Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

τώρα έφυγε όλο το επισκεπτήριο.. Γίνεται χαμός όλη μέρα από τον κόσμο. Τουλάχιστον είμαστε όλες με καισαρική και προωράκια και ταιριάζουμε στους πόνους και στις αγωνίες.. Αν και σήμερα πετάω!! Περπατάω πολύ άνετα, μου επιτρέπουν πια να τρώω κανονικά ό,τι θέλω, έκανα μπάνιο, λούστηκα και τα σχετικά, φόρεσα τις δικές μου σερβιέτες και όχι τις γκουμούτσες του μαιευτηρίου, φόρεσα πιτζάμα κι έτσι μπορώ να κάθομαι ακόμα και οκλαδόν στο κρεβάτι, πήγα κάτω στα μαγαζιά του μαιευτηρίου για ψώνια και πάλι είδα τη μπεμπού μου φυσικά δυο φορές στο επισκεπτήριο και έχει πια ομορφύνει επικίνδυνα!! Φοβάμαι μην την ερωτευτεί κανένα προωράκι από δίπλα κι έχουμε θέματα με τον ηλιοκαμένο... :-)

Έφαγε μου είπαν 5ml χωρίς να κάνει εμετούλι και είναι πολύ ζωρούλα.. Κινείται, τεντώνεται, χασμουριέται, κλαίει.. Τη χάιδευα και της μιλούσα από μία ώρα στην κάθε επίσκεψη.. Δεν τη χορταίνω!!!

Θα βγει όταν συμπληρώσει 35 εβδομάδες και γίνει 2.200γρμ. Το κακό είναι ότι μετρούν την ηλικία κύησης ημερολογιακά και όχι υπερηχογραφικά κι εγώ ημερολογιακά ήμουν 33 και 1 όταν γέννησα.. Οπότε έχουμε 2 εβδομάδες σίγουρα και ελπίζουμε μέσα σε αυτό το διάστημα να έχει ξεπεράσει τα 2.200γρμ..

Προσπάθησα με το θήλαστρο 2 φορές και τώρα θα κάνω άλλη μία προσπάθεια, αλλά δεν έχει κατέβει ακόμα τίποτα.. ΜΟυ είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα και να μην ανησυχώ...

Οι ορμόνες κάνουν πάρτι και με την πρώτη ευκαιρία κλαίω.. Τη μία θυμάμαι το μπαμπά μου και φαντάζομαι πώς θα έκανε αν ήταν μαζί μας, την άλλη σκέφτομαι τη μπέμπα μόνη της εκεί.. Αλλά και οι άλλες κοπέλες νιώθουν έτσι ευαίσθητες και παρηγοριέμαι.. Δεν είμαι τρελλή. . :-)

Δομνίνα αυτό το ένα θα είναι το αγοράκι σου και άσε την Ανδριανή να λέει για δύο κοριτσάκια.. Είναι η βοηθός μέντιουμ (και μάλιστα χρίστηκε μόνη της) και δεν ξέρει τι της γίνεται.. :-)

Κλάψε όσο θες να ξαλαφρώσεις, απομακρύνσου από το φόρουμ αν σου κάνει καλό, αλλά τη Δευτέρα προχώρα με το κεφάλι ψηλά και την ψυχολογία ακμαία και θα δεις!! :wink:

Blue Velvet με το καλό να μας έρθεις και να υποδεχτείς κι εσύ τη μπουμπού σου!! Ελπίζω μόνο να έχει και η δικιά σου μαλλιά (η δικιά μου έχει μπόλικα) για να είναι δίκαιo το μαλλιοτράβηγμα για τον ηλιοκαμένο :-)

Κορίτσια σας σκέφτομαι όλες και σας φιλώ!!!!

Α, βρε τουντσακι τι μας κανεις!!! Βρε κουτο κλαις απο ευτυχια! Ενταξει ξερω πως εχεις αγωνια για το κοριτσακι σου, αλλα τα δυσκολα περασαν! Λιιιιιιιιγο υπομονη ακομη και σε λιγο θα την εχεις σπιτακι σου! Μα πως να την χορτασεις; Μια ζωη δεν φτανει να χορτασεις τα παιδια σου!

Οσο για τον πατερουλη σου σε καταλαβαινω απολυτα..κι εγω δεν τον εχω εδω και 6 χρονια....

Για το θηλασμο κανε λιγη υπομονη μεχρι να παρει τα πανω της η μπουμπουκα και μετα ολα θα παρουν το δρομο τους!Με επιμονη και υπομονη θα τα καταφερεις και θα θηλασεις!

Κι εμεις σε σκεφτομαστε πολυ πολυ κι εσενα και την ομορφη κορουλα σου!

Πολλα φιλια και συντομα περιμενω ειδικη περιγραφη για την καισαρικη γιατι εχω ενα προαισθημα πως δεν θα τη γλυτωσω οταν με το καλο καταφερω να μεινω εγκυος!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Δομνίνα αυτό το ένα θα είναι το αγοράκι σου και άσε την Ανδριανή να λέει για δύο κοριτσάκια.. Είναι η βοηθός μέντιουμ (και μάλιστα χρίστηκε μόνη της) και δεν ξέρει τι της γίνεται.. :-)

Κορίτσια σας σκέφτομαι όλες και σας φιλώ!!!!

Με έκανες να γελάσω πρώτη φορά από χθες το πρωί... Σ' ευχαριστώ που είσαι εδώ.. μου είσαι πολύτιμη:wink:

L2qIp2.png

Τουνσακι τα λες τόσο ωραία!!!

δε χορταίνω να διαβάζω αυτά που γράφεις...μου φαίνονται τόσο συγκινητικά...

Για άλλη μια φορά θα σου πω να σου ζήσει η μικρή μπουμπού, είναι τόσο ωραίο να έχουμε γεννητούρια σ αυτό το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο θέμα του φόρουμ...μας γεμίζεις αισιοδοξία!!!

Δομνινάκι, μην απογοητεύεσαι βρε κοπέλα μου.Ο γιατρός σου έχει απόλυτο δίκιο, σαυτές τις περιπτώσεις ένα και καλό ωάριο είναι που πραγματικά χρειάζεται..άσε που οι διδυμες κυήσεις είναι υψηλού κινδύνου και εμείς με τόσους λόγους που έχουμε να φοβόμαστε δεν χρειαζόμαστε και έναν επιπλέον ε???

Εύχομαι μόνο ευχάριστα να μας ανακοινώνεις από εδώ και πέρα;)

Εμένα 2 μέρες τώρα σταμάτησαν οι εμετοί και φυσικά άρχισε το άγχος:rolleyes::confused:

άραγε είναι καλά ο ηλιοκαμένος μου ή τσουρουφλίστηκε???

HDfQp3.png

Η καθεμιά μας εδώ μέσα είναι πολύτιμη.. Ειλικρινά έχω πάρει τέτοια στήριξη από αυτό το φόρουμ που νομίζω ότι αλλιώς δεν θα την έβγαζα καθαρή.. Τον ζουρλομανδύα τον είχα σίγουρο!!

Ειρήνη η καισαρική ήταν πολύ όμορφη εμπειρία! ΜΟυ έκαναν την επισκληρίδιο και μου είπαν. "Η ώρα είναι 4. Σε δέκα λεπτά ξεκινάμε". Ζήτησα να δω τον άντρα μου και μου τον έφεραν, τον φίλησα και του είπα ότι τον αγαπώ..(κι εκείνος μου το πε ναι!!) Στις 4:10 με πήγαν στο χειρουργείο. Έπιασα για λίγο την κουβέντα με μια άλλη κοπέλα που μόλις είχε τελειώσει. (δεν χώραγαν και τα δυο φορεία από την πόρτα και μας είχαν αφήσει δίπλα δίπλα για λίγο) Με τοποθέτησαν στο κρεβάτι χωρίς αυτά τα απαίσια στηρίγματα για τα πόδια που τα κρατούν ανοιχτά στους φυσιολογικούς τοκετούς.. Απλώς ξάπλωσα! ΜΟυ έβαλαν το παραβάν να μη βλέπω και υποθέτω ότι η ώρα θα είχε πάει 4:20.. Στις 4μιση, ακούω κλάμα και προσπαθώ να καταλάβω από πού ακούγεται.. Ήταν η μπουμπού μου!!!! Είχα πλήρη συναίσθηση του τι γίνεται, δεν ήμουν καθόλου κουρασμένη, δεν πονούσα, δεν ένιωθα τίποτα δυσάρεστο, παρά μόνο μαγεία!! Παρακολουθούσα μαγεμένη τη μπουμπού μου που μόλις είχε έρθει στον κόσμο.. Την καθάρισαν, άφησε τα αποτυπώματά από τις πατουσίτσες της δίπλα στα δικά μου σε ένα καρτελάκι, την τύλιξαν να μη κρυώνει, μου έδειξαν το βραχιολάκι της για να τους πω ότι όντως έχουν γράψει το όνομά της σωστά και την πλησίασαν στο πρόσωπό μου και την φίλησα!!! Έκλαιγα και της έλεγα πόσο την αγαπώ!! Αν δεν ήταν προωράκι, θα την πήγαιναν έξω να την καμαρώσει κι ο μπαμπάς και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά τη δικιά μου την πήγαν κατευθείαν στη θερμοκοιτίδα.. Μετά, ο γιατρός με ρώτησε αν εξακολουθώ να θέλω μέθη όπως είχαμε συνεννοηθεί και του είπα όχι.. Αφού δεν ένιωθα τίποτα γιατί να ναρκωθώ; Σκεφτόμουν τη μπουμπού, έκλεισα τα μάτια μου, χαλάρωσα και πριν προλάβω να αντιληφθώ τι έγινε, ακούω το γιατρό να μου λέει τελειώσαμε! Τι λες τώρα; Τελειώσαμε; Απίστευτο μου φαινόταν!!! Τόσο εύκολο ήταν; Μετά με πήγαν έξω και κλαίγαμε όλοι μαζί (η πεθερά είχε παστωθεί στο άρωμα και ζαλίστηκα ολίγον, αλλά τέλος πάντων.. :wink: ) και μετά με πήγαν στην ανάνηψη όπου είχαν βάλει τραγουδάκια του Μάικλ Τζάκσον και έκανε ο τραυματιοφορέας ότι τραγουδάει και γελάγαμε.. Μετά με πήγαν στο δωμάτιο όπου ήρθε ένα σωρό κόσμος με ένα σωρό δώρα και ύστερα όταν έπεσε η αυλαία (όπου αυλαία βλέπε επίδραση επισκληριδίου :wink: ) άρχισαν τα δύσκολα!! Ένιωθα πόνο στα ράμματα και πείνα. Δεν επιτρέπεται το πρώτο εικοσιτετράωρο να φας τίποτα παρά μόνο τσάι και νερό. Ζήτησα λοιπόν από τον σύζυγο και μου φερε το νετμπουκάκι μου (στο ΜΗΤΕΡΑ έχει ασύρματο internet) και ασχολήθηκα με το τίκερ και το φόρουμ μας κι έτσι πέρασε η δύσκολη βραδιά.. Η άλλη μέρα η Παρασκευή, ήταν πολύ πιο εύκολη.. Φαντάζομαι για όσες δεν έχουν προωράκια, θα ναι ακόμα πιο εύκολη! Το μεσημέρι έφαγα φιδέ με κοτόπουλο και το βράδυ έφαγα μπριζόλα με πατάτες βραστές και μου φάνηκε τουλάχιστον σα να τρώω αστακομακαρονάδα στη Μύκονο!!! Από το Σάββατο άρχισα όπως σας είπα να πετάω!!!

Καθήστε να ανεβάσω αυτό το σεντόνι και συνεχίζω (λογόρροια έχω σήμερα θα σας γράψω μπόλικα :wink:)

Τουντσακι να σου ζησει! Να ειναι γερη και να την παρεις γρηγορα σπιτι!!! παρακολουθω απο την αρχη την περιπετεια σου και χαιρομαι που μετα απο τοσους κοπους εχεις επιτελους το μωρακι σου!!!! Δεν μπορεις να φανταστεις ακομη τι μαγικες στιγμες σε περιμενουν... Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις υπεροχη μανουλα!!!! Αντε και οι υπολοιπες να περνουν σειρα.......

ΥΓ δεν θελω να σου κοψω τον οιστρο περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!! Ελπιζω να μην ξυπνησει το καμαρι μου και να προλαβω να σε διαβασω σημερα

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Τουντσακι να σου ζησει! Να ειναι γερη και να την παρεις γρηγορα σπιτι!!! παρακολουθω απο την αρχη την περιπετεια σου και χαιρομαι που μετα απο τοσους κοπους εχεις επιτελους το μωρακι σου!!!! Δεν μπορεις να φανταστεις ακομη τι μαγικες στιγμες σε περιμενουν... Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις υπεροχη μανουλα!!!! Αντε και οι υπολοιπες να περνουν σειρα.......

ΥΓ δεν θελω να σου κοψω τον οιστρο περιμενω με αγωνια την συνεχεια!!! Ελπιζω να μην ξυπνησει το καμαρι μου και να προλαβω να σε διαβασω σημερα

Δεν κόβεται ο οίστρος μου σήμερα.. Έχω πάρει φόρα!! :-)

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φαντάζομαι πόση χαρά με περιμένει και πλημμυρίζω από ευτυχία.. Προς το παρόν θα πάω να της ετοιμάσω το δωμάτιο μιας και τόσους μήνες ήμουν ξαπλωμένη στο σπίτι της μαμάς μου κι έτσι όταν είναι έτοιμη να έρθει σπίτι μας, θα είναι έτοιμο κι αυτό και θα την περιμένει!!!!!!! ;)

Φιλάκια πολλά σε σένα και στην υπέροχη κορούλα σου!!!! :-D

Με έκανες να γελάσω πρώτη φορά από χθες το πρωί... Σ' ευχαριστώ που είσαι εδώ.. μου είσαι πολύτιμη:wink:

Δομνίνα..Χωρίς πλάκα τώρα, ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου, είχε ένα πολύτιμο χάρισμα και έλεγε το φλιτζάνι..Δεν θα σας πω λεπτομέρειες γιατί θα αντριχιάσετε! Το Πάσχα φέτος λοιπόν, που πια δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα, σε μια υποσυνείδητη προσπάθειά μου να τον φέρω πίσω, άρχισα να διαβάζω το φλιτζάνι μου και των φιλενάδων μου.. Έπεσα μέσα σε αρκετά πράγματα.. σε τέτοιο σημείο που αναρωτιόμουν αν έχω κι εγώ το χάρισμα και απλώς τόσα χρόνια βολευόμουν με τον μπαμπά μου και δεν το άφηνα να ανθίσει..:-) Μετά έμεινα έγκυος (εννοείται ότι το είχα δει) και έκοψα τον καφέ και δεν συνέχισα τις προβλέψεις.. Τι θέλω να πω; Να την ακούς την Τουντς!!! Κι αν δεν την πιστεύεις, τουλάχιστον να συνεχίσεις να γελάς!! Κι αυτό με ικανοποιεί!!!!!

Τουνσακι τα λες τόσο ωραία!!!

δε χορταίνω να διαβάζω αυτά που γράφεις...μου φαίνονται τόσο συγκινητικά...

Για άλλη μια φορά θα σου πω να σου ζήσει η μικρή μπουμπού, είναι τόσο ωραίο να έχουμε γεννητούρια σ αυτό το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο θέμα του φόρουμ...μας γεμίζεις αισιοδοξία!!!

.....

Εμένα 2 μέρες τώρα σταμάτησαν οι εμετοί και φυσικά άρχισε το άγχος:rolleyes::confused:

άραγε είναι καλά ο ηλιοκαμένος μου ή τσουρουφλίστηκε???

Λέγε μου τέτοια.. Δεν με ξέρεις καλά.. Δεν το χω σε τίποτα να καβαλήσω καλάμα και ν αρχίσω να δηλώνω συγγραφέας!!! :wink:

Κι εμένα στη 14η μου κόπηκαν μαχαίρι. Πήγα θυμάμαι στο La Pasteria και έφαγα μακαρονάδα με λαχανικά!!! ΜΟυ φάνηκε απίστευτο!!! :tongue:

Σε ευχαριστω γλυκια μου! Ειμαι σιγουρη πως το δωματιο της θα γινει υπεροχο μιας και θα ειναι φτιαγμενο με πολυ αγαπη!!!! Με το καλο να την παρετε σπιτι!!!!

καλέ τι λέει το τίκερ σου; Έχει γενέθλια η κόρη σου;;;; Να σου ζήσει!!! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!!! Ποιος να το λεγε τότε που πρόσεχες να μη φας τίποτα γλυκό με τον διαβήτη κύησης ότι θα ρχόταν η ώρα να απολαμβάνεις την τούρτα γενεθλίων της κόρης σου!!! Τι όμορφη η ζωή τελικά εεε;;;;:-D

Με τον θηλασμό τσακωθήκαμε τελικά και μπήκα σε διαδικασία απογαλακτισμού. Προσπάθησα με το θήλαστρο μέχρι και σήμερα το πρωί, πονούσα αφόρητα και κοιτούσα το ρολόι πότε θα τελειώσει ο χρόνος που μου έλεγαν κάθε φορά οι μαίες. Το μπουκαλάκι άδειο!! Τίποτα μέσα.. Ρώτησα τον εαυτό μου αν είμαι σε θέση να το παλέψω, να επιμείνω, να ανεχτώ τον πόνο και τις επόμενες μέρες στο σπίτι κάθε τρεις ώρες ούτως ώστε να μαζεύω το γάλα και να το πηγαίνω στη θερμοκοιτίδα και απάντησε όχι! Αν είχα τη μπουμπού στην αγκαλιά μου και έτρωγε με το στοματάκι της, ίσως να ήταν διαφορετικά.. Αλλά με αυτό το μαραφέτι ντάκα ντούκα δεν ένιωθα άνθρωπος.. αλλά μηχάνημα στη ΦΑΓΕ ..

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και άτολμη, αλλά με τόσα που πέρασα μέχρι τώρα, δεν αντέχω να πιεστώ άλλο..Θα την ταίσω με ξένο γάλα και πολύ αγάπη και σίγουα θα μεγαλώσει και θα γίνει πιο ψηλή από μένα.. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού εγώ ούτε 1,60 δεν είμαι καλά καλά.. :-)

Ωστόσο θαυμάζω πολύ τη διπλανή μου στο δωμάτιο που έχει πρόωρα δίδυμα και μαζεύει με το θήλαστρο κάθε τρεις ώρες.. Τώρα στην τελευταία της άντληση γέμισε ενάμιση μπιμπερό..μπράβο στο κορίτσι!!!

Διαφημίσεις

εγώ με τον θηλασμό τσακωθήκαμε τελικά και μπήκα σε διαδικασία απογαλακτισμού. Προσπάθησα με το θήλαστρο μέχρι και σήμερα το πρωί, πονούσα αφόρητα και κοιτούσα το ρολόι πότε θα τελειώσει ο χρόνος που μου έλεγαν κάθε φορά οι μαίες. Το μπουκαλάκι άδειο!! Τίποτα μέσα.. Ρώτησα τον εαυτό μου αν είμαι σε θέση να το παλέψω, να επιμείνω, να ανεχτώ τον πόνο και τις επόμενες μέρες στο σπίτι κάθε τρεις ώρες ούτως ώστε να μαζεύω το γάλα και να το πηγαίνω στη θερμοκοιτίδα και απάντησε όχι! Αν είχα τη μπουμπού στην αγκαλιά μου και έτρωγε με το στοματάκι της, ίσως να ήταν διαφορετικά.. Αλλά με αυτό το μαραφέτι ντάκα ντούκα δεν ένιωθα άνθρωπος.. αλλά μηχάνημα στη ΦΑΓΕ ..

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και άτολμη, αλλά με τόσα που πέρασα μέχρι τώρα, δεν αντέχω να πιεστώ άλλο..Θα την ταίσω με ξένο γάλα και πολύ αγάπη και σίγουα θα μεγαλώσει και θα γίνει πιο ψηλή από μένα.. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού εγώ ούτε 1,60 δεν είμαι καλά καλά.. :-)

Ωστόσο θαυμάζω πολύ τη διπλανή μου στο δωμάτιο που έχει πρόωρα δίδυμα και μαζεύει με το θήλαστρο κάθε τρεις ώρες.. Τώρα στην τελευταία της άντληση γέμισε ενάμιση μπιμπερό..μπράβο στο κορίτσι!!!

τουντσακι μου αφου δεν μπορεσες δεν πειραζει κ γω ετσι δεν εβγαζα 4 μερες καθολου το θηλασρο το εβαζα καθε 3 ωρες μετα σιγα σιγα κατι καταφερα κ οσο ειχα της το εδινα για δυο μηνες

παντως κριμα ειναι τρομερο συναισθημα να θηλαζεις το μωρο σου εγω κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη οταν το εκοψα αλλα ηταν αργα.

τα μωρακια μας αγαπη θελουν για να μεγαλωσουν αλλα μην μου στεναχωριεσε ειναι λογικο να ξην εχει κατεβει ακομα γεννησες πολυ νωρητερα ηθελε δουλεια κ εφοσον δεν μπορουσες καλιτερα να μην πιεζεις τον εαυτο σου φιλακια πολλα στη μπουμπου σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κριστι να σου ζησει η κορουλα σου να την καμαρωσεις οπως ποθεις αντε κ με ενα δευτερο τωρα εγω απο το καλοκαιρακι λεω να βαλω μπροστα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τουντσακι μου αφου δεν μπορεσες δεν πειραζει κ γω ετσι δεν εβγαζα 4 μερες καθολου το θηλασρο το εβαζα καθε 3 ωρες μετα σιγα σιγα κατι καταφερα κ οσο ειχα της το εδινα για δυο μηνες

παντως κριμα ειναι τρομερο συναισθημα να θηλαζεις το μωρο σου εγω κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη οταν το εκοψα αλλα ηταν αργα.

τα μωρακια μας αγαπη θελουν για να μεγαλωσουν αλλα μην μου στεναχωριεσε ειναι λογικο να ξην εχει κατεβει ακομα γεννησες πολυ νωρητερα ηθελε δουλεια κ εφοσον δεν μπορουσες καλιτερα να μην πιεζεις τον εαυτο σου φιλακια πολλα στη μπουμπου σου

Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πόσα έχασε συχνότερα από πόσα κέρδισε και αν συνέχιζα έτσι, σίγουρα θα την πάθαινα την κατάθλιψη..

Σκεφτόμουν που δεν είχα τη μπεμπού στο δωμάτιο, που δεν έχω φωτογραφία της από το πυρεξάκι, που δεν είχα γάλα, που δεν θα την πάρω φεύγοντας, που δε χάρηκα την εγκυμοσύνη λόγω του ιστορικού μου, που δεν έφτιαξα το δωμάτιό της, που δεν είχα τον μπαμπά μου... ένα σωρό δεν.. Και ξεχνούσα ότι έχω το πιο σημαντικό!! Μια υγιέστατη μπεμπού που σε δέκα μέρες θα γεμίσει το σπίτι μας!!!!

Και αποφάσισα να μη ξανασκεφτώ τι δεν έχω.. Κι έτσι δεν θα σκεφτώ ότι έχασα την ευκαιρία να θηλάσω.. Την ώρα βέβαια που πήρα το πρώτο χάπι απογαλακτισμού λύγισα και έκλαψα.. αλλά το δεύτερο το πήρα με χαμόγελο! :)

Βεβαίως θα της δώσω φιλάκια!!!

Τη μπεμπού μέσα εκεί στη θερμοκοιτίδα δε μπορώ να την αγκαλιάσω και κατ επέκταση ούτε να τη φιλήσω μπορώ.. Αλλά από τότε που άρχισα να σκέφτομαι τι έχω μόνο, βρήκα ένα τρόπο να της δίνω όσα φιλάκια θέλω και δέχομαι και παραγγελιές.. Ενώνω τα δαχτυλά μου (τον αντίχειρα και τον δείκτη) της ακουμπάω το μεταξένιο μαγουλάκι από την τρυπούλα στη θερμοκοιτίδα (επιτρέπεται να τα αγγίζουμε από δυο φινιστρινάκια μπροστά), κάνω με το στόμα μου τον ήχο του φιλιού και της λέω από ποιον είναι.. Και την αμαρτία μου θα την πω.. Της έδωσα φιλί και από την πεθερά.. Τι να έκανα κορίτσια; Γιαγιά της είναι :-D..

Το άλλο δε σας το πα της πεθεράς.. Κράταγε μουτράκια γιατί νόμιζε πως επειδή ο γιατρός είναι δεύτερος ξάδερφός μου, σίγουρα θα είχε βρει τρόπο να αφήσει τη μαμά μου να δει τη μπέμπα.. Δεν πίστευε ότι επιτρέπεται αυστηρά μόνο στους γονείς.. Μας έλεγε "δεν γίνεται να πείτε ότι είμαι γιατρός να με αφήσουν κι εμένα;".. χα χα χα χα .. Πήγα να της πω οι γιατροί δεν παστώνονται στο άρωμα, αλλά κρατήθηκα κορίτσια!! Μέσα στα πόσα δεν έχω, σκεφτόμουν και το "μια πεθερά της προκοπής" αλλά τέλος πάντων..Είπαμε θα σκέφτομαι μόνο όσα έχω.. :-)

κριστι να σου ζησει η κορουλα σου να την καμαρωσεις οπως ποθεις αντε κ με ενα δευτερο τωρα εγω απο το καλοκαιρακι λεω να βαλω μπροστα

καλοκαιράκι λες εεε? Χα χα χα χα.. Εγώ προβλέπω Άνοιξη!!! :tongue:

Καλημέρα!!!

Τελικά εμενα με πήρε η κατρακυλα και ειμαι σε φαση αρνησεις αρνουμε τα παντα με το μυαλό μου αλλα τα πονακια της μητρα μου το θυμίζουν, αλλα δεν μπορουσα να μην μπω να ευχηθω το μικρο μας τουντσακι να ειναι γερο και τυχερο!!!!

Τουντσακι μου τα λες τοσο ομορφα που τα λογια σου ειναι βαλσαμο στην ψυχη μου αυτην τη ωρα πηρα παραπολυ κουράγιο:):):) Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη μαζι με τον αντρα σου και την μικρη μπουμπου:):)

Εγω θα φυγω για καποιες μερες θα παω Θεσσαλονικη να δω εναν αλλο γυναικολογο και να δω εναν αιματολογο!!!!

Κριστυ μου χρονια πολλα στην μικρη πριγκηπισα να ειναι παντα ευτυχισμένη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...