Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!! και όπως βλέπετε με άλλο τίκερ πια! Ήρθε η μπουμπού!!

Θα σας τα πω από την αρχή!

Ήρθα στο ΜΗΤΕΡΑ και κάθησα στον καρδιοτοκογράφο. Στην αρχή δεν είχα τίποτα και ο γιατρός ετοιμαζόταν να με στείλει πίσω στο σπίτι.. Μετά άρχισαν συσπασούλες και μου έβαλαν γιουτοπάρ σε ορό και ο γιατρός μου είπε θα νοσηλευτώ 2, 3 μέρες και θα ξανακάνουμε ντόπλερ να δούμε αν όντως ισχύει ότι δεν τρέφεται σωστά η μπουμπού.. Και μετά ξαφνικά, παρόλο το γιουτοπάρ, άρχισαν έντονοι πόνοι και συσπάσεις και αλλάξανε τα πλάνα.. Βουρ για καισαρική! Έκανα επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πόνεσα καθόλου!! 16:10 μπήκα, 16:30 ήρθε η μπουμπού!! Τη φίλησα, την καμάρωσα και την πήγανε θερμοκοιτίδα.. 1.990γρμ.. Ολόκληρη κοπέλα!! :-) Και κουκλάρα!!! (μου μοιάζει γι αυτό! :wink: )

Τώρα είμαι στο δωμάτιο, με άλλες δυο μανούλες πρόωρων. ΜΟυ έφερε ο άντρας μου το νετμπουκάκι μου και σας γράφω.. Πεινάω πολύ, ανακατεύομαι, πονάνε τα ράματα, αλλά είμαι ευτυχισμένη!!! :-D

Θα σας πω νεότερα αύριο! Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες!!!!

Τουντσακι μου γλυκο να σας ζησει!!! Να ειναι παντα υγιης και καλοτυχη!!!

Αχ, το ποσο χαρηκα δεν λεγεται!!!

Συγχαρητηρια μανουλαααααααααααα!!!

Με το καλο να πατε στο σπιτι σας!!!

1044578lc6sxz35b5.gif

634147pybxs3rotb.gif

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

και τωρα τα δικα μου..

εκανα εχτες υπερηχο.ολα ενταξει.ειδε ακομα λιγο αιμα στο ενδομητριο,οποτε σερβιετακι μεχρι την κυριακη..

μου ξαναβρηκε μια δερματοειδη κυστη στην αριστερη ωοθηκη,την οποια την ειχε δει το καλοκαιρι.σε μετα απο αυτη ειχα παει σε αλλο γιατρο και μου ειχε πει οτι δεν εβλεπε τπτ και μαλλον ηταν ωοθηλακιο που δεν εσπασε..αντε βγαλε ακρη..

τις απορριες μου βεβαια ουτε αυτη τις ελυσε.της εξηγησα ολο το ιστορικο,τις εξετασεις που εχω κανει.τη ρωτησα για το θεμα της ωορηξιας και δεν μου εδωσε σαφη απαντηση.τη ρωτησα αν πρεπει να κοιταξω την προγεστερονη μου και μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαιο..επισης μου ειπε οτι πρεπει να περιενω τουλαχιστον 3 κυκλους..[οταν μου ειπε τουλαχιστον βιδωθηκα...]για να ξεκινησω.

τη ρωτησα αν πρεπει να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο..οταν ομως της ειπα οτι εχω ακουσει οτι μετα την αποξεση δημιουργουνται συγκολησεις στις σαλπιγγες και συμφυσεις στη μητρα ,μου λεει ..ε..τοτε καντην..αλλα οχι τωρα,στον επομενο κυκλο..τεσπα..ακρη δεν εβγαλα..

μου ειπε οτι αν εχω πολυκυστικες δεν το δειχνει ο υπερηχος,πρεπει να κανω αλλες εξετασεις,λεπτομερειες δεν μου ειπε.οσο για τα σερπαφαρ μου ειπε οτι και πολυκυστικες α εχω δεν υπαρχει προβλημα,καθε αλλο..

λουλουδιρα καμπυλη δεν εχω κανει,γιατι ειναι αυτη;

μπλου βελβετ σου ειπε ο γιατρος οτι το συνδρομο κενου σακου ηταν απο διαφραγμα στη μητρα;με σαλπιγγογραφια θα φανει αν εχω διαφραγμα;

ρε γαμωτο..παλι στο μυαλο μου ολα ειναι κουβαρι...

Καλημερα Τζενακι, βρε παιδι μου κατι ξεκαθαρο σου ειπε αυτη η γιατρος; Ειλικρινα αγχωθηκα γιατι δεν καταλαβα τπτ! Βασικα δεν σου εδωσε σαφεις οδηγιες για το τι πρεπει απο ιατρικης αποψης τελικα να κανεις..το αφησε στην δικη σου κριση...αν θες καντο, αν οχι δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ...

Για τη σαλπιγγογραφια θα σου πω το εξης. Οταν ειχα τη βιοχημικη ο γυναικολογος μου ειπε πως θα προσπαθουσα κανα 2 μηνες ακομη και μετα ηθελε να κανω τη σαλπι για να ειμαστε σιγουροι πως ολα ειναι οπως πρεπει για να ξερει κι αυτος πως να με καθοδηγησει. Τον ρωτησα "μα γιατρε αφου συλληψη εγινε, γιατι να κανω σαλπι;", τελοςπαντων μου εδειξε ενα διαγραμμα και χοντρα χοντρα στα λεω μου ειπε πως καμια φορα μπορει οι σαλπιγγες να μην ειναι εντελως φραγμενες και ισως πριν κλεισουν εντελως να γινει συλληψη! ΜΟΥ ειπε ομως πως αυτο ειναι ενα τραβηγμενο σεναριο και δεν το βλεπει καθολου πιθανο για την περιπτωση μου, ΑΛΛΑ επειδη θα ξεκινουσαμε προκληση ωορηξιας με ενεσεις ηθελε να ειναι σιγουρος για να μη με φορτωνει με τζαμπα φαρμακα. Σου λεει μια στο τοσο αν υπαρχει αποφραξη γιατι να σου δινω τοσα φαρμακα; Κι εγω εκανα προκληση με γοναδοτροπινες (ενεσεις), οχι με χαπακια που ηταν πανακριβες, χωρις ταμειο!

Τελικα μου ειπε θα κανουμε 1 φορα προκληση κι αν δεν εχουμε θετικο αποτελεσμα επρεπε στον επομενο κυκλο να κανω σαλπιγγογραφια (οχι επειδη ηταν σιγουρος οτι θα πετυχει η προκληση, αλλα επειδη δεν ηθελε να μου ξαναδωσει ορμονες χωρις να ξερει).

Κανω την προκληση τον Ιουνιο του 2011 και ειχα αρνητικη χοριακη..

Αδιαθετησα τον Ιουλιο και ειπα να κανω την σαλπιγγογραφια τον Αυγουστο για να προλαβω να την προγραμματισω. Ε, τον Ιουλιο εμεινα εγκυος ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!

Ολα αυτα τα γραφω γιατι τελικα εμενα αχρηστη θα μου ηταν η σαλπιγγογραφια και συμφωνω με την adnihor!

Αν με ρωτας στη θεση σου θα πηγαινα σε εναν καλο ενδοκρινολογο να δω το θεμα των πολυκυστικων, θα εφτιαχνα τον κυκλο μου, κατ επεκταση την ωορηξια μου, και θα προσπαθουσα συστηματικα στις γονιμες κτλ κτλ.

Βεβαια εγω προσωπικα προληπτικα θα εκανα εναν ελεγχο σακχαρου και θρομβοφιλιας...

Η λουλουδιρα για αυτο σου ειπε για καμπυλη και συμπληρωνω κι εγω για τη γλυκοζυλιωμενη γιατι οι διαταραχες στον κυκλο δυστυχως σχετιχονται με την ανοχη μας στην ινσουλινη..

Στο λεω εγω που για 14 χρονια ειχα πολυκυστικες και το μονο που εκανε ο τοτε γυναικολογος μου ηταν να με μπουκωνει στα αντισυλληπτικα.

Φετος που τα σταματησα δεν ειχα πολυκυστικες, αλλα δεν εκανα σωστη ωορηξια, με τα γλουκοφαζ εμεινα εγκυος μεσα σε 2 μηνες. Αυτα ομως θα σου τα πει καλυτερα ενας καλος ενδοκρινολογος σε συνδυασμο με εναν καλο και ψαγμενο γυναικολογο!

Ξερω σε κουρασα τωρα με τη πολυλογια μου αλλα σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη!!

Καλε αδιαθετησα και μαλιστα χωρις πριμολουτ!! Δεν προλαβα να τα παρω, ηρθε!!! Λες να τρομαξε;; χαχαχα

my little angel 10/5/12

Καλημερα Τζενακι, βρε παιδι μου κατι ξεκαθαρο σου ειπε αυτη η γιατρος; Ειλικρινα αγχωθηκα γιατι δεν καταλαβα τπτ! Βασικα δεν σου εδωσε σαφεις οδηγιες για το τι πρεπει απο ιατρικης αποψης τελικα να κανεις..το αφησε στην δικη σου κριση...αν θες καντο, αν οχι δεν πειραζει κτλ κτλ κτλ...

Για τη σαλπιγγογραφια θα σου πω το εξης. Οταν ειχα τη βιοχημικη ο γυναικολογος μου ειπε πως θα προσπαθουσα κανα 2 μηνες ακομη και μετα ηθελε να κανω τη σαλπι για να ειμαστε σιγουροι πως ολα ειναι οπως πρεπει για να ξερει κι αυτος πως να με καθοδηγησει. Τον ρωτησα "μα γιατρε αφου συλληψη εγινε, γιατι να κανω σαλπι;", τελοςπαντων μου εδειξε ενα διαγραμμα και χοντρα χοντρα στα λεω μου ειπε πως καμια φορα μπορει οι σαλπιγγες να μην ειναι εντελως φραγμενες και ισως πριν κλεισουν εντελως να γινει συλληψη! ΜΟΥ ειπε ομως πως αυτο ειναι ενα τραβηγμενο σεναριο και δεν το βλεπει καθολου πιθανο για την περιπτωση μου, ΑΛΛΑ επειδη θα ξεκινουσαμε προκληση ωορηξιας με ενεσεις ηθελε να ειναι σιγουρος για να μη με φορτωνει με τζαμπα φαρμακα. Σου λεει μια στο τοσο αν υπαρχει αποφραξη γιατι να σου δινω τοσα φαρμακα; Κι εγω εκανα προκληση με γοναδοτροπινες (ενεσεις), οχι με χαπακια που ηταν πανακριβες, χωρις ταμειο!

Τελικα μου ειπε θα κανουμε 1 φορα προκληση κι αν δεν εχουμε θετικο αποτελεσμα επρεπε στον επομενο κυκλο να κανω σαλπιγγογραφια (οχι επειδη ηταν σιγουρος οτι θα πετυχει η προκληση, αλλα επειδη δεν ηθελε να μου ξαναδωσει ορμονες χωρις να ξερει).

Κανω την προκληση τον Ιουνιο του 2011 και ειχα αρνητικη χοριακη..

Αδιαθετησα τον Ιουλιο και ειπα να κανω την σαλπιγγογραφια τον Αυγουστο για να προλαβω να την προγραμματισω. Ε, τον Ιουλιο εμεινα εγκυος ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!!

Ολα αυτα τα γραφω γιατι τελικα εμενα αχρηστη θα μου ηταν η σαλπιγγογραφια και συμφωνω με την adnihor!

Αν με ρωτας στη θεση σου θα πηγαινα σε εναν καλο ενδοκρινολογο να δω το θεμα των πολυκυστικων, θα εφτιαχνα τον κυκλο μου, κατ επεκταση την ωορηξια μου, και θα προσπαθουσα συστηματικα στις γονιμες κτλ κτλ.

Βεβαια εγω προσωπικα προληπτικα θα εκανα εναν ελεγχο σακχαρου και θρομβοφιλιας...

Η λουλουδιρα για αυτο σου ειπε για καμπυλη και συμπληρωνω κι εγω για τη γλυκοζυλιωμενη γιατι οι διαταραχες στον κυκλο δυστυχως σχετιχονται με την ανοχη μας στην ινσουλινη..

Στο λεω εγω που για 14 χρονια ειχα πολυκυστικες και το μονο που εκανε ο τοτε γυναικολογος μου ηταν να με μπουκωνει στα αντισυλληπτικα.

Φετος που τα σταματησα δεν ειχα πολυκυστικες, αλλα δεν εκανα σωστη ωορηξια, με τα γλουκοφαζ εμεινα εγκυος μεσα σε 2 μηνες. Αυτα ομως θα σου τα πει καλυτερα ενας καλος ενδοκρινολογος σε συνδυασμο με εναν καλο και ψαγμενο γυναικολογο!

Ξερω σε κουρασα τωρα με τη πολυλογια μου αλλα σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη!!

Καλε αδιαθετησα και μαλιστα χωρις πριμολουτ!! Δεν προλαβα να τα παρω, ηρθε!!! Λες να τρομαξε;; χαχαχα

πρωτα απολα καλως τη δεχτηκες..

ρε ειρηνη,ενα καρο εξετασεις θελουν και ενα καρο λευτα..

και πολυ καιρο μεχρι να παρω τααποτελεσματα.ασφαλεια δεν εχω,αρα μπορεις να φανταστεις,ολες οι εξετασεις ποσο θα μου κοστισουν..και το θεμα δεν ειναι οτι δεν θελω α τα διαθεσω,δεν τα εχω να τα διαθεσω..

μετα τα χριστουγεννα βεβαια θα εχω βιβλιαριο,αλλα με παει πολυ πισω.ξερεις καλα οτι σε ενα δημοσιο νοσοκομειο δεν κανουν ολοες τις εξετασεις,εκτος αυτου τα ραντευου στα κλεινουν μετα απο ενα εως δυο μηνες..τραβαει πολυ.α το παω ετσι,εστω και αν βγουν ολες οι εξετασεις καλες,θα με παει καλοκαιρι.δηλ ενας χρονος απο τη 1η ατυχια;δεν γιεται,δεν μπορω να περιμενω τοσο πολυ.

η καμπυλη ποτε γινεται και ποσο κοστιζει;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

πρωτα απολα καλως τη δεχτηκες..

ρε ειρηνη,ενα καρο εξετασεις θελουν και ενα καρο λευτα..

και πολυ καιρο μεχρι να παρω τααποτελεσματα.ασφαλεια δεν εχω,αρα μπορεις να φανταστεις,ολες οι εξετασεις ποσο θα μου κοστισουν..και το θεμα δεν ειναι οτι δεν θελω α τα διαθεσω,δεν τα εχω να τα διαθεσω..

μετα τα χριστουγεννα βεβαια θα εχω βιβλιαριο,αλλα με παει πολυ πισω.ξερεις καλα οτι σε ενα δημοσιο νοσοκομειο δεν κανουν ολοες τις εξετασεις,εκτος αυτου τα ραντευου στα κλεινουν μετα απο ενα εως δυο μηνες..τραβαει πολυ.α το παω ετσι,εστω και αν βγουν ολες οι εξετασεις καλες,θα με παει καλοκαιρι.δηλ ενας χρονος απο τη 1η ατυχια;δεν γιεται,δεν μπορω να περιμενω τοσο πολυ.

η καμπυλη ποτε γινεται και ποσο κοστιζει;

Αχ, ρε τζενακι να ξερες ποσο σε καταλαβαινω! Ειμαι ανεργη κι εγω και ο αντρας μου χωρις ταμειο ανεργιας! Μονο αυτο θα σου πω!! Ξερω ποσο δυσκολο ειναι, μη νομιζεις και ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα. Εμεις ευτυχως εχουμε αν και κανουμε τρελη οικονομια σε αλλα πραγματα για να βγουν οι εξετασεις!

Η καμπυλη εδω στη Λαμια στοιχιζει 15? σε ιδιωτικο μικροβιολογικο, δεν ξερω για αλλες πολεις!

Της θρομβοφιλιας οντως ειναι πολυ ακριβες, αλλα μπορεις να κανεις πχ πρωτα τον γονιδιακο ελεγχο και μετα τον μοριακο!

Καλα δεν λεω να περιμενεις ολα τα αποτελεσματα και μετα να προσπαθησεις να μεινεις εγκυος!! Παραλληλα εννοουσα!

Ουτως ή αλλως καποιες απο τις εξετασεις που ανεφερε χθες η λουλουδιρα ειναι μεσα στον προγεννητικο, αρα θα τις κανεις οταν ερθει η ωρα! Εμενα την καμπυλη μου την εβαλε στον προγεννητικο πχ. Πριν ειχα κανει μονο γλυκοζυλιωμενη που επισης δεν ειναι ακριβη!

Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα τι πρεπει να κανεις για τον εαυτο σου! Κι εγω στη βιοχημικη δεν εψαξα τπτ! Προσπαθησα μονο και εφτιαξα τον κυκλο μου και την ωορηξια μου, τπτ αλλο!

my little angel 10/5/12

Αχ, ρε τζενακι να ξερες ποσο σε καταλαβαινω! Ειμαι ανεργη κι εγω και ο αντρας μου χωρις ταμειο ανεργιας! Μονο αυτο θα σου πω!! Ξερω ποσο δυσκολο ειναι, μη νομιζεις και ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια απο πουθενα. Εμεις ευτυχως εχουμε αν και κανουμε τρελη οικονομια σε αλλα πραγματα για να βγουν οι εξετασεις!

Η καμπυλη εδω στη Λαμια στοιχιζει 15? σε ιδιωτικο μικροβιολογικο, δεν ξερω για αλλες πολεις!

Της θρομβοφιλιας οντως ειναι πολυ ακριβες, αλλα μπορεις να κανεις πχ πρωτα τον γονιδιακο ελεγχο και μετα τον μοριακο!

Καλα δεν λεω να περιμενεις ολα τα αποτελεσματα και μετα να προσπαθησεις να μεινεις εγκυος!! Παραλληλα εννοουσα!

Ουτως ή αλλως καποιες απο τις εξετασεις που ανεφερε χθες η λουλουδιρα ειναι μεσα στον προγεννητικο, αρα θα τις κανεις οταν ερθει η ωρα! Εμενα την καμπυλη μου την εβαλε στον προγεννητικο πχ. Πριν ειχα κανει μονο γλυκοζυλιωμενη που επισης δεν ειναι ακριβη!

Εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα τι πρεπει να κανεις για τον εαυτο σου! Κι εγω στη βιοχημικη δεν εψαξα τπτ! Προσπαθησα μονο και εφτιαξα τον κυκλο μου και την ωορηξια μου, τπτ αλλο!

πρεπει να φυγω,η γλυκοζυλιωμενη τι ειναι.μπορω α την κανω ταυτοχρονα με την καμπυλη.σας αφηνω,θα μπω αυριο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πρεπει να φυγω,η γλυκοζυλιωμενη τι ειναι.μπορω α την κανω ταυτοχρονα με την καμπυλη.σας αφηνω,θα μπω αυριο..

h γλυκοζυλιωμενη ειναι μια τιμη ζαχαρου που μετρανε κ ναι μπορεις να την κανεις ταυτοχρονα ετσι κ αλλιως πρωτα σου περνουν αιμα κ μετα πινεις την γλυκοζη εχω κανει αρκετες φορες μετρησεις ζαχαρου δεν ειναι τπτ!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

h γλυκοζυλιωμενη ειναι μια τιμη ζαχαρου που μετρανε κ ναι μπορεις να την κανεις ταυτοχρονα ετσι κ αλλιως πρωτα σου περνουν αιμα κ μετα πινεις την γλυκοζη εχω κανει αρκετες φορες μετρησεις ζαχαρου δεν ειναι τπτ!

ακριβως!! και προσθεσω πως με αυτη την εξεταση βλεπεις τα επιπεδα σακχαρου στο αιμα σου απο τη στιγμη που την κανεις και για 3 μηνες πισω!!!

σημαντικο και αυτο!

my little angel 10/5/12

για να μην γεμιζεις το μυαλουδακι σου με ενα σωρο αναπαντητα γιατι σου λεω εγω οτι μετα απο 2 αποβολες εκανα του κοσμου τις εξετασεις κ δεν εδιξαν τπτ τις περισσοτερες φορες αυτο συμβαινει η μετρηση ζαχαρου ειναι πολυ φθηνη κ πολυ γρηγορη εξεταση καντην

παρε τον γουδα να σου γραψει την εξεταση της θρομβοφιλιας(οταν βλεπουν χαρτη απο τετοιο κεντρο την κανουν χωρις πολλα πολλα) κ καντην αμεσα καποιο μεσο θα βρουμε στο ριο μετα θα τους σκοτιζουμε συνεχεια να βγαλουν τα αποτελεσματα κ σε 1,5 μηνα θα εχει βγει το θεμα ειναι η ασφαλεια δυστηχως αυτο ειναι θεμα εγω την εχω κανει την εξεταση αυτη κ δεν μπορω να σου δωσω το βιβλιαριο μου οπως επισης κ με την σαλπιγγογραφια ειναι το ιδιο θες ασφαλεια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

ειρηνακι εχω κανει οτι εξεταση θες εκτος τα αντιπατρικα που δεν τα πιστευε ο γιατρος μου κ δεν βρηκα τπτ κ να που στην επομενη ολα πηγαν καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Tountsakiiiiiiiiiiiiiiiiii να σας ζήσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να ναι γερή και τυχερή πάντα στη ζωή της!!!!!!!Μπράβοοοοο!!!Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!Είσαι μαμάααααααα!!!!!Με το καλό να τη πάρετε σπίτι!!!!Σε φιλώ!!!!!!!

Και στα δικά μας κορίτσια!!!Και συ με το καλό Velvetaki!!!

Genaki μη καθυστερείς στιγμή!!Να κοιτάξεις το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών !Δε συνοδεύεται πάντα από κύστες στις ωοθήκες γιαυτο δε φαινεται από υπέρηχο!!!Συνήθως συνυπάρχει πρόβλημα με αντίσταση στην ινσουλίνη γιαυτο είπα να κάνεις καμπύλη γλυκόζης!Οπως και να χει πρέπει να το ελέξεις!¨ολα είναι πιθανά και τίποτα!!!!Εγώ είχα κυστες υπερηχογραφικά αλλά εκανα τις βασικές ορμόνε ςκαι ηταν καλα!!!Σακχαρο νηστειας που κοιταγα πάντα καλό!!!Ελα όμως που στη προτελευταια εγκυμοσυνη προλαβα και εκανα μια καμπυλη πριν την αποβολη και ηταν καραπαθολογική!!!Οπότε πηγα πλεον σε ενδοκρινολογο-διαβητολογο και με εψαξε σοβαρα και βρηκα τις πολυκυστικές!!Αμέσως θυμάμαι οταν της ειπα οτι εχω κυκλο από 34 ως 38 μερες υποψιάστηκε !!!Πρέπει να φτιάξεις το κύκλο σου γιατι μεγάλος κύκλος σημαίνει διαταραχή ορμονών και άρα κακή ωορρηξία!Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και ξέρω κοπέλες με πολυκυστικές μια χαρα να μενουν εγκυες αλλά να σου πω παρολο που και γω βρισκοντας αυτό εφτιαξα το κυκλο και δόξα τω θεω μενω και ευκολα εγκυος( ελπιζω και μετα την αποβολη!!!) χαιρομαι γιατί ειναι πολυ σημαντικο που βρηκα και ρυθμιζω πλεον και το θεμα της ινσουλινης!!!Αν συνέχιζα ετσι τρωγοντας γλυκα και νομιζοντας οτι δεν εχω τιοποτα μιας και τα σακχαρα νηστειας μου ηταν καλα θα κατέληγα με διαβητη 1 αντι 2 που εχω τωρα!!!!Οπότε και για την υγεία μας ειναι καλό μη το ξεχνάμε ρε κορίτσια!!!!Γιαυτό Genaki βάλε το στο προγραμμα σου να το ελεγξεις σε ενδοκρινολογο εμπειρο όμως και ειδικό !!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

Τουνσάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει η βιαστική μπουμπού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είσαι μανούλα!!!!!!!!!

μπράβο, πολύ χάρηκα!!!!!!!!!

άντε να πάρει τα πάνω της η μικρή να βάλει κανένα κιλάκι να καρδαμώσει, όχι τίποτα άλλο, μας αρέσουν οι μπαμπάτσικες γυναίκες;);););)

εκτός από κούκλα που είναι σιγουρα, πώς είναι η μικρούλα???

θα την κρατήσουν μέρες???

άντε τώρα με το καλό να την πάρετε στο σπιτάκι σας!!!

HDfQp3.png

Να μαι κι εγώ!! και όπως βλέπετε με άλλο τίκερ πια! Ήρθε η μπουμπού!!

καλέ τι ευχάριστα νέα είναι αυτά???????? Τουντσινάκι καλώς την δέχθηκες την μπεμπούλα σου, να ναι πάντα γερή και δυνατή και να είναι άξια διάδοχός σου στην σαλσα :D ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!

its_a_girl_balloon_bouquet.jpg

Τι όμορφο σε ενα τόσο πονεμένο καφέ να χουμε τόσο ευχαριστα νέα!!

κυριες μου την καλησπερα μου!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...