Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χα χα χα έχει πολύ πλάκα.. Μέχρι να σας διαβάσω, έχει τελειώσει η ώρα που έχω στη διάθεσή μου και δεν προλαβαίνω να γράψω.. Μου δίνει όμως η μπέμπα 5 λεπτάκια άδεια και κάτι θα προλάβω! Το κορίτσι είναι πολύ πολύ ήσυχο!! Φτου φτου φτου!! Τρώμε, αλλάζουμε πάνα και νάνι. Νάνι εκείνη; Νάνι κι εγώ. Δεν μπορώ να πω ότι κοιμάμαι βέβαια, συνεχώς είμαι σε επιφυλακή, αλλά τουλάχιστον ξεκουράζομαι κάπως.. Η γιατρός θα μας δει μέσα στο ΣΚ.

Σας αφήνω τώρα γιατί ήρθε κι ο υδραυλικός. Τα χαμε όλα, χάλασε κι η βρύση στο μπάνιο η μίξεως και παιδεύομαι να την πλύνω στο άλλο μπάνιο που δεν έχει μίξεως..

Δομνίνα μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα σου..Προχώρα γερά!!

Πένυ με το καλό! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!

Κορίτσια φιλάκια σε όλες!! Θα επανέλθω!

Άλλωστε έρχεται ΣΚ τουτέστιν Τούντσος στο σπίτι :wink:

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορτσούδια μου...

Τουντς περιττό είναι νομίζω να σου πω πόσο σε ζηλεύω που είσαι με την κοράκλα σου σπίτι... Το ξέρουν όλες και στην τελική γιατί να το κρύψω άλλωστε;;; Σε ζηλεύω τρελλά λέμε..

Μαγδάκι όντως είναι παθολογική η καμπύλη σου και μάλιστα αρκετά.. το καλό είναι ότι το ανακάλυψες οπότε θα ξέρεις άμεσα πως μπορείς να προχωρήσεις και τι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις σε μελλοντική εγκυμοσύνη..

Πένυ μου συγχαρητήρια.. Κάθε μέρα κάνε το σταυρό σου και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά όλα θα εξελιχθούν τέλεια και ένα καινούργιο μπεμπάκι θα έρθει να προστεθεί στην παρέα μας..

Τζενάκι παντού μια μαυρίλα.. ακόμη κι εδώ, στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι, συνεχώς κλείνουν μαγαζιά.. ελπίζω να γυρίσει ο τροχός σύντομα για σένα γιατί όλη αυτή η αβεβαιότητα είναι ιδιαιτέρως ψυχοφθόρα..

Λουλουδίρα φιλάκια..

Εγώ μόλις παρέλαβα τα εισιτήρια για την Κύπρο κι έτσι άλλαξε αμέσως η διάθεσή μου.. Από αύριο στα κάτεργα (πεθερικά)...

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσαρες!!δεν μπορουσα να μπω γιατι ειχα ενα θεμα με το λαπ τοπ.

τουντς ολα οκ με τη μικρη,ειστε χοουμ;

κριστυ,πως γινεται να εχω θεμα με το διαβητη κυησης,αφου η γλυκοζυλιωμενη βγηκε καλη.και απο τον υπερηχο που μου εκανε η γυναικολογος με βρηκε μια χαρα στις ωοθηκες.

Θυμησε μου, εκανες καμπυλη και βγηκε υπογλυκαιμικη??? συγχωρεσε με αλλα δεν θυμαμαι, ειστε πολλες και εγω τρεχω σαν τον Βεγγο. Εγω που ειχα υπογλυκαιμικη καμπυλη, ειχα φανταστικη γλυκοζιομενη (4,6) και δεν φαινονται κυστες στο υπερηχογραφημα. Η αντιδραστικη υπογλυκαιμια ειναι προδιαθεσιακος παραγοντας για διαβητη κυησης και κατ' επεκταση για αποβολες ακομη και το πρωτο τριμηνο.

Θυμησε μου ομως την καμπυλη σου γιατι το Αλτζχαιμερ ειναι προ των πυλων....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Θυμησε μου, εκανες καμπυλη και βγηκε υπογλυκαιμικη??? συγχωρεσε με αλλα δεν θυμαμαι, ειστε πολλες και εγω τρεχω σαν τον Βεγγο. Εγω που ειχα υπογλυκαιμικη καμπυλη, ειχα φανταστικη γλυκοζιομενη (4,6) και δεν φαινονται κυστες στο υπερηχογραφημα. Η αντιδραστικη υπογλυκαιμια ειναι προδιαθεσιακος παραγοντας για διαβητη κυησης και κατ' επεκταση για αποβολες ακομη και το πρωτο τριμηνο.

Θυμησε μου ομως την καμπυλη σου γιατι το Αλτζχαιμερ ειναι προ των πυλων....

κριστυ,εμενα το αλτζχαιμερ εχει μπει ηδη,εχει κλεισει κ την πυλη και ειμαστε πολυ καλα φιλαρακια...:rolleyes:

λοιπον,εκανα καμπυλη των 75.πριν την πιω ειχα 68,μετα απο μια ωρα,57 και στο τελος 67.γλυκοζυλιωμενη βγηκε 5.αν θυμαμαι καλα η μικροβιολογος μου ειπε να ενημερωσω την ενδοκρινολογο μηπως χρειαστει να την επαναλαβω.εγω θα παω μαλλον απο τον καινουριο χρονο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κριστυ,εμενα το αλτζχαιμερ εχει μπει ηδη,εχει κλεισει κ την πυλη και ειμαστε πολυ καλα φιλαρακια...:rolleyes:

λοιπον,εκανα καμπυλη των 75.πριν την πιω ειχα 68,μετα απο μια ωρα,57 και στο τελος 67.γλυκοζυλιωμενη βγηκε 5.αν θυμαμαι καλα η μικροβιολογος μου ειπε να ενημερωσω την ενδοκρινολογο μηπως χρειαστει να την επαναλαβω.εγω θα παω μαλλον απο τον καινουριο χρονο.

χαχαχαχαχαχ ειδες ποσα μαλλον εχω σε μια μικρη προταση;''μαλλον δεν θυμαμαι''χαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορτσούδια μου...

Τουντς περιττό είναι νομίζω να σου πω πόσο σε ζηλεύω που είσαι με την κοράκλα σου σπίτι... Το ξέρουν όλες και στην τελική γιατί να το κρύψω άλλωστε;;; Σε ζηλεύω τρελλά λέμε..

Μαγδάκι όντως είναι παθολογική η καμπύλη σου και μάλιστα αρκετά.. το καλό είναι ότι το ανακάλυψες οπότε θα ξέρεις άμεσα πως μπορείς να προχωρήσεις και τι να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις σε μελλοντική εγκυμοσύνη..

Πένυ μου συγχαρητήρια.. Κάθε μέρα κάνε το σταυρό σου και είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά όλα θα εξελιχθούν τέλεια και ένα καινούργιο μπεμπάκι θα έρθει να προστεθεί στην παρέα μας..

Τζενάκι παντού μια μαυρίλα.. ακόμη κι εδώ, στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι, συνεχώς κλείνουν μαγαζιά.. ελπίζω να γυρίσει ο τροχός σύντομα για σένα γιατί όλη αυτή η αβεβαιότητα είναι ιδιαιτέρως ψυχοφθόρα..

Λουλουδίρα φιλάκια..

Εγώ μόλις παρέλαβα τα εισιτήρια για την Κύπρο κι έτσι άλλαξε αμέσως η διάθεσή μου.. Από αύριο στα κάτεργα (πεθερικά)...

Σας φιλώ!

ψυχοφθορο δεν λες τπτ.ολοι με κατεβασμενα μουτρα.προμηθευτες και πελατες.

μαζι τους βεβαια κ εγω..οτι ειναι να γινει ομως θα γινει.για ολους.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπέρα κορασίδες!!!

ρενιτάκι, να το στολίσεις το δεντράκι σου καλε!!!σε 10 μέρες είναι Χριστούγεννα!!!Να δεις πως θα σου φτιάξει την διάθεση!αν δεν μπορεί ο ρενίτος βάλε σκαλίτσα και ανέβα στο πατάρι, 'η μήπως φοβάσαι τι θα βρεις εκεί μέσα(όπως εγώ?)

λίγο το έχεις?? Και αν έχω καμία ανεπιθυμητη συνάντηση με βλέπω να κουτρουβαλαώ από το πατάρι στα πατωματα!! :tongue::tongue: Σήμερα έκανα δήλωση πρωι πρωί στον ρενίτο ότι σήμερα θα το στολίσουμε!!Μήπως έπρεπε να τον βάλω να υπογράψει κιολας?? Θα δείξει!να προσέχεις τον περιζήτητο ηλιοκαμένο μας :D

Πένυ μου συγχαρητηρια!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις και με το καλό την Δευτέρα να ξεπεράσεις τις φοβίες σου!Μέχρι τότε να σκεφτεσαι ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό σου!

Renitaki μου στο σημείο που είμαι μόνο το σταυρό μου μπορώ να κάνω!!!!!!!!!!Απλώς αυτή τη φορά θα προσέξω τα πάντα και με τη βοήθεια γιατρών πια που εμπιστευομαι θα προχωρήσω!!!!Δεν είμαι σίγουρη για τίποτα αλλά αξίζει να το ρισκάρω!!!!!Θα χω εσάς για συμπαράσταση ε???

Φυσικά Λουλουντιράκι και αξίζει να το ρισκάρεις και φυσικά εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε τις διαλέξεις σου, τις ανησυχίες σου, τις πολυποθητες ανακατοσούρες σου και τα χαμόγελα ευτυχίας που θα νιώθεις το μωρό σου!!!

Δομνινάκι πότε με το καλό η αναχώρηση? Μέσα στις γιορτές??? Αυτό να σκέφτεσαι μόνο κάθε φορα που θα έρχεσαι αντιμέτωπη με τα πεθερικά !!

Ανδριανή μου αυτη η γιατρός που έκανε ένα τόσο σημαντικό λάθος είναι για πολλές σφαλιάρες! Συμφωνω με λουλουντίρα!!!

Τουντσινάκι φιλιά πολλά πολλά στην μικρή Ραλλού από τις διαδυκτιακές της θείες!

genακι μακάρι οι γιορτές να αυξήσουν την κίνηση στο μαγαζί σας και στα έσοδά σας φυσικά !!!

την καλησπέρα μου σε όλες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

μιας και ο υδραυλικός έφτιαξε τη βρύση, είπαμε να τα λερώσουμε όλα με κακά για να ευχαριστηθούμε πλύσιμο!

Άγιε στεγνωτήριε σε ευχαριστούμε!! :-)

Δομνίνα μπορείς να με ζηλεύεις όσο θέλεις για τον συνδυασμό σπίτι-μπέμπα.. Ζηλέυω κι εγώ για το ταξίδι. Δεν έχω πάει στην Κύπρο. Τελικά Λεμεσό θα πάτε; Θα περάσεις κι από το DECOSTA να δεις τα έργα μου από κοντά;

Για τα πεθερικά ωστόσο δε ζηλέυω καθόλου...Τουλάχιστον δεν φοράνε πατσουλί! Λίγο το χεις;

Του χρόνου, που θα σαι σπίτι με το μπέμπη σου, θα πάω Κύπρο για να μαστε πάτσι!! Έντάξει;

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω σε όλες από κάτι.. Σας διαβάζω όμως..

Αααα Θα θελα να ρωτήσω τι κατοικεί στο πατάρι σου Ρενίτα και φοβάσαι να ανέβεις; Αναρωτιέμαι :rolleyes:!! Μιλάμε για ζωάκια τύπου κατσαρίδας; Μπρρρρρ!!!!! :confused:

Ναι κύριε θερμαντήρα.. Σας άκουσα.. Το γάλα της μπέμπας ναι.. Όλα σφυρίζουν εδώ μέσα :D..

τουντσινάκι μου αστραπιαίο η αλήθεια είναι πως ελπίζω και εύχομαι να μην συγκατοικώ με τέτοιου είδους ...πλάσματα γιατί αν το υποψιαστώ θα τσιρίξω και θα ξυπνήσει κ η μικρή Ραλλού μας κ είναι κρίμα!!!

(κάπου εδώ μετά από την πρώτη δημόσια ανακοίνωση του χεσίματος της μικρής Ραλλούς περίμενα την εμφάνιση της ανδριαννής ... αλλά έπεσα έξω:confused:)

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Γεια σας !!!!!!!Καλημέρααα!!!!Καλό Σ/Κ!!Ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές και αραιώσανε οι επισκέψεις στο καφέ ε???Εγώ λοιπόν που δε θα φτιάξω τίποτα από γλυκά γιατί βαριέμαι και δεν έχω καθόλου όρεξη ( και λόγω σακχάρου βεβαίως βεβαίως!!)όλο εδώ τριγυρίζω!!!!!

Renitaki μου κάτσε να ξαναμείνω έγκυος με το καλό και υπόσχομαι να μη γκρινιάζω και να μαι αισιόδοξη!!!!Ολες μαζί θα καμαρώνουμε τις φουσκοκοιλίτσες μας!!!Τι νόμιζες , μόνο παρηγοριά θα δίνεις??Ετοιμάσου και συ!!!!

Δομνινάκι και γω ζηλεύω το tountsaki μας αλλά να σου πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή πιο πολύ ζηλευω εσένα γιατί ένα ταξιδάκι θα το θελα πολύ πολύ!!!Δεν είμαι έτοιμη για τίποτα τώρα μη σου πω το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι!!!Αμα δε κάνω τη προετοιμασία μου , τα εμβόλια μου κτλ δε θέλω να ξανακούσω για εγκυμοσύνη!!!Μία απόδραση για χαλαρωση και διασκέδαση πέρα από τα όρια είναι οτι πρέπει!!!Δεν γίνεται όμως για αυτό ζηλεύωωωω!!!!

Genaki καλές δουλειές κοριτσάκι μου!!!Δεν είμαι και Αθήνα ρε γμτ να ρθω προς τα κει!!!Ειμαι πολύ γουρλού , όπου μπαίνω γεμίζει κόσμο!!!!Ενα φοβερό πράγμα!!!

Tountsaki μη ξεχνάς να δίνεις φιλάκια στη μπέμπα από μας και περιμένουμε τη φωτό που μας υποσχέθηκες!!!!

Φιλιά σε όλες !!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπεραααααα...

σημερα ολη μερα εφτιαχνα πραγματα..

λουλουδιρακι ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ειμαι..αλλα μην αγχωνεσαι,εχω και deliveri...αχαχαχαχαχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσια!!!Δεν ειναι καμια εδω ε;;;Ειπα και εγω να σας γραψω τα νεα μου!Την Πεμπτη εκανα το τελευταιο εμβολιο και πηραμε το ΟΚ του γιατρου για ξεκινησουμε τις προσπαθειες!!!Και ξεκινησαμε ευθυς αμεσος αφου βρισκομαστε ηδη στις γονιμες μερες!!!Και ο Θεος βοηθος!!!Μου ειπε οτι εχω ενα εξαμηνο μεσα στο οποιο πρεπει να μεινω εγκυος και με την πρωτη μερα καθυστερησης να κανω χοριακη για να ξεκινησουμε την θεραπεια που πρεπει κατα την κυηση!Ειμαι πολυ αισοδοξη εμπιστευομαι το γιατρο μου και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!!!

Ευχομαι σε ολες κοριτσια το 2012 να μας φερει τα μωρακια μας!!!Στις ηδη εγκυουλες να πανε ολα τελεια και στις νεες μανουλες να χαιρονται τα μωρακια τους!!!

Λουλουδιρα μου εμεις τα ξαναπαμε!Προσοχη τωρα να κανεις τη θεραπεια σου και αισιοδοξια!!!ολα θα γινουν απο την αρχη σωστα και ολα θα πανε απλα τελεια!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!:lol:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

να μαστε πάλι κι εμείς...

Καλημέρα σε όλες!! Κυριακή σήμερα!

Είναι υπέροχο το ΣΚ στο σπίτι οικογενειακώς.. Ραδιοφωνάκι, χουχούλιασμα, ύπνοι, ζέστη,φωνούλες, χαμογελάκια... (ναι Ανδριανή έχουμε και κακάκια και κλαμματάκια..Αμέσως να πεταχτείς.. :rolleyes: )...

Χθες πήγαμε στη γιατρό. Μας είπε ότι είναι πολύ καλή η μπεμπού μας. Αν και προωράκι, δεν της φαίνεται καθόλου.. Πήραμε 200 γρμ και φτάσαμε τα 2.420!!! Μας είπε να την ταίζουμε κάθε 2μιση ώρες αντί για κάθε 2 που κάναμε μέχρι τώρα κι έτσι τώρα έχω ύπνο-μπόνους :wink:

Φτου φτου φτου είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!!

Χρύσα καλή επιτυχία σου εύχομαι, όπως εύχομαι και σε όλα τα κορίτσια που είναι στο δρόμο για μπεμπέ.. Χαρείτε τις γιορτές όσο μπορείτε γιατί από τον άλλο μήνα θα έχετε υπερήχους, χαπάκια, αγωνίες..

Λουλουδίρα ούτε κι εμείς θα φτιάξουμε γλυκά που λέγαμε με τη τουντσομαμά.. αλλά τι τα θες.. Γεμάτο είναι το σπίτι. Ποιος είπε ότι όποιος δεν φτιάχνει δεν τρώει κιόλας;;; Και τις γειτόνισες τι τις έχουμε;;;; εε;;;

Λέω να πάω σούπερ μάρκετ σήμερα να πάρω υλικά για κορμό. ΜΟυ χει κάτσει από την εγκυμοσύνη να φάω κορμό σοκολάτα.. Πάντως τρώω ό,τι βλακεία μου κατεβαίνει και έχω πέσει στα συν 6. Δηλαδή έχασα ήδη 7!! Μια χαρά!!! :-)

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

τουντς εσυ εισαι τουντσομαμα η μανα σου τουντσογιαγια κ η μικρη τουντσακι ετσι παει τωρα.σου ευχομαι ολες τις μερες σου απο δω κ περα να τις περνας ετσι ακομα κ τα κακακια κ τα κλαμματακια εχουν την γλυκα τους εγω καθε φορα που τα εκανε η μαρια χαιρομουν γιατι ο μικρος της αδερφης μου ηταν κ ειναι δυσκοιλιος πολυ καθε αφοδευση κ αθλος χαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...