Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Σίγουρα έχετε ξεχυθεί στους δρόμους για καφέ και ψώνια.. όπως κι εγώ άλλωστε.. πήρα δυο ζευγάρια παπούτσια, ο Δομνίνος ένα ζευγάρι μποτάκια (για τη γιορτή του), αλλάξαμε λάδια στο αυτοκίνητο, πήγαμε σούπερ και τώρα γυρίσαμε σπιτάκι.. Θα φάμε κάτι ελαφρύ γιατί το βράδυ περιμένουμε παρεούλα.. θα κοιμηθούμε και θα ξυπνήσουμε φρέσκοι - φρέσκοι..

Είμαι καλά και η διάθεση ανεβασμένη..

Τουντσάκι μου σε καταλαβαίνω απολύτως.. κι εγώ αν είχα μωράκι στη θερμοκοιτίδα θα ήθελα να μου στρώνουν χαλάκι να κοιμάμαι εκεί.. τι να κάνουμε όμως.. για το καλό το δικό τους πρέπει να ξεκουράζονται και οι γονείς τους..

Ανδριανή μου τα μωρά έχουν ένστικτο.. όπου με βρει μωρό κατευθείαν πάνω μου έρχεται.. και εννοείται ότι δεν λέω ποτέ όχι.. τρελλαίνομαι να παίζω και να ασχολούμαι μαζί τους..

Ελπίζω πολύ σύντομα να έχω κι εγώ ένα δικό μου..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Σίγουρα έχετε ξεχυθεί στους δρόμους για καφέ και ψώνια.. όπως κι εγώ άλλωστε.. πήρα δυο ζευγάρια παπούτσια, ο Δομνίνος ένα ζευγάρι μποτάκια (για τη γιορτή του), αλλάξαμε λάδια στο αυτοκίνητο, πήγαμε σούπερ και τώρα γυρίσαμε σπιτάκι.. Θα φάμε κάτι ελαφρύ γιατί το βράδυ περιμένουμε παρεούλα.. θα κοιμηθούμε και θα ξυπνήσουμε φρέσκοι - φρέσκοι..

Είμαι καλά και η διάθεση ανεβασμένη..

Τουντσάκι μου σε καταλαβαίνω απολύτως.. κι εγώ αν είχα μωράκι στη θερμοκοιτίδα θα ήθελα να μου στρώνουν χαλάκι να κοιμάμαι εκεί.. τι να κάνουμε όμως.. για το καλό το δικό τους πρέπει να ξεκουράζονται και οι γονείς τους..

Ανδριανή μου τα μωρά έχουν ένστικτο.. όπου με βρει μωρό κατευθείαν πάνω μου έρχεται.. και εννοείται ότι δεν λέω ποτέ όχι.. τρελλαίνομαι να παίζω και να ασχολούμαι μαζί τους..

Ελπίζω πολύ σύντομα να έχω κι εγώ ένα δικό μου..

Σας φιλώ όλες!

θα εχεις θα εχειςαφου το ειπε το μεντιουμ!!!!

παντως εχεις δικιο σε αυτο που λες τα μωρα εχουν ενστικτο πηγα τις προαλλες να κανω παπ κ στο ιατρειο (που ειναι να υπενθυμισω κεντρο εξωσωματικης)κ ηταν εκει μια γυναικα που τις εδιναν οδηγιες για τα φαρμακα κ με το που την βλεπει η μαρια μου φυγε απο τα χερια για να παει στην αγκαλια της η γυναικα ηθελε να φυγει κ η μαρω δεν την αφηνε κ δεν ηθελε να ερθει σε μενα εκατσε ποση ωρα η κοπελα για να μην κλαιει η μαρια ενω στην κοπελα που εχει στην γραμματεια ουτε που την κοιταγε κ οταν πηγε να την παρει αγκαλια της εριξε κ αυτης μια χαστουκα ρεζιλι με εκανε το παλιοτσουπο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Τζενάκι μου γλυκό... σ' ευχαριστώ τόσο πολύ και για τη σκέψη και για την πράξη.. είναι τόσο σπάνιο ένας "άγνωστος" στην κυριολεξία άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο για κάποια κοπέλα που δεν έχει δει ποτέ από κοντά..

Καστανόξανθη είναι η αδερφή μου.. και επειδή την έχω το γούρι μου και μένει στην Πάτρα λες να βγει και το δικό σου όνειρο πραγματικότητα; Σου υπόσχομαι πάντως ότι αν με το καλό είμαι έγκυος θα έρθω το συντομότερο να σε δω κι από κοντά!

Εγώ έχω πολύ κοντό μαλλί βαμμένο κόκκινο... το λατρεύω αυτό το χρώμα!:lol:

Δομνινακι ισως αυτοι που ειναι κοντα μας δεν μπορουν πολλες φορες να καταλαβουν την ψυχολογια μας..ειδικα τα αρσενικα που δεν μπαινουν ποτε σε διαδικασιες που μπαινουμε εμεις..τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση.

αλλα ασχετα απο αυτο..κ εγω δεν μπορω να μιλησω παραδειγμα σε μια φιλη μου γιατι ξερω οτι μεσα της θα λεει...ωχου και δε με νοιαζει....

ξερω οτι εδω μεσα θα βρω δυο λογια παρηγοριας..

εγω σου αναψα ενα κερι,με την ελπιδα οτι του χρονου τετοια μερα θα ερθεις με το παιδι σου να αναψετε μαζι ενα κερακι..

η αδελφη σου φοιτητρια ειναι;εσυ μενεις Αθηνα;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω σου αναψα ενα κερι,με την ελπιδα οτι του χρονου τετοια μερα θα ερθεις με το παιδι σου να αναψετε μαζι ενα κερακι..

η αδελφη σου φοιτητρια ειναι;εσυ μενεις Αθηνα;

Ελπίζω κι εγώ του χρόνου να είμαι σε θέση να έρθω με το παιδί μου στη γιορτή του Αγ. Ανδρέα να ανάψω κεράκι..

Η αδερφή μου είναι αρραβωνιασμένη στην Πάτρα και τα τελευταία 2 χρόνια μένει μόνιμα..:lol: Εγώ ναι, μένω Αθήνα..

L2qIp2.png

πάλι στις 6 σηκώθηκα και έβαλα πλυντήρια! Όσο νυχτερινό ρεύμα δεν είχα εκμεταλλευτεί τόσα χρόνια, θα το εκμεταλλευτώ αυτές τις μέρες.. :wink:

Προχώρησαν πολύ οι δουλειές μου χθες, αλλά και σήμερα θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι!

Το παιδικό καθαρίστηκε με ατμοκαθαριστή, αφού μπήκαν τα κουρτινόξυλα και στρώθηκε και η μοκέτα, η οποία παρόλη την απόστασή μου από τα πράγματα (την παρήγγειλα μέσω ίντερνετ όσο ήμουν κάτω) είναι ακριβώς ίδιο χρώμα με τον τοίχο. Για να καταλάβετε, είναι όλο το δωμάτιο λευκό και ο ένας τοίχος και η μοκέτα, έντονο φούξια. Η κουρτίνα είναι λευκή με λουλουδάκια σε διάφορα χρώματα.. Μόλις τη ράψει η μητέρα μου και την κρεμάσουμε, θα ανεβάσω φωτό να δείτε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο!

Στο άλλο δωμάτιο, (εργαστήριο-πλυσταριό), μπήκαν τα ράφια (είχαν βγει γιατί βάφτηκε) και τα κτοποιήθηκαν όμορφα και η σιδερώστρα και το στεγνωτήριο και το σίδερο και η απλώστρα! Αλλά θα ξανάρθει η κυρία σήμερα για καθάρισμα γιατι δεν προλάβαμε να καθαρίσουμε εκεί.. Στόλισα και 5 πράγματα χριστουγεννιάτικα..

Φυσικά πήγαμε και στη μπεμπού μας.. Πήρε 20γρμ, τρώει πια 30ml κάθε 2 ώρες, ανοίγει τα ματάκια της και της πείραζα τη μυτούλα και γελούσε!!! Μου είπε μια μαία ότι υπάρχουν κάτι μικροσκοπικά τσιμπηδάκια για μαλλιά και σκέφτομαι από βδομάδα που θα μου επιτραπεί να οδηγώ πάλι, να πάω να βρω ώστε να της τα φορέσω όταν βγούμε.. για τη φωτογράφηση!!! :-) Κορίτσια έχει πολύ μαλλί!! Δεν φαντάζεστε πόσο!!! Τσάμπα νομίζατε τους έκανα τόσους εμετούς;

Η ζυγαριά μου πέφτει κάθε μέρα. Είμαι πια συν9 κιλά, παρόλες τις σοκολάτες που καταβροχθίζω.. Εντάξει ξέρω ότι κάποια στιγμή η κατιούσα θα σταματήσει.. Εεε τότε θα κόψω κι εγώ τις σοκολάτες :-) Και η κοιλιά μου μίκρυνε κατά πολύ.. Η κυτταρίτιδα που είχε εμφανιστεί έφυγε όλη και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα! Από ενέργεια, καλά πάμε. Σήμερα θα πιω και το τελευταίο χάπι απογαλακτισμού που φέρνει ζαλάδες και ανακατοσούρες και θα μου μείνει μόνο το σίδηρο!! Φτου φτου!!! Σε λίγες μέρες, που θα ρθει και η μπουμπού θα είμαι πανέτοιμη να αναλάβω!!

Πάω να βάλω το στεγνωτήριο και να αρχίσω δουλίτσες μέχρι να έρθει η κυρία.. Θα κάνω και μποτέ σήμερα, αφού η μικρή ανοίγει τα μάτια της, ας είμαι όμορφη!! :-) Δε νομίζω να με βλέπει, αλλά δεν πειράζει!!! :tongue:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

πάλι στις 6 σηκώθηκα και έβαλα πλυντήρια! Όσο νυχτερινό ρεύμα δεν είχα εκμεταλλευτεί τόσα χρόνια, θα το εκμεταλλευτώ αυτές τις μέρες.. :wink:

Προχώρησαν πολύ οι δουλειές μου χθες, αλλά και σήμερα θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι!

Το παιδικό καθαρίστηκε με ατμοκαθαριστή, αφού μπήκαν τα κουρτινόξυλα και στρώθηκε και η μοκέτα, η οποία παρόλη την απόστασή μου από τα πράγματα (την παρήγγειλα μέσω ίντερνετ όσο ήμουν κάτω) είναι ακριβώς ίδιο χρώμα με τον τοίχο. Για να καταλάβετε, είναι όλο το δωμάτιο λευκό και ο ένας τοίχος και η μοκέτα, έντονο φούξια. Η κουρτίνα είναι λευκή με λουλουδάκια σε διάφορα χρώματα.. Μόλις τη ράψει η μητέρα μου και την κρεμάσουμε, θα ανεβάσω φωτό να δείτε το αποτέλεσμα ολοκληρωμένο!

Στο άλλο δωμάτιο, (εργαστήριο-πλυσταριό), μπήκαν τα ράφια (είχαν βγει γιατί βάφτηκε) και τα κτοποιήθηκαν όμορφα και η σιδερώστρα και το στεγνωτήριο και το σίδερο και η απλώστρα! Αλλά θα ξανάρθει η κυρία σήμερα για καθάρισμα γιατι δεν προλάβαμε να καθαρίσουμε εκεί.. Στόλισα και 5 πράγματα χριστουγεννιάτικα..

Φυσικά πήγαμε και στη μπεμπού μας.. Πήρε 20γρμ, τρώει πια 30ml κάθε 2 ώρες, ανοίγει τα ματάκια της και της πείραζα τη μυτούλα και γελούσε!!! Μου είπε μια μαία ότι υπάρχουν κάτι μικροσκοπικά τσιμπηδάκια για μαλλιά και σκέφτομαι από βδομάδα που θα μου επιτραπεί να οδηγώ πάλι, να πάω να βρω ώστε να της τα φορέσω όταν βγούμε.. για τη φωτογράφηση!!! :-) Κορίτσια έχει πολύ μαλλί!! Δεν φαντάζεστε πόσο!!! Τσάμπα νομίζατε τους έκανα τόσους εμετούς;

Η ζυγαριά μου πέφτει κάθε μέρα. Είμαι πια συν9 κιλά, παρόλες τις σοκολάτες που καταβροχθίζω.. Εντάξει ξέρω ότι κάποια στιγμή η κατιούσα θα σταματήσει.. Εεε τότε θα κόψω κι εγώ τις σοκολάτες :-) Και η κοιλιά μου μίκρυνε κατά πολύ.. Η κυτταρίτιδα που είχε εμφανιστεί έφυγε όλη και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα! Από ενέργεια, καλά πάμε. Σήμερα θα πιω και το τελευταίο χάπι απογαλακτισμού που φέρνει ζαλάδες και ανακατοσούρες και θα μου μείνει μόνο το σίδηρο!! Φτου φτου!!! Σε λίγες μέρες, που θα ρθει και η μπουμπού θα είμαι πανέτοιμη να αναλάβω!!

Πάω να βάλω το στεγνωτήριο και να αρχίσω δουλίτσες μέχρι να έρθει η κυρία.. Θα κάνω και μποτέ σήμερα, αφού η μικρή ανοίγει τα μάτια της, ας είμαι όμορφη!! :-) Δε νομίζω να με βλέπει, αλλά δεν πειράζει!!! :tongue:

Καλημέρα σε όλες!!!!

μαμα θα τσακωθουμε επειδη δηλ ειμαστε μικροκαμωμενες νομιζεις δεν βλεπουμε οταν μας περνεις αγκαλια?φυσικα κ σε βλεπουμε μα πανω απο ολα σε μυριζουμε κ γνωριζουμε την μυρωδια σου θα σε ξεχωριζαμε αναμεσα σε χιλιαδες αγκαλιες η δικη σου ειναι πιο τρυφερη κ πιο απαλη , νιωθω πολλα συναισθηματα καθως με αγγιζεις , μαρεσει να με κρατας αγγαλια και να κοιμαμαι .............γιαυτο φροντισε να φιαξεις το μαλλι που ειναι αφανα βγαλε κανα φρυδι κ βαλε μια ενυδατικη ελεος!!!!!!! κ γω μωρακι ειμαι κ τρομαζω............χαχαχαχαχχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μπραβο Τουντσακι, ωραια νεα μας ειπες. Προχωρανε μια χαρα οι δουλειες σου. Αντε με το καλο να την υποδεχθειτε στο σπιτακι σας.

Εμεις τελικα πηγαμε στον γιατρο χθες. Η μπουμπου ειναι τεραστια.... 3400 μας την υπολογισε.

Θα περιμενουμε μεχρι 38 εβδομαδες και αν δεν βγει απο μονη της, θα παω μαλλον για καισαρικουλα γιατι μεχρι τοτε λεει θα εχει φτασει τα 4000 κιλα και θα ειναι πολυ μεγαλο μωρο. Εχω και το διαφραγμα και ολα τα σχετικα με μυωπιες και τετοια, οποτε ισως ειναι καλυτερα λεω εγω τωρα...για να μην ταλαιπωρησω την μητρα μου και γενικα εμενα με εναν φυσιολογικο τοκετο και ενα τοσο μεγαλο μωρο. Τεσπα... οταν ερθει εκεινη η ωρα, ο γιατρος θα το κρινει.

Παρακαλαω ρε κοριτσια σημερα, αυριο να με πιασουν πονοι ή να σπασουν τα νερα.... Ο γιατρος ειπε παντως οτι το μωρο ειναι ψηλα ακομα..... Ειμαι και μακρια απο τους δικους μου και το σπιτακι μου... βλεπω και τον καλο μου καθε ΣΚ και χθες με πιασανε τα κλαματα... Φταινε και οι ορμονες.... Α να χαθω, τωρα στο τελος λυγισα μου φαινεται. Ψυχολογια χαλια...

Ανδριανή...Μ έκανες και γέλασα πολύ!!!! χα χα χα χα χα.. Λες έτσι να σκέφτεται μια σταλιά μπεμπούκα;;; Εντωμεταξύ έπεσες μέσα στο μαλλί αφάνα και στο φρύδι.. (ξέχασα ότι με έχεις δει στο fb).. Τα πιάνω κοτσίδια αλλά και πάλι οι μαίες μου κάνουν παρατήρηση! "Να τα πιάνετε τα μαλλιά σας" λένε.. Και στον άντρα μου είπανε να ξυρίσει το μούσι.. Είμαστε μαλλιαροί κι οι δυο! Είχε να μοιάσει το παιδί!!! :wink:

Πήρε άλλα 40γρμ σήμερα.. Φτάσαμε τα 1900γρμ (γεννήθηκε 1990, έχασε 200γρμ και τώρα αρχίσαμε να παίρνουμε πάλι..:-) ) Ψήλωσε και ένα πόντο!!! Από 42εκ, πήγε 43!!! Μακάρι να ψήλωνα κι εγώ κανένα ποντάκι που είμαι κολλημένη στο 1.58 τόσα χρόνια.. :-)

Velvet σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Ανυπομονείς να την αγκαλιάσεις, εχεις κουραστεί και τόσους μήνες με την αγωνία, μένεις και με την πεθερά (όσο καλή και να ναι, δεν παύει να είναι πεθερά!! :wink: ), αγωνιάς και για τον τοκετό, είναι κι οι ορμόνες όπως πολύ σωστά λες....

Αλλά πίστεψέ με, θα περάσει γρήγορα ο καιρός και δεν θα θυμάσαι τίποτα από όλα αυτά. Όσο για τον τοκετό, είτε καισαρική είτε φυσιολογικός, δεν είναι τίποτα!!! (έχω περάσει κι απ΄τα δυο!) Τίποτα σου λέω! (εννοείται με επισκληρίδιο βέβαια)..Προτιμώ την καισαρική από άποψη χρόνου και επειδή δεν ταλαιπωρείται η μήτρα κι ο τράχηλος καθόλου! Απλώς μετά τον φυσιολογικό μπορείς να φας, ενώ μετά την καισαρική πάει το στομάχι σου στην πλάτη :-) Όσο για τους πόνους, τα ράμματα είναι ράμματα. Προσωπικά τα προτιμώ στην κοιλιά από κει κάτω. Όπως και να χει πάντως, μιλάμε για λίγες μερούλες ταλαιπωρίας και μετά ... ευτυχίαααα!!!!! :D

Χαλάλι!!!!!!!!!

Γεια σας και από μένα!!!!!Blue Velvet με το καλό να έρθει η μπουμπού σου !!!Μη το βάζεις κάτω βρε , έφτασε η μεγάλη στιγμή!!!!!Σε λίγες μέρες θα τη πάρεις μαζί σου στο σπιτάκι της με τον αντρούλη σου!!!!

Tountsaki καλά σε έχω στο νου μου με κοτσίδια οπως η τρελοκοτσιδού στη φωτό προφίλ σου!!!!Για άβγαλτο φρύδι δε σ'εχω όμως !!!Τόσο καιρό ξάπλα θα πρέπει να τα χες μαδήσει τα φρύδια σου!!!Καλέ πόσο μαλλί έχει η μπεμπούλα??Αχ οταν βλέπω νεογέννητα με πολύ μαλλί ξετρελλαίνομαι!!!Μελαχρινούλα είναι??Θυμάμαι μια φορά σε ενα μαιευτήριο ειχα δει ενα αγοράκι με πολύ κοκκινο μαλλι και η μαμα του το λεγε καροτάκι!!!!Πολύ πλάκα!!!!!

Εγώ στόλισα σήμερα κορίτσια μετά από προτροπή μιας πολυ καλής μου φίλης (γεια σου Ειρηνάκι)που με εκβίασε σχεδόν οτι θα ερθει να με δειρει αν δε στολισω!!!!Τελικά το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι ως τις τελευταίες γιορτές που θα κάτσουμε ρομαντικά με τον άντρα μου μπροστά στο τζάκι καθώς τα λαμπιόνια θα αναβοσβηνουν φτιάχνοντας γιορτινη ατμόσφαιρα!!!!Του χρόνου δε θα μπορώ καλέ θα χω μια κοιλιά να!!!!!!!!!!

Ολο στο φόρουμ θα μαι με τις συναδέλφισες γκαστρούλες!!!!Ειρηνη,Χρυσα,Ανδριαννη,Τζένη , Ρενίτα κτλ .Η Δομνίνα θα χει γεννήσει ήδη !!!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!!

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Τουντσακι μεγαλωνει σιγα -σιγα το μαναρακι σου. Συνεχιζουν να την ταϊζουν με σωληνακι ή ξεκινησαν μπιμπερο? Στα ποσα γραμμαρια σας εχουν πει οτι θα την παρετε σπιτι ειπαμε?

Τα ανηψακια μου που ηταν διδυμακια, το ενα απο τα δυο γεννηθηκε 1900 γραμμαρια και χρειαστηκε να κατσει μια εβδομαδα θερμοκοιτιδα, οχι οτι ειχε κατι, αλλα περισσοτερο γιατι δεν μπορουσαν να το ταϊσουν λογω μεγεθους και κυριως για προληπτικους λογους. Τον πηραν σπιτι 2000 κιλα ακριβως. Ο αλλος ειχε γεννηθει 2200 και καθησε θερμοκοιτιδα 2 μερουλες. Πηγε κατευθειαν σπιτι.

Με την πεθερα δεν εχω προβλημα... ειναι πολυ καλη και τα περναμε ζαχαρη. Εχω και τα ανηψακια εδω και ολα καλα. Σημερα εφυγε παλι ο καλος μου για το νησι. Το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι μολις εφτασε στο νησι μου εσπασαν τα νερα και πως δεν ειχε μετα πλοιο για δυο μερες για να επιστρεψει Αθηνα..... Αυτος ειναι ενας απο τους φοβους μου... μην τυχει και δεν ειναι εδω την στιγμη που γενναμε...

Διαφημίσεις

Louloudira γιατί δεν ήθελες να στολίσεις; Για ψυχολογικούς λόγους; Να ναι καλά η φίλη σου που σε απείλησε γιατί θα το έκανα εγώ κι ας είμαι κατά της βίας.. :-)

Και του χρόνου να στε καλά και με μια κοιλιά να που λες κι εσύ!!! Αν και πιστεύω ότι θα έχεις γεννήσει κι εσύ μέχρι του χρόνου.. Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει να σου πέσει η κοιλιά.. (Θα κάνεις δίδυμα δεν στο πα; Ω ναι!!! ) :wink:

Τελικά με το κολυμβητήριο τι έκανες; Πες μου ότι ξεκίνησες να ζηλέψω..

Όντως κάπως έτσι όπως είναι το avatar είμαι. Κάνω και κοτσιδάκια (η γερομπισμπίκω!!). Τα φρύδια μου πρέπει να τα βγάζω κάθε μέρα για να βλεπομαι και αυτές τις μέρες που στο σπίτι γινόταν χαμός, βαριόμουν να ασχοληθώ και με αυτό... Αλλά εντάξει.. Επανήλθα στα ανθρώπινα πρότυπα :-) Η μπεμπού είναι μαλλιαρή πολύ και μελαχροινή!! Αν φορούσε και σκουλαρίκια, θα ήταν ίδια με μένα την εποχή που είχα κοντά μαλλιά.. Κι ας λέει ο Τούντσος ότι μοιάζει σε κείνον περισσότερο.. Δεν ξέρει τι του γίνεται.. :-)

Όταν την πάρουμε σπίτι, θα σας δείξω φωτογραφίες της, γιατί αυτές που έχω (οι παράνομες) είναι με το καθετηράκι και δε θέλουμε να μας δείτε έτσι.. Έχουμε και το ψώνιο μας!! :wink:

Velvet να σκέφτεσαι το σενάριο που σε βολεύει. Θα σε πιάσουν οι πόνοι το Σάββατο που θα ναι εδώ ο velvetος και όλα θα πάνε τέλεια!! Τι τα θες τα πλοία και τα μπλέκεις στην ιστορία;

Η μπεμπού γεννήθηκε 1990γρμ, έχασε τις πρώτες μέρες 200γρμ και τώρα άρχισε να παίρνει πάλι και φτάσαμε τα 1900. Όταν πάει 2200 θα μας τη δώσουν, αρκεί να έχει κλέισει την 35η εβδομάδα (την Πέμπτη την κλείνουμε).. ¨Εχει αρχίσει και τρώει με μπιμπερό, αλλά όχι όλα τα γεύματά της. Δύο γεύματα την ημέρα με μπιμπερό και τα υπόλοιπα με καθετηράκι. ΚΟυράζεται με το μπιμπερό και μπορεί να χάσει βάρος και δεν το θέλουμε..Ξεκινήσαμε με 5ml κάθε δυο ώρες και τώρα φτάσαμε τα 40!! Δόξα τω Θεώ μια χαρά πάει!!! Χθες βέβαια λύγισα κι έκλαψα όταν της έλεγα καληνύχτα, αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν πρέπει να είμαι αχάριστη!

Σήμερα θα οδηγήσω πάλι μετά από τόσους μήνες.. Από 13/5 έχω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου! Άντε καλή αρχή!!! Θα πάω τράπεζα και αν προλάβω, θα πάω να αλλάξω και κάτι δώρα της μπεμπούκας.. Χρειάζομαι και άνετες, ανατομικές παντόφλες, γιατί άρχισα ξαφνικά να περπατάω μετά από τόσο καιρό ξάπλας και υποφέρω με τις παντόφλες μπαλαρίνες που έχω..

Πάω πρώτα κάτω όμως στης μαμάς για καφέ. Έχει καλέσει τις γειτόνισσες να μου ευχηθούν..Αυτή τη φορά θα είμαι καθιστή και όχι ξαπλωμένη στον καναπέ!! :wink:

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Γεια σας και από μένα!!!!!Blue Velvet με το καλό να έρθει η μπουμπού σου !!!Μη το βάζεις κάτω βρε , έφτασε η μεγάλη στιγμή!!!!!Σε λίγες μέρες θα τη πάρεις μαζί σου στο σπιτάκι της με τον αντρούλη σου!!!!

Tountsaki καλά σε έχω στο νου μου με κοτσίδια οπως η τρελοκοτσιδού στη φωτό προφίλ σου!!!!Για άβγαλτο φρύδι δε σ'εχω όμως !!!Τόσο καιρό ξάπλα θα πρέπει να τα χες μαδήσει τα φρύδια σου!!!Καλέ πόσο μαλλί έχει η μπεμπούλα??Αχ οταν βλέπω νεογέννητα με πολύ μαλλί ξετρελλαίνομαι!!!Μελαχρινούλα είναι??Θυμάμαι μια φορά σε ενα μαιευτήριο ειχα δει ενα αγοράκι με πολύ κοκκινο μαλλι και η μαμα του το λεγε καροτάκι!!!!Πολύ πλάκα!!!!!

Εγώ στόλισα σήμερα κορίτσια μετά από προτροπή μιας πολυ καλής μου φίλης (γεια σου Ειρηνάκι)που με εκβίασε σχεδόν οτι θα ερθει να με δειρει αν δε στολισω!!!!Τελικά το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι ως τις τελευταίες γιορτές που θα κάτσουμε ρομαντικά με τον άντρα μου μπροστά στο τζάκι καθώς τα λαμπιόνια θα αναβοσβηνουν φτιάχνοντας γιορτινη ατμόσφαιρα!!!!Του χρόνου δε θα μπορώ καλέ θα χω μια κοιλιά να!!!!!!!!!!

Ολο στο φόρουμ θα μαι με τις συναδέλφισες γκαστρούλες!!!!Ειρηνη,Χρυσα,Ανδριαννη,Τζένη , Ρενίτα κτλ .Η Δομνίνα θα χει γεννήσει ήδη !!!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!!

εγω λεω οτι θα χεις γεννησει ηδη κ δεν θα μπορεις να στολισεις.ας μιλησει κ η ειδικος παρακαλω!!!!κ τα χριστουγεννα του 2013 θα στολισεις το δεντρο κ μετα θα ουρλιαζεις ασε το δεντο κατωωωωωωωωωωω μην το τραβας παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυ θα πεσει κ θα χτυπησεις κ σιγα που θα σε ακουει το πιτσιρικι θα τραβαει τις μπαλες θα γεμιζει χρυσοσκονη κ μετα θα βαζει τα χερια στο στομα κ θα σου σηκονονται τα μαλλια ορθια!!

οπως καταλαβες σου περιγραφω την χθεσινη μου μερα που στολισα κ γω

τσακωνομουν με την μαρια οοοολη μερα το δεντρακι το καημενο μονο που δεν εβγαλε ποδια να φυγει!!!:lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Τουντσακι μεγαλωνει σιγα -σιγα το μαναρακι σου. Συνεχιζουν να την ταϊζουν με σωληνακι ή ξεκινησαν μπιμπερο? Στα ποσα γραμμαρια σας εχουν πει οτι θα την παρετε σπιτι ειπαμε?

Τα ανηψακια μου που ηταν διδυμακια, το ενα απο τα δυο γεννηθηκε 1900 γραμμαρια και χρειαστηκε να κατσει μια εβδομαδα θερμοκοιτιδα, οχι οτι ειχε κατι, αλλα περισσοτερο γιατι δεν μπορουσαν να το ταϊσουν λογω μεγεθους και κυριως για προληπτικους λογους. Τον πηραν σπιτι 2000 κιλα ακριβως. Ο αλλος ειχε γεννηθει 2200 και καθησε θερμοκοιτιδα 2 μερουλες. Πηγε κατευθειαν σπιτι.

Με την πεθερα δεν εχω προβλημα... ειναι πολυ καλη και τα περναμε ζαχαρη. Εχω και τα ανηψακια εδω και ολα καλα. Σημερα εφυγε παλι ο καλος μου για το νησι. Το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι μολις εφτασε στο νησι μου εσπασαν τα νερα και πως δεν ειχε μετα πλοιο για δυο μερες για να επιστρεψει Αθηνα..... Αυτος ειναι ενας απο τους φοβους μου... μην τυχει και δεν ειναι εδω την στιγμη που γενναμε...

βελβετακι απο ονειρα αλο τπτ οι εγκυμονουσες βλεπουν γενικα πολυ περιεργα ονειρα φταινε οι μορμονες χιχιχιχι!!!!!αντε να γεννησεις κοριτσακι μου φτασαν οι μερες εγω οταν μου ειπαν θα γεννησω με καισαρικη επεσα να πεθανω δεν ηθελα με τπτ καισαρικη οταν ομως μου ειπαν μπαινεις μεσα τωρα ενω δεν ειχα παει προετοιμασμενη για γεννα ο αντρας μου ειχε χεστει απο τον φοβο του κ γω μπηκα με χαμογελο εχω κ βιντεο ντοκουμεντο χαχαχαχαχαχαχα τραβαγε η αδερφη μου γυριζω τρυφερα(πρωτη φορα στην ζωη μου αυτο μπορει να σας το επιβαιβεωσει κ η τζενη συνηθως ειμαι με μουτρα χαχαχ)κ του λεω μωρο μου παω να φερω στον κοσμο το μωρο μας κ επειδη εγω δεν θα την δω αμεσως να της δωσεις ενα μεγαλο φιλι απο μενα κ να της πεις οτι θα με δει συντομα .αχ τι θυμηθηκα παλι!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Louloudira γιατί δεν ήθελες να στολίσεις; Για ψυχολογικούς λόγους; Να ναι καλά η φίλη σου που σε απείλησε γιατί θα το έκανα εγώ κι ας είμαι κατά της βίας.. :-)

Και του χρόνου να στε καλά και με μια κοιλιά να που λες κι εσύ!!! Αν και πιστεύω ότι θα έχεις γεννήσει κι εσύ μέχρι του χρόνου.. Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει να σου πέσει η κοιλιά.. (Θα κάνεις δίδυμα δεν στο πα; Ω ναι!!! ) :wink:

Τελικά με το κολυμβητήριο τι έκανες; Πες μου ότι ξεκίνησες να ζηλέψω..

Όντως κάπως έτσι όπως είναι το avatar είμαι. Κάνω και κοτσιδάκια (η γερομπισμπίκω!!). Τα φρύδια μου πρέπει να τα βγάζω κάθε μέρα για να βλεπομαι και αυτές τις μέρες που στο σπίτι γινόταν χαμός, βαριόμουν να ασχοληθώ και με αυτό... Αλλά εντάξει.. Επανήλθα στα ανθρώπινα πρότυπα :-) Η μπεμπού είναι μαλλιαρή πολύ και μελαχροινή!! Αν φορούσε και σκουλαρίκια, θα ήταν ίδια με μένα την εποχή που είχα κοντά μαλλιά.. Κι ας λέει ο Τούντσος ότι μοιάζει σε κείνον περισσότερο.. Δεν ξέρει τι του γίνεται.. :-)

Όταν την πάρουμε σπίτι, θα σας δείξω φωτογραφίες της, γιατί αυτές που έχω (οι παράνομες) είναι με το καθετηράκι και δε θέλουμε να μας δείτε έτσι.. Έχουμε και το ψώνιο μας!! :wink:

Velvet να σκέφτεσαι το σενάριο που σε βολεύει. Θα σε πιάσουν οι πόνοι το Σάββατο που θα ναι εδώ ο velvetος και όλα θα πάνε τέλεια!! Τι τα θες τα πλοία και τα μπλέκεις στην ιστορία;

Η μπεμπού γεννήθηκε 1990γρμ, έχασε τις πρώτες μέρες 200γρμ και τώρα άρχισε να παίρνει πάλι και φτάσαμε τα 1900. Όταν πάει 2200 θα μας τη δώσουν, αρκεί να έχει κλέισει την 35η εβδομάδα (την Πέμπτη την κλείνουμε).. ¨Εχει αρχίσει και τρώει με μπιμπερό, αλλά όχι όλα τα γεύματά της. Δύο γεύματα την ημέρα με μπιμπερό και τα υπόλοιπα με καθετηράκι. ΚΟυράζεται με το μπιμπερό και μπορεί να χάσει βάρος και δεν το θέλουμε..Ξεκινήσαμε με 5ml κάθε δυο ώρες και τώρα φτάσαμε τα 40!! Δόξα τω Θεώ μια χαρά πάει!!! Χθες βέβαια λύγισα κι έκλαψα όταν της έλεγα καληνύχτα, αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν πρέπει να είμαι αχάριστη!

Σήμερα θα οδηγήσω πάλι μετά από τόσους μήνες.. Από 13/5 έχω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου! Άντε καλή αρχή!!! Θα πάω τράπεζα και αν προλάβω, θα πάω να αλλάξω και κάτι δώρα της μπεμπούκας.. Χρειάζομαι και άνετες, ανατομικές παντόφλες, γιατί άρχισα ξαφνικά να περπατάω μετά από τόσο καιρό ξάπλας και υποφέρω με τις παντόφλες μπαλαρίνες που έχω..

Πάω πρώτα κάτω όμως στης μαμάς για καφέ. Έχει καλέσει τις γειτόνισσες να μου ευχηθούν..Αυτή τη φορά θα είμαι καθιστή και όχι ξαπλωμένη στον καναπέ!! :wink:

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

τουντσακι μου ειναι λογικο να λυγιζεις μην τρελαθουμε κιολας αλλα μεχρι ενα σημειο κ συ συνερχεσε γρηγορα κ κοιτας παντα την θετικη πλευρα σου λεω παντως οτι θα ερθουν βραδια που θα κλαις γιατι θα θες να κοιμηθεις κ δεν θα μπορεις οταν αρχιζουν οι κολικοι δεν κοιμασε ποτε κ κατα ενα περιεργο τροπο οοοοολη μερα δεν πονουν κ κοιμουνται κ το βραδι αρχιζει το παρτι κ μοοοοολις τελειωσουν οι κολικοι αρχιζουν τα δοντια κ συ εχεις κανει σακουλαρες κατω απο τα ματια κ για να μεινεις ξυπνια βαζεις οδοντογλυφιδα κ διπλα ο πασας κοιμααααααααααααααααααται κ το πρωι σου λεει τι ωρα την πηρε να κοιμηθει?δηλ ολο το βραδι που το παιδι εκλαιγε κ συ απο τις τσιριδες εχεις ακομα βουισμα στα αυτια αυτος δεν εχει ακουσει τπτ.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα..

Καταρχήν θα κάνω παρατήρηση στην Τουντς η οποία ευθαρσώς δηλώνει ότι έχει facebook και εμένα ακόμη δεν μου έχει κάνει πρόσκληση να γίνουμε φίλες... γιατί κυρία μου; σας έχω κάνει κάτι και δεν με παίζετε;;;; Απαιτώ να επανορθώσεις αμέσως και να διορθωθεί αυτή η αδικία....

Η περιγραφή για το δωμάτιό σας είναι όλα τα λεφτά.. Είμαι σίγουρη ότι είναι ένα πολύ όμορφο δωμάτιο φτιαγμένο με αγάπη και τρυφερότητα.. Η στιγμή που το κοριτσάκι σας θα έρθει και θα το γεμίσει είναι πολύ κοντά.. επιτέλους ήρθε η ώρα να το πιστέψεις..

Adnihor τελικά απ' ότι κατάλαβα στη μάχη με το δέντρο νικήτρια βγήκε η Ειρήνη σου; Αχ τι μας κάνουν αυτά τα σκατούλικα από τώρα..

Βελβετάκι τελικά η μικρή σου θα πάει κατευθείαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου να μας εκπροσωπήσει στην Άρση Βαρών... τροφαντούλα τροφαντούλα θα μας βγει... άντε με το καλό και μ' έναν πόνο όπως κι αν επιλέξεις να γεννήσεις..

Εγώ είμαι καλά.. Το σβκ πέρασα πολύ όμορφα.. πήγαμε και χθες τη βόλτα που μου είχε τάξει ο Δομνίνος.. είδα και θάλασσα, πήγαμε και για καφεδάκι με τους κουμπάρους μας και χορτάσαμε ο ένας την παρουσία του άλλου!

Δεν σκέφτομαι τίποτε... ούτε δίνω σημασία σε τίποτε.. άλλωστε μόλις 4 μερούλες είναι μέχρι την Παρασκευή!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...