Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπέρες και από μένα!

Δομνίνα καλά κάνεις, μαζί σου κ εγώ, να είσαι ψύχραιμη και χαλαρή μέχρι να περάσουν οι μέρες γιατί αν το σκέφτεσαι συνέχεια όλο στο κακό θα πηγαίνει το μυαλό σου και θα τσάμπα θα χαλάς την ηρεμια που τόσο χρειάζεσαι, οπότε χαλαρά και ήρεμα και όλα θα πάνε καλά;););)

blue velvet έφτασες στην τελική ευθεία!!!!αχ, πλησιάζει ο καιρός να δεις και εσύ την μπουμπου σου!με την πεθερά τα βρίσκετε?μπράβο, γιατί από ότι έχω καταλάβει οι περισότερες είμαστε πεθερόπληκτες εδώ μέσα:lol::lol::lol:

Τουνς καλως γύρισες στο σπίτι σου λοιπόν!θα έχεις τόοοοσα να κάνεις για να το προετοιμάσεις για τον ερχομό της μικρής μπεμπούς!και μη ξεχάσεις να στολίσεις και χριστουγενιάτικα!!!αχ, θα είναι τόσο ωραία!!!άσε τους ύπνους και ξεκίνα:-D:grin::-D:tongue:

βιβιανάκι, την πρώτη φορά που έχασα το μωράκι μου, το πιό δύσκολο μου ήταν να γυρίσω στη δουλειά...αλλά με το κεφάλι ψηλά γύρισα και δεν άφησα κανέναν να με λυπηθεί, αντιθέτως έγινα πολύ σκληρή και ειλικρινής με αυτούς που ένιωθα ότι χαιρόντουσαν κατα βάθος.Να μη σε νοιάζει τίποτα, θέλει λίγη δύναμη παραπάνω αλλά όλα θα πάνε καλά, μην αφήνεις τους άλλους να σε δηλητηριάζουν.

Εγώ σήμερα πήγα και έκανα έναν υπέρηχο σπόντα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

είχα αγχωθεί το σκ γιατί είχε στρώσει λίγο το στομάχι, αλλά χθές πάλι ξερνούσα όλη μέρα.Τελικά πήγα για να μου φύγει η αμφιβολία...

τι να πω για το παιδί μου!!!όλο νούμερα και κολοτούμπες ήταν και ναι, ναι για άλλη μια φορά άλλος ένας γιατρός εκθείασε τα αυξημένα "προσόντα" του παιδιού μου:D:D:DΤι να πω???Τυχερές οι νύφες μας!!!!!!!!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

sosad δεν μας πήθεις ότι πήγες για υπέρηχο για να ηρεμήσεις αλλά μάλλον για να σου ξανά-παινέψουν τα προσόντα του μπέμπη :lol::lol::lol:

Βιβιανάκι και sosad εγω όταν γυρισα στην δουλειά (μόνο το αφεντικό μου το ήξερε κ αν πέρναγε από το χέρι μου ούτε αυτός ο γρουσούζης θα το μάθαινε αλλά τελος παντων) το αφεντικό μου δεν ντραπηκε να μου δείξει πόσο χαιρόταν που ήμουν κ πάλι εκεί κ το όλο σκηνικό ολοκληρώθηκε με την φραση: δεν πειράζει - ίσως είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατι ζουμε σε καιρούς κρίσης ... κ έμεινα σαν μ@λ@κας να τον κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό κ να αναρωτιέμαι αν ακουσα καλα...

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

τουντσάκι σιγά σιγά όλα γίνονται βλέπεις;τώρα σε καλοσορίζουμε εμείς σπιτάκι σου που σου έλειψε ,αύριο εσύ θα περιμένεις τη κοράκλα σου!όλα θέλουν το χρόνο τους, ετοιμασε το δωμάτιο της και μέχρι να το καταλάβεις θα έχει έρθει!

blue velvet εκμεταλλεύσου τη πεθερά σου!να σου πάρει ότι χρειάζεσαι να σου πλύνει ότι θες να στα σιδερώσει, γιατί πες της πως τη σκέφτεσαι για να περνάει η ώρα της και να μην αγχώνεται!και να συνηθίζει σιγά σιγά.....

Δομνινάκι το καλό αργεί να γίνει όσο εσύ θα κάνεις υπομονή τόσο αυτό θα μεγαλώνει και θα κρατιέται ώστε να γίνει ένα γερό παιδί!

Sosad αφού έχει τέτοια προσόντα ο γιος προετοιμάσου για το μαιευτήριο με τόσες γυναίκες!θα γυριστεί νέο σίριαλ με πεθερές!

Renita εμένα ο διευθυντής μου είπε ακρίβώς όταν έμαθε πως είμαι έγκυος: γιατί έπρεπε να μείνει έγκυος;γιαυτό δεν έπρεπε να διορίζονται οι γυναίκες στο δημόσιο!γιαυτό η επιστροφή μου θα είναι δυναμική!

NRz3p2.png

Cignp2.png

Σ΄ευχαριστώ Renita για τις πληροφορίες.Αυτο που εύχομαι είναι τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθει άδικα ο άντρας μου.Μάλλον θα την κάνουμε.Μακάρι να έχουν δικιο,άσε που φοβάμαι και την εγχείρηση.Δομνίνα εσεις κάνατε,ετσι δεν είναι;

Ναι κοριτσάκι μου εμείς την κάναμε την επέμβαση.. Σαφώς και επηρεάζει η κιρσοκήλη την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος διότι το αίμα που υπάρχει στους όρχεις με την κιρσοκήλη λιμνάζει και επιβαρύνει τους σπερματοδόχους πόρους καθώς και τους αδένες.. Εμείς την κάναμε επειδή θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει τα πάντα που περνάνε από το χέρι μας και δεν θέλαμε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την παραμικρή αμφιβολία..

Τώρα, σχεδόν 10 μήνες από την επέμβαση μπορώ να πω ότι είδαμε πολύ μεγάλη διαφορά.. βέβαια εδώ και δυο μήνες ο άνδρας μου έκοψε το τσιγάρο το συμβατικό, κάνει το ηλεκτρονικό τώρα και μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του αλλά και τον Σεπτέμβρη στο σπερμοδιάγραμμα που κάναμε (πριν κόψει το τσιγάρο) τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά..

Κι εγώ θα σου σύστηνα να την κάνει την επέμβαση και να μην ανησυχείς.. όλα θα πάνε τέλεια.. βέβαια και την εξέταση κατάτμησης που σου είπε η Ρενίτα μας τη θεωρώ σημαντικότατη.. Ας ξεκινήσετε πρώτα από κει και μετά βλέπετε.. Ότι άλλο χρειαστείς στη διάθεσή σου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώ.. Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα στο σπίτι μου.. Πράγματι έχω να κάνω πολλές δουλειές και θα περάσει ο καιρός νεράκι μέχρο να έρθει η μπουμπού.. Η οποία παρεπιπτόντως πάει πολύ καλά!!! Άρχισε να παίρνει βάρος και τρώει πια 20ml γάλα κάθε 2 ώρες... (ξεκινήσαμε με 5 να φανταστείτε..)

Αν εξαιρέσουμε την κούραση που αισθάνομαι (και μόνο που περπατάω κουράζομαι γιατί δεν είναι μόνο η ακινησία τόσο καιρό, αλλά και τα ράμματα που τραβάνε όσο να ναι) κατά τ άλλα είμαι ενθουσιασμένη και αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι έχω πια κόρη!!! Φυσικά θα νιώσω πιο πολύ τη μητρότητα όταν η φροντίδα της είναι στα χέρια μου, αλλά κάτι νιώθω σιγά σιγά..

Όσο ήμουν κάτω στης μαμάς μου, αγοράσαμε στεγνωτήριο για να γλιτώσω το σιδέρωμα όταν θα ερχόταν η μπουμπού κι έχω ενθουσιαστεί!! Έβαλα ήδη τρία πλυντήρια και είναι έτοιμα για ντουλάπι. Ούτε άπλωμα, ούτε σιδέρωμα. Ειδικά εφόσον δεν έχω κατεβάσει ακόμα χειμωνιάτικα ρούχα για μένα, πλένω και βάζω τα ίδια σε χρόνο ντετέ!! Σωτήριο το στεγνωτήριο!!! :-)

Blue Velvet εκτός από αυτά που είπες, πάρε κανένα ζευγάρι κάλτσες, φρόντισε οι πιτζάμες και τα νυχτικά να είναι ελαφριά υφάσματα γιατί θα ζεσταίνεσαι, πάρε και είδη μπάνιου (σαμπουάν, πετσέτα, κρέμα σώματος κ.λ.π.) σερβιέτες, ρουχαλάκια εξόδου για τη μπουμπού σου, κανένα βιβλίο, ραδιόφωνο ή ό,τι άλλο για να περνάς τις ώρες που δεν θα έχεις ύπνο ίσως. .(εμάς μας συμφέρει να πάρεις κάτι με ίντερνετ.. Κινητό, νέτμπουκ, ipad κάτι.. να μαθαίνουμε νέα σου :wink: ) και κανένα είδος μακιγιάζ ίσως και κοκκαλάκια για τα μαλλιά... (εγώ είχα και τσιμπηδάκι για τα φρύδια και καθρεφτάκι ας πούμε η ψωνάρα ..:-) ) Ό,τι άλλο σκεφτώ θα σου πω..

Εμένα πάντως η δουλειά δεν με απασχόλησε ποτέ.. Περνούσα πάντα στο αφεντικό μου το μήνυμα ότι εκείνος θα χάσει αν με διώξει και ότι εγώ δεν έχω ανάγκη τη δουλειά, αλλά του κάνω χάρη που δουλέυω γι αυτόν.. Έλεγε ας πούμε τα γνωστά περί κρίσης και τι θα κάνουμε τώρα που ζορίζουν τα πράγματα κ.λ.π. (οι γνωστές κλάψες για να μη γκρινιάζουμε που δεν μας κάνει αύξηση) και του απαντούσα: '' Δε σε φοβάμαι εσένα. Θα τη βρεις την άκρη. Μια χαρά τα έχεις καταφέρει άλλωστε μέχρι τώρα" Σα να του λεγα από τη δική σου ικανότητα εξαρτάται.. Οπότε το γύριζε σε αισιόδοξα σενάρια.. "Ναι βέβαια.. Όλα καλά θα πάνε δε μασάμε" :-)

Είμαι και τυχερή γιατί έχει παιδιά και ο ίδιος και αν έλεγε κάτι για την εγκυμοσύνη και τις γυναίκες (όλοι οι άντρες λένε) του απαντούσα ότι αν δεν είχαν κι εμάς, δεν θα είχαν ούτε οι ίδιοι παιδιά.. Κι έτσι μου στειλε και γλάστρα στο μαιευτήριο με τις ευχές του!!! Σας λέω.. Η κόντρα και ο θυμός ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν. Διπλωματία, άνεση και χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά!!!

Δομνίνα όπως τα λες.. Μη σκέφτεσαι τίποτα περί εγκυμοσύνης μέχρι του Δεκέμβρη στις 9.,, Μετά θα έχεις τόσους μήνες φουσκώνοντας για να σκέφτεσαι :-)

Σας φιλώ γιατί έχω να πάω ΙΚΑ για τη χαρτούρα. Θα με πάει ο σύζυξ καθότι δεν τολμώ να οδηγήσω ακόμα. Θα επανέλθω!

Καλημέρες, καλημέρες, καλημέρες..

Μπήκα σήμερα όλο χαρά διότι ήμουν σίγουρη ότι το Τουντσάκι θα έχει γράψει κάτι και να που δικαιώθηκα..

Συμφωνώ απολύτως για την επένδυση του στεγνωτηρίου... Κι εγώ έχω αγοράσει εδώ και 10 χρόνια και δε με νοιάζει καθόλου τι καιρό κάνει για να βάλω πλυντήριο.. και με το μωρό ένας λόγος παραπάνω.. ούτε που θα καταλαβαίνεις πόσα ρούχα θα αλλάζετε καθημερινά... αλλά βέβαια είναι μια πριγκήπισσα και δεν κάνει να εμφανίζεται με τα ίδια συνολάκια.

Καλή υπομονή με το ΙΚΑ κοριτσάρα.. Αν δεις τα σκούρα βάλε το σύζυγο να καθαρίσει..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Mπραβο Τουντσακι που εισαι καλα και το ιδιο και το μπεμπακι σου!!!

Μιας και φτιαχνεις το δωματιο της μπουμπους, θα σου στειλω ενα λινκ που απο εκει πηρα κατι φανταστικα αυτοκολλητα και μπορντουρες για το δωματιο της. Δες και τα φωτιστικα και τις κρεμαστρες. Πηρα μια κρεμαστρα σε σχημα μαργαριτας, πολυ ομορφη! http://www.my-fantasyroom.de Δαγκωνει λιγο το μαγαζι, αλλα εχει φανταστικα πραγματα!

Να σε ρωτησω Τουντς... το πιστοποιητικο γεννησεως το πηρες μαζι με το εξιτηριο ή μπορεις να το παρεις και πιο νωρις αμα θελεις? Για την βαλιτσα δεν ειχα σκεφτει καθολου τις καλτσουλες...δικαιο εχεις.... Ρουχα εξοδου της μπουμπους θα φτιαξω μια τσαντουλα εδω στο σπιτι και θα την φερει ο καλος μου την μερα που θα βγουμε. Πετσετες δεν δινουν στο μαιευτηριο? Σαμπουαν και αφροντους παλι, ειχα σκοπο να παρω εννοειται.

Sosad να δω ποια θα το πρωτοπαρει αυτο το παληκαρι. Βλεπω η κορη μου να κανει κοντρες με την κορη της Τουντς. Ασε που εγω βλεπω στον οριζοντα και την κορη της Δομνινας να διεκδικει τον ηλιοκαμμενο με σθεναροτητα!!!

Δομνινα αρχισαν να περνανε οι ημερες. Υπομονη μεχρι τις 9 Δεκεμβρη και οχι αγχος!!! Το αγχος κανεναν δεν βοηθησε. Κανε αρκετο coccooning αυτες τις μερες και πηγαινε να κανεις την β χοριακη σου μετα. Ολα καλα θα πανε!!!!

Sosad να δω ποια θα το πρωτοπαρει αυτο το παληκαρι. Βλεπω η κορη μου να κανει κοντρες με την κορη της Τουντς. Ασε που εγω βλεπω στον οριζοντα και την κορη της Δομνινας να διεκδικει τον ηλιοκαμμενο με σθεναροτητα!!!

Δομνινα αρχισαν να περνανε οι ημερες. Υπομονη μεχρι τις 9 Δεκεμβρη και οχι αγχος!!! Το αγχος κανεναν δεν βοηθησε. Κανε αρκετο coccooning αυτες τις μερες και πηγαινε να κανεις την β χοριακη σου μετα. Ολα καλα θα πανε!!!!

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω θέλω να πιστεύω ότι ο γιος μου θα φέρει επιτέλους την ισορροπία σε αυτό το καφέ.. έτσι για να μη μείνει καμία μικρούλα παραπονεμένη:lol:

Όσο για το άγχος; τι είναι αυτό; :wink:

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Έχω καιρό να μπω εδώ....κάποτε έμπαινα καθημερινά...Θέλησα να μάθω νέα για τις κοπέλες που είμαστε μαζί τότε σε αυτό το καφέ, την tounts και την Δομνίνα ....και τι μαθαίνω;

Γέννησε η τουντς; Να σου ζήσει η μπεμπούλα κοπέλα μου! Ό,τι επιθυμείτε!!!

Δομνίνα εσύ σε τι φάση είσαι; Αν μπορείς ενημέρωσέ με σε παρακαλώ!

Σε όλες τις άλλες κοπέλες εύχομαι καλές εγκυμοσύνες σε όσες είναι έγκυες και καρποφόρες προσπάθειες σε όσες δεν είναι ακόμη!

Αχ, τέτοιες μέρες κι εγώ πέρσι περίμενα τον γελαστό.... :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κυρίες μου!!!

Βιβιανάκι αν το αφεντικό σου πιστευει ότι οι γυναίκες δεν έπρεπε να διορίζονται στο δημόσιο επειδή μπορούν κ κάνουν παιδιά τότε οι άνδρες δεν θα πρεπε να διοριζονται επειδή έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης !!! Αυτό να του πεις!! αει σιχτιρ πια με τον κάθε καρεκλοκενταυρο ... συγνωμη αλλά φούντωσα

Τουντσινάκι μου φανταστική εφεύρεση το στεγνωτήριο αλλά μήπως τα ρουχαλάκια της μπουμπους πρέπει να τα σιδερώνεις κιολας ... για λόγους υγιεινής για να σκοτώνεις τα μικρόβια ? Αυτην την εντύπωση έχω ...

Δομνινάκι περνάνε οι μέρες κ ούτε που θα το καταλάβεις ...

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Vasdelaki μου εγώ το πολεμάω ακόμη.. έχω κάνει εμβρυομεταφορά σε ένα μονάκριβο εμβρυάκι και της Αγίας Άννης περιμένω το αποτέλεσμα χοριακής.. μέχρι τότε έχω τα μυαλά μου μαζεμένα στο κεφάλι μου και απλά αναμένω.. που θα μου πάει όμως.. κάποια στιγμή θα μου κάτσει κι εμένα ένα γελαστό μπεμπέ!

L2qIp2.png

καλησπερα κοριτσακια!

Χρονια πολλα στην Ανδριανη! Πολυχρονη & ευτυχισμενη!!

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη!

Πηρα τις περισσοτερες εξετασεις μου (μια μονο εκκρεμει η πιο σοβαρη), και ειναι ολες φυσιολογικες!!! Δεν πηγα ακομη βεβαια στην αιματολογο αλλα απ οτι ειδα ειμαι στα φυσιολογικα ορια σε ολες!!Ουφφφφφφφ μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος και σημερα αρχισα να πιστευω πως τελικα μπορει και να πανε ολα καλα στην επομενη εγκυμοσυνη!!

Τουντσακι μου γλυκο δεν χορταινω να διαβαζω νεα σας!! Διαβαζω κι εκει που χαμογελαω να κι ενα δακρυ χαχαχα! Συγκινησης βεβαιως βεβαιως!!

Οσο για το στεγνωτηριο τι να πω! 2 χρονια που το χρησιμοποιω ειμαι απολυτα ευχαριστημενη! τερμα οι λεκανες, το απλωμα, οι δυσαρεστες μυρωδιες, η σκονη κτλ κτλ!

Ρενιτακι στο στεγνωτηριο γινεται ηδη αποστειρωση οποτε δεν χρειαζεται σιδερωμα!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Χρόνια πολλά και από μένα Ανδριαννή!!!!!Να χαίρεσαι και τη κορούλα σου!!!!Ειρηνάκι και βέβαια θα πάνε όλα καλά στην επόμενη και σύντομα ερχόμενη εγκυμοσύνη σου!!!!Tountsaki θα την υποδεχτείς με στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο???Τι ωραίες γιορτές!!!!!!!Με το καλό και το Valvetaki !!!!!!φιλιά σε όοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ εγώ δεν έχω στεγνωτήριο!!!!!Κλαψ κλαψ!!!!!!Θέλω και γω!!!!!!

Γλυκό μου τουντσάκι, εύχομαι με όλη μου την καρδιά να σου ζήσει η μικρούλα. Να ναι γερή αγάπη μου. Ξέρεις, σε μερικούς ανθρώπους όλα πρέπει να ερχονται πιο δύσκολα. Θαυμάζω τόσο πολύ τις μανούλες με τα πρόωρα μωράκια, είστε ηρωίδες, μην σκεφτείς ποτέ οτι έκανες κάτι λιγότερο για το παιδί σου. Είσαι δυνατή, η μικρή ειναι μαχητρια, η αγάπη σου για αυτή αναμφισβήτητη. Ο θηλασμός από μόνος του δεν αποδεικνύει τίποτα. Να μην το σκέφτεσαι. Να την κρατάς αγκαλιά, να την ευχαριστηθείς, να μη σκεφτείς ούτε γιαια στιγμή ότι την κακομαθαίνεις, να κοιμάστε αγκαλίτσα. Θα αναπληρώσεις όλες τις χαμένες στιγμές, ειναι τόσο λίγες στη ζωή που έχετε μπροστα σας. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και οι ανησυχίες αυτές δινουν τη θέση τους σε άλλες...

Να σου ζησει η πριγκήπισα λοιπόν, καλώς να την δεχτείς...

Δομνίνα, εύχομαι όλα να πανε καλά. Βελβετάκι με το καλο και συ. Σας φιλώ ολες...

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...