Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

velvet επίσης, εύχομαι να τα βρει όλα καλά ο γιατρός, θα μείνεις στην αθήνα μέχρι να γεννήσεις ή είναι νωρίς ακόμα?

Αθηνα με την πεθερουλα μου μεχρι να γεννησω και λογικα θα κατσω και καμποσες μερες ακομα, ασε που θα ειναι και τα Χριστουγεννα τοτε, οποτε τι να ερθω να κανω στο νησι. Με βλεπω πρωτοχρονια να ερχομαι πισω.

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ!! και όπως βλέπετε με άλλο τίκερ πια! Ήρθε η μπουμπού!!

Θα σας τα πω από την αρχή!

Ήρθα στο ΜΗΤΕΡΑ και κάθησα στον καρδιοτοκογράφο. Στην αρχή δεν είχα τίποτα και ο γιατρός ετοιμαζόταν να με στείλει πίσω στο σπίτι.. Μετά άρχισαν συσπασούλες και μου έβαλαν γιουτοπάρ σε ορό και ο γιατρός μου είπε θα νοσηλευτώ 2, 3 μέρες και θα ξανακάνουμε ντόπλερ να δούμε αν όντως ισχύει ότι δεν τρέφεται σωστά η μπουμπού.. Και μετά ξαφνικά, παρόλο το γιουτοπάρ, άρχισαν έντονοι πόνοι και συσπάσεις και αλλάξανε τα πλάνα.. Βουρ για καισαρική! Έκανα επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πόνεσα καθόλου!! 16:10 μπήκα, 16:30 ήρθε η μπουμπού!! Τη φίλησα, την καμάρωσα και την πήγανε θερμοκοιτίδα.. 1.990γρμ.. Ολόκληρη κοπέλα!! :-) Και κουκλάρα!!! (μου μοιάζει γι αυτό! :wink: )

Τώρα είμαι στο δωμάτιο, με άλλες δυο μανούλες πρόωρων. ΜΟυ έφερε ο άντρας μου το νετμπουκάκι μου και σας γράφω.. Πεινάω πολύ, ανακατεύομαι, πονάνε τα ράματα, αλλά είμαι ευτυχισμένη!!! :-D

Θα σας πω νεότερα αύριο! Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες!!!!

Νατα τα καλα τα νεα!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζησει τουντσακι!!!! 2 κιλα θα ειναι μια σταλιτσα το μαναρακι μου.... Ολα καλα με το μωρακι? Τι σας ειπε ο γιατρος? Θα κατσει πολυ καιρο στη θερμοκοιτιδα?

τουντσακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα καλος δεχτηκες την μ πουμπου σου 2 κιλα γυναικα πω πω να την καμαρωσεις οπως ποθεις κ συντομα σπιτακι σας φιλια πολλα στο μπουμπουκακι σου κ ελεος μην αρχισει να κανει κ αυτη προβλεψεις τωρα κ μας τα τρωτε απο παντου μανα κ κορη χαχααχαχααχαχαχααχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα!

πρωτα απο ολα να πω συγχαρητηρια στη φρεσκομανουλα.να σου ζησει κοπελα μου και να την καμαρωνεις μια ζωη..οντως ο αη μπιλυς το εφερε νωριτερα το δικοσου δωρο!!!!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και τωρα τα δικα μου..

εκανα εχτες υπερηχο.ολα ενταξει.ειδε ακομα λιγο αιμα στο ενδομητριο,οποτε σερβιετακι μεχρι την κυριακη..

μου ξαναβρηκε μια δερματοειδη κυστη στην αριστερη ωοθηκη,την οποια την ειχε δει το καλοκαιρι.σε μετα απο αυτη ειχα παει σε αλλο γιατρο και μου ειχε πει οτι δεν εβλεπε τπτ και μαλλον ηταν ωοθηλακιο που δεν εσπασε..αντε βγαλε ακρη..

τις απορριες μου βεβαια ουτε αυτη τις ελυσε.της εξηγησα ολο το ιστορικο,τις εξετασεις που εχω κανει.τη ρωτησα για το θεμα της ωορηξιας και δεν μου εδωσε σαφη απαντηση.τη ρωτησα αν πρεπει να κοιταξω την προγεστερονη μου και μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαιο..επισης μου ειπε οτι πρεπει να περιενω τουλαχιστον 3 κυκλους..[οταν μου ειπε τουλαχιστον βιδωθηκα...]για να ξεκινησω.

τη ρωτησα αν πρεπει να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο..οταν ομως της ειπα οτι εχω ακουσει οτι μετα την αποξεση δημιουργουνται συγκολησεις στις σαλπιγγες και συμφυσεις στη μητρα ,μου λεει ..ε..τοτε καντην..αλλα οχι τωρα,στον επομενο κυκλο..τεσπα..ακρη δεν εβγαλα..

μου ειπε οτι αν εχω πολυκυστικες δεν το δειχνει ο υπερηχος,πρεπει να κανω αλλες εξετασεις,λεπτομερειες δεν μου ειπε.οσο για τα σερπαφαρ μου ειπε οτι και πολυκυστικες α εχω δεν υπαρχει προβλημα,καθε αλλο..

λουλουδιρα καμπυλη δεν εχω κανει,γιατι ειναι αυτη;

μπλου βελβετ σου ειπε ο γιατρος οτι το συνδρομο κενου σακου ηταν απο διαφραγμα στη μητρα;με σαλπιγγογραφια θα φανει αν εχω διαφραγμα;

ρε γαμωτο..παλι στο μυαλο μου ολα ειναι κουβαρι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

πρωτα απο ολα να πω συγχαρητηρια στη φρεσκομανουλα.να σου ζησει κοπελα μου και να την καμαρωνεις μια ζωη..οντως ο αη μπιλυς το εφερε νωριτερα το δικοσου δωρο!!!!

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου του χρονου ο Αγιος βασιλης να σου φερει κ σενα τετοιο δωρακι κ σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν να γινουν μανουλες.φετος θα στολισω το δεντρο με το τερατακι μου ελπιζω να μην το φαει κ αυτο!!:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

και τωρα τα δικα μου..

εκανα εχτες υπερηχο.ολα ενταξει.ειδε ακομα λιγο αιμα στο ενδομητριο,οποτε σερβιετακι μεχρι την κυριακη..

μου ξαναβρηκε μια δερματοειδη κυστη στην αριστερη ωοθηκη,την οποια την ειχε δει το καλοκαιρι.σε μετα απο αυτη ειχα παει σε αλλο γιατρο και μου ειχε πει οτι δεν εβλεπε τπτ και μαλλον ηταν ωοθηλακιο που δεν εσπασε..αντε βγαλε ακρη..

τις απορριες μου βεβαια ουτε αυτη τις ελυσε.της εξηγησα ολο το ιστορικο,τις εξετασεις που εχω κανει.τη ρωτησα για το θεμα της ωορηξιας και δεν μου εδωσε σαφη απαντηση.τη ρωτησα αν πρεπει να κοιταξω την προγεστερονη μου και μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαιο..επισης μου ειπε οτι πρεπει να περιενω τουλαχιστον 3 κυκλους..[οταν μου ειπε τουλαχιστον βιδωθηκα...]για να ξεκινησω.

τη ρωτησα αν πρεπει να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο..οταν ομως της ειπα οτι εχω ακουσει οτι μετα την αποξεση δημιουργουνται συγκολησεις στις σαλπιγγες και συμφυσεις στη μητρα ,μου λεει ..ε..τοτε καντην..αλλα οχι τωρα,στον επομενο κυκλο..τεσπα..ακρη δεν εβγαλα..

μου ειπε οτι αν εχω πολυκυστικες δεν το δειχνει ο υπερηχος,πρεπει να κανω αλλες εξετασεις,λεπτομερειες δεν μου ειπε.οσο για τα σερπαφαρ μου ειπε οτι και πολυκυστικες α εχω δεν υπαρχει προβλημα,καθε αλλο..

λουλουδιρα καμπυλη δεν εχω κανει,γιατι ειναι αυτη;

μπλου βελβετ σου ειπε ο γιατρος οτι το συνδρομο κενου σακου ηταν απο διαφραγμα στη μητρα;με σαλπιγγογραφια θα φανει αν εχω διαφραγμα;

ρε γαμωτο..παλι στο μυαλο μου ολα ειναι κουβαρι...

κενο σακο ειχα κ γω ρε ευγενια στην δευτερη εγκυμοσυνη με λεκυθικο ασκο που μεγαλωνε αλλα εμβρυο πουθενα αν θυμασαι μετα ομως ολα πηγαν καλα οσο για την σαλπιγγογραφια προσωπικα σου εχω πει την γνωμη μου εσυ πας με αν!θεωρω οτι σαν εξεταση ειναι περιτη εγω στην θεση σου θα περιμενα αλον εναν κυκλο ετσι κ αλλιως εχουν περασει 50 μερες κ απο την αποξεση μεχρι να ερθει κ να τελειωσει η αλλη περιοδος κ να ερουν οι μερες ωορηξιας θα χουν περασει πανω απο 100 μερες

εμενα μου ελεγε ο γιατρος 3 κυκλους αν ειναι 30 μερες δηλ να συμπληρωσω 90 μερες απο την αποβολη για να ηρεμησει το συστημα κ οχι για κατι αλο οσο για πολυκιστικες θυμασαι τι ζορι τραβηξα κ γω κ στον υπερυχο ειχαν ενδιξεις αλλα τελικα δεν ειχα

οι γιατροι τις περισσοτερες φορες μας μπερδευουν παρα μας λυνουν αποριες βαλε μπροστα απο τον επομενο κυκλο στο ξαναπα αλλες κοπελες εχουν μεινει ακριβως τον ιδιο μηνα της αποξεσης κ ολα πηγαν καλα κ αλλες βαλαν μετα απο 6 μηνες κ παλι τπτ ειναι θεμα τυχης δυστηχως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ααααα..ξεχασα[πρωτη φορα το ξαναπαθαινω]τη ρωτησα γιατι εχω τοσες μερες περιοδο,και οτι ο αλλος γιατρος μου ειπε οτι μπορει να εχω στενο τραχηλο και μου ειπε οτι υσχυει..τωρα το αν πρεπει να κανω κατι γιαυτο..ειδε τη μητρα μου λεει σε μια μικρη κλιση αλλα αυτο μπορει να ειναι απο την αποξεση,στον επομεο υπερηχο θα το δουμε καλυτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κενο σακο ειχα κ γω ρε ευγενια στην δευτερη εγκυμοσυνη με λεκυθικο ασκο που μεγαλωνε αλλα εμβρυο πουθενα αν θυμασαι μετα ομως ολα πηγαν καλα οσο για την σαλπιγγογραφια προσωπικα σου εχω πει την γνωμη μου εσυ πας με αν!θεωρω οτι σαν εξεταση ειναι περιτη εγω στην θεση σου θα περιμενα αλον εναν κυκλο ετσι κ αλλιως εχουν περασει 50 μερες κ απο την αποξεση μεχρι να ερθει κ να τελειωσει η αλλη περιοδος κ να ερουν οι μερες ωορηξιας θα χουν περασει πανω απο 100 μερες

εμενα μου ελεγε ο γιατρος 3 κυκλους αν ειναι 30 μερες δηλ να συμπληρωσω 90 μερες απο την αποβολη για να ηρεμησει το συστημα κ οχι για κατι αλο οσο για πολυκιστικες θυμασαι τι ζορι τραβηξα κ γω κ στον υπερυχο ειχαν ενδιξεις αλλα τελικα δεν ειχα

οι γιατροι τις περισσοτερες φορες μας μπερδευουν παρα μας λυνουν αποριες βαλε μπροστα απο τον επομενο κυκλο στο ξαναπα αλλες κοπελες εχουν μεινει ακριβως τον ιδιο μηνα της αποξεσης κ ολα πηγαν καλα κ αλλες βαλαν μετα απο 6 μηνες κ παλι τπτ ειναι θεμα τυχης δυστηχως

εγω θα το παιξω...εσυ..και θα κανω την σαλπιγγογραφια στον επομενο κυκλο και μετα θα βαλω μπροστα..αν ερθει ηρθε..αλλιως παω στη γιατρο και ξεκιναω σερπαφαρ..

επισης μου ειπε οτι αυτη θεωρει λιγους τους 3 κυκλους.μου προτεινε να περιμενω 5

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου του χρονου ο Αγιος βασιλης να σου φερει κ σενα τετοιο δωρακι κ σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν να γινουν μανουλες.φετος θα στολισω το δεντρο με το τερατακι μου ελπιζω να μην το φαει κ αυτο!!:D:D:D

να ηξερες και εγω ποσο το ευχομαι..

παρε μεγαλο δεντρο να σου μεινει και κατι..του φουστη..θα το φαει ολο;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγω θα το παιξω...εσυ..και θα κανω την σαλπιγγογραφια στον επομενο κυκλο και μετα θα βαλω μπροστα..αν ερθει ηρθε..αλλιως παω στη γιατρο και ξεκιναω σερπαφαρ..

επισης μου ειπε οτι αυτη θεωρει λιγους τους 3 κυκλους.μου προτεινε να περιμενω 5

εγω το παιξα πολλες φορες καποιες εχασα καποιες κερδισα

3 μηνες λιγοι?καλα πες της να κουνησει το κεφαλι της να δει αν κανει γκλιν γκλον

κ επιτελους φιαξε το τηλ σου να σε παρω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να ηξερες και εγω ποσο το ευχομαι..

παρε μεγαλο δεντρο να σου μεινει και κατι..του φουστη..θα το φαει ολο;

αχ!!!!!!!!!!! ευτηχως που δεν εχω τζακι κ δεν θα ερθει αγιος βασιλης γιατι θα τον ετρωγε κ αυτον οτι βλεπει το θελει στο στομα γλυφει τα παντα δεν βαζω πλεον σφουγγαριστρα αμολαω την μαρια κ κανει σουπερ παρκε!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω το παιξα πολλες φορες καποιες εχασα καποιες κερδισα

3 μηνες λιγοι?καλα πες της να κουνησει το κεφαλι της να δει αν κανει γκλιν γκλον

κ επιτελους φιαξε το τηλ σου να σε παρω

δεν καταλαβες...3 κυκλοι..οχι 3 μηνες..τουτεστιν..5 μηνες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...