Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγω!

Δεν ξερω τι να πρωτογραψω βασικα! :(:(:(:(

Μαγδακι δεν γνωριζομαστε αλλα δεν εχει σημασια..τι να σου πω κοριτσακι μου γλυκο περα απο το οτι σε νιωθουμε οσο κανεις αλλος;;;

Κριμα να συμβαινει, αλλα δυστυχως συμβαινει! Κλαψε, ξεσπασε και μετα σκεψου ποσο πολυ θες ενα μωρο! Θα σου δωσει δυναμη να συνεχισεις!!

Οσο για τις εξετασεις πολυ σωστα σου τα εγραψαν οι προηγουμενες "γιατρεσσες"!!

Οσο για τον ελεγχο θρομβοφιλιας η αιματολογος μου ειπε τον γονιδιακο τον κανεις οποτε θες, αλλα τον μοριακο οντως πρεπει να τον κανεις τουλαχιστον 2 μηνες μετα την αποξεση!

Κι εγω μεχρι τωρα εχω κανει πληρη ελεγχο θρομβοφιλιας, καμπυλη σακχαρου, ΑΝΑ, αντιφωσφολιπιδικο, ρευματοειδης παραγων, αντιπηκτικο λυκου, θυρεοειδης, μυκοπλασμα, τοξοπλασμα, κυταρομεγαλοιο, χλαμυδια με pcr μεθοδο και καπου εδω χανω το λογαριασμο χαχα δεν θυμαμαι ποσες αλλες, αλλα ειμαι σιγουρη πως η συναδελφισσα λουλουδιρα με εχει καλυψει!

Δεν εχουν βγει ολα μου τα αποτελεσματα ακομη αλλα μεχρι τωρα γνωριζω τη προδιαθεση για σακχαρο και βρεθηκαν μεταλλαγμενα γονιδια στον γονιδιακο ελεγχο θρομβοφιλιας! Τα αυτοανοσα μου ειναι ολα οκ, ο θυρεοειδης ρυθμισμενος, ΑΝΑ φυσιολογικα και παει λεγοντας...ελπιζω να μην αλλαξει κατι!

Δομνινακι μου καλο σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και παλι και περιμενω με αγωνια τα ΘΕΤΙΚΑ σου νεα!!!!!

Τουντσακι μου γλυκο τι εξελιξεις ηταν αυτες;;;;

Μη μου ανησυχεις κι ολα καλα θα πανε! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!

Θα μπαινω συχνοτερα να μαθω τα ευχαριστα!!

Τζενουλα στο ξαναπα! σε ζηλευω χαχα! εμενα ακομη ΔΕΝ μου ηρθε κι ετσι αυριο ξεκιναω πριμολουτ! αντε γιατι πολυ με ζαλισε το θεμα!!! παντως κι ο τελευταιος μου υπερηχος ηταν μια χαρα!τωρα γιατι μου κανει κονξες δεν ξερω!

Για το κοριτσακι που μπηκε στη παρεα (αχχχχχχχ συγνωμη μου διαφευγει το νικ της) ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινει ενα Θαυμα!

Ειμαι κι εγω στενοχωρημενη γιατι σημερα εκανε αποξεση η μια μου κολλητη..ανεμβρυικη κυηση...

τι να πεις..

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Genaki νομίζω λέγοντας οι γιατροί 3 μήνες εννοούν μετά 3 περιόδους!!!!Είναι όμως τόσο σχετικό αυτό!!!Ανάλογα την αιτία της αποβολής , την απόξεση κτλ!!!Το οτι έχεις τόσο μεγάλο κύκλο μου κάνει σε ορμονικό θέμα βρε Genaki!!Tι σου χει πει ο γιατρός??

εχω κανει.προλακτινη,θηροειδη,οιστραδιολη.βγηκαν καλες.ο γιατρος μου ειπε απλα οτι εχω μεγαλο κυκλο,τωρα για τις τοσες μερες περιοδο,πριν 2 χρονια μου βρηκε ενδομητριο πολυποδα τον οποιο αφαιρεσα.τοτε μου ειχε πει οτι ηταν απο αυτο.τωρα που τον ξαναρωτησα μου ειπε[χωρις να το ψαξει βεβαια]οτι μπορει να εχω στενο τραχηλο,κατεβαινει σιγα το αιμα γιαυτο και εχω τοσες μερες.τις πρωτες 4 μερες εχω κανονικη ροη.5η και 6η μερα μονο στο σκουπισμα και μετα μεχρι τη 10η βγαινει καφε κοκκινο αλλα οχι κανονικη ροη.

οσο για την ατυχια μου ειπε οτι δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι ο οργανισμος πρεπει να επανελθει στα κανονικα του και να γιατρευτει η πληγη του ενδομητριου..οτι μου ειπε σου λεω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Genaki νομίζω λέγοντας οι γιατροί 3 μήνες εννοούν μετά 3 περιόδους!!!!Είναι όμως τόσο σχετικό αυτό!!!Ανάλογα την αιτία της αποβολής , την απόξεση κτλ!!!Το οτι έχεις τόσο μεγάλο κύκλο μου κάνει σε ορμονικό θέμα βρε Genaki!!Tι σου χει πει ο γιατρός??

γιατι με σκιαζεις φιλεναδα;; χαχαχα!

εμενα μου ειπε 3 μηνες οχι να σου ερθει πχ 3 φορες περιοδο!αχχχχχχχ μπερδευτηκα τωρα!

εμενα κοντευει να περασει το τριμηνο κι ακομη δεν εχω περιοδο!

my little angel 10/5/12

ειρηνακι μου λυπαμαι για τη φιλη σου .το ιδιο επαθα κ εγω.συνδρομο κενου σακου λεγεται..ο γιατρος μου ειπε να μην το πολυψαξω γιατι ηταν η 1η μου ατυχια.αποτυχημενη συλληψη μου λεει..μπορει το ωαριο σου να μην ηταν καλο..μπορει το σπερματοζωαριο του αντρα σου να ειχε προβλημα .η φυση προννοησε και δεν το αφησε καν να αναπτυχθει..εμενα ομως δεν με καλυψε η απαντηση του..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου λυπαμαι για τη φιλη σου .το ιδιο επαθα κ εγω.συνδρομο κενου σακου λεγεται..ο γιατρος μου ειπε να μην το πολυψαξω γιατι ηταν η 1η μου ατυχια.αποτυχημενη συλληψη μου λεει..μπορει το ωαριο σου να μην ηταν καλο..μπορει το σπερματοζωαριο του αντρα σου να ειχε προβλημα .η φυση προννοησε και δεν το αφησε καν να αναπτυχθει..εμενα ομως δεν με καλυψε η απαντηση του..

εχω 2 εβδομαδες που μαθαινω συνεχως δυσαρεστα για εγκυμοσυνες! δεν μπορω να καταλαβω...παντα ετσι ηταν ή οντως εχουν αυξηθει οι παλλινδρομες κτλ κτλ κτλ;

Κι ο γιατρος στη φιλη μου ετσι της ειπε στην αρχη, αλλα οταν αυτη τον πιεσε λιγο (εννοειται την επρηξα χαχα) της ειπε πως θα την βαλει να κανει καποιες εξετασεις και μεσα σ' αυτη κι ο ελεγχος θρομβοφιλιας. Μα η κοπελα εχει ιστορικο διαβητη στην οικογενεια και η ιδια σε απλη εξεταση σακχαρου ειδε πως ειναι υψηλα στα ορια.

Και παλι πες πως η 1η ειναι τυχαιο γεγονος οκ, αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να μην ειναι γιατι να μας υποβαλλουν σ' αυτο το μαρτυριο καθε φορα; Κι εγω δεν το δεχομαι!

Ειχα μια βιοχημικη τον απριλιο με εξαιρετικα χαμηλη προγεστερονη μολις 0,50, σχεδον αδυνατο να μεινεις εγκυος με τετοια τιμη! ειχα θεμα με την ωορηξια μου και δεν το πηρα και νωρις χαμπαρι πως εμεινα εγκυος!

Τοτε οκ θεωρησα πως το μονο μου προβλημα ηταν η κακη ποιοτητα ωορηξιας. Καναμε οσα επρεπε να κανουμε και συνεχισαμε, τωρα που μου ηρθε η παλλινδρομη ομως το ψαχνω και μεχρι τωρα εχω δικαιωθει!

Ευτυχως ο γιατρος μου ηταν και ειναι κοντα μου και ποτε δεν ειναι απολυτος σε τπτ!!!!

my little angel 10/5/12

ρε συ ειρηνη εμενα δεν μου εκαναν ελεγχο προγεστερονης.

τωρα για τον ελεγχο θρομβοφιλιας,ο γιατρος μου ειπε οτι η θρομβοφιλια ευθυνεται για αποβολες 2ου τριμηνου..στη δικη μας περιπτωση το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε καν.το μονο που εβλεπε ο γιατρος στον υπερηχο ηταν σακος με εμφανη εμβρυικο πολο..και ετσι εμεινε με 45 χιλλιαδες χοριακη..ειναι τρελλο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εσυ 3 μηνες χωρις περιοδο πως αντεχεις ρε παιδακι μου;γιατι περιμενε τοσο ο γιατρος και δεν σου εδινε πιο νωρις χαπια;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!!!

Η αληθεια ειναι πως ειμαι καλά, σχετικά με την πρωτη φορα το πηρα πιο καλά!!!

Τωρα γυρισα απο την γιατρο και μου ειπε το εξης κουφο, οταν εκανε την αποξεση η μητρα μου στο κεντρικο σημειο ηταν πολύ σκληρη δεν αιματωνεται σωστα και εχει μικρα αγγεια, με αποτελεσμα το κυημα να εμφιτευεται στην ακρη και οταν φτανω στην 7 εβδομαδα ο σακος να φτανει στο σκληρο σημειο και να μην μπορει να αναπτυχθει άλλο!!

Προτινει ασπιρινη και ηπαρινη απο τωρα για να την μαλακωσουμε!!! Το εχετε ξαναακουσει????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

τωρα για τον ελεγχο θρομβοφιλιας,ο γιατρος μου ειπε οτι η θρομβοφιλια ευθυνεται για αποβολες 2ου τριμηνου..στη δικη μας περιπτωση το εμβρυο δεν αναπτυχθηκε καν.το μονο που εβλεπε ο γιατρος στον υπερηχο ηταν σακος με εμφανη εμβρυικο πολο..και ετσι εμεινε με 45 χιλλιαδες χοριακη..ειναι τρελλο..

για την προγεστερονη κακως!οταν με το καλο ξαναμεινω εγκυος μαζι με τη χοριακη θα κανω και προγεστερονη να δω που βρισκομαι!

σχετικα με τη θρομβοφιλια ο γυναικολογος μου ειπε το εξης "δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα αν ευθυνεται ή οχι για την παλλινδρομη, αλλα μπορω να σου πω με βεβαιοτητα πως στην επομενη εγκυμοσυνη θα ξεκινησεις αντιπηκτικη αγωγη!!". Η αιματολογος μου ειπε πως ευθυνεται για την παλλινδρομη και μαλιστα επειδη της εκανε εντυπωση που εγινε σε μικρη εβδομαδα κυησεως θα ξεκινησω ηπαρινες πριν μεινω εγκυος!

εσυ 3 μηνες χωρις περιοδο πως αντεχεις ρε παιδακι μου;γιατι περιμενε τοσο ο γιατρος και δεν σου εδινε πιο νωρις χαπια;

κοιτα στις 40 μερες τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα γιατρε νο περιοδος και μου ειπε να περιμενω αλλες 10 μερες και να παω απο εκει να δουμε. ειχα ηδη κανει υπερηχο που ειχε βγει φυσιολογικος! εγω δεν πηγα στις 50 μερες, πηγα στις 62 γιατι ειχα διαβασει κι απο αλλα κοριτσακια πως εκαναν μεχρι και 60 μερες να αδιαθετησουν!πηγα λοιπον εκανα παλι υπερηχο (ολα φυσιολογικα) και ειδαμε το ενδομητριο στα 6,2 χιλιοστα. για να αδιαθετησεις πρεπει να ειναι απο 8 και πανω και μου ειπε ο γιατρος ή να περιμενω καμια εβδομαδα ακομη και μετα να παρω πριμολουτ ή να ξεκινησω κατευθειαν πριμολουτ να μου ερθει!

Σημερα τελειωνει η εβδομαδα κι αυριο θα ξεκινησω πριμολουτ! Στις 16/12 συμπληρωνω 3 μηνες απο την αποξεση!

Με το νεο ετος αρχιζει η "εποχη κυνηγιου" χαχαχαχχα!!!

Ελπιζω να βαρεσει στο ψαχνο ο συζυγος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

εχω κανει.προλακτινη,θηροειδη,οιστραδιολη.βγηκαν καλες.ο γιατρος μου ειπε απλα οτι εχω μεγαλο κυκλο,τωρα για τις τοσες μερες περιοδο,πριν 2 χρονια μου βρηκε ενδομητριο πολυποδα τον οποιο αφαιρεσα.τοτε μου ειχε πει οτι ηταν απο αυτο.τωρα που τον ξαναρωτησα μου ειπε[χωρις να το ψαξει βεβαια]οτι μπορει να εχω στενο τραχηλο,κατεβαινει σιγα το αιμα γιαυτο και εχω τοσες μερες.τις πρωτες 4 μερες εχω κανονικη ροη.5η και 6η μερα μονο στο σκουπισμα και μετα μεχρι τη 10η βγαινει καφε κοκκινο αλλα οχι κανονικη ροη.

οσο για την ατυχια μου ειπε οτι δεν εχει σημασια.σημασια εχει οτι ο οργανισμος πρεπει να επανελθει στα κανονικα του και να γιατρευτει η πληγη του ενδομητριου..οτι μου ειπε σου λεω..

Geni μπορεί να είναι έτσι όπως τα λέει ο γιατρός σου αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου σου λέω την εμπειρία μου!!Δε θέλω να ακούγομαι κινδυνολόγος αλλά επειδή ειδικά αυτό με το κύκλο το χω περάσει και γω και από τα 30 μου μου λέγανε τα ίδια με σένα και έφτασα στα 37 να μου πουν για πολυκυστικές!!!!!!!!!!!!Η πολύ ροη δεν είναι θέμα αλλά το οτι αργείς να κάνεις ωορρηξία !!!Μπορεί και να μη συμβαινει κατι αλλά οφείλεις να το κοιτάξεις καλυτερα!!!πρέπει να πας σε ενδοκρινολογο κατα τη γνωμη μου !Καμπύλη σακχαρου έχεις κάνει?

Αυτό το χω ξανακούσει και έφριξα ρε κορίτσια!!!!Αμα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πηκτικότητας και δεν αιματώνεται καλά η μήτρα φυσικά και γινεται αποβολή νωρίς!!!Εμένα δηλαδη που βγηκε στη βιοψια τιγκα στο θρομβο ήμουν στο δευτερο τριμηνο??Τα προβληματα αρχιζουν παντα στην 6-7 βδομαδα!!!Παρολο που 2 φορες απεβαλλα προχωρημενη βδομαδα 15 και 12 οι αιμορραγιες αρχιζαν νωρίς!!!Τι λένε τότε βλακείες???

Τωρα γυρισα απο την γιατρο και μου ειπε το εξης κουφο, οταν εκανε την αποξεση η μητρα μου στο κεντρικο σημειο ηταν πολύ σκληρη δεν αιματωνεται σωστα και εχει μικρα αγγεια, με αποτελεσμα το κυημα να εμφιτευεται στην ακρη και οταν φτανω στην 7 εβδομαδα ο σακος να φτανει στο σκληρο σημειο και να μην μπορει να αναπτυχθει άλλο!!

Προτινει ασπιρινη και ηπαρινη απο τωρα για να την μαλακωσουμε!!! Το εχετε ξαναακουσει????

Δε το χω ξανακούσει!!!!!!!Πάντως μέσα στην ατυχία καλό μου ακούγεται για τη πορεία σου στο μέλλον!!!!Αυτό που μου ρθε αμέσως στο μυαλό μαγδάκι ειναι να κάνεις και τις βασικές θρομβοφιλίας να δεις αν ειναι καταλληλη αγωγή η ασπιρινη μαζι με την αντιπηκτική και ποια δόση και να κάνεις και μια υστεροσκόπηση σε λιγο καιρό πριν βάλεις μπρος πάλι!!!Φιλάκια

Μαγδούλα μου γλυκιά, εγώ προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό.. μήπως υπάρχει κάποιος ιός στο ενδομήτριο και το κάνει τόσο σκληρό; εμένα το μυαλό μου πάει στην εξέταση pcr περιόδου που θα σου δείξει ξεκάθαρα αν υπάρχει μικρόβιο στο ενδομήτριο ή όχι..

Κουράγιο κοριτσάκι μου.. μόνο αυτό..

L2qIp2.png

Ειρηνάκι μου και Τζενάκι μου...

Όταν μας συμβαίνουν κατ' εξακολούθηση παλίνδρομες κυήσεις σαφώς ψαχνόμαστε.. βέβαια μέχρι να φτάσουμε σε τελειόμηνη κύηση και να κρατήσουμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας ποτέ δεν θα είμαστε σίγουρες ότι έχουμε εξαλείψει όλους τους επίφοβους παράγοντες.. Πάντα κάτι άλλο θα υπάρχει για να μας απασχολεί.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

Αυτή τη φορά ειλικρινά σας μιλάω.. έχω κάνει τα πάντα, έχω ψάξει τα πάντα... Κάνω το σταυρό μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

L2qIp2.png

Κορίτσια σκέφτηκα και κάτι άλλο!!!Οταν λένε να περιμένουμε κανα τριμηνο για να ξαναβάλουμε μπρος δεν είναι μόνο για μας αλλά και τον σύζυγο!!!!Οπως οταν λενε στο συζυγο να επαναλάβει ενα σπερμοδιάγραμμα μετά από 3 μήνες για να ανανεωθεί η σπερματογέννεση!!Ωστε και να ηρεμήσουν τυχόν παράγοντες κακοί στη μήτρα αλλά και αμα είναι κα΄ποιος παράγοντας του σπέρματος να εξαλειφθεί!!!!Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γιαυτο που γράφω αλλά ειναι πιθανο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...