Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τελικά το σποράκι δεν τα κατάφερε, πήγαμε και σε αλλο γιατρό για δευτερη γνώμη και ο σακος του δεν ειχα μεγαλώσει καθόλου και σταματησε η καρδούλα του!!!smiley-cry.gif

Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει στην ιδια ακριβως εβδομαδα με προβλημα στην αναπτυξη δηλαδη μικρος σακος κανονικο κυημα!!!! Γιατι μπορει να συμβαινει αυτό????smiley-cry.gif

Μου ειπαν να μην κανω καρυοτιπο γιατι δεν θα δειξει κατι αλλα θα κανω αναλυση για τυχον μικροβιο!!!

Επισης μου ειπαν να κανω πληρη πακετο εξετασεων για θρομβοφιλία!!!

Λουλουδιλα μιας που το εχεις ψαξει πολύ τι πρεπει να κανω???? Τα εχω λίγο χαμένα!!!

βρε μαγδακι τη βομβα ειναι αυτη?:-(:sad::-(λυπαμαι πολυ.

για θρομβοφιλια εκανα κ γω κ βγηκα ομωζυγωτης δηλ προδιαθεση για θρομβοφιλια σε κατασταση εγκυμοσυνης θα παρουσιαζοταν ΟΜΩΣ!!!!!!οι αποβολες λογο θρομβωσεις συνηθως γινονται στο δευτερο τριμηνο εγω εκανα μπολικες εξετασεις εκανα βιοψια ενδομητριου μην τυχον ειναι καπιο μικροβιο μεσα στην μητρα που δεν φαινεται στα κολπικα υγρα εκανα για αυτοανοσα ,ζαχαρο,ορμονολογικες για τυχον θυρεοειδη που ηδη ειχα αλλα μηπως μεγαλωσε κ δεν με καλυπτε το φαρμακο που επερνα ,καρυοπτυπους εμβρυων εκανα κ στα δυο επεμενε ο γιατρος μπορει να ειναι κ αλλες που δεν θυμαμαι κ δεν βρηκα τπτ η επομενη εγκυμοσυνη πηγε καλα(ηταν διδυμη η κυηση αλλα προχωρησε μονο το ενα) απλα επρεπε να περνω φιλισιν 3 μηνες πριν μεινω εγκυος κανε τις εξετασεις σου κ μολις τελειωσεις ξανα να προσπαθησεις συντομα κ θα ξαναμεινεις ευκολα εγκυος αυτο μπορει να στο επιβαιβεωσει η τουντς ετσι δεν ειναι τουντσακι?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

..... κανε τις εξετασεις σου κ μολις τελειωσεις ξανα να προσπαθησεις συντομα κ θα ξαναμεινεις ευκολα εγκυος αυτο μπορει να στο επιβαιβεωσει η τουντς ετσι δεν ειναι τουντσακι?

έτσι έτσι!!! Καμιά δεν θα μείνει χωρίς μωράκι!!! Βλέπω πολλές τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε αυτό το cafe και μάλιστα σύντομα!!

Το υπογράφω!! ;)

με εκπλησεις ευχαριστα θα λεγα, εκανες προβλεψη χωρις να ζητησεις τπτ!

μαγδακι ειμαστε εδω οτι χρειαζεσε το περασα κ γω κ η τουντς εις διπλουν κ ξερουμε τι ακριβως νιωθεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ να συμπληρωσω τουντσακι ελπιζω τα δυσαρεστα τα δικα σου να ειναι περαστικα εξαλου εχουμε γεννα μπροστα οτιδηποτε αλο δεν μας πτοει!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Magda μου κουράγιο κοριτσάκι μου!!!Πόσο πολύ λυπάμαι ρε γμτ!!!Εχω ένα βάρος τώρα μου ρχεται να κλάψω!!!!Δε μπορούμε να κάνουμε τιποτα όμως και η ζωή και οι προσπάθειες ΠΡΕΠΕΙ να συνεχιστούν!!!Λίγος καιρός θα περάσει να ηρεμήσεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους πάλι!!!Είσαι σε μικρή εβδομάδα αλλά όταν πας για απόξεση οπωσδήποτε ιστολογική και βιοψία ενδομητρίου!!Και καρυότυπο!!Μετά θα τα πούμε πάλι για να θυμηθώ το ιστορικό σου!!!Θα βρούμε άκρη Μαγδάκι μη φοβάσαι τίποτα!!!!!Δε κάνω το γιατρό , αυτά τα λέμε για πλάκα αλλά έχω κάνει τα πάντα και έχω και φίλη γεννετίστρια που με ενημερώνει σωστά σε πολλά!!!!

Tountsaki τι έγινε με σένα ??Με τρόμαξες και συ!!!!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!!

Διαφημίσεις

magda υπομονη κ κουραγιο.Ο Θεος ειναι μεγαλος.Θα το ξεπερασεις κ αυτο.

Εσυ να εισαι καλα.Να ειναι το τελευταιο ασχημο πραγμα που σου συμβαινει.Σου στελνω μια τεραστια αγκαλια.Ειναι το μονο που μπορω να κανω.

με εκπλησεις ευχαριστα θα λεγα, εκανες προβλεψη χωρις να ζητησεις τπτ!

μαγδακι ειμαστε εδω οτι χρειαζεσε το περασα κ γω κ η τουντς εις διπλουν κ ξερουμε τι ακριβως νιωθεις

αφού θα τα πάρω σύντομα μόλις μείνει έγκυος πάλι.. Από τη χαρά της θα με γεμίσει ευρώ!!! Ξέρω εγώ τι κάνω :wink: χαχχα χα

κ να συμπληρωσω τουντσακι ελπιζω τα δυσαρεστα τα δικα σου να ειναι περαστικα εξαλου εχουμε γεννα μπροστα οτιδηποτε αλο δεν μας πτοει!!!!!!!
......Tountsaki τι έγινε με σένα ??Με τρόμαξες και συ!!!!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!!

Η μπέμπα πήρε μόνο μισό κιλάκι από τον προηγούμενο μήνα.. Τουτέστιν είμαστε ακόμα 1.825γρμ.. (εγώ πήρα δύο κι εκείνη... Τσάμπα οι μάσες που έκανα..) Ο πλακούντας, λέει, πιθανόν να μην την τροφοδοτεί σωστά... Θα πάω την άλλη εβδομάδα για επαλήθευση της πρόγνωσης κι αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα προχωρήσουμε άμεσα σε καισαρική (είναι κάτω τα ποδαράκια της ακόμα. Δεν έχει γυρίσει..).. όχι δεν τελειώσαμε εδώ.. Ο τράχηλός μου από 32 που ήταν, έφτασε να είναι 15χιλιοστά μόνο.. Μπορεί, λέει, να με πιάσουν πόνοι να γεννήσω από στιγμή σε στιγμή.. Χτύπησα μια κορτιζόνη χθες για καλό και για κακό (εξού και η ώρα που σας γράφω καθότι η κορτιζόνη, αν θυμάστε, μου φέρνει υπερένταση.. Αυτή τη φορά, αντί να αργήσω να κοιμηθώ όμως, ξύπνησα στις 4μιση..)

Έτσι που λέτε.. Δύσκολα θα γλιτώσουμε τη θερμοκοιτίδα.. Η πλάκα είναι ότι πριν πάω στο γιατρό, νόμιζα ότι έχει περάσει πια ο κίνδυνος και ότι θα μπορούσα να είμαι λίγο πιο χαλαρή, αλλά μου είπε να ξεκουράζομαι πιο εντατικά (Πόσο πιο εντατικά; Να μαρμαρώσω ίσως; ) Ούτε τα ουτροτζεστάν δεν μου έκοψε.. Τουλάχιστον με άφησε ελεύθερη με το σίδηρο γιατί, λέει, ούτως ή άλλως σε μια εβδομάδα πόσο να ανέβει ο αιματοκρίτης;

Και το κερασάκι.. ΜΟυ κανε μια πατάτα η λογίστρια στη δουλειά με ένα χαρτί για την άδεια τοκετού από το ΙΚΑ και τώρα πρέπει ο σύζυγός μου, να ξαναπάει να βρει τον γιατρό του ΙΚΑ, ο οποίος (του τηλεφωνήσαμε χθες) είναι σε άδεια και θα γυρίσει τη Δευτέρα, να μας δώσει άλλο χαρτί, να το στείλω στη δουλειά, να μου το συμπληρώσει σωστά αυτή τη φορά η λογίστρια, να μου το ξαναστείλει πίσω και να ξαναπάει ο σύζυξ στο ΙΚΑ να το καταθέσει μαζί με άλλη χαρτούρα.. Θα προλάβουμε; Ή εγώ θα γεννάω και ο άντρας μου θα τρέχει στο ΙΚΑ; Όλα της εγκυμοσύνης δύσκολα τελικά... Ούτε στην 34η εβδομάδα δεν ησυχάζει κανείς... :(

magda υπομονη κ κουραγιο.Ο Θεος ειναι μεγαλος.Θα το ξεπερασεις κ αυτο.

Εσυ να εισαι καλα.Να ειναι το τελευταιο ασχημο πραγμα που σου συμβαινει.Σου στελνω μια τεραστια αγκαλια.Ειναι το μονο που μπορω να κανω.

Θα μας πεις την ιστορία σου roze;.. Αντέχουμε!!

Θα πάω το πρωί αλλά το τι ώρα θα ξεμπερδέψω...έχει πολύ κόσμο και εμένα με δέχεται χωρίς ραντεβού.βαρέθηκα τους γιατρούς αλλά και τι να κάνω.....από την πρώτη μερα που το έμαθα κάθε βδομάδα με βλέπουν δύο φορές!

Aυτό έλεγα στο γιατρό χθες.. Βαρέθηκα τον πόνο! Γίνεται να γεννήσω χωρίς να πονέσω;;; Ούτε την πεταλούδα του ορού δεν θέλω να σκέφτομαι.. Μέσα σε ενάμιση χρόνο έχω κάνει ένα φυσ.τοκετό (χωρίς μωρό εννοείται), μια σαλπιγγογραφία, μία υστεροσκόπηση, λήψη τροφοβλάστης, περίδεση...μωρέ ας έρθει η μπουμπού να ναι γερή και θα της λέω μέχρι να γεράσω αυτό το υπέροχο.. "αααχχχχ Ξέρεις τι θυσίες έχω κάνει εγώ για σένα;;; Αχάριστη!!!" ;)

δεν ξερω αν θα εκανα επισκληριδιο κ μονο η σκεψη οτι με σκιζουν κ ειμαι ξυπνια με τρελαινει

ημουν σε διλημα αλλα μιας κ μου το πηραν 4 μερες νωριτερα απο το προγραμματισμενο κ δεν ειχα κοψει τις αντιπικτηκες μπηκα για ολικη

Και που λες Ανδριανή, ξέρεις τι μου απάντησε ο γιατρός; (Σου χω ευχάριστα) Θα μου κάνει επισκληρίδιο, θα κόψει τα ράμματα της περίδεσης, θα φέρει τη μπουμπού στον κόσμο με καισαρική να τη δω (πρώτα ο Θεός παναγίτσα μου) και μετά θα μου κοπανήσει μια μέθη, να μη νιώσω τίποτα από το ράψιμο.. Καλό;;; ;) Και μετά πρόσθεσα εγώ, θα χτυπήσω έναν καφέ με μια τσιγαρούκλα και όλα καλά!! Την τσιγαρούκλα δεν την περιλαμβάνει το πρωτόκολλο όμως.. :tongue:

Tountsaki μου όλα θα πανε καλα!!! Αντε θα εχεις την μπουμπου σε λιγο αγκαλίτσα!!!

Η ανιψια μου γεννηθηκε μικρουλα και αμα την δεις τωρα ειναι κουκλιτσα ζωγραφιστει!!!(ενταξη πηρε και απο το σοι:):))

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ευχαριστω για τα μνμ σας!!! Εγω ειμαι καλά!!! Δεν θελω να το σκεφτομαι σαν να μην εγινε ποτέ!!!

Να σας πω κορίτσια οτι την αποξεση φοβομουν πιο πολύ!!!! Ακομα την φοβαμαι παρα πολύ!!! Οχι οτι ειναι κατι ... αλλα την εχω παρει στραβα!!! Αυτη την φορα ο αντρας μου δεν θελει να με παρει απο κατω και να κανουμε τις εξετασεις για θρομβοφιλια και αυτοάνοσα και δεν ξερω τι αλλα.... στειλαμε το εμβρυακι για ιστολογικη και μικροβιολογικη!! Για καρυοτιπο μας ειπαν καλυτερα να κανουμε εμεις!!!! Αυτο το μηνα θελω να κανω όλες τις εξετασεις!!! Τον θυροειδη τον παρακολουθω απο την αρχη τις εγκυμοσυνης και εκανα διατροφη για τυχον ζαχαρο τωρα ομως θα κανω και μια καμπυλη!!!

Η αληθεια ειναι πως φοβαμαι μην ξαναγινει γιατι φοβαμαι κοριτσια αυτην την αποξεση γμτ μου!!! Αλλα ο αντρας μου εχει δικιο δεν μπορει να μας παει παλι 2 χρονια πίσω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Tountsaki μου όλα θα πανε καλα!!! Αντε θα εχεις την μπουμπου σε λιγο αγκαλίτσα!!!

Η ανιψια μου γεννηθηκε μικρουλα και αμα την δεις τωρα ειναι κουκλιτσα ζωγραφιστει!!!(ενταξη πηρε και απο το σοι:):))

γιατί εγώ δεν έχω ωραίο σόι;;;; Ου να μου χαθείς!! Αφού σε μια φωτό 3d που την έχω, ίδια εγώ είναι!! ΚΟύκλα θα βγει!!! :tongue:

Ευχαριστω για τα μνμ σας!!! Εγω ειμαι καλά!!! Δεν θελω να το σκεφτομαι σαν να μην εγινε ποτέ!!!

Να σας πω κορίτσια οτι την αποξεση φοβομουν πιο πολύ!!!! Ακομα την φοβαμαι παρα πολύ!!! Οχι οτι ειναι κατι ... αλλα την εχω παρει στραβα!!! Αυτη την φορα ο αντρας μου δεν θελει να με παρει απο κατω και να κανουμε τις εξετασεις για θρομβοφιλια και αυτοάνοσα και δεν ξερω τι αλλα.... στειλαμε το εμβρυακι για ιστολογικη και μικροβιολογικη!! Για καρυοτιπο μας ειπαν καλυτερα να κανουμε εμεις!!!! Αυτο το μηνα θελω να κανω όλες τις εξετασεις!!! Τον θυροειδη τον παρακολουθω απο την αρχη τις εγκυμοσυνης και εκανα διατροφη για τυχον ζαχαρο τωρα ομως θα κανω και μια καμπυλη!!!

Η αληθεια ειναι πως φοβαμαι μην ξαναγινει γιατι φοβαμαι κοριτσια αυτην την αποξεση γμτ μου!!! Αλλα ο αντρας μου εχει δικιο δεν μπορει να μας παει παλι 2 χρονια πίσω!!!!

Για τις εξετάσεις δεν ξέρω, αλλά η απόξεση δεν είναι τίποτα. ΜΠαίνεις, κάνεις νάνι και βγαίνεις... Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα που θα μπορούσες να πάθεις.. Εμένα αυτή η σκέψη με κρατάει ως τώρα.. Κι από χειρότερα ουουουουου να φάν κι οι κότες.. Δυστυχώς! :rolleyes:

Να σας ρωτησω κατι, αυτη την φορα μου εδωσε cyclacur ποτε περιμενω περιοδο??? Στην προηουμενη αποξεση μου ηρθε στις 33 ημερες τωρα με τα χαπια θα ερθει πιο καλά??

Αααααα!! Τα αγαπημένα σικλακούρ!!! Να τους δώσεις χαιρετίσματα από την tounts!!! Θα τα τελειώσεις και μετά από 2, 3 μέρες θα σου έρθει!

Τώρα με έχει πιάσει ένα πονάκι σαν περιόδου.. Έχω αρχίσει με τη μαμά μου και ετοιμάζουμε βαλίτσα.. Αν εξαφανιστώ, να ξέρετε ότι πάω για γέννα και ο Θεός μαζί μου... :|

Aχ Μαγδουλα... διαβασα τα νεα σου και πολυ στεναχωρεθηκα.... Υπομονη και η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη.

Τουντσακι αυτα τα πονακια τα ειχα και εγω 3 μερες. Πονας χαμηλα στην κοιλια και σε χτυπα πισω στην πλατη?? Παιρνεις γιουτοπαρ?

Εγω αυτες τις μερες παιρνω 2 τροφοκαρντ το πρωι και 2 το απογευμα καθως και γιουτοπαρ, μεχρι να φυγω αυριο για Αθηνα και να ειμαι σιγουρη οτι δε θα το κανω μεσα σε κανα πλοιο το παιδι...

Θερμοκοιτιδα δεν νομιζω οτι θα χρειαστειτε πολυ αν ερθει τωρα η μπουμπου σας. Ισως λιγες μερουλες μονο. Περασες τις 33 εβδομαδες οποτε μη φοβασαι. Λιγο τα πνευμονακια της μπορει να θελουν βοηθεια, κατα τ'αλλα μια χαρα θα ειναι. :-)

μαγδακι εγω μετα την αποξεση δεν πηρα τπτ μονο αντιβιωση δεν μου εδωσαν κ μου ηρθαν στις 34 μερες επισης να σου πω οτι δεν ξερω αν πραγματικα αξιζει τον κοπο να περιμενεις 2-3 μηνες για να κανεις το θρομβοφιλικο πακετο (νωριτερα δεν γινεται)αφου ετσι κ αλλιως οι περισσοτεροι γιατροι μετα απο δευτερη αποβολη δινουν ετσι κ αλλιως αντιπηκτικες συζητησε το με το γιατρο σου εμενα μετα την πρωτη αποβολη μου ειπε οτι θα καναμε ενεσεις πριν βγουν καλα καλα τα αποτελεσματα κ μια ασπιρινη μεχρι να γεννησω τις ενεσεις τις συνεχισα κ μετα 1 μηνα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αφού θα τα πάρω σύντομα μόλις μείνει έγκυος πάλι.. Από τη χαρά της θα με γεμίσει ευρώ!!! Ξέρω εγώ τι κάνω :wink: χαχχα χα

Η μπέμπα πήρε μόνο μισό κιλάκι από τον προηγούμενο μήνα.. Τουτέστιν είμαστε ακόμα 1.825γρμ.. (εγώ πήρα δύο κι εκείνη... Τσάμπα οι μάσες που έκανα..) Ο πλακούντας, λέει, πιθανόν να μην την τροφοδοτεί σωστά... Θα πάω την άλλη εβδομάδα για επαλήθευση της πρόγνωσης κι αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα προχωρήσουμε άμεσα σε καισαρική (είναι κάτω τα ποδαράκια της ακόμα. Δεν έχει γυρίσει..).. όχι δεν τελειώσαμε εδώ.. Ο τράχηλός μου από 32 που ήταν, έφτασε να είναι 15χιλιοστά μόνο.. Μπορεί, λέει, να με πιάσουν πόνοι να γεννήσω από στιγμή σε στιγμή.. Χτύπησα μια κορτιζόνη χθες για καλό και για κακό (εξού και η ώρα που σας γράφω καθότι η κορτιζόνη, αν θυμάστε, μου φέρνει υπερένταση.. Αυτή τη φορά, αντί να αργήσω να κοιμηθώ όμως, ξύπνησα στις 4μιση..)

Έτσι που λέτε.. Δύσκολα θα γλιτώσουμε τη θερμοκοιτίδα.. Η πλάκα είναι ότι πριν πάω στο γιατρό, νόμιζα ότι έχει περάσει πια ο κίνδυνος και ότι θα μπορούσα να είμαι λίγο πιο χαλαρή, αλλά μου είπε να ξεκουράζομαι πιο εντατικά (Πόσο πιο εντατικά; Να μαρμαρώσω ίσως; ) Ούτε τα ουτροτζεστάν δεν μου έκοψε.. Τουλάχιστον με άφησε ελεύθερη με το σίδηρο γιατί, λέει, ούτως ή άλλως σε μια εβδομάδα πόσο να ανέβει ο αιματοκρίτης;

Και το κερασάκι.. ΜΟυ κανε μια πατάτα η λογίστρια στη δουλειά με ένα χαρτί για την άδεια τοκετού από το ΙΚΑ και τώρα πρέπει ο σύζυγός μου, να ξαναπάει να βρει τον γιατρό του ΙΚΑ, ο οποίος (του τηλεφωνήσαμε χθες) είναι σε άδεια και θα γυρίσει τη Δευτέρα, να μας δώσει άλλο χαρτί, να το στείλω στη δουλειά, να μου το συμπληρώσει σωστά αυτή τη φορά η λογίστρια, να μου το ξαναστείλει πίσω και να ξαναπάει ο σύζυξ στο ΙΚΑ να το καταθέσει μαζί με άλλη χαρτούρα.. Θα προλάβουμε; Ή εγώ θα γεννάω και ο άντρας μου θα τρέχει στο ΙΚΑ; Όλα της εγκυμοσύνης δύσκολα τελικά... Ούτε στην 34η εβδομάδα δεν ησυχάζει κανείς... :(

Θα μας πεις την ιστορία σου roze;.. Αντέχουμε!!

τουντσακι μου ειναι πικρα να αποχωριζεσε το μωρακι σου οταν το γεννας το εζησα κ αυτο για 8 μερες τοσες να ειναι κ με σενα εξαλου τα μηχανηματα παντα πεφτουν εξω η αδερφη μου γεννησε στις 37 εβδομαδες κ ηταν 2880 κ τις ειχαν πει το πολυ μεχρι 2300 κ η νυφη μου γεννησε 40+3 μερες κ τις ειχαν πει πανω απο 3500 κ βγηκε 2820 κ μενα μου ειπαν στις 37 εβδομαδες οτι θα φτασει μεχρι 3 κιλα κ γω θα γενναγα κανονικα 38+4 κ βγηκε 3520 στις 38 ακριβως

η αδερφη μου η μεγαλη γεννηθηκε 800γρ 6αμηνιτικη κ τωρα ειναι 80 κιλα μουλαρα κ δεν μπορουμε να την σταματησουμε

οταν γεννηθει λοιπον με το καλο η μπουμπου σου θα της δωσεις το πολυτιμο γαλατακι σου να παρει γρηγορα βαρος κ να πατε σπιτακι σας τα μωρα οταν γεννιουνται περνουν απιστευτα γρηγορα βαρος κ αν θηλαζουν μπορει να φτασουν κ το 1,5 κιλο το μηνα αρα νωριτερα απο 15 μερες θα την παρεις να την πας σπιτι σου κ κει θα μπορεις να της παρεις κ αυτης οσα λεφτα θελεις με τις προβλεψεις σου:D:D:D μη μου στεναχωριεσε ομως γιατι ξερεις τι πονηρα ειναι ολα τα καταλαβαινουν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...