Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χαχαχα τουντσακι στα δωματια μεσα κοιταξες μπορει να μην προλαβαιναν να βγουν απο το δωματιο κ γυρνωντας ξανα στο δωματιο σου να τους εριξες την χαριστικη βολη .χαχαχαχαχα

οσο για το δωματιο ειναι θεμα ρε παιδι μου κ αν δεν της αρεσει? εχω μια ιδεα αν καταλαβεις απο την συμπεριφορα της οτι δεν της αρεσει (δηλ κανει κακακια περισσοτερο οταν την εχεις μεσα ,ριχνει ρουκετες το γαλα για να το λερωσει κ να την παρεις απο κει , κ κανει πολλα αερια ταχα οτι εχει κολικους ενω ο στοχος της θα ναι να το κανει θαλαμο αεριων για να την πας αλου)θα φωναξουμε την σισι φειδα κ το λυσαμε το προβλημα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

αγαπη μου γλυκια κ σε τσαντιρ να τη βαλεις θα της αρεσει αν ειστε αγκαλιτσα!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

με το καλο να την παρετε σπιτακι σας κ να την γεμιζεις με φιλια κ σιγουρα θελουμε φωτο με το τουντσακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ου να μου χαθείς.. κοροιδεύεις την πονεμένη μάνα.. :-) Εγώ φταίω που δεν σε απέλυσα.. Στη Louloudira το χρωστάς που ακόμα έχεις δουλειά κιουρία μου (που λες κι εσύ ;))

Μου ρθε να πλύνω τα καλύμματα από τις μαξιλάρες του καναπέ και βγάζοντάς τα, γέμισε ο κόσμος πούπουλα!!! Τσαντίρ δεν ξέρω αν θα ναι, αλλά κοτέτσι σίγουρα !! χα χα χα χα...η μάλλον κο κο κο κο κο ... :tongue:

Αντε Τουντσακι με το καλο να την παρετε σπιτι σας. Θα περιμενουμε να μας δειξεις φωτο απο την μπουμπου σου.

Χθες τα ειπαμε ξανα με τον καλο μου σχετικα με τα σογια και τα επισκεπτηρια και μου ειπε οτι θελω εγω θα γινει. Οποτε λεει θα πει σε οποιον θελει να ερθει,οτι μετα απο τις πρωτες 2 μερες 'δεχομαστε' και σε γενικες γραμμες αμα μπορει να το αποφυγει κιολας .... καλο θα ηταν.

Ισως εχω κολλησει λιγο με αυτο το θεμα, αλλα θελω να εχω ησυχια τις πρωτες δυο μερες που θα ποναω περισσοτερο και θα θελω να 'γνωρισω' την μπεμπα μου.

καλημερα.

σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου και μπορω να πω οτι δε ηταν κ απο τις πιο ευχαριστες εμπειριες μου.ηπια τη γλυκοζη οσαν σφηνακι και το πληρωσα.μετα απο 5 λεπτα κ ενω ειχα βγει εξω να κανω ενα τσιγαρο ,ηρθε ο ουρανος κατω.με το ζορι μπηκα μεσα και ζητησα βοηθεια.ξαπλωσα σε ενα κρεββατι και συνηλθα μετα απο ενα τεταρτο.μου κοπηκαν τα ποδια.μετα μου ειπε η κοπελα οτι δεν επρεπε να την πιω τοσο γρηγορα.τεσπα..3 φορες ου πηραν αιμα.εκανα κ τη γλυκοζυλιωμενη.αυριο θα παρω τα αποτελεσματα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα.

σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου και μπορω να πω οτι δε ηταν κ απο τις πιο ευχαριστες εμπειριες μου.ηπια τη γλυκοζη οσαν σφηνακι και το πληρωσα.μετα απο 5 λεπτα κ ενω ειχα βγει εξω να κανω ενα τσιγαρο ,ηρθε ο ουρανος κατω.με το ζορι μπηκα μεσα και ζητησα βοηθεια.ξαπλωσα σε ενα κρεββατι και συνηλθα μετα απο ενα τεταρτο.μου κοπηκαν τα ποδια.μετα μου ειπε η κοπελα οτι δεν επρεπε να την πιω τοσο γρηγορα.τεσπα..3 φορες ου πηραν αιμα.εκανα κ τη γλυκοζυλιωμενη.αυριο θα παρω τα αποτελεσματα

ρε ευγενεια ουτε να σηκωθεις επρεπε δεν στο ειπε καμια?κατευθειαν παντως την ειχα πιει εγω δεν ειναι ευχαριστο αλλα αφου ηθελες να την κανεις επρεπε να το υπομεινεις κ αυτο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε ευγενεια ουτε να σηκωθεις επρεπε δεν στο ειπε καμια?κατευθειαν παντως την ειχα πιει εγω δεν ειναι ευχαριστο αλλα αφου ηθελες να την κανεις επρεπε να το υπομεινεις κ αυτο

τελικα των 75 γρ πηρα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα πεπέλες...

Τι καλά, το μικρό τουντσάκι σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο για το σπιτάκι, το δωματιάκι και την αγκαλίτσα της μαμάς και του μπαμπά... Τουντς μπορείς να κλαις όσο θες..

Εγώ πάλι τα έχω παίξει..Χθες μάλιστα είδα κι ένα περίεργο όνειρο και είμαι λίγο επηρεασμένη.. Είδα ότι ήμουν σε ένα παλαιό διατηρητέο σπίτι σε μια πολύ όμορφη γειτονιά το οποίο βρισκόταν μέσα σε έναν υπέροχο κήπο.. Περιδιάβαινα τα δωμάτια και εκεί που ήλεγχα τα δωμάτια βλέπω ότι σε ένα ήταν ανοιχτά τα παντζούρια.. Μπαίνω μέσα για να τα κλείσω και ξαφνικά από παντού άρχισαν να ξεπροβάλλουν γάτες... διαφόρων χρωμάτων αλλά όλες καλοταϊσμένες.. όσο τις έδιωχνα τόσο μπαίναν μέσα στο σπίτι.. στο τέλος νομίζω ότι κατάφερα να τις διώξω και να κλείσω τα παντζούρια... Εμ με τόσα φάρμακα που παίρνω λογικό είναι να βλέπω τέτοια όνειρα..

Δεν θέλω να πάω αύριο για χοριακή.. αρνούμαι.. ποιος, εγώ.. πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα χρονικά! Τι να κάνω όμως.. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω!

L2qIp2.png

επισης να σου πω οτι προσωπικα εγω ,δεν θα ηθελα να κανω καμια εξεταση,να ειμαι ηρεμη ,και σιγουρη οτι στην επομενη προσπαθεια θα πανε ολα καλα.αλλα καεις δεν μπορει να μου το εγγυηθει αυτο.οποτε,θα καω 2 εξετασεις που ειναι να κανω,θα κανω και το σταυρο μου και οτι βρεξει ας κατεβασει.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δομνινακι,τι κουβεντες ειναι αυτες;χρυση μου,ολο το φορουμ περιμενει την αυριανη χοριακη σου και εσυ θα μας κρεμασεις;

γατα ειδα κ εγω προχτες.μια γκριζα.ηταν λεει στο ποδι μου κ προσπαθουσε ναμε δαγκωσει η μπιτς..της εδωσα μια κ πηγε απο κει που ηρθε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενάκι αφού είναι ζήτημα εθνικής υπερηφάνιας και ελπίδας τότε ναι! Θα πάω!

αντε ντε..ετσι σε θελω.παρε ενα ααααααααπ...χαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσάρες !!!!Λοιπόν Genaki πολύ καλά ξεκίνησες και έκανες τη καμπύλη σου όσο βαρετή και αηδία εξέταση είναι!!! Πράγματι χάλια η γλυκόζη αλλά τι να κάνεις??Για μέρες μετά μισείς τα γλυκά από τη πολύ γλύκα!!!Εγώ τελευταία που την είχα κάνει στο Μητέρα μου χαν και λεμόνι μέσα!!!Και ήμουν και έγκυος!!!!!!Καταλαβαίνεις , ένα στομάχι χααααααλιααα!!!!Καλά αποτελέσματα και περιμένουμε τα νέα!!!!!Δομνινάκι μη μασάς με τίποτα!!!!Γάτες βλέπεις επειδή έχεις ανησυχία για κάτι!!!!Ξεπηδήσαν οι φόβοι σου και κατάφερες και τους έδιωξες!!!!!!Προβλεπόμενο όνειρο!!!Σα τις νύφες που βλέπουν οτι δε προλαβαίνουν να χτενιστούν!!!!Blue Velvet είδες??Θα καθαρίσει ο σύζυγος!!Μια χαρά θα περάσετε με τη μπεμπούλα!!!Ολο φιλιά και αγκαλίτσες με τη μαμά της!!!Με το καλόόόό!!!!!!Βρε Tountsaki είμαι σίγουρη οτι θα χει το τέλειο δωμάτιο η μπέμπα!!!!Εκτός της τέλειας αγκαλιάς βέβαια δε το συζητώ!!!!!!!!Αλλά ένα μπράβο και στο σύζυγο θα το πω δε μπορώ!!!!Πολύ τρυφερό αυτό που σου πε!!!!Συγκινητικό !!!!Μπράβοοοοο!!!!!

Σας φιλώ όλες πολύ πολύ!!!!!!!!!!

Δεν θέλω να πάω αύριο για χοριακή.. αρνούμαι.. ποιος, εγώ.. πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα χρονικά! Τι να κάνω όμως.. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω!

Tι είναι αυτα που μας λες βρε Δομνινα? Πως και πως περιμενουμε ολες μας τα αποτελεσματα. Θα εχεις αποτελεσματα αραγε μεχρι το μεσημερακι?

Δομνινακι,τι κουβεντες ειναι αυτες;χρυση μου,ολο το φορουμ περιμενει την αυριανη χοριακη σου και εσυ θα μας κρεμασεις;

γατα ειδα κ εγω προχτες.μια γκριζα.ηταν λεει στο ποδι μου κ προσπαθουσε ναμε δαγκωσει η μπιτς..της εδωσα μια κ πηγε απο κει που ηρθε

μπιτς η γάτα :lol::lol::lol: χαχαχα πολύ γελασαααα!! καλά αποτελέσματα απο την εξέταση genaki!!

Βελβετακι όλα υπό έλεγχο λοιπόν!!Θα αεριστεις με την ησυχία σου :D

Τουντσινάκι με το καλο να πάρεις την μπεμπούλα σου σπίτι!!!

Δομνινάκι άσε μην πας αύριο για χοριακή ... κ αν σε 8 μήνες νιωθεις ένα πρήξιμο και κάτι έντονα πονάκια θα καταλάβεις ότι είσαι έγκυος :tongue:

καλησπέρα κυρίες μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...