Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Katrin καλως ήρθες!Σε καλωσορίζω γιατί να ξέρεις το παρεάκι εδώ είναι γουρλίδικο.Προσπάθησε να μην είσαι απαισιόδοξη, πιστεύω πως ο γιατρός σου έχει δίκιο ως ένα σημείο, υπάρχουν πάντα και ειδικές περιπτώσεις, αλλά και οι τυχαίες περιπτώσεις είναι πολλές.

εχουμε παρομοιο ιστορικό, αλλά ανάποδα, εγώ είχα παλλίνδρομη τον φεβρουάριο του ΄11 και ανεμβυακή τον ιούνιο του 11.

τώρα όπως βλέπεις διανύω την τρίτη και τυχερή όπως φαίνεται εγκυμοσύνη, μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και κάθε μέρα προσεύχομαι να συνεχίσουν έτσι.΄κάνω και εγώ ενεσούλες clexane από την στιγμή που το έμαθα και πιστεύω πως με βοήθησαν πάρα πολύ τελικά.

να σου πω την αλήθεια μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη είχα απογοητευτεί εντελώς γιατί όπου διάβαζα έβλεπα ότι κοπέλες που είχαν 2 παλλίνδρομες είχαν μετά και τρίτη και τέταρτη κτλ. και έψαχνα απελπισμένα να βρώ κάποια ελπίδα ότι σε κάποια μπορεί να πήγαν καλά τα πράγματα..τελικά κατάλαβα ότι σε πολλές κοπέλες ακολουθούν επιτυχημένες εγκυμοσύνες και τελικά είναι τυχαία κάποια πράγματα.

και εμενα όταν μου το έλεγε ο γιατρός μου αμφέβαλλα αλλά πλέον δεν έχω λόγο!!!

εύχομαι ΄σύντομα να έχουμε και δικά σου όμορφα νέα:-D:grin::-D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! τα δικα μου εχουν ως εξης..

εχω υπογλυκαιμια.γιαυτο λιποθυμησα οταν ηπια τη γλυκοζη.

1η μετρηση πριν την πιω:68

2η μετρηση μετα απο 1 ωρα:57

3η μετρηση παλι 68.

μου ειπαν οτι δεν συνδεεται με την παλινδρομη.

τα κακα μαντατα ηρθαν απο τη γενικη αιματος.

χοληστερινη 252

τριγλυκεριδια 180 ,λες κ ειμαι συνταξιουχα μιλαω..χαχαχαχαχαχαχ

και να πω οτι δεν προσεχω..μου ειπε οτι ειναι κληρονομικο.περυσι ομως ηταν πιο χαμηλα

τωρα κατι αλλο που δεν ξερω.στην γενικη ουρων,στη μικροσκοπικη εξεταση λεει:βλεννη ,αρκετη.στην περσινη ομως λεει :οχι..

η γλυκοζηλιωμενη βγηκε μια χαρα,τουλαχιστον ηρεμησα απο αυτο..αυτα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σας ευχαριστώ πολύ ,,:D

sosad να έχεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη :-)

tounts να σου ζήσει το μωράκι σου ... βλέπω μόλις έχεις γεννήσει......:-)

magda TS ευχομαι και σε σένα να πάνε όλα καλά

Εδώ θα μάστε να τα λέμε :wink:

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα σας,

Ήρθα και εγώ να προστεθώ στην παρέα σας.....

Έχω στο ενεργητικό μου μια ανεμβρυική κύηση τον Φεβ'11 και μια παλλίνδρομη τον ιουνιο 11..

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαία όλα αυτά που μας συμβαίνουν... Εγώ πιστεύω ότι τα επαναλαμβανόμενα δεν είναι.... :confused: Απλώς σε μερικές περιπτώσεις η επιστήμη δεν μπορεί να προλάβει την ζωη...

Ο πρώτος γιατρός μου είπε ότι είναι τυχαία ... και μπορούν να συμβούν και τρίτη και τέταρτη...................................... :mad:

Τυχαίο είναι να έχεις πολλές επαλαμβανόμενες αποβολές και στο τέλος να έχεις μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη χωρίς να έχεις κάνει τίποτα...

Anyway,,,, έχω κάνει διάφορες εξετάσεις και έχει βρεθεί ήπια θρομβοφιλία (με το που μείνω έγκυος ξεκινάω clexane ), αυξημένα NK (θα πάρω prezolon) και μια διαταραχή στην ινσουλίνη και έχω ξεκινήσει glucophage....

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αυτή την φορά...

τωρα τι να πω..καλως ηρθες;οσες ερχονται σε αυτο το τοπικ δεν ερχονται καλως..τεσπα..

να σου πω και γω οτι ειχα μια ανεμβρυικη κυηση και εκανα αποξεση τον οκτωμβρη.κ εμενα ο γιατρος μου ειπε ,τυχαιο γεγονος.επισης μου ειπε να αφησω 3 κυκλους τουλαχιστο πριν ξαναπροσπαθησω.εγω βεβαια εχω αρχισει τις εξετασεις.εκανα καμπυλη ζαχαρου και γλυκοζυλιωμενη και απο εβδομαδα παω για πληρη ορμονολογικο και θρομβοφιλικο ελεγχο.φαντασου να ουελεγε να το ψαξω κιολλας..

τον θρομβοφιλικο ελεγχο θα τον κανω μονο και μονο γιατι η αδελφη μου εχει προδιαθεση στην εγκυμοσυνη.και μπορει να εχω κ εγω..

οταν λες διαταραχη στην ινσουλινη τι εννοεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και η καμπύλη σακχάρου βγήκε στο 2ωρο λίγο υπογλυκαιμική... ο ενδοκρινολόγος μου εξήγησε ότι κάνω υπερέκκριση ινσουλίνης και ότι η υπερινσουλίναιμία επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων:confused:

Τι να πω λίγο παρατραβηγμένο μου ακούγεται (γιατρός δεν είμαι - δεν μπορώ να το καταλάβω) , αλλά για να συμφωνεί και ο γυναικολόγος μάλλον δίκιο θα έχει....

Έχω διαβάσει ότι η υπερινσουλιναιμία παίζει ρόλο στην σύλληψη, εγώ πρόβλημα σύλληψης δεν είχα... αλλά λέει ο γιατρός ότι παίζει ρόλο και στην ποιότητα

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Έκανα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης και η καμπύλη σακχάρου βγήκε στο 2ωρο λίγο υπογλυκαιμική... ο ενδοκρινολόγος μου εξήγησε ότι κάνω υπερέκκριση ινσουλίνης και ότι η υπερινσουλίναιμία επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων:confused:

Τι να πω λίγο παρατραβηγμένο μου ακούγεται (γιατρός δεν είμαι - δεν μπορώ να το καταλάβω) , αλλά για να συμφωνεί και ο γυναικολόγος μάλλον δίκιο θα έχει....

Έχω διαβάσει ότι η υπερινσουλιναιμία παίζει ρόλο στην σύλληψη, εγώ πρόβλημα σύλληψης δεν είχα... αλλά λέει ο γιατρός ότι παίζει ρόλο και στην ποιότητα

αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου κ γω πρωτη φορα το ακουω.τεσπα..

θρομβοφιλιας σου ειπαν να κανεις μετα απο την παλινδρομη ητο ηξερες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

KATRINDM ,μια γιατρος μου ειπε οτι ο ορος ανεμβρυικη κυηση ,[συνδρομο κενου σακου] δεν υσχυει.κυημα υπαρχει ,αλλα ειναι τοσο μικρο που δεν μπορει να το απεικονισει ο υπερηχος.στην ουσια μιλαμε για παλλινδρομη κυηση.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Όντως ισχύει αυτό, σε έναν υπέρηχο που είχα κάνει στο μαιευτήριο πριν την απόξεση είχαν γράψει ότι υπήρχαν εμβρυικά στοιχεία.... απλώς στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχαμε ακούσει καρδιά.....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Οι μηχανισμοί οι οποίοι συνδέουν την αντισταση της ινσουλινης με RPL(καθ'εξιν αποβολες) είναι άγνωστοι. Μια υπόθεση είναι ότι η αντίσταση στην ινσουλίνη προκαλεί μια διαβητογόνο κατάσταση στο περιβάλλον του εμβρύου, η οποία οδηγεί σε αυξημένη απώλεια στο πρώτο τρίμηνο. Μια δεύτερη εκδοχή περιλαμβάνει τον αναστολέα του ενεργοποιητή του ιστικού πλασμινογόνου (ΡΑ inhibitor), ο οποίος αυξάνεται με τα αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης και μειώνεται με θεραπεία με ένα ινσουλινο-διεγερτικό παράγοντα. Ο Cris et al βρήκαν αυξημένα επίπεδα ΡΑ inhibitor σε γυναίκες με RPL άγνωστης αιτιολογίας. Πιστεύεται ότι η αυξημένη δράση του ΡΑ inhibitor προάγει καθ΄ έξιν αποβολές μέσω θρόμβωσης των αγγείων του πλακούντα.

Το διαβασα http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=426 οπου και καταλαβα οτι ο διαβητης με καποιο τροπο συνδεεται με κακης ποιοτητας ωαρια αλλα και θρομβωσεις των αγγειων. το ενα εχει σχεσει με δυσκολια συληψης ενω το αλλο με παλλιδρομη κυηση!!!!! Γιατρος δεν ειμαι τι καταλαβα εγω λεω, γι'αυτο επεμενα να κανω την εξεταση!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα! τα δικα μου εχουν ως εξης..

εχω υπογλυκαιμια.γιαυτο λιποθυμησα οταν ηπια τη γλυκοζη.

1η μετρηση πριν την πιω:68

2η μετρηση μετα απο 1 ωρα:57

3η μετρηση παλι 68.

μου ειπαν οτι δεν συνδεεται με την παλινδρομη.

τα κακα μαντατα ηρθαν απο τη γενικη αιματος.

χοληστερινη 252

τριγλυκεριδια 180 ,λες κ ειμαι συνταξιουχα μιλαω..χαχαχαχαχαχαχ

και να πω οτι δεν προσεχω..μου ειπε οτι ειναι κληρονομικο.περυσι ομως ηταν πιο χαμηλα

τωρα κατι αλλο που δεν ξερω.στην γενικη ουρων,στη μικροσκοπικη εξεταση λεει:βλεννη ,αρκετη.στην περσινη ομως λεει :οχι..

η γλυκοζηλιωμενη βγηκε μια χαρα,τουλαχιστον ηρεμησα απο αυτο..αυτα..

Επειδη ειναι λιγακι χαμηλες νομιζω οτι πρεπει να τις δει διαβητολογος ενδοκρινολογος!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΑΑΑΑ!!!! γραφω και την συνεχεια για την ινσουλινη...

Συμπερασματικά, η έρευνα αυτή έδειξε ότι υπάρχει αυξημένη επικράτηση της αντίστασης στην ινσουλίνη σε γυναίκες με ιστορικό καθ΄ έξιν αποβολών και προτείνει όλες οι γυναίκες που προσέρχονται για αξιολόγηση των καθ΄ έξιν αποβολών να ελέγχονται για πιθανή ανεύρεση αντίστασης στην ινσουλίνη. Παράγοντες που βελτιώνουν την αντίσταση στην ινσουλίνη και μειώνουν τα επίπεδα ινσουλίνης, όπως η μετφορμίνη φαίνεται ότι παρέχουν ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό αποτέλεσμα68,69 .Οι μελέτες που έχουν ασχοληθεί με την αντίσταση στην ινσουλίνη έχουν επικεντρώσει κυρίως σε λευκές, παχύσαρκες γυναίκες με PCOS. Περισσότερες μελέτες απαιτούνται προκειμένου να μελετηθεί η αντίσταση στην ινσουλίνη και σε άλλους πληθυσμούς.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Επειδη ειναι λιγακι χαμηλες νομιζω οτι πρεπει να τις δει διαβητολογος ενδοκρινολογος!!!!

εμεα αυτο που με εοιαζε ηταν ,αν συνδεεται η παλινδρομη με την υπογλυκαιμια.μου ειπαν οχι.

διαβασα ομως καπου οτι ,κανει κακης ποιοτητας ωαρια[νομιζω]..

τα εκανα παλι κουβαρι ολα μες το μυαλο μου:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...