Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα..

Καταρχήν θα κάνω παρατήρηση στην Τουντς η οποία ευθαρσώς δηλώνει ότι έχει facebook και εμένα ακόμη δεν μου έχει κάνει πρόσκληση να γίνουμε φίλες... γιατί κυρία μου; σας έχω κάνει κάτι και δεν με παίζετε;;;; Απαιτώ να επανορθώσεις αμέσως και να διορθωθεί αυτή η αδικία....

Η περιγραφή για το δωμάτιό σας είναι όλα τα λεφτά.. Είμαι σίγουρη ότι είναι ένα πολύ όμορφο δωμάτιο φτιαγμένο με αγάπη και τρυφερότητα.. Η στιγμή που το κοριτσάκι σας θα έρθει και θα το γεμίσει είναι πολύ κοντά.. επιτέλους ήρθε η ώρα να το πιστέψεις..

Adnihor τελικά απ' ότι κατάλαβα στη μάχη με το δέντρο νικήτρια βγήκε η Ειρήνη σου; Αχ τι μας κάνουν αυτά τα σκατούλικα από τώρα..

Βελβετάκι τελικά η μικρή σου θα πάει κατευθείαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου να μας εκπροσωπήσει στην Άρση Βαρών... τροφαντούλα τροφαντούλα θα μας βγει... άντε με το καλό και μ' έναν πόνο όπως κι αν επιλέξεις να γεννήσεις..

Εγώ είμαι καλά.. Το σβκ πέρασα πολύ όμορφα.. πήγαμε και χθες τη βόλτα που μου είχε τάξει ο Δομνίνος.. είδα και θάλασσα, πήγαμε και για καφεδάκι με τους κουμπάρους μας και χορτάσαμε ο ένας την παρουσία του άλλου!

Δεν σκέφτομαι τίποτε... ούτε δίνω σημασία σε τίποτε.. άλλωστε μόλις 4 μερούλες είναι μέχρι την Παρασκευή!

Φιλάκια πολλά!

χαχαχα η μαχη ακομα μενεται κ θα συνεχισει φανταζομαι μεχρι το τελος των γιορτων.παρεπιπτοντος εισαι η μονη που της ειπες ειρηνη ολοι μαρια την φωναζουν

οσο για την τουντσ κ την γαιδουρια της σου στελνω πμ με το δικο μου φεις κ το ονομα της κιουριας να της κανεις αιτημα να δουμε θα σε δεχτει?χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κυρίες μου!!

πολύ μου αρέσει που αυτό το πονεμενο καφέ σφίζει από ζωή κ αέρα αισιοδοξίας!!

Βελβετάκι να σκέφτεσαι ότι ο κόσμος να χαλάσει ο ανδρούλης σου θα ναι εκεί μαζί σας !! Λίγο έμεινε κ μετά θα γυρίσετε οικογενειακώς στο σπιτάκι σας!!!

Ανδριανή τα δέντρα που κρέμονται από το ταβάνι τα χεις σκεφτεί?? Είναι μια λύση για να έχεις εναν μπελά λιγότερο (κ 2 τρύπες στο ταβάνι περισσότερες) :lol:

Τουντσινάκι να δωσεις 2 φιλάκια παραπάνω στην μικρη σου σήμερα από τις θείες του καφέ !

Λουλουντίρα μου πολύ καλά έκανες κ στόλισες !! Άντε κ του χρόνου να είστε καλά κ να απολαμβάνετε το στολισμένο σπιτάκι σας αγκαλιά με τα διδυμάκια σας (αφού το είπε η γκουρού του φλυτζανιού θα ισχύει)

την καλημέρα μου σε όλες!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

γεια σου genακι!!! Μα που πήγαν όλες?? :D Καλά είσαι?

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Louloudira γιατί δεν ήθελες να στολίσεις; Για ψυχολογικούς λόγους; Να ναι καλά η φίλη σου που σε απείλησε γιατί θα το έκανα εγώ κι ας είμαι κατά της βίας.. :-)

Και του χρόνου να στε καλά και με μια κοιλιά να που λες κι εσύ!!! Αν και πιστεύω ότι θα έχεις γεννήσει κι εσύ μέχρι του χρόνου.. Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει να σου πέσει η κοιλιά.. (Θα κάνεις δίδυμα δεν στο πα; Ω ναι!!! ) :wink:

Τελικά με το κολυμβητήριο τι έκανες; Πες μου ότι ξεκίνησες να ζηλέψω..

..............................................................................................

Όταν την πάρουμε σπίτι, θα σας δείξω φωτογραφίες της, γιατί αυτές που έχω (οι παράνομες) είναι με το καθετηράκι και δε θέλουμε να μας δείτε έτσι.. Έχουμε και το ψώνιο μας!! :wink:

........Σήμερα θα οδηγήσω πάλι μετά από τόσους μήνες.. Από 13/5 έχω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου! Άντε καλή αρχή!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Γειαααα!!!Καλή βδομάδαααα!!!!Ευχαριστώ tountsaki για τις ωραίες προβλέψεις!!!Μακάρι να ναι έτσι!!!!Αλλά εδώ δε μπορώ να κρατήσω ένα θα τα καταφέρω με δίδυμα λες???Μακάριιιιι γιατί δεν έχω και πολλά περιθώρια ηλικιακά!!Με βολευει το μια και έξω!!!!!

Κολυμβητήριο δε πήγα ακόμα αλλά περπατάω καθημερινα μια φανταστική διαδρομή σε λόφο με θέα όλη τη πόλη !!!!Γύρω στα 4 χλμ και ψιλοανηφόρα τα 2χλμ!!!Τέλεια!!!!

Καλή αρχή με το αυτοκινητάκι σου!!!Εγώ 2 μήνες δεν οδήγησα και μου φάνηκε παράξενο οταν ξαναοδήγησα!!

Φιλάκια στο tountsoulaki!!!!!

εγω λεω οτι θα χεις γεννησει ηδη κ δεν θα μπορεις να στολισεις.ας μιλησει κ η ειδικος παρακαλω!!!!κ τα χριστουγεννα του 2013 θα στολισεις το δεντρο κ μετα θα ουρλιαζεις ασε το δεντο κατωωωωωωωωωωω μην το τραβας παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυ θα πεσει κ θα χτυπησεις κ σιγα που θα σε ακουει το πιτσιρικι θα τραβαει τις μπαλες θα γεμιζει χρυσοσκονη κ μετα θα βαζει τα χερια στο στομα κ θα σου σηκονονται τα μαλλια ορθια!!

οπως καταλαβες σου περιγραφω την χθεσινη μου μερα που στολισα κ γω

τσακωνομουν με την μαρια οοοολη μερα το δεντρακι το καημενο μονο που δεν εβγαλε ποδια να φυγει!!!:lol::lol::lol:

χαχαχαχα και γω ονειρευόμουνα να στολίζω με το παιδί μου κάποια στιγμή!!!!Αμαν Ανδριαννή με προσγείωσες στη πραγματικότητα πολύ γλαφυρά!!!Μάλλον με καράβι με βλέπω που ειναι και πιο ελληνικό!!!!

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα..

Καταρχήν θα κάνω παρατήρηση στην Τουντς η οποία ευθαρσώς δηλώνει ότι έχει facebook και εμένα ακόμη δεν μου έχει κάνει πρόσκληση να γίνουμε φίλες... γιατί κυρία μου; σας έχω κάνει κάτι και δεν με παίζετε;;;; Απαιτώ να επανορθώσεις αμέσως και να διορθωθεί αυτή η αδικία....

Δεν σκέφτομαι τίποτε... ούτε δίνω σημασία σε τίποτε.. άλλωστε μόλις 4 μερούλες είναι μέχρι την Παρασκευή!

Φιλάκια πολλά!

Δομνίνα συμφωνώ μαζί σου!!!!Θέλω και γω να σας δω στο facebook!!!!Οσο και αν φαίνεται περίεργο σας νοιώθω .......κολλητές!!!!!Οποια θέλει περιμένω !!!!Στείλτε μου πμ!!!Γιούπι!!!

Δομνινάκι 4 μερούλες μείνανε!!!Σε σκέφτομαι πολύ και σου στέλνω μια αγκαλιά!!!

Ρενιτάκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!!Δίκιο έχεις δε μπορούμε να πάμε κόντρα στην γκουρού tounts!!!Respect!!!

Καλή βδομάδα σε όλες και φιλιά!!!

Κοριτσια καλησπέρα!!!!!

χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε!!!

μόλις έφτιαξα τα μελομακάρονά μου και μοσχομυρίζει το σπίτι!!!

αχ, πόσο μου αρέσουν οι γιορτές!!!

βέβαια θα μου αρέσουν περισσότερο την πρωτοχρονιά που θα είμαστε βόρεια ελλάδα στους γονείς μου και θα κάνει κρύυυοοο και αν μας κάνει την χάρη μπορεί να ρίξει και κανένα χιονάκι;););)

Βελβετάκι, μη μου ανησυχείς με τα όνειρα, θα τα κανονίσεις εσύ με την μπεμπούκα σου να αριβάρει όταν θα ειναι και ο μπαμπάκας στη αθήνα;)όλα καλά θα πάνε, η μανούλα σου είναι μακριά?πάντως αφού έχεις καλή πεθερά και καλή παρέα μην αγχώνεσαι, απόλαυσε τις τελευταίες κλοτσίες της μπέμπας από μέσα:-):-):-)

Τουνσάκι, λογικό να σπάς και εσύ κάποιες στιγμές, αλλά μην το κάνεις και συνήθεια!!!η μπεμπου-ραλλού είναι όοοολη δικιά σου και δεν σου την παίρνει κανείς!!!!!!!!!!:-D:grin::-Dκαι είναι και φαγανή και θα τα πάρει αμέσως όοοολα τα γραμμάρια που χρειάζεται:wink:

HDfQp3.png

Κοριτσια καλησπέρα!!!!!

χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε!!!

μόλις έφτιαξα τα μελομακάρονά μου και μοσχομυρίζει το σπίτι!!!

αχ, πόσο μου αρέσουν οι γιορτές!!!

βέβαια θα μου αρέσουν περισσότερο την πρωτοχρονιά που θα είμαστε βόρεια ελλάδα στους γονείς μου και θα κάνει κρύυυοοο και αν μας κάνει την χάρη μπορεί να ρίξει και κανένα χιονάκι;););)

Βελβετάκι, μη μου ανησυχείς με τα όνειρα, θα τα κανονίσεις εσύ με την μπεμπούκα σου να αριβάρει όταν θα ειναι και ο μπαμπάκας στη αθήνα;)όλα καλά θα πάνε, η μανούλα σου είναι μακριά?πάντως αφού έχεις καλή πεθερά και καλή παρέα μην αγχώνεσαι, απόλαυσε τις τελευταίες κλοτσίες της μπέμπας από μέσα:-):-):-)

Τουνσάκι, λογικό να σπάς και εσύ κάποιες στιγμές, αλλά μην το κάνεις και συνήθεια!!!η μπεμπου-ραλλού είναι όοοολη δικιά σου και δεν σου την παίρνει κανείς!!!!!!!!!!:-D:grin::-Dκαι είναι και φαγανή και θα τα πάρει αμέσως όοοολα τα γραμμάρια που χρειάζεται:wink:

μπορειτε να με παρετε κ μενα μαζι παρακαλω σε μια γωνιτσα θα καθομαι δεν θα ενοχλησω καθολου!!!αλωστε μην ξεχνας ολες οι σταρ χρειαζονται μια αμπιγιεζ μαζι τους χαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Ανδριανή και του χρόνου!! Στο στόλισμα αναφέρομαι.. όσο και να γκρινιάζεις, είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που περιγράφεις!!! Του χρόνου πρώτα ο θεός, θα γκρινιάζω κι εγώ :-)

Όσο για τη γέννα, δε νομίζω ότι ξεχνιέται ποτέ!! Για πάντα θα τις θυμόμαστε αυτές τις στιγμές..

Σχετικά με το ξενύχτι που με περιμένει, είμαι ενήμερη, αλλά στην πράξη σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο.. Εδώ μαζί θα το περνάμε.. Θα σας γράφω απελπισμένη και θα με παρηγορείτε!! :wink:

Δομνίνα εγώ δεν καταδέχομαι; Με κατηγορείς αδίκως!!! Δεν πολύ μπαίνω στο fb υπό κανονικές συνθήκες... Τώρα με την εγκυμοσύνη όμως του δωσα και κατάλαβε.. Αφού σου στειλε η Ανδριανή το όνομά μου, δεν στο ξαναστέλνω.. Ανδριανήηηηηη στείλε και στη Louloudira εντάξει;;;

Δομνίνα πολύ χαίρομαι που αφήνεις το χρόνο να κυλάει όμορφα και δεν αγχώνεσαι.. Την καλύτερη δουλειά κάνεις.. Αν και αντί να βγαίνεις να βλέπεις θάλασσα (φέτος δεν την έχω δει καθόλου!!! Ζηλέυωωωω!!!) θα πρεπε να έρθεις να βάλεις κι εσύ κανένα χεράκι.. Τόσες δουλειές είχα εδώ.. Αλλά τέλος πάντων.. Ο μπόμπιρας στην κοιλιά έχει πρωτεραιότητα!! :wink:

Καλημέρα Τζένη!!!

Ρενίτα τώρα που την παίρνω αγκαλιά και την ταίζω κιόλας, μπορώ να της δίνω όσα φιλιά θέλω.. Της έχω κατσιάσει τα μαλλάκια της!!! Στο κεφαλάκι τη φιλάω και στα χεράκια!!! Χθες έφτασε τα 1920γρμ και έφαγε 45ml.. τέλειαααα!!!!!

Louloudira το περπάτημα που κάνεις, θα σε βοηθήσει στην κύηση με τα δίδυμα.. Θα δεις!!! Δεν έχω καταλήξει ακόμα στα φύλα.. Νομίζω θα ναι δύο κοριτσάκια ή ένα κι ένα.. Πάντως δύο αγοράκια δεν θα ναι σίγουρα..

Πλάκα πλάκα χθες, την ώρα που είχα αγκαλιά τη μικρή μου, διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι είναι ακριβώς έτσι όπως την είχα ονειρευτεί πριν μείνω έγκυος.. Ελπίζω οι προβλέψεις μου να πιάνουν σε όλες σας και όχι μόνο σε μένα.. Οχι τίποτα άλλο... Θα με κυνηγάτε!! Και τώρα που θα με ξέρετε και από το φατσοβιβλίο, την έβαψα κανονικά !! :-)

Sosad και του χρόνου τα μελομακάρονα!!!! Να τα πλάσετε μαζί με τον ηλιοκαμένο εύχομαι και να στείλετε και λίγα από δω, γιατί οι μοντέρνες νύφες δεν κάνουν παραδοσιακά γλυκά.. ή τα αγοράζουν, ή τα στέλνει η πεθερά τους!!! :wink: Από αναγούλες πώς πας;

Πήγαμε χθες με τον Τούντσο σε μια παιδίατρο εδώ κοντά, τη γνωρίσαμε και της ζητήσαμε να μας αναλάβει.. Καλή φαίνεται! Είδαμε τη μπεμπού και τις τρεις φορέςπου είχε επισκεπτήριο, πήγα ΄το πρωί και σε κάτι εξωτερικές δουλειές και το βράδυ ήμουν πτώμα.. Έκανα και εμετό για να μη ξεχνιόμαστε.. Από σήμερα θα ξεκινήσω βιταμίνες γιατί με αιματοκρίτη 30 δεν θα την παλέψω τώρα που θα ρθει και η μπέμπα.. Πρέπει να στηλωθώ άμεσα!!!

λουλουδιρα μου λυπαμε αν σε προσγειωσα ανωμαλα αλλα δυστηχως ετσι ειναι εχουν πιαστε τα χερακια μου κ εχει βραχνιασει η φωνη μου χθες πηγαμε για καφε κ μας ακουσε οοολη η καφετερια ηθελε να φαει το μπισκοτακι που σερβιρουν τον καφε λεω δεν παει στο καλο ας της το δωσω κ θα την προσεχω να μην πνιγει το σαλιωνει καλα καλα κοβει το μισο κομματι μεσα στο στομα κ πισω εχωνε κ το αλο να προσπαθω να το βγαλω απο το στομα της κ αυτη να κανει σαν γουρουνι που το σφαζουν να τεντωνει το σωμα της σανιδα να κοκκινιζει κ γω να λεω θεε μου δωσε μου δυναμη να μην το σφαλιαρωσω κ μετα της εδωσε ο μπαμπας της αλο μπισκοτο κ υσηχασε κ με κοπανησε κ με το χερι που κρατουσε το μπισκοτο εχεις να πεις κατι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τουντσακι ειμαι λιγο βαρατε με κ ας κλαιω εχω περασει αγριες καταστασεις με την μικρη κ οτι κ αν μου κανει το καταπινω κ μερικες φορες χαιρομαι κιολας να κανει σαν κακομαθημενο ετσι ξερω οτι το παιδι μου ειναι σαν ολα τα αλλα αλο αν σπανε τα νευρα μου αχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τουντσακι οσο την ειχαμε στην θερμοκοιτιδα μας ελεγαν μην την ακουμπατε καθλου μονο στο σεντονακι που την ειχαν τυλιγμενη κ δεν μπορουσα να το φιλισω κ φοβομουν οταν ηρθαμε σπιτι ομως ............................του ρουφιξα το μεδουλι που λεμε.

μπορει να εχει ζορι το να μεγαλωνεις ενα μωρο ειδικα αν ειναι το πρωτο γιατι εχεις αγνοια κ λες το κανω σωστα?κ αν οχι ?ουφ τι κανω τωρα? κ αλλα τετοια .

σταστιτικα ομως ολες μετα την γεννα θελουν κ αλο εγω λεω απο καλοκαιρακι πρωτα ο θεος γιατι μην ξεχναμε οτι δεν ερχεται οποτε το θελουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Αυτή είναι η μαγεία της ζωής.. Και μαγεία χωρίς δυσκολία δεν είναι μαγεία!! Και φυσικά το κορίτσι σου είναι σαν όλα τ άλλα και φυσικά θα κάνεις κι άλλο (κοριτσάκι).. Και μετά κι άλλο (αγοράκι) - (τα παμε αυτά!!) Και λέγε εσύ καλοκαιράκι.. Την άνοιξη θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!! ;)

Εγώ θα απολαμβάνω όσο γίνεται τη μπεπού μου γιατί για άλλο δεν με παίρνει.. Δεν θέλω κιόλας να ξαναμπω σε τέτοια διαδικασία.. Έκλεισα και τα 37 πια... Άλλωστε από τα νιάτα μου, ένα κοριτσάκι ήθελα.. Έχω και την ανηψιά από κάτω και θα έχει παρέα!! Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με την έκβαση των πραγμάτων.. Θα ήθελα βέβαια πολύ να την προλάβαινε κι ο μπαμπάς μου, αλλά έδωσε την ευχή του πριν φύγει και νομίζω και ότι με βοήθησε από κει πάνω να φτάσω ως την 33η εβδομάδα.. Με πήραν τα ζουμιά πάλι.. Πάω να ετοιμαστώ να βγω να αγοράσω κανένα μπιμπερό και άλλη ώρα οι συγκινήσεις εεε; :rolleyes:

Καλημέρα σε όλες!! Και χρόνια πολλά στους Νικούς και στις Νίκες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...