol::lol::lol:

φιλούρες στην κουκλάρα την Ραλλού!!!

Δομνίνα, τι έγινε η Λεμεσός τελικά???

ότι και να έγινε μη σε παίρνει από κάτω, και το χωριό μια χαρά μου ακούγεται, ειδικά τώρα στις γιορτές, και ειδικά τώρα που σου κατσικώθηκαν τα πεθερικά!!!Να περάσετε όμορφα όπου και να πάτε

και καλή επιτυχία στους κουραμπιέδες!!!Αν χρεαστείς έχω σουπερ συνταγή;););)

Εμείς αύριο πάμε Αθήνα στον γιατρό και έχω αγχωθεί και πάλι αν είναι καλά ο ηλιοκαμμένος μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τώρα έχω βρει καινούριο λόγο να ανησυχώ, ΄νομίζω πως θα έπρεπε να τον έχω νιώσει μέχρι τώρα αλλά δεν έχω νιώσει τίποτα!!!

μήπως είμαι αναίσθητη???μήπως είναι τεμπελάκος???

έχω κατααγχωθεί...

Φιλιά σε ολα τα κορίτσια!!!

HDfQp3.png

Γειά σας κοριτσούδια!!!

penny συγχαρητήρια!!!!!!!!!

με το καλό κοπέλα μου, όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!Είδες που το λεγαμε να μείνουμε μαζί?με λίγους μήνες

διαφορά αλλά όλα καλά!

Χρύσα καλή αρχή και καλή επιτυχία στις νέες προσπάθειες!!!

πέσατε με τα μούτρα από ότι κατάλαβα ε???;););)να το απολάυσετε για να βγει και καλό το αποτέλεσμα;););)

Τουνσάκι, για πολεμική ανταποκρίτρια σε έχουμε, κάθε τρεις και λίγο κόβεται η σύνδεση:lol::lol::lol:

φιλούρες στην κουκλάρα την Ραλλού!!!

Δομνίνα, τι έγινε η Λεμεσός τελικά???

ότι και να έγινε μη σε παίρνει από κάτω, και το χωριό μια χαρά μου ακούγεται, ειδικά τώρα στις γιορτές, και ειδικά τώρα που σου κατσικώθηκαν τα πεθερικά!!!Να περάσετε όμορφα όπου και να πάτε

και καλή επιτυχία στους κουραμπιέδες!!!Αν χρεαστείς έχω σουπερ συνταγή;););)

Εμείς αύριο πάμε Αθήνα στον γιατρό και έχω αγχωθεί και πάλι αν είναι καλά ο ηλιοκαμμένος μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τώρα έχω βρει καινούριο λόγο να ανησυχώ, ΄νομίζω πως θα έπρεπε να τον έχω νιώσει μέχρι τώρα αλλά δεν έχω νιώσει τίποτα!!!

μήπως είμαι αναίσθητη???μήπως είναι τεμπελάκος???

έχω κατααγχωθεί...

Φιλιά σε ολα τα κορίτσια!!!

καλημερα!!!!!!

μανα του ηλιοκαμενου μην αγχωνεσε ειμαι σιγουρη οτι εχει κλωτσησει αλλα δεν το εχεις καταλαβει καλα καλα θα τον ακους μετα την 20 εβδομαδα πιο πριν κανα τακ μικρο καταλαβαινεις κ αναρωτιεσε το μωρο ηταν η τα εντερα μου?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δομνινα μου θελω κ γω κουραμπιε!!!!!!!!!!που παιρνω ορκο οτι θα ειναι τελειοι αφου εχεις την συνταγη της μανουλας κ απο κει ψιλα σε βλεπει κ σε καμαρωνει που μαθαινες τοσα χρονια αυτα που σου εδιχνε!οχι σαν κ μενα που παντα οτι φιαχνω γινεται σπλατσ κ μετα ολο κ κατι εφταιγε η κουζινα τα υλικα ο ερμης που ειναι αναδρομος!!!!!!!!!!!

να περασετε τελεια στην τσυπρον!!!!!!!!!!!!οσο γα τα πεθερικα προσπαθησε να δεις την θετικη πλευρα μεχρι να ερθουν να εγκατασταθουν εσεις φευγετε οταν γυρισετε βλεπεις τι κανεις ε...........ας παει κ το παλιαμπελο ολοκληρο αντρα σου κανανε δεστο κ ετσι εγω τα τελευταια 10 χρονια που ειμαι νυφη στο σπιτι.. αυτο προσπαθω να καταφερω να σκεφτομαι κ κανω διαλογισμο ακομα δεν τα εχω καταφερει αλλα που θα παει κ 100 χρονια να παρει εγω θα επιμενω χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κάτσε κάτσε γιατί θα μπερδευτώ.. Εγώ είμαι η Τουντς.. Η μαμά μου είναι η Τουντσομαμά και η μπέμπα είναι η τουντσομπέμπα.. Μη χάσω και την ταυτότητά μου.. Ήδη πριν γεννήσω μου κολλήσανε το επώνυμο του συζύγου ως δικό μου και τώρα με τη μπέμπα μου μεινε..

Σφυράει ο θερμαντήρας.. τρέχωωωωω :-)

εσυ ησουν καποτε στα πολυ παλια τα χρονια η τουντς κ εγινες μαμα τωρα λεγεσε τουντσομαμα

μερικες φορες σε φωναζαμε τουντσακι τωρα φωναζουμε την μπεμπα σου ετσι

αρα την μαμα σου πως να την λεμε?

κ επειδη εχεις μωρο παιδι μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη αστο δεν εχεις τοσο χρονο στην διαθεση σου πλεον για να μου αλλαξεις αποψη :lol::lol::lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα κοριτσια!

Sosad το ιδιο αγχος ειχα και εγω. Απο εδω και περα θα αρχισεις να αισθανεσαι κινησουλες. Πολλες φορες οταν υπαρχει και προσθιος πλακουντας μπορει να αργησει και πανω απο 20 εβδομαδες, αλλα ο κανονας ειναι οτι στις 20 εβδομαδες πρεπει να το εχεις καταλαβει. Επισης οι μαμαδες που ειναι το πρωτο τους παιδακι, δυσκολευονται να αναγνωρισουν τις πρωτες κινησεις, καθως μοιαζει σαν κινηση εντερου.

Τουντς πεσμας τα νεα της μικρης σου. Ολα καλα? Εγω παλι πιστευω οτι η Τουντς πρεπει να λεγεται πλεον και τουντσομαμα ενω η μαμα της δικαιοματικα πλεον λεγεται τουντσογιαγια :-)

Πεννυ εσυ πως τα πας? Εχουμε καποιο νεοτερο?

Τα δικα μας νεα τωρα.... πηγαμε στο γιατρο την Κυριακη και το μωρο δεν εχει εμπεδωθει και ειναι ακομα ψηλα, ο τραχηλος ειναι πολυ σκληρος και δεν εχει καν αρχισει η διαδικασια εξαλειψης... Την υπολογισε γυρω στα 3550 γραμμαρια.

Μου ειπε να ξαναπαω το Σαββατο που μας ερχεται και τοτε λεει θα παρουμε αποφασεις. Του ειπα μηπως καναμε καισαρικη αυτη την εβδομαδα και μου ειπε οτι αν θελω καισαρικη, απο το Σαββατο και μετα μπορει. Τον ρωτησα επισης αν το βλεπει να προκυψει κατι φυσιολογικα μεχρι το Σαββατο , πχ να μου σπασουν τα νερα ή να με πιασουν πονοι , και ειπε οτι το θεωρει απιθανο. Οποτε περιμενουμε να δουμε τι θα μας πει το Σαββατο.

Πλεον κοιμαμαι ελαχιστα καθως μου ειπε να κοιμαμαι πλαγια λογω της βραδικαρδιας που εκανε το μωρο στον καρδιοτοκογραφο. Η σταση αυτη δεν με βολεβει πολυ και σηκωνομαι ισα με 10 φορες το βραδυ να περπατησω λιγο γιατι ποναει ο γοφος μου. 'Σκανε' τα κοκαλα στην λεκανη μου... πιανομαι , ποναω, πετρωνει η κοιλια μου, δε μπορω να στριψω και να σηκωθω ευκολα απο το κραβατι, πεταξα και κατι ραγαδες χαμηλα στην κοιλια, η ψυχολογια μου εχει παει στο πατωμα, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ... Εχω φυγει απο το σπιτι μου σχεδον ενα μηνα τωρα. Δε μπορω αλλο, η υπομονη εχει αρχισει να εξαντλειται....

Επρεπε να ημουν σπιτι μου με το μωρο μου τωρα....

Καλημέρα και από εμένα,

Τι κάνετε κορίτσια??? Είμαστε όλες σε γιορτινό κλίμα??? Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα,, τόσο περισσότερο στο κλίμα μπαίνω... ;) Άντε να φτιάξουμε και κανα γλυκό !!

blue_velvet καλή λευτεριά να έχεις ... λίγο ακόμα υπομονή.. λίγες μέρες μείνανε ....

sosad μην ανησυχείς,, έχω διαβάσει ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη αργείς να το καταλάβεις, όπως λένε και τα κορίτσια που έχουν γεννήσει μετά την 20η εβδομάδα.... Μια χαρά θα είναι το μωράκι σου...

Χρύσα καλή αρχή με τις προσπάθειες....

πένυ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου

Καλές γιορτές να έχουμε , καλά να περάσουμε όλες...

Για όσες περιμένουν μωράκι , με το καλό να έρθει και με ένα πόνο,,,,,

για όσες το έχουν ήδη στην αγκαλιά τους να το χαίρονται και να περάσουν αξέχαστα Χριστούγεννα!!!!!!

και για έμας τις υπόλοιπες εύχομαι το 2012 να φουσκώσουμε.....;);):-D

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας..

Sosad Κύπρο θα πάω στις 20 Γενάρη και συγκεκριμένα Λευκωσία.. είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ακούσεις το μωρό σου.. οι πρωτομανούλες γύρω στις 20 βδομάδες καταλαβαίνουν το μωράκι.. είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια σήμερα και θα φύγεις για την πατρίδα ήρεμη κι ευτυχισμένη!

Αδριανή την απόφαση την πήρα για τους κουραμπιέδες αλλά ακόμη δεν εδέησα να πάρω τα υλικά για να τους φτιάξω..

Είμαι καλά και κάθε μέρα που περνάει η απόφαση να μην προχωρήσω σε άλλη εξωσωματική μου φαίνεται όλο και πιο σωστή... Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι..

Βελβετάκι καλό μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.. αλλά μήπως η μικρή σου θέλει να είναι το πρώτο μωράκι του 2012; υπομονή καλό μου..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας !!!!Μπήκαμε στη τελική ευθεία των Χριστουγέννων!!!Blue Velvet υπομονή κοριτσάρα μου !!!Θέλει να βγει Χριστουγεννιάτικη η μπεμπούκα σου μάλλον!!!!!Σκέψου μόνο πόσο ευτυχισμένη θα σαι οταν τη πρωτοπάρεις αγκαλιά !!!Με το καλό να ρθει και όποια μέρα θελήσει !!!!Sosad μην ανησυχείς γιατί ο ηλιοκαμενος που είπαμε είναι σκληρός και αμείλικτος άντρας ,θα σε ταράξει στη κλοτσιά μετά!!!Δε θέλει να αγχώνεται η μαμά του!!!!Adnihor με τέτοιο ζουζουνάκι δίπλα σου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθείς να φτιάξεις κανα γλυκό!!!!Θα θέλει να ανακατεύεται παντού ε??Φιλιά πολλά στο μαγουλάκι της!!!!!Δομνινάκι την αλήθεια τη ξέρουμε βαθειά μέσα μας και αν κάθε μέρα που περνάει σκέφτεσαι οτι πήρες σωστή απόφαση τότε ίσως όντως τη πήρες!!!Αλλά να σου πω και κάτι??Δε κάνεις και συμβόλαιο!!!Οπως σου ρχεται!!Αν ξαναλλάξεις γνωμη , δεν έγινε και τίποτα!!!Οσο για τους κουραμπιέδες σε βλέπω σαν και μενα , να μένουμε με τα υλικά μόνο!!!Ε και τι έγινε???Τα ζαχαροπλαστεία να ναι καλά!!!!!!χαχαχαχα

Xrysa μου τη καταλληλότερη περίοδο αρχίζετε προσπάθειες!!!!Προσοχή στους κουραμπιέδες και τα μελομακαρονα όμως!!!!Μη χάσετε τη φόρμα σας!!!!!χαχα!!!Φιλιά!!!

Tountsaki τι να κάνω που συνήθισα να σε λέω έτσι????Το tountsonini, tountsomama , tountsos έτσι πάει ρε κορίτσια!!!Που σαι βρε παιδί μου χάθηκες!!!!Που να προλάβαινεις αμα είναι να ταιζεις καθε 2 ωρες!!Μια να αλλαξεις , μια να φτιαξεις το γάλα, μια να το μπιαναρίσεις πάει η ώρα!!!!Πω πω!!!Δε ΄ξέρω τίποτα επιστράτευσε το tountso!!!Θέλουμε ανταπόκριση , θέλουμε μπεμπουδίλα!!!!

Σας φιλώ πολύ!!!καλά να περνάτε!!!!

Διαφημίσεις

όσο ελέυθερο χρόνο είχα σήμερα, τον έφαγα για μανικιούρ πεντικιούρ, πληρωμή λογαριασμών μέσω web και μπάνιο (δικό μου. Τουντσομπάνιο! :wink: ).. Οπότε τώρα που κανονικά θα έπρεπε να κοιμάμαι για να αντέξω τη νύχτα, αλλά δεν έχω ύπνο, είπα να σας επισκεφτώ γιατί μου λείψατε!! Είναι δυνατόν να πέφτει κανείς για ύπνο για 45 λεπτά και να κοιμάται; Τι στο καλό κουμπί έχω;

Την έχει ο Τούντσος αγκαλιά και γρυλίζει το πουλάκι μου.. Σα γατάκι κάνει. Είναι να φάμε στις 12.. και μετά το πέρας του γεύματος, μετράμε 2μιση ώρες και ξανατρώμε.. Μαζί της, τρώω κι εγώ μπισκότα ή σοκολάτες για να μη νιώθει μοναξιές το πουλάκι μου.. :wink:

Περνάω τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου, παρόλη την κούραση. Είναι υπέροχη η μπεμποζωή τελικά.. Δομνίνα αν θες έλα κι εσύ και άσε τα πεθερικά να ανακατεύουν την κουζίνα με την ησυχία τους.. :-) Συμφωνώ μαζί σου να μην προχωρήσεις σε άλλη εξωσωματικά, αλλά όπως λέει και η Λουλουδίρα, έχεις χρόνο να σκεφτείς. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη.. Πάντως ο μπέμπης θα έρθει. Είμαι σίγουρη.

Έργα μου έχει μόνο στο ίντερνετ, αλλά όταν έρθεις για μπεμποζωή, θα τα δεις εδώ.. :-) Έχω κάποια στο εργαστήριο.. Ναι ναι στο ίδιο δωμάτιο με το θαυματουργό στεγνωτήριο!!! (για να μη ξεχνιόμαστε..)

Ανδριανή επιμένω ότι εγώ είμαι η τουντς και όχι η τουντσομαμά.. είμαι η μπεμπομαμά.. Η μαμά της μπέμπας δηλαδή.. Αλλά τέλος πάντων,όπως θέλετε.. Δεν θα τα χαλάσουμε.

sosad θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.. Μετά την 20η θα τον ακούσεις τον ηλιοκαμένο! Και μετά τη 40η θα σταματήσεις να αγχώνεσαι.. :wink:

Blue Velvet κάνε υπομονή.. Εμένα η γιατρός μου είπε ότι η μπέμπα μου θεωρείται αγέννητη και στεναχωρήθηκα πολύ.. Από τον Ιανουάριο και μετά λέει θα της μετράει (ιατρικώς) την ηλικία.. Θα έχουμε διορθωμένη ηλικία,λέει.. Πολύ θα ήθελα να ήμουν ακόμα έγκυος και να μην λέγανε το μωρό μου αγέννητο.. Αγέννητο είναι το μάτι τους.. :-(

Γλυκά ακούω καιγλυκά δεν βλέπω.. Τι θα γίνει; Νοικοκυρές είστε εσείς;

Ορίστε.. Πήγε παρά τέταρτο.. Ναι κύριε θερμαντήρα έρχομαι.. Όλα από μένα περιμένουν να τα θέσω σε λειτουργία... Τσ τσ τσ τσ τς..:rolleyes:

Blue Velvet κάνε υπομονή.. Εμένα η γιατρός μου είπε ότι η μπέμπα μου θεωρείται αγέννητη και στεναχωρήθηκα πολύ.. Από τον Ιανουάριο και μετά λέει θα της μετράει (ιατρικώς) την ηλικία.. Θα έχουμε διορθωμένη ηλικία,λέει.. Πολύ θα ήθελα να ήμουν ακόμα έγκυος και να μην λέγανε το μωρό μου αγέννητο.. Αγέννητο είναι το μάτι τους.. :-(

Γλυκά ακούω καιγλυκά δεν βλέπω.. Τι θα γίνει; Νοικοκυρές είστε εσείς;

Ορίστε.. Πήγε παρά τέταρτο.. Ναι κύριε θερμαντήρα έρχομαι.. Όλα από μένα περιμένουν να τα θέσω σε λειτουργία... Τσ τσ τσ τσ τς..:rolleyes:

ειχα αρχισει να ανυσηχω διαβαζοντας το μνμ μα σου οτι δεν θα τελειωνε ποτε χαχαχαχα (πλακιτσα μην με λετε την στριγγλα της παρεας)μπεμπομαμα δεν ειπες στην γιατρο να παει να να να να.................αυτη δεν ειναι κουβεντα αυτο που ισως προσπαθουσε να σου εξηγησει ειναι οτι στα θεματα ψυχοκινιτικης αναπτυξης θα πηγαινετε συμφωνα με την διορθωμενη ηλικια κ οχι με αυτην που εχετε τωρα αλλα δεν μου αρεσε ο τροπος που το τοποθετησε τεσπα οι γιατροι τις περισσοτερες φορες ειναι για να μας βαζουν εννιες στο μυαλο κ στεναχωριες κ σου μιλαει η πειρα τωρα εμεις τους εχουμε χεσμενους κ γραμμενους στο παμπερς μας οκ?καθε μερα που θα ξυπνας κ θα βλεπεις κατι καινουριο στο παιδι σου θα αλλαζει κ η ζωη σου οταν θα ανοιγοκλεινει το στοματακι της πανω κατω πανω κατω κ μετα απο λιγο θα ακουγεται μια τρυφερη φωνουλα μπα....μπα..... μα.....μα....μα αγκουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ να σαι σιγουρη οτι δεν θα σε νιαζει τπτ αλο θα εχεις απλα λιωσει..................

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα..

Διάβασα το μήνυμα της μπεμπομαμάς (Τουντς εσένα εννοώ.. μην κοιτάζεις δεξιά και αριστερά αναρωτώμενη τι ενννοώ) και ειλικρινά μου έφτιαξε και η μέρα και η διάθεση! τι όμορφη που είναι η μπεμποζωή... Τουντσάκι περιμένω να σαραντίσετε με το καλό και μετά αν με θες σου έρχομαι με κουραμπιέδες που θα χω φτιάξει ειδικά για σένα εκείνη τη στιγμή.. έχω τόσο καιρό να κρατήσω στα χέρια μου νεογέννητο και πραγματικά το λαχταρώ!

Να ρουφάς κάθε ώρα και στιγμή που είσαι με τη μπεμπούλα σου.. τα ατιμούλικα μεγαλώνουν και ξεπετάγονται τόσο γρήγορα που ούτε που το καταλαβαίνουμε πότε γίνονται 18.. ανοίγουν την πόρτα, εξαφανίζονται και ούτε κοιτάνε πίσω..

Χθες είχαμε ένα μικρό επεισόδιο με τη μικρή μου την ανηψιά.. ήταν η ώρα του βραδινού ύπνου.. το παιδάκι σε πλήρη υπερένταση και να μη θέλει να βάλει πιτζάμες με τίποτε.. βρε καλό μου, βρε χρυσό μου τίποτε αυτό.. άρχισε τις υστερίες.. εγώ φυσικά δεν μασάω και φυσικά πέρασε το δικό μου... μετά από 10 λεπτά υστερίας μου έδωσε το χεράκι της, κάθισε στην καρέκλα, έφαγε έναν κουραμπιέ και έσκασε το χαμόγελο της απόλυτης ευτυχίας.. σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτε.. Αφού είπα από μέσα μου.. χρήζει ψυχανάλυσης... έχουν τη μαγική ικανότητα να μας τρελλαίνουν για το απόλυτο τίποτε!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας φιλενάδες!!!!Λοιπόν σκέφτηκα κάτι!!!Αυτές τις μέρες ας διώξουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχουμε για 1)γιατρούς γκρρρρρ!!! 2) πεθερικά (μη φωνάζεις ρε tountsaki με ξεκούφανες!!!)3) δυσκολίες στην εγκυμοσύνη κτλ 4) έλλειψη χρηματων κτλ κτλ κτλ και ας νοιώσουμε λίγο παιδιά χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα αλλο !!!!!!!!!!!!!!Ετσι αποφάσισα εγώ γιαυτο δε θα σχολιάσω τιποτα αυτές τις μέρες αν και ακουσα τα τέρατα!!!!Είναι μεγάλη ευτυχία που έχουμε την υγεία μας (για να προσπαθήσουμε για μωρό ή να μεγαλώσουμε ένα μωρό), ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας ( και ας μην έχουμε λεφτά για καινούργια χαλιά ή διακόσμηση), έναν ανθρωπο δίπλα μας για να ακουμπήσουμε πάνω του στις στενοχώριες μας !!Ολα αυτά τα χουμε δεδομένα και όμως δεν είναι !!!Λοιπόν σε όσα κοριτσάκια προσπαθούν για μωράκι εύχομαι το 2012 να έρθει το πολυπόθητο αλλά χαλαρά σαν έκπληξη και στις μανούλες εύχομαι τα ζουζουνάκια τους να ζουζουνίζουν χαρούμενα και ευτυχισμένα και να τις τρελλαίνουν από ευτυχία συνέχεια!!!!!

Κάθε πρωί, τεντωνόμαστε, πλένουμε τα δόντια μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε. Έτσι πρέπει να είναι Louloudira.. Καμιά φορά την ξεχνάμε τη διαδικασία αλλά νομίζω πρέπει να το γράψουμε στον καθρέφτη να μην τη ξεχνάμε.. (εμπνεύστηκα από την πεθερά που γράφει στον καθρέφτη για το πατσουλί).. Και μιας και πήγα πάλι το θέμα στην αγαπημένη, πήρε τηλέφωνο τον Τούντσο την ώρα που είχαμε τελειώσει το μπάνιο της μπεμπούς και τη ντύναμε και επέμενε να της πει ο Τούντσος αν η μπέμπα την αγαπάει.. "Την αγαπάει τη γιαγιά της;" "Ναι μαμά την αγαπάει".."Ναι αλλά δεν μου το λες.. Αποφεύγεις να μου το πεις" "Τι να σου πω μαμά.. Σ'αγαπάει! Τη ντύνουμε τώρα..Κρυώνει το παιδί" "Για βάλε το τηλέφωνο δίπλα της να μου πει πόσο με αγαπάει".. "Μαμά σε κλέινω γεια σου!!" .. Πώς σας φαίνεται;; Ήμαρτον!! Αλλά είπαμε να σκεφτόμαστε μόνο τα θετικά.. Εντάξει εντάξει..

Δομνίνα και η δικιά μου ανηψιά πάθαινε υστερίες και σηκωνόμασταν τρία σπίτια στο πόδι.. Έχουν και τα παιδιά τον ψυχισμό τους.

Ανδριανή καλά κάνετε και τους γράφετε τους γιατρούς στα πάμπερς σας.. Εκεί είναι η θέση τους.. Ναι αυτό εννοούσε η γιατρός, αλλά το "αγέννητη" το πέταξε.. Φαίνεται θα είναι ιατρικός όρος :-) Όπως η λέξη "όγκος" που μας είπε ο δερματολόγος..

Ουπς σφυράει το στεγνωτήριο!!!

Ανταπόκριση τέλος προς το παρόν :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...