Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Πήραμε 4 τελικά.. ομολογώ ότι είμαι στενοχωρημένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα διότι περίμενα να πάρουμε τουλάχιστον 5. Δεν πειράζει όμως.. Ας κάνει το θαύμα της η Αγία Αικατερίνη και αύριο να έχω το τηλεφώνημα που ελπίζω και εύχομαι..

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά κορίτσια.. Έχω πάρα πολλά νεύρα, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα και ξύπνησα κι από τις 3 το πρωί...

Προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, μόνο το ότι θέλω να σπάσω το κεφάλι του άνδρα μου..

Αύριο μετά το τηλεφώνημα θα σας πω περισσότερα.. Κι εγώ αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω στις 9 Δεκεμβρίου της Αγίας Άννης..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε..

Πάω στον καναπέ να προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί τα νεύρα μου είναι τσατάλια..

Σας φιλώ!

βρε δομνινακι 4 ειναι αφου θα γονιμοποιηθουν κ τα τεσσερα θα βαλουμε δυο θα πιασουν κ τα δυο κ θα ναι κοριτσια τα παμε αυτα ειναι η σειρα σου κοπελα μου το αξιζεις να ναι η σειρα σου οσο για το κεφαλι του αντρα σου αν σε κανει να αισθανεσε καλα σπαστο χιχιχιχι

περιμενουμε κ μεις νεα σου ποτε θα χεις το τηλεφωνημα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

βρε δομνινακι 4 ειναι αφου θα γονιμοποιηθουν κ τα τεσσερα θα βαλουμε δυο θα πιασουν κ τα δυο κ θα ναι κοριτσια τα παμε αυτα ειναι η σειρα σου κοπελα μου το αξιζεις να ναι η σειρα σου οσο για το κεφαλι του αντρα σου αν σε κανει να αισθανεσε καλα σπαστο χιχιχιχι

περιμενουμε κ μεις νεα σου ποτε θα χεις το τηλεφωνημα?

Λες να γίνουν έτσι τα πράγματα Adnihor μου; μακάρι... Γύρω στις 12 περιμένω τηλέφωνο.. Μόλις μάθω θα ενημερώσω!

L2qIp2.png

ετσι θα γινουν εγω περιμενω τα νεα σου μονο για να επιβαιβεωσω αυτο που ηδη ξερω

καταλαβαινω την αγωνια σου δομνινακι αλλα στην παρουσα φαση μονο υπομονη μπορεις να κανεις μην το χαλας ξεκινησες με πολυ αισιοδοξια κ χαρα κ ετσι να παραμεινεις

εξαλου εσυ ειχες στο πλανο να ξεκινησεις την νεα χρονια κ ως δια μαγειας ξεικησεις πολυ συντομοτερα αρα τα πραγματα ειναι αλλιως τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα!! περιμενω κι εγω τα νεα της Δομνινας μας!!

Θα ειμαι εδω τριγυρω!

Οι υπολοιπες καλα;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ήρθα κι εγώ..

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου επαληθεύτηκαν.. από τα 4 ωάρια μόνο τα τρια ήταν ώριμα και από αυτά μόνο το ένα γονιμοποιήθηκε.. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει διότι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο για να δω σε τι κατάσταση είναι και αν προχωρήσει θα το βάλουμε την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι..

Εννοείται ότι δεν έχω καθόλου ψυχολογία μετά από όλα αυτά.. πολύ θα ήθελα να το έβλεπα ως το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο λυπημένη.. Πήρα το γυναικολόγο μου τηλέφωνο και επιμένει να το βάλουμε κανονικά αν φυσικά είναι καλής ποιότητας διότι ένα και καλό λέει θέλουμε.. Τι να πω.. Μάλλον κάποιος εκεί ψηλά γελάει με τις αγωνίες μου και τα άγχη μου.. αλλιώς δεν εξηγείται.. Δεν θα μπω καθόλου μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.. συγνώμη αλλά δεν μπορώ..

Και πάλι συγνώμη..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!! Και γω θα μαι εδώ τριγύρω!!!Περιμένω νέα της Δομνίνας!!!

Βινιανάκι λυπάμαι:(:(Σου εύχομαι να ναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάς!!!Και περαστικά στο μπαμπά σου!!

Tountsaki και μενα η βαφτισημιά μου γεννήθηκε 2 κιλά και έμεινε μια βδομάδα στη θερμοκοιτίδα!!!!¨Ολα μια χαρά !!! Στείλτης ένα φιλάκι και από μένα!!!!

Φιλάκια και σε όλες σας από μένα!!!!!

Ήρθα κι εγώ..

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου επαληθεύτηκαν.. από τα 4 ωάρια μόνο τα τρια ήταν ώριμα και από αυτά μόνο το ένα γονιμοποιήθηκε.. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει διότι δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί στο κέντρο για να δω σε τι κατάσταση είναι και αν προχωρήσει θα το βάλουμε την ίδια μέρα στις 2 το μεσημέρι..

Εννοείται ότι δεν έχω καθόλου ψυχολογία μετά από όλα αυτά.. πολύ θα ήθελα να το έβλεπα ως το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη στιγμή είμαι τόσο λυπημένη.. Πήρα το γυναικολόγο μου τηλέφωνο και επιμένει να το βάλουμε κανονικά αν φυσικά είναι καλής ποιότητας διότι ένα και καλό λέει θέλουμε.. Τι να πω.. Μάλλον κάποιος εκεί ψηλά γελάει με τις αγωνίες μου και τα άγχη μου.. αλλιώς δεν εξηγείται.. Δεν θα μπω καθόλου μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα.. συγνώμη αλλά δεν μπορώ..

Και πάλι συγνώμη..

συμφωνω με τον γιατρο σου Δομνινακι μου! Τωρα ολα σου φαινονται μαυρα και ολες το καταλαβαινουμε αυτο! Ξεκουρασου, παρε το χρονο σου κι εμεις εδω θα ειμαστε οποτε μας θελησεις!!

Ειναι φυσιολογικο να "πεφτεις" ψυχολογικα..δεν πειραζει, ανθρωπινο ειναι!

Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι αυτο το ενα και καλο να φερει το μωρακι σου!

Σε φιλω..

my little angel 10/5/12

Ήρθα κι εγώ..

Και πάλι συγνώμη..

Τι λες βρε Δομνινάκι που ζητάς και συγνώμη!!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!Μπορεί όμως πράγματι να στειλε ο θεούλης μόνο αυτό για να φωλιάσει στη κοιλίτσα σου!!!Θα δεις!!Μη χάνεις το κουράγιο σου!!Σου στέλνω μια αγκαλιά(((((((((:-()))))))))))!!!!

Dr Λουλουδιρα εδω γυρω ειμαι!

καλημεραααααα!!

Δομνινακι βαστα γερα καλη μου! Εχει δικιο η λουλουδιρα μας!

my little angel 10/5/12

καλημερα!

δομνινακι μην απογοητευεσαι κουκλα μου και μην προδικαζεις καταστασεις.ηρεμησε και περιμενε να ερθει η Δευτερα.θα προσευχομαι για σενα!!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αχ βρε δομνινακι μου μην μου στεναχωριεσε ενα μωρακι θα ερθει δες το θετικα δεν θα ξυπνας καθε μια ωρα για ταισμα αλλα καθε τρεις προσευχησου να πανε ολα καλα με αυτο κ μεις μαζι σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλημερα!

δομνινακι μην απογοητευεσαι κουκλα μου και μην προδικαζεις καταστασεις.ηρεμησε και περιμενε να ερθει η Δευτερα.θα προσευχομαι για σενα!!!

Καλημερα Τζενακι, πως εισαι;;

my little angel 10/5/12

αργησα λιγο ε;πλακωσανε ολοι για λευτα..

καλα ειμαι.πηρα τηλ την ξαδελφη μου που ειναι ενδοκρινολογος και κανονισα την πεμπτη να παω σπιτι της να της εξηγησω τι εχω παθει κ να μου δωσει οδηγιες για το τι πρεπει να κανω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τώρα έφυγε όλο το επισκεπτήριο.. Γίνεται χαμός όλη μέρα από τον κόσμο. Τουλάχιστον είμαστε όλες με καισαρική και προωράκια και ταιριάζουμε στους πόνους και στις αγωνίες.. Αν και σήμερα πετάω!! Περπατάω πολύ άνετα, μου επιτρέπουν πια να τρώω κανονικά ό,τι θέλω, έκανα μπάνιο, λούστηκα και τα σχετικά, φόρεσα τις δικές μου σερβιέτες και όχι τις γκουμούτσες του μαιευτηρίου, φόρεσα πιτζάμα κι έτσι μπορώ να κάθομαι ακόμα και οκλαδόν στο κρεβάτι, πήγα κάτω στα μαγαζιά του μαιευτηρίου για ψώνια και πάλι είδα τη μπεμπού μου φυσικά δυο φορές στο επισκεπτήριο και έχει πια ομορφύνει επικίνδυνα!! Φοβάμαι μην την ερωτευτεί κανένα προωράκι από δίπλα κι έχουμε θέματα με τον ηλιοκαμένο... :-)

Έφαγε μου είπαν 5ml χωρίς να κάνει εμετούλι και είναι πολύ ζωρούλα.. Κινείται, τεντώνεται, χασμουριέται, κλαίει.. Τη χάιδευα και της μιλούσα από μία ώρα στην κάθε επίσκεψη.. Δεν τη χορταίνω!!!

Θα βγει όταν συμπληρώσει 35 εβδομάδες και γίνει 2.200γρμ. Το κακό είναι ότι μετρούν την ηλικία κύησης ημερολογιακά και όχι υπερηχογραφικά κι εγώ ημερολογιακά ήμουν 33 και 1 όταν γέννησα.. Οπότε έχουμε 2 εβδομάδες σίγουρα και ελπίζουμε μέσα σε αυτό το διάστημα να έχει ξεπεράσει τα 2.200γρμ..

Προσπάθησα με το θήλαστρο 2 φορές και τώρα θα κάνω άλλη μία προσπάθεια, αλλά δεν έχει κατέβει ακόμα τίποτα.. ΜΟυ είπαν ότι είναι νωρίς ακόμα και να μην ανησυχώ...

Οι ορμόνες κάνουν πάρτι και με την πρώτη ευκαιρία κλαίω.. Τη μία θυμάμαι το μπαμπά μου και φαντάζομαι πώς θα έκανε αν ήταν μαζί μας, την άλλη σκέφτομαι τη μπέμπα μόνη της εκεί.. Αλλά και οι άλλες κοπέλες νιώθουν έτσι ευαίσθητες και παρηγοριέμαι.. Δεν είμαι τρελλή. . :-)

Δομνίνα αυτό το ένα θα είναι το αγοράκι σου και άσε την Ανδριανή να λέει για δύο κοριτσάκια.. Είναι η βοηθός μέντιουμ (και μάλιστα χρίστηκε μόνη της) και δεν ξέρει τι της γίνεται.. :-)

Κλάψε όσο θες να ξαλαφρώσεις, απομακρύνσου από το φόρουμ αν σου κάνει καλό, αλλά τη Δευτέρα προχώρα με το κεφάλι ψηλά και την ψυχολογία ακμαία και θα δεις!! :wink:

Blue Velvet με το καλό να μας έρθεις και να υποδεχτείς κι εσύ τη μπουμπού σου!! Ελπίζω μόνο να έχει και η δικιά σου μαλλιά (η δικιά μου έχει μπόλικα) για να είναι δίκαιo το μαλλιοτράβηγμα για τον ηλιοκαμένο :-)

Κορίτσια σας σκέφτομαι όλες και σας φιλώ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...