Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

να μαι κι εγώωωωωω!!!!!! Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το καλωσόρισμα!!! Είμαστε υπέροχα!!!!

Δεν έκλεισα μάτι βέβαια, αλλά η μπεμπού-Ραλλού είναι ήσυχη... Απλώς πρέπει να τρώει κάθε 2 ώρες αρχικά μέχρι να πάμε στα 2μιση κιλά και μέχρι να φάμε, να αλλαχτούμε, να κάνουμε και καμιά δουλίτσα.. Περνάει η ώρα.. Και ο Τούντσος έπρεπε να αντέξει να πάει στη δουλειά και τον άφησα να κοιμηθεί.. Ανέλαβε εκείνος χθες το μεσημέρι μόλις γυρίσαμε κι έτσι κατάφερα και κοιμήθηκα εγώ λιγουλάκι...

Τώρα έχω βάλει το πλυντήριο, το στεγνωτήριο (να μη ξεχνιόμαστε), έχω βάλει μπαλάντες ισπανόφωνες που μου αρέσουν και ακούμε, ετοίμασα τα μπιμπερό για τα επόμενα γεύματα, είναι κι η τουντσομαμά εδώ και μαγειρεύει να φάμε... Καλά είμαστε!! Σούπερ!!!! :-)

Δομνίνα δεν είναι εξωσωματική τα δανεικά ωάρια και σπερματοζωάρια; Ενημέρωσε την άσχετη πλιζ!

Λουλουδίρα όπως πάντα δεν κατάλαβα καλά τα αποτελέσματα, αλλά σου εύχομαι όλα να πάνε κατευχήν..

Blue Velvet δεν σε κρατάγανε να γεννήσεις; Πότε θα πας τελικά; Με το καλό εύχομαι!!!

Sosad πώς πάνε οι εμετοί; Σταμάτησαν; Πες του ηλιοκαμένου χαιρετίσματααα!

Renita ναι ευτυχώς υπάκουσε και δεν έβαλε πατσουλί αυτή τη φορά.. Αλλά απ ό,τι μου είπε ο Τούντσος, χρειάστηκε να το γράψει στον καθρέφτη για να το θυμηθεί, γιατί το πατσουλί είναι ένα με το είναι της!! :rolleyes:

Σας φιλώ γλυκά... Μόλις μπορέσω θα ξαναμπώ... Σας αγαπώ!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κυρίες μου!!!

τουντσινάκι μου τα γραπτά σου πλημμυρίζουν ευτυχία! Έτσι να ναι από εδώ και πέρα η ζωή σας με την μικρή Ραλλού (Ανδριανή μην μας την χαλάσεις αυτην την εικόνα για την ώρα :tongue:) Περιμένουμε πως κ πως τις ανταποκρίσεις από την καθημερινοτητα της μικρής!

Βελβετάκι έχω την εντυπωση ότι κάνεις πρόβα γεννας :P Κοντοζυγώνει η πιο μεγάλη ώρα!!Με έναν πόνο κοπέλα μου!!

Δρ. Λουλουντίρα μου θα συμφωνήσω με την συνονοματη Δρ. Ειρήνη!!! Είμαι σίγουρη ότι πλέον ξέρεις να κρίνεις τις αποφάσεις των γιατρών σου, μην σου πω να τους καθοδηγείς κιολας οπότε όλα μα όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!!

Ειρηνάκι μου καλά είμαι!!! Ψάχνω να βρω την μαγεία των Χριστουγέννων ώστε να περάσουμε όμορφα τις γιορτινές μέρες αλλά ο ρενίτος δεν συνεργάζεται ιδιαίτερα!! Να φανταστείτε ακόμα δέντρο δεν έχω στολίσει !! Ναι το ξέρω είναι σοκαριστικό αλλά τι να κάνω που χρειάζομαι κ την φιλική συμμετοχή του ρενίτου για να το ξεθάψω από το πατάρι??

Δομνινάκι καταλαβαίνω απόλυτα την άρνησή σου να επιβαρυνεις τον οργανισμό σου και με αλλες ορμονες!!Την επιλογή του φυσικού κύκλου δεν την σκέφτεσαι καν? Πάντως κ το πλαν Β μια χαρά ακούγεται!!!

sosad μου τι κάνει ο παίδαρός σου??

την καλημέρα μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Blue Velvet δεν σε κρατάγανε να γεννήσεις; Πότε θα πας τελικά; Με το καλό εύχομαι!!!

Μου ειπανε να γυρισω σπιτακι μου. Μου κανανε και για πρωτη φορα αυτη την ωραια εξεταση που εξεταζουν τον τραχηλο και αισθανθηκα πολυ αβολα. Ηταν και αντρας ο γιατρος..... Νταπηκα πολυ. Μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι κλειστος και σκληρος και πως το μωρο δεν εχει εμπεδωθει ακομα και πως ειναι ψηλα.... Με τον ντοκ εχουμε ραντεβου ξανα την Κυριακη.

Βελβετάκι έχω την εντυπωση ότι κάνεις πρόβα γεννας :P Κοντοζυγώνει η πιο μεγάλη ώρα!!Με έναν πόνο κοπέλα μου!!

Ρενιτα μπορει να ειναι προβα, αλλα η μερα μαλλον θα αργησει λιγο ακομα....

Εγινε και κατι ρε κοριτσια χθες και τρομαξα. Με ειχαν στο μηχανημα που μετραει τους σφιγμους του μωρου και ενω οι παλμοι ηταν απο 130 μεχρι 160, καποια στιγμη και για 3-4 λεπτα επεσαν στους 55 με 65. Αρχισε να βαραει και ενα καμπανακι μετα και ημουν και μονη μου εκεινη την ωρα γιατι καπου ειχαν παει ολοι οι γιατροι και τα χρειαστηκα. Λογω αυτου του γεγονοτος με κρατησαν συν 2 ωρες στο μηχανημα να την παρακολουθουν, αλλα μου ειπαν οτι ολα ηταν οκ και πως μπορει να ηταν καποια περιτυλιξη ή καποια δικια μου συσπαση ή γενικα κατι αλλο να της προκαλεσε δυσφορια.

Επισης ενω πριν 11 μερες το μωρο το ειχαν ζυγισει 3400 περιπου, τωρα την εβγαλαν 3500 την πρωτη φορα και 3600 την δευτερη. Ανησυχισα και εκει λιγακι γιατι την περιμενα πολυ παραπανω, αλλα μου ειπαν οι γιατροι οτι πολλες φορες απο μηχανημα σε μηχανημα ή απο υπερηχογραφιστη σε υπερηχογραφιστη υπαρχουν διαφορες.

Καλου κακου παντως, εγω θα παρω τον γιατρο σημερα τηλεφωνο να τον ρωτησω και να δουμε τι θα πει και αυτος....

καλημερα κοριτσαρες

τουντσακι καλως δεχτηκες την μαριλου σου ειμαι σιγουρη οτι αυτη την ωρα που γραφω η ταιζεις η ξεσκατιζεις ωραια αισθηση ε?χαχαχαχαχαχαχ

βελβετακι το μωρο ειναι σε πολυ καλα κιλα ζητα καισαρικη εισαι 38 εβδομαδων κ γω 38 γεννησα κ ηταν 3520 κ την ζυγιζαν μεχρι 3 κιλα το ανωτερο μπορει να δυσφορει γιατι δεν χωραει αλο αντε κουκλιτσα μου να παρεις το παιδακι σου στα χερια σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημέρα κυρίες μου!!!

τουντσινάκι μου τα γραπτά σου πλημμυρίζουν ευτυχία! Έτσι να ναι από εδώ και πέρα η ζωή σας με την μικρή Ραλλού (Ανδριανή μην μας την χαλάσεις αυτην την εικόνα για την ώρα :tongue:) Περιμένουμε πως κ πως τις ανταποκρίσεις από την καθημερινοτητα της μικρής!

Δρ. Λουλουντίρα μου θα συμφωνήσω με την συνονοματη Δρ. Ειρήνη!!! Είμαι σίγουρη ότι πλέον ξέρεις να κρίνεις τις αποφάσεις των γιατρών σου, μην σου πω να τους καθοδηγείς κιολας οπότε όλα μα όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά!!!

Ειρηνάκι μου καλά είμαι!!! Ψάχνω να βρω την μαγεία των Χριστουγέννων ώστε να περάσουμε όμορφα τις γιορτινές μέρες αλλά ο ρενίτος δεν συνεργάζεται ιδιαίτερα!! Να φανταστείτε ακόμα δέντρο δεν έχω στολίσει !! Ναι το ξέρω είναι σοκαριστικό αλλά τι να κάνω που χρειάζομαι κ την φιλική συμμετοχή του ρενίτου για να το ξεθάψω από το πατάρι??

Δομνινάκι καταλαβαίνω απόλυτα την άρνησή σου να επιβαρυνεις τον οργανισμό σου και με αλλες ορμονες!!Την επιλογή του φυσικού κύκλου δεν την σκέφτεσαι καν? Πάντως κ το πλαν Β μια χαρά ακούγεται!!!

sosad μου τι κάνει ο παίδαρός σου??

την καλημέρα μου σε όλες!

χαχαχαχχαχα καλιτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

εγω κορισακια 2 μερες τα ειδα ολα

σας ειχα πει για το κεφαλακι της μαριας-ειρηνης που εγερνε κ γερνει ακομα δηλ μια δεξια μια αρισρερα κ μου ειπαν για καλοηθες παροξυσμικο ραιβοκρανο μεσα σε αυτες τις συζητησεις μου ειχαν πει οτι επρεπε να κανει το μωρο οσφυνωτιαια παρακεντηση να μετρησουν το ζαχαρο της περιοχης μηπως ειναι χαμηλο κατι πολυ σπανιο αλλα συμβαινει κ ειναι ενας λογος που μπορει να γερνει το κεφαλι .την εξεταση ομως την ειχε κανει οταν την ειχαν στην θερμοκοιτιδα οταν γεννηθηκε κ το ειχε μετρησει κ ηταν καλο η αφερεμενη ομως που της εστειλα τις εξετασεις στην αθηνα μπερδεψε τα νουμερα κ νομιζε οτι το 50 ηταν 30 κ μου ειπε οτι ειναι οριακο το αποτελεσμα κ οτι πρπει να την ξανακανουμε ξεχωρα οτι θα εκανα την εξεταση θα υπηρχε παλι υπονια οτι κατι εχει η μικρη για καλη μου τυχη η θεια μου που πηγε να παρει τον φακελο της μικρης απο το νοσοκομειο την επιασε κ της μιλησε κ της λεει οτι γιατι δεν το ειπε απο την αρχη κ της λεει το οριο ειναι μεχρι 28 το 30 ειναι οριακο μα 50 ειναι της λεει η θεια μου οχι 30 αχ συγνωμη της απανταει για 30 το περασα με εκανε καλα καλα να μην κοιμηθω 2 μερες κ μετα συγνωμη η βλαμενη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλησπερα κοριτσαρες!!δεν μπορουσα να μπω γιατι ειχα ενα θεμα με το λαπ τοπ.

τουντς ολα οκ με τη μικρη,ειστε χοουμ;

κριστυ,πως γινεται να εχω θεμα με το διαβητη κυησης,αφου η γλυκοζυλιωμενη βγηκε καλη.και απο τον υπερηχο που μου εκανε η γυναικολογος με βρηκε μια χαρα στις ωοθηκες.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπίτα Ραλλού!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και εγώ είμαι ακόμη καλύτερα διότι μόλις έκλεισα τα εισιτήρια για Κύπρο που λέγαμε... θα περάσουμε ωραία, θα ανανεωθούμε και θα γυρίσουμε άλλοι άνθρωποι..

Τουντσάκι χρησιμοποιώντας ξένα ωάρια και δανεικό σπέρμα όντως κάνω εξωσωματική αλλά εγώ πλέον δεν θα πάρω καθόλου ορμόνες και έτσι δεν θα επιβαρύνω καθόλου τον οργανισμό μου.. Δεν μπορώ άλλα τρυπήματα λέμε.. Η κοιλιά μου και τα μπράτσα μου έχουν γίνει μπλε - μωβ.. αφού ο αδερφός μου που με είδε σήμερα με ρώτησε που χτύπησα..

Είναι η τελευταία λύση για μας.. Η ποιότητα των ωαρίων μου φαίνεται ότι δεν είναι καλή και με το σπέρμα έχουμε ένα θεματάκι.. με δανεικό υλικό νομίζω ότι θα υπερπηδήσουμε όλα τα εμπόδια.. Δεν έχω κανένα ταμπού με το θέμα.. ο άνδρας μου ζορίζεται λιγουλάκι αλλά δεν θα του αφήσω και πολλά περιθώρια..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Καλησπέρα και από μένα!

Δομνινάκι, να ξεκινήσω με σένα, συμφωνώ ότι αν το έχεις ψάξει και το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου και όντως αυτό είναι το πρόβλημα, τότε δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, και πιστεύω πως και ο Δομνίνος αν το καλοσκεφτεί θα δει ότι όπως και να γίνει το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ παιδί!!!δηλ. τι να πούμε και για τις υιοθεσίες???

εύχομαι να προχωρήσετε σύντομα και να σε δούμε φουσκοκοιλίτσα το 2012!!!

Ειρηνούλα μη με μαλώνεις:wink::wink:το nickname δεν αλλάζει, το έχω ψάξει, θα πρέπει να ξαναγραφτώ και δεν θέλω...ίσως αυτό να μου έφερε και γούρι!!!όπως βλέπεις δεν σκοπεύω να αλλάξω και ομάδα...ότι και να γίνει στις παλλίνδρομες θα γράφω γιατί εδώ νιώθω ότι ανήκω:-D:grin::-D΄με παλλίνδρομες ξεκίνησα οπότε ακόμα και στο 3ο (!!!) παιδί να μείνω έγκυος εδώ θα το ανακοινώσω!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ρενιτάκι, να το στολίσεις το δεντράκι σου καλε!!!σε 10 μέρες είναι Χριστούγεννα!!!Να δεις πως θα σου φτιάξει την διάθεση!αν δεν μπορεί ο ρενίτος βάλε σκαλίτσα και ανέβα στο πατάρι, 'η μήπως φοβάσαι τι θα βρεις εκεί μέσα(όπως εγώ?)

Βελβετάκι, μήπως πρέπει να κάνεις μια κουβέντα με τον γιατρό σου, αφού ημπεμπούλα είναι τόσο μεγάλη, μήπως είναι ώρα να βγει???

εσύ θέλεις να γεννήσεις οπωσδήποτε με φυσιολογικό τοκετό?

συζήτησε το με τον γιατρό σου πάντως αν φοβάσαι, μη ντρεπεσαι!

άντε να δούμε και τη μικρή αγιοβασιλίτσα σου!!!

Τουνσάκι και μικρή Ραλλού ποιός την χάρη σας!!!τραγουδάκια, φαί και ύπνο!!!Ο τέλειος συνδυασμός!!!είμαι σίγουρη ότι την έχεις κατσιάσει στις αγκαλιές και στα φιλιά τη Ραλλίτσα μας!!!κοίτα μην της χαλάς το χτένισμα στο μαλλί ε???

Εγώ εδώ, με τον ηλιοκαμμένο να με βασανίζει!!!

5 μέρες ήμουν χωρίς ούτε έναν εμετό και με έπιασε τρελό άγχος ότι κάτι έπαθε το μπεμπάκι μου...την έκτη μέρα βέβαια για να με καθησυχάσει ο γλυκούλης μου, με τάραξε στους εμετούς!!!:D:D:D

όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Γεια σας και απο εμενα.... Με θυμαστε???? Ειμαι η Πενυ που είχα την παλλινδρομη το Μαιο και με στηρίξατε όλες τόσο πολύ . Να σας πω κατι ??? Ειμαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!Εδώ και καιρό θελω να σας το γράψω αλλά το κρατάγαμε κρυφο. Βλεπετε στο παρεντς γράφει το μισό σόι και οι άλλες μισές φίλες μου!! Τώρα βέβαια δεν έιναι πλεον κρυφό, αν και πολύ νωρίς. Φροντισε το παιδάκι μου και σε μια κηδεία στην οικογένεια το ανακοινωσε σε ΟΛΟΥΣ!!!Σημερα το φώναζε και στη λαική. Το εμπεδωσαν και οι τοιχοι...Μακαρι να πανε όλα καλα αυτή τη φορά γιατί δεν θα το αντεξω να απολογουμαι μηνες μετα εκτος από τη στενοχωρια που θα έχω...Ειμαι μολις 2 μηνων. Δεν εχω παρά ελαχιστα συμπτώματα. Πολύ λιγους εμετους και αν εξαιρεσω τις ζαλάδες που έιχα απο τα UTROGESTAN δεν έχω κατάλαβει εγκυμοσύνη ακομα. Οσο το έιχαμε και κρυφό το περναγα στο φλου εντελώς. Τώρα που το ξερουν πολλοι με αγχώνει ακομα περισσότερο. Τα λεπτά κυλούν πολύ αργά απο την ώρα που θα μπω στο ιατρείο μεχρι να έρθει η σειρά μου. Η καρδιά μου παει να σπασει από την ώρα που αρχίζει ο υπερηχος ηρεμώ λιγο μεχρι να ακουσω την καρδουλα του και να το δω αλλά μετά φεύγω με το ίδιο άγχος παλι.Ευτυχως έχω τον άντρα μου που κανει ότι μπορεί για να μου αποσπασει την προσοχή από την ώρα που φτανουμε στον γιατρό. Πιο ομιλήτικο δεν τον έχω ξαναδεί χαχαχα.

Αυτες τις μερες καθομαι σε αναμενα καρβουνα γιατί είμαι στην 9η εβδομαδα (τοσο ήμουν και που το έχασα).Αν μπορούσα χτες θα είχα παει για υπερηχο αλλά δεν θέλω να αναστατώνω τόσο και τον άντρα μου. Υπομονή λοιπόν μεχρι τη Δευτέρα...Ελπίζω να σας λέω τα ίδια και την Τριτη και να μην ξαναχρειαστεί να με παρηγορήσετε.χαχαχα

Μπορεί να μην σας γράφω πλεον εδώ τα νεα σας όμως τα διαβάζω.

Μεσα στο 2012 μακαρι να είμαστε όλες φουσκοκοιλιτσες αλλες λιγοτερο και άλλες ετοιμες να εκραγουμε. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!Γιατί σίγουρα είναι γουρλίδικο το καφέ!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!!

Tountsaki καλώς τη δέχτηκες λοιπόν τη μικρή Ραλλού σου!!!!!!!Αφού πρόλαβες να μας γράψεις κιόλας πάει να πει πράγματι οτι είναι ησυχούλα!!!!Τι καλά!!!Μη ξεχνάς να της δίνεις φιλάκια και από μας !!!!!Και να μας γράφεις ανταποκρίσεις από το μέτωπο γιατί μας τις μεταδίδεις τόσο υπέροχα που νομίζω οτι μου μυρίζουν μωρουδίλα και μμμμμμμμ...... μας αρέσει πολύ!!!!!( Μόνο τη πούδρα να μας στέλνεις ...όχι και τα άλλα αρώματα !!!!!!!!!!!!αχαχαχχαχα)

Penny καιρό είχαμε να σε ακούσουμε αλλά μετά τα ωραία νέα σε συγχωρούμε!!!!!Ολα θα πάνε καλά , προσπάθησε να μην αγχώνεσαι !!!!Ξέχνα τη παλλίνδρομη , πάει πέρασε αυτή και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου !!!!

Adnihor όταν ξαναπάς στη παιδίατρο που μπέρδεψε τις τιμές σε παρακαλώ ρίξτης μία μπούφλα και από μενα!!!!!!Ελεος πια!!!Να αγωνιάς τζάμπα για το παιδί σου από βλακεία????Τς, τς!!!!

Genaki μου για αυτό που ρώτησες τη Κριστυ σου απαντάω δυστυχώς με τη περίπτωση μου που έκανα καραδιαβήτη κύησης με 4 ινσουλίνες τη μέρα και ένα μήνα μετά την απόξεση είχα γλυκοζυλιωμένη 5,2!!!!!!!Παρόλες τις ινσουλίνες δεν το χα ρυθμίσει τέλεια γιατί πάνω που βρήκα τους ρυθμούς μου δυστυχώς απέβαλλα!!!Οπως και να χει πάντως δεν πρέπει να σε ανησυχεί ,απλά οταν με το καλό μεινεις έγκυος αμέσως να χεις το νου σου να ελεγχθεις!!!Τώρα σου έδωσε καποια αγωγή ?

Renitaki μου στο σημείο που είμαι μόνο το σταυρό μου μπορώ να κάνω!!!!!!!!!!Απλώς αυτή τη φορά θα προσέξω τα πάντα και με τη βοήθεια γιατρών πια που εμπιστευομαι θα προχωρήσω!!!!Δεν είμαι σίγουρη για τίποτα αλλά αξίζει να το ρισκάρω!!!!!Θα χω εσάς για συμπαράσταση ε???

Blue Velvet καλοβολεύτηκε η μπουμπού στη κοιλίτσα μου φαίνεται!!Τι είπε ο γιατρός τελικά??

Sosad από τώρα σε τρέχει ο ηλιοκαμμένος!!!!!!Φαντάσου όταν γεννηθεί με το καλό που θα τον κηνυγάνε οι γκόμενες ποια θα τον πρωτοπάρει !!!!Από τώρα τον διεκδικούνε η μικρή Ραλλού και το Velvetaki !!!!Που δεν γνωρίζουνε ακόμα την αξία των ''προσοντων''!!!Φαντάσου τι θα γίνει μετά!!!Και θα τρέχει η δόλια μάνα οταν ακούει: Μαναααα καθαρό σώβρακοοοο!!Εχω ξανά ραντεβού!!!!!!χαχαχα

Δομνίνακι μου καλά να περάσεις στο ταξιδάκι !!!Πραγματικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!!!!!Και μετά προς τη δόξα ξανατραβάμε!!!!!

Τουντσακι μου καλως την δεχτηκες την μπουμπου:):):)

Πεννυ μου συγχαρητηρια!!! Μπραβο κοπέλα μου όλα να σου πανε καλά:):)

Βγηκαν τα αποτελεσματα απο την καμπυλη.... νομιζω πως ειμαι το πιο γλυκο κοριτσι της παρεας;):):) Δεν καταλαβα και πολλα μονο οτι πρεπει να ειναι ψηλο!!!!!

νηστειας: 96

30 λεπτα:208

60 λ:217

90 λ:199

120λ:214

και η αντισταση στην ινσουλινη

ο λεπτα 16.2 με φτ 6-24

1 ωρα 170.3 με φ.τ. 42-230

2 ωρες 211 με φτ 14-130

Τωρα ψαχνω την γιατρο για να ρωτησω.....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Magdaki TS η καμπύλη σου είναι παθολογική!!!Είσαι πολύ γλυκιά!!!!!Προφανώς αν έκανες και τη μέτρηση της 3ης ώρας στη καμπύλη γλυκόζης λογικά θα πρέπει να ήταν πολύ χαμηλή γιατί η ινσουλίνη ήταν πολύ ψηλή στη 2η ώρα!!!Τώρα Μαγδάκι θα το ρυθμίσεις λοιπόν και όλα θα πάνε καλά!!!Τι σου είπε τελικά η γιατρός σου??

Kαλημερα κοριτσια.

Μαγδα αποδειχτηκε και με την μετρηση ζαχαρου ποσο γλυκο κοριτσι εισαι :-)

Πενυ με το καλο κοριτσι μου. Αντε να περασουν οι μερες να πας στον γιατρο σου, για να σου φυγει και το αγχος.

Τουντσακι φιλια στην κορουλα σου!!! Keep on feeding and changing diapers Tounts Walker!!!

καλημερα κοριτσακια μου.

εχω μπλεξει με το μαγαζι,λογω γιορτων κοιταμε να πουλησουμε κανενα χριστουγεννιατικο ,μπας κ κανουμε τπτ,αλλιως με βλεπω πισω απτης φυλακης τα σιδερα και δεν ειμαι κ λεβεντισα να το αντεξω.καπου καπου ριχνω μια ματια μεσα αλλα ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω.

λουλουδιρακι δεν μου εδωσαν αγωγη.μαλλον οτα θα παω για πληρη ορμονολογικο θα την ξανακανω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...