Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Χαίρομαι πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε και μαζί μου.

Λουλουδίρα, κλείνω τα 37 και σκέφτομαι επίσης ότι μήπως είναι και αυτός ένας παράγοντας. Από κιλά να έβαλα 2-3 αυτά τα χρόνια και δεν είμαι υπέρβαρη (έτσι λέω τουλάχιστον χι, χι). Γενικά το σάχαρό μου είναι καλό και το ξέρω αυτό γιατί είχα κάνει γενικές πριν ένα χρόνο περίπου και βγήκε φυσιολογικό. Ψυχολογικά είμαι πολύ καλά. Είμαι αισιόδοξη από τη φύση μου και δόξα τω Θεώ δεν αντιμετωπίζω προβλήματα σοβαρά στη ζωή μου. Όσον αφορά τις λοιμώξεις, κάνω κανονικά τις ετήσιες επισκέψεις μου στο γυναικολόγο μου, τεστ παπ, υπέρηχο κτλ. και όλα αυτά τα χρόνια δεν παρουσίασα τίποτα.

Adnihor, αυτό που έγραψες σκεφτόμουν και εγώ. Μία παλλίνδρομη ναι μπορεί να είναι τυχαία. Γι' αυτό ήμουν σίγουρη ότι με την επόμενη θα τα κατάφερνα. Τώρα έχω προβληματιστεί.

Μagda TS η αλήθεια είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει εξέταση θυρεοειδή. Το πρώτο που θα πω στη γυναικολόγο μου την Πέμπτη που έχω ραντεβού είναι να μου γράψει εξετάσεις για θυρεοειδή.

Βασικά όπως είπε η Λουλουδίρα, οι εξετάσεις δεν είναι μόνο για την εγκυμοσύνη αλλά για κυρίως για την υγεία μας (μου έχει μπει μια ιδέα ότι κάτι έχω) μιας και τέτοιες εποχές δεν κάνει να αρρωσταίνεις. Τα νοσοκομεία έχουν γίνει ακριβά!:rolleyes:

Μπορώ πλέον επιβεβαιωμένα να πω ότι έχω μείνει αφωνη!!!

Είστε καλύτερες από γιατρό γιατί προβάλλετε και τις προσωπικές σας εμπειρίες, τα αποδεικτικά στοιχεία.

Να ευχηθώ στην Τουντς με το καλό να υποδεχθεί το ζουζουνάκι της στο σπίτι και να περάσουν τις γιορτές όλοι μαζί... και Blue Velvet το ότι βαραίνεις είναι καλό. Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή. Μόνο αυτό να σκέφτεσαι και επικεντρώσου σε αυτό.:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Κι εγώ δεν είμαι σε καλή διάθεση... έμαθα ότι τελικά καταφτάνουν τα πεθερικά το Σβκ και θα μου κατσικωθούν για δυο μήνες τουλάχιστον... διότι το ραντεβού με τον ορθοπεδικό το έχουν 5 Γενάρη και με τον Οδοντίατρο 6 Φλεβάρη... Όταν φώναζα εγώ να πάρουν νωρίτερα τηλέφωνο να κλείσουν ραντεβού κανείς δεν με άκουγε... οπότε τι θα κάνω εγώ με τα πεθερικά δυο μήνες - τουλάχιστον - στο σπίτι; Θα πάρω τα βουνά μου φαίνεται..

Και σαν να μη μου έφτανε αυτό ανακοινώσανε στο Δομνίνο ότι του δίνουνε προαγωγή.. Τον βάζουν υπεύθυνο και σε 2η αποθήκη με ακόμη 3 άτομα υφισταμένους αλλά χωρίς καμία επιπλέον υλική ανταμοιβή.. Ούτε καν ένα e-pass για την Αττική Οδό.. Όπερ σημαίνει ότι θα δουλεύει περισσότερο και θα τον βλέπω λιγότερο.. Το μόνο που μπόρεσε ο δικός του Προϊστάμενος να του εγγυηθεί είναι ότι θα κρατήσει τη δουλειά του... Ολέ!

Αγαπημένη μου φιλόσοφε Τουντς... Με το καλό να παραλάβεις το δωράκι σου από τον Άι Βασίλη αύριο.. ξέρει ότι στενοχωριέσαι μακριά του και είπε να κάνει την παράδοση νωρίτερα.. Είμαι απολύτως σίγουρη ότι με το που θα γυρίσετε από το μαιευτήριο θα την βάλεις πάνω στο κρεβάτι σας και θα κάθεστε να τη χαζεύετε με τις ώρες... Ζηλεύω τρελλά λέμε!

Blue velvet δεν βλέπω το λόγο να σε αφήσει κι άλλο ο γιατρός σου.. ειδικά αν το μωρό έχει φτάσει τα 4 κιλά.. όσο ναι ναι κάποια απόκλιση θα την έχει ο υπέρηχος αλλά πόσο πια; Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι τα Χριστούγεννα θα είστε και οι 3 σας σπίτι σας!

Εγώ πάλι αδιαθέτησα χθες και το αίμα.. ποτάμι.. μέχρι και στον ύπνο μου το βλέπω..

L2qIp2.png

Ελπιζω να μην εμεινα στην ιδια ταξη με τοσες απουσιες που εκανα!!!!:tongue::tongue:

Δεν ξερω τι να πρωτογραψω!!!

Βλεπω ήρθαν και νεα κοριτσακια στην παρεα μας! Απο τη μια στενοχωριεμαι γιατι βλεπω πως οι ατυχιες συνεχιζονται, αλλα απο την αλλη ειμαι ησυχη γιατι εδω θα βρουν ενα καλο παρεακι που σε κανει να βλεπεις τα δυσκολα αισιοδοξα! Καλώς ήρθατε λοιπον κι εύχομαι σύντομη διαμονή!!

Δομνινακι περιττο να σου πω ποσο στενοχωρεθηκα..δεν το συζητω περισσοτερο γιατι ξερω πως δεν θελεις! Εξαλλου εχεις βαλει μπρος με τα μπακ απ πλανς σου οποτε ολα θα βρουν το δρομο τους! Ευχομαι μονο ο Θεος να σας δινει ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. Στο τελος ειναι βεβαιο πως θα ανταμοιφθειτε, δεν γινεται αλλιως!!!

Το ιδιο βεβαια ευχομαι για ολες μας και πιστευω ειλικρινα πως καποια στιγμη θα τελειωσουν ολες αυτες οι δυσαρεστες στιγμες..

Τουντσακι μου αγαπημενο με το καλο να υποδεχτεις το κοριτσακι σου!! Με αγωνια θα περιμενω τις περιγραφες σου με το μικρο ανθρωπακι στη ζωη σας!!αχ, μωρε ποσες φορες σε σκεφτομαι και συγκινουμαι δεν ξερεις!!!

Βελβετακι μου πλησιαζει η μεγαλη στιγμη!!!Μα δεν ειναι υπεροχο που θα γυρισετε 3 για τις Χριστουγεννιατικες γιορτες στο σπιτακι σας; Ελπιζω να εχουμε κι απο εσενα καθημερινες ανταποκρισεις ε; χαχα!

Λουλουδιρακιιιιιιιιιιιι φιλεναδιτσααααααααα σημερα θα μαθουμε αποτελεσματα ε;;; Θα περιμενω νεα σου!! Μη με ξεχασεις!

Τζενακι μου θυμισες τον αντρα μου που επισης εχει ανεβασμενα τριγλυκεριδια και χοληστερινη και τον κοροϊδευω! Δεν ξερω αν καπνιζεις, αλλα και το καπνισμα ανεβαζει χοληστερινη. Επισης και καποια φαρμακα επηρρεαζουν και το αγχος. Με μια ισορροπημενη διατροφη λυνονται αυτα, το ξερεις αλλωστε και η ιδια!

Οσο για την υπογλυκαιμια συμφωνω με τα υπολοιπα κοριτσια, βουρ σε ενδοκρινολογο-διαβητολογο!

Μαγδακι τι κανεις κοριτσακι;

τα υπολοιπα κοριτσοπουλα ολες καλα;;;;

Εγω δεν εχω καποιο νεο να σας πω! Ξεκινησα σαλοσπιρ και μετα τις γιορτες επιτελους ξεκιναμε προσπαθειες! Ελπιζω μεσα στο 2012 να καταφερουμε και ν'αποκτησουμε κι εμεις ενα μικρο ανθρωπακι...:D:D:D

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέρα κυρίες μου,

από ότι βλέπω είμαστε όλες εν αναμονή της άφιξης της μικρής Ραλλούς στο σπιτικο τους!!Τουντσινάκι με το καλό να την υποδεχτείτε!!!! Αλήθεια έχω μια απορία η άσχετη ... γιατί κάλυψες με χαρτί τον καθρέφτη???

να καλωσορίσω κ εγω τα νέα κορίτσια στην παρέα μας κ να τους ευχηθώ το παρεάκι μας να τους φέρει τύχη και να μην ξαναζήσουν παρόμοιες καταστασεις!!! Κατρίν και Νιονιώ welcome on board!!!

βελβετάκι άντε κ πλησιάζει η ώρα!!!! Ανδριανη το δέντρο παραμένει σε κάθετη διάταξη??? Τζένη και Ειρηνάκι τα φιλιά μου!!!Δομνινάκι αλήθεια ποια η άποψη του γιατρού σου??

τα σέβη μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Καλησπέρα κυρίες μου,

από ότι βλέπω είμαστε όλες εν αναμονή της άφιξης της μικρής Ραλλούς στο σπιτικο τους!!Τουντσινάκι με το καλό να την υποδεχτείτε!!!! Αλήθεια έχω μια απορία η άσχετη ... γιατί κάλυψες με χαρτί τον καθρέφτη???

Ξέρω, ξέρω.. να πω; υπάρχει μια παλιά προκατάλειψη που λέει ότι αν μωράκι μέχρι ενός έτους κοιτάξει στον καθρέφτη και δει τον εαυτό του πολύ σύντομα και δεύτερο μωράκι θα επισκεφθεί τη μανούλα του... Δηλαδή η μαμά θα ξαναμείνει πολύ γρήγορα έγκυος... Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει αυτό αλλά μου το είχε πει η ξαδέρφη μου που όντως λέει έτσι έγινε και έμεινε έγκυος στο δεύτερο σχεδόν αμέσως από το πρώτο:cool:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ξέρω, ξέρω.. να πω; υπάρχει μια παλιά προκατάλειψη που λέει ότι αν μωράκι μέχρι ενός έτους κοιτάξει στον καθρέφτη και δει τον εαυτό του πολύ σύντομα και δεύτερο μωράκι θα επισκεφθεί τη μανούλα του... Δηλαδή η μαμά θα ξαναμείνει πολύ γρήγορα έγκυος... Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει αυτό αλλά μου το είχε πει η ξαδέρφη μου που όντως λέει έτσι έγινε και έμεινε έγκυος στο δεύτερο σχεδόν αμέσως από το πρώτο:cool:

όοοοοοοοοοοταν με το καλο κανω μωρο θα γεμισω το σπιτι με καθρεφτες ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΣ!!!!

my little angel 10/5/12

χα χα χα... Όχι δεν την ήξερα την προκατάληψη.. Τον κάλυψα γιατί θα είναι ακριβώς δίπλα της (αφού το λίκνο θα το έχω στην κρεβατοκάμαρα) και φοβήθηκα ότι θα αντανακλά φως.. Με μπλου τακ το κόλλησα το χαρτί για να μπορώ να το αφαιρώ και να ελέγχω την εμφάνισή μου, γιατί μια εποχή ως φοιτήτρια που δεν είχα ολόσωμο καθρέφτη, πήρα κιλά και δεν πήρα χαμπάρι.. :-) Θα φοράω και πιτζάμες ή φόρμες όλη μέρα κι άντε να καταλάβω ότι πήρα φόρα.. :-)

Velvet ήμουν σίγουρη ότι γέννησες έτσι που χάθηκες... Με το καλό αυτή την εβδομάδα να έρθει η μπέμπα σου να ησυχάσεις κι εσύ.. Φαντάζομαι πόσο θα ταλαιπωρείσαι.. Πάντως την καισαρική μη τη φοβάσαι!! Εγώ όπως έχω ξαναπεί, την προτιμώ από τον φ.τ. Όλα καλά θα πάνε!!!

Δομνίνα 2 μήνες το πεθερικό στο σπίτι; Δεν έρχεσαι εδώ να βοηθήσεις με τη μπέμπα να τους αφήσεις μόνους; Α πα πα πα πα.. Εμένα θα ρθει το απόγευμα η πεθερά να δει τη μπέμπα και έπεσε ένα σκούρο πέπλο στην ευτυχία μου.. Τόσο πολύ δεν την αντέχω.. :-(

Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθεί πολύ.. Θα ετοιμάσω τώρα μπιμπερό με νερό στο ψυγείο γιατί η μπεμπού-Ραλλού τρώει κάθε δύο ώρες.. Μόλις τη φέρουμε, θα πεινάει. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι δεν έλιωνε η σκόνη και πείναγε το μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω... Ανδριανή γιατί γελάς; :-) Για φιλοσοφίες θα χω χρονο.. Να σας τις μεταφέρω γραπτώς δεν ξέρω αν θα έχω.. Αλλά τόσα χρόνια εδώ μέσα στο φόρουμ, έχω γίνει πολύ γρήγορη στην πληκτρολόγηση.. Κάτι θα κάνω να μη χάσετε τις ανταποκρίσεις.. Κι εγώ δηλαδή θα θέλω να μιλάω σε σας.. Είστε το στήριγμά μου τόσο καιρό. Το παρεάκι μου!!!

Σας φιλώ όλες!! ώρα για τις τελευταίες ετοιμασίες!!! Έ- έ- έρχεται!!!!

E-E-EΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να την δεχτείς Τουνσάκι!!!Να ολοκληρωθεί αυτή η όμορφη εικόνα που έχω στο μυαλό μου για την οικογένεια σας και το ζεστό σας σπιτάκι!!!!

Μη φοβάσαι, όπως είπε και ο αντρούλης σου θα είσαι πολύ στοργική και καλή μανούλα είμαι σίγουρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velvet και στα δικά σου κοριτσάκι μου!!!!

ήρθε η ώρα να δεις την μικρή σου επιτέλους!!!!!!!!!

'Έλα να έρχονται οι νύφες σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

HDfQp3.png

μπα δεν μπορώ να σκεφτώ περίπτωση που να επαληθεύει αυτήν την θεωρία...

Τουντσινάκιιιιι με το καλό να υποδεχτείς την μικρή Ραλλού στο σπιτικό σας!! Μην αγχωνεσαι - θα είσαι περίφημη μανούλα !! Όσο για την επίσκεψη της πεθεράς μήπως κάποιος πρέπει να της πει να μην λουστεί με πατσουλί??

καλημέρα κυριες μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!Μεγάλη μέρα η σημερινή !!!!!Το μπεμπουλάκι της φιλενάδας tounts πάει σπιτάκι της και χαρίζει ευτυχία σε εκείνη και στον tountso και πολύ χαρά και ελπίδα στις θείες της από το τόπικ!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!!!Και ακολουθεί και το μικρό Velvetaki μας!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό!!!!!!!!!Η Παναγίτσα μαζί τους να ναι πάντα!!!!!!!!!!

Τα δικά μου νέα δεν είναι καλά αλλά ούτε και τα χειρότερα!!!!!Ενα γονιδιο μου είναι προβληματικο και δείχνει τάση για δύσκολη σύλληψη και αποβολές!!!Το πρώτο το ξεπεράσαμε αλλά δε μου ξέφυγαν οι αποβολές!!!Επίσης έχω θέμα με τα αντιπατρικά αντισώματα και γιαυτο πρέπει να ξεκινήσω εμβόλια!!!!Ξέρω οτι διιστανται οι απόψεις και το χω ψάξει πολύ !!!Πίστευω όμως στο γιατρό και πιστευω οτι κάθε εργαλείο έχει αξία μόνο στα σωστά χέρια!!!Θα το σκεφτούμε πολύ με το Louloudiro και θα αποφασίσουμε!!!!Και ο Θεός βοηθός!!!Εχουμε και τη θρομβοφιλία και το σάκχαρο βλέπετε!!!Και μεγάλο κίνδυνο για προωρότητα!!!Δεν έμεινε και τίποτα να μην έχουμε δηλαδή!!!Ααααα ψέμματα μόνο θυρεοειδή έχω τέλειο!!!!Προς το παρών!!!! Κακά τα ψέμματα απογοητεύτηκα πολύ αλλά νομίζω μια προσπάθεια ακόμα επιβάλεται , άλλωστε μια κανονική αγωγή με τη σωστή αντιπηκτική και σωστη αγωγή για σάκχαρο δεν έχω κανει σε καμμια εγκυμοσύνη άρα μονο και μονο για αυτο πρέπει να προσπαθησω άλλη μια φορά!!!!!Είπαμε:Και ο Θεός βοηθός!!!!!Και να μαστε καλά πρώτα απ'όλα!!!!!!Φιλιάαααα

Καλημέρα!!

Έρχεται το μωράκι του καφέ στο σπιτάκι του... τι καλά! Με το καλό να τη δεχθείτε και να ζήσετε πάρα πολλές ευτυχισμένες στιγμές σαν οικογένεια!

Γλυκιά μου τούντς προσφέρομαι... μπορώ να έρθω όποτε και όσο συχνά θέλεις και για baby sitting και για παρέα και απλώς για να μυρίζω και να χαζεύω τη μικρή.. ούτε που θ' ακούγομαι.. με ένα καφεδάκι θα ξεμπερδεύεις... αυτή η μωρουδίλα είναι απίστευτη.. θα δεις ότι σε δυο μέρες όλο το σπίτι θα μυρίζει μπεμπούλα!!

Εγώ είμαι στο γραφείο.. αρκετή δουλειά αλλά έτσι δεν σκέφτομαι.. απλά επεξεργάζομαι στο μυαλό μου το Plan B και λέω από τον καινούργιο χρόνο να το βάλω σε εφαρμογή.. Ποιο είναι αυτό; δανεικά ωάρια και πιθανόν και δανεικό σπέρμα.. για να δούμε τι θα δούμε..

Πάντως άλλη εξωσωματική εγώ δεν κάνω.. Είπα και ελάλησα!

L2qIp2.png

Τα δικά μου νέα δεν είναι καλά αλλά ούτε και τα χειρότερα!!!!!Ενα γονιδιο μου είναι προβληματικο και δείχνει τάση για δύσκολη σύλληψη και αποβολές!!!Το πρώτο το ξεπεράσαμε αλλά δε μου ξέφυγαν οι αποβολές!!!Επίσης έχω θέμα με τα αντιπατρικά αντισώματα και γιαυτο πρέπει να ξεκινήσω εμβόλια!!!!Ξέρω οτι διιστανται οι απόψεις και το χω ψάξει πολύ !!!Πίστευω όμως στο γιατρό και πιστευω οτι κάθε εργαλείο έχει αξία μόνο στα σωστά χέρια!!!Θα το σκεφτούμε πολύ με το Louloudiro και θα αποφασίσουμε!!!!Και ο Θεός βοηθός!!!Εχουμε και τη θρομβοφιλία και το σάκχαρο βλέπετε!!!Και μεγάλο κίνδυνο για προωρότητα!!!Δεν έμεινε και τίποτα να μην έχουμε δηλαδή!!!Ααααα ψέμματα μόνο θυρεοειδή έχω τέλειο!!!!Προς το παρών!!!! Κακά τα ψέμματα απογοητεύτηκα πολύ αλλά νομίζω μια προσπάθεια ακόμα επιβάλεται , άλλωστε μια κανονική αγωγή με τη σωστή αντιπηκτική και σωστη αγωγή για σάκχαρο δεν έχω κανει σε καμμια εγκυμοσύνη άρα μονο και μονο για αυτο πρέπει να προσπαθησω άλλη μια φορά!!!!!Είπαμε:Και ο Θεός βοηθός!!!!!Και να μαστε καλά πρώτα απ'όλα!!!!!!Φιλιάαααα

φιλεναδα πιστευω πως ολα τα ζευγαρια αν παμε σε ανοσολογο, ακομη και αυτα που εχουν παιδια, σιγουρα κατι θα τους βρει!!! Δεν εκφερω αποψη για τα αντιπατρικα, ξερω πως οι αποψεις διιστανται κι εγω προς το παρον δεν εχω προσωπικη αποψη μιας και δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ. Θα σταθω σ' αυτο που ειπες στο τελος οτι ναι μια σωστη αντιπηκτικη - σακχαρου αγωγη σε κατασταση εγκυμοσυνης δεν εχεις κανει και αξιζει να το κανεις τωρα πριν πεσεις στα βαθια!

Κι ο Θεος θα είναι Βοηθός και πιστευω πως ολα θα πανε καλα! Ξερεις τις αιτιες και ξερεις πως σε προηγουμενες εγκυμοσυνες δυστυχως δεν ειχαν αντιμετωπιστει οπως επρεπε! Τωρα ομως αυτο θ' αλλαξει και θα ερθει το μπεμπε! Ξερω πολυ καλα πως νιωθεις, οπως ολες μας αλλωστε, αλλα να μη βλεπουμε μονο τ' αρνητικα, να βλεπουμε και τα θετικα!! :D:D:D:D

Εγώ είμαι στο γραφείο.. αρκετή δουλειά αλλά έτσι δεν σκέφτομαι.. απλά επεξεργάζομαι στο μυαλό μου το Plan B και λέω από τον καινούργιο χρόνο να το βάλω σε εφαρμογή.. Ποιο είναι αυτό; δανεικά ωάρια και πιθανόν και δανεικό σπέρμα.. για να δούμε τι θα δούμε..

Πάντως άλλη εξωσωματική εγώ δεν κάνω.. Είπα και ελάλησα!

Γλυκο Δομνινακι να σου πω την αληθεια το ειχα υποψιαστει πως αυτο σκεφτοσουν! Αν θες την ταπεινη μου γνωμη, προχωρα!Μονο αυτο θα πω!! Οποτε και αν θες μπορουμε να το συζητησουμε!:D:D:D:D

Ρενιτακι μου τι κανεις;

Sosad ολα καλα;;; ααα θα σε μαλωσω, ποτε θ' αλλαξεις το νικνειμ σου;;;;;;επιβαλλεται νομιζω!

my little angel 10/5/12

Kαλημερα κοριτσια!!!

Που εισαι Τουντσακι μου? Ηρθε το κοριτσι μας σπιτι?

Εγω κοριτσια πηγα μια βολτα απο το μαιευτηριο χθες. Ειχα εναν οξυ πονο για καμποση ωρα χαμηλα στην κοιλια που δεν σταματουσε με τιποτα και μπηκα για παρακολουθηση. Αποδειχτηκε οτι ηταν κωλικος εντερου και ξαναγυρισα σπιτακι μου τα μεσανυχτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...