Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

Η αληθεια ειναι πως ειμαι καλά, σχετικά με την πρωτη φορα το πηρα πιο καλά!!!

Τωρα γυρισα απο την γιατρο και μου ειπε το εξης κουφο, οταν εκανε την αποξεση η μητρα μου στο κεντρικο σημειο ηταν πολύ σκληρη δεν αιματωνεται σωστα και εχει μικρα αγγεια, με αποτελεσμα το κυημα να εμφιτευεται στην ακρη και οταν φτανω στην 7 εβδομαδα ο σακος να φτανει στο σκληρο σημειο και να μην μπορει να αναπτυχθει άλλο!!

Προτινει ασπιρινη και ηπαρινη απο τωρα για να την μαλακωσουμε!!! Το εχετε ξαναακουσει????

Ουτε εγω εχω ξανακουσει κατι παρομοιο!

παντως περα απο τα υπολοιπα καλο θα ειναι αντιπηκτικη αγωγη να παρεις απο αιματολογο και οχι απο γυναικολογο! ο καθενας στον τομεα του!!

Χαιρομαι παντως που ψυχολογικα εισαι καπως καλυτερα!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου και Τζενάκι μου...

Όταν μας συμβαίνουν κατ' εξακολούθηση παλίνδρομες κυήσεις σαφώς ψαχνόμαστε.. βέβαια μέχρι να φτάσουμε σε τελειόμηνη κύηση και να κρατήσουμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας ποτέ δεν θα είμαστε σίγουρες ότι έχουμε εξαλείψει όλους τους επίφοβους παράγοντες.. Πάντα κάτι άλλο θα υπάρχει για να μας απασχολεί.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

Αυτή τη φορά ειλικρινά σας μιλάω.. έχω κάνει τα πάντα, έχω ψάξει τα πάντα... Κάνω το σταυρό μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

αυτον τον φοβο δεν ξερω πως να καταπολεμησω :-(:-(! ετσι ειναι οπως τα λες Δομνινακι μου!

Πραγματικα εχεις κανει τα παντα κα τωρα οι κοποι σου θα πιασουν τοπο!!!!

Το νιωθω βρε παιδι μου πως να στο πω;;:D:D:D

Κορίτσια σκέφτηκα και κάτι άλλο!!!Οταν λένε να περιμένουμε κανα τριμηνο για να ξαναβάλουμε μπρος δεν είναι μόνο για μας αλλά και τον σύζυγο!!!!Οπως οταν λενε στο συζυγο να επαναλάβει ενα σπερμοδιάγραμμα μετά από 3 μήνες για να ανανεωθεί η σπερματογέννεση!!Ωστε και να ηρεμήσουν τυχόν παράγοντες κακοί στη μήτρα αλλά και αμα είναι κα΄ποιος παράγοντας του σπέρματος να εξαλειφθεί!!!!Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γιαυτο που γράφω αλλά ειναι πιθανο!!

Όλα παιζουν το ρολο τους πιστευω! Μπορει οντως αυτο το τριμηνο αποχης να ειναι πολυπαραγοντικο!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

............. Εκτός από τον πλήρη έλεγχο θρομβοφιλίας εγώ θα σου πρότεινα να κάνει μια εξέταση σπέρματος ο άνδρας σου η οποία ονομάζεται "κατάτμηση". Αυτή η εξέταση δείχνει πόσο κατακερματισμένο είναι το dna του σπέρματος.. Δυστυχώς όσο μεγαλύτερος ο κατακερματισμός τόσο πιο συχνό είναι το φαινόμενο της παλίνδρομης.. Εμένα ο άνδρας μου έχει ποσοστό 40% και δυστυχώς μετράμε ήδη δυο παλίνδρομες.. Το δυσάρεστο είναι ότι δυστυχώς δεν διορθώνεται τελείως.. απλά ίσως υπάρχει μια καλυτέρευση......

Σας φιλώ όλες!

Δομνινάκι τελειωμό δεν έχουν οι βρωμοεξετάσεις!!Να σε ρωτήσω αυτή η κατάτμηση γίνεται και σε σπέρματα που φαίνονται φυσιολογικά??

Καλέ, μια μέρα δεν μπήκα και έγινε ο κακός χαμός:(:(:(

Μαγδούλα λυπάμαι πολύ που δεν προχώρησε το σποράκι...και εγώ το έπαθα 2 φορές πριν πιάσω τον ηλιοκαμένο..

να ακούσεις τις συμβουλές των κοριτσιών και όταν είσαι έτοιμη να κάνεις τις εξετάσεις σου για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα.

μπράβο σου που δεν σε παίρνει από κάτω, πάλεψε το, είναι πολλές οι πθανότητες να είναι τυχαίο, και αν δεν είναι πάντα υπάρχει λύση!απλά δεν το βάζουμε κάτω!

Τουνσάκι????Τι μαθαίνω????η νύφη μας είναι έτοιμη για την μεγάλη έξοδο?ότι και να γίνει κοριτσάκι μου να πάνε όοοοοολα καλά και να μας έχεις τέλεις νέα από την χορευταρού μπεμπούλα που είναι και βιαστική!!!

velvet επίσης, εύχομαι να τα βρει όλα καλά ο γιατρός, θα μείνεις στην αθήνα μέχρι να γεννήσεις ή είναι νωρίς ακόμα?

Δομνίνα καλή επιτυχία αύριο!!!θα στέλνω μπεμπεδόσκονη γαλάζια για τα αυγουλάκια σου!!!!!

Bιβιανάκι, λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου, ελπίζω να είναι για καλό και να μας πεις ευχάριστα νέα από τον γιατρό σου!

HDfQp3.png

Κορίτσια σκέφτηκα και κάτι άλλο!!!Οταν λένε να περιμένουμε κανα τριμηνο για να ξαναβάλουμε μπρος δεν είναι μόνο για μας αλλά και τον σύζυγο!!!!Οπως οταν λενε στο συζυγο να επαναλάβει ενα σπερμοδιάγραμμα μετά από 3 μήνες για να ανανεωθεί η σπερματογέννεση!!Ωστε και να ηρεμήσουν τυχόν παράγοντες κακοί στη μήτρα αλλά και αμα είναι κα΄ποιος παράγοντας του σπέρματος να εξαλειφθεί!!!!Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γιαυτο που γράφω αλλά ειναι πιθανο!!

Κορίτσι μου το τρίμηνο αποχής είναι απαραίτητο αποκλειστικά για τον γυναικείο οργανισμό.. μέχρι να καταφέρει να επανέλθει από τις ορμόνες εγκυμοσύνης, να θρέψει πάλι το ενδομήτριο, να ξεκινήσει πάλι ο κύκλος ωορρηξίας.. για το σπέρμα δεν ισχύει, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι τελειωμό δεν έχουν οι βρωμοεξετάσεις!!Να σε ρωτήσω αυτή η κατάτμηση γίνεται και σε σπέρματα που φαίνονται φυσιολογικά??

Κορίτσι μου γλυκό, όσο φυσιολογικό και να φαίνεται το σπερματοζωάριο μόνο αυτή η εξέταση δείχνει πόσο επηρεασμένο είναι το dna..

L2qIp2.png

Σήμερα δεν είμαι καλά Δομνίνα μου!!!Πήρα φόρα και όλα περνάνε από το μυαλό μου!!!!Φταίνε οι ορμόνες αφού μέχρι Κυριακή ξαναδιαθετώ!!!!!Λίγο η αγωνία για τα κορίτσια, λίγο που ξαναδιάβασα τη βιοψία μου!!!Διάβασα οτι η πατουσίτσα του ήταν 7 χιλιοστα!!!Πόσο να αντέξω ??Ας μη βρίσκουμε λόγους που δεν υπάρχουν έτσι??Δίκιο έχεις!!!!!

Πολύ καλή επιτυχία να χεις αύριο και περιμένουμε τα νέα σου!!!!

Κορίτσι μου γλυκό, όσο φυσιολογικό και να φαίνεται το σπερματοζωάριο μόνο αυτή η εξέταση δείχνει πόσο επηρεασμένο είναι το dna..

Αχ βρε Δομνινάκι!!!Διάβασα ένα άρθρο για τη κατάτμηση και κατάλαβα!!Τι γίνεται ρε γμτ??Γιατί να υπάρχουν τόσα θέματα για έλεγχο?Και να είναι και ακριβές οι εξετάσεις??Και να είναι και διφορούμενες πολλές??Να γιατί λένε οτι πρέπει να έχει τουλάχιστον 2-3 αποβολές μια γυναικα!!!Τι να πρωτοκοιτάξει ρε γμτ με μία αποβολή???Τι να πω

Σήμερα δεν είμαι καλά Δομνίνα μου!!!Πήρα φόρα και όλα περνάνε από το μυαλό μου!!!!Φταίνε οι ορμόνες αφού μέχρι Κυριακή ξαναδιαθετώ!!!!!Λίγο η αγωνία για τα κορίτσια, λίγο που ξαναδιάβασα τη βιοψία μου!!!Διάβασα οτι η πατουσίτσα του ήταν 7 χιλιοστα!!!Πόσο να αντέξω ??Ας μη βρίσκουμε λόγους που δεν υπάρχουν έτσι??Δίκιο έχεις!!!!!

Πολύ καλή επιτυχία να χεις αύριο και περιμένουμε τα νέα σου!!!!

Κοριτσάκι μου σταμάτα να διαβάζεις πράγματα που σε στενοχωρούν.. καταλαβαίνω ότι θες να βρεις το γιατί και κάπου να ρίξεις το φταίξιμο όμως δεν υπάρχει λόγος να στρεσάρεις τόσο πολύ τον εαυτό σου και να τον υποβάλεις σε τόσο στενάχωρα πράγματα..:(

L2qIp2.png

Να μαι κι εγώ!! και όπως βλέπετε με άλλο τίκερ πια! Ήρθε η μπουμπού!!

Θα σας τα πω από την αρχή!

Ήρθα στο ΜΗΤΕΡΑ και κάθησα στον καρδιοτοκογράφο. Στην αρχή δεν είχα τίποτα και ο γιατρός ετοιμαζόταν να με στείλει πίσω στο σπίτι.. Μετά άρχισαν συσπασούλες και μου έβαλαν γιουτοπάρ σε ορό και ο γιατρός μου είπε θα νοσηλευτώ 2, 3 μέρες και θα ξανακάνουμε ντόπλερ να δούμε αν όντως ισχύει ότι δεν τρέφεται σωστά η μπουμπού.. Και μετά ξαφνικά, παρόλο το γιουτοπάρ, άρχισαν έντονοι πόνοι και συσπάσεις και αλλάξανε τα πλάνα.. Βουρ για καισαρική! Έκανα επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πόνεσα καθόλου!! 16:10 μπήκα, 16:30 ήρθε η μπουμπού!! Τη φίλησα, την καμάρωσα και την πήγανε θερμοκοιτίδα.. 1.990γρμ.. Ολόκληρη κοπέλα!! :-) Και κουκλάρα!!! (μου μοιάζει γι αυτό! :wink: )

Τώρα είμαι στο δωμάτιο, με άλλες δυο μανούλες πρόωρων. ΜΟυ έφερε ο άντρας μου το νετμπουκάκι μου και σας γράφω.. Πεινάω πολύ, ανακατεύομαι, πονάνε τα ράματα, αλλά είμαι ευτυχισμένη!!! :-D

Θα σας πω νεότερα αύριο! Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες!!!!

Διαφημίσεις

Να την χαιρεσε κ να σου ζησει σαν τα ψιλα βουνα.Να ειναι παντα γερη κ εσεις μαζι να την δειτε να μεγαλωνει.Με το καλο να γυρισεται σπιτι.

ευχαριστώ πολύ roze και στα δικά σου εύχομαι και σύντομα!!! :D

Να μαι κι εγώ!! και όπως βλέπετε με άλλο τίκερ πια! Ήρθε η μπουμπού!!

Θα σας τα πω από την αρχή!

Ήρθα στο ΜΗΤΕΡΑ και κάθησα στον καρδιοτοκογράφο. Στην αρχή δεν είχα τίποτα και ο γιατρός ετοιμαζόταν να με στείλει πίσω στο σπίτι.. Μετά άρχισαν συσπασούλες και μου έβαλαν γιουτοπάρ σε ορό και ο γιατρός μου είπε θα νοσηλευτώ 2, 3 μέρες και θα ξανακάνουμε ντόπλερ να δούμε αν όντως ισχύει ότι δεν τρέφεται σωστά η μπουμπού.. Και μετά ξαφνικά, παρόλο το γιουτοπάρ, άρχισαν έντονοι πόνοι και συσπάσεις και αλλάξανε τα πλάνα.. Βουρ για καισαρική! Έκανα επισκληρίδιο και δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πόνεσα καθόλου!! 16:10 μπήκα, 16:30 ήρθε η μπουμπού!! Τη φίλησα, την καμάρωσα και την πήγανε θερμοκοιτίδα.. 1.990γρμ.. Ολόκληρη κοπέλα!! :-) Και κουκλάρα!!! (μου μοιάζει γι αυτό! :wink: )

Τώρα είμαι στο δωμάτιο, με άλλες δυο μανούλες πρόωρων. ΜΟυ έφερε ο άντρας μου το νετμπουκάκι μου και σας γράφω.. Πεινάω πολύ, ανακατεύομαι, πονάνε τα ράματα, αλλά είμαι ευτυχισμένη!!! :-D

Θα σας πω νεότερα αύριο! Σας φιλώ και σας αγαπώ όλες!!!!

Καλέ τι ευχάριστα νέα είναι αυτά;;;; Η μπουμπού σου πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.. ήξερε τι έκανε η κυρία.. ήθελε να κλέψει και την παράσταση αλλά και τις εντυπώσεις και τα κατάφερε μια χαρά...

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου, να είναι πάντα γερή και εσείς το ίδιο για να την καμαρώνετε..

Μου φαίνεται ότι ο Αϊ Βασίλης ήρθε νωρίτερα για σένα φέτος και θα κάνεις Χριστούγεννα με το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα.. Είναι ώρα πια να πιστέψεις ότι έγινες μανούλα!!!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλέ τι ευχάριστα νέα είναι αυτά;;;; Η μπουμπού σου πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.. ήξερε τι έκανε η κυρία.. ήθελε να κλέψει και την παράσταση αλλά και τις εντυπώσεις και τα κατάφερε μια χαρά...

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου, να είναι πάντα γερή και εσείς το ίδιο για να την καμαρώνετε..

Μου φαίνεται ότι ο Αϊ Βασίλης ήρθε νωρίτερα για σένα φέτος και θα κάνεις Χριστούγεννα με το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα.. Είναι ώρα πια να πιστέψεις ότι έγινες μανούλα!!!

Φιλάκια πολλά!

μπααα ακόμα δεν το πιστεύω.. :D Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές Δομνίνα!! Καλή επιτυχία αύριο!!! Με το καλό και το δικό σου μωράκι!! (ή μωράκια τέλος πάντων.. Να κάνουμε και το χατήρι της Ανδριανής :wink: )

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

Η αληθεια ειναι πως ειμαι καλά, σχετικά με την πρωτη φορα το πηρα πιο καλά!!!

Τωρα γυρισα απο την γιατρο και μου ειπε το εξης κουφο, οταν εκανε την αποξεση η μητρα μου στο κεντρικο σημειο ηταν πολύ σκληρη δεν αιματωνεται σωστα και εχει μικρα αγγεια, με αποτελεσμα το κυημα να εμφιτευεται στην ακρη και οταν φτανω στην 7 εβδομαδα ο σακος να φτανει στο σκληρο σημειο και να μην μπορει να αναπτυχθει άλλο!!

Προτινει ασπιρινη και ηπαρινη απο τωρα για να την μαλακωσουμε!!! Το εχετε ξαναακουσει????

Mηπως εχεις καποιο διαφραγμα? Τετοιο προβλημα ειχα και εγω και γιαυτο τα εχανα τα μωρακια. Απο εκει προκληθηκε μαλλον και το συνδρομο του κενου σακκου που ειχα την πρωτη φορα, και μαλιστα δεν ηταν ενας σακκος, αλλα δυο.... διδυμακια....

By the way... τη τελευταια φορα που μου καθησε εγκυμοσυνη, επερνα ασπιρινη 1 μηνα πριν προσπαθησω, καθως και φιλισιν. Το πιστευω αυτο που λεει ο γιατρος σου, απλα μηπως πρεπει να κανεις και μια υστεροσκοπηση για να τσεκαρεις για διαφραγμα, το οποιο αφαιρειται πολυ ευκολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...