Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Tι είναι αυτα που μας λες βρε Δομνινα? Πως και πως περιμενουμε ολες μας τα αποτελεσματα. Θα εχεις αποτελεσματα αραγε μεχρι το μεσημερακι?

Κατά τις 6 με 7 το απόγευμα θα ξέρω... Θα παρακαλέσω την κοπέλα να είμαι η πρώτη κοπέλα που θα ειδοποιήσει... Νομίζω ότι θα μου κάνει το χατήρι..:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι άσε μην πας αύριο για χοριακή ... κ αν σε 8 μήνες νιωθεις ένα πρήξιμο και κάτι έντονα πονάκια θα καταλάβεις ότι είσαι έγκυος :tongue:

Λες να το κάνω έτσι:rolleyes: Ωραία ιδέα μου έδωσες:P

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

τζενάκι σε καταλαβαίνω με τη καμπύλη.......μπλιάχ......και μόνο που το θυμάμαι και όσο σκέφτομαι ότι θα την ξανακάνω σε ένα μήνα......μπλιαχ...μπλιαχ....

επίσης να σου πω ότι και εγώ είχα την ίδια άρνηση με τις πολλές και περίπλοκες εξετάσεις..έτσι έκανα μόνο καμπύλη, γλυκοζιωμάνη και έλεγχο πηκτικότητας και όλα είχαν βγει φυσιολογικά.τελικά έχω όντως πρόβλημα πήξης στο αίμα γιατί η εξέταση ελέχγου που έκανα τώρα που είμαι έγκυος και κάνω τις ενέσεις ήταν οριακά πάνω από το φυσιολογικό.

εφόσον όμως τις ξεκινησα αμέσως μόλις έμεινα έγκυος όλα πάνε καλά μέχρι τώρα δόξα το θεό.εύχομαι όλα καλά να πάνε και στη δική σου επόμενη εγκυμοσύνη;););)

Δομνίνα cross our fingers για αύριο να έχουμε τα τέλεια αποτελέσματα και τον ανταγωνιστή στο φόρουμ, γιατί το αγόρι μου θα γίνει καλομαθημένο με τόσες γυναίκες και δεν θέλω:wink:;-):wink:

Να μου είσαι αισιόδοξη!!!τόσες γυναίκες θα προσευχόμαστε για σένα:-D:grin::-D

Τουνσάκι με το καλό να δεχτείς την κουκλάρα την κοράκλα στο σπίτι!!!!εννοείται θα είσαι η τέλεια μαμά και εννοείται η μικρή σου θα είναι το πιό ευτυχισμένο και τυχερό πλασματάκι στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μαζί θα είσαστε δυο κούκλες:wink::wink::wink:

HDfQp3.png

οι βιταμίνες έκαναν δουλειά.. δύο η ώρα και δε νυστάζω!! Μέχρι τώρα στις 10μισή έβγαινα οφ!!

Λοιπόν εμένα η καμπύλη μου άφησε υπέροχη ανάμνηση!! Είχε έρθει η μικροβιολόγος σπίτι γιατί έπρεπε να είμαι ξαπλωμένη και μου ανακάτεψε τη γλυκόζη με λεμόνι, παγωμάνο νερό και παγάκια!!! Η τέλεια λεμονάδα!!! Αφού φεύγοντας της ζήτησα τη συνταγή να τη φτιάχνω να κερνάω..Αλλά μου είπε θερμιδικά δε συμφέρει.. Καλύτερα να κερνάω, είπε, πάστες!!! :-)

Σήμερα η μπέμπα είναι 2κιλά και 30γρμ και μας είπαν Δευτέρα, Τρίτη θα την πάρουμε! Παραγγείλαμε και το γάλα της και αύριο θα κάνουμε πράκτις με τον Τούντσο να δούμε πώς δουλέυει ο αποστειρωτής, ο θερμαντήρας κ.λ.π. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Θα πάω αύριο και σούπερ μάρκετ να γεμίσω το σπίτι,γιατί θα ξαναβγώ στις 20 του μηνός που πρέπει να πάω στο ΙΚΑ... Σιγά μην αφήνω τη μπουμπού για να πηγαίνω σούπερ.. Εδώ θα είναι το στέκι μας από βδομάδα.. Παντοφλίτσα, τάισμα, άλλαγμα, ξενύχτια και άγιος ο Θεός!!!

Δομνίνα να την ακούς τη Ρενίτα..Έχει σούπερ ιδέες!!!Εναλλακτικά, μπορείς να πεις στη μικροβιολόγο να ειδοποιήσει εμάς αντί για σένα!!! :-) Οι γάτες στο όνειρο είναι κακό; Δεν ξέρω από όνειρα.. Εγώ βλέπω αυτές τις μέρες ότι δεν με αναγνωρίζουν στο μαιευτήριο και δεν μου δίνουν το κορίτσι μου.. Μου λένε ποια είστε εσείς κυρία μου; Ο καθένας με τον πόνο του!! :rolleyes:

Τζένη, την επόμενη εγκυμοσύνη ούτε που θα την πάρεις χαμπάρι.. Τσάμπα τις κάνειςτις εξετάσεις, αλλά στη θέση σου κι εγώ θα τις έκανα.. Θα περιμένεις να αδιαθετήσεις και δεν θα ρχεται και η χοριακή θα φτάσει 4.000 μέχρι να πεις κύμινο!!! Έτσι λεει το μέντιουμ!! :-)

Λοιπόν ας πάω τώρα για νάνι, γιατί έχω πάλι ένα σωρό δουλειές αύριο!! Θέλω να βρω και ένα τσιμπηδάκι στη μπουμπού για την έξοδό της!! Τοσο μαλλί αστόλιστο να μείνει; Κρίμα!!! :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια..

Απ' ότι βλέπετε σήμερα είμαι πρωϊνή - πρωϊνή.. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό..ίσως στο ότι χθες κοιμήθηκα από τις 10 το βράδυ..ίσως στο ότι με έπιασε μια κράμπα στο πόδι σήμερα το πρωί και πετάχθηκα στον ύπνο μου και μετά το μάτι δεν έκλεινε.. ίσως στην αγωνία για τη σημερινή μέρα..

Ότι και να ήταν πάντως τώρα ξύπνησα..

Μπήκα για να σας ενημερώσω ότι πρωί πρωί θα πάω για τη χοριακή.. Οι ελπίδες μου δεν είναι πολλές, αλλά και αυτές οι λίγες υπάρχουν.. Τα αποτελέσματα θα τα ξέρω γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα.. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα ενημερώσω αμέσως..

Σε περίπτωση αποτυχίας - λέμε τώρα - δεν θέλω λόγια παρηγοριάς. Έχω ήδη καταστρώσει σχέδιο Β και είμαι καλά με τον εαυτό μου..

Θέλω κιόλας να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα στήριξη που μου δώσατε... Είστε πολύτιμες..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνίνα καλημέρα!! Κι εγώ πρωινή πρωινή είμαι.. Και καλά εσύ.. Έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης (και οι κράμπες και η αϋπνία.. ξέρεις τώρα τι να λέμε :wink: ) ... Αλλά εγώ; Λες να με έχει πιάσει αυτό που πιάνει τις έγκυες λίγο πριν γεννήσουν που τακτοποιούν το σπίτι κ.λ.π.; Κανονικά, γύρω στις 15 με 20 Δεκέμβρη θα γεννούσα.. Εκτός αν η περίοδος της λοχείας, για μένα γράφεται με ι και είναι στρατιωτική.. :rolleyes: Μήπως πρέπει να βάλω και αρβιλάκια; Αλλά φοράω παντόφλες-μποτάκια.. Κάνουν δεν κάνουν;......

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!! Και σαν λοχίας που είμαι, σε διατάζω να έχεις το κεφάλι ψηλά!!!

Καλημέρα σας:):):)

Καλημερα κυρ Λοχεια!!!!!!:):):) Νομιζω οτι σε επιασε τοσυνδρομο της φωλιας ερχετε η μπουμπου και τρεχεις να φτιαξεις την φωλιτσα της;):):)

Δομνινα μου όλα θα πανε καλά!!!!:):):) Νομιζω οτι θα πανυγηρισουμε εδω μέσα!!!!!

Βελβετακι με το καλό κοπέλα μου:):):)

Sosad Τι κανει ο ηλιοκαμένος????

Tzenaki και εγω την δευτερα θα παω να κανω καμπυλη ζαχαρου και αντισταση στην ινσουλινη (μηπως ειναι το ιδιο πραγμα???)

renita-Ειρηνη τι κανετε??

Λουλουδιλα ο γιατρος που πηγα με εβαλε να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας αλλα μου ειπε να ξεκινησω ασπιρινι και σε περιπτωση εγκυμοσυνης θα κανω ηπαρινες ασχετως με τα αποτελεσματα!!! οταν βγουν τα αποτελεσματα θα παω σε αιματολογο!!!!

Τελειωνω τα χαπια τα cyclacur την Τριτη και μετα περιμενω περιοδο!!! Η γιατρος που με εκανε την αποξεση μου ειπε οτι μετα την δευτερη περιοδο μπορω να ξαναδοκιμασω!!! Θα δω.... ο αντρας μου δεν θελει να το αφησουμε γιατι την προηγουμενη φορα εκανα παρα πολυ καιρο για να συνελθω ψυχολογικα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα τσουπρες!!!!

Δομνινακι μου καλη επιτυχια για σημερα!!!!!!!!!!!!μεχρι το απογευμα ρε παιδι μου γιατι?εμας εδω στο εμπορικο της πατρας ενα μεγαλο μικροβιολογικο τις βγαζει σε 4 ωρες μηπως να ερχοσουν πατρα πιο γρηγορα θα την επαιρνες τεσπα τοσες μερες αντεξαμε θα κανουμε υπομονη κ 4 ωρες παραπανω!!!!

τουντσακι μου σε 3 μερουλες θα παρεις την μπουμπουκα σου σπιτι τι τελεια θα δεις ποσο θα αλλαξει η ζωη σου απο δω κ μπρος θα λες η κορη μου κ θα καμαρωνεις .ελπιζω να εχεις προετοιμαστει καταλληλα κρεμες νυχτος κρεμες ημερας κρεμες γενικος εγω την εμαθα αγκαλια κ δεν ξεκολαγε απο πανω μου κ καλα τοτε ηταν κ 3,5 κιλα τωρα κοντευει 10 κ πονουν τα χερια μου αλλα μου αρεσε οπως κοιμοταν πανω μου μαζευε κ τα ποδαρακια της κ της χαιδευα την πλατη για ωρες ποσες φορες ειχα αποκοιμηθει με την μαρια αγκαλια

magda μου κ γω αυτης της γνωμης ειμαι να κανεις τις ενεσουλες δεν ειναι τπτ κ γω πριν βγουν τα αποτελεσματα μου ειχε πει οτι θα τις εκανα ανεξαρτητος αποτελεσματος αλλα σε μενα βρεθηκε κιολας θεμα κ σιγουρα να ξεκινησεις νωρις αφου εχεις καθαρισει με εξετασεις αφου ετσι κ αλλιως θα κανεις ενεσουλες δεν εχει νοημα να περιμενεις το αποτελεσμα ευχομαι ολα να πανε τελεια αυτη την φορα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Σε ευχαριστω Ανδριανα μου!!!!

Ξερετε τι με αγχωνει λιγακι!!! Η γιατρος ειχε πει πως εαν δεν ειναι ετοιμος ο οργανισμος δεν μπορει να συλλαβει και ετσι ειπαμε να χρησιμοποιουμε την μεθοδο τραβηγματος!!! Η γιατρος ειπε πως δεν εξησε πολυ την μητρα και γι αυτο δεν εχει ταλαιπωρηθει!!!! αρα και να γινει κατι απο τον αλλο μηνα δεν πειραζει!!! Την πρωτη φορα που εκανα αποξεση πριν απο 2 χρονια μου ειχαν πει αυστηρα 6 μηνες προσοχη!!!

Εσεις τι γνωμη εχετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω Ανδριανα μου!!!!

Ξερετε τι με αγχωνει λιγακι!!! Η γιατρος ειχε πει πως εαν δεν ειναι ετοιμος ο οργανισμος δεν μπορει να συλλαβει και ετσι ειπαμε να χρησιμοποιουμε την μεθοδο τραβηγματος!!! Η γιατρος ειπε πως δεν εξησε πολυ την μητρα και γι αυτο δεν εχει ταλαιπωρηθει!!!! αρα και να γινει κατι απο τον αλλο μηνα δεν πειραζει!!! Την πρωτη φορα που εκανα αποξεση πριν απο 2 χρονια μου ειχαν πει αυστηρα 6 μηνες προσοχη!!!

Εσεις τι γνωμη εχετε???

μαγδουλα εμενα κ με την αυτοματη αποβολη κ με την αποξεση 3 μηνες μου ειπε να περιμενω εγω στους 4 εμεινα κ παλι το εχασα κ αλλες εβαλαν αμεσως τον ιδιο κυκλο κ βγαλαν περα την εγκυμοσυνη τους μια χαρα την τριτη που εμεινα εγκυος μια χαρα πηγε κ εμεινα παλι σχετικα νωρις εκανα αποξεση 15 γεναρη κ πηρα θετικο τεστ μεσα ιουνιου 5 μηνες μετα εναν κυκλο μου ηρθε περιοδο κ μετα εμεινα αν θες για ψυχολογκους λογους αστο ενα μηνα ακομα αυτο θα το αποφασισεις οταν θα ερθουν οι επομενες γονιμες αν νιωθεις ετοιμη βαλε μπροστα αν οχι κατσε ενα μηνα ακομα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα καλημερα!

μαγδουλα μου τι κανεις;δεν ξερω αν ειναι το ιδιο..τωρα με μπερδεψες.αν ξερει καμια ας απαντησει.

τουντσακι ετσι λες;αν βγεις αληθινη στις προβλεψεις σου ,να το κανεις επαγγελμα και θα εχεις λυσει το προβλημα της ζωης σου..

προς το παρον περιμενω να δω αν εχεις πεσει μεσα στην προβλεψη της Δομνινας..

Δομνινακι εγω το απογευμα δεν θα εχω νετ αλλα θα παρω τηλ την αντριανη να μου πει.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ευπειθώς αναφέρω ότι το κεφάλι είναι ψηλά και το ηθικό ακμαιότατο!

Έδωσα το αιματάκι μου και είμαι εν αναμονή αποτέλεσματος.. Ότι έγινε έγινε.. το αποτέλεσμα δεν αλλάζει..

Μαγδούλα εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις κάνα δυο κύκλους και μετά να ξεκινήσεις ολοκληρωμένες προσπάθειες.. εννοείται ότι συμφωνώ με τον άνδρα σου να μην το αφήσετε καθόλου διότι όσο το αφήνεις τόσο οι φόβοι σου θα βγαίνουν στην επιφάνεια.. Απλά ο οργανισμός καλό είναι να ανακτήσει τις δυνάμεις του..

Τουντσάκι σίγουρα σε έχει πιάσει το σύνδρομο της φωλιάς.. μεταχρονολογημένα όμως... Θες το σπίτι σου καθαρό για να υποδεχθείς το νεοσσό σου... είμαι σίγουρη ότι τη Δευτέρα θα είναι όλα τέλεια και οι τυμπανοκρουσίες και το παιάνισμα της μπάντας του Δήμου που θα υποδέχεται τη μικρή σου θα ακουστεί σε όλο το νομό Αττικής..

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ που είστε εδώ!

L2qIp2.png

μπιτς η γάτα :lol::lol::lol: χαχαχα πολύ γελασαααα!! καλά αποτελέσματα απο την εξέταση genaki!!

!

ναι δε λεω..φαινεται καπως..το να λεω μια γατα..σκυλα..αλλα οταν θελουμε να βρισουμε καποιο θυληκο τι λεμε...α..τη σκυλα..

εγω το ειπα εις την αγγλικην ..:rolleyes:

περιμενω πως κ πως τα αποτελεσματα σημερα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσάρες !!!!Λοιπόν Genaki πολύ καλά ξεκίνησες και έκανες τη καμπύλη σου όσο βαρετή και αηδία εξέταση είναι!!! Πράγματι χάλια η γλυκόζη αλλά τι να κάνεις??Για μέρες μετά μισείς τα γλυκά από τη πολύ γλύκα!!!

ρε συ λουλουδιρα,εγω δεν ημουν ποτε του γλυκου..μα ποτε..κ περιμενα οτι μετα την καμπυλη θα ξαναφαω γλυκο σε ενα χρονο.κ ομως εχτες το απογευμα εφαγα μια αμαρεττι και μιση σοκολατα..τωρα αυτο ειναι λογικο;αλλον οχι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...