Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Πήραμε 4 τελικά.. ομολογώ ότι είμαι στενοχωρημένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα διότι περίμενα να πάρουμε τουλάχιστον 5. Δεν πειράζει όμως.. Ας κάνει το θαύμα της η Αγία Αικατερίνη και αύριο να έχω το τηλεφώνημα που ελπίζω και εύχομαι..

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά κορίτσια.. Έχω πάρα πολλά νεύρα, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα και ξύπνησα κι από τις 3 το πρωί...

Προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, μόνο το ότι θέλω να σπάσω το κεφάλι του άνδρα μου..

Αύριο μετά το τηλεφώνημα θα σας πω περισσότερα.. Κι εγώ αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω στις 9 Δεκεμβρίου της Αγίας Άννης..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε..

Πάω στον καναπέ να προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί τα νεύρα μου είναι τσατάλια..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι.. Σήμερα μου έβγαλαν τον ορό, τον καθετήρα και σηκώθηκα και περπάτησα αρκετά..Πονάω βέβαια αλλά τι να κάνω;

Είδα τη μπεμπού δυο φορές το πρωί και το βραδάκι κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων.. (οι θερμοκοιτίδες έχουν επισκεπτήριο). Είναι μικρούλα αλλά πανέμορφη.. Μας είπαν ότι μπορεί να μείνει και 2 εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα.. Δεν θέλω με τίποτα να την αφήνω μόνη της εκεί αλλά με έπεισαν ότι εκεί είναι πιο ασφαλής από οπουδήποτε αλλού..

Ανάμεικτα συναισθήματα έχω.. Τεράστια χαρά, λύπη, αγωνία (αμάν αυτή η αγωνία..:rolleyes: Πανταχού παρούσα)..

Τώρα ήπια το αγαπημένο μιτροτάν και πονάααωωω.. Ο συνδυασμός του με τον πόνο του ράματος είναι αχτύπητος!!! Α πα πα πα..

Κοριτσάκια μου γλυκά ήρθα κι εγώ..

Πήραμε 4 τελικά.. ομολογώ ότι είμαι στενοχωρημένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα διότι περίμενα να πάρουμε τουλάχιστον 5. Δεν πειράζει όμως.. Ας κάνει το θαύμα της η Αγία Αικατερίνη και αύριο να έχω το τηλεφώνημα που ελπίζω και εύχομαι..

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά κορίτσια.. Έχω πάρα πολλά νεύρα, μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα και ξύπνησα κι από τις 3 το πρωί...

Προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτε άλλο, μόνο το ότι θέλω να σπάσω το κεφάλι του άνδρα μου..

Αύριο μετά το τηλεφώνημα θα σας πω περισσότερα.. Κι εγώ αν όλα πάνε καλά χοριακή θα κάνω στις 9 Δεκεμβρίου της Αγίας Άννης..

Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε..

Πάω στον καναπέ να προσπαθήσω να κοιμηθώ λίγο γιατί τα νεύρα μου είναι τσατάλια..

Σας φιλώ!

Εντάξει στρεσάρεστε πολύ! Φυσιολογικό είναι να νιώθεις έτσι.. Ηρέμησε, ξεκουράσου γιατί αύριο περιμένεις τηλέφωνο από τον αγ. Στυλιανό... Ο οποίος κοίτα τι κρατάει.. Ναι ένα αγοράκι !!!

d32cb751-58c2-4e23-b57d-144abd609953.jpg

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια Tounts!!! έγινες μαμα! να σου ζήσει και είναι είναι πάντα υγιές!

εγώ χάθηκα γιατί δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα...πήγα στο γιατρό και τελικά σταμάτησε η καρδούλα,με έβαλε εισαγωγή κατευθείαν και σήμερα έκανα χειρουργείο. δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες αλλά σήμερα εγώ γέννησα κανονικά!μου βάλανε υπόθετα για συσπάσεις μήτρας ώστε ουσιαστικά να αποβάλλω πρώτα πέθανα στο πόνο και πολύ αιμορραγία. τώρα ήρθα σπίτι αλλά δεν το σκέφτομαι γιατί ταυτόχρονα με μένα μπήκε και ο μπαμπάς μου νοσοκομείο και δεν μου είπαν τίποτα..τουλάχιστον έχω εκεί την έννοια μου.εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα αργήσει η περίοδος 30-40 μέρες και μετά προσπαθώ κατευθείαν.θα δούμε...φιλάκια για τώρα θα τα πούμε αύριο

NRz3p2.png

Cignp2.png

εγώ χάθηκα γιατί δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα...πήγα στο γιατρό και τελικά σταμάτησε η καρδούλα,με έβαλε εισαγωγή κατευθείαν και σήμερα έκανα χειρουργείο. δεν ξέρω αν γίνεται σε όλες αλλά σήμερα εγώ γέννησα κανονικά!μου βάλανε υπόθετα για συσπάσεις μήτρας ώστε ουσιαστικά να αποβάλλω πρώτα πέθανα στο πόνο και πολύ αιμορραγία. τώρα ήρθα σπίτι αλλά δεν το σκέφτομαι γιατί ταυτόχρονα με μένα μπήκε και ο μπαμπάς μου νοσοκομείο και δεν μου είπαν τίποτα..τουλάχιστον έχω εκεί την έννοια μου.εμένα ο γιατρός μου είπε ότι θα αργήσει η περίοδος 30-40 μέρες και μετά προσπαθώ κατευθείαν.θα δούμε...φιλάκια για τώρα θα τα πούμε αύριο

βιβιανακι μου λυπαμαι πολυ περαστικα σε σενα κ στον μπαμπα σου να αναρρωσετε συντομα

λιγακι νωρις νομιζω σου ειπε να βαλεις μπροστα αλλα αν τον εμπιστευεσε περιμενε ενα κυκλο κ μετα βουρ για μωρακι!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!! Είστε θησαυρός!!!

%25CE%25B8%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582.gif

τουντσακι βλεπω το τικερ μιας μερας νινι κ τρελαινομαι φανταζομαι εισαι η μονη γυναικα που γεννησε κ εβαλε τικερ την ιδια μερα

να πηγαινεις συνεχεια να βλεπεις την μπουμπου σου ειμαι σιγουρη οτι οσο σου λειπει εσενα τοσο λειπεις κ σε αυτην δωστεις αν καταφερεις το πολυτιμο γαλατακι σου να φυγετε μια ωρα αρχιτερα απο κει μεσα φιλια πολλα σε σενα κ το τουντσακι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Βιβιανάκι.. Είναι πολύτιμες για μένα..

Κοριτσάκι ταλαιπωρήθηκες παραπάνω, αλλά δεν έκανες απόξεση κι έτσι μπορείς να προσπαθήσεις αμέσως πάλι.. Κάνε κουράγιο!!! Θα δεις που θα το αφήσεις στο παρελθόν σαν ένα κακό όνειρο.. Περαστικά στο μπαμπά σου.. Σε καταλαβαίνω..Πέρασα κι εγώ δύσκολες στιγμές με την αρρώστια του μπαμπά μου δυστυχώς .. :-(

Θα έρθουν καλύτερες μέρες στο υπόσχομαι!!!!

Διαφημίσεις

τουντσακι βλεπω το τικερ μιας μερας νινι κ τρελαινομαι φανταζομαι εισαι η μονη γυναικα που γεννησε κ εβαλε τικερ την ιδια μερα

να πηγαινεις συνεχεια να βλεπεις την μπουμπου σου ειμαι σιγουρη οτι οσο σου λειπει εσενα τοσο λειπεις κ σε αυτην δωστεις αν καταφερεις το πολυτιμο γαλατακι σου να φυγετε μια ωρα αρχιτερα απο κει μεσα φιλια πολλα σε σενα κ το τουντσακι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το τουντσάκι εεε? χα χα χα χα τι όμορφο που ακούγεται.. Σε ευχαριστώ Ανδριανή!! Θα βάλω τα δυνατά μου να την κάνω όσο πιο μεγάλο τουντσάκι μπορώ για να πάμε σπίτι μας μια ώρα αρχύτερα!!

Bιβιανακι διαβασα τα νεα σου και πολυ στεναχωρηθηκα. Τουλαχιστον δεν εφαγες μια αποξεση στο κεφαλι... κατι ειναι και αυτο... εχει δικαιο η τουντς.

Δομνινα μη μασας!!! Ολα καλα θα πανε και στις 9 Δεκεμβρη που ειναι της Αγιας Αννας και που ηταν και αυτη μανουλα θα εχεις τα πρωτα καλα νεα !

Τουντς πολυ χαιρομαι που εισαι πολυ καλυτερα. Φιλακια στο μπεμπακι σου!!

Εγω κοριτσια σημερα πηγαινω Αθηνα. Εφτιαξα βαλιτσουλες και θα εγκατασταθω εκει και θα περιμενω. Ραντεβου με τον γιατρο εχουμε βεβαια την επομενη Κυριακη, αλλα εγω ηθελα να παω λιγο νωριτερα να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σας φιλω ολες!!!

Να μαι.. Σήμερα μου έβγαλαν τον ορό, τον καθετήρα και σηκώθηκα και περπάτησα αρκετά..Πονάω βέβαια αλλά τι να κάνω;

Είδα τη μπεμπού δυο φορές το πρωί και το βραδάκι κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων.. (οι θερμοκοιτίδες έχουν επισκεπτήριο). Είναι μικρούλα αλλά πανέμορφη.. Μας είπαν ότι μπορεί να μείνει και 2 εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα.. Δεν θέλω με τίποτα να την αφήνω μόνη της εκεί αλλά με έπεισαν ότι εκεί είναι πιο ασφαλής από οπουδήποτε αλλού..

Ανάμεικτα συναισθήματα έχω.. Τεράστια χαρά, λύπη, αγωνία (αμάν αυτή η αγωνία..:rolleyes: Πανταχού παρούσα)..

Τώρα ήπια το αγαπημένο μιτροτάν και πονάααωωω.. Ο συνδυασμός του με τον πόνο του ράματος είναι αχτύπητος!!! Α πα πα πα..

Είδες πόσο καλό σου έκανε η σάλσα τα προηγούμενα χρόνια; Είναι γυμνασμένο το σώμα σου και ανταποκρίνεται τέλεια στις δοκιμασίες.. φαντάζομαι ότι δεν έχεις πάρει μαζί σου τα παπούτσια του χορού διότι ειλικρινά ικανή σε έχω να πηγαίνεις χορεύοντας στο επισκεπτήριο της μπουμπούς!

Γιατί όμως να μείνει τόσο πολύ στη θερμοκοιτίδα το μικρό μας; δεν αναπνέει μόνη της; δεν τρώει; δεν θέλω να σου βάζω ιδέες όμως οι θερμοκοιτίδες έχουν καταντήσει εκμετάλλευση.. Φίλη μου που γέννησε ένα κοριτσάκι 2 κιλά το πήρε αμέσως σπίτι.. Φιλική συμβουλή να καλέσεις δικό σου παιδίατρο να δει το μωρό στο μαιευτήριο..

Αν και πολύ σύντομα το μικρό σου θα κάνει την ηρωϊκή έξοδο.. Πες μου μόνο πότε για να ειδοποιήσω τον Τσιλιμπουνιδάκη του Σταρ να κάνει ρεπορτάζ:lol:

L2qIp2.png

Λυπάμαι πάρα πολύ που εξελίχθηκε με αυτόν τον τρόπο η εγκυμοσύνη σου.. Μακάρι να ήταν τα πράγματα πολύ διαφορετικά για όλες μας..

Κουράγιο κορίτσι μου:wink:

L2qIp2.png

Bιβιανακι διαβασα τα νεα σου και πολυ στεναχωρηθηκα. Τουλαχιστον δεν εφαγες μια αποξεση στο κεφαλι... κατι ειναι και αυτο... εχει δικαιο η τουντς.

Δομνινα μη μασας!!! Ολα καλα θα πανε και στις 9 Δεκεμβρη που ειναι της Αγιας Αννας και που ηταν και αυτη μανουλα θα εχεις τα πρωτα καλα νεα !

Τουντς πολυ χαιρομαι που εισαι πολυ καλυτερα. Φιλακια στο μπεμπακι σου!!

Εγω κοριτσια σημερα πηγαινω Αθηνα. Εφτιαξα βαλιτσουλες και θα εγκατασταθω εκει και θα περιμενω. Ραντεβου με τον γιατρο εχουμε βεβαια την επομενη Κυριακη, αλλα εγω ηθελα να παω λιγο νωριτερα να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Σας φιλω ολες!!!

Με το καλό να μας έρθεις και με το καλό να υποδεχθείς κι εσύ την κοράκλα σου!

Θα είναι Αθηναία γέννημα - θρέμμα:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...