Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Από τα ιατρικά που λες, το μόνο που κατάλαβα, είναι ότι ο ιός coxsackie, έχει να κάνει με το Σάκη! Πρέπει να τον κόψουμε κορίτσια...:(.. !!!!

Κόβεται ο Σάκης???Κατά το κόβεται το σεξ της Θεοπούλας στο Παρα Πέντε!!ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Θα πάρουμε αντιβίωση , ολα Οκ

και άκου να σου πω.. Εγώ είμαι φρέσκια φρέσκια.. Ακούς εκεί μαδημένες τριανταφυλλιές.. Να μιλάς για τον εαυτό σου.. Εντάξει;; Ορίστε μας!! Για της blue velvet την κορούλα πάντως το είπα για το βάρος.. Επειδή είναι ήδη 2,8 κιλά.. Ολόκληρη γυναίκα!! :-)

Μπουμπουκάρα είναι η μικρή της Blue Velvet δε το συζητώ!!!!Αλλά και συ !!!!Φρεσκαδούρα ??Με τον εμετό φρεσκάρεσαι εσύ???Καλά συγνώμη τότε , ομιλώ μόνο για μένα!!!!!!!

Οσο για τα 1000 ευρώ , καλά σε λέει η adnihor φραγκοφονιά!!!Μόνο 700 θα σου δώσω !!!!Δε ξέρω τι να τα κάνω γιαυτο!!!Α τώρα θυμήθηκα πρέπει να πληρώσω τον ανοσολόγο!!!!!Ουπς!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!Και γερά με τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χα χα χα.. Θα πάρουμε αντιβίωση.... ;) οκ!!!

Αααααα... Δεν ξέρεις τι αναζωογόνηση είναι ο εμετός.. Θα μάθεις οσονούπω με την εγκυμοσύνη.. Φρεσκαδούρα θα γίνεις κι εσύ!!

Άτιμε ανοσολόγε μου τα φαγες τα φράγκα... Αλλά χαλάλι!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ήρθα κι εγώ με τα επίσημα αποτελέσματα... 5 ωάρια έχουμε τελικά από 16 έως 22 χιλιοστά και η ωοληψία θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί. Ενδομήτριο σούπερ και πλέον θα απαιτήσουμε από όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να συνωμοτήσουν ούτως ώστε όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι τέλους..

Σήμερα θα κάνω μόνο την Orgalutran και την Pregnyl, αύριο θα πάρω αντιβίωση και την Παρασκευή το πρωί ωοληψία..

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Κόβεται ο Σάκης???Κατά το κόβεται το σεξ της Θεοπούλας στο Παρα Πέντε!!ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Θα πάρουμε αντιβίωση , ολα Οκ

Μπουμπουκάρα είναι η μικρή της Blue Velvet δε το συζητώ!!!!Αλλά και συ !!!!Φρεσκαδούρα ??Με τον εμετό φρεσκάρεσαι εσύ???Καλά συγνώμη τότε , ομιλώ μόνο για μένα!!!!!!!

Οσο για τα 1000 ευρώ , καλά σε λέει η adnihor φραγκοφονιά!!!Μόνο 700 θα σου δώσω !!!!Δε ξέρω τι να τα κάνω γιαυτο!!!Α τώρα θυμήθηκα πρέπει να πληρώσω τον ανοσολόγο!!!!!Ουπς!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!Και γερά με τσαμπουκά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω μαλλον Γερμανιδα νταρντανοβα θα την αποκαλουσα περισσοτερο. Αντε να δουμε πως θα την βγαλω.... εχω αρχισει να αγχωνομαι με αυτο το θεμα.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ήρθα κι εγώ με τα επίσημα αποτελέσματα... 5 ωάρια έχουμε τελικά από 16 έως 22 χιλιοστά και η ωοληψία θα γίνει την Παρασκευή στις 10 το πρωί. Ενδομήτριο σούπερ και πλέον θα απαιτήσουμε από όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να συνωμοτήσουν ούτως ώστε όλα να πάνε κατ' ευχήν μέχρι τέλους..

Σήμερα θα κάνω μόνο την Orgalutran και την Pregnyl, αύριο θα πάρω αντιβίωση και την Παρασκευή το πρωί ωοληψία..

Φιλάκια σε όλες σας!

Ολα καλα θα πανε κοριτσακι και σε λιγες μερες θα μας λες και εσυ ευχαριστα νεα!!!

kαλημερα σε ολες

λουλουδιρα οταν τα λεω εγω ειμαι η κακια που θελει να σου παρει τη θεση!!!!!

τουντσακι με 28 αιματοκριτη κ γεννα μπροστα σου πρπει να ξαναρχισεις το σιδηρο κανε υπομονη κ παρτο οσο για το αθωο πλασματακι αστο περασες αλλα δεν ακουμπησες

δομνινακι μου ολα θα πανε σουπερ κ οπως ειπαμε 2 κοριτσακια

βελβετακι η κορακλα σου θα βγει 4 κιλα ΄λεω εγω

εμενα 10 μερες πριν γεννησω μου την εβγαζαν 2800 κ γεννηθηκε 3520

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φιλάκια σε όλες σας!

Όλα θα πάνε τέλεια θετική σκέψη και πίστη στο Θεό. φιλάκια και καλά αποτελέσματα

NRz3p2.png

Cignp2.png

ααα ο τόνος είναι στο ό και όχι στο έ που νόμιζα.. Νόμιζα ότι διαβάζεται ως εντέριος.. Δεν κατάλαβα ότι είναι εντεροϊός..:) Τα διαλυτικά είναι στο πλήκτρο που είναι ο τόνος, αλλά το πατάς με swift. Αν θες διαλυτικά με τόνο μαζί, πατάς swift και w.

Από τα ιατρικά που λες, το μόνο που κατάλαβα, είναι ότι ο ιός coxsackie, έχει να κάνει με το Σάκη! Πρέπει να τον κόψουμε κορίτσια...:(..

και άκου να σου πω.. Εγώ είμαι φρέσκια φρέσκια.. Ακούς εκεί μαδημένες τριανταφυλλιές.. Να μιλάς για τον εαυτό σου.. Εντάξει;; Ορίστε μας!! Για της blue velvet την κορούλα πάντως το είπα για το βάρος.. Επειδή είναι ήδη 2,8 κιλά.. Ολόκληρη γυναίκα!! :-)

Το ξέρω ότι δεν θα πάρω δεκάρα τσακιστή με σας που έμπλεξα.. Αλλά πρέπει να βρω το δίκιο μου.. Εγώ καλά στα μαθα.. Εσύ όμως δεν είσαι καλή μαθήτρια. Απορώ πώς έβγαλες την ιατρική.. Τσ τσ τσ τσ τς..

Σου είπα πως πρέπει η παράθεση να έχει "QUOTE και όνομα κι ένα νούμερο" πάνω και "QUOTE" κάτω.. Ό,τι είναι μέσα στα QUOTES εμφανίζονται σαν παράθεση.. Επίσης σου είπα ότι αν δεν έχει, δηλαή αν θέλεις να κόψεις ένα μήνυμα στα δύο και να γράψεις στη μέση, μπορείς να κάνεις τα QUOTES copy paste όπως θα κάνω τώρα και θα φανεί σα να είπες εσύ αυτά τα λόγια...

Λέω ΝΑΙ!!!!!!!!:lol:

...

Για πιο ευκολία, μπορείς να γράψεις μέσα στο μήνυμα του άλλου, με άλλο χρώμα για να ξεχωρίζει.. Αυτά για σήμερα.. :-)

εγώ βρε βγάζω χολή; Που πιο αγαθό, καλό, αθώο πλάσμα δεν θα γνωρίσεις;;; Αχάριστη!! ..Πλάκα πλάκα σήμερα που δεν ήπια σίδηρο, είμαι μια χαρά όλη μέρα!!.. Θα πάω αύριο στο γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει.. Ίσως να ηρεμήσω λίγες μέρες και να το ξαναπάρω αν δεν μπορώ να το γλιτώσω..

χα χα χα χα χα.. Άκου στροφή καρμανιόλα!!!! χα χα χα χα :lol: δεν παίζεσαι!!

Κοντά είναι η Πέμπτη.. Θα περάσουν γρήγορα οι ώρες.. Να μπαίνεις να τα λέμε. Εγώ λόγω ξάπλας, είμαι τακτικός θαμώνας.. :)

Εννοείται και αύριο θα σας πω τα νέα...εσύ ξάπλωσε τώρα που μπορείς γιατί μετά θα κοιμάσαι όρθια!φιλιά

NRz3p2.png

Cignp2.png

βελβετακι η κορακλα σου θα βγει 4 κιλα ΄λεω εγω

εμενα 10 μερες πριν γεννησω μου την εβγαζαν 2800 κ γεννηθηκε 3520

Tετοια να μου λες να χαιρομαι. Και δε μου λες.... φυσιολογικα γεννησες ή με καισαρικουλα?

Tετοια να μου λες να χαιρομαι. Και δε μου λες.... φυσιολογικα γεννησες ή με καισαρικουλα?

προγραμματισμενη καισαρικη γιατι επαιρνα αντιπηκτικες

αυτο ειναι το παραπονο μου γεννησα 10 το βραδι κ το παιδι το ειδα 1 τα μεσανυχτα το ειχαν δει ολοι εκτος απο μενα

δεν υπαρχει πιο ασχημο πραγμα να ρωτας τους αλλους πως ειναι το μωρο σου εγω 9 μηνες το κουβαλαγα κ το ειδα τελευταια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

η κουμπαρα μου γεννησε κ αυτη πριν 20 μερες 3500 φυσιολογικα μεσα σε 8 ωρες αφου εσπασαν τα νερα βγηκε ο μπεμπης με το πρωτο σπρωξιμο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Φιλάκια σε όλες σας!

Αντιβίωση για μια μέρα μόνο ή θα συνεχίσεις και μετά;

Όλα θα πάνε καλά!!! Είμαι σίγουρη! Και άσε την Ανδριανή να λέει... Ένα αγοράκι θα κάνεις.. ;)

Εγω μαλλον Γερμανιδα νταρντανοβα θα την αποκαλουσα περισσοτερο. Αντε να δουμε πως θα την βγαλω.... εχω αρχισει να αγχωνομαι με αυτο το θεμα.

Γερμανίδα νταρντάνοβα;;; Να τη βγάλεις Μέρκελ τότε!! :tongue: χα χα χα ..

Θα σου ρθει το όνομά της, μόλις δεις το προσωπάκι της. Δεν χρειάζεται άγχος.

kαλημερα σε ολες

λουλουδιρα οταν τα λεω εγω ειμαι η κακια που θελει να σου παρει τη θεση!!!!!

τουντσακι με 28 αιματοκριτη κ γεννα μπροστα σου πρπει να ξαναρχισεις το σιδηρο κανε υπομονη κ παρτο οσο για το αθωο πλασματακι αστο περασες αλλα δεν ακουμπησες....

Προσφέρθηκε η κοπέλα να μου δώσει χρήματα και χύμηξες να με φας από τη ζήλεια σου... πω πω πω..

Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Τη σκαπούλαρα δεύτερη μέρα σήμερα χωρίς σίδηρο, αλλά από αύριο θα ξαναρχίσουν οι εμετοί.. :(

Εννοείται και αύριο θα σας πω τα νέα...εσύ ξάπλωσε τώρα που μπορείς γιατί μετά θα κοιμάσαι όρθια!φιλιά

Τι ώρα θα πας στο γιατρό αύριο;

Μακάρι να συσσωρευόταν η ξεκούραση και να την χρησιμοποιούσαμε όποτε θέλαμε..Έλιωσα τόσους μήνες στην απραξία..

προγραμματισμενη καισαρικη γιατι επαιρνα αντιπηκτικες

αυτο ειναι το παραπονο μου γεννησα 10 το βραδι κ το παιδι το ειδα 1 τα μεσανυχτα το ειχαν δει ολοι εκτος απο μενα

δεν υπαρχει πιο ασχημο πραγμα να ρωτας τους αλλους πως ειναι το μωρο σου εγω 9 μηνες το κουβαλαγα κ το ειδα τελευταια

έκανες ολική νάρκωση γι αυτό.. Την επόμενη θα κάνεις επισκληρίδιο και θα το δεις πρώτη και καλύτερη!! ;)

η κουμπαρα μου γεννησε κ αυτη πριν 20 μερες 3500 φυσιολογικα μεσα σε 8 ωρες αφου εσπασαν τα νερα βγηκε ο μπεμπης με το πρωτο σπρωξιμο

Να σου ζήσει ο κουμπαρομπέμπης!!! :D

Σε καμιά ώρα θα σηκωθώ, θα ντυθώ, θα σουλουπωθώ και θα πάω στο γιατρό.. Είμαι ενθουσιασμένη!! Επιτέλους θα δω τον έξω κόσμο, αλλά και τη μπουμπού βεβαίως βεβαίως!!:-D Θα σας ενημερώσω όταν γυρίσω..

Τι ώρα θα πας στο γιατρό αύριο;

Μακάρι να συσσωρευόταν η ξεκούραση και να την χρησιμοποιούσαμε όποτε θέλαμε..Έλιωσα τόσους μήνες στην απραξία..

Θα πάω το πρωί αλλά το τι ώρα θα ξεμπερδέψω...έχει πολύ κόσμο και εμένα με δέχεται χωρίς ραντεβού.βαρέθηκα τους γιατρούς αλλά και τι να κάνω.....από την πρώτη μερα που το έμαθα κάθε βδομάδα με βλέπουν δύο φορές!

NRz3p2.png

Cignp2.png

έκανες ολική νάρκωση γι αυτό.. Την επόμενη θα κάνεις επισκληρίδιο και θα το δεις πρώτη και καλύτερη!! ;)

..

δεν ξερω αν θα εκανα επισκληριδιο κ μονο η σκεψη οτι με σκιζουν κ ειμαι ξυπνια με τρελαινει

ημουν σε διλημα αλλα μιας κ μου το πηραν 4 μερες νωριτερα απο το προγραμματισμενο κ δεν ειχα κοψει τις αντιπικτηκες μπηκα για ολικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Τελικά το σποράκι δεν τα κατάφερε, πήγαμε και σε αλλο γιατρό για δευτερη γνώμη και ο σακος του δεν ειχα μεγαλώσει καθόλου και σταματησε η καρδούλα του!!!smiley-cry.gif

Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει στην ιδια ακριβως εβδομαδα με προβλημα στην αναπτυξη δηλαδη μικρος σακος κανονικο κυημα!!!! Γιατι μπορει να συμβαινει αυτό????smiley-cry.gif

Μου ειπαν να μην κανω καρυοτιπο γιατι δεν θα δειξει κατι αλλα θα κανω αναλυση για τυχον μικροβιο!!!

Επισης μου ειπαν να κανω πληρη πακετο εξετασεων για θρομβοφιλία!!!

Λουλουδιλα μιας που το εχεις ψαξει πολύ τι πρεπει να κανω???? Τα εχω λίγο χαμένα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τελικά το σποράκι δεν τα κατάφερε, πήγαμε και σε αλλο γιατρό για δευτερη γνώμη και ο σακος του δεν ειχα μεγαλώσει καθόλου και σταματησε η καρδούλα του!!!smiley-cry.gif

Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει στην ιδια ακριβως εβδομαδα με προβλημα στην αναπτυξη δηλαδη μικρος σακος κανονικο κυημα!!!! Γιατι μπορει να συμβαινει αυτό????smiley-cry.gif

Μου ειπαν να μην κανω καρυοτιπο γιατι δεν θα δειξει κατι αλλα θα κανω αναλυση για τυχον μικροβιο!!!

Επισης μου ειπαν να κανω πληρη πακετο εξετασεων για θρομβοφιλία!!!

Λουλουδιλα μιας που το εχεις ψαξει πολύ τι πρεπει να κανω???? Τα εχω λίγο χαμένα!!!

αχ κοριτσάκι μου..μπήκα κι εγώ να γράψω δυσάρεστα για μένα, αλλά εσύ προηγείσαι..(τα δικά μου αύριο).. Αχ πολύ στεναχωρήθηκα... :-( Δεν ξέρω πάντως τίποτα για να σε βοηθήσω με τις εξετάσεις, αλλά οι γιατρίνες εδώ θα σε κατευθύνουν... Εσύ κοίτα τώρα να συνέλθεις ψυχολογικά και θα τη βρεις την άκρη... Κρίμα κρίμα... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...