Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

όλη μέρα προσεύχομαι να 'εχουμε καλά αποτελέσματα Δομνινακι μου!!!

έχω και κομμωτήριο το απόγευμα και θα αργήσω να μπω, ελπίζω να ανοίγουμε σαμπάνιες όταν γυρίσω!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

δομνινα περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σαμπανιες δεν ανοιγουμε γιατι εμεις δεν ειμαστε τζουλιες θα ανοιξουμε ακριβα κρασια απαιτουνται σε μια τοσο ιδιαιτερη περισταση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Δομνίνα μου λόγια παρηγοριάς δε πρόκειται να σου πω γιατί είναι άσκοπο!!!!!!Το μόνο που θα σου πω ειναι οτι χαίρομαι τρομερά που έχεις σχέδιο Β!!Αυτή είναι η ουσία να μη το βάλεις κάτω!!!!Ισως δεν ηταν αυτή η κατάλληλη στιγμή!!!Ομως θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά αρκεί με δυναμη να προχωράς!!Και συ και όλες μας!!!!!Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!!!

Διαφημίσεις

βρε δομνινακι δεν μπορω να μην πω οτι λυπαμαι αφου λυπαμαι ξερω οτι δεν θες λογια παρηγοριας τωρα αλλα να μην το πω αφου το αισθανομαι?αν ομως εσυ εχεις ηδη περασει σε αλο σταδιο κ καλα κανεις δηλαδη ειμαστε μαζι σου να πας το ταξιδακι σου κ να μας γυρισεις ανανεομενη.εμεις θα ειμαστε εδω γιατι ο γιωργακης ετσι οπως μας εκανε οχι ταξιδακι δεν μπορουμε να παμε ουτε μεχρι την μανα μας.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Πολύ ωραίο το plan B!!!! Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις!!! Να ανανεωθείτε και πλέον φρέσκοι φρέσκοι να επιστρέψετε!!!!! Μην τα παρατήσετε όμως Δομνινάκι μου γιατί το ξέρω πως θα τα καταφέρεις!!!!Μη ρωτάς πως!!!Το ξέρω!!!!!

Δομνινα μου οταν πιανουμε πατο μενουμε εκει οσο το εχουμε αναγκη και μετα ακομα πιο δυνατη (με δυναμη που δεν ξεραμε οτι εχουμε) περνουμε φορα για την κορυφη!!!

Ευχομαι να βρεις γρηγορα την δυναμη!!!! Ειναι μονοδρομος μονο πανω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα, ήθελα τόοοσο πολύ να πανηγυρίζουμε σήμερα, που δεν μπορώ να κρύψω το πόσο λυπήθηκα..

και εγώ σου στέλνω την πιό μεγάλη αγκαλιά μου και όλη μου την αγάπη.

Να περάσετε υπέροχα στο ταξιδάκι σας, και εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε να γυρίσεις και να μας πεις εντυπώσεις!

σε φιλώ με αγάπη πολύ!

HDfQp3.png

δεν καταλαβαίνω.. ήμουν σίγουρη!! Κι ακόμα είμαι δηλαδή. Δομνίνα σε έχω εικόνα με ένα αγοράκι στην αγκαλία σου.. Προς το παρόν αγκάλιασε τον άντρα σου και πηγαίντε το ταξίδι σας και θα ρθει κι ο μπέμπης!! Το πιστεύω έντονα όπως η Louloudira..

Για πού λετε να πάτε; Θα φύγετε άμεσα ή μετά τις γιορτές; Ο γιατρός τι είπε; Μίλησες μαζί του;

Στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά ξέρω πόσο δυνατή είσαι και δεν σε φοβάμαι... Θα σηκωθείς πάλι, θα προχωρήσεις και θα πετύχεις!!! Ω ναι!!!!!!

κάτι έβλεπα στον ύπνο μου σχετικά με τη Δομνίνα γιατί θυμάμαι το όνομά της.. και σηκώθηκα στις 4μιση κι έκανα εμετό...

Δομνίνα έχει κάνει κανείς εμετό μέχρι τώρα προς τιμήν σου; Το ζησες κι αυτό!!

Από τη στεναχώρια μου ήταν.. όπως και να χει, ζυγίστικα σήμερα όπως κάνω κάθε πρωί (ποια με αποκάλεσε ψυχαναγκαστική; Φτου της!!! ) και με δειξε 69κιλά από τα 61,5 που ήμουν όταν έμεινα έγκυος.. Δηλαδή συν 7μιση κιλά.. Καλό θα ταν να μην είχαμε τη στεναχώρια άλλά αφού την έχουμε, ας την εκμεταλλευτούμε...

Διαπιστώνω για μία ακόμα φορά πόσο δεμένες είμαστε σε αυτό το καφέ.. Πονάει η μία κι υποφέρουν όλες.. Χαίρεται η άλλη και χαίρονται όλες..

Μαζί πάντως είναι πιο εύκολα και πιο όμορφα τα πράγματα...

Γι αυτό Δομνίνα μου, οφείλεις να βγάλεις εισιτήρια για όλες μας και να μας πάρεις μαζί σου στο ταξίδι σου (εκεί ήθελα να καταλήξω :wink: ).. Έχουμε γίνει μια οικογένεια τώρα.. Πού θα μας αφήσεις;;;

Ενοχλούμε; Δεν ενοχλούμε!!! :-)

απο εχτες θελω να μπω αλλα ειμαι σε φαση αρνησης.τι εννοω;δεν μπορω να το χωνεψω ακομα..σορυ ρε δομνινα αλλα δεν μπορω..

ρε πο@στη μου γιατι..την ωρα που εμαθα για την αρνητικη χοριακη,εβλεπα στη τηλεοραση παιδι 5 ημερων το πεταξανε στα χωραφια..γιατι υπαρχει τοση αδικια

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ

ΑΚΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ..φιλια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα δικα μου θα σας τα πω αυριο,ειμαι στην αδελφη μου και εχω νετ..καληνυχτα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...