Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Την Ανδριανή τη θυμήθηκα αφού είχα αποσυνδεθεί το πρωί, αλλά θα προλαβω να ευχηθώ πριν αλλάξει η μέρα!! Χρόνια πολλά Ανδριανήηηη!!!!!Να σε χαιρόμαστεεεεε!!!!!!! (τι φωνάζω εγώ μωρέ; ) - μπααα δεν πρόλαβα :-(

Μια χαρά όλα στο ΙΚΑ.. Εφόσον γέννησα τόσο πρόωρα, έκανα τα χαρτιά για όλα μαζί. Και για άδεια τοκετού και για άδεια λοχείας και για βοήθημα τοκετού.. Έχω να πάω πάλι ΙΚΑ για επίδομα καισαρικής και μετά έχω πάλι ΙΚΑ για τη θερμοκοιτίδα και πάλι ΙΚΑ για το δώρο Χριστουγέννων (ήμουν τόσους μήνες με αναρρωτική).. Μια χαρά!! :-) Ασφάλισα και τη μπεμπού και έχει κι εκείνη βιβλιάριο ΙΚΑ τώρα.. Το μανάρι μου!!!!

Βέλβετ εγώ το πιστοποιητικό το πήρα με το εξιτήριο αφού έφυγα Δευτέρα και το ΣΚ δεν ήταν κανείς στο ληξιαρχείο του ΜΗΤΕΡΑ.. Είχαμε καταθέσει ληξιαρχική πράξη γάμου και ταυτότητες (πάρτα μαζί σου στη βαλίτσα κι αυτά) την Παρασκευή και ήταν έτοιμο Δευτέρα.. Δεν ξέρω αν στο δίνουν νωρίτερα.. Τι υπέροχο site είναι αυτό; Θα το μελετήσω με ησυχία!! Πετσέτες δίνουν, αλλά μπορεί να χρειαστείς καμία έξτρα.

Δομνίνα γύρισα σήμερα το φλιτζάνι μου να εξασκηθώ, αλλά ζαλίστηκα και τα παράτησα..

Λίγο τα χάπια, λίγο ο αιματοκρίτης που είχε φτάσει 27,6, λίγο η καισαρική, λίγο η προηγούμενη ακινησία, λίγο το πήγαινε-έλα στη θερμοκοιτίδα, με έχουν κάνει ράκος!! Σέρνομαι!!! Και στο σπίτι γίνεται χαμός.. Έβαλα τον άντρα μου και μου κατέβασε τα χειμωνιάτικα τουλάχιστον να έχω τίποτα να φοράω.. Πρέπει να μαζέψω τα καλοκαιρινά αύριο δηλαδή.. Για να δούμε θα τα καταφέρω; ¨Εχουν πρηστεί και τα πόδια μου και ανέβασα και πίεση.. ΜΟυ είπε ο γιατρός να κόψω το αλάτι.. Οκ!! Θα το ρίξω στις σοκολάτες.. Νο πρόμπλεμ!! :wink:

Πάντως κι εγώ πιστεύω Δομνίνα ότι θα φέρεις την ισορροπία στο καφέ με τον γιο σου..

Ααα δίπλα μας στη θερμοκοιτίδα είναι ένα αγοράκι που γεννήθηκε 1.300γρμ περίπου και η μαμά του το αποκαλεί "άντρα μου" ... γελάμε με τον σύζυξ.. Τι άντρας σου καλέ κυρία; Αυτό είναι τοσοδούλι μωράκι.. :-D Αλλά έτσι σα χαζές κάνουμε οι γυναίκες... Τι να πεις;

Η μπεμπού μας όσο πάει και ομορφαίνει!! Μα πού θα φτάσει; Miss cosmos θα γίνει; (τι σας έλεγα; Τα ίδια χαζά κι εγώ :wink: )

Vasdeli ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θυμάμαι που πέρυσι σε περιμέναμε όλες με αγωνία.. Να σου ζήσει ο γελαστάκος σου!!!

Διαφημίσεις

Renita συμφωνώ με την Ειρήνη για το στεγνωτήριο. Αποστειρώνει όντως και δεν χρειάζεται σίδερο.. Εκτός βέβαια αν το φόρεμα της πριγκίπισσας έχει τίποτα βολάν, ή στάμπες, ή χάντρες και πούλιες και τέτοια .. ξέρετε :wink: ...τότε δεν το γλιτώνω το σίδερο.. ΌΠως δεν το γλιτώνω και για τα πουκάμισα.. Αλλά δεν πειράζει..

Ειρήνη καλή επιτυχία με το αποτέλεσμα που απομένει.. Μέχρι εδώ καλά τα πήγαμε :wink: Μπράβοοοο!!!

Louloudira κάντο δώρο στον εαυτό σου με την πρώτη ευκαιρία. Εγώ το πήρα με δόσεις γιατί πήρα καλό και έτσουζε ολίγον.. Ή περίμενε να έρθει το ή τα μπεμπέ και μετά αγόρασέ το!!

Έχω ένα δενδράκι τοίχου (το έχω φτιάξει μόνη μου με σύρμα και γιρλάντα) και το ανεβοκατεβάζω στολισμένο με τα φωτάκια του έτοιμο.. Λόγω του μπαμπά μου, δεν θα στολίσω δέντρο κανονικό, αλλά θα κρεμάσω μόνο αυτό και θα έρθει και η μαμά μου να φτιάξουμε μελομακάρονα να μυρίσει λίγο το σπίτι.. Θα φτιάξω πάντως σίγουρα γιορτινή ατμόσφαιρα να υποδεχτώ τη μπουμπού!! Αλίμονο!!! Αχχχχ!!! Δεν κρατιέμαι.. Ανυπομονώ!!!!!!!! Θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής μου!!!!

Anniw τι όμορφα που τα λες.. Δίκιο έχεις.. Περνάει ο καιρός νεράκι και φεύγουν οι στιγμές με τα παιδιά μας.. καλύτερα να τα κακομαθαίνουμε και λίγο, παρά να λέμε αργότερα ότι δεν τα χαρήκαμε..

Λέω να πάω μέχρι το ψυγείο για τη σοκολάτα που λέγαμε.. Μπορεί να ξανάρθω... Σοκολατίτσαααααα!!! Πού είσαι να σε φάω;; Σου ρχομαι!!!! :-)

δεν θα το πιστέψετε.. Πήγα προς την κουζίνα και διαπίστωσα ότι το ψυγείο μου έκανε ένα μπιπ μπιπ.. Σα να έλεγε η σοκολάτα... "εδώ είμαι!!" Αν δεν σταματήσει, θα το βγάλω από την πρίζα.. Άλλωστε δεν έχει τίποτα μέσα (εκτός από σοκολάτες βεβαίως). Είναι άδειο το σπίτι ακόμα.. Αλλά ποιος να πάει στο σούπερ που ο άντρας μου δουλεύει, το σκάει για να πάμε στη μπεμπού, ξαναδουλεύει, το ξανασκάει για τη μπεμπού κι εγώ σέρνομαι και αποφεύγω να οδηγήσω γιατί ζαλίζομαι κι από πάνω.. Αφήστε που δεν μπορώ να κουβαλήσω τίποτα..

Ας είναι καλά η μαμά μου που μας ταΐζει γιατί με σοκολάτες θα τη βγάζαμε..

Πάντως με τη γέννα δεν έχασα παρά μόνο ένα κιλό. Είχα πάρει σύνολο 13 και γύρισα με συν 12.. Αίσχος!! Αλλά δεν με απασχολεί κι αυτό. Έλεος.. Με τον καινούριο χρόνο, βλέπουμε!! Να μπορούσα να έδινα λίγο βάρος στη μπεμπού.. Δεν είναι δίκαιο να πήρα εγώ 13 κι εκείνη να γεννήθηκε κάτι λιγότερο από 2.. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη!! Πάει και τελείωσε!

Έχει τραβήξει ο σύζυξ βίντεο της μπεμπούς με το κινητό (παράνομα εννοείται) και τη βλέπουμε συνέχεια... Αχχχχ μανάρι μου!!! Είσαι κούκλα!!! Φτου φτου φτου.. Πες γεια στα κορίτσια!! "γεια σας κορίτσια!! Είμαι η μπεμπού της τουντς! Σας ξέρω όλες γιατί η μαμά μου σας σκέφτεται συνέχεια κι εγώ τόσο καιρό στην κοιλιά της, ξέρω πολύ καλά τι γίνεται μέσα της.. Σας αγαπάει πολύ και γι αυτό σας αγαπάω κι εγώ.. Εκεί στη χώρα των μπεμπέ, συνάντησα πολλά μπεμπεδάκια πριν διαλέξω την τουντσοκοιλιά να μπω και γνώρισα και πολλά που είναι έτοιμα να διαλέξουν τη δικιά σας κοιλιά. ΜΟυ είπαν να σας πω να κάνετε υπομονή γιατί υπάρχει ένα είδος πρωτόκολλου που δεν μπορούν να παρακάμψουν.. Αλλά θα έρθουν!! Ξέρουν πόσο πολύ τα λαχταράτε!!!"

.......

Kαλημερα κοριτσια!!! Louloudira και anniw ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας. Πλησιαζει η Κυριακη και θελω να πιστευω οτι θα μου δωσει ημερομηνια ο γιατρουλης μου.

Τουντς εκμεταλλευσου το διαστημα που δεν ειναι ακομα εκει η μπουμπου για να γεμισεις μπαταριες γιατι σε λιγες μερες δε θα βρισκεις καθολου χρονο για να ξεκουραστεις.

Αυτο με την ληξιαρχικη πραξη γαμου και τις ταυτοτητες το ηξερα.Εχουν μπει ηδη στην τσαντουλα μου για το μαιευτηριο.

Σας φιλω ολες !!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!

κοριτσια σας ευχαριστω ολες χθες ειχα κοσμο κ γινοταν ο κακος χαμος εδω μεσα ειναι κ μικρο το σπιτι περναγε ο ενας πανω απο τον αλλον στοιβες τα απλητα πιατα οσα μπορεσα εφιαξα χθες 2,5 ωρα επεσα στο κρεβατι κ σηκωθηκα σημερα 7 το πρωι νυσταζωωωωωωωωωωωω

τουντσακι παρα ενα λεπτο δεν προλαβες χαχαχαχαχαχχα δεν πειραζει κουκλα μου το ιδιο ειναι να ειστε ολες καλα με θυμηθηκατε δεν μπορω να πω χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντσακι μου ειμαι σιγουρη οτι ο μπαμπας σου θα ηθελε να γιορτασεις οπως πρεπει τα πρωτα χριστουγεννα με το μωρο σου ολα να τα κανεις κ να στολισεις κ να φιαξεις κ μελομακαρονα κ αν εχεις κ λιγο φιλοτιμο θα στειλεις κ κανενα κατα δω χαχαχαχα

θα περασεις τα πιο ομορφα χριστουγεννα φετος.

οσο για τα κιλα σε 4 μηνες θα χεις συν 3

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να μαι πάλι πουρνό πουρνό! Έχω να φτιάξω τη ντουλάπα σήμερα! :-) Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Από σήμερα κομμένο το μιτροτάν (μου ανέβαζαν την πίεση) και τέλος η αντιβίωση (χάλαγε το στομάχι μου).. Οπότε θα πίνω σίδηρο και πιστεύω να ανακάμψω σιγά σιγά..

Εγώ Βέλβετ δεν ήξερα τίποτα για το τι χαρτιά έπρεπε να είχα μαζί μου. Μόνο είχα αγοράσει νυχτικά, πιτζάμες και σουτιέν. Έγιναν και όλα τόσο ξαφνικά και πηγαινοερχόταν ο άντρας μου συνέχεια.. Ευτυχώς είμαστε σχετικά κοντά με το ΜΗΤΕΡΑ. Έτυχε και το καλοκαίρι είχα τακτοποιήσει τη χαρτούρα και ήξερα πού να του πω να ψάξει και τη γλιτώσαμε την έξτρα ταλαιπωρία..

Σήμερα θα έρθει η μοκέτα και η κουρτίνα της μπεμπούς (τα είχα παραγγείλει από το ίντερνετ). Πρέπει το Σάββατο να τοποθετήσει ο αδερφός μου τα κουρτινόξυλα, να πάρει μέτρα η μαμά μου να ράψει τις κουρτίνες, να στρώσουμε τη μοκέτα αφού αδειάσουμε τις σακούλες με τα δώρα που είναι μεσ τη μέση και βάλουμε μπουγάδες και επίσης πρέπει να τακτοποιήσουμε το άλλο δωμάτιο που το χω για εργαστήριο (κάνω μια τέχνη με χαρτί. κάποιες κοπέλες από δω ξέρουν) το οποίο βάφτηκε όσο έλειπα γιατί τώρα πια θα γίνει και πλυσταριό εκτός από χώρο τέχνης.. Έχει μέσα το στεγνωτήριο, μια μικρή απλώστρα που θα κρεμαστεί από το ταβάνι να μη πιάνει χώρο (πατέντα ΙΚΕΑ), τη σιδερώστρα, το σίδερο κ.λ.π. Δομνίνα όπως καταλαβαίνεις, έχουμε μπόλικες δουλειές να ξεχαστείς.. Αν ξεμείνεις από δραστηριότητες, εδώ είμαστε!! :-) (λέει ο άντρας μου.. να πω στη μαμά μου να ρθει να βοηθήσει; Α πα πα πα πα πα!! του λέω.. Μια χαρά τα καταφέρνω!!!.. Μα τι θέλει; Να με βρει λυπόθυμη από το πατσουλί; :-))

Ζυγίστηκα σήμερα κι έχασα άλλο ένα κιλό. Αν είναι έτσι, καλά πάμε.. :wink: Αλλά την προηγούμενη φορά είχα πάρει 10 κιλά μέχρι τον 5ο που απέβαλα και σιγά σιγά τα χασα (οι παλιές θυμούνται).. Τώρα θα κολλήσω που έχω και τη μπεμπού; Ε όχι βέβαια!!! Ο μικρός αδερφός του άντρα μου (είναι 20 χρονών) δεν ήξερε ότι η κοιλιά παραμένει μετά τη γέννα και με ρωτάει κάθε μέρα.. Έφυγε η κοιλιά; Κάτσε παιδάκι μου να επανέλθει η μήτρα..

Τώρα τι σας λέω; Με έχει πιάσει πάλι λογόρροια.. Σε λίγο θα πάω για τη ντουλάπα και θα σας απαλλάξω.. Υπομονή!! :-)

Ααα σήμερα μπήκε ο Δεκέμβρης!! Καλό μήνα λοιπόν να έχουμε!! με ευχάριστες ειδήσεις μόνο!!

Που λέτε τότε που είχαν βγει τα αποτελέσματα από τη λήψη τροφοβλάστης και μάθαμε ότι έχουμε κοριτσάκι πάλι (στο πρώτο τρίμηνο αναφέρομαι), αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μην της δώσουμε το όνομα της πεθεράς, γιατί στο μυαλό μας είχαμε με αυτό το όνομα το προηγούμενο κοριτσάκι που χάθηκε και δεν θέλαμε να έχουμε την ίδια κατάληξη (τάχαμου.. Έτσι του το είπα. Στην ουσία δεν ήθελα να της κάνω τη χάρη της κυρίας).. Και τώρα έφτασε η ώρα να της το πει.. Για να δούμε πώς θα αντιδράσει..:rolleyes:

Σκεφτόμαστε όταν έρθει η ώρα, πρώτα ο Θεός, να τη βαφτίσουμε Ραλλού. Πώς σας φαίνεται; Εμένα μου αρέσει πολύ!! Θα τη φωνάζουμε και Λου σκέτο και Λουλού.. Αχ το κοριτσάκι πού έμπλεξε με την τρελλάρα μάνα.. :-)

Άντε πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί θα πάρω φόρα και θα αποφασίσω και τις σπουδές της και ποιον άντρα θα πάρει έτσι όπως το πάω κι ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι μας το μαναράκι μας..

Φιλάκια σε όλες!! Καλημέρα και καλό μήνααααα!!!!!!!!

γιατί βρε Ανδριανή να χω συν τρία; Λες ε;;; Δεν έχεις κι άδικο.. Δεν θα κοιμάμαι καλά, θα πλακώνομαι στα μελομακάρονα (θα σου έστελνα αλλά είσαι μακριά βρε παιδί μου :-) ) θα με φάει η κλεισούρα και δεν θα χω λόγο να μπω στα τζην μου.. Δε βαριέσαι! Έχω τις καλύτερες προθέσεις να προσπαθήσω να τα χάσω, αλλά αν δεν κάτσει, το πολύ πολύ να εμφανιστώ στην παραλία με κελεμπία.. Εμένα θα κοιτάνε; Τώρα εγώ πάω σε δεύτερη μοίρα. Η μπεμπού θα τραβάει όλα τα βλέμματα! χαλάλι της!!! :-)

όντως παρά ένα λεπτό δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ στην ώρα μου.. Ξεκίνησα να γράφω 11 και 20 αλλά έτσι όπως παίρνω φόρα, πάει μακριά η βαλίτσα.. και σήμερα το πρωί, γράφω από τις 8 και πήγε 9 και το ανέβασα.. Αντι να εκμεταλλευτώ το χρόνο να κάνω δουλειές, τον εκμεταλλέυομαι για να χαζεύω.. φτου μου!!! :tongue:

Έχεις δίκιο για τον μπαμπάμου. Είμαι σίγουρη ότι θα ήθελε να στόλιζα το σπιτι κανονικά. Άλλωστε εκείνος ήταν που στόλιζε το δέντρο από νωρίς από τότε που είμαστε παιδιά. κατέβαζε κατέβαζε κατέβαζε κούτες από το πατάρι και φώναζε η μαμά μου "τι τα θες όλα αυτά δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε εδώ μέσα".. Είχε αγάπη μεγάλη στις γιορτές!! Και δεν είμαι της άποψης να μαυροφοριούνται οι άνθρωποι και να κλαίνε. τον θυμόμαστε με χαρά και χαμόγελο.. Αλλά δεν ξέρω.. Καλά θα δούμε!

Λοιπόν.. Πάω για δουλειές γιατί θα έρθει η ώρα του επισκεπτηρίου στη μπεμπού και ακόμα καφέ θα πίνω και θα γράφω η τεμπέλα..

Τουντσακι

το ραλλού μου αρέσει πάααααρα πολύ, έχει μία χαριτωμενιά τρομερή....

Δε μου λες, σε ποιά εβδομάδα γέννησες?

Όσο για τα κιλά, μην σε πιάνει άγχος εννοείται ότι θα φύγουν παιδί μου, τι περιμένεις, από τη μία μέρα στην άλλη?Εγώ πήρα μόλις 11, και ακόμη παλευω με 4 απομείναντα, για τα τζιν μου δεν το συζητώ έχουμε μέεεεεελον ακόμη. Αφού τα κοιτάω και απορώ πως χωρούσα εκεί μεσα..είναι και ο θηλασμος και νιώθω εντελώς τρομπαρισμένη ώρες ώρες.

Όπως ξέρεις (και τους έχεις δει και στο φεισ), έχω γαμπρους τεφαρίκια για το μινιατουράκι σου....Εδώ είμαστε.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες μας!!

Και σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη (γι αυτο και σας πρηζω χοχοχο) διοτι βγηκε εκεινη η σοβαρη εξεταση αν θυμοσαστε και ειναι καλη!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Σημερα το απογευμα εχω ραντεβου με την αιματολογο να μου πει πως θα συνεχισουμε απο εδω και περα!

Αχ, κοριτσια δεν ξερω, αλλα ειλικρινα απο χθες νιωθω κομματακι πιο κοντα στο να γινω κι εγω μανουλα! Σα ψεμματα μου φαινεται μωρε! Στενοχωριεμαι οταν σκεφτομαι πως χαθηκε το μωρακι μου απο τετοια αιτια, αλλα οκ ξερω δεν ωφελει σε τπτ να μεινω στο παρελθον..

Καθε μερα προσευχομαι να ερθει και να μεινει μια εγκυμοσυνη που θα μου φερει ενα γερο μωρο!

Δεν προσευχομαι μονο για μενα αλλα για ολες οσες περναμε τετοιες δυσκολιες!

Αντε φτανει η κλαψα!

Τουντσακι να μου φιλησεις τη Ραλλου μας!

Βελβετακι δεν σου ευχηθηκα κοριτσι μου! Με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου!!

Δομνινακι θα σφαχτουν οι κορες του τοπικ για τον λεβεντη γιο σου βλεπω χιχιχιχι!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

γιατί βρε Ανδριανή να χω συν τρία; Λες ε;;; Δεν έχεις κι άδικο.. Δεν θα κοιμάμαι καλά, θα πλακώνομαι στα μελομακάρονα (θα σου έστελνα αλλά είσαι μακριά βρε παιδί μου :-) ) θα με φάει η κλεισούρα και δεν θα χω λόγο να μπω στα τζην μου.. Δε βαριέσαι! Έχω τις καλύτερες προθέσεις να προσπαθήσω να τα χάσω, αλλά αν δεν κάτσει, το πολύ πολύ να εμφανιστώ στην παραλία με κελεμπία.. Εμένα θα κοιτάνε; Τώρα εγώ πάω σε δεύτερη μοίρα. Η μπεμπού θα τραβάει όλα τα βλέμματα! χαλάλι της!!! :-)

όντως παρά ένα λεπτό δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ στην ώρα μου.. Ξεκίνησα να γράφω 11 και 20 αλλά έτσι όπως παίρνω φόρα, πάει μακριά η βαλίτσα.. και σήμερα το πρωί, γράφω από τις 8 και πήγε 9 και το ανέβασα.. Αντι να εκμεταλλευτώ το χρόνο να κάνω δουλειές, τον εκμεταλλέυομαι για να χαζεύω.. φτου μου!!! :tongue:

Έχεις δίκιο για τον μπαμπάμου. Είμαι σίγουρη ότι θα ήθελε να στόλιζα το σπιτι κανονικά. Άλλωστε εκείνος ήταν που στόλιζε το δέντρο από νωρίς από τότε που είμαστε παιδιά. κατέβαζε κατέβαζε κατέβαζε κούτες από το πατάρι και φώναζε η μαμά μου "τι τα θες όλα αυτά δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε εδώ μέσα".. Είχε αγάπη μεγάλη στις γιορτές!! Και δεν είμαι της άποψης να μαυροφοριούνται οι άνθρωποι και να κλαίνε. τον θυμόμαστε με χαρά και χαμόγελο.. Αλλά δεν ξέρω.. Καλά θα δούμε!

Λοιπόν.. Πάω για δουλειές γιατί θα έρθει η ώρα του επισκεπτηρίου στη μπεμπού και ακόμα καφέ θα πίνω και θα γράφω η τεμπέλα..

koiτα να δεις οταν θα βλεπεις γνωστους κ θα σαι με το μωρο θα πεφτουν ολοι πανω στο μωρο τι γλυκουλι κ τι γλυκουλι κ μετα θα τρεφουν εκεινο το γεματο υφος ειρωνια κ σαν να σε μαλωνουν θα σου λενε αχχχχχχ γιατι ακομα δεν ηρθες στα κιλα σου???γεννησες τωρα εκτος απο μανα εισαι κ γυναικα!προσεχε γιατι θα σου τον κλεψει τον αντρα καποια πιο καπατσα κ σεν αθα σου εχουν φουντωσει τα λαμπακια κ δεν θα μπορεις να τους πεις να πανε να γαργαληθουν κ καποιες θειτσες θα σου λενε επισης οτι εγω 3 παιδια εκανα κ οταν γενναγα πλακα η κοιλια ειναι στα σωματα!!!!!!!..............χαχαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Είμαι η μπεμπού της τουντς! Σας ξέρω όλες γιατί η μαμά μου σας σκέφτεται συνέχεια κι εγώ τόσο καιρό στην κοιλιά της, ξέρω πολύ καλά τι γίνεται μέσα της.. Σας αγαπάει πολύ και γι αυτό σας αγαπάω κι εγώ.. Εκεί στη χώρα των μπεμπέ, συνάντησα πολλά μπεμπεδάκια πριν διαλέξω την τουντσοκοιλιά να μπω και γνώρισα και πολλά που είναι έτοιμα να διαλέξουν τη δικιά σας κοιλιά. ΜΟυ είπαν να σας πω να κάνετε υπομονή γιατί υπάρχει ένα είδος πρωτόκολλου που δεν μπορούν να παρακάμψουν.. Αλλά θα έρθουν!! Ξέρουν πόσο πολύ τα λαχταράτε!!!"

.......

τουντσακι εισαι φοβερη μονο αυτο μπορω να πω!! να σ' εχει ο Θεος καλα κι εσενα και ολη σου την οικογενεια!

my little angel 10/5/12

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες μας!!

Και σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη (γι αυτο και σας πρηζω χοχοχο) διοτι βγηκε εκεινη η σοβαρη εξεταση αν θυμοσαστε και ειναι καλη!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Σημερα το απογευμα εχω ραντεβου με την αιματολογο να μου πει πως θα συνεχισουμε απο εδω και περα!

Αχ, κοριτσια δεν ξερω, αλλα ειλικρινα απο χθες νιωθω κομματακι πιο κοντα στο να γινω κι εγω μανουλα! Σα ψεμματα μου φαινεται μωρε! Στενοχωριεμαι οταν σκεφτομαι πως χαθηκε το μωρακι μου απο τετοια αιτια, αλλα οκ ξερω δεν ωφελει σε τπτ να μεινω στο παρελθον..

Καθε μερα προσευχομαι να ερθει και να μεινει μια εγκυμοσυνη που θα μου φερει ενα γερο μωρο!

Δεν προσευχομαι μονο για μενα αλλα για ολες οσες περναμε τετοιες δυσκολιες!

Αντε φτανει η κλαψα!

Τουντσακι να μου φιλησεις τη Ραλλου μας!

Βελβετακι δεν σου ευχηθηκα κοριτσι μου! Με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου!!

Δομνινακι θα σφαχτουν οι κορες του τοπικ για τον λεβεντη γιο σου βλεπω χιχιχιχι!

ειρηνακι μου θε ερθει το μπεμπε αφου καλε μενεις ευκολα εγκυος μπραβο γιατην εξεταση ολες καλες να βγαινουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ειρηνακι μου θε ερθει το μπεμπε αφου καλε μενεις ευκολα εγκυος μπραβο γιατην εξεταση ολες καλες να βγαινουν

ευχαριστω για την εμψυχωση!!

παιδι μου εγω ειμαι τρελη μου κολλανε κατι ιδεες ωρες ωρες αλλο πραγμα!

Καθομαι και σκεφτομαι αν μετα την αποξεση επηρρεαστηκε η γονιμοτητα μου, η ωορηξια μου κι αν θα μεινω ξανα ευκολα εγκυος οπως στο παρελθον!

Ειπαμε ειμαι τρελη!:P:p:p

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...