Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δεν καταλαβαίνω.. ήμουν σίγουρη!! Κι ακόμα είμαι δηλαδή. Δομνίνα σε έχω εικόνα με ένα αγοράκι στην αγκαλία σου.. Προς το παρόν αγκάλιασε τον άντρα σου

Μήπως είναι αυτός το αγοράκι που βλέπεις στην αγκαλιά μου; Ώρες ώρες κάνει κι αυτός σαν μωρό!:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

κάτι έβλεπα στον ύπνο μου σχετικά με τη Δομνίνα γιατί θυμάμαι το όνομά της.. και σηκώθηκα στις 4μιση κι έκανα εμετό...

Δομνίνα έχει κάνει κανείς εμετό μέχρι τώρα προς τιμήν σου; Το ζησες κι αυτό!!

Η αλήθεια είναι πως όχι.. αυτό δεν το έχω ξαναζήσει! Τώρα να πω ότι είμαι περήφανη που η μορφή μου και η σκέψη μου σου προκαλεί εμετό;:lol: Ε δεν το λέω...

Όσον αφορά το ταξίδι, σκεφτόμαστε να πάμε Κύπρο.. Για ένα Σαββατοκύριακο θα είναι μια χαρά.. Είναι ένα ζευγάρι πολύ καλών μας φίλων που υπηρετούν εκεί και μας περιμένουν εδώ και 1 χρόνο που πήγαν.. Το μόνο θέμα μας είναι να βρούμε ένα σβκ που δεν έχουν υπηρεσία!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου εννοείται ότι δεν το βάζω κάτω.. Το έχω δουλέψει πολύ το θέμα μέσα μου και έχω πάρει οριστικές αποφάσεις τις οποίες θα εφαρμόσω με το νέο έτος.. Έτσι θα σας άφηνα; χωρίς σασπένς, χωρίς ένα σχέδιο;

L2qIp2.png

καλημερα!!!!

δομνινακι μου πες μου εναν αντρα που δεν κανει σαν μωρο εμενα εκλεισε προχθες τα 34 κ ακομα με βαζει να του επιλεγω εγω τα ρουχα που θα φορεσει κ τσακωνεται με την μαρια για το τηλεκοντρολ.αντε να πατε κοριτσακι μου το ταξιδακι σας να μας γυρισεις φρεσκια να μας πεις κ τι εχεις στο μυαλο σου να κανεις γιατι για πολυ δραστικοτητα μιλας κ εχω ηδη πιασει θεση μαχης χαχαχα

τζενακι στην αδερφη σου ε? ολες εκει μαζευτηκατε στην ανδριανη τπτ τεσπα απο την μαμα δεν εχω παραπονο

τουντσακι αυριο η μπουμπου ερχεται σπιτι ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα θα μπαινεις μια φορα το μηνα να γραφεις.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τα δικα μου θα σας τα πω αυριο,ειμαι στην αδελφη μου και εχω νετ..καληνυχτα

δεν ερχεστε να με παρετε κ μενα που μαι μοναχουλι ?:-(:-(:-(:-(:-(

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

δομνινα ενα σκ στην κυπρο ενα στην πατρα να ερθεις να δεις κ το αδερφακι σου κ να πιουμε κ καφε κ να κοτσομπολεψουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κάτι έβλεπα στον ύπνο μου σχετικά με τη Δομνίνα γιατί θυμάμαι το όνομά της.. και σηκώθηκα στις 4μιση κι έκανα εμετό...

Δομνίνα έχει κάνει κανείς εμετό μέχρι τώρα προς τιμήν σου; Το ζησες κι αυτό!!

Από τη στεναχώρια μου ήταν.. όπως και να χει, ζυγίστικα σήμερα όπως κάνω κάθε πρωί (ποια με αποκάλεσε ψυχαναγκαστική; Φτου της!!! ) και με δειξε 69κιλά από τα 61,5 που ήμουν όταν έμεινα έγκυος.. Δηλαδή συν 7μιση κιλά.. Καλό θα ταν να μην είχαμε τη στεναχώρια άλλά αφού την έχουμε, ας την εκμεταλλευτούμε...

Διαπιστώνω για μία ακόμα φορά πόσο δεμένες είμαστε σε αυτό το καφέ.. Πονάει η μία κι υποφέρουν όλες.. Χαίρεται η άλλη και χαίρονται όλες..

Μαζί πάντως είναι πιο εύκολα και πιο όμορφα τα πράγματα...

Γι αυτό Δομνίνα μου, οφείλεις να βγάλεις εισιτήρια για όλες μας και να μας πάρεις μαζί σου στο ταξίδι σου (εκεί ήθελα να καταλήξω :wink: ).. Έχουμε γίνει μια οικογένεια τώρα.. Πού θα μας αφήσεις;;;

Ενοχλούμε; Δεν ενοχλούμε!!! :-)

πολυ σωστα μιλας ειμαστε οικογενεια τωρα οτι ειναι δικο της ειναι κ δικο μας,εγω θελω 2 παντελονακια 3 μπλουζες κ δυο ζευγαρια μποτες αυτα μου λειπουν α!!κ μια μαυρη τσαντα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Η αλήθεια είναι πως όχι.. αυτό δεν το έχω ξαναζήσει! Τώρα να πω ότι είμαι περήφανη που η μορφή μου και η σκέψη μου σου προκαλεί εμετό;:lol: Ε δεν το λέω...

Όσον αφορά το ταξίδι, σκεφτόμαστε να πάμε Κύπρο.. Για ένα Σαββατοκύριακο θα είναι μια χαρά.. Είναι ένα ζευγάρι πολύ καλών μας φίλων που υπηρετούν εκεί και μας περιμένουν εδώ και 1 χρόνο που πήγαν.. Το μόνο θέμα μας είναι να βρούμε ένα σβκ που δεν έχουν υπηρεσία!

χα χα χα.. όχι προς Θεού... Απλώς στεναχωρήθηκα κι όταν στεναχωριέμαι, κάνω παρέα με τη λεκάνη... Την έχω διαλέξει πολύ προσεχτικά αυτή τη λεκάνη.. Όπως διαλέγει κανείς τους φίλους του.. χα χα χα χα χα..

Λοιπόν άμα πας Λεμεσό, να περάσεις από αυτό το μαγαζί http://www.inside.com.cy/index.php?option=com_k2&view=item&id=3150:decosta&Itemid=64〈=el

που είναι όλο διακοσμημένο με έργα μου..Να δώσεις χαιρετίσματα στις κουκλίτσες μου.. Εντάξει;

Λοιπόν η μπεμπού μας χθες έφτασε τα 2.100γρμ και αύριο ή μεθαύριο θα την πάρουμε σπίτι μας.. Έφαγα τον τόπο να της βρω τσιμπηδάκι με σκρατς σκρατς (βέλκρο) για να της βάλω στο τσουλουφάκι φεύγοντας, αλλά δεν βρήκα κι έτσι αγόρασα σκέτο βέλκρο κι έβαλα τη φίλη μου το βράδυ που μας επισκέφτηκε σπίτι και μου έφτιαξε ένα (εγώ ήμουν πτώμα..).. Τέλειο βγήκε!!

Σήμερα θα τακτοποιήσω την αλλαξιέρα και το μπάνιο, θα κρύψω τον ολόσωμο καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα με χαρτί και ίσως στρώσω και το λίκνο να ναι έτοιμα!!

Γεμίσαμε και το ψυγείο και τα ντουλάπια να χουμε να τρώμε, γιατί η μαμά μου, άρχισε να ξεπορτίζει.. Είχε πήξει η γυναίκα τόσους μήνες.. Από πέρυσι ήταν κλεισμένη μέσα και φρόντιζε τον μπαμπά μου που ήταν άρρωστος και μετά εμένα που ήμουν ξαπλωμένη.. Η πεθερά δεν παίζει.. Είναι στον κόσμο της.. Αφήστε!... Έχει να πέσει έτοιμο τυροπιτάκι, έτοιμο μπιφτεκάκι, σαλάτα και σοκολάτα που θα πάει σύννεφο.. Πήρα και παγωτάκι να χουμε γιατί ταιριάζει με το ξενύχτι.. ..και χαλβά!! Υγιεινή διατροφή!!! :tongue:

Πάω τώρα γιατί τελείωσε το πλυντήριο.. Τον ατελείωτο έχουν τα ρούχα κι ακόμα δεν ήρθε η μπεμπού σπίτι..

Άγιε στεγνωτήριε, σε ευχαριστώ!!! Θα ανάψω ένα κεράκι και για σένα οπωσδήποτε!! Μεγάλη η χάρη σου!!!!:-)

καλημέρα κορίτσια.. Τελικά δεν θα την πάρουμε σήμερα τη μπεμπού,ούτε αύριο (ευτυχώς γιατί αύριο είναι Τρίτη και 13 :wink: ) Θα την πάρουμε πρώτα ο Θεός Τετάρτη... Την Πέμπτη έχουμε και επέτειο γάμου και θα το γιορτάσουμε οικογενειακώς!!! Πήρε μόνο 20γρμ η κουκλίτσα χθες και φτάσαμε τα 2.120γρμ ενώ πρέπει να φτάνουμε τα 2.200 για να την πάρουμε..

Χθες ήμουν εξαντλημένη όλη μέρα.. Έκανα βέβαια τις δουλειές που είχα προγραμματίσει, αλλά με μεγάλο κόπο. Σήμερα είμαι καλύτερα.

Βέλβετ μπας και γέννησες; Χάθηκες!! Γενικώς χαθήκατε όλες μετά τη στεναχώρια που έπεσε από τη Δομνίνα... Αφού ρε κορίτσια η Δομνίνα είπε ότι δεν θέλει στεναχώριες και λόγια παρηγοριάς... Χαμογελάστε να την κάνουμε κι εκείνη να χαμογελάσει... Να έτσι: :-D

Ανδριανή είπαμε να μας πάρει μαζί της όχι να μας ψωνίσει ρούχα και τσάντες.. Μαζέψου.. :rolleyes:

Τζένη είπες θα μας πεις τα νέα σου, αλλά δε βλέπω τίποτα.. Για μαζευτείτε σιγά σιγά όλες μη βάλω τις φωνές... Είπαμε!! Λοχίας εδώ!!!

καλημέρα κορίτσια.. Τελικά δεν θα την πάρουμε σήμερα τη μπεμπού,ούτε αύριο (ευτυχώς γιατί αύριο είναι Τρίτη και 13 :wink: ) Θα την πάρουμε πρώτα ο Θεός Τετάρτη... Την Πέμπτη έχουμε και επέτειο γάμου και θα το γιορτάσουμε οικογενειακώς!!! Πήρε μόνο 20γρμ η κουκλίτσα χθες και φτάσαμε τα 2.120γρμ ενώ πρέπει να φτάνουμε τα 2.200 για να την πάρουμε..

Χθες ήμουν εξαντλημένη όλη μέρα.. Έκανα βέβαια τις δουλειές που είχα προγραμματίσει, αλλά με μεγάλο κόπο. Σήμερα είμαι καλύτερα.

Βέλβετ μπας και γέννησες; Χάθηκες!! Γενικώς χαθήκατε όλες μετά τη στεναχώρια που έπεσε από τη Δομνίνα... Αφού ρε κορίτσια η Δομνίνα είπε ότι δεν θέλει στεναχώριες και λόγια παρηγοριάς... Χαμογελάστε να την κάνουμε κι εκείνη να χαμογελάσει... Να έτσι: :-D

Ανδριανή είπαμε να μας πάρει μαζί της όχι να μας ψωνίσει ρούχα και τσάντες.. Μαζέψου.. :rolleyes:

Τζένη είπες θα μας πεις τα νέα σου, αλλά δε βλέπω τίποτα.. Για μαζευτείτε σιγά σιγά όλες μη βάλω τις φωνές... Είπαμε!! Λοχίας εδώ!!!

εγω το μαυρο ρουχα για το χειμωνα ηθελα να μην παγωνω οχι βολτες κ σουρτα φερτα σαν κ σενα που δεν θελεις να βαλεις κωλο κατω επισης εγω χθες το πρωι μπηκα με διαφορα δευτερολεπτων απο σενα κ σου εγραψα κιολας αλλα επειδη ειχες να αναψεις τα κερακια σου το ειδες σημερα εγω καθε πρωι ειμαι εδω τις τελευταιες 15 μερες που αποφασισα να ξυπναω νωρις να ταιζω το δολιο το παιδι μου.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

τεταρτη ε?ας ειναι ρε κοπελια να μας το δωσουν ομως πεστους γιατι ολο κ βαζουμε μερουλες κ μεις εχουμε φιαξει κοτζαμ δωματιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!

τουντσακι μου αντε 2 μερουλες μεινανε!!!! Χριστουγεννιατικο δωράκι!!!:):)

Θα παω σημερα να κανω την καμπυλη ζαχαρου και την αντισταση στην ινσουλινη!!!

Πρεπει να παρω τηλ την ενδοκρινολογο μου να μου πει ποσα ml θα πιω και ποσων ωρων θα ειναι!!!! (μαλλον 3ωρη και 75 ml λεω εγω):):)

ανδριανη μου ποσο κοστιζει?? γιατι θελω να παω να την κανω τωρα και δεν θελω να περιμενω ποτε θα μου πουν στο νοσοκομειο!!!!

Κοριτσια παρολου που εχω παρει 2 κιλακια ειμαι αδυνατη αυτο παιζει ρολο με το ζαχαρο??? Εχω ομως κληρωνομικοτητα...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα σας,

Ήρθα και εγώ να προστεθώ στην παρέα σας.....

Έχω στο ενεργητικό μου μια ανεμβρυική κύηση τον Φεβ'11 και μια παλλίνδρομη τον ιουνιο 11..

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τυχαία όλα αυτά που μας συμβαίνουν... Εγώ πιστεύω ότι τα επαναλαμβανόμενα δεν είναι.... :confused: Απλώς σε μερικές περιπτώσεις η επιστήμη δεν μπορεί να προλάβει την ζωη...

Ο πρώτος γιατρός μου είπε ότι είναι τυχαία ... και μπορούν να συμβούν και τρίτη και τέταρτη...................................... :mad:

Τυχαίο είναι να έχεις πολλές επαλαμβανόμενες αποβολές και στο τέλος να έχεις μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη χωρίς να έχεις κάνει τίποτα...

Anyway,,,, έχω κάνει διάφορες εξετάσεις και έχει βρεθεί ήπια θρομβοφιλία (με το που μείνω έγκυος ξεκινάω clexane ), αυξημένα NK (θα πάρω prezolon) και μια διαταραχή στην ινσουλίνη και έχω ξεκινήσει glucophage....

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αυτή την φορά...

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημερα Κατριν δεν θα σου πω καλως ηρθες αλλα θα σου πω συντομα να μας πεις ευχαριστα!!!!

Το οτι βρηκες καποια θεματακια ειναι καλό γιατι ξερεις που πατας, να δεις που όλα θα πανε καλά την επομενη φορα!!!!

Εγω φευγω παω να δωσω το αιματακι μου.... θα κανω καμπυλη ζαχαρου με μετρησεις 0-30-60-90-120 και γλυκωζεις στο 0!!!! Τωρα δεν εχω καταλαβει και πολλά!!!!

Τα λεμε

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μάγδα σε είχα στο μυαλό μου... Έλεγα άραγε θα μας φέρει μπουγάτσα από τη Σαλόνικα, αλλά άμα μου λες για καμπύλες... κατάλαβα... Δεν έχει μπουγάτσα :-(

Ανδριανή όντως σήμερα τα είδα τα χθεσινά μηνύματά σου.. Τι να κάνω να την πάρω με το ζόρι; Άμα υπογράψω με δική μου ευθύνη, μπορώ να την πάρω και τώρα... Αλλά φοβάμαι. Φάγαμε το γάιδαρο τώρα ας μην κολλήσουμε σε μια δυο μερούλες.. Άλλωστε είπαμε.. Τρίτη και 13... :rolleyes:

Κατρίν εδώ τα κορίτσια που έχουν πείρα με τις εξετάσεις και τα ακαταλαβίστικα, θα σε κατατοπίσουν πλήρως.. Καλά κάνεις και το ψάχνεις και δεν επαναπαύεσαι.. Σίγουρα βάζει κι η τύχη το χεράκι της, αλλά ας κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε.... Καλώς ήρθες θα σου πω εγώ, γιατί αυτό το καφέ, μπορεί να ναι το πονεμένο, αλλά όλες ανεξαιρέτως, κάποια στιγμή αποκτούν το ή τα μπεμπέ τους.. Δύο χρόνια είμαι στην παρέα κι έχουν δει τα ματάκια μου πολλά πολλά μπεμπεδάκια!!!! Μέχρι και το δικό μου αντίκρυσα :-D !! Μαγικό το καφέ μας λέμε!!!!!

Πάω να λουστώ γιατί έβαψα το μαλλί.. Μη με δει η μπέμπα με άσπρες τρίχες και νομίζει ότι είμαι η γιαγιά της.. :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...