Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πιάσαμε τα συγκινητικά; Τι θέτε να κλάψω πάλι; :confused:

Όταν είχα χάσει το μπεμπέ, δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά η αίθουσα της ανάνηψης ήταν γεμάτη γυναίκες που μόλις γέννησαν τα παιδάκια τους.. Θα έλεγε κανείς ότι είχε προσφορά στους τοκετούς.. Τόσες πολλές γυναίκες είχε.. Και με έβαλαν κι εμένα μαζί κι έκλαιγα εγώ και μου τράβηξαν τις κουρτίνες για να με διαχωρίσουν.. από τη χαρά.. Τις μίσησα τότε αυτές τις άγνωστες κοπέλες.. Σκεφτόμουν ότι αυτές δεν καταλαβαίνουν..

Αυτή τη φορά, η αίθουσα της ανάνηψης ήταν άδεια! Ήμουν μόνη μου.. Αλλά μόλις με έπαιρναν από κει για να πάω στο δωμάτιο, έφεραν μια κοπέλα που έκλαιγε με λυγμούς... Άρχισε η καρδιά μου να χτυπάει έντονα και κατάλαβα ότι κακώς τις μίσησα τότε τις κοπέλες... Ίσως να καταλάβαιναν όπως κατάλαβα εγώ τώρα...

Μακάρι να μην ήταν δύσκολα τα πράγματα για καμιά κοπέλα.. Αλλά αφού για κάποιες από μας είναι, ας δέσουμε τα χέρια μας και όλα θα πάνε καλά!!!

Louloudira έδωσα εντολή στην Ανδριανή να σου στείλει πμ, αλλά μου φαίνεται φιρί φιρί το πάει για απόλυση!! Θα σου στειλω αμέσως!!!

Δομνίνα μπορείς να κρατάς ό,τι καλάθι θέλεις προς το παρόν.. μετά όμως, θα σου πρότεινα να κρατήσεις καρεκλάκι αυτοκινήτου, γιατί η καλαθούνα δεν είναι και τόσο ασφαλής :wink: Καλά κουράγια με τα πεθερικά!!! Δε σε ζηλεύω καθόλου :-D

Sosad εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα μελομακάρονα.. Όποιος και να τα έχει φτιάξει, τα τρώω.. :wink: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φτιάξει ποτέ μόνη μου.. Μια φορά βοήθησα τη μαμά μου και μου φάνηκε πολύ κουραστική δουλειά.. Προτιμώ να μείνω στο φάγωμα... γιαμ γιαμ... :tongue:

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια κοριτσια!!!

Δομνινα πλησιαζουν οι μερες!!! Λιγη υπομονη ακομα και θα μαθεις το αποτελεσμα.

Sosad ετσι μου ξεκινησε και μενα... μια μερα εμετο και μια μερα ηρεμια. Λογικα σε κανα δυο εβδομαδες θα απαλαγεις. Οπου να ειναι θα αισθανθεις και το μωρακι σου. Στην φαση που εισαι εσυ, ειχα αγορασει ενα μικρο ντοπλερακι με ακουστικα και ακουγα την καρδουλα του μωρου για να ειμαι σιγουρη οτι ζει ακομα και οτι ολα πανε καλα. Δεν ηταν πολυ ακριβο....

Τουντσακι πως παει το κοριτσακι σου? Πλησιαζουν και για σενα οι μερες που θα γυρισετε σπιτι σας.

Στα υπολοιπα κοριτσακια πολλα φιλακια!!!!!

Εγω βρε κοριτσια εχω θεματα. Ο γιατρος ειναι και στο Λητω και στο Αρεταιειο και ειμαι σε διλλημα τι να επιλεξω. Στο Λητω θα ειμαι σε τρικλινο, ενω στο Αρεταιειο παιζει να βρω και μονοκλινο. Σκεφτομαι ομως οτι μαλλον παμε για καισαρικη και πως στο Αρεταιειο το μωρο το εχεις συνεχεια μαζι, οποτε εκει.... τι γινεται? Επισης σκεφτομαι και το θεμα των επισκεψεων. Μεσα στα κρυα και τις ιωσεις θα ερχεται ο καθενας και θα εχω το μωρο εκει.

Αυτες οι επισκεψεις πολυ με αγχωνουν. Θελει να μαζευτει και το σοι την ημερα που θα γεννησω και με πιανουν τα διαολια μου. Θελω ηρεμια και οχι πολυ κοσμο, να ειμαι εγω, το μωρο μου, ο αντρας μου και οι γονεις μας με τα αδερφια μας. Μεχρι εκει. Κατι πηρε το αυτι μου ομως οτι ετοιμαζονται κατι θειες και θειοι του καλου μου για τουρινγκ στο μαιευτηριο, γιατι ετσι λεει το συνηθιζουν σε καθε μωρο της οικογενειας. Δε μπορω να διανοηθω θειους και θειες που μπορει να τους εχω συναντησει μια φορα στην ζωη μου ή και καθολου να μπαστακωνονται στην αιθουσα αναμονης να δουν το νεογεννητο και μετα εμενα που θα βγαινω απο το χειρουργιο μεσα στην ταλαιπωρια με τον καθετηρα για τα ουρα και τους ορους, λες και ειμαστε κανα θεαμα. Ασε που και η επομενη μερα μετα τον τοκετο θα ειναι πολυ δυσκολη αν ειναι καισαρικη. Θελω την ηρεμια μου παρακαλω αυτες τις πρωτες δυσκολες μερες... να ασχοληθω με το μωρο μου, τον θηλασμο και με εμενα. Δεν θελω κοσμο μεσα στα ποδια μου. Δε μπορω να διανοηθω να θελω να βγαλω το βυζι να ταϊσω το μωρο και να εχω τον καθενα απο πανω απο το κεφαλι μου να κοβει βολτες. Ειμαι αραγε υπερβολικη? Δεν ξερω πως να το διαχειριστω για να μην παρεξηγηθω......

δεν σας είπα χθες τα νέα της μπεμπούς...

Πήρε 50ολόκληρα γραμμάρια, δηλαδή αισίως φτάσαμε στα 1970!! Ωραία πράγματα!! Το δερματάκι της αρχίζει και στρώνει από τα αυτοκολλητάκια που της άφηναν σημάδια και ομορφαίνει επικύνδυνα.. :-) Εκτός από μια κοκκινήλα που έχει στην πλατούλα που μας προβλημάτισε.. Την είχαμε δει από την αρχή και μας είχαν πει ότι είναι αιμαγγείωμα και φεύγει με τον καιρό.. Χθες όμως παρατήρησα ότι είχε γίνει πιο έντονη και ρωτήσαμε πάλι την παιδίατρο και ήρθε και την είδε και δερματολόγος.. Ο δερματολόγος ατάραχος μας λέει.. Είναι αιμαγγείωμα, δηλαδή όγκος (ντόινγκ) ...καλοήθης.. Τι την ήθελες χριστιανέ τη λέξη όγκος; Μέχρι να πει το καλοήθης, ήμουν έτοιμη να πέσω.. Τρέμουν που τρέμουν τα πόδια μου από την αδυναμία.. Μην ανησυχείτε.. Και οι ελιές όγκοι λέγονται.. Μπα που να φας τη γλώσσα σου παλιογιατρέ.. Δεν σας κάνουν μάθημα ψυχολογίας στην ιατρική; Επιτρέπεται να λες "όγκος" αβίαστα; Μας είπε ότι θα το παρακολουθούμε για να μαστε σίγουροι, αλλά προς το παρόν δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας...

Γυρνώντας σπίτι πήρα κάτι βιταμίνες στούκας να στανιάρω γιατί ένιωθα ότι λυποθυμώ. Μέχρι να ρθει η μπεμπού σπίτι, θα το κατεβάσω όλο το κουτάκι!!!! :-)

Κατα τ'άλλα καλά! Την ταΐσαμε και της μιλάγαμε και στα τρία επισκεπτήρια κι εκείνη ενώ έτρωγε, σταμάταγε που και που για να γελάσει!!! Μαναράκι μου!! Γελαστούλα μου!!!

Τώρα έβαλα στο πλυντήριο σε μια μαξιλαροθήκη τη σφηνίτσα που θα χρησιμοποιήσουμε για το νάνι της (αυτή που θα το κρατάει σε πλάγια θέση).. Πάω να δω τι αποτέλεσμα έχουμε.. :-) Σας φιλώ!! Καλημέρες!!!!

καλημέρα blue velvet.. όχι δεν είσαι υπερβολική.. συζήτα το με τον άντρα σου και πες του αφού σε δούνε λίγο όλοι, να τους πάρει στο μπαρ να τους κεράσει και να σε αφήσουν ήσυχη. Πράγματι γίνεται χαμός με το επισκεπτήριο.. Εγώ επειδή είχα την προηγούμενη απώλεια και το ήξεραν όλοι, τους άφησα ελεύθερους να μπαινοβγαίνουν και να χαίρονται με τη χαρά μας και όντως τους πιο πολλούς τους είχα δει ελάχιστες φορές ή και καθόλου.. Αλλά σίγουρα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του που δεν είχα γάλα.. Τους έδιωχνα δέκα λεπτά για να δοκιμάσω με το θήλαστρο και είχα το άγχος μη μπουκάρει κανείς.. ήμουν και δίπλα στην πόρτα.

Αλλά μου άρεσε που ήμουν στο τρίκλινο γιατί είχα παρέα τα βράδια. Και με τα κορίτσια είμαστε στην ίδια φάση (καισαρική και πρόωρα) και γίναμε φίλες. Πολύ χάρηκα που είμαστε στο ίδιο δωμάτιο.. Αν είχα όμως χρόνο να σκεφτώ όπως εσύ, δεν θα διάλεγα τρίκλινο μάλλον.. Θα προτιμούσα μονόκλινο και δεν θα πέρναγα τόσο ωραία όσο πέρασα.. Γελάσαμε πολύ με τα κορίτσια τις ώρες που είμαστε μόνες..

Το θέμα είναι να έχεις τον άντρα σου σύμμαχο και να σε στηρίζει σε ό,τι θέλεις.. Και μη σε νοιάζει και να παρεξηγηθείς. Σκασίλα σου!! Αυτές οι στιγμές είναι προσωπικές μας και σε όποιον αρέσει!!

Και να τους πεις Απαγορεύεται το πατσουλί!!! Εντολή ιατρού!!! :-)

βελβετακι να απαγορευσεις να ερθουν μαλλον να βαλεις τον γιατρο να το πει οτι πρεπει αφου εκανες καισαρικη να υπαρχει αποστειρωση για να μην κολλησεις μικροβιο κ η αληθεια αυτη ειναι κανονικα απαγορευεται οι θειες μπορουν να ερθουν κ μολις σαραντησεις δεν παει πουθενα το μωρο κ για καλιτερα αποτελεσματα βαλε τον γιατρο να το πει στην πεθερα σου να κανονισει αυτη να μην ερχονται μεσα στο δωματιο να την βαλει υπευθηνη δηλ κ ετσι θα παρεξηγηθουν με την πεθερα σου κ συ θα βγεις λαδι χαχαχαχαχαχα.το μωρο θελει ηρεμια κ συ επισης γιατι οπως ειπε η επομενη μερα της καισαρικης ειναι δυσκολη

φαντασου οτι εμενα το δωματιο ηταν γεματο απο κοσμο ακομα κ την ωρα που γεννησα κ ηταν κ σαββατο βραδι αλλα ηταν ολοι αδερφια κ κουνιαδια ειμαστε κ μπολικοι παναθεμα μας κ να μου λεει η γιατρος πρεπει να αεριστεις για να βγαλουμε τον ορο ..........πως ομως που 10 ατομα ηταν μεσα στο δωματιο κ να χω κ την πεθερα ελα ανδριανουλα μου προσπαθησε να αεριστεις τωρα που τα θυμαμαι γελαω αλλα τοτε ηθελα να κανω φονο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

τουντσακι κ μεις εχουμε αιμαγγειωμα κ σιγουρα δεν εχουμε ογκο πολλα παιδακια εχουν η μικρη εχει αναμεσα στα βλεφαρα κ πισω στο κεφαλακι τωρα ισα που φαινεται οταν κλαιει γινεται πιο εντονο ακου κει τι ηληθιοι γιατροι υπαρχουν ρε γμτ!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

βελβετακι να απαγορευσεις να ερθουν μαλλον να βαλεις τον γιατρο να το πει οτι πρεπει αφου εκανες καισαρικη να υπαρχει αποστειρωση για να μην κολλησεις μικροβιο κ η αληθεια αυτη ειναι κανονικα απαγορευεται οι θειες μπορουν να ερθουν κ μολις σαραντησεις δεν παει πουθενα το μωρο κ για καλιτερα αποτελεσματα βαλε τον γιατρο να το πει στην πεθερα σου να κανονισει αυτη να μην ερχονται μεσα στο δωματιο να την βαλει υπευθηνη δηλ κ ετσι θα παρεξηγηθουν με την πεθερα σου κ συ θα βγεις λαδι χαχαχαχαχαχα.το μωρο θελει ηρεμια κ συ επισης γιατι οπως ειπε η επομενη μερα της καισαρικης ειναι δυσκολη

φαντασου οτι εμενα το δωματιο ηταν γεματο απο κοσμο ακομα κ την ωρα που γεννησα κ ηταν κ σαββατο βραδι αλλα ηταν ολοι αδερφια κ κουνιαδια ειμαστε κ μπολικοι παναθεμα μας κ να μου λεει η γιατρος πρεπει να αεριστεις για να βγαλουμε τον ορο ..........πως ομως που 10 ατομα ηταν μεσα στο δωματιο κ να χω κ την πεθερα ελα ανδριανουλα μου προσπαθησε να αεριστεις τωρα που τα θυμαμαι γελαω αλλα τοτε ηθελα να κανω φονο

Aχ αυτα φοβαμαι.....

Με βλεπω να παθαινω καμια κριση και να αρχιζω να ουρλιαζω να ξεκουμπιστουν ολοι. Θελω να παλεψω τον θηλασμο και θελω ηρεμια. Θεε μου βοηθα...

Καλημέρα κορτσούδια και μπεμπάκια!

Τουντσάκι μου να σε καθησυχάσω κι εγώ με τη σειρά μου λέγοντάς σου πως και το μωρό μιας πολύ καλής μου φίλης γεννήθηκε με αιμαγγείωμα στην κοιλίτσα και μάλιστα πιο πάνω από τον αφαλό. Το ψάξανε πολύ το θέμα και τελικά καταλήξανε στο συμπέρασμα ότι είναι αρκετά επιφανειακό (ευτυχώς) και δεν έχει εισχωρήσει σε εσωτερική στοιβάδα του δέρματος.. Δεν έχει μικρύνει όμως και είπανε ότι αν περάσει τα 6 και συνεχίσει να παραμένει το ίδιο ή μεγαλώσει θα πρέπει να το αφαιρέσουν.. Πάντως δεν είναι ανησυχητικό.. Αυτό το τονίζω..

Δυο μέρες μείνανε και απορώ πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός.. Εμ βέβαια, αφού έχω καλή παρεούλα λογικό είναι..

Ευτυχώς η άφιξη των πεθερικών πήρε αναβολή για 10 μέρες διότι περιμένουν να πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων για να μπορέσουν να μετακινηθούν... Εμείς λογικά θα φύγουμε στις 23 για το χωριό οπότε θα τους δούμε λίγο αργότερα..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γειαααα!!!Τώρα μαζεύτηκα σπίτι από το πρωι και φυσικά μπήκα να δω τα νέα σας!!!!Καλά Ανδριαννή το πόσο γέλασα με τη πεθερά που σου φώναζε να αεριστείς δε λέγεται!!!!Να σαι καλά χαχαχαχαχα!!!!!!!Συμφωνώ απόλυτα με οτι είπες στο Velvetaki!!Κοριτσάκι μου μη στενοχωριέσαι για τέτοια πράγματα!!!Μίλα στα ίσα στη πεθερά σου αφού τα πάτε καλά και με την ενίσχυση και του αντρούλη σου κρατήστε μυστικό τον αριθμό δωματίου ή δώστε λάθος αριθμό να ψάχνουν οι θειές !!!!!!!Οταν γεννήσεις δε θα χεις μυαλό να σκεφτείς τίποτα άλλο από το μπουμπουκάκι σου!!!!!Tountsaki καλά ,να σταματάει το γάλα η μπεμπού σου και να παίρνει πόζες γελαστές????Από τώρα φαίνεται δλδ τι τσαχπίνα και φωτομοντέλο θα γίνει εε????Οσο για το αιμαγγείωμα όντως δεν είναι κάτι σοβαρό μιας και η δική μου ανηψιά έχει ενα στο κεφαλάκι πάνω από το μέτωπο (τώρα κρύβεται από τα μαλλιά)και απλά μας είχαν πει να προσέχει να μη χτυπήσει εκεί ώσπου να ασπρίσει και να φύγει!!!!Μη το σκέφτεσαι καθόλου!!!

Δομνινάκι είδες ???Αρχίσαν οι καλοί οιωνοί από τώρα!!!Θα το γιορτάσετε με την ησυχία σας!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

Aχ αυτα φοβαμαι.....

Με βλεπω να παθαινω καμια κριση και να αρχιζω να ουρλιαζω να ξεκουμπιστουν ολοι. Θελω να παλεψω τον θηλασμο και θελω ηρεμια. Θεε μου βοηθα...

ελεος βρε βελβετακι να το πεις θα καθεσε τωρα να χαλιεσε μερες που ειναι για το συγγενολοι?το μωρο δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με πολλα ατομα δεν εχουν ανοσοποιητικο καλο λ ευκολα κολανε κ εννοειται οτι ο θηλασμος θελει να εισαι ηρεμη να κατεβει το γαλατακι να το πιει ενα γλυκο μωρακι :tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

λουλουδιρα τα χα παρει λεμε ξερεις τι ειναι να θες οντως να αεριστεις γιατι τα εντερα μεσα κανανε παρτι κ να χεις 10 ατομα πανω απο το κεφαλι σου?αλλα επρεπε να τους την αμολυσω κ γω να βρωμισει το δωματιο να εξαφανιστουναπο κει μεσα χαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

λουλουδιρα τα χα παρει λεμε ξερεις τι ειναι να θες οντως να αεριστεις γιατι τα εντερα μεσα κανανε παρτι κ να χεις 10 ατομα πανω απο το κεφαλι σου?αλλα επρεπε να τους την αμολυσω κ γω να βρωμισει το δωματιο να εξαφανιστουναπο κει μεσα χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα ααχαχα lol lol χαχα!!!!! Και με τη κουμπάρα μου όταν γέννησε με καισαρική έμεινα το βράδυ μαζί της στο δωμάτιο και το γέλιο που κάναμε!!!!!Θάλαμος αερίων!!!!!!!!Και ξέρεις το νευρικό γέλιο μετά από τη συγκίνηση΄(από τη μία η βαφτισημιά και από την άλλη τα δικά μου να με εχει φάει η κουμπαρούλα μου να ρθει η ώρα να γεννήσω και γω να έρθει αυτή να μείνει μαζί μου και να την πυρπολήσω εγώ μετά:tongue::tongue:)Μήπως να το επιχειρήσει το Velvetaki καλύτερα????χαχαχα χαχα

πιάσατε αρωματική συζήτηση βλέπω.... :-) Εγώ αερίστηκα (αφού επιμένετε να μάθετε) την επόμενη μέρα αφού σηκώθηκα να πάω κάτω να δω τη μπεμπού μου... Άμα έχεις κίνητρο, σηκώνεσαι αμέσως! :-) Βοήθησε και το νετμπουκάκι όλη τη νύχτα που για να μπορέσω να βολευτώ να σας γράψω, αναγκαστικά κουνιόμουν στο κρεβάτι και έκανα πράκτις μετακίνησης. Οπότε η όμορφη μυρωδιά εξαφανίστηκε κάπου στο διάδρομο και δεν πήρε κανείς χαμπάρι! :wink: (δεν είδα τουλάχιστον κάποιον να λυποθυμά...)

Η μπεμπού μας χθες πήγε στα 2κιλά ακριβώς.. Μας είπαν ότι σε δυο τρεις μέρες θα κανονίσουμε πότε θα την πάρουμε.. Είμαι ενθουσιασμένη!!! (χθες έκλαψα πάλι βέβαια, αλλά μέσα στο πρόγραμμα κι αυτό)..

Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι επιτέλους σε αυτό το σπίτι θα γίνουμε τρεις!!! Τα έχω τακτοποιήσει όλα, τα έχω πλύνει όλα και την περιμένω... Αγωνιώ κιόλας.. Κι αν δεν της αρέσει το σπίτι μας; Το δωμάτιό της; (τι σκέφτομαι εεε; ) Χθες ο Τούντσος μου είπε ότι είμαι πολύ στοργική μαμά και καμάρωνα από μέσα μου! Και αλήθεια να μην είναι, και μόνο που το πιστεύει ο Τούντσος, μου φτάνει!!

Αγόρασα που λέτε χθες κάτι πολύ μαλακές παντοφλίτσες σα μποτάκια και τις φοράω και πετάω. Άρχισαν να δρουν και οι βιταμίνες που παίρνω και κάπως στάνιαρα. Η ζυγαριά συνεχίζει και πέφτει και σιγά σιγά ξεφουσκώνει και η κοιλιά και μοιάζω πια με νορμάλ άνθρωπο :-)

Ουπς.. Σφυράει το στεγνωτήριο!! Σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...