Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χαχαχαχ ο αντρας μου καταβαθος μεσα του αγορακι θελει το δευτερο αλλα σε ολους λεει κοριτσακι γιατι οταν εμεινα εγκυος ηθελε αγορι κ ηταν σιγουρος οτι ηταν αγορι κ μετα εφαγε πολυ δουλεμα γιαυτο λεει κοριτσι θελει παλι για να μην τον ξανακοροιδεψουν

καλα ψωνιαααααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ειμαι σιγουρη οτι ο μπαμπας σου σε βλεπει κ ειναι ευτηχισμενος που ολα σου πανε καλα

ειναι λογικο να συγκινησε μην το παρακανεις ομως!! αχ!!! ατιμες μορμονες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρες, καλημέρες..

Βλέπω σας έπιασε η πάρλα πρωί πρωί.. εμ βέβαια.. αφού κοιμηθήκατε όλο το βράδυ μου ξυπνήσατε φρέσκες, φρέσκες και γεμάτες όρεξη.. Δεν λέω κι εγώ κοιμήθηκα το βράδυ και ξύπνησα με όρεξη αλλά μετά από μια βόλτα στην τράπεζα για να πληρώσω την εφορία της μητέρας μου με έχει πιάσει λίγο νοσταλγία για κείνη και Τουντσάκι καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς όταν μιλάς για τον πατέρα σου.. Είμαι σίγουρη ότι από κει που βρίσκεται είναι περήφανος για το κοριτσάκι του (εσένα) αλλά και για το δικό σου κοριτσάκι και φρόντισε να στη στείλει έτσι ακριβώς όπως ήθελες.. Νομίζω ότι ειδικά για σένα είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι το επόμενο μωρό.. δε νομίζω ότι θα τη χορτάσεις και ποτέ..

Εγώ είμαι καλά.. όσο γίνεται δηλαδή διότι από Κυριακή καταφτάνουν τα πεθερικά μου και δεν ξέρω πως θα είναι τα νεύρα μου μέχρι τότε.. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα πρέπει να τους το πούμε και είμαι σίγουρη ότι θα κάτσουν όσο περισσότερο γίνεται για να βοηθήσουν.. Αν πάλι είναι αρνητικό δεν θα θέλω κανέναν μέσα στα πόδια μου και θα το δείχνω.. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..

Τέλος πάντων.. θα τα πάρω τα πράγματα όπως έρθουν...

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

δονινα μου εχω αγωνια λες κ περιμενω αποτελεσμα δικο μου σημερα τριτη σε 3 μερες ευχομαι να πανηγυριζουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δονινα μου εχω αγωνια λες κ περιμενω αποτελεσμα δικο μου σημερα τριτη σε 3 μερες ευχομαι να πανηγυριζουμε

Εγώ Αδριανή μου κρατάω μικρό καλάθι πάντως:cool:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑ..τουντσακι..τι κανεις κοπελα μου..σε εχει ξετρελλανει η μπουμπουκα σου ε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγώ Αδριανή μου κρατάω μικρό καλάθι πάντως:cool:

ειναι λογικο δομνινα μου κ γω την τριτη φορα που εμεινα εγκυος μου λεει ο γιατρος ελα την κυριακη να δουμε αν ακουσουμε καρδιακη λειτουργεια

οταν μπηκα στο μπανιο του ιατρειου για να μου κανει μετα κολπικο σκεφτομουν οτι πρεπει να βρω δυναμη να αντεξω οτι δεν θα ακουσω καλα νεα κ μπηκα προετοιμασμενη για το χειροτερο βασικα μεσα μου ημουν σιγουρη οτι δεν θα παει καλα.με διεψευσε η μικρουλα μου ομως.... φερνει κοντα τον υπερυχο κ ακομα εχω στα αυτια μου το πατημα του πληκτρου που εφερε κοντα την εικονα κ τα λογια του γιατρου ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ακομα οταν το θυμαμαι κλαιω νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ευτηχισμενες στιγμες της ζωης μου.ευχομαι το μικρο καλαθι σου να γεμισει απο χαρα αισιοδοξια κ πολλες παιδικες φωνες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!!Χρόνια πολλά !!!! Σήμερα γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης που μένω και είναι σα Κυριακή!!!Ασχετα αν μετά θα σιδερώσω ένα βουνό ρούχα!!!!

Ανδριαννή σε καταλαβαίνω !!!!Μη νομίζεις !!! Εχω 4 ανήψια και 2 βαφτισήμια!!!! Εχω περάσει στιγμές απείρου κάλλους σε καφετέριες!!!Αλλά και πάλι ζηλεύωωωω!!!Ασε που ονειρευόμαστε με τον άντρα μου από τώρα τις βόλτες μας με το ήσυχο παιδάκι μας που κάθεται σαν αγγελάκι!!!!Μηηηη !!!!Μη μου το χαλάσετε και αυτό!!!Ξέρω ξέρω!!!!

Δομνίνακι εγώ πιστεύω πολύ στην έκπληξη και οτι εκεί που δεν περιμένεις κάτι , τσουπ έρχεται!!!!Κράτα μια καλαθάρα τεράααααααααστια λοιπόν!!!Αλλά να σου πω κάτι??Οπως και να χει σίγουρα περνάνε πολλές σκέψεις από το μυαλό και πολλά συναισθήματα κατακλύζουν και αυτό την αγωνία για το αποτέλεσμα σου ,το χουμε και μεις όλες αλλά θέλω να επισημάνω κάτι!!Σίγουρα θα συμφωνούν και τα κορίτσια πιστεύω!Εδώ μέσα επειδή έχουμε περάσει όλες πολλά και καταλαβαινόμαστε 1000% και στα άσχημα συμπάσχουμε και στις χαρές ακόμα περισσότερο χαιρόμαστε!!!!Καμμιά φορά μπορεί να γινόμαστε πιεστικές χωρίς να το θέλουμε!!!Επειδή έχω περάσει την αναμονή χοριακής μετά απο εξωσωματικη δεν ήθελα να το ξέρει κανείς για να μην αγχωνομαι που πρέπει να τους πω τι έγινε!!!Αλλά αν είχα τότε τη παρέα τη δική σας θα ήθελα μονο εσάς !!!Ελπίζω να είναι έτσι και για σένα Δομνινάκι!!Πολύ φλυαρία για να πω μόνο:Σε σκεφτόμαστε και θα μαστε δίπλα σου σε όλα!!!!Στην εγκυμοσύνη εννοώ!!!!!

Βρε Tountsaki είναι νωρίς ακόμα λογικό να σκεφτεσαι έτσι για δεύτερο παιδάκι!!!Αστο στη τύχη !!!Μη προδικάζεις τίποτα!!!Οταν αρχίσει να μιλάει η μπουμπού και σου ζητάει κι άλλο νινι να σε δω!!!!Η ανηψιά μου τους τα χε κάνει τσουρέκια να ζητάει αδερφάκι και η νύφη μου το κανε στα 40!!!!Ηθελε κιολας να της κάνει αδερφάκι αλλά φοβόταν γιατι και κεινη περασε πολλά αλλά όλα πήγαν καλά!!!!Η μοναδική φυσιολογική εγκυμοσύνη ηταν αυτή τελικα!!!

Κλαψ κλαψ κλαψ!!!Κλαιω γιατί δε μου στείλατε πμ!!!Κατάλαβα δε με θέλετε στη παρέα!!!!κλαψ κλαψ

Καλησπέρα και από μένα!

Λουλουδίρα και εμείς σήμερα γιορτάζουμε τον άγιο Νικόλαο και γινόταν χαμός στην παραλία!και παρόλο που δεν κοιμήθηκα καλά εχθές, την έκανα την βολτούλα μου και εγώ μετά από προτροπή της μαμάς μου:rolleyes::rolleyes:ντύθηκα, στολίστικα, πήρα αγκαλιά τον σοσάντο και κάναμε το κομμάτι μας;););)

Ανδριανή, εννοείται είσαι ευπρόσδεκτη!!!και χωρίς ανταλλάγματα καλέ, θα σου κάνουμε και baby sitting για να κάνεις τις βόλτες σου στο βουνό:D:D:D28 του μηνός αναχωρούμε, φτιάξε βαλίτσες!!!προορισμός η όμορφη Έδεσσα;););)

Δομνίνα μανίκι τώρα αυτό με τα πεθερικά, κάνε την καρδιά σου πέτρα και τα νέυρα σου ατσάλι και οπλίσου με υπομονή!

εγώ με την πεθερά μου τα πάω πολύ καλά...την πρώτη μέρα που βλεπόμαστε:lol::lol:από την δεύτερη γίνεται πόλεμος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τούνς η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να είμαι παραδοσική νύφη, και το παλεύω, αλλά είμαι και λίγο τεμπελούλα και της καλής ζωής, τα μελομακάρονα όμως δεν τα διαπραγματεύομαι!!!τα κάνω τόοοσο νόστιμα που αρνούμαι να φάω άλλα εκτός από τα δικά μου:wink:;-)

καλά οι εμετοί καλά κρατούν:tongue:τώρα πάμε μια - μια. μία μέρα ρέπο, μία μέρα ξέσκισμα:(το στομάχι μου τα έχει παίξει!χθες δεν κοιμήθηκα γιατί δυο φορές σηκώθηκα το βράδυ και έκανα εμετό και μετά φοβόμουν μήπως πάθω αναρρόφηση...

HDfQp3.png

Sosad μου μια χαρά σε βρίσκω με τη βολταρία στη παραλία!!!!Οσο για τους εμετούς ρε παιδί μου δείχνουν οτι μεγαλώνει μια χαρά ο ηλιοκαμενος σου!!!!Και μιας και έχει πολλά προσόντα (:cool::cool::cool:)θα σε γαργαλάει μάλλον!!!!!!!χαχαχα!!!!Πάντως βρε κορίτσια ειμαι σίγουρη πια οτι οι ζαλάδες και οι εμετοί στη κύηση δείχνουν οτι όλα πανε καλά!!!Οχι οτι αμα δεν υπάρχουν δε πάει αλλά αμα υπάρχουν τότε σίγουρα πάει καλά!!!!Οπότε ηλιοκαμένε γαργάλα γαργάλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλάκια

Αχ βρε κορίτσια.. Καλά που είστε εδώ και γράφετε όσα γράφετε.. Δεν χορταίνω να σας διαβάζω λέμε...

Λουλουδίρα είσαι αξιοθαύμαστος άνθρωπος... κατά γενική παραδοχή και με το νόμο.. Πολύ σύντομα το μωράκι σου θα ρθει και θα μείνει.. δεν το διαπραγματεύομαι αυτό.. Ξέρω ότι με σκέφτεστε και ότι θέλετε το καλύτερο για μένα... γι' αυτό και εννοείται ότι μόλις μάθω το αποτέλεσμα.. όποιο κι αν είναι αυτό θα το μοιραστώ μαζί σας.. και επίσης δεν πρόκειται να χαθώ από την παρεούλα μας.. Θέλω να δω τον ηλιοκαμμένο να μεγαλώνει, να γεννιέται, να πηγαίνει σχολείο, φαντάρος, πανεπιστήμιο, να γίνεται γαμπρός και μετά με τη σειρά του να αποκτά το δικό του παιδάκι.. ζητάω πολλά;;;;

Louloudira προσπάθησα να σε βρω στο φατσοβιβλίο αλλά είστε πολλές.. Κάνε μου εσύ αίτημα φιλίας!

Sosad με το δίκιο σου κοριτσάρα μου καμαρώνεις στην περαντζάδα.. τόση ταλαιπωρία τράβηξες.. μπορείς να δείχνεις την κοιλίτσα σου σε όλο της το μεγαλείο!

Εγώ εδώ.. καρτερικά και στωϊκά περιμένω να περάσει η ώρα να σχολάσω.. σήμερα βαριέμαι του θανατά λέμε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε... 3 μερούλες μέχρι την Παρασκευή..

L2qIp2.png

Αχ βρε κορίτσια.. Καλά που είστε εδώ και γράφετε όσα γράφετε.. Δεν χορταίνω να σας διαβάζω λέμε...

Λουλουδίρα είσαι αξιοθαύμαστος άνθρωπος... κατά γενική παραδοχή και με το νόμο.. Πολύ σύντομα το μωράκι σου θα ρθει και θα μείνει.. δεν το διαπραγματεύομαι αυτό.. Ξέρω ότι με σκέφτεστε και ότι θέλετε το καλύτερο για μένα... γι' αυτό και εννοείται ότι μόλις μάθω το αποτέλεσμα.. όποιο κι αν είναι αυτό θα το μοιραστώ μαζί σας.. και επίσης δεν πρόκειται να χαθώ από την παρεούλα μας.. Θέλω να δω τον ηλιοκαμμένο να μεγαλώνει, να γεννιέται, να πηγαίνει σχολείο, φαντάρος, πανεπιστήμιο, να γίνεται γαμπρός και μετά με τη σειρά του να αποκτά το δικό του παιδάκι.. ζητάω πολλά;;;;

Louloudira προσπάθησα να σε βρω στο φατσοβιβλίο αλλά είστε πολλές.. Κάνε μου εσύ αίτημα φιλίας!

Sosad με το δίκιο σου κοριτσάρα μου καμαρώνεις στην περαντζάδα.. τόση ταλαιπωρία τράβηξες.. μπορείς να δείχνεις την κοιλίτσα σου σε όλο της το μεγαλείο!

Εγώ εδώ.. καρτερικά και στωϊκά περιμένω να περάσει η ώρα να σχολάσω.. σήμερα βαριέμαι του θανατά λέμε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε... 3 μερούλες μέχρι την Παρασκευή..

Δομνινάκι, με κάνεις και δακρύζω...

πιστεύω πως είναι μεγάλη υπόθεση που έχουμε αυτή την παρεούλα εδώ και μέσα από την ιστορία της καθεμιάς κλαίμε και μετά γελάμε και κλαίμε πάλι από χαρά αυτή τη φορά!

θυμάμαι πόσο λυπημένη και απογοητευμένη ήμουν την πρώτη φορά που έγραψα σ αυτήν την ομάδα...ακόμα μπορώ να νιώσω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα της απελπισίας, σαν να ήταν χθες..

όλες οι γυναίκες του κόσμου αξίζουν να γίνουν μανούλες, αλλά νομίζω λίγο παραπάνω αυτές που το έχουν παλέψει μια και δύο και παραπάνω φορές και έχουν περάσει δύσκολα μέχρι να αντικρίσουν το μωράκι τους.

Μπορεί να ψιλογκρινιάζω για τους εμετους, αλλά όπως λες και εσύ λουλουδιράκι μου, με κάνουν και νιώθω μια σιγουριά, πως πάνε καλά τα πράγματα και πως είναι ζωντανός ο μικρούλης, διαφορετικά δε ξέρω πως θα μπορούσα να διαχειριστώ τον μόνιμο φόβο ότι κάτι θα πάει στραβα..

Τώρα με αυτά που ξέρω και τον πόνο που βίωσα από την δική μου αλλά και από τις δικές σας ιστορίες, γιατί κάθε φορά που συμβαίνει κάτι κακό σε κάποια κοπέλα νιώθω ακριβώς το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι,

τώρα λοιπόν περιμένω και εγώ με την ίδια ανυπομονησία να μάθω για τις δικές σας νέες εγκυμοσύνες, και να ακούω για τους εμετούς τις αναγούλες και τις φουσκοκοιλίτσες σας:-D:grin::-DΠεριμένω πως και πως!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...