Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!!!!Τα δικά μου νέα είναι οτι πήρα και γραπτώς τη βιοψία που λέει οτι για αυτη την αποβολή ευθύνεται η θρομβοφιλία ή αυτοάνοσο νόσημα και δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί και επιπρόσθετα λοιμώδης παράγοντας όπως πχ εντεροιος!!!!Κάτι βρέθηκε λοιπόν!!!Για να δούμε πως λύνονται όμως!!!!!!Εκανα κάποιες εξετάσεις και θα ξέρω μέσα Δεκέμβρη !!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!

Βιβιανάκι λυπάμαι πολύ αλλά μη χάνεις τις ελπίδες σου!!Εχω ακούσει περιπτώσεις που είπε ο γιατρός για απόξεση επειδή ακουγε λίγους παλμούς και μετά επανερχόταν σαν από θαύμα!!Μακάρι ναναι και η δική σου τέτοια!!Οπως και να χει όμως μη το βάλεις κάτω!!!

Δομνινάκι σε έχω στο μυαλό μου πολύ!!!Ολα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!!!Εφτασε η ώρα εεε??Με το καλό η ωοληψία !!!!

Tountsaki & Blue Velvet υπομονή !!!Είστε τόσο κοντά στη μεγάλη στιγμή !!!Λογικές είναι οι ενοχλήσεις στο στομάχι!!!Πιέζουν τα μπουμπουκάκια!!!

Magda όλα καλά θα πάνε!!Αφού ακούσατε καρδούλα και ο λεκιθικός σάκος είναι καλός , τώρα από κει τρέφεται το έμβρυο ακόμα δεν εχει ολοκληρωθει ο πλακούντας !!!Πάρε και την ασπιρίνη που σου πε και να δεις οτι όλα θα πάνε καλά!!!

Adnihor μεγάλη υπόθεση το άγχος στην εγκυμοσύνη!!!Το παραδειγμα που είπες με την αδερφή σου είναι φοβερό!!!!Κανένας δε το ξέρει σίγουρα βέβαια γιατι καθε οργανισμός και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική αλλά σίγουρα οταν δεν έχεις άγχος βοηθάς τη κύηση!!!Οταν έχεις άγχος δε σημαίνει απαραίτητα οτι της κα΄νεις κακό αλλωστε λένε οτι ειναι να γινει θα γινει αλλά το να μην απολαμβανεις την εγκυμοσύνη είναι εξίσου άσχημο!!!!Λιγο πολυ ρε κοριτσια εγκυμοσυνη χωρις αποκόλληση ή λίγο αίμα ή καφε κτλ δεν υπάρχει!!!Δε πρέπει να μασάμε !!!!!

Genaki αντε με το καλό και συ να κάνεις τον υπέρηχο και να πάρεις το οκ να ξαναβάλεις μπρος!!!!!!Παρεπιπτόντως αυτό με το παππού και το μισό σαπουνάκι που ζήτησε με κούφανε!!!!!!!Στους αχυρώνες μας βλέπω να γεννάμε!!!!!Οχι οτι με χαλάει δλδ στη φάση που είμαι !!!!Ας έρθει εκείνη η ώρα!!!χαχα

Φιλάκια σε όλες και να μη ξεχνάμε οτι σε ότι φάση και αν βρίσκεται η καθε μια μας : Προχωράμε γερά με τσαμπουκά!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κυρίες μου καλησπέρα!! Η ομάδα παρατηρώ ότι έχει ξεφύγει εντελώς!!! Άτιμες ορμόνες!!! keep laughing !!!

Υ.Γ. κρατήστε καμιά αναγούλα κ για μένα

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Κορίτσιααααα

μπήκα να σας δω λίγο, δεν προλαβαίνω ούτε να ανασάνω τον τελευταίο καιρό με δουλειά και τα παιδιά. Είστε όλες καλά. Δομνινάκι, όλα καλά να σου πάνε..........Και σε όλες τις εγκυούλες, και στις υπόλοιπες που σύντομα θα είναι. Βελβετάκι, τι παιδί είναι αυτό. Εγώ γέννησα μωρά μπρελόκ....

ουπς Anniw σε ξέχασα... Μπήκες σα σίφουνας.. Ούτε γεια δε σου πα.. Γεια σου λοιπόν.. :-)

Μαζί με τη σκυτάλη βέβαια, θα πάρεις και τους εμετούς, τις καούρες, τη δυσκοιλιότητα, τις αϋπνίες, τα κιλά, τις αιμορροΐδες, την αγωνία και ένα σωρό ακόμα, αλλά επέμενες.. Δεν θα σε λυπηθούμε!!!:tongue:

Δώστα όλα.. θέλω κι άλλα!!!:tongue: Όχι, μη με λυπηθείτε καθόλου..:lol:

L2qIp2.png

Κυρίες μου καλησπέρα!! Η ομάδα παρατηρώ ότι έχει ξεφύγει εντελώς!!! Άτιμες ορμόνες!!! keep laughing !!!

Υ.Γ. κρατήστε καμιά αναγούλα κ για μένα

Εδώ οι καλές αναγούλες.. Μην πάρεις από τα κορίτσια του πρώτου τριμήνου.. Από μένα πάρε.. Έλα πάρε πάρε!!! :D

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!!Τα δικά μου νέα είναι οτι πήρα και γραπτώς τη βιοψία που λέει οτι για αυτη την αποβολή ευθύνεται η θρομβοφιλία ή αυτοάνοσο νόσημα και δεν είναι δυνατόν να αποκλειστεί και επιπρόσθετα λοιμώδης παράγοντας όπως πχ εντεροιος!!!!Κάτι βρέθηκε λοιπόν!!!Για να δούμε πως λύνονται όμως!!!!!!Εκανα κάποιες εξετάσεις και θα ξέρω μέσα Δεκέμβρη !!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!

.......

Tountsaki & Blue Velvet υπομονή !!!Είστε τόσο κοντά στη μεγάλη στιγμή !!!Λογικές είναι οι ενοχλήσεις στο στομάχι!!!Πιέζουν τα μπουμπουκάκια!!!

......

Φιλάκια σε όλες και να μη ξεχνάμε οτι σε ότι φάση και αν βρίσκεται η καθε μια μας : Προχωράμε γερά με τσαμπουκά!!!!!!!

Είναι πολύ σημαντικό που σιγά σιγά μπαίνουν όλα σε μια ροή και ξέρεις τι σου γίνεται.. Δε μου λες όμως.. Αυτό το εντέροιος καλά το έγραψες;; Γιατί μου θυμίζει τον Χάρυ Πότερ.. Αφοπλίσιους, Ριντίκουλους,... εντέροιος!! :lol:

Τι μπουμπουκάκια καλέ; Της Blue Velvet είναι ολόκληρη τριανταφυλλιά!! Η δικιά μου θα δούμε αύριο τι μέρος του.. κήπου είναι.. :rolleyes:

Είναι πολύ σημαντικό που σιγά σιγά μπαίνουν όλα σε μια ροή και ξέρεις τι σου γίνεται.. Δε μου λες όμως.. Αυτό το εντέροιος καλά το έγραψες;; Γιατί μου θυμίζει τον Χάρυ Πότερ.. Αφοπλίσιους, Ριντίκουλους,... εντέροιος!! :lol:

A ρε Tountsaki!!!χα χαχα Ολα τα κουφά από μενα θα τα ακούσεις!!!Βάλε το έντερο (μπλιαχ) και τον ιό μαζί και βγήκε ο εντεροιος( που ναι τα διαλυτικά ρε γμτ).Δεν είναι σίγουρο οτι έχω αυτόν τον ιο είναι μεγάλη η οικογένεια των καρδιοτρόπων-εγκεφαλοτρόπων ιών!!!Πάντως κορίτσια η παθολογοανατόμος είπε οτι αυτή τη χρονιά παρατηρήθηκαν πολλές αποβολές σε όλα τα τρίμηνα από έαν ιο τον coxsackie B !!!Είπαμε η dr Louloudira ξαναχτυπά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η αλήθεια είναι πως και γω περισσότερα δε ξέρω αλλά θα ρωτήσω και θα σας πω!!!

Τι μπουμπουκάκια καλέ; Της Blue Velvet είναι ολόκληρη τριανταφυλλιά!! Η δικιά μου θα δούμε αύριο τι μέρος του.. κήπου είναι.. :rolleyes:

Ψιλομαδημένες τριανταφυλλιές είμαστε εμείς !!!!!Τα μωρά μας είτε έμβρυα είτε παν σχολείο ειτε παντρευτούν πάντα τα μπουμπουκάκια μας θα ναι!!!!!

Χτύπα κι άλλο.. θα τ' αντέξω.. Δεν πεθαίνω έτσι απλά, θα παλέψω...:rolleyes:

Μπράβο Δομνίνα και γω μαζί σου!!!Ως άλλοι Πετρέληδες!!!Ωπα ωπα!!!!

Διαφημίσεις

εγώ έπαιρνα το ferofolic, το άλλαξα με ferrosanol, αλλά τα ίδια και χειρότερα. Χθες άνοιξα την κάψουλα και ήπια τη σκονίτσα από μέσα, αλλά πάλι έκανα εξαγωγή.. Χάλια η κατάσταση..

η χορωδία υπάρχει ακόμα ή την καταργήσανε μετά από σένα;; Και τι ωραίο ρεπερτόριο.... :tongue:

έγινε ηθοποιός και παίζει θέατρο μπροστά σε όλους ότι σε ξεπέρασε εεε;;; Αααα τον κακομοίρη.. Θα υποφέρει... :D

ηθοποιός και ο άντρας σου;; Παιζει θέατρο ότι σε ανέχεται εεε; :D χα χα χα χα..

Μια χαρά ηθοποιός.. Καλά λέω εγώ!! ;)

βρε τουντσακι μην το κοβεις το σιδηρο δεν ειναι απο κει οι εμμετοι απο την χολη που βγαζεις ειναι βρε!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

κ ετσι για να ξερεις ειμαι στροφη καρμανιολα στην εθνικη που θρηνει πολλα αντρικα θυματα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βιβιανακι θα συμφωνησω με την δομνινα τιποτα δεν εχει τελειωσει μεχρι να τελειωσει περιμενουμε νεα σου οπλισου με υπομονη κ κουραγιο θα σου χρειαστουν μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο εγω σου ευχομαι να πανε ολα καλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κορίτσια τι να σας πω! σας ευχαριστώ πάρα πολύ, η αλήθεια είναι ότι έχω μια μικρή ελπίδα ακόμα γιατί από την αρχή ήμουν σε σκωτσέζικο ντουζ!ελπίζω απλά να είναι το εμπόδιο τώρα στην αρχή. την πέμπτη θα πάω στο γιατρό που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο και είναι πολύ θετικός και υπομονετικός ελπίζω να δω το θαύμα. μόλις έχω νέα θα σας πω εξάλλου έμαθα στο περίμενε....όλα είναι θέλημα θεού αυτός ξέρει τι θα γίνει.σας φιλώ!τώρα μέχρι την πέμπτη θα σκέφτομαι μόνο θετικά εξαιτίας σας!

NRz3p2.png

Cignp2.png

A ρε Tountsaki!!!χα χαχα Ολα τα κουφά από μενα θα τα ακούσεις!!!Βάλε το έντερο (μπλιαχ) και τον ιό μαζί και βγήκε ο εντεροιος( που ναι τα διαλυτικά ρε γμτ).Δεν είναι σίγουρο οτι έχω αυτόν τον ιο είναι μεγάλη η οικογένεια των καρδιοτρόπων-εγκεφαλοτρόπων ιών!!!Πάντως κορίτσια η παθολογοανατόμος είπε οτι αυτή τη χρονιά παρατηρήθηκαν πολλές αποβολές σε όλα τα τρίμηνα από έαν ιο τον coxsackie B !!!Είπαμε η dr Louloudira ξαναχτυπά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η αλήθεια είναι πως και γω περισσότερα δε ξέρω αλλά θα ρωτήσω και θα σας πω!!!

Ψιλομαδημένες τριανταφυλλιές είμαστε εμείς !!!!!Τα μωρά μας είτε έμβρυα είτε παν σχολείο ειτε παντρευτούν πάντα τα μπουμπουκάκια μας θα ναι!!!!!

Μπράβο Δομνίνα και γω μαζί σου!!!Ως άλλοι Πετρέληδες!!!Ωπα ωπα!!!!

ααα ο τόνος είναι στο ό και όχι στο έ που νόμιζα.. Νόμιζα ότι διαβάζεται ως εντέριος.. Δεν κατάλαβα ότι είναι εντεροϊός..:) Τα διαλυτικά είναι στο πλήκτρο που είναι ο τόνος, αλλά το πατάς με swift. Αν θες διαλυτικά με τόνο μαζί, πατάς swift και w.

Από τα ιατρικά που λες, το μόνο που κατάλαβα, είναι ότι ο ιός coxsackie, έχει να κάνει με το Σάκη! Πρέπει να τον κόψουμε κορίτσια...:(..

και άκου να σου πω.. Εγώ είμαι φρέσκια φρέσκια.. Ακούς εκεί μαδημένες τριανταφυλλιές.. Να μιλάς για τον εαυτό σου.. Εντάξει;; Ορίστε μας!! Για της blue velvet την κορούλα πάντως το είπα για το βάρος.. Επειδή είναι ήδη 2,8 κιλά.. Ολόκληρη γυναίκα!! :-)

Αμαν η απάντηση βγήκε μέσα στη παράθεση!!!!!Δε μου τα μαθες καλά κυρα δασκάλα Tounts!!!!ε σε πληρώνω για να μάθεις!!!!

Το ξέρω ότι δεν θα πάρω δεκάρα τσακιστή με σας που έμπλεξα.. Αλλά πρέπει να βρω το δίκιο μου.. Εγώ καλά στα μαθα.. Εσύ όμως δεν είσαι καλή μαθήτρια. Απορώ πώς έβγαλες την ιατρική.. Τσ τσ τσ τσ τς..

Σου είπα πως πρέπει η παράθεση να έχει "QUOTE και όνομα κι ένα νούμερο" πάνω και "QUOTE" κάτω.. Ό,τι είναι μέσα στα QUOTES εμφανίζονται σαν παράθεση.. Επίσης σου είπα ότι αν δεν έχει, δηλαή αν θέλεις να κόψεις ένα μήνυμα στα δύο και να γράψεις στη μέση, μπορείς να κάνεις τα QUOTES copy paste όπως θα κάνω τώρα και θα φανεί σα να είπες εσύ αυτά τα λόγια...

Λοιπόν Tounts, έχω στο βιβλιάριό τραπέζης μου 1.000ευρώ και δεν ξέρω τι να τα κάνω.. Λέω να στα δώσω!!! Τι λες;;

Λέω ΝΑΙ!!!!!!!!:lol:

...

Για πιο ευκολία, μπορείς να γράψεις μέσα στο μήνυμα του άλλου, με άλλο χρώμα για να ξεχωρίζει.. Αυτά για σήμερα.. :-)

βρε τουντσακι μην το κοβεις το σιδηρο δεν ειναι απο κει οι εμμετοι απο την χολη που βγαζεις ειναι βρε!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

κ ετσι για να ξερεις ειμαι στροφη καρμανιολα στην εθνικη που θρηνει πολλα αντρικα θυματα

εγώ βρε βγάζω χολή; Που πιο αγαθό, καλό, αθώο πλάσμα δεν θα γνωρίσεις;;; Αχάριστη!! ..Πλάκα πλάκα σήμερα που δεν ήπια σίδηρο, είμαι μια χαρά όλη μέρα!!.. Θα πάω αύριο στο γιατρό και θα δούμε τι θα μου πει.. Ίσως να ηρεμήσω λίγες μέρες και να το ξαναπάρω αν δεν μπορώ να το γλιτώσω..

χα χα χα χα χα.. Άκου στροφή καρμανιόλα!!!! χα χα χα χα :lol: δεν παίζεσαι!!

κορίτσια τι να σας πω! σας ευχαριστώ πάρα πολύ, η αλήθεια είναι ότι έχω μια μικρή ελπίδα ακόμα γιατί από την αρχή ήμουν σε σκωτσέζικο ντουζ!ελπίζω απλά να είναι το εμπόδιο τώρα στην αρχή. την πέμπτη θα πάω στο γιατρό που με παρακολουθεί στο νοσοκομείο και είναι πολύ θετικός και υπομονετικός ελπίζω να δω το θαύμα. μόλις έχω νέα θα σας πω εξάλλου έμαθα στο περίμενε....όλα είναι θέλημα θεού αυτός ξέρει τι θα γίνει.σας φιλώ!τώρα μέχρι την πέμπτη θα σκέφτομαι μόνο θετικά εξαιτίας σας!

Κοντά είναι η Πέμπτη.. Θα περάσουν γρήγορα οι ώρες.. Να μπαίνεις να τα λέμε. Εγώ λόγω ξάπλας, είμαι τακτικός θαμώνας.. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...