Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσα έχασε συχνότερα από πόσα κέρδισε και αν συνέχιζα έτσι, σίγουρα θα την πάθαινα την κατάθλιψη..

Σκεφτόμουν που δεν είχα τη μπεμπού στο δωμάτιο, που δεν έχω φωτογραφία της από το πυρεξάκι, που δεν είχα γάλα, που δεν θα την πάρω φεύγοντας, που δε χάρηκα την εγκυμοσύνη λόγω του ιστορικού μου, που δεν έφτιαξα το δωμάτιό της, που δεν είχα τον μπαμπά μου... ένα σωρό δεν.. Και ξεχνούσα ότι έχω το πιο σημαντικό!! Μια υγιέστατη μπεμπού που σε δέκα μέρες θα γεμίσει το σπίτι μας!!!!

Και αποφάσισα να μη ξανασκεφτώ τι δεν έχω.. Κι έτσι δεν θα σκεφτώ ότι έχασα την ευκαιρία να θηλάσω.. Την ώρα βέβαια που πήρα το πρώτο χάπι απογαλακτισμού λύγισα και έκλαψα.. αλλά το δεύτερο το πήρα με χαμόγελο! :)

Βεβαίως θα της δώσω φιλάκια!!!

Τη μπεμπού μέσα εκεί στη θερμοκοιτίδα δε μπορώ να την αγκαλιάσω και κατ επέκταση ούτε να τη φιλήσω μπορώ.. Αλλά από τότε που άρχισα να σκέφτομαι τι έχω μόνο, βρήκα ένα τρόπο να της δίνω όσα φιλάκια θέλω και δέχομαι και παραγγελιές.. Ενώνω τα δαχτυλά μου (τον αντίχειρα και τον δείκτη) της ακουμπάω το μεταξένιο μαγουλάκι από την τρυπούλα στη θερμοκοιτίδα (επιτρέπεται να τα αγγίζουμε από δυο φινιστρινάκια μπροστά), κάνω με το στόμα μου τον ήχο του φιλιού και της λέω από ποιον είναι.. Και την αμαρτία μου θα την πω.. Της έδωσα φιλί και από την πεθερά.. Τι να έκανα κορίτσια; Γιαγιά της είναι :-D..

Το άλλο δε σας το πα της πεθεράς.. Κράταγε μουτράκια γιατί νόμιζε πως επειδή ο γιατρός είναι δεύτερος ξάδερφός μου, σίγουρα θα είχε βρει τρόπο να αφήσει τη μαμά μου να δει τη μπέμπα.. Δεν πίστευε ότι επιτρέπεται αυστηρά μόνο στους γονείς.. Μας έλεγε "δεν γίνεται να πείτε ότι είμαι γιατρός να με αφήσουν κι εμένα;".. χα χα χα χα .. Πήγα να της πω οι γιατροί δεν παστώνονται στο άρωμα, αλλά κρατήθηκα κορίτσια!! Μέσα στα πόσα δεν έχω, σκεφτόμουν και το "μια πεθερά της προκοπής" αλλά τέλος πάντων..Είπαμε θα σκέφτομαι μόνο όσα έχω.. :-)

τουντσακι μου πολυ καλα εκανες να σκεφτεσε αυτα που εχεις

κ γω οταν γεννηθηκε η μπουμπου την κρατησα στο δωματιο γεννησα 10 το βραδι κ την αλλη μερα το μεσημερι που ηρθε η παιδιατρος εβρισκε ενα φυσημα στην καρδια μικρο κ ταχυπνοια που επρεπε να ειχε περασει κοντευα να τρελαθω.απο κεινη την ωρα λοιπον την πηραν στην θερμοκοιτιδα κ μεχρι το βραδι ρωταγα κ ξαναρωταγα ποτε θα την φερουν ωσπου 12 το βραδι η ξεφτιλισμενη η παιδιατρος μου λεει πρεπει να μεταφερθει στο νοσοκομειο γιατι το φυσημα συνεχιζει κ η ταχυπνοια επισης δεν θες να σου πω οτι ολο το βραδι η κλινικη ακουγε εναν λυκο γιατι ετσι εκλαιγα η γυναικολογος μου επετρεψε να παω να την δω 2 μερες μετα λογο χειρουγειου κ ετσι 2 μερες πλανταξα στο κλαμα λογικο ηταν να μην κατεβαινει γαλα εκλαιγα οοοοολη μερα κ οταν 2,5 ημερων χειρουγημενη καταφερα να κανω 4 χλμ με αυτοκινητο για να την δω με χιλιους πονους κ εφτασα στην θερμοκοιτιδα εκλαιγα με αναφιλητα εν το μεταξυ απο κυριακη μεσημερι ηταν αταιστη μεχρι κ τεταρτη που της ξαναξεκινησαν φαγητο κ γω να προσπαθω με το κωλοθηλαστρο να βγαλω κ να βγαινουν σταγονες πηγαινα 2 φορες την μερα να την δω κ μονιμος εκλαιγα με το που την εβλεπα την πεμπτη μου την εδωσαν κ αγκαλια να την ταισω εγω βγηκα κ απο την κλινικη.αλλα σπιτι δεν γυρναγα δεν δεχομουν να γυρισω σπιτι χωρις το παιδι μου κ ετσι πηγα στην αδερφη μου μεχρι την δευτερα συνεχεια με το θηλαστρο να βγαζω μεχρι 50 μλ κ το επινε ο μικρος της αδερφης μου περασα 8 μερες μεσα στην στεναχωρια οταν μου ειπαν ελα να την παρεις μπορω να πω οτι δεν εχω νιωσει περισσοτερη ανακουφιση κ ευτηχια.συμπερασμα οτι το παιδι ταλαιπωρηθηκε τοσο χωρις λογο ο διευθηντης της μεθ μου ειπε οτι κ γω αυτη την στιγμη μεσα στην μαιευτικη εχω 5 γυναικες που τα παιδια εχουν φυσημα κ ταχυπνοια ειναι λογικο αφου γεννησες με καισαρικη αλλα αφου μου την εφεραν εδω επρεπε να την κρατησω να κανω ολες τις εξετασεις το κακο με μενα ειναι οτι δεν σκεφτηκα στιγμη τι ειχα αλλα οτι δεν την ειχα κ αυτο με εριξε πολυ κ ακομα με ριχνει θυμαμαι την γεννα μου κ με πιανει κομπος στο λαιμο κ μια εγκυμοσυνη που σιγουρα δεν ηταν η καλιτερη κ μενα λογο ιστορικου αποφασισα ομως να μην ξανακανω ετσι κ οτι υπαρχουν κ πολυ χειροτερα μαμαδες που κανουν να τα παρουν κ μηνες απο κει μεσα το ποντικακι μου μου εχει δωσει πολυ δυναμη κ μονο το οτι καταφερε να αντεξει τοσους μηνες στην κοιλια μου που με τα αγχη μου ηταν το πιο αφιλοξενο μερος αυτο τα λεει ολα κ τωρα με κοιταει πολλες φορες σαν να λεει μαμα μηπως πολλα τραβηξα απο σενα?ασεμε να φαω το καλωδιο του κομπιουτερ με την ησυχια μου κ μη με σκοτιζεις :lol::lol::lol::lol:τωρα το μωρουλακι μου το εχω στειλει στην γιαγια του να κανω δουλειες για την γιορτη μας κ μου λειπε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τελικά εμενα με πήρε η κατρακυλα και ειμαι σε φαση αρνησεις αρνουμε τα παντα με το μυαλό μου αλλα τα πονακια της μητρα μου το θυμίζουν, αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να ευχηθω το μικρο μας τουντσακι να ειναι γερο και τυχερο!!!!

Τουντσακι μου τα λες τοσο ομορφα που τα λογια σου ειναι βαλσαμο στην ψυχη μου αυτην τη ωρα πηρα παραπολυ κουράγιο:):):) Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη μαζι με τον αντρα σου και την μικρη μπουμπου:):)

Εγω θα φυγω για καποιες μερες θα παω Θεσσαλονικη να δω εναν αλλο γυναικολογο και να δω εναν αιματολογο!!!!

Κριστυ μου χρονια πολλα στην μικρη πριγκηπισα να ειναι παντα ευτυχισμένη!!!!

μαγδακι μου λογικο ειναι να νιωθεις ετσι ειναι πολυ φρεσκο με τον καιρο αυτη η στεναχωρια θα γινει θυμος κ μετα πεισμα ξεκινα να κανεις τις εξετασεις σου μιας κ δεν μπορεις να κανεις κατι αλο αυτη την στιγμη κ πες στον εαυτο σου ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!

μετα την δευτερη αποβολη περιμενα 4 μηνες να βγουν οι εξετασεις το πιστευεις οτι ο μηνας που ειχα βαλει μπροστα κ περιμενα να δω αν θα αδιαθετησω μου φανηκε μεγαλυτερος απο αυτους τους μηνες που περιμενα να περασουν?δεν θελω να σου πω οτι μην στεναχωριεσε κ ολα θα πανε καλα γιατι μπορει κανεις να υποθεσει οτι μιλαω εκ του ασφαλους αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι περα απο αυτο το σκοταδι που εχεις αυτη την στιγμη μεσα σου μπροστα υπαρχει φως κ ελπιδα κ αυτο θα το νιωσεις οταν πεις ξεκιναμε παλι!!!!!!ειμαστε εδω οποτε κ οταν θες να μιλησεις σου στελνω πολλα φιλια απο μενα κ την μαρια κ σου ευχομαστε να περασει νερακι ο καιρος που θα περιμενεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια..

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Τουντσάκι μου γλυκό θα ήταν πολύ να σου ζητούσα τώρα που με το καλό γυρίσεις σπίτι να πιεις ένα καφεδάκι για μένα; ή μήπως προτιμάς να σου στείλω το δικό μου φλυτζάνι; Έχω κάθε λόγο να σε πιστέψω.. γιατί όχι.. το αγοράκι μου έρχεται..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

καλημερα καλη εβδομαδα!

και θα ειναι για σενα δομνινακι μου,μη στεναχωριεσαι και μην μου αγχωνεσαι..

σου στελνω ολη τη θετικη ενεργεια...κατσε να ενεργοποιησω τα τσακρα μου..ομμμμμμμμμμμμ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπόν ύστερα από ένα σαββατοκύριακο που πολύ θέλω να το ξεχάσω, πήρα σήμερα τηλέφωνο το κέντρο και μίλησα με την εμβρυολόγο.. Το εμβρυάκι μου διαιρείται κανονικότατα οπότε προχωράμε κανονικά στην εμβρυομεταφορά στις 2 το μεσημέρι.. Τι να πω; λέτε να είναι αυτό το τυχερό μου; ο καιρός θα δείξει..

Τουντσάκι μου γλυκό θα ήταν πολύ να σου ζητούσα τώρα που με το καλό γυρίσεις σπίτι να πιεις ένα καφεδάκι για μένα; ή μήπως προτιμάς να σου στείλω το δικό μου φλυτζάνι; Έχω κάθε λόγο να σε πιστέψω.. γιατί όχι.. το αγοράκι μου έρχεται..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κοριτσάκια που με τον τρόπο σας μου δείξατε την αγάπη και την συμπαράστασή σας.. είστε πολύτιμες για μένα.. να το ξέρετε αυτό..

Σας φιλώ γλυκά!

καλη επιτυχια κ με το καλο να ερθει ο γιοκας αφου το λεει η τουντς ετσι θα ναι:tongue::tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

γεννησε.το κακο ειναι οτι επαθε αιμοραγια στη μητρα και δεν μπορουσαν να τη σταματησουν και την εκαναν υστερεκτομη.πηγε να πεθανει και την επαναφερανε.ευτηχως τωρα ειναι καλα και αυτη και το παιδι,αλλα μαλλον δεν της το εχουν πει γιατι ελεγε της αμαλιας οτι ποναει πιο πολυ η καισαρικη απο την προηγουμενη φορα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

σωπα ρε?ελα ρε γμτ το καλο ειναι οτι ειναι το δευτερο παιδακι κ το κυριοτερο οτι ειναι αυτη καλα κ το παιδι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

σωπα ρε?ελα ρε γμτ το καλο ειναι οτι ειναι το δευτερο παιδακι κ το κυριοτερο οτι ειναι αυτη καλα κ το παιδι

ναι τουλαχιστον ειναι καλα..

το κακο ειναι οτι μιας υστερεκτομης χιλλια μυρια επονται..και ξερεις τι εννοω..και σωματικα και ψυχολογικα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσα έχασε συχνότερα από πόσα κέρδισε και αν συνέχιζα έτσι, σίγουρα θα την πάθαινα την κατάθλιψη..

Σκεφτόμουν που δεν είχα τη μπεμπού στο δωμάτιο, που δεν έχω φωτογραφία της από το πυρεξάκι, που δεν είχα γάλα, που δεν θα την πάρω φεύγοντας, που δε χάρηκα την εγκυμοσύνη λόγω του ιστορικού μου, που δεν έφτιαξα το δωμάτιό της, που δεν είχα τον μπαμπά μου... ένα σωρό δεν.. Και ξεχνούσα ότι έχω το πιο σημαντικό!! Μια υγιέστατη μπεμπού που σε δέκα μέρες θα γεμίσει το σπίτι μας!!!!

Και αποφάσισα να μη ξανασκεφτώ τι δεν έχω.. Κι έτσι δεν θα σκεφτώ ότι έχασα την ευκαιρία να θηλάσω.. Την ώρα βέβαια που πήρα το πρώτο χάπι απογαλακτισμού λύγισα και έκλαψα.. αλλά το δεύτερο το πήρα με χαμόγελο! :)

Βεβαίως θα της δώσω φιλάκια!!!

Τη μπεμπού μέσα εκεί στη θερμοκοιτίδα δε μπορώ να την αγκαλιάσω και κατ επέκταση ούτε να τη φιλήσω μπορώ.. Αλλά από τότε που άρχισα να σκέφτομαι τι έχω μόνο, βρήκα ένα τρόπο να της δίνω όσα φιλάκια θέλω και δέχομαι και παραγγελιές.. Ενώνω τα δαχτυλά μου (τον αντίχειρα και τον δείκτη) της ακουμπάω το μεταξένιο μαγουλάκι από την τρυπούλα στη θερμοκοιτίδα (επιτρέπεται να τα αγγίζουμε από δυο φινιστρινάκια μπροστά), κάνω με το στόμα μου τον ήχο του φιλιού και της λέω από ποιον είναι.. Και την αμαρτία μου θα την πω.. Της έδωσα φιλί και από την πεθερά.. Τι να έκανα κορίτσια; Γιαγιά της είναι :-D..

Το άλλο δε σας το πα της πεθεράς.. Κράταγε μουτράκια γιατί νόμιζε πως επειδή ο γιατρός είναι δεύτερος ξάδερφός μου, σίγουρα θα είχε βρει τρόπο να αφήσει τη μαμά μου να δει τη μπέμπα.. Δεν πίστευε ότι επιτρέπεται αυστηρά μόνο στους γονείς.. Μας έλεγε "δεν γίνεται να πείτε ότι είμαι γιατρός να με αφήσουν κι εμένα;".. χα χα χα χα .. Πήγα να της πω οι γιατροί δεν παστώνονται στο άρωμα, αλλά κρατήθηκα κορίτσια!! Μέσα στα πόσα δεν έχω, σκεφτόμουν και το "μια πεθερά της προκοπής" αλλά τέλος πάντων..Είπαμε θα σκέφτομαι μόνο όσα έχω.. :-)

Βρε τουντσακιιιιιιιιιιιι σνιφ σνιφ δεν μπορω να σταματησω να κλαιω απο συγκινηση!!!

Να ξερες ποσο ομορφα μας μεταδιδεις αυτα σου τα συναισθηματα...σ' ευχαριστω πολυ γι αυτο!!!

Θενξ και για τις πληροφοριες σχετικα με την καισαρικη, ηρεμησα κατα πολυ!!

Οσο για την πεθερα απλα εχω πεσει κατω απο τα γελια ετσι οπως τα περιγραφεις χαχαχαχα!

υ.γ. που να σου στειλω το φλυτζανι μου;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινακι μου γλυκο μη χανεις τη Πιστη σου! Ναι θα ειναι αυτο το τυχερο σου, γιατι οχι;;;

Εδω το λεει κοτζαμ τουντς, πλακα μας κανεις;;;;:tongue::tongue:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινάκι μπράβο!!!!Με το καλό να φωλιάσει το εμβρυάκι στη κοιλίτσα σου για 9 μήνες !!!!Θα ναι τόσο τυχερό με αυτή τη μανούλα που θα το αγαπάει πολύ πολύ !!!Η θέληση σου θα το κάνει να εμφυτευτεί πολύ γερά θα δεις και θα κάνεις τη χοριακή στης Αγίας Αννας ( γιατί οι 14 μέρες πέφτουν Κυριακή!!!!!!!)που και εκείνη ταλαιπωρήθηκε ωσπου να μεινει έγκυος αλλά η πίστη της έδωσε μωράκι, ετσι θα ναι μια τόοοοοοση χοριακή!!!!!!

Καλημέρα!!!

Τελικά εμενα με πήρε η κατρακυλα και ειμαι σε φαση αρνησεις αρνουμε τα παντα με το μυαλό μου αλλα τα πονακια της μητρα μου το θυμίζουν, αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να ευχηθω το μικρο μας τουντσακι να ειναι γερο και τυχερο!!!!

Τουντσακι μου τα λες τοσο ομορφα που τα λογια σου ειναι βαλσαμο στην ψυχη μου αυτην τη ωρα πηρα παραπολυ κουράγιο:):):) Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη μαζι με τον αντρα σου και την μικρη μπουμπου:):)

Εγω θα φυγω για καποιες μερες θα παω Θεσσαλονικη να δω εναν αλλο γυναικολογο και να δω εναν αιματολογο!!!!.........

Λογικές και αναμενόμενες οι φάσεις κατρακύλας αλλά μη μας παίρνουν τελείως από κατω Μαγδακι!!!!Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου!!!!

Η καθεμιά μας εδώ μέσα είναι πολύτιμη.. Ειλικρινά έχω πάρει τέτοια στήριξη από αυτό το φόρουμ που νομίζω ότι αλλιώς δεν θα την έβγαζα καθαρή.. ...................................... την πλησίασαν στο πρόσωπό μου και την φίλησα!!! Έκλαιγα και της έλεγα πόσο την αγαπώ!! ............................:wink:)

Αχ βρε tountsaki !!!!!!!Πολύ συγκινήθηκα!!!!!!Και γω θέλω να της στείλω φιλάκι !!!!!!!!Από τη θεία Louloudira!!!!!Μουτς, μουτς!!!!!Εχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μωράκια στη θερμοκοιτίδα!!!!Εσένα η μπουμπού σου είναι βέβαια πολυ λίγο πρόωρη αλλα η ανηψούλα μου γεννήθηκε 750 γρ!!!!Εμεινε 3 μήνες μέσα και τώρα είναι θηριάκι από υγεία!!!!!!!!Λοιπόν tountsaki βγες με το καλό , πήγαινε και τελειοποίησε το δωμάτιάκι της και ετοιμάσου για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου !!!!!!!!!Την ώρα που θα μπαίνει μέσα στο σπιτάκι της!!!!Και από τη χαρά σου θα φιλήσεις και τη πεθερά!!!!!!!Μη ξεχνάς οτι γέννησε τον αντρούλη σου και με τη σειρά του βοήθησε εσένα να γεννηθεί το θαυματάκι σας!!!!!με λίγη προσπάθεια όλα καλά τα βλέπουμε!!!!!(χωρίς πατσουλί εννοείται!!!χαχα)

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!!Φιλιά

Καλησπερα κοριτσια!!!!!

Εχω εγκατασταθει πλεον Αθηνα και περιμενουμε. Ραντεβου εχω Κυριακη με τον γιατρο οπου και θα μου πει ακριβως ποτε θα γεννησω. Προσπαθω να περπαταω αυτες τις μερες μπας και βοηθησει το περπατημα την ολη κατασταση.

Τουντσακι δωσε ενα βελουδινο φιλακι και απο εμενα στην μπουμπουκιτσα σου.

Δομνινα ολα θα πανε καλα, μονο που εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι κοριτσακι μιας και τα καλα νεα θα τα μαθεις της αγιας Αννας. Εχω βαφτισει ενα κοριτσακι το οποιο οι γονεις της την εκαναν μετα απο 13 χρονια προσπαθειας. Ειχαν δοκιμασει τα παντα, απο εξωσωματικες,μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις. Να σημειωθει οτι η πιθανοτητα να μεινει φυσιολογικα δεν επαιζε. Μεσα στην απογοητευση τους, εκανε η κουμπαρα μου ταμα στην Αγια Αννα και εμεινε φυσιολογικα εγκυος. Φαντασου οτι ηταν εγκυος και περιμενε να αδιαθετησει για να ξεκινησει μια ακομα θεραπεια για εξωσωματικη. Δεν εδιαθετουσε ομως και ειχε φοβηθει οτι κατι παλι ειχε παει στραβα.... Τελικα οταν την πηραν τηλ απο το γραφειο του γιατρου γιατι δεν ειχε δωσει σημεια ζωης, της ειπαν να παει κατευθειαν για υπερηχο και ειδαν ενα μικρο μωρακι και μια καρδουλα που χτυπουσε ολο ζωντανια. Ηταν η βαφτιστηρα μου η Αννουλα !!! :-)

Γι'αυτο σου λεω, κανε το σταυρο σου, και ολα καλα θα πανε. Κοριτσακι θα ειναι... ακους Τουντς? :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...