Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια!!!

Τουντσακι τι ωραια νεα που πηρες αγκαλιτσα την μπεμπουλα σου!!!

Δομνινα πλησιαζουν οι μερες για την β χοριακη!!!

Sosad αρχισες να αισθανεσαι τιποτα φτερουγισματα? Θυμαμαι οτι καπου εκει που σταματησαν οι εμετοι μου, αρχισα να αισθανομαι ενα γαργαλιτο κοντα στον αφαλο μου και ηταν η μπεμπου μου!

Διαφημίσεις

δίκιο έχεις Ανδριανή.. Χαμένος χρόνος είναι να ασχολείται κανείς με δαύτες..

Καλημέρα κιόλας..

Πάλι η πίεσή μου είναι ανεβασμένη και το στομάχι μου χάλια.. Βρε τι πάθαμε.. Έχω και πολλές δουλειές.. Πάω να τελειώνω γιατί το επισκεπτήριο είναι στις 11μιση και θέλω να κάνω και μπάνιο. Πριν λίγες μέρες δεν είχα τι να κάνω και βαριόμουν και τώρα τρέχω και δεν φτάνω... Αρρρίιιιιιμπαααα!!!!!!!!!

κ αυτο ειναι μονο η αρχη μολις παρεις την μπουμπου θα ξεχασεις τι σημαινει υπνος κ ξεκουραση θα μπαινεις μεσα μια φορα την βδομαδα κ αν!προσωπικος χρονος δεν θα υπαρχει ουτε δευτερολεπτο αλλα ουτε κ θα σε νοιαζει θα πηγαινεις συνεχεια απο πανω της να δεις αν ανασαινει λιγο θα κουνιεται κ θα πεταγεσε αυτα μεχρι να φτασει 6 μηνων τουλαχιστον μετα θα σαι πιο ηρεμη το μπανιο ειναι λιγο μανικι αν εισαι μονη σου αλλα θα τα καταφερεις οπως ολες μας το μητρικο ενστικτο θα χτυπησει κοκκινο αχ!!!μου λειπουν οι πρωτες μερες με την μπουμπουκα μου τωρα εχει γινει ενα σκατο που εχει κ αποψη κ εννοειτε οτι μονο το δικο της περναει εδω μεσα χθες την μαλωσα γιατι ρε κοριτσια βαραει ναι οπως τα κουσατε απλωνει χερι κ βαραει δαγκωνει με θυμο κ αν την μαλωσεις κατεβαζει λιγο το βλεμα κ ξανα απλωνει το χερι κ σε βαραει κ σε φοβεριζει κιολας την εχουν σκατομαθει πολυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρααααααααααααα!!!!!!

Tountsaki !!!! Bρε τη πήρες αγκαλιά και από τη χαρά σου ανέβασες πίεση???:lol:Είδες ρε παιδί μου η επαφή με το μωρό και η μυρωδιά αυτή η πουδρίλα ξετρελλαίνει!!!!!!!!!κοίτα να ξεκουραστείς όμως γιατί έχεις πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και λογικό ειναι να ζαλίζεσαι και να χαλάει το στομάχι!!!Ξέρω είναι πολλές οι ετοιμασίες για τη Λιλού σου αλλά το μόνο που θέλει οταν ερθει σπιτάκι της είναι μια ξεκούραστη μαμα να τη ταιζει συνέχεια!!!!!!!:D:D:D

Αμαν Ανδριαννή τσαούσα η μικρή!!!!!!Μπράβο θέλουμε δυναμική την αυριανή γεννιά μας !!!Μόνο το δάγκωμα θέλει προσοχή να το κόψει γιατι αν αναλογιστώ τον ανηψιό μου είχε ταράξει στο δάγκωμα οποιον του την επεφτε στο νήπιο!!!!!!Μήπως τη δάγκωνες συχνα στα μπουτάκια ??? :-):-)

Τελικά δε μου τ'ανοιξε το κεφάλι ο συζυξ γιατί .....δε του πα για το στεγνωτηριο!!!!!Το ξανασκέφτηκα και λέω θα του πέσει βαρύ μαζί με το πακέτο του ανοσολόγου!!!!!!!:tongue:Ασε με το καλό να ρθει και κανα μπεμπέ στη δική μου κοιλομπίτσα και μετά τον ρίχνω στο πιτς φυτίλι!!!!!

Ξανακαλημέραααααααααα!!!!!!

Καλημέρα τσούπρες..

Σας γράφω από το ωραίο μου γραφείο στο οποίο επέστρεψα σήμερα.. Δε λέω, καλά ήταν στο σπιτάκι μου αλλά και λίγος ήλιος δεν βλάπτει.. Όμως όλα τα κάνω στο πολύ χαλαρό διότι σχεδόν όλοι ξέρουν την κατάστασή μου και δεν έχουν απαιτήσεις!

Ειρηνάκι το στεγνωτήριο στη βεράντα δεν ακούγεται καθόλου.. υπάρχουν και στεγνωτήρια τελείως αθόρυβα.. εγώ εκεί που το έχω βάλει ούτε βρέχεται ούτε τίποτε και 5 χρόνια τώρα δεν έχει πάθει το παραμικρό..

Έχω κι έναν αδερφό.. το μαύρο πρόβατο της οικογενείας στην κυριολεξία αλλά αφού τον έχουμε έναν τον προσέχουμε όσο μπορούμε..

Τουντσάκι να δώσεις πολλά φιλάκια στη Ραλλού σου...

Δεν θέλω να είμαι πολύ ώρα on-line γι' αυτό και βγαίνω τώρα..

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κυρίες μου !

ευχαριστω ρενιτακι. 40 μερες κραταει η γιορτη?μη μου πεις οτι πρεπει να τους τραπεζωνω 40 μερες δεν θα το αντεξω !!!!!!θα καταρευσωωωωωωωωω

:lol::lol: όχι βρε - το τραπέζωμα μόνο για τους συνεπείς της 1ης μέρας !! αν κ εδω που τα λέμε στην δική μου γιορτή έχουμε τριήμερους τουλάχιστον εορταστικές εκδηλώσεις γιατί ποτέ δεν έρχονται όλοι ανήμερα αλλά όποτε τους βολεύει ... πράγμα φυσικά που δεν βολεύει καθόλου εμένα! Να αμολύσεις την μικρή σου να δαγκώσει τις κυράτσες :lol::lol: και να πεις ... οοοοο ήταν τυχαίο :lol:

Ειρήνακι σε ζηλεύω!!!!!Αυτό το αποθηκάκι που λες οτι έχεις πόσο το χω επιθυμήσει , δε ξέρεις!!!!Προς το παρών σκούπα, σιδερώστρα και τα υπόλοιπα τα βάζω στο παιδικό!!!Αλλα του χρόνου που θα ρθει το μπεμπέ μου που θα τα βάλω????χαχα (εδώ γελάμε καλέ)!!!!!

Λουλουδίρα μου κ εγω το ζήλεψα το αποθηκάκι!Τι πρακτικό που είναι!!! Ας έρθει το μπεμπέ και την σκούπα κ την σιδερώστρα τις βάζουμε κ στο μπαλκόνι !!! εκεί θα κολλήσουμε!!! :tongue:

τουντσινάκι αχ τι καλά που την πήρες αγκαλιάααα και την ένιωσες με όλες σου τις αισθήσεις!!!με το καλό τώρα να την πάρετε κ στο σπίτι σας!Και μέχρι τότε να προσέχεις τον εαυτό σου!

Δομνινάκι πλησιάζουν οι μέρες!! Συνέχισε έτσι χαλαράαα

τα σέβη μου σε όλες!!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

καλημερα..τι κανετε;μπηκα να δω αν ειστε καλα και ειστε.μπραβω..

Δομνινακι προχτες γιορταζε ο πολιουχος της πατρας,ο Αγιος Ανδρεας και πηγα και αναψα κερακι για σενα.οχι τπτ αλλο σε εβλεπα και στον υπνο μου το προηγουμενο βραδυ,οτι ηρθες λεει ταχα να με δεις και ησουν με την κοιλια τουρλα,ετοιμογεννη,και μου λες:δεν στο ειχα πει οτι αν πανε ολα καλα θα ερθω να σε δω;παρεπιπτοντος ησαι ξανθια;γιατι στο ονειρο μου ετσι ησουν

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα..τι κανετε;μπηκα να δω αν ειστε καλα και ειστε.μπραβω..

Δομνινακι προχτες γιορταζε ο πολιουχος της πατρας,ο Αγιος Ανδρεας και πηγα και αναψα κερακι για σενα.οχι τπτ αλλο σε εβλεπα και στον υπνο μου το προηγουμενο βραδυ,οτι ηρθες λεει ταχα να με δεις και ησουν με την κοιλια τουρλα,ετοιμογεννη,και μου λες:δεν στο ειχα πει οτι αν πανε ολα καλα θα ερθω να σε δω;παρεπιπτοντος ησαι ξανθια;γιατι στο ονειρο μου ετσι ησουν

Τζενάκι μου γλυκό... σ' ευχαριστώ τόσο πολύ και για τη σκέψη και για την πράξη.. είναι τόσο σπάνιο ένας "άγνωστος" στην κυριολεξία άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο για κάποια κοπέλα που δεν έχει δει ποτέ από κοντά..

Καστανόξανθη είναι η αδερφή μου.. και επειδή την έχω το γούρι μου και μένει στην Πάτρα λες να βγει και το δικό σου όνειρο πραγματικότητα; Σου υπόσχομαι πάντως ότι αν με το καλό είμαι έγκυος θα έρθω το συντομότερο να σε δω κι από κοντά!

Εγώ έχω πολύ κοντό μαλλί βαμμένο κόκκινο... το λατρεύω αυτό το χρώμα!:lol:

L2qIp2.png

........

Λουλουδίρα μου κ εγω το ζήλεψα το αποθηκάκι!Τι πρακτικό που είναι!!! Ας έρθει το μπεμπέ και την σκούπα κ την σιδερώστρα τις βάζουμε κ στο μπαλκόνι !!! εκεί θα κολλήσουμε!!! :tongue:.............

τα σέβη μου σε όλες!!!!

Renitaki καλά λες !!!!!!Εκεί θα κολλήσουμε???Ας μπει το μπεμπέ στο δωματιάκι του με το καλό !!!Εχω και υπόγειο μεγάλο αλλά βαριέμαι να ανεβοκατεβαίνω!!!!!!Αμα έχω μπεμπε όμως από τη χαρά μου θα πετάωωωωωω:D:D:D:D:D:D

Δομνίνα ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!!τώρα που θα μείνεις έγκυος όμως τι θα την κάνεις την ρίζα????ε????όλα καλά κοπέλα μου, και ακόμα καλύτερα που γύρισες στη δουλειά να ξεχνιέσαι και να περάσουν εύκολα οι μέρες!

Τουνς όλο δικό σου το όνομα;););)επίσης να σου δώσω ιδέες, με φωνάζουν και Λίλα και Λιλάκι και Λίλια...τώρα αν σου πω ότι το όνομα μου μου είναι Ευαγγελία θα με πιστέψεις???έχω τρελή μαμά και τρέλές θείες και όπως καταλαβάνεις είμαι ο άνθρωπος με τα χίλια ονόματα-υποκοριστικά:D:D:D

βελβετάκι, δεν νιώθω ακόμα τίποτα:-(:-(:-(και το θέμα είναι ότι οι εμετοί συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς:rolleyes:2 μέρες μόνο μου είχε κάνει τη χάρη ο ηλιοκαμμένος να με αφήσει να φάω σαν άνθρωπος και μετά πάλι από την αρχή...........με βλέπω έτσι μέχρι το τέλος:confused:

τι να κάνω, χαλάλι του, εδώ η συμπεθέρα γέννησε και ακόμα ξερνάει:-D:grin::-D:grin:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!!τώρα που θα μείνεις έγκυος όμως τι θα την κάνεις την ρίζα????ε????

Έχω βρει την κατάλληλη οικολογική - βιολογική - φυσική βαφή.. αμ πως.. εμένα δεν με νοιάζει η ρίζα... τα άσπρα θέλω να καλύψω που -άτιμη κληρονομικότητα - μου έχει κάνει δώρο ο θείος μου...

βελβετάκι, δεν νιώθω ακόμα τίποτα:-(:-(:-(και το θέμα είναι ότι οι εμετοί συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς:rolleyes:2 μέρες μόνο μου είχε κάνει τη χάρη ο ηλιοκαμμένος να με αφήσει να φάω σαν άνθρωπος και μετά πάλι από την αρχή...........με βλέπω έτσι μέχρι το τέλος:confused:

τι να κάνω, χαλάλι του, εδώ η συμπεθέρα γέννησε και ακόμα ξερνάει:-D:grin::-D:grin:

Θέλει η μάνα του να έχει κορμί φιδίσιο ο ηλιοκαμμένος... :lol:

L2qIp2.png

βελβετακι καλημερα

εσυ ποτε εγννας τελικα θα το αφησετε μεχρι τελους?

Δεν ξερουμε ακομα.... Κυριακη εχουμε ραντεβου με τον γιατρουλη μας και θα μας απαντησει τοτε.

καλημερούδια σε όλες!!

Πάει το αγαπημένο ριγέ παντελόνι του Τούντσου!! Πήρα φόρα με τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια και έβαλα το παντελόνι του με ένα τζην μου (εγκυμοσύνης μη φανταστείτε ότι μπαίνω σε τζην) και ξέβαψε το τζην και η ρίγα από λευκή έγινε ψιλομπλε.. :(

Το βαλα τώρα μόνο του μπας και φτιάξει...

Χθες την είδα τη μπουμπού και τις τρεις φορές που είχε επισκεπτήριο.. Τρελλαθήκαμε στο πήγαινε-έλα αλλά την προλάβαμε.. Την πήρα και αγκαλιά πάλι... Εντελώς αντικειμενικά, είναι η πιο όμορφη μπεμπού του κόσμου!!!! Πάντα αντικειμενικά βεβαίως βεβαίως!!!

Έκανα κι εγώ εξτάσεις. Εντάξει δεν έχω τίποτα. Η εξάντληση είναι φυσιολογική. Ανέβηκε και ο αιματοκρίτης μου από 27 στο 30!! Μεγαλεία!!! :wink:

Ουάου Δομνίνα μου αρέσει πολύ το κοντό και το κόκκινο μαλλί!! Είχα κι εγώ κάποτε πολύ κοντό για 10 χρόνια... Βάψτα αυτή την εβδομάδα να αντέξουν το πρώτο τρίμηνο και μετά μπορείς άνετα να τα περνάς με βαφή χωρίς αμμωνία.. Εγώ έτυχε και τα είχα περάσει με casting της loreal το Σάββατο πριν γεννήσω (ήταν κάπως δύσκολο έχοντας την κοιλιά αλλά τα κατάφερα ) και είχα φωνάξει και μια κοπέλα και μου έκανε πεντικιούρ και γέννησα κιουρία (που λέει κι η Ανδριανή :wink: ) .. Λες και το ξερα ότι θα γεννήσω ξαφνικά και είχα προετοιμαστεί... :-)

Sosad πολύ μου αρέσουν τα υποκοριστικά σου!! Και γενικά μου αρέσει η τρέλλα!!! :-) Και τώρα που ξανακοίταξα τα κιτάπια μου, στις 17 εβδομάδες σταμάτησαν οι εμετοί μου και όχι στις 14 που σου είχα πει.. Άλλο αν κάνω ακόμα.. :-) Σιγά σιγά όμως αισθάνομαι καλύτερα. Μπαίνει και το σπίτι σε μια ροή και ξεαγχώνομαι σιγά σιγά..

Είχα να έρθω μήνες σπίτι και με έπιασε αμόκ με τις δουλειές που είχα να κάνω.. Νοικοκύρης ο τούντσος δε λέω, αλλά δεν συγκρίνονται οι άντρες με τις γυναίκες στην τακτοποίηση. Πώς να το κάνουμε;

Βέλβετ περίμενε να περάσεις τις 38εβδομάδες γιατί η θερμοκοιτίδα δεν είναι ωραίο πράγμα.. Αφήνεις τη μπεμπού και φεύγεις και είναι σα να αφήνεις εκεί το χέρι σου ας πούμε.. Νιώθεις ακρωτηριασμένος! Τώρα θα μου πεις και ποιος θέλει να γεννήσει πρόωρα. Κανενός επιλογή δεν είναι..

Κάθε μέρα νιώθω την αγωνία όλων των γονιών των πρόωρων μωρών.. Βάσανο κορίτσια! Εμάς μας λυπήθηκε ο Θεός και το κοριτσάκι μας έπιασε τα 2 κιλάκια.. Είναι κι άλλα όμως κάτω από κιλό που κάθε μέρα δίνουν μάχη! Ο Θεός να τα έχει καλά!!!

Πάω να απλώσω το παντελόνι του Τούντσου να δούμε τι έχει γίνει και επανέρχομαι!!

Σα να έφτιαξε λίγο μου φαίνεται.. Μα τι νοικοκυρά είμαι εγώ τρομάρα μου;;; !!!

Louloudira έχεις υπόγειο και το συζητάμε; Θα βάλεις στο υπόγειο τον καναπέ και την τηλεόραση και στο σαλόνι το στεγνωτήριο και τη σιδερώστρα!! :-) Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;;;

Ανδριανή έτσι όπως τα λες θα είναι! Θα τρέχω και δε θα φτάνω με τη μπεμπού στο σπίτι, αλλά νομίζω ότι θα μου αρέσει! Εδώ τρέχω και δε φτάνω τώρα... Μετά θα με πειράξει;

Renita δίνεις ρέστα με τις ιδέες σου!! Αφού δαγκώνει το Μαράκι, γιατί να μη δαγκώνει τις θείτσες; Σούπερ ιδέα!!! :wink:

Και τώρα έχω να τακτοποιήσω τα scrapbooking σύνεργά μου.. Όλο το διάστημα που ήμουν ξαπλωμένη, άρχισα να φτιάχνω ένα άλμπουμ εγκυμοσύνης με την τεχνική scrapbooking.. Έβαλα τους υπερήχους, φωτογραφίες μου και φωτογραφίες του τούντσου, έγραψα και σχόλια και έχω αφήσει κενές κανά δυο σελίδες στο τέλος για να βάλω φωτό της μπεμπούς.. Έχω ρίξει όμως χύμα τα αυτοκόλλητα, τα χρωματιστά χαρτιά κ.λ.π. σε μια σακούλα και θέλω τώρα να τα τακτοποιήσω. Από παντού προκύπτουν δουλειές που πρέπει να γίνουν.. Αλλά είναι όμορφες δουλειές αυτές!!!

Αργότερα θα έρθει και μια κυρία που τόσο καιρό μας βοηθούσε στο σπίτι και θα καθαρίσει και θα κατεβάσουμε και τα Χριστουγεννιάτικα και νομίζω όταν θα έρθει η μπεμπού θα έιμαστε έτοιμοι να την υποδεχτούμε σε ένα όμορφο, γιορτινό, καθαρό, τακτοποιημένο σπίτι!! Προς το παρόν, τρεχάτε ποδαράκια μου!!!!! :-)

Σας φιλώ γλυκά!!!

καλημερααααα

τουντσακι μου 2 κιλα η μπουμπου ε?καλα ειπα εγω γυναικαρα!!!!!!!!!

εχεις δικιο σε αυτο που λες κ γω καθε φορα που την αφηνα κ εφευγα ενιωθα μιση κ δωστου κλαμα!!!αφου φοβομουν οτι δεν θα την παρω ποτε απο κει μεσα κ μια ζωη θα ειμαι στην επισκεψη τωρα παρακαλαω να ερθει καποιος να την κρατησει καμια ωρα να υσηχασει το κεφαλακι μου προχθες στην γιορτη μου ηταν εδω η τζενη κ την κρατησε ολη μερα παιζανε κ στο τελος την χαστουκισε κιολας χαχαχχα α!!!! της δαγκωσε κ το βυζι χαχαχαχαχαχ μωρη της λεει αυτο δεν μου το εχει κανει αντρας το εκανες εσυ?ρε κοριτσια ενα περιεργο πραγμα ενω με αλους για να παιξει θελει ωρα να τους συνηθισει με την τζενη με το που την βλεπει ειναι οπως ειναι με μενα κατευθειαν αγκαλια για παιχνιδι.

τουντσακι αν ηξερες ποοοοοοσα ρουχα εχω χαλασει κ πεταξει εγω του αντρεα χαχαχαχαχχαχα κ οταν με ρωταει που ειναι εκεινη η μπλουζα του λεω τι με ρωτας δεν ειναι εδω στην μανα σου την εχεις αφησει η ρε αντριανη δεν ειχα μια πουκαμισο ριγε ?αγαπη μου του λεω τα χεις παιξει ειχες εσυ ποτε πουκαμισο τετοιο?μπουχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...