Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

geni Θα σου πω τι μου είπαν εμένα...

Όταν η καμπύλη είναι υπογλυκαιμική δείχνει ότι έχει γίνει υπερέκκριση ινσουλίνης ...

Κανονικά η καμπύλη πρέπει να ανεβαίνει σταδιακά , στην 1 ώρα και στις 2 ώρες να κατεβαίνει ομαλά...

Όταν γίνεται υπερέκκριση ινσουλίνης , αυτή η περισσια ινσουλίνης επηρεάζει τα ωάρια ....

Εγώ δεν είμαι ούτε παχουλή ούτε PCOS εχω......

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

geni Θα σου πω τι μου είπαν εμένα...

Όταν η καμπύλη είναι υπογλυκαιμική δείχνει ότι έχει γίνει υπερέκκριση ινσουλίνης ...

Κανονικά η καμπύλη πρέπει να ανεβαίνει σταδιακά , στην 1 ώρα και στις 2 ώρες να κατεβαίνει ομαλά...

Όταν γίνεται υπερέκκριση ινσουλίνης , αυτή η περισσια ινσουλίνης επηρεάζει τα ωάρια ....

Εγώ δεν είμαι ούτε παχουλή ούτε PCOS εχω......

ααααα..τωρα καταλαβα.

ουτε εγω ειμαι παχουλη,57 κιλα ειμαι τωρα,και εχω παρει κιολλας.κανονικα παιζω παντα στα 52-54..αλλα ενεκα ο γαμος..

τωρα για τις πολυκυστικες,με υπερηχο με εχουν βρει οκ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κορτσούδια και καλή βδομάδα μας εύχομαι...

Εννοείται ότι το γεγονός της βδομάδας είναι η έλευση της μικρής τσαχπίνας τουντσίνας στο σπίτι! Ακριβώς πάνω στην ώρα για να είναι το δώρου της μαμάς προς τον μπαμπά για την επέτειο γάμου! Τέλειο!

Βλέπω νέο μέλος στην παρέα μας.. Όπως και τα άλλα κορίτσια ούτε εγώ θα σε καλωσορίσω.. Εγώ θα σου ευχηθώ πολύ σύντομα να αφήσεις αυτή την περιπέτεια πίσω σου και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα.. Το καλό είναι ότι μένεις έγκυος! Ρώτα κι εμάς που και έχουμε πρόβλημα σύλληψης αλλά και έχουμε 2 παλίνδρομες στο ενεργητικό μας..

Εγώ είμαι καλά.. Αδιαθέτησα κιόλας σήμερα και ελπίζω να αρχίζω να ξεφουσκώνω διότι οι άτιμες οι ορμόνες με έχουν κάνει σαν αερόστατο..

Sosad τι λέει το νησί; λιακάδα; Εγώ θέλω χιόνι, θέλω να έρθει επιτέλους ο χειμώνας.. Είναι δυνατόν Δεκέμβρη μήνα να κυκλοφορώ με αντιανεμικό;

Αδριανή στην Πάτρα θα' ρθω σίγουρα κάποια στιγμή.. Θα σε έχω υπόψη και για βόλτα και για κουτσομπολιό.. και να δω επιτέλους από κοντά το τρομερό μωρό.. τη Μαρία σου..

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Τζενη διαβασα αυτο που ειναι της valiak ¨

"Η ιστορία μου: έχασα ένα μωρό στην 9η εβδομάδα. Θεωρούσαμε μεχρι προτινος ότι ήταν απο (αποδεδειγμένη) γκάφα του ενδοκρινολόγου. Μετά απο παρότρυνση της christy28 και χωρίς κανενας γιατρός να μου το πει, έκανα καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνης, οι οποίες βγήκαν παθολογικές (υπογλυκαιμικές). Στην εγκυμοσύνη, πέρασα ένα έντονο υπογλυκαιμικό επεισόδιο χωρίς να ξέρω τί είναι, το οποίο ίσως μου στοίχισε το μωρό μου...

Απο σήμερα ξεκινάω glucophage και συνεχίζω να ελπίζω ότι θα ξανακαταφερω να μεινω έγκυος σε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με γερό μωρό... Εννοείται ότι ο διαβητολογος θα με παρακολουθεί απο την αρχή της κύησης... "

διαβασα όλο το θεμα και οι αποψεις διαφερουν βρησκετε εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83005

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ναι Τζενη την εκανα μετα απο επιμονη δικια μου!!!:):):) Να σκεφτεις οτι αντισταση στην ινσουλινη δεν εκανα όλες τις μετρησεις μου ειπε μονο την πρωτη ενω εγω ηθελα να την κανω κανονικα!!!!:tongue: αφου με τρυπαν που με τρυπαν ας τα κανω να τελειωνω!!!!:wink:

Εκανα την διωρη με μετρησεις ανα μιση ωρα με κατα τρυπισαν!!!!:confused::confused:

την Πεμπτη θα εχω τα αποτελέσματα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!

Σας παρακολουθώ από πέρυσι κοπελιές. Χαίρομαι και στεναχωριέμαι μαζί σας και θαυμάζω το κουράγιο σας. Εύγε!

Επειδή αυτά που γνωρίζεται όλες μαζί ούτε γιατρός τα ξέρει θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Θα μου πεις τώρα, "αυτή με τα δυο παιδιά τι θέλει από εμάς".

Κι όμως κορίτσια εσείς θα ξέρετε καλύτερα.

Λοιπόν, η ιστορία μου έχει ως εξής...

Δύο συλλήψεις εύκολες, δύο εγκυμοσύνες χωρίς πρόβλημα και πέρυσι τον Ιανουάριο μία παλλίνδρομη στην 9η εβδομάδα και τώρα πριν μία βδομάδα έκανα τεστ θετικό και 3 μέρες μετά αυτόματη αποβολή (ήμουν στην 36η μέρα του κατά τα άλλα σχετικά σταθερού 28 ημερών κύκλου μου). Έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο μου αυτή την εβδομάδα αλλά και η δικιά σας γνώμη είναι εξίσου έγκυρη για μένα... :-D.

Ενδεχομένως, να είναι τυχαίο το γεγονός των αποβολών, ενδεχομένως και όχι. Τι μπορεί να άλλαξε αυτά τα 5 σχεδόν χρόνια από τη σύλληψη του 2ου παιδιού μου; Τι εξετάσεις θα μπορούσα να κάνω προληπτικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνεχίστε έτσι με αισιοδοξία και να σας ευχηθώ να μη σας ξαναέρθει περίοδος τουλάχιστον για εννιά μήνες.

Γεια σας και από μένα!!!!!! Μου λείψατε 2 μερούλες που δεν είχα ιντερνετ εκεί που πήγα!!!Μινι εκδρομούλα έκτακτη αλλά πολύ αναζωογονητική!!!Μας χρειαζόταν γιατι αυριο παω στον ανοσολογο για αποτελέσματα!!!Θα φάω που θα φάω τη κατραπακιά τουλάχιστον να πάω φρέσκια φρέσκια!!!!!

Αν και στενοχωριέμαι οταν βλέπω νέα μέλη στο τοπικ μας , δυστυχώς αφου συμβαίνουν και αυτά, τουλάχιστον να τα αντιμετωπίζουμε όλες μαζί!!Ευχομαι να βρείτε γρήγορα απαντήσεις Νιονιώ & KatrinDm και να μείνετε εγκυούλες για 9 μήνες!!!!!Νιονιώ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου καταρχήν !!Δε ξέρουμε την ηλικία σου για να σου πούμε τη γνώμη μας αλλά τουλάχιστον για τη βιοχημική σου μπορεί να οφειλεται σε ορμονικά προβλήματα και να μην έγινε καλή εμφύτευση!!Η άλλη αποβολή στην 9 βδομάδα , τοτε που συμβαινουν οι περισσότερες δλδ περιπου , μπορει να έτυχε από χρωμοσωμική ανωμαλία ή από κάποιο μικρόβιο !!Από τότε που έκανες το δευτερο παιδάκι σου άλλαξε κάτι στη ζωή σου?Δηλαδή πήρες κιλά , ανακάλυψες κάποιο θέμα με το σάκχαρο, καποιο θέμα με καποια λοίμωξη γυναικολογική πχ Τεςπα πιθανό να είναι τυχαίο γεγονος αλλά καλό είναι να ελεξεις τα βασικα όπως πηκτικότητα αίματος, καλλιέργεια για χλαμύδια,μυκόπλασμα , ουρεόπλασμα, ορμονικό προφιλ και κατά τη γνώμη μου αν ήθελες να είσαι καλυμμένη 100% μια υστεροσκόπηση δε θα έβλαπτε!!!Οι αποβολές είναι ένα μεγάλο θέμα και τόσο ευρύ και δυστυχώς δεν υπάρχουν επαρκεις έρευνες για σωστά συμπεράσματα!!!Αυτό ειναι το κακο και δυστυχως ειναι πολλα θεματα που τα ερευνανε τώρα!!Οταν μια γυναικα εχει τουλαχιστον 2 αποβολες συνεχόμενες ειναι λιγοτερο πιθανο να ναι τυχαιο!!!Καποια βασικα βηματα πρέπει να γινονται !!! KATRINDM κατά τη γνώμη μου πάνω από 2 αποβολές δε μπορεί να ναι τυχαίες!!Πολλοί γιατροί ειτε επειδη ειναι άσχετοι , είτε επειδή δεν μπορούν να κατευθυνουν σωστά ειτε ακόμα για να αποφύγουν ευθυνες λενε τη καραμελα οτι ειναι τυχαίο!!!!Παντως ειναι πολλες οι περιπτωσεις οπως και γω, και συ απο οτι διαβασα , με θέμα με την ινσουλινη που συνηθως παει μαζι με τη θρομβοφιλια να εχουν ιστορικο αποβολών!!!Κατι βρισκεται εκει δε μπορει να ναι τυχαιο!!!Από κει και περα σιγουρα θέλει και βοηθεια ανοσολογου αλλά και δω ειναι το ζητημα να βρεις τους καλυτερους γιατρούς σε όλες τις ειδικοτητες δλδ και ανοσολογο και διαβητολογο και αιματολογο!!!!Εμένα πάντως κορυφαία διαβητολογος μου ειχε επιβεβαιωσει αυτο που γράφει και η Μαγδα παρακάτω για τη συσχετιση αποβολων με την υπερινσουλιναιμια και τη θρομβοφιλια !!Οπως και να χει όμως σιγουρα θελει 100% παρακολούθηση η υπογλυκαιμία ασχετα αν παιζει ρολο στην αποβολή γιατι ειναι πολυ πιθανο να γυρισει σε διαβητη κυησης !!Αυτο το εζησα εγω στη τελευταια κυηση που δε προλαβαινα τις ινσουλινες!!!Τεςπα πολλά σας ειπα και μιας και αυριο θα πάρω απαντήσεις και σε πολλά δικα μου ερωτηματα καλυτερα να σας τα πω ολα μαζι μεθαυριο!!!!

Tountsaki μη στενοχωριέσαι μωρέ , 2 μερούλες είναι θα περάσουν !!Και τη Τετάρτη βλέπω να ρχεται το Star στο μαιευτήριο για το μεγάλο γεγονός!!!!Μικρό Tountsaki με κοκκαλάκι στα μαλλιά , κουκλάκι ζωγραφιστό με μια μαμά και ένα μπαμπά από δίπλα με το χαμόγελο των αστέρων!!!!!Αχ τι καλά τι καλά!!!!Tountsaki ζεις ,εσύ μας οδηγείς!!!!!!!

Genaki και συ να προσέχεις με την υπογλυκαιμία σου και όσο για τη χοληστερίνη δεν είναι και πολύ μωρέ αλλά συμβαίνει πολλές φορές να χει σχεση με τη προδιαθεση για θρομβοφιλία και περισσότερο στην εγκυμοσύνη οπότε καλά θα κανεις να πας για τον ελεγχο καθώς και τον ορμονολογικό!!! Καλύτερα να προσέχουμε !!!Δεν είναι άχρηστες οι εξετάσεις !!Και για την υγεία μας στο κατω κατω!!!

Αυτά κοριτσάκια μου σας φιλώ όλες !!!!Ματς μουτς!!!!

καλημερα! τα δικα μου εχουν ως εξης..

εχω υπογλυκαιμια.γιαυτο λιποθυμησα οταν ηπια τη γλυκοζη.

1η μετρηση πριν την πιω:68

2η μετρηση μετα απο 1 ωρα:57

3η μετρηση παλι 68.

μου ειπαν οτι δεν συνδεεται με την παλινδρομη.

τα κακα μαντατα ηρθαν απο τη γενικη αιματος.

χοληστερινη 252

τριγλυκεριδια 180 ,λες κ ειμαι συνταξιουχα μιλαω..χαχαχαχαχαχαχ

και να πω οτι δεν προσεχω..μου ειπε οτι ειναι κληρονομικο.περυσι ομως ηταν πιο χαμηλα

τωρα κατι αλλο που δεν ξερω.στην γενικη ουρων,στη μικροσκοπικη εξεταση λεει:βλεννη ,αρκετη.στην περσινη ομως λεει :οχι..

η γλυκοζηλιωμενη βγηκε μια χαρα,τουλαχιστον ηρεμησα απο αυτο..αυτα..

Η αντιδραστικη υπογλυκαιμια που παρουσιασες σχετιζεται με διαβητη κυησης και κατ'επεκταση με παλινδρομες κυησεις. Εγω εχασα 3 εμβρυα για να βρω ακρη. Η διαταραχη που παρουσιαζεις σχετιζεται επισης με κακης ποιοιτητας ωαρια και μπορει να δημιουργησουν εμβρυα με προβλημα που θα τα αποβαλει ο οργανισμος σου. Πρεπει να επισκευτεις οπωσδηποτε καποιον διαβητολογο που να ασχολειται με την κυηση. Ο διαβητης συνηθως παει χερι χερι με την θρομβοφιλια, καλο θα ηταν να κανεις και εναν θρομβολυτικο ελεγχο.

Έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και η καμπύλη σακχάρου βγήκε στο 2ωρο λίγο υπογλυκαιμική... ο ενδοκρινολόγος μου εξήγησε ότι κάνω υπερέκκριση ινσουλίνης και ότι η υπερινσουλίναιμία επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων:confused:

Τι να πω λίγο παρατραβηγμένο μου ακούγεται (γιατρός δεν είμαι - δεν μπορώ να το καταλάβω) , αλλά για να συμφωνεί και ο γυναικολόγος μάλλον δίκιο θα έχει....

Έχω διαβάσει ότι η υπερινσουλιναιμία παίζει ρόλο στην σύλληψη, εγώ πρόβλημα σύλληψης δεν είχα... αλλά λέει ο γιατρός ότι παίζει ρόλο και στην ποιότητα

σχετιζεται επισης με τον διαβητη κυησης, ο οποιος με την σειρα του προκαλει συγγενεις ανωμαλιες στο εμβρυο και παλινδρομηση στην κυηση ακομη και στο πρωτο τριμηνο.

Κι εμενα υπογλυκαιμικη εβγαινε η καμπυλη μου αλλα μολις εμεινα εγκυος απεκτησα διαβητης κυησης απο την πρωτη μερα

Ριξτε μια ματια εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83005&page=5

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83005&page=5

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλημερα! τα δικα μου εχουν ως εξης..

εχω υπογλυκαιμια.γιαυτο λιποθυμησα οταν ηπια τη γλυκοζη.

1η μετρηση πριν την πιω:68

2η μετρηση μετα απο 1 ωρα:57

3η μετρηση παλι 68.

μου ειπαν οτι δεν συνδεεται με την παλινδρομη.

τα κακα μαντατα ηρθαν απο τη γενικη αιματος.

χοληστερινη 252

τριγλυκεριδια 180 ,λες κ ειμαι συνταξιουχα μιλαω..χαχαχαχαχαχαχ

και να πω οτι δεν προσεχω..μου ειπε οτι ειναι κληρονομικο.περυσι ομως ηταν πιο χαμηλα

τωρα κατι αλλο που δεν ξερω.στην γενικη ουρων,στη μικροσκοπικη εξεταση λεει:βλεννη ,αρκετη.στην περσινη ομως λεει :οχι..

η γλυκοζηλιωμενη βγηκε μια χαρα,τουλαχιστον ηρεμησα απο αυτο..αυτα..

να σε ρωτησω ρε συ geni στην 2η μετρηση την ειχες πιει την γλυκοζη ετσι??κανονικα θα επρεπε να ανεβει κ οχι να κατεβει..συμφωνω με της κοπελες να πας σε διαβητολογο να σε δει..

εγω οπως τα ξερεις εδω αθηνα την παρασκευη θα κανω για την θρομβοφιλια κ θα δειξει...αντε φιλακια...θα τα ποθμε κ απο κοντα στης γιορτες θα ειμαι κατω..

διαβασα όλο το θεμα και οι αποψεις διαφερουν βρησκετε εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83005

Οι αποψεις μπορει να διαφερουν σε επιπεδο συζητησης, τα επιστημονικα δεδομενα ειναι συγκεκριμενα και συνδεουν το συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων (ενα συμπτωμα του οποιου ειναι η αντιδραστικη υπογλυκαιμια/υπερινσουλιναιμια) με τις επιπλοκες κατα την διαρκεια της κυησης και τις αποβολες (ακομηκαι τις αυτοματες).

Στο τελος παραθετω αρθρα απο επιστημονικα περιοδικα που στηριζουν αυτα που λεω. Εβαλα ως επι το πλείστων τα ελευθερα προσβασιμα για να μπορεσει να τα διαβασει οποιος δεν εχει προσβαση σε αυτα τα περιοδικα απο καποια πανεπιστημικη συνδεση.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

έτσι μπράβο.. Αρχίσατε τα ακαταλαβίστικά σας!! :-)

Εμένα τα θέματά μου ήταν άλλα γι αυτό και δεν προσπάθησα να τα καταλάβω όλα τούτα. Εγώ είχα ιστορικό πρόωρου τοκετού σε εβδομάδα που το έμβρυο δεν ήταν βιώσιμο και μια βιοχημική που σίγουρα έπαιξε ρόλο το ψυχολογικό, αφού μόλις είχα μάθει ότι ο μπαμπάς μου αρρώστησε βαριά και δεν τη γλιτώνει... Γιατί παίζει και το ψυχολογικό κορίτσια..Ας μην το ξεχνάμε κι αυτό..

Έτσι σε αυτή την εγκυμοσύνη, αφού είχα αφαιρέσει ένα διάφραγμα στη μήτρα με υστεροσκόπηση, παρακολουθούσαμε συνέχεια τον τράχηλο με κολπικούς υπέρηχους, στην 24η εβδομάδα έκανα εκτάκτως περίδεση, ξάπλωσα και κάθε μήνα έπινα και αντιβίωση για τυχόν φλεγμονή.. Με τούτα και με κείνα, κατάφερα να φτάσω στην 33η εβδομάδα όπου η μπεμπούκα δεν τρεφόταν καλά από τον πλακούντα και ήρθε στον κόσμο πρόωρα και παρέμεινε στη μονάδα παρακολούθησης.. Ευτυχώς όμως είναι καλά και αύριο θα την πάρουμε σπίτι μας!!!

Κι έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έφταιξε με μένα τελικά... Αλλά και τι με νοιάζει τώρα πια; Το αποτέλεσμα μετράει..

Επειδή ο γιατρός είναι συγγενής μου, μοιραζόταν μαζί μου όλες τις ανησυχίες του και παίρναμε μαζί τις αποφάσεις..Είχαμε επιλέξει και έναν άλλον γιατρό από δίπλα κι έλεγε κι εκείνος τη γνώμη του.. Κατάλαβα λοιπόν ότι κι αυτοί, ψάχνοντας πάνε και ότι κάθε περίπτωση, ακόμα και στην ίδια γυναίκα, ακόμα κι αν έχει ήδη παιδιά, είναι διαφορετική!

Να σκεφτόμαστε θετικά, να περνάμε καλά, να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς που επιλέξαμε και όλα όσα θέλουμε αργά ή γρήγορα θα έρθουν!! Γιατί αυτές οι ριμάδες οι αγωνίες, δε σταματάνε ποτέ σε αυτή τη ζώη..

Τώρα θα μου πείτε πρωί πρωί έχεις όρεξη για φιλοσοφίες; Έλα ντε! Έχω ξυπνήσει από τις 5μιση.. Είμαι το φάντασμα-φιλόσοφος Τουντς!!! Χαίρω πολύ!!! :-)

Χθες η μικρή μας έφτασε τα 2.150γρμ και πια μπήκαμε στην τελική ευθεία...Τελευταία μέρα μακριά της. Την Τετάρτη, θα πάμε, θα της φορέσουμε τα ρουχαλάκια της και το τσιμπιδάκι στα μαλλιά βεβαίως και θα την φέρουμε σπίτι μας!!!

Από αύριο λοιπόν, ετοιμαστείτε για διαφορετική γκάμα φιλοσοφιών.. Θα σας αναλύω θέματα σχετικά με την ανάπτυξη του ανθρώπου, την προσαρμογή του στον πολιτισμό και τη σχέση του με τους γονείς που στην περίπτωσή μας είναι για δέσιμο κι οι δυο... :wink:

Θα δείξετε κατανόηση και υπομονή, καθότι θα είμαι άυπνη, κουρασμένη και γεμάτη αγωνίες.. Εντάξει;

Πάω τώρα να ανοίξω τα παράθυρα γιατί όπου να ναι ξημερώνει!!! Κικιρίκουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Καλησπέρα και από μένα!

Σας παρακολουθώ από πέρυσι κοπελιές. Χαίρομαι και στεναχωριέμαι μαζί σας και θαυμάζω το κουράγιο σας. Εύγε!

Επειδή αυτά που γνωρίζεται όλες μαζί ούτε γιατρός τα ξέρει θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Θα μου πεις τώρα, "αυτή με τα δυο παιδιά τι θέλει από εμάς".

Κι όμως κορίτσια εσείς θα ξέρετε καλύτερα.

Λοιπόν, η ιστορία μου έχει ως εξής...

Δύο συλλήψεις εύκολες, δύο εγκυμοσύνες χωρίς πρόβλημα και πέρυσι τον Ιανουάριο μία παλλίνδρομη στην 9η εβδομάδα και τώρα πριν μία βδομάδα έκανα τεστ θετικό και 3 μέρες μετά αυτόματη αποβολή (ήμουν στην 36η μέρα του κατά τα άλλα σχετικά σταθερού 28 ημερών κύκλου μου). Έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο μου αυτή την εβδομάδα αλλά και οι δικιά σας γνώμη είναι εξίσου έγκυρη για μένα... :-D.

Ενδεχομένως, να είναι τυχαίο το γεγονός των αποβολών, ενδεχομένως και όχι. Τι μπορεί να άλλαξε αυτά τα 5 σχεδόν χρόνια από τη σύλληψη του 2ου παιδιού μου; Τι εξετάσεις θα μπορούσα να κάνω προληπτικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνεχίστε έτσι με αισιοδοξία και να σας ευχηθώ να μη σας ξαναέρθει περίοδος τουλάχιστον για εννιά μήνες.

καλημερα νιονιω.

εχεις δυο τελειωμηνες εγκυμοσυνες ειναι λιγο περιεργο που εχεις δυο συνεχομενες αποβολες την μια οκ οι περισσοτερες αποσες ξερω η τριτη εγκυμοσυνη δεν πηγε καλα κ η αδερφη μου κ η νυφη μου κ πολλες γνωστες μου αλλα κ δευτερη?οι εξετασεις που κανουμε εμεις με καθεξιν αποβολες ειναι οταν δεν εχουμε τελειωμηνη εγκυμοσυνη αν εχουμε εστω ενα παιδακι κ μετα παλινδρομες κανουμε τις μισες αλλα δυο?ο γιατρος σου τι σου ειπε?εγω ειχα 3 αποβολες 1τριμηνου κ μια ηταν μαζι με την ζουζουνα μου ηταν δυδιμη εξετασεις εκανα ενα σωρο αλλα δεν βρηκαμε τπτ σε επομενη εγκυμοσυνη αν ξανα εχω αποβολη δεν νομιζω να ψαξουμε τπτ εκτος του καρυοτυπου εμβρυου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βρε τουντσακι σιγα σιγα τα περι φιλοσοφιας ακομα δεν εχουμε πιει κ καφε!!!χαχαχαχ

επιτελους αυριο η μεγαλη μερα αντε να το παρετε το κοριτσακι σας απο εκει κ μετα αν εχεις χρονο για φιλοσοφιες εμενα να με..................................................................

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αντε Τουντσακι μου εφτασε η ωρα!!!!

Κριστυ μου συμφωνω με αυτα που διαβασα και με αυτα που γραφεις αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις τους παρεπεμψα σε αυτα που διαβασα στο θεμα σου!!! Τα οποια εγω τα βρηκα πολύ χρησιμα για εμενα και σε ευχαριστω γι' αυτο αλλα ο καθε ενας πρεπει να τα διαβασει για να εχει την δικια του κριση!!!!!

Νιονιω μου ο ψυχολογικος τομεας που λεει η Τουντς μας παιζει πολύ μεγαλο ρολο!!! Τον Αυγ που ειχα μια βιοχημικη δεν την εδωσα καθολου σημασια αλλα μετα την 2 παλλιδρομη αρχισα να ψαχνομαι!! Τωρα εσυ που εχεις και 2 πολύ καλες εγκυμοσυνες τι να πω δεν ξερω μονο το θυροειδη σκεφτομαι ή το ζαχαρο!!!!!

Ανδριανουλα τι κανεις???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Kαλημερα κοριτσια μου. Εχω μερες να σας γραψω, αλλα σας διαβαζω.

Εμας τα νεα μας εχουν ως εξης. Η μπουμπου εχει βολευτει στην κοιλιτσα μου και δεν την βλεπω να εχει ορεξη να κανει το μεγαλο βημα. Το ΣΚ ειχα γενικα ενα θεμα με την πιεση μου και εκανα μια μικρη βολτα απο το μαιευτηριο, αλλα μου ειπαν οτι ειμαι οκ και οτι λογω του βαρους του μωρου ( εδειξε 4 κιλα ο υπερηχος) τα εχω δει ολα. Το Σαββατο που μας ερχεται κλεινω τις 38 εβδομαδες, οποτε και εχω ραντεβου ξανα με τον γιατρο και εκει θα αποφασισουμε τι θα κανουμε. Αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε, μαλλον παμε για καισαρικη γιατι η μπεμπα θα εχει μεγαλωσει κιαλλο. Θελω μονο να πιστευω, οτι χριστουγεννα θα εχουμε γυρισει και οι 3 σπιτακι μας.....

Κουραζομαι πολυ ρε κοριτσια τωρα τελευταια. Λαχανιαζω ευκολα, το βραδυ αναπνεω ακανονιστα, ανεβαζω σφιγμους, εχω πετρωματα στην κοιλια και διαφορα τετοια. Την βγαζω γενιικα καναπεδακι, βλεποντας τηλεοραση ή κανω τιποτα χαζοδουλιτσες μεσα στο σπιτι. Και το λιγο περπατημα πλεον με κουραζει παρα μα παρα πολυ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...