Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κυρίες μου και καλό μήνα να χουμε!!

Ειρηνάκι όλα καλά με τις εξετάσεις λοιπόν!!Οπότε με την νέα χρονιά είσαι παν έτοιμη να γίνεις μανούλα αρκεί ... να σταματήσεις τις κακές σκέψεις!!Ξου μακρυα!!

Τουντσινάκι σου χω πει πόσο μαρέσει να διαβάζω τις περιγραφές σου?? Ελπίζω να μην μας ξεχάσεις όταν θα ρθει η Ραλλού σπιτάκι σας!! (πανέμορφο όνομα!) Μπορεί ο αντρούλης σου να πάρει κ μία κάμερα μαζί του όταν ανακοινώνει στην πεθερήξ ότι η μπουμπού δεν θα πάρει το όνομά της?? Θα είναι μοναδικό στιγμιοτυπο! :lol::lol: Όσο για τα κιλά ... έχεις δίκιο!! εκεί θα κολλήσεις τώρα?? Όταν θα πάρεις την μικρή σπίτι έχει να σου κάνει γυμνάσια ... πετρουλάκη θα γινεις!! Όσο για το στόλισμα του σπιτιου εγω θα σου έλεγα να κάνεις όπως νιώθεις !!!Αλλωστε το στολίδι του σπιτιου θα είναι η μπουμπού σου!! Ευχαρίστησέ την εκ μέρους μας για τις ελπίδες που μας μοίρασε τόσο απλόχερα !!

όσο για το στεγνωτήριο ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση δεν το ήξερα ... αχ θέλω κ εγω ένα αλλά δεν έχω πουυυ να το βάλω :(

Ανδριανή χρόνια σου πολλά κ από μένα με υγεία, αγάπη κ ευτυχία (40 μέρες λένε κρατάει η γιορτή :tongue:)

την καλημέρα μου σε όλες !

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!

Σήμερα η μικρή Ραλλού γίνεται μιας βδομάδας... καλέ πως περνάει έτσι ο καιρός; (Τουντσάκι δεν θέλω να σε στενοχωρήσω... το Ραλλού μου θυμίζει το Μιλού - το σκυλάκι του τεντεν και ο ξάδερφός μου έχει βγάλει έτσι ήδη τη σκύλα του... μήπως να του ζητήσω να το αλλάξει;).. Το Ραλλού μου αρέσει πολύ αλλά πως θα τη βαφτίσεις έτσι; υπάρχει κάποια Αγία κάποια Οσία κάτι; στην τελική άσε με εμένα.. βγάλ' την όπως αγαπάς..

Είναι τόσο συγκινητικά τα λογάκια που σου ζήτησε να μας μεταφέρεις.. και να είσαι σίγουρη ότι κι εμείς τη σκεφτόμαστε την μικρή πριγκήπισσά σου κάθε ώρα και στιγμή.. σε λίγο θα βρει το δρόμο της προς το σπίτι σας και θα είναι το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι που θα φωτίζει κάθε στιγμή τη ζωή σας και την καρδιά σας..

Ειρηνάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ που όλες σου οι εξετάσεις βγήκαν άριστες.. Άρα για μια ακόμη φορά στεκόμαστε στο τυχαίο γεγονός και πάμε παρακάτω.. Και η sosad με την τρίτη φορά έγινε SoHappy!

Λουλουδίρα μου ελπίζω να είσαι καλά..

Βελβετάκι η Κυριακή κοντοζυγώνει.. άντε να μάθουμε και τη μεγάλη μέρα..

Εγώ είμαι καλά.. στον κόσμο μου στην κυριολεξία.. απολαμβάνω το σπιτάκι μου και την ηρεμία μου αλλά από αύριο επιστροφή στον έξω κόσμο.. τουλάχιστον είναι Παρασκευή και το Σβκ θα μπορέσω και πάλι να χαλαρώσω στον αγαπημένο μου καναπέ..

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για μένα.. κι εμένα θα μου λείπει η μητέρα μου αλλά θα σκέφτομαι ότι εκεί που είναι είναι ευτυχισμένη γιατί έχει παρέα τον πατέρα μου και τον αδερφό μου... θα μας βλέπουν από ψηλά και θα χαμογελούν χαρούμενοι.. είμαι σίγουροι..

Σας φιλώ όλες!

ΥΓ. Το στεγνωτήριο το έχω στη βεράντα!

L2qIp2.png

Ειρηνάκι όλα καλά με τις εξετάσεις λοιπόν!!Οπότε με την νέα χρονιά είσαι παν έτοιμη να γίνεις μανούλα αρκεί ... να σταματήσεις τις κακές σκέψεις!!Ξου μακρυα!!

Τουντσινάκι σου χω πει πόσο μαρέσει να διαβάζω τις περιγραφές σου?? Ελπίζω να μην μας ξεχάσεις όταν θα ρθει η Ραλλού σπιτάκι σας!! (πανέμορφο όνομα!) Μπορεί ο αντρούλης σου να πάρει κ μία κάμερα μαζί του όταν ανακοινώνει στην πεθερήξ ότι η μπουμπού δεν θα πάρει το όνομά της?? Θα είναι μοναδικό στιγμιοτυπο! :lol::lol: Όσο για τα κιλά ... έχεις δίκιο!! εκεί θα κολλήσεις τώρα?? Όταν θα πάρεις την μικρή σπίτι έχει να σου κάνει γυμνάσια ... πετρουλάκη θα γινεις!! Όσο για το στόλισμα του σπιτιου εγω θα σου έλεγα να κάνεις όπως νιώθεις !!!Αλλωστε το στολίδι του σπιτιου θα είναι η μπουμπού σου!! Ευχαρίστησέ την εκ μέρους μας για τις ελπίδες που μας μοίρασε τόσο απλόχερα !!

όσο για το στεγνωτήριο ευχαριστω πολύ για την ενημέρωση δεν το ήξερα ... αχ θέλω κ εγω ένα αλλά δεν έχω πουυυ να το βάλω :(

Ανδριανή χρόνια σου πολλά κ από μένα με υγεία, αγάπη κ ευτυχία (40 μέρες λένε κρατάει η γιορτή :tongue:)

καλως το κοριτσι μας!

μα ειδες τι ωραια που τα γραφει το τουντσακι μας;;;;:D:D:D δεν χορταινω να τη διαβαζω παιδι μου!!!!

σχετικα με τις κακες σκεψεις, μακαρι να ειχα ενα μαγικο κουμπακι κι ολα τα δυσαρεστα να εφευγαν απο το μυαλο μου!!! Μα ειμαι και αναποδος ανθρωπος! Τοσο καιρο ημουν "ηρεμη" τωρα που πλησιαζει η ωρα να ξεκινησουμε προσπαθειες καθομαι και σκεφτομαι βλακειες! Καλα οταν με το καλο δω θετικη χοριακη σας λυπαμαι χαχα! Σας δινω απο τωρα το ελευθερο να με βριζετε οοοοοοοσο θελετε! ειλικρινα!:D:D:D

Οσο για το στεγνωτηριο, δεν ξερω τι μαρκα πλυντηριο εχεις αλλα πχ τα στεγνωτηρια siemens και bosch εχουν τη δυνατοτητα να τα τοποθετησεις πανω στο πλυντηριο σου! Κι εγω ετσι το εχω!

Δεν το αλλαζω με τπτ! Αν μου πει καποιος να διαλεξω αν θα αποχωριστω πλυντηριο πιατων ή στεγνωτηριο, δινω το πλυντ. πιατων! Το στεγνωτηριο μονο πανω απο το πτωμα μου!χαχααχααχαχαχααχαχα!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα και καλό μήνα!

Σήμερα η μικρή Ραλλού γίνεται μιας βδομάδας... καλέ πως περνάει έτσι ο καιρός; (Τουντσάκι δεν θέλω να σε στενοχωρήσω... το Ραλλού μου θυμίζει το Μιλού - το σκυλάκι του τεντεν και ο ξάδερφός μου έχει βγάλει έτσι ήδη τη σκύλα του... μήπως να του ζητήσω να το αλλάξει;).. Το Ραλλού μου αρέσει πολύ αλλά πως θα τη βαφτίσεις έτσι; υπάρχει κάποια Αγία κάποια Οσία κάτι; στην τελική άσε με εμένα.. βγάλ' την όπως αγαπάς..

Είναι τόσο συγκινητικά τα λογάκια που σου ζήτησε να μας μεταφέρεις.. και να είσαι σίγουρη ότι κι εμείς τη σκεφτόμαστε την μικρή πριγκήπισσά σου κάθε ώρα και στιγμή.. σε λίγο θα βρει το δρόμο της προς το σπίτι σας και θα είναι το Χριστουγεννιάτικο Αστέρι που θα φωτίζει κάθε στιγμή τη ζωή σας και την καρδιά σας..

Ειρηνάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ που όλες σου οι εξετάσεις βγήκαν άριστες.. Άρα για μια ακόμη φορά στεκόμαστε στο τυχαίο γεγονός και πάμε παρακάτω.. Και η sosad με την τρίτη φορά έγινε SoHappy!

Λουλουδίρα μου ελπίζω να είσαι καλά..

Βελβετάκι η Κυριακή κοντοζυγώνει.. άντε να μάθουμε και τη μεγάλη μέρα..

Εγώ είμαι καλά.. στον κόσμο μου στην κυριολεξία.. απολαμβάνω το σπιτάκι μου και την ηρεμία μου αλλά από αύριο επιστροφή στον έξω κόσμο.. τουλάχιστον είναι Παρασκευή και το Σβκ θα μπορέσω και πάλι να χαλαρώσω στον αγαπημένο μου καναπέ..

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για μένα.. κι εμένα θα μου λείπει η μητέρα μου αλλά θα σκέφτομαι ότι εκεί που είναι είναι ευτυχισμένη γιατί έχει παρέα τον πατέρα μου και τον αδερφό μου... θα μας βλέπουν από ψηλά και θα χαμογελούν χαρούμενοι.. είμαι σίγουροι..

Σας φιλώ όλες!

Δομνινακι μου γλυκο τι κανεις;;;;; Καλο μηνα και σε σενα μονο με καλα και ΘΕΤΙΚΑ νεα!!!

Για τις εξετασεις μου να πω πως βγηκαν καλες οι ανοσολογικες και ο,τι εχει να κανει με την πηξη του αιματος! Εχουμε ομως θεματακι με τις γονιδιακες της θρομβοφιλιας, οποτε το ξεχναμε το τυχαιο γεγονος, αλλα δεν μας πειραζει και τοσο αφου τα υπολοιπα ειναι καθαρα! Σημερα που θα παω στην αιματολογο θα ξερω ακριβως τι και πως! Τουλαχιστον δεν ειναι πολυ χαλια τα πραγματα και πιστευω πως με τις ηπαρινουλες μου την επομενη φορα θα τα καταφερω!!

Η πιο σημαντικη εξεταση ηταν εκεινη η παλαβη για αλλο λογο που βγηκε ευτυχως καθαρη!

Τελικα θα ζησω πολλα χρονια να παιδευω τον κοσμο χαχαχαχα!

my little angel 10/5/12

Καλώς το καναπεδάτο Δομνινάκι!!! Έχεις την σωστή ψυχολογία και για αυτό όλα θα πάνε καλά αυτην την φορά!!! Δεν δεχόμαστε τίποτα διαφορετικό!!! Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι και για έναν άλλον λόγο διαφορετικά για σένα ... γιατί θα είσαι και επίσημα εγκυούλα!! ;)

στην βεράντα νομίζω ότι θα είναι πολύ εκτεθιμένο στις καιρικές συνθήκες ... και πέρα από αυτό πώς θα το βάζω μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για να εκμεταλλευτω το νυχτερινο ρεύμα χωρίς να διαμαρτυρονται οι γειτονες?:D

καλως το κοριτσι μας!

μα ειδες τι ωραια που τα γραφει το τουντσακι μας;;;;:D:D:D δεν χορταινω να τη διαβαζω παιδι μου!!!!

σχετικα με τις κακες σκεψεις, μακαρι να ειχα ενα μαγικο κουμπακι κι ολα τα δυσαρεστα να εφευγαν απο το μυαλο μου!!! Μα ειμαι και αναποδος ανθρωπος! Τοσο καιρο ημουν "ηρεμη" τωρα που πλησιαζει η ωρα να ξεκινησουμε προσπαθειες καθομαι και σκεφτομαι βλακειες! Καλα οταν με το καλο δω θετικη χοριακη σας λυπαμαι χαχα! Σας δινω απο τωρα το ελευθερο να με βριζετε οοοοοοοσο θελετε! ειλικρινα!:D:D:D

Οσο για το στεγνωτηριο, δεν ξερω τι μαρκα πλυντηριο εχεις αλλα πχ τα στεγνωτηρια siemens και bosch εχουν τη δυνατοτητα να τα τοποθετησεις πανω στο πλυντηριο σου! Κι εγω ετσι το εχω!

Δεν το αλλαζω με τπτ! Αν μου πει καποιος να διαλεξω αν θα αποχωριστω πλυντηριο πιατων ή στεγνωτηριο, δινω το πλυντ. πιατων! Το στεγνωτηριο μονο πανω απο το πτωμα μου!χαχααχααχαχαχααχαχα!

Βρε Ειρηνάκι πάρε εσύ θετική χοριακή κ εδώ θα είμαστε για να ακούσεις τα εξ αμαξις:lol: Όσο για το στεγνωτήριο την ξέρω αυτην την επιλογή που μπαινει πάνω στο πλυντήριο αλλά δεν έχει χώρο πάνω από το πλυντήριό μου :-( ποποπο μεγάλη κουβέντα ξεστόμισες ... ακούς εκεί να δώσεις το πλυντήριο πιάτων :shock::shock: jamais!!!!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Καλώς το καναπεδάτο Δομνινάκι!!! Έχεις την σωστή ψυχολογία και για αυτό όλα θα πάνε καλά αυτην την φορά!!! Δεν δεχόμαστε τίποτα διαφορετικό!!! Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι και για έναν άλλον λόγο διαφορετικά για σένα ... γιατί θα είσαι και επίσημα εγκυούλα!! ;)

στην βεράντα νομίζω ότι θα είναι πολύ εκτεθιμένο στις καιρικές συνθήκες ... και πέρα από αυτό πώς θα το βάζω μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για να εκμεταλλευτω το νυχτερινο ρεύμα χωρίς να διαμαρτυρονται οι γειτονες?:D

Βρε Ειρηνάκι πάρε εσύ θετική χοριακή κ εδώ θα είμαστε για να ακούσεις τα εξ αμαξις:lol: Όσο για το στεγνωτήριο την ξέρω αυτην την επιλογή που μπαινει πάνω στο πλυντήριο αλλά δεν έχει χώρο πάνω από το πλυντήριό μου :-(ποποπο μεγάλη κουβέντα ξεστόμισες ... ακούς εκεί να δώσεις το πλυντήριο πιάτων :shock::shock: jamais!!!!!!

χαχαχαχα οταν με το καλο αποκτησεις στεγνωτηριο θα με νιωσεις!!!!!

εγω λεω ν' αλλαξετε σπιτι τοτε αμα δεν χωραει το στενγωτηριο!χαχαχαχααα!

ευτυχως εχω μια μικρη αποθηκη (εντος του σπιτιου) κι εκει εχω πλυντηριο-στεγνωτηριο, απορρυπαντικα, ηλεκτρικη σκουπα κτλ κτλ και ειλικρινα με εχει βολεψει απιστευτα!

το μπανιο ενω ειναι μεγαλο δεν εχει χωρο για πλυντηριο επειδη εχει μπιντε, ομως ειχαν προνοησει οι ιδιοκτητες και στο αποθηκακι εχει εγκατασταση πλυντηριου, πριζες μεχρι και παραθυρο!

Οσο για το μπαλκονι μια ξαδερφη μου στη Θεσ/νικη επισης το εχει εξω, αλλα εχει φτιαξει ενα ξυλινο πλαισιο/παγκο για να το προφυλασσει!

οσο για τη θετικη χοριακη ευχαριστω πολυ πολυ χαχαχα!;)

my little angel 10/5/12

κορίτσια έχω ευχάρισταααα!! πήγαμε το μεσημέρι να δούμε τη μπεμπού μας και δεν ήταν στη θερμοκοιτίδα της.. Στην αρχή με φαγαν τα φίδια, αλλά μετά μου είπαν ότι μεταφέρθηκε στην 1 μονάδα δηλαδή στην θερμοκοιτίδα απλής παρακολούθησης και σε λίγες μέρες θα τη βάλουν σε απλό πυρεξάκι χωρίς τζαμάκια και πορτάκια!!! Θα μπορώ να την αγκαλιάζω δηλαδή!!!!!!!!! Σας γράφω και κλαίω από τη χαρά μου!!!!

Αλλάζουν και τα ωράρια επίσκεψης, γιατί τώρα θα πηγαίνουμε 3 φορές την ημέρα..!!! ΠΟλύ χαρά!!!!

Anniw μου οι λεβέντες σου είναι κούκλοι, αλλά προτιμάμε τους αγέννητους γιατί η μόδα αλλάζει σιγά σιγά και απαιτεί γυναίκα μεγαλύτερη και άντρα νεαρούδι!! :-) Γέννησα στην 33και 6 (υπερηχογραφικά) αλλά με έγραψαν ως 33και 1 (ημερολογιακά). Αν δεν πάει 35η και 2.200γρμ δεν βγαίνουμε από κει.. ΜΙα εβδομάδα δηλαδή θα τη φάμε σίγουρα..

Ειρήνη πολύ χαίρομαι για την εξέτασή σου!!! ¨Αντε να πλησιάζουμε στο στόχο σιγά σιγά και ζάλισέ μας όσο θέλεις!! Θα στη φιλήσω και τη μπεμπού αμίιιι :wink:

Ανδριανή με έχεις κουφάνει με τους ανθρώπους εκεί.. Τόση κακία κουβαλάνε; Μάζεψέ τα κι έλα στην Αθήνα να ησυχάσεις.. Αλλιώς όταν σου λένε τέτοιες κακίες, να απαντάς άσχετα.. π.χ. ωραίο το φτιάξατε το μαλλί σας.. Κομμωτήριο πήγατε; (εννοείται ότι το μαλλί θα ναι κατσιασμένο) ή αν φοράει η θείτσα ρόμπα, της λες ωραίο φόρεμα. Από ποιο μαγαζί το πήρατε; Αποσυντονίζονται με τα άτοπα κοπλιμέντα οι θείτσες και σε αφήνουν ήσυχη σιγά σιγά.. Δοκίμασέ το!! Θα γελάσεις πολύ!!! :wink:

τουντσακι εισαι φοβερη μονο αυτο μπορω να πω!! να σ' εχει ο Θεος καλα κι εσενα και ολη σου την οικογενεια!

να σαι καλά Ειρήνη!!!! Σ ευχαριστώ!!!!!!! (να υπολογίζω και την πεθερά στην οικογένεια πρέπει εεε;; Άντε καλά! :-( )

Renita θα την ευχαριστήσω τη μπεμπού μη σε νοιάζει.. Και ναι! ωραία ιδέα είχες πάλι.. Θα είναι σούπερ στιγμιότυπο!! :-) Είμαι περίεργη να δω αν θα αλλάξει η συμπεριφορά της μετά την ανακοίνωση πάντως.. Και όχι δεν θα σας ξεχάσω όταν έρθει η μπεμπού σπίτι.. ίσως όμως να μπάινω πιο σπάνια.. Θα δούμε!

ΠΟλύ χαίρομαι που στις περισσότερες αρέσει το Ραλλού.. Δομνίνα δηλαδή αν ο γιος σου την ερωτευτεί θα του πεις παιδάκι μου το όνομά της είναι σκυλίσιο;;; Α πα πα πα πα.. Με τι πεθερά θα μπλέξει το κοριτσάκι μου.. Χα χα χα χα sosad ελπίζω εσένα να σου αρέσει το όνομα.. Εσένα θα κάνω πεθερά πάει και τελέιωσε!! :-)

Πάντως πια δεν χρειάζεται να υπάρχει αγία. Ό,τι θες βαφτίζεις !

Αλήθεια έχεις χάσει και τους γονείς σου και τον αδερφό σου; Και έχετε μείνει μόνο δυο αδερφές; Πολύ πόνο έχεις ζήσει βρε κορίτσι..¨Αντε σε λίγες μέρες να χαρείς πολύ πολύ εύχομαι!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω ρενιτακι. 40 μερες κραταει η γιορτη?μη μου πεις οτι πρεπει να τους τραπεζωνω 40 μερες δεν θα το αντεξω !!!!!!θα καταρευσωωωωωωωωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κορίτσια έχω ευχάρισταααα!! πήγαμε το μεσημέρι να δούμε τη μπεμπού μας και δεν ήταν στη θερμοκοιτίδα της.. Στην αρχή με φαγαν τα φίδια, αλλά μετά μου είπαν ότι μεταφέρθηκε στην 1 μονάδα δηλαδή στην θερμοκοιτίδα απλής παρακολούθησης και σε λίγες μέρες θα τη βάλουν σε απλό πυρεξάκι χωρίς τζαμάκια και πορτάκια!!! Θα μπορώ να την αγκαλιάζω δηλαδή!!!!!!!!! Σας γράφω και κλαίω από τη χαρά μου!!!!

Αλλάζουν και τα ωράρια επίσκεψης, γιατί τώρα θα πηγαίνουμε 3 φορές την ημέρα..!!! ΠΟλύ χαρά!!!!

Anniw μου οι λεβέντες σου είναι κούκλοι, αλλά προτιμάμε τους αγέννητους γιατί η μόδα αλλάζει σιγά σιγά και απαιτεί γυναίκα μεγαλύτερη και άντρα νεαρούδι!! :-) Γέννησα στην 33και 6 (υπερηχογραφικά) αλλά με έγραψαν ως 33και 1 (ημερολογιακά). Αν δεν πάει 35η και 2.200γρμ δεν βγαίνουμε από κει.. ΜΙα εβδομάδα δηλαδή θα τη φάμε σίγουρα..

Ειρήνη πολύ χαίρομαι για την εξέτασή σου!!! ¨Αντε να πλησιάζουμε στο στόχο σιγά σιγά και ζάλισέ μας όσο θέλεις!! Θα στη φιλήσω και τη μπεμπού αμίιιι :wink:

Ανδριανή με έχεις κουφάνει με τους ανθρώπους εκεί.. Τόση κακία κουβαλάνε; Μάζεψέ τα κι έλα στην Αθήνα να ησυχάσεις.. Αλλιώς όταν σου λένε τέτοιες κακίες, να απαντάς άσχετα.. π.χ. ωραίο το φτιάξατε το μαλλί σας.. Κομμωτήριο πήγατε; (εννοείται ότι το μαλλί θα ναι κατσιασμένο) ή αν φοράει η θείτσα ρόμπα, της λες ωραίο φόρεμα. Από ποιο μαγαζί το πήρατε; Αποσυντονίζονται με τα άτοπα κοπλιμέντα οι θείτσες και σε αφήνουν ήσυχη σιγά σιγά.. Δοκίμασέ το!! Θα γελάσεις πολύ!!! :wink:

να σαι καλά Ειρήνη!!!! Σ ευχαριστώ!!!!!!! (να υπολογίζω και την πεθερά στην οικογένεια πρέπει εεε;; Άντε καλά! :-( )

Renita θα την ευχαριστήσω τη μπεμπού μη σε νοιάζει.. Και ναι! ωραία ιδέα είχες πάλι.. Θα είναι σούπερ στιγμιότυπο!! :-) Είμαι περίεργη να δω αν θα αλλάξει η συμπεριφορά της μετά την ανακοίνωση πάντως.. Και όχι δεν θα σας ξεχάσω όταν έρθει η μπεμπού σπίτι.. ίσως όμως να μπάινω πιο σπάνια.. Θα δούμε!

ΠΟλύ χαίρομαι που στις περισσότερες αρέσει το Ραλλού.. Δομνίνα δηλαδή αν ο γιος σου την ερωτευτεί θα του πεις παιδάκι μου το όνομά της είναι σκυλίσιο;;; Α πα πα πα πα.. Με τι πεθερά θα μπλέξει το κοριτσάκι μου.. Χα χα χα χα sosad ελπίζω εσένα να σου αρέσει το όνομα.. Εσένα θα κάνω πεθερά πάει και τελέιωσε!! :-)

Πάντως πια δεν χρειάζεται να υπάρχει αγία. Ό,τι θες βαφτίζεις !

Αλήθεια έχεις χάσει και τους γονείς σου και τον αδερφό σου; Και έχετε μείνει μόνο δυο αδερφές; Πολύ πόνο έχεις ζήσει βρε κορίτσι..¨Αντε σε λίγες μέρες να χαρείς πολύ πολύ εύχομαι!!!!!!!!!!!!!

ρομπα κ μαλλι αχτενιστο δεν παιζει εδω στην περιοχη ειναι ολες με πολυ λουσο λεμε!!!!!!!!!ξεχναν απο που ξεκινησαν που στο σπιτι τους δεν ειχαν ουτε πορτα να την κλεισουν να μην μπανει ο αερας κ η βροχη μεσα κ το παιζουν μεγαλοκυριες στην εκκλησια τις γιορτες δεν πανε να εκκλησιαστουν αλλα για να δουν τι φοραει η μια κ η αλλη.γιαυτο κ δεν γουσταρω να πηγαινω εδω εκκλησια χαλιεμαι κ δεν μπορω να παρακολουθησω λειτουργεια με τα βλεματα καρφωμενα πανω μου μην ξεχαμε εγω ειμαι πατρινια δεν ειμαι χωριανη τους

τωρα ειμαι στην πεθερα κ ακουω την μικρη κατω τραγουδαει κ λεει μα μα μα!!!!!!!!!!!!!

πολυ ομορφα τα νεα της μπουμπους σου αντε να φευγουμεαπο κει μεσα θελουμε το σπιτι μας κ την μαμα μας!αντε κ τον μπαμπα μας τουντσακι στολεω θα φας ηττα σε λιγους μηνες εσενα θα σε κανει στην ακρη κ θα λιωνει για τον πατερα της θα τον αγκαλιαζει τρυφερα κ θα του λεει τα δικα της ακαταλαβιστικα κ ο συζηξ θα χεζεται πανω του

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Έγραφα, έγραφα τόση ωρα και μπουμ!μου το χάνει το μην...:-(:sad::-(

και τα έλεγα τόσο ωραία...

Αυτό που έλεγα είναι ότι έχω πει στην δουλειά ότι ζαλίζομαι στον υπολογιστή για να γλιτώνω τις αγγαρείες. αλλά το κακό είναι ότι δεν μπαίνω και να σας διαβάσω, έτσι σας διαβάζω μαζεμένες το απόγευμα και μετά δεν θυμάμαι τι έχετε γράψει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοιπόν ειρηνάκι, τέλεια τα νέα σου!!!άντε με το καλό τώρα να ξεκινήσετε τις προσπάθειες εντατικα, έρχονται και γιορτές ανεβαίνει και η λίμπιντο;););) πάντως εγώ μετά από δύο συνεχόμενες αποξέσεις έμεινα αμέσως έγκυος και το χρωστάω στον άντρούλη μου ποου δεν κάθεται να μετράει γόνιμες μέρες, απλά είναι πάντα ορεξάτος(ζωή να έχει) και το πιάσαμε αργά το μωράκι μας!αφού όσο αργούσε η περίοδος και έκανα τεστ που έβγαιναν αρνητικά έλεγα αποκλείεται δεν είμαι, και ακόμα και όταν την 9η μέρα της καθυστέρησης βγήκε θετικό το τεστ μετρούσα και ξαναμετρούσα και δεν μου έβγαιναν τα νούμερα, έλεγα πάλι αποκλείεται!και όμως!!!

Ανδριανη χρόνια πολλά και από μένα, πολύχρονη και ότι επιθυμείς!

Τουνσάκι, συμπεθερούλα, μη μου ανησυχείς εγώ το λατρεύω το ραλλού!!!και εμένα κάποιες θείες μου με φωνάζουν Λιλού(!) οπότε θα ταιριάζουμε μια χαρά!!!θα γίνω η καλύτερη πεθερά του κόσμου, λέμε!!!

και αν την στενοχωρει το παλιόπαιδο ο γιός μου, θα τις τρώει από την μαμά του:wink:

αα, τι γέλιο ρίξαμε σήμερα κοριτσια!!!δεν έχουμε πει πουθενά το φυλο του μωρού, λέμε να το αφήσουμε για αργότερα, προς το τέλος, ή και καθόλου!

ε, λοιπόν όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το φύλο!!!σήμερα πήγα στη δουλειά του άντρα μου, μου έπιαναν την κοιλιά, κοίταζαν αν μεγάλωσε ο κώλος μου, μου κουνούσαν σταυρούς πάνω στο χέρι και λέγανε προβλέψεις!!!χαμός έγινε!!!:-D:grin::-D

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα και από μένα κοριτσούλια!!!!!Εδώ και 2 μέρες κάνω γενική στο σπίτι και έχω μια ενεργητικότητα αλλο πράγμα!!!!Πριν από τις 2 μέρες είχα μια κατάθλιψη,για καμμια βδομάδα και ξαφνικά μου έφυγε και είμαι duracell!!!!!Δε με βλέπω καλά !!! Διχασμένη προσωπικότητα!!!Ακόμα δεν αδιαθέτησα και είναι και οι ορμόνες μου φουντωμένες!!!!!Μιλάμε για τρελλάρα!!!Μία φωνάζω , μία χορεύω αφού ο άντρας μου ο καημένος με κοιτάει με τρόμο!!!!!χαχα

Tountsaki με το καλό να υποδεχτείς τη Ραλλού σου!!!!Πως σας ήρθε καλέ αυτό το όνομα??Επειδή μας ρώτησες τη γνώμη μας θα πω οτι καλύτερα να σκεφτείτε ένα όνομα που θα γιορτάζει γιατί όλα τα παιδάκια αγαπάνε να γιορτάζουν!!Κατά τα άλλα δεν έχει και πολύ σημασία !!!Σημασία έχει οτι το μωρουλάκι σου έρχεται σπίτι!!!!!!!Πρόπερσι που μια φίλη καταστενοχωρημένη που δεν μπορούσε να σκεφτει τι ονομα θα εδινε στη κορη της μου λέει :εσύ πως θα έλεγες τη κόρη σου??Και της απάντησα βρε ας είχα κόρη εγώ και ας την έλεγα και Βρασίδα!!!!!!(Πάντως μη τη φωνάζεις Λουλού τη καημενούλα!!!χαχα)

Δομνινάκι καλά είμαι το παλεύω!!!!Δεν ήξερα οτι έχεις χάσει και γονείς και αδελφό!!!Τι να πω κορίτσακι μου !!!Πολλές δοκιμασίες!!!!Αλλά σίγουρα είναι φύλακες άγγελοι σου!!!!Το πίστευα πολύ οτι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά !!!Τώρα δεν έχω καμμία αμφιβολία!!!!Σε φιλώ και σου στέλνω μια αγκαλιά!!!!!!!!

Ειρήνακι σε ζηλεύω!!!!!Αυτό το αποθηκάκι που λες οτι έχεις πόσο το χω επιθυμήσει , δε ξέρεις!!!!Προς το παρών σκούπα, σιδερώστρα και τα υπόλοιπα τα βάζω στο παιδικό!!!Αλλα του χρόνου που θα ρθει το μπεμπέ μου που θα τα βάλω????χαχα (εδώ γελάμε καλέ)!!!!!Αμάν ήρθε ο άντρας μου !!!Πάω να τον ψήσω για το στεγνωτήριο !!!!!Αμα δε μπω για λίγες μέρες να ξέρετε οτι έχω διάσειση μάλλον(από κανα βάζο)!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω κι άλλα ευχάρισταααα!!!!! Την πήραμε αγκαλιά σήμερα!! Αχ της φίλαγα το κεφαλάκι και δεν τη χόρταινα!!! Αγάπη μου γλυκιά μου ομορφιά μου!!!! ΜΟσχομύριζε το πουλάκι μου!!! Ακόμα δεν πίνει με μπιμπερό και δεν την τάισα, αλλά μόλις αρχίσει να πίνει από μπουκάλι, θα το κάνουμε εμείς.. Φοβάμαι ολίγον που είναι μικροσκοπική, αλλά θα τη συνηθίσω.. Αχ! Τι ευτυχία!!!

Γιορτάζει το Ραλλού την 1η Σεπτέμβρη.. Αλλά και να μη γιόρταζε, δύσκολο θα ταν να καθιερώναμε μια μέρα και να τη γιορτάζαμε; Σιγά μη σκάσουμε!! Συμπεθέρα πολύ ωραίο το Λιλού... Θα στο κλέψω!!! :tongue:

Αλήθεια Louloudira το "Βρασίδας" έχει γορτή; :D

Ξεκίνα από τώρα και άδειαζε το παιδικό γιατί μετά με την κοιλιά δεν θα μπορείς.. :wink:

Ανδριανή κατάλαβα τι σόι θείτσες περιγράφεις.. και σε αυτές πιάνουν τα κοπλιμέντα.. Αχ τι ωραίο μαλλί, αχ τι ωραίο ταγιέρ, αχ τι ωραία παπούτσια κ.λ.π... Αυτές θα λένε τις κακίες τους κι εσύ θα θαυμάζεις.. :rolleyes: Θα νιώσουν άσχημα και θα σταματήσουν..

Το ξέρω ότι θα είναι κολλημένη με το μπαμπά της η μικρή.. Τι να κάνουμε; Θα το εκμεταλλευτώ για να ξεπορτίζω.. Πα μαλ!!! :-)

Αισθάνομαι ακόμα εξαντλημένη.. Έκανα και πολλές δουλειές σήμερα. Πήγαμε και σούπερ μάρκετ.. Είναι και το στομάχι μου χάλια και έκανα εμετό.. Πω πω ξερή θα πέσω τώρα για ύπνο..

Σας καληνυχτίζω!!!!!!!

Έγραφα, έγραφα τόση ωρα και μπουμ!μου το χάνει το μην...:-(:sad::-(

και τα έλεγα τόσο ωραία...

Αυτό που έλεγα είναι ότι έχω πει στην δουλειά ότι ζαλίζομαι στον υπολογιστή για να γλιτώνω τις αγγαρείες. αλλά το κακό είναι ότι δεν μπαίνω και να σας διαβάσω, έτσι σας διαβάζω μαζεμένες το απόγευμα και μετά δεν θυμάμαι τι έχετε γράψει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοιπόν ειρηνάκι, τέλεια τα νέα σου!!!άντε με το καλό τώρα να ξεκινήσετε τις προσπάθειες εντατικα, έρχονται και γιορτές ανεβαίνει και η λίμπιντο;););) πάντως εγώ μετά από δύο συνεχόμενες αποξέσεις έμεινα αμέσως έγκυος και το χρωστάω στον άντρούλη μου ποου δεν κάθεται να μετράει γόνιμες μέρες, απλά είναι πάντα ορεξάτος(ζωή να έχει) και το πιάσαμε αργά το μωράκι μας!αφού όσο αργούσε η περίοδος και έκανα τεστ που έβγαιναν αρνητικά έλεγα αποκλείεται δεν είμαι, και ακόμα και όταν την 9η μέρα της καθυστέρησης βγήκε θετικό το τεστ μετρούσα και ξαναμετρούσα και δεν μου έβγαιναν τα νούμερα, έλεγα πάλι αποκλείεται!και όμως!!!

Ανδριανη χρόνια πολλά και από μένα, πολύχρονη και ότι επιθυμείς!

Τουνσάκι, συμπεθερούλα, μη μου ανησυχείς εγώ το λατρεύω το ραλλού!!!και εμένα κάποιες θείες μου με φωνάζουν Λιλού(!) οπότε θα ταιριάζουμε μια χαρά!!!θα γίνω η καλύτερη πεθερά του κόσμου, λέμε!!!

και αν την στενοχωρει το παλιόπαιδο ο γιός μου, θα τις τρώει από την μαμά του:wink:

αα, τι γέλιο ρίξαμε σήμερα κοριτσια!!!δεν έχουμε πει πουθενά το φυλο του μωρού, λέμε να το αφήσουμε για αργότερα, προς το τέλος, ή και καθόλου!

ε, λοιπόν όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το φύλο!!!σήμερα πήγα στη δουλειά του άντρα μου, μου έπιαναν την κοιλιά, κοίταζαν αν μεγάλωσε ο κώλος μου, μου κουνούσαν σταυρούς πάνω στο χέρι και λέγανε προβλέψεις!!!χαμός έγινε!!!:-D:grin::-D

σε ευχαριστω κοπελια.με το καλο ο γιοκας

εμενα ολοι ελεγαν για αγορι ενω τους ελεγα κοριτσι ελεγαν μαλακιες λεει ο γιατρος αγορι εχεις σονι κ ντε να μου την βγαλουν με παραπανο προσοντα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Έχω κι άλλα ευχάρισταααα!!!!! Την πήραμε αγκαλιά σήμερα!! Αχ της φίλαγα το κεφαλάκι και δεν τη χόρταινα!!! Αγάπη μου γλυκιά μου ομορφιά μου!!!! ΜΟσχομύριζε το πουλάκι μου!!! Ακόμα δεν πίνει με μπιμπερό και δεν την τάισα, αλλά μόλις αρχίσει να πίνει από μπουκάλι, θα το κάνουμε εμείς.. Φοβάμαι ολίγον που είναι μικροσκοπική, αλλά θα τη συνηθίσω.. Αχ! Τι ευτυχία!!!

Γιορτάζει το Ραλλού την 1η Σεπτέμβρη.. Αλλά και να μη γιόρταζε, δύσκολο θα ταν να καθιερώναμε μια μέρα και να τη γιορτάζαμε; Σιγά μη σκάσουμε!! Συμπεθέρα πολύ ωραίο το Λιλού... Θα στο κλέψω!!! :tongue:

Αλήθεια Louloudira το "Βρασίδας" έχει γορτή; :D

Ξεκίνα από τώρα και άδειαζε το παιδικό γιατί μετά με την κοιλιά δεν θα μπορείς.. :wink:

Ανδριανή κατάλαβα τι σόι θείτσες περιγράφεις.. και σε αυτές πιάνουν τα κοπλιμέντα.. Αχ τι ωραίο μαλλί, αχ τι ωραίο ταγιέρ, αχ τι ωραία παπούτσια κ.λ.π... Αυτές θα λένε τις κακίες τους κι εσύ θα θαυμάζεις.. :rolleyes: Θα νιώσουν άσχημα και θα σταματήσουν..

Το ξέρω ότι θα είναι κολλημένη με το μπαμπά της η μικρή.. Τι να κάνουμε; Θα το εκμεταλλευτώ για να ξεπορτίζω.. Πα μαλ!!! :-)

Αισθάνομαι ακόμα εξαντλημένη.. Έκανα και πολλές δουλειές σήμερα. Πήγαμε και σούπερ μάρκετ.. Είναι και το στομάχι μου χάλια και έκανα εμετό.. Πω πω ξερή θα πέσω τώρα για ύπνο..

Σας καληνυχτίζω!!!!!!!

ε! ψιτ κοπελια γεννησες ασε τους εμμετους τωρα :lol::lol::lol:

προσωπικα τουντσακι δεν ασχολουμε με τις συντοπιτησες του ανδρος μου διοτι θεωρω οτι πισω απο το καλυμμα που φορανε παραμενουν βλαχαδερα κ ουδεποτε δεν σπαταλησα τοσο χρονο οσο σπαταλησα εδω μεσα δυο μερες ειναι περιττο να ασχολουμε με ανθρωπους που με εχουν προσβαλει πρωτον γιατι δεν τους ξεφυγε κ δευτερον ε δεν τις γουσταρω βρε αδερφε με το ζορι?χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δίκιο έχεις Ανδριανή.. Χαμένος χρόνος είναι να ασχολείται κανείς με δαύτες..

Καλημέρα κιόλας..

Πάλι η πίεσή μου είναι ανεβασμένη και το στομάχι μου χάλια.. Βρε τι πάθαμε.. Έχω και πολλές δουλειές.. Πάω να τελειώνω γιατί το επισκεπτήριο είναι στις 11μιση και θέλω να κάνω και μπάνιο. Πριν λίγες μέρες δεν είχα τι να κάνω και βαριόμουν και τώρα τρέχω και δεν φτάνω... Αρρρίιιιιιμπαααα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...