Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

βελβετακι εγω την μια μερα σταματησα τα φαρμακα την αλλη γεννησα γιαυτο να τα παιρνεις τακτικα μεχρι να ερθει η ωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Τώρα με έχει πιάσει ένα πονάκι σαν περιόδου.. Έχω αρχίσει με τη μαμά μου και ετοιμάζουμε βαλίτσα.. Αν εξαφανιστώ, να ξέρετε ότι πάω για γέννα και ο Θεός μαζί μου... :|

τουντσακι αν κ σε αυτη την βδομαδα ειναι φυσιολογικα τα πονακια που εχεις ο θεος κ η παναγια μαζι σου να πανε ολα καλα

κ μην αρχισεις να κανεις πιρουετες μολις την δεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

....

Τουντσακι αυτα τα πονακια τα ειχα και εγω 3 μερες. Πονας χαμηλα στην κοιλια και σε χτυπα πισω στην πλατη?? Παιρνεις γιουτοπαρ?

Εγω αυτες τις μερες παιρνω 2 τροφοκαρντ το πρωι και 2 το απογευμα καθως και γιουτοπαρ, μεχρι να φυγω αυριο για Αθηνα και να ειμαι σιγουρη οτι δε θα το κανω μεσα σε κανα πλοιο το παιδι...

Θερμοκοιτιδα δεν νομιζω οτι θα χρειαστειτε πολυ αν ερθει τωρα η μπουμπου σας. Ισως λιγες μερουλες μονο. Περασες τις 33 εβδομαδες οποτε μη φοβασαι. Λιγο τα πνευμονακια της μπορει να θελουν βοηθεια, κατα τ'αλλα μια χαρα θα ειναι. :-)

Δεν με χτυπά στην πλάτη.. Νιώθω σα να έρχεται περίοδος ένα πράγμα.. Το ένιωσα στις 7 το πρωί, στις 9 ξανά και κατά τις 10μισή πάλι.. Πήρα το γιατρό, μου είπε και ήπια ντεπόν και αν δεν περάσει, βλέπουμε.. Προς το παρόν πέρασε. Μπορεί να είναι κι από την αγωνία μου.. Ποιος ξέρει;

Μαγνήσιο παίρνω ένα στούκας αναβράζον την ημέρα από την αρχή της κύησης.. Τα γιουτοπάρ μου τα κοψε τον προηγούμενο μήνα. Συσπάσεις πάντως δεν έχω, αλλά ο τράχηλος τα παίζει τα παιχνιδάκια του..

Για τους πνεύμονες χτύπησα και τρίτη κορτιζόνη χθες..

Τώρα με ξαναπήρε ο γιατρός και είπε να πάω σε λίγο στο μητέρα να μπω στον τοκογράφο να σιγουρευτούμε.. Για να δούμε. Θα γυρίσω σπίτι ή θα μείνω για τοκετό;;; Αχ φοβάμαι λιγουλάκι..

Δεν με χτυπά στην πλάτη.. Νιώθω σα να έρχεται περίοδος ένα πράγμα.. Το ένιωσα στις 7 το πρωί, στις 9 ξανά και κατά τις 10μισή πάλι.. Πήρα το γιατρό, μου είπε και ήπια ντεπόν και αν δεν περάσει, βλέπουμε.. Προς το παρόν πέρασε. Μπορεί να είναι κι από την αγωνία μου.. Ποιος ξέρει;

Μαγνήσιο παίρνω ένα στούκας αναβράζον την ημέρα από την αρχή της κύησης.. Τα γιουτοπάρ μου τα κοψε τον προηγούμενο μήνα. Συσπάσεις πάντως δεν έχω, αλλά ο τράχηλος τα παίζει τα παιχνιδάκια του..

Τώρα με ξαναπήρε ο γιατρός και είπε να πάω σε λίγο στο μητέρα να μπω στον τοκογράφο να σιγουρευτούμε.. Για να δούμε. Θα γυρίσω σπίτι ή θα μείνω για τοκετό;;; Αχ φοβάμαι λιγουλάκι..

εμεις θελουμε να γυρισεις πισω μπορει κ απο τον φοβο σου να πονας αλλα κ παλι σου ειπα τα πονακια ειναι φυσιολογικα εμεις περιμενουμε νεα σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα..

ρε μαγδακι τι κεραυνος ηταν αυτος..δεν μπορω ουτε να γραψω..λυπαμαι πολυ..

• Μου αρέσει 1

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

geni και tounts σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη! η αλήθεια είναι πως πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί από την αρχή δεν είχα ακούσει τίποτα ευχάριστο. τη μία μου λέγανε είναι εξωμήτριο, μετά επειδή ανέβηκε πολύ η χοριακή δίδυμα και μετά νεκρό. απλά είναι το πρώτο και το περιμέναμε πως και πως. και τώρα περιμένω πότε θα μου πουν πως τελικά μας άφησε για να μπω χειρουργείο. η αλήθεια είναι πως εδώ διάβασα τόσα που δεν απελπίζομαι και πραγματικά εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο!ο άνδρας μου έχει στεναχωρηθεί τόσο που προσπαθεί να το κρύψει γιατί μου έχει τρομερή αδυναμία και εμείς πολλές φορές σκεφτόμαστε τον εαυτό μας πρώτα, ενώ αυτοί είναι το πραγματικό μας στήριγμα! φιλιά κορίτσια:tongue:

βιβιανακι δηστυχως και εγω απο την αρχη δεν ειχα ακουσει ευχαριστα.

1ο τεστ 30 σεπτεμβριου.χοριακη 4 σεπτεμβριου 4000 χιλλιαδες ,2η χοριακη 2 μερες μετα 7 χιλλιαδες,στον υπερηχο μονο ο σακος.επαναληψη υπερηχου και χοριακης μια εβδομαδα μετα.45 χιλλιαδες η χοριακη,αδειος σακος..με αφηνει αλλη μια εβδομαδα ο γιατρος μηπως πεσει απο μονο του..ξαναπαω και να μη στα πολυλογω..7 οκτωμβριου εκανα την αποξεση.για παραπανω απο ενα μηνα ημουν σαν χαμενη.στην αρχη γιατι δεν ηξερα αν θα εχει καλη εξελιξη και μετα σαν φυτο γιατι ηξερα..

το τι περασε εκεινος ο ερμος ο αντρας μου..και μη νομιζεις..ακομα τα περναει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να ρωτησω κατι;

ο γιατρος μου ειχε πει 3 μηνες αποχη απο προσπαθειες.

εννοουσε 3 κυκλους;γιατι εμενα η περιοδος μου κραταει 10 μερες και ο κυκλος μου ειναι απο 35 ως 45..που παει να πει 4 μηνες τουλαχιστον.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολλά νέα μαζεμένα και δεν ξέρω που να πρωτοαπαντήσω...

Μαγδάκι μου γλυκό λυπάμαι απίστευτα για την ταλαιπωρία σου.. Κι εγώ το έχω περάσει δυο φορές και ξέρω ακριβώς πως είναι.. Εκτός από τον πλήρη έλεγχο θρομβοφιλίας εγώ θα σου πρότεινα να κάνει μια εξέταση σπέρματος ο άνδρας σου η οποία ονομάζεται "κατάτμηση". Αυτή η εξέταση δείχνει πόσο κατακερματισμένο είναι το dna του σπέρματος.. Δυστυχώς όσο μεγαλύτερος ο κατακερματισμός τόσο πιο συχνό είναι το φαινόμενο της παλίνδρομης.. Εμένα ο άνδρας μου έχει ποσοστό 40% και δυστυχώς μετράμε ήδη δυο παλίνδρομες.. Το δυσάρεστο είναι ότι δυστυχώς δεν διορθώνεται τελείως.. απλά ίσως υπάρχει μια καλυτέρευση..

Επίσης να κοιτάξεις και για αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο.. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το ήξερα και δυστυχώς έχασα το μωρό εξαιτίας του..

Τουντσάκι δεν είναι λίγο το μισό κιλό που πήρε η μπουμπού.. Στο κάτω κάτω μόλις μπήκες στον 8ο... έχεις ακόμα μπροστά σου.. και για να σε εμψυχώσω θα σου πω ότι η αδερφή μου γεννήθηκε 7 μηνών 2.350 και δεν μπήκε καν στη θερμοκοιτίδα.. εγώ νομίζω ότι βιάζεται λιγάκι ο γιατρός σου..

Εγώ είμαι καλά.. είμαι σίγουρη ότι αύριο θα πάνε όλα τέλεια.. η δική μου αγωνία ξεκινάει μετά και τελειώνει με το τηλεφώνημα που με ενημερώνει για το πόσα γονιμοποιήθηκαν και το πότε θα γίνει η εμβρυομεταφορά.. θέλω να ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα έχουμε έστω ένα εμβρυάκι περισσότερο.. με τη δική σας θετική σκέψη και μωρουδόσκονη έχω πολλές πιθανότητες!

Εννοείται ότι θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τα μνμ σας!!! Εγω ειμαι καλά!!! Δεν θελω να το σκεφτομαι σαν να μην εγινε ποτέ!!!

Να σας πω κορίτσια οτι την αποξεση φοβομουν πιο πολύ!!!! Ακομα την φοβαμαι παρα πολύ!!! Οχι οτι ειναι κατι ... αλλα την εχω παρει στραβα!!! Αυτη την φορα ο αντρας μου δεν θελει να με παρει απο κατω και να κανουμε τις εξετασεις για θρομβοφιλια και αυτοάνοσα και δεν ξερω τι αλλα.... στειλαμε το εμβρυακι για ιστολογικη και μικροβιολογικη!! Για καρυοτιπο μας ειπαν καλυτερα να κανουμε εμεις!!!! Αυτο το μηνα θελω να κανω όλες τις εξετασεις!!! Τον θυροειδη τον παρακολουθω απο την αρχη τις εγκυμοσυνης και εκανα διατροφη για τυχον ζαχαρο τωρα ομως θα κανω και μια καμπυλη!!!

Η αληθεια ειναι πως φοβαμαι μην ξαναγινει γιατι φοβαμαι κοριτσια αυτην την αποξεση γμτ μου!!! Αλλα ο αντρας μου εχει δικιο δεν μπορει να μας παει παλι 2 χρονια πίσω!!!!

Magdaki έχει δίκιο ο άντρας σου το παν είναι να μη σε πάρει από κάτω!!!!Μη φοβάσαι την απόξεση καθόλου πέρα από το ψυχολογικό δεν είναι τίποτα , άλλωστε νωρίς στη κύηση μια αναρροφηση είναι απλώς !!Δε ταλαιπωρείται η μήτρα !Μη φοβάσαι!!!Εγώ από την εμπειρία μου σου λέω οτι οι εξετάσεις που εκανες στο εμβρυάκι είναι πολύτιμες!Που έκανες την απόξεση? Και ποιος ανέλαβε την ιστολογική?Εγώ διαφωνώ βέβαια με το καρυότυπο γιατί είναι πολύτιμος και του κυήματος !!!φυσικά και του ζεύγους είναι απαραίτητος αλλά και φυσιολογικός να βγει του ζευγαριού δε σημαινει οτι δε μπορεί να βγάλουμε και έμβρυο με χρωμοσωμική !!Οποτε καλό είναι να χουμε όλες τις πληροφορίες!!!!Ναι το ξέρω οτι είναι ψυχοφθόρο και κοστίζουν οι εξετάσεις αλλά πιστέψτε με πιο ψυχοφθόρο είναι να ψάχνεις γενικά πάρα στοχευμένα!Από κει και πέρα μια παλλίνδρομη στην αρχή γύρω στη 6-8 βδομάδα εκτός των χρωμοσωμικών ανωμαλιών που ειναι το πιο συνηθισμένο (αυτό όμως το πιστεύω για τη πρώτη φορά , τη δεύτερη προβληματιζόμαστε)μπορεί να σημαίνει κακή εμφυτευση οπότε κοιτάς το ορμονικό σου πχ προγεστερόνη , αν μετά την ωορρηξία είναι καλό το πάχος του ενδομητρίου κτλ, θρομβοφιλία στάνταρ για να δούμε αν αιματώνεται σωστά η μήτρα και δημιουργείται σωστά ο πλακουντας να χει καλή πρόσφυση στο ενδομήτριο κτλ και μάλιστα αν μπορείς πλήρες πακέτο που να εχει και μοριακές εξετάσεις !Καλό είναι να γίνουν αφού αδιαθετήσεις και μετά γιατι έχει δίκιο η adnihor οτι έτσι κι αλλιώς θα πάρεις αντιπηκτική αλλά επειδή η κύηση ειναι ετσι κι αλλιως παράγοντας πηκτικότητας καλό ειναι να ναι πιο ξεκάθαρες οι απαντήσεις οταν ηρεμησει ο οργανισμός από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης.Οπωςδήποτε βασικά αυτοάνοσα όπως λύκο, αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο,αντιπυρηνικά αντισώματα, ανοσοφαινότυπο, θυρεοειδή και καμπύλη οπωσδήποτε, έλεγχο για χλαμυδια , ουρεοπλασμα , μυκόπλασμα με pcr ή με ιστό περιόδου ακόμα καλύτερα!!Απλή καλλιέργεια δε λέει τίποτα. Για μεγαλοκυταροϊο, τοξόπλασμα νομίζω αυτά είναι τα βασικότερα ειδικά για αποβολ΄ες πρώτου τριμήνου!!!Σε κάθε περίπτωση ειδικότερος ο γιατρός και μάλιστα οι αντίστοιχες ειδικότητες διαβητολόγος ενδοκρινολόγος , αιματολόγος , ανοσολόγος- ρευματολογος και μάλιστα ειδικοί στις επαναλαμβανόμενες αποβολές!!!Αν και 2 δε θεωρούνται καθεξιν αλλά είπαμε!!!Ειναι μεγάλη η στενοχώρια για να μεινεις απραγη!!!Εγώ βημα βήα τις εκανα όλες μέσα σε 6 χρόνια !!!Μπορεί στην επόμενη κύηση να μη κανεις τιποτα και να πάει μια χαρά!!Η εγώ που τα κανα όλα αλλά αποτέλεσμα ουδέν και μονο απο την βιοψια εβγαλα συμπέρασμα!!!Ολα παίζουν αλλά οφείλουμε να πάμε με τη σειρά τα βασικά και ο θεός βοηθός!!!!Μόνο να θυμάσαι οτι οσο ασχημα και αν νοιώθεις τώρα , όσες φορές και αν νοιώθεις down ΠΟΤΕ μην αφήσεις τον εαυτό σου να σκεφτεί οτι δε θα τα καταφέρεις!!!!Πόλλες γενικότητες είπαμε !!Καλύτερα να ηρεμήσεις και με τη καθοδηγηση του γιατρού σου κάθε βήμα που θα κάνεις αν θες να το συζητάμε!!!Ολα θα πάνε καλά!!!!

Να σας ρωτησω κατι, αυτη την φορα μου εδωσε cyclacur ποτε περιμενω περιοδο??? Στην προηουμενη αποξεση μου ηρθε στις 33 ημερες τωρα με τα χαπια θα ερθει πιο καλά??

33 μέρες καλά ήταν Μαγδάκι φυσιολογικό !!!Τώρα με τα cyclacur βοηθάει να μην διαταραχθεί και να παχύνει το ενδομητριο και σίγουρα δε θα αργήσει περισσοτερο!!!!

.....

Εγω αυτες τις μερες παιρνω 2 τροφοκαρντ το πρωι και 2 το απογευμα καθως και γιουτοπαρ, μεχρι να φυγω αυριο για Αθηνα και να ειμαι σιγουρη οτι δε θα το κανω μεσα σε κανα πλοιο το παιδι...

.......... :-)

Σου εύχομαι το καλύτερο βελβετάκι!!!!Τι έγινε καλέ βιαστικούλες μας βγήκαν οι κοράκλες σας??Μήπως ακούσαν για τον ηλιοκαμενο της sosad και σένα και της tounts και βιαζονται ποια θα τον πρωτοδεί???Ολα καλά θα πάνε!!!!

Ολα καλά θα πάνε tountsaki!! Μη φοβάσαι τπτ!!!Ακόμα και η θερμοκοιτίδα δεν είναι τπτ!!!Εισαι και προετοιμασμένη με τη κορτιζόνη !!!!Αντε να γυρίσεις από το Μητερα με το καλό !!!!Θα προσευχόμαστε και για σενα και τη Blue Velvet!!!!Περιμένουμε με αγωνία!!!!!!

Genaki νομίζω λέγοντας οι γιατροί 3 μήνες εννοούν μετά 3 περιόδους!!!!Είναι όμως τόσο σχετικό αυτό!!!Ανάλογα την αιτία της αποβολής , την απόξεση κτλ!!!Το οτι έχεις τόσο μεγάλο κύκλο μου κάνει σε ορμονικό θέμα βρε Genaki!!Tι σου χει πει ο γιατρός??

Τζένη μου δεν ξέρω αν μου χρωστάει.. εγώ ξέρω ότι το θέλω πολύ!

Δομνινάκι μου όπως και να χει , ο θεός έδωσε τις προηγούμενες δοκιμασίες για να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ σοβαρά το θέλουμε άρα αφού το θέλεις πολύ και είσαι προετοιμασμένη ,εεεεεεεερχεταιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...