Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, silvy22 είπε:

@MK2012 πήγατε σε αξιόλογο κέντρο ; Πχ ο άντρας μου είχε πάει βιοϊα… δεν του έβγαζαν κανένα θέμα 

μετά από λίγες μέρες με προτροπή του ανδρολογου πήγε λυμπ… και του έβγαλε 2-3 μικρόβια … μετά από αγωγή βιταμίνες 

διατροφή όχι στενά εσώρουχα κτλ ρίξαμε και το dfi από υψηλό ποσοστό σε κάτω του 30

Πήγαμε στο ίδιο κέντρο που είχαμε πάει κ το καλοκαίρι δλδ στον Λυμπερ…λο.

τον Ιούλιο νορμαλ dfi κ λίγο αυξημένο στρες συν ecoli.

Τώρα διπλάσια σχεδόν dfi και στρες χωρίς μικρόβιο. Ενώ δε πήρε αντιβίωση. Καμμία λογική γενικά.

Τωρα που δε του βρήκε μικρόβιο δεν έχουμε κάτι να θεραπεύσουμε !

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αυτό δεν είναι καφεδάκι.. Καφές υπερπαραγωγή είναι!!

Patousitsaaaaaaasss!!!!! Έλα γρήγορα να σερβίρεις παιδί μου! Και μετά βάλε τη στολή της αεροσυνοδού.. Απογειωνόμαστε!!!!!!!

oντως,υπερπαραγωγη, με την κρεμα του,την κανελιτσα του,:tongue::tongue:,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, αλλα το μυαλο γυρναει σαν σβουρα.ειναι και η πρωτη που κανω αυτο το πραγμα και εχω αγωνια πως θα γινει,γιατι ολα τα αλλα σχεδον τα εκανα.σπερματεγχυσεις,εξωσωματικη,βιοψια HPV,σαπλιγγογραφια,αποξεση,διακοπη εγκυμοσυνης (στο παρελθον)εξετασεις,εξετασεις,

τριχομοναδες,μυκητιασεις,κοπλιτιδες,αφου να φανταστειτε τα flagyl και τα canesten τα εχω μονιμα στο σπιτι,σαν τις ασπιρινες.εεε,ας κανουμε και αυτο να δουμε τι ειναι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ ευτυχώς μόλις μπήκα στο καινούργιο μου σπίτι κι έχω πάρα πολλές δουλειές να κάνω και ξεχνιέμαι. Στενοχωριέμαι βέβαια πολύ και σκέφτομαι και το σύζυγο μου που ήθελε τόσο πολύ ενα παιδάκι και αισθάνομαι άσχημα γιατί δεν του έδωσα αυτό το δώρο. Ανησυχώ και για το μέλλον,αν θα τα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ένα μωράκι . Εγώ κορίτσια ένα παιδάκι ήθελα , δεν με ενδιέφερε αν ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι απλά να ήταν γερό, τιποτε άλλο. Εύχομαι ο καλός Θεούλης να μας φέρει αυτό που επιθυμούμε

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, αλλα το μυαλο γυρναει σαν σβουρα.ειναι και η πρωτη που κανω αυτο το πραγμα και εχω αγωνια πως θα γινει,γιατι ολα τα αλλα σχεδον τα εκανα.σπερματεγχυσεις,εξωσωματικη,βιοψια HPV,σαπλιγγογραφια,αποξεση,διακοπη εγκυμοσυνης (στο παρελθον)εξετασεις,εξετασεις,

τριχομοναδες,μυκητιασεις,κοπλιτιδες,αφου να φανταστειτε τα flagyl και τα canesten τα εχω μονιμα στο σπιτι,σαν τις ασπιρινες.εεε,ας κανουμε και αυτο να δουμε τι ειναι.

ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ.ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΜΩΣ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ''ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ'' ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ!!!

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΒΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ!!!

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ ευτυχώς μόλις μπήκα στο καινούργιο μου σπίτι κι έχω πάρα πολλές δουλειές να κάνω και ξεχνιέμαι. Στενοχωριέμαι βέβαια πολύ και σκέφτομαι και το σύζυγο μου που ήθελε τόσο πολύ ενα παιδάκι και αισθάνομαι άσχημα γιατί δεν του έδωσα αυτό το δώρο. Ανησυχώ και για το μέλλον,αν θα τα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ένα μωράκι . Εγώ κορίτσια ένα παιδάκι ήθελα , δεν με ενδιέφερε αν ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι απλά να ήταν γερό, τιποτε άλλο. Εύχομαι ο καλός Θεούλης να μας φέρει αυτό που επιθυμούμε

ΘΑ ΕΡΘΕΙ GIASEMI ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ Κ ΔΥΟ Κ ΤΡΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!:lol:

ΕΜΑΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ,ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ....ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Κ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ:-(

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!:lol:

Διαφημίσεις

Mama μία από τα ίδια... Από την απόλυτη χαρά (γάμος και καπάκι τον ίδιο μήνα εγκυμοσύνη) στην απόλυτη θλίψη...:-(:confused: Όμως πάνε τώρα αυτά περάσανε. Τώρα κοιτάμε μόνο μπροστά;) Τα καλύτερα έρχονται!!

Ιπποκαμπάκι μου μια χαρά θα είναι τα μωράκια σου!! Τρίτεκνη με τη μία θα γίνεις κυρία μου:-P!!

Αφεντικό ήρθα καλέ!!! Φοράω και τη στολή μου (μια κούκλα είμαι:tongue:), Ετοιμαστείτε για απογείωση:-P:lol:!!!!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Ο σύζυγός σου εσένα θέλει! Εσένα παντρεύτηκε! Το παιδί δεν είναι δώρο από σένα, είναι από τον Θεό, το σύμπαν, από τη φύση.. τέλος πάντων απ' όπου πιστεύει ο καθένας.. Ας μην επιβαρύνουμε την ψυχολογία μας και με τέτοιου είδους σκέψεις.. Αρκετά έχουμε...

Ο σύζυγός σου εσένα θέλει! Εσένα παντρεύτηκε! Το παιδί δεν είναι δώρο από σένα, είναι από τον Θεό, το σύμπαν, από τη φύση.. τέλος πάντων απ' όπου πιστεύει ο καθένας.. Ας μην επιβαρύνουμε την ψυχολογία μας και με τέτοιου είδους σκέψεις.. Αρκετά έχουμε...

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

IchNp3.png

Αφεντικό ήρθα καλέ!!! Φοράω και τη στολή μου (μια κούκλα είμαι:tongue:), Ετοιμαστείτε για απογείωση:-P:lol:!!!!!!!!!!!!!

Κούκλα είσαι...Φτου φτου!! Μη σκύβεις μόνο.. (πολύ κοντό το μίνι βρε παιδί μου..:rolleyes:)

Διαφημίσεις

Να σκεφτεσαι πως πέρασες όλοι αυτη την ταλεπωρία αλλα αξιζε γιατι θες να κρατησεις πολυ το μωράκι σου αγκαλιτσα... τωρα θα πάνε όλα καλα...πιστεψε το ...θελω να το λες και να αισθάνεσαι σίγουρη...:wink:

Δεν φταις εσυ κοριτσακι μου...αυτα συμβαίνουν και δυστηχως δεν ειναι στο χερι μας να μην γίνουν...Να είσαι καλα με τον αντρουλι σου και σιγουρα θα ερθει και το μωράκι...

Ζουμε πλέον σε μια αποχή που είναι σπάνιο μια γυναίκα να μην μπορέσει να γίνει μάνα..

Απλά εμεις πρεπει να είμαστε δυνατες και ετοιμες να αντιπετωπίσουμε τα πάντα προκειμένου να αποκτήσουμε αυτό που τόσο λαχταρούμε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κούκλα είσαι...Φτου φτου!! Μη σκύβεις μόνο.. (πολύ κοντό το μίνι βρε παιδί μου..:rolleyes:)

:lol::lol::lol::lol::lol: Ναι αλλα εχει και ωραία ποδια παραδέξου το :tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΕΜΑΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ,ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ....ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Κ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ:-(

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!:lol:

Εγώ πάντως, με όλες τις αντιξοότητες που πέρασα τα τελευταία χρόνια, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ευτυχία είναι να μπορείς να αναπνέεις!

Όλα τα άλλα είναι έξτρα ευτυχίες! Δώρα!

Άρα πρέπει να είμαστε πολύ ευτυχισμένες! :-)

:lol::lol::lol::lol::lol: Ναι αλλα εχει και ωραία ποδια παραδέξου το :tongue::tongue:

Σ'ευχαριστώ καλή μου! Με κάνεις και κοκκινίζω:oops:!!!

Εγώ πάντως, με όλες τις αντιξοότητες που πέρασα τα τελευταία χρόνια, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ευτυχία είναι να μπορείς να αναπνέεις!

Όλα τα άλλα είναι έξτρα ευτυχίες! Δώρα!

Άρα πρέπει να είμαστε πολύ ευτυχισμένες! :-)

Πάλι θα συμφωνήσω!!! Μα τι ταύτιση είναι αυτή σήμερα αφεντικό!!!:tongue:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...