Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

tountsiνακι λατρεύω τις περιγραφές σου!!! Δώσε ενα κατά παραγγελία φιλάκι και από την θεία ρενίτα στην ζωηρη μπουμπού σου!! (εδώ έδωσες από την πεθερά :tongue:)

κυρίες μου την καλησπέρα μου!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Μόλις μπήκα κι εγώ σπίτι και μπήκα να σας ενημερώσω.. Λοιπόν το εμβρυάκι μας δεν είναι άριστο αλλά είναι καλό.. έχει 6 διαιρέσεις και όλα τα προσόντα να γίνει ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι.. Στις 9/12 λοιπόν κι εγώ χοριακή.. αρνούμαι πάντως να αρχίσω να το σκέφτομαι από τώρα.. έχουμε μέρες μπροστά μας..

Το καλό στο όλο θέμα είναι ότι βελτιώθηκε αρκετά το σπέρμα.. και σε ποσότητα και σε αριθμό και σε φυσιολογικές μορφές... τώρα τι έφταιξε και είχαμε αυτή την εξέλιξη δεν ξέρω.. το ότι ο σύζυγός μου έκοψε το κάπνισμα; το ότι πέτυχε η επέμβαση; το ότι τα έδωσε όλα την κατάλληλη στιγμή; θα σας γελάσω και δεν το θέλω..

Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω την κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί διότι δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μοναξιά.. και που μου σταθήκατε τόσο πολύ..

Πάω να φάω κάτι και να ξεκουραστώ..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινάκι εύχομαι το καλύτερο!!!! Να σκέφτεσαι θετικά !!Το ξέρω οτι είναι δύσκολο και θες να σαι ρεαλίστρια μετά από αυτά που χεις περάσει αλλά μπες σε ένα φανταστικό κόσμο και πες οτι είναι η πρώτη φορά που έκανες προσπάθεια και αυτό το ένα εμβρυάκι είναι το τυχερό!!!!Μη νομίζεις οτι είμαι τρελλή αλλά το ξέρω πραγματικά και το χω βιώσει οτι είναι το σημαντικότερο στην εξωσωματική!!!Στη πρώτη μου προσπάθεια δεν είχα και τα καλύτερα έμβρυα και έπιασα τα δίδυμα και τη δέυτερη φορά που ήταν τέλεια κατα το γιατρό και διαίρεση και χωρίς θραυσματα , δεν έμεινα και τραβούσε τα μαλλιά του!!!Εγώ ξέρω όμως οτι τη δεύτερη απλα δεν είχα ξεπεράσει την αποβολή των διδύμων αν και είχε περάσει ενα 7 μηνο!!!Λοιπόν κάνε την αφελή , τη χαζοχαρούμενη και το Δομνινουλάκι έρχεταιιιιι!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια!προτιμώ να διαβάζω οσα γράφετε και να σας απολαμβάνω παρά να σας γράφω και σας στεναχωρώ.

Δομνινάκι όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς απλά το τέλειο μωρό έπρεπε να έρθει σιγά σιγά και είδες πως κρατήθηκε με νύχια και με δόντια!

Τουντσάκι κάνε υπομονή γιατί η κοράκλα σου θα σε ξελασπώσει!με το που θα μυρίζει το πατσουλί θα τρέχει μακρυά!που θα πάει θα το καταλάβει η πεθερά αλλιώς θα είναι σε καραντίνα!

εγώ κορίτσια ανησυχώ, δεν στεναχωριέμαι πολύ και ανησυχώ. είμαι αναίσθητη;βεβαια σκέφτομαι συνέχεια το μπαμπά μου και ίσως έτσι ξεχνιέμαι, αρκεί να γίνει καλά. Το έμαθαν και στη δουλειά και με παίρνουν όλοι τηλέφωνο(οι περισσότεροι χαίρονται γιατί θα γυρίσω πίσω, το κορόιδο καταλάβατε;)αλλά αν ξανακουσω τα ίδια:δεν πειραζει,και από τι το έπαθες;και γιατί;και τι σου είπε ο γιατρός;και κανένας δεν πιστεύει ότι μου λέει για κουράγιο!η αλήθεια είναι ότι μετά τον ΄πόνο που πέρασα δεν με συγκινεί τίποτα.αλλά δυστυχώς για αυτούς όταν γυρίσω.......θα δουν άλλο πρόσωπο και φυσικά τέρμα η εκμετάλλευση!φιλάκια σε όλες!

NRz3p2.png

Cignp2.png

tountsaki να σου ζησει η μπουμπού,να είναι γερή τυχερή και χορευταρού!!!

Δομνινάκι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.

Εμεις κορίτσια βρήκαμε κιρσοκήλη(και ουρεοπλασμα το οποιο μάλλον έφυγε) και πηγαμε σε τρεις ουρολογους.Και οι τρεις μας ειπαν για εγχειρηση.Υποστηρίζουν οτι μπορει να ειναι και αιτια αποβολων η ποιοτητα του σπερματος.Η γυναικολογος λεει οτι η κιρσοκήλη δεν ευθύνεται!Τέλεια...πάλι ακρη δεν βγάζω.Το περίεργο είναι οτι δυο φορες εμεινα ευκολα εγκυος.Ξέρετε τιποτα για το θέμα;.Η ποιότητα μπορει να προκαλεσει αποβολη ακόμη και στην 9η εβδομάδα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τελικά εμενα με πήρε η κατρακυλα και ειμαι σε φαση αρνησεις αρνουμε τα παντα με το μυαλό μου αλλα τα πονακια της μητρα μου το θυμίζουν, αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να ευχηθω το μικρο μας τουντσακι να ειναι γερο και τυχερο!!!!

Τουντσακι μου τα λες τοσο ομορφα που τα λογια σου ειναι βαλσαμο στην ψυχη μου αυτην τη ωρα πηρα παραπολυ κουράγιο:):):) Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη μαζι με τον αντρα σου και την μικρη μπουμπου:):)

Εγω θα φυγω για καποιες μερες θα παω Θεσσαλονικη να δω εναν αλλο γυναικολογο και να δω εναν αιματολογο!!!!.....

Η κατρακύλα είναι απολύτως απαραίτητη.. Αυτή είναι που μας κάνει πιο βελτιωμένης έκδοσης πλάσματα.. Αρκεί να τσουλάμε με στυλ και ποτέ στις ίδιες κατηφόρες... Μη νιώθεις άσχημα γι αυτό.. Όσο για την άρνηση, θα περάσει.. Μέρα με τη μέρα όλα θα φτιάχνουν.. Θα δεις!!

Το τουντσάκι κι εγώ σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!

Καλή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη!!

τουντσακι μου πολυ καλα εκανες να σκεφτεσε αυτα που εχεις....

....

μαμα μηπως πολλα τραβηξα απο σενα?ασεμε να φαω το καλωδιο του κομπιουτερ με την ησυχια μου κ μη με σκοτιζεις :lol::lol::lol::lol:τωρα το μωρουλακι μου το εχω στειλει στην γιαγια του να κανω δουλειες για την γιορτη μας κ μου λειπε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Πέρασες τόσα ρε θηρίο; Απίστευτη αγωνία.. Αλλά τώρα το κοριτσάκι σου, είναι δυνατό και μασάει μέχρι και καλώδια!! τι άλλο θέλεις;; :D

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Τουντσάκι μου γλυκό θα ήταν πολύ να σου ζητούσα τώρα που με το καλό γυρίσεις σπίτι να πιεις ένα καφεδάκι για μένα; ή μήπως προτιμάς να σου στείλω το δικό μου φλυτζάνι; Έχω κάθε λόγο να σε πιστέψω.. γιατί όχι.. το αγοράκι μου έρχεται..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

Με το καλό να πάνε όλα καλά και να μείνεις έγκυος στο αγοράκι, να δουν όλες να πιστέψουν, να αυξηθεί η πελατεία μου!! χα χα χα... :D

Προς το παρόν η πρόβλεψη ήταν αποπτέλεσμα έμπνευσης.. Κάποια μέρα που θα έχω εξασκηθεί και θα είμαι έτοιμη για φλιτζάνι, θα συναντηθούμε να στο πω.. και είπαμε.. Αν δεν πιστέψουμε, θα γελάσουμε!!

καλη επιτυχια κ με το καλο να ερθει ο γιοκας αφου το λεει η τουντς ετσι θα ναι:tongue::tongue::tongue::tongue:

έτσι έτσι!!:D

βρε τουντσακι εγω ελληνικο δεν

πινω τον νες τον λες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα δώσεις κάτι παραπάνω όμως! ;)

Βρε τουντσακιιιιιιιιιιιι σνιφ σνιφ δεν μπορω να σταματησω να κλαιω απο συγκινηση!!!

Να ξερες ποσο ομορφα μας μεταδιδεις αυτα σου τα συναισθηματα...σ' ευχαριστω πολυ γι αυτο!!!

Θενξ και για τις πληροφοριες σχετικα με την καισαρικη, ηρεμησα κατα πολυ!!

Οσο για την πεθερα απλα εχω πεσει κατω απο τα γελια ετσι οπως τα περιγραφεις χαχαχαχα!

υ.γ. που να σου στειλω το φλυτζανι μου;

Δεν μεταφέρω εγώ συναισθήματα, εσύ ανακαλύπτεις συναισθήματα σε αυτά που γράφω.. Το μπράβο σε σένα λοιπόν που τα αναγνωρίζεις! :wink:

Όσο για το φλιτζάνι, στην ουρά παρακαλώ..:rolleyes:

.............

Αχ βρε tountsaki !!!!!!!Πολύ συγκινήθηκα!!!!!!Και γω θέλω να της στείλω φιλάκι !!!!!!!!Από τη θεία Louloudira!!!!!Μουτς, μουτς!!!!!Εχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μωράκια στη θερμοκοιτίδα!!!!Εσένα η μπουμπού σου είναι βέβαια πολυ λίγο πρόωρη αλλα η ανηψούλα μου γεννήθηκε 750 γρ!!!!Εμεινε 3 μήνες μέσα και τώρα είναι θηριάκι από υγεία!!!!!!!!Λοιπόν tountsaki βγες με το καλό , πήγαινε και τελειοποίησε το δωμάτιάκι της και ετοιμάσου για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου !!!!!!!!!Την ώρα που θα μπαίνει μέσα στο σπιτάκι της!!!!Και από τη χαρά σου θα φιλήσεις και τη πεθερά!!!!!!!Μη ξεχνάς οτι γέννησε τον αντρούλη σου και με τη σειρά του βοήθησε εσένα να γεννηθεί το θαυματάκι σας!!!!!με λίγη προσπάθεια όλα καλά τα βλέπουμε!!!!!(χωρίς πατσουλί εννοείται!!!χαχα)

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!!Φιλιά

Θα δώσω φιλάκι στη μπέμπα, αλλά όχι και στην πεθερά.. Πλιζζ..Μη μου το κάνεις αυτό...:-(

Καλησπερα κοριτσια!!!!!

Εχω εγκατασταθει πλεον Αθηνα και περιμενουμε. Ραντεβου εχω Κυριακη με τον γιατρο οπου και θα μου πει ακριβως ποτε θα γεννησω. Προσπαθω να περπαταω αυτες τις μερες μπας και βοηθησει το περπατημα την ολη κατασταση.

Τουντσακι δωσε ενα βελουδινο φιλακι και απο εμενα στην μπουμπουκιτσα σου.

Δομνινα ολα θα πανε καλα, μονο που εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι κοριτσακι μιας και τα καλα νεα θα τα μαθεις της αγιας Αννας. ....... Κοριτσακι θα ειναι... ακους Τουντς? :-P

Δεν μας πειράζει να είναι και κοριτσάκι, αλίμονο.. Αλλά αγοράκι θα είναι!! :D

Με το καλό να φέρεις στον κόσμο την κορούλα σου!!

Κι άλλο φιλάκι η τυχερή μπουμπού.. :D

tountsiνακι λατρεύω τις περιγραφές σου!!! Δώσε ενα κατά παραγγελία φιλάκι και από την θεία ρενίτα στην ζωηρη μπουμπού σου!! (εδώ έδωσες από την πεθερά :tongue:)

κυρίες μου την καλησπέρα μου!!

Τρία φιλάκια μέχρι τώρα.. Ευχαρίστωςςςς!!!!!!!!!!!!! :-)

Μόλις μπήκα κι εγώ σπίτι και μπήκα να σας ενημερώσω.. Λοιπόν το εμβρυάκι μας δεν είναι άριστο αλλά είναι καλό.. έχει 6 διαιρέσεις και όλα τα προσόντα να γίνει ένα ζουμπουρλούδικο μωράκι.. Στις 9/12 λοιπόν κι εγώ χοριακή.. αρνούμαι πάντως να αρχίσω να το σκέφτομαι από τώρα.. έχουμε μέρες μπροστά μας..

Το καλό στο όλο θέμα είναι ότι βελτιώθηκε αρκετά το σπέρμα.. και σε ποσότητα και σε αριθμό και σε φυσιολογικές μορφές... τώρα τι έφταιξε και είχαμε αυτή την εξέλιξη δεν ξέρω.. το ότι ο σύζυγός μου έκοψε το κάπνισμα; το ότι πέτυχε η επέμβαση; το ότι τα έδωσε όλα την κατάλληλη στιγμή; θα σας γελάσω και δεν το θέλω..

Θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω την κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί διότι δεν με αφήσατε στιγμή να νιώσω μοναξιά.. και που μου σταθήκατε τόσο πολύ..

Πάω να φάω κάτι και να ξεκουραστώ..

Σας φιλώ!

Με το καλό Δομνίνα!!! Ο καιρός θα περάσει σύντομα..Ασχολήσου με κάτι άλλο και θα δεις..

καλησπέρα κορίτσια!προτιμώ να διαβάζω οσα γράφετε και να σας απολαμβάνω παρά να σας γράφω και σας στεναχωρώ.

Δομνινάκι όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς απλά το τέλειο μωρό έπρεπε να έρθει σιγά σιγά και είδες πως κρατήθηκε με νύχια και με δόντια!

Τουντσάκι κάνε υπομονή γιατί η κοράκλα σου θα σε ξελασπώσει!με το που θα μυρίζει το πατσουλί θα τρέχει μακρυά!που θα πάει θα το καταλάβει η πεθερά αλλιώς θα είναι σε καραντίνα!

εγώ κορίτσια ανησυχώ, δεν στεναχωριέμαι πολύ και ανησυχώ. είμαι αναίσθητη;βεβαια σκέφτομαι συνέχεια το μπαμπά μου και ίσως έτσι ξεχνιέμαι, αρκεί να γίνει καλά. Το έμαθαν και στη δουλειά και με παίρνουν όλοι τηλέφωνο(οι περισσότεροι χαίρονται γιατί θα γυρίσω πίσω, το κορόιδο καταλάβατε;)αλλά αν ξανακουσω τα ίδια:δεν πειραζει,και από τι το έπαθες;και γιατί;και τι σου είπε ο γιατρός;και κανένας δεν πιστεύει ότι μου λέει για κουράγιο!η αλήθεια είναι ότι μετά τον ΄πόνο που πέρασα δεν με συγκινεί τίποτα.αλλά δυστυχώς για αυτούς όταν γυρίσω.......θα δουν άλλο πρόσωπο και φυσικά τέρμα η εκμετάλλευση!φιλάκια σε όλες!

Τις καλύτερες ευχές μου στον μπαμπά σου για ταχύτατη ανάρρωση!!!

Ο κόσμος δυστυχώς δεν αφιερώνει χρόνο να κατανοήσει κανέναν.. λέει μια ατάκα και φεύγει.. Πολλές φορές κι εμείς το κάνουμε δυστυχώς.. Ο θυμός όμως γυρνά μπούμερανγκ σε μας και στο τέλος εμάς χαλάει πάλι.. Ρίξτο στην τρελλή.. Αρρίμπαααα!!!!!!! :-)

Αυτό που λες για το ξελάσπωμα δεν το χα σκεφτεί.. ΜΟυ δίνεις πολύ κουράγιο! :-D

tountsaki να σου ζησει η μπουμπού,να είναι γερή τυχερή και χορευταρού!!!

Δομνινάκι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.

Εμεις κορίτσια βρήκαμε κιρσοκήλη(και ουρεοπλασμα το οποιο μάλλον έφυγε) και πηγαμε σε τρεις ουρολογους.Και οι τρεις μας ειπαν για εγχειρηση.Υποστηρίζουν οτι μπορει να ειναι και αιτια αποβολων η ποιοτητα του σπερματος.Η γυναικολογος λεει οτι η κιρσοκήλη δεν ευθύνεται!Τέλεια...πάλι ακρη δεν βγάζω.Το περίεργο είναι οτι δυο φορες εμεινα ευκολα εγκυος.Ξέρετε τιποτα για το θέμα;.Η ποιότητα μπορει να προκαλεσει αποβολη ακόμη και στην 9η εβδομάδα;

ευχαριστώ πολύ stef!

όσο για την κιρσοκήλη δεν ξέρω.. Εύχομαι όποια απόφαση κι αν πάρετε, να είναι η καλύτερη!!

Σήμερα γύρισα σπίτι μου μετά από τόσους μήνες στο σπίτι της μαμάς μου.. Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά μόλις αντίκρυσα τα γνώριμα λιμέρια.. Σας γράφω από το στρώμα μου το λατρεμένο και δεν αντέχω άλλο ξύπνια.. Ανυπομονώ να βυθιστώ..

Θα κοιμηθώ και θα ονειρευτώ τη μπεμπού μου..

Καληνύχτα κορίτσια! Εις αύριον με υγεία!!! :D

Σήμερα γύρισα σπίτι μου μετά από τόσους μήνες στο σπίτι της μαμάς μου.. Έκλαιγα με λυγμούς από χαρά μόλις αντίκρυσα τα γνώριμα λιμέρια.. Σας γράφω από το στρώμα μου το λατρεμένο και δεν αντέχω άλλο ξύπνια.. Ανυπομονώ να βυθιστώ..

Θα κοιμηθώ και θα ονειρευτώ τη μπεμπού μου..

Καληνύχτα κορίτσια! Εις αύριον με υγεία!!! :D

Mπραβο Τουντσακι μου!!! Κοιτα να ξεκουραστεις λιγο αυτες τις μερες γιατι σε λιγο καιρο θα εχεις τη μπεμπου και τα μωρακια ειναι πολυ απαιτητικα τον πρωτο καιρο!!! Ισα που σου φτανει και ο καιρος για να της φτιαξεις το δωματιακι της.

Τελειωσε τουντσακι....εγινες μανουλες και σε λιγες μερες θα εχεις το μωρακι σπιτι!!!

Πολλα φιλακια!!!

καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!τουντσακι μου καλως πηγες σπιτακι τω ρα τερμα οι ξαπλες οσο κοιμηθηκες κοιμηθηκες απο δω κ περα ετοιμασου για τρελα γλεντια κ απειρα ξενυχτια μπουχαχαχαχαχαχαχ.θα σου πω μονο οτι αυτα που περασα οταν γεννηθηκε η μαρια ηταν βολτα στην παραλιακη σε σχεση με αυτα που περασα ολο το καλοκαιρι,γιαυτο ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ κοριτσακια κ αν αργει λιγο το μπεμπε δεν πειραζει αρκει οταν ερθει να ναι γερο κ να μην αντικρυσετε ποτε πορτα νοσοκομειου.

βιβιανακι μην δινεις σημασια σε πικροχολα σχολια οπως γουσταρεις πραξε οπως σου ερθει αγνοησε βρισε ειρωνεψου κ συ γιατι οχι,κ δεν μας στεναχωρας κοπελα μου εδω ειμαστε ολες γιατι περασαμε μια δυο κ τρεις φορες απο αυτη τη θεση κ τη στεναχωρια μας γραψαμε κ το καλαμπουρι μας.αν σου κανει καλο να μπαινεις

βελβετακι εφτασε η ωρα αλλα οι τελευταιες μερες ειναι που δεν περνον με τπτ κ οταν ερχεται η ωρα για γεννα εκει λες καλε δεν ειμαι ετοιμη χαχαχαχαχαχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια χθες εβγαλα την μικρη απο το δωματιο αφου ελειπε οπως σας ειπα στην γιαγια της κ γω εκανα την αλλαγη (με παραπλευρες απωλειες)κ οταν ηρθε ειχε γουρλωσει τα ματια της κ κοιτουσε μετα την εβαλα για υπνο κοιμηθηκε μεχρι το πρωι χωρις να μιλησει αλλα κοιμομουν κ γω στο ιδιο δωματιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βελβετακι εφτασε η ωρα αλλα οι τελευταιες μερες ειναι που δεν περνον με τπτ κ οταν ερχεται η ωρα για γεννα εκει λες καλε δεν ειμαι ετοιμη χαχαχαχαχαχχαχα

Oπως τα λες ειναι. Ασε που με εχει πιασει μια ηλιθια σκεψη οτι κατι μπορει να στραβωσει και γενικα εχω αγωνια να πανε ολα καλα στην γεννα. Εγω εδω στην Αθηνα μαζι με την πεθερουλα μου και περιμενουμε. Ο καλος μου γυρισε στο νησι και θα ερθει παλι Παρασκευη. Κυριακη εχουμε και το ραντεβου με τον γιατρο.... να δουμε τι θα μας πει και αυτος. Θελω να πιστευω οτι δεν θα αργησουμε πολυ. Εδω με την πεθερα μου βγαλαμε τα ρουχαλακια της μπεμπουλας σημερα και θα κατσουμε να τα πλυνουμε και να τα σιδερωσουμε. Θα φτιαξω σημερα - αυριο και την βαλιτσουλα μου. Τελικα για Λητω μας βλεπω. Λεω να παρω μαζι μου μια ρομπιτσα, ενα νυχτικακι και 2 ζευγαρια πιτζαμουλες... καλα δεν ειναι ρε κοριτσια? Πηρα και εσωρουχα μιας χρησης και επιθεματα στηθους. Σουτιεν θηλασμου ποσα να χρειαστω λετε για το νοσοκομειο αλλα και γενικα? Εχω ηδη ενα και σκεφτομαι να αγορασω ενα ή δυο ακομα. Αυτες τις μερες θα παω να παρω και ενα ωραιο ζευγαρακι παντοφλιτσες για να εχω αρχικα στο μαιευτηριο αλλα και μετα στο σπιτι.

Μαλλον με εχει πιασει αυτο που αποκαλουνε nesting... :-)

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ στο σπιτάκι μου και μπήκα να σας πω μια καλημέρα..

Τουντσάκι μου γύρισες καλό μου σπιτάκι σου επιτέλους; άντε και πολύ σύντομα θα έρθει και το αστεράκι σου για να σου κρατάει παρεούλα... σε σκέφτομαι κάθε μέρα..

Βελβετάκι με το καλό να έρθει και η δική σου μπουμπού το συντομότερο και με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία..

Εγώ είμαι καλά.. δεν σκέφτομαι τίποτε.. μόνο τα χάπια και οι καθημερινές ενέσεις μου θυμίζουν την κατάστασή μου.. αρνούμαι να ελπίζω και να στενοχωριέμαι..θα συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου και στις 9 Δεκεμβρίου θα βγει το πόρισμα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

stefακι καλημέρα! Για την κιρσοκήλη θα σου απαντήσει στα σίγουρα η Δομνίνα που το κατέχει το θέμα. Αυτό που ξέρω εγω σίγουρα να σου πω είναι ότι ΝΑΙ η ποιοτητα του σπέρματος μπορεί να προκαλέσει αποβολή για αυτόν τον λόγο εμείς της εξωσωματικής από τις πρωτες εξετασεις που καλούμαστε να κάνουμε (όχι εμείς οι ίδιες αλλά οι άνδρες μας :tongue:) είναι η εξεταση της κατατμησης DNA σπέρματος . Αν θες περισσότερες πληροφορίες ρήξε μια ματιά και εδώ: http://www.ivf-embryo.gr/eksosomatiki-ivf/problimata-me-to-sperma/katatmisi-dna-spermatos

Tountsινάκι home sweet home !!! με το καλό να πάρετε κ την μπεμπού σας σπίτι !!

Καλημέρα κυρίες μου!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Σ΄ευχαριστώ Renita για τις πληροφορίες.Αυτο που εύχομαι είναι τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθει άδικα ο άντρας μου.Μάλλον θα την κάνουμε.Μακάρι να έχουν δικιο,άσε που φοβάμαι και την εγχείρηση.Δομνίνα εσεις κάνατε,ετσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...