Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

πηρα τηλ το σιχαμενο που παντρευτηκα να του πω οτι σημερα κλεινουμε 13 χρονια σχεσης κ οτι το ξεχασε κ τι μου ειπε το τερας?μα αγαπη μου οχι ακομα 8 το απογευμα τα κλεινουμε δεν το ξεχασα αμεσως να με αδικησεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

κ γω οταν επερνα το ταρτιφερον εβγαζα τα παντα ακομα κ αυτα που δεν ετρωγα αλλαξα σιδηρο πηρα το φεροσανολ κ ησυχασα απο τους εμμετους αλλα μου προκαλεσε δυσκιλιοτητα

οσο για την φωνη μου κιουρια μου δεν με εχεις ακουσει να τραγουδαω εγω ημουν κ στην χορωδια στο σχολειο μου

ΜΑΓΑΠΑΣ ΓΑΛΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΜΑΓΑΠΑΣ Η ΜΕ ΓΕΛΑΣ ΜΑΓΑΠΑΣ Η ΜΕ ΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ......ΣΑΓΑΠΩ ΒΑΣΙΛΙΚΕ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΛΩ ΣΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΛΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

βασικα η αληθεια ειναι οτι γραφτηκα στην χορωδια γιατι γουσταρα ενα αγορι που σημερα παιζει στην τηλεοραση ηταν κ αυτο στην χορωδια αλλα εφαγα χυλοπιτα :-(:-(:-(:-(:-(

οταν ομως με ειδε 5 χρονια μετα του βγηκε το ματι (ξανθα μαλλια γαλανα ματια 50 κιλα βαρος ναι ναι ημουν καποτε κ τοσα κιλα)αλλα τοτε ειχα ηδη γνωρισει τον αντρουλη μου οποτε αγνοησα αμ πως!!!!κ για να με ξεπερασει εγινε ηθοποιος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εγώ έπαιρνα το ferofolic, το άλλαξα με ferrosanol, αλλά τα ίδια και χειρότερα. Χθες άνοιξα την κάψουλα και ήπια τη σκονίτσα από μέσα, αλλά πάλι έκανα εξαγωγή.. Χάλια η κατάσταση..

η χορωδία υπάρχει ακόμα ή την καταργήσανε μετά από σένα;; Και τι ωραίο ρεπερτόριο.... :tongue:

έγινε ηθοποιός και παίζει θέατρο μπροστά σε όλους ότι σε ξεπέρασε εεε;;; Αααα τον κακομοίρη.. Θα υποφέρει... :D

καλε 22/11 σημερα κλεινω 13 χρονια με τον αντρα μου ετσι για να μην λενε μερικες υπαρχουν ανθρωποι σε αυτον το πλανιτη που με αντεχουν ακομα χωρις να υπαρχει συγγενεια

ηθοποιός και ο άντρας σου;; Παιζει θέατρο ότι σε ανέχεται εεε; :D χα χα χα χα..

πηρα τηλ το σιχαμενο που παντρευτηκα να του πω οτι σημερα κλεινουμε 13 χρονια σχεσης κ οτι το ξεχασε κ τι μου ειπε το τερας?μα αγαπη μου οχι ακομα 8 το απογευμα τα κλεινουμε δεν το ξεχασα αμεσως να με αδικησεις

Μια χαρά ηθοποιός.. Καλά λέω εγώ!! ;)

Καλημέρες τσούπρες..

Απ' ότι βλέπω οι ανακατωσούρες συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα και ανεξαιρέτως.. Κουράγιο μάνες.. από τώρα τα μπεμπέ απαιτούν θυσίες... τι καλά παιδάκια που θα βγουν όλα τους!

Εγώ είμαι καλά.. συνεχίζω ενεσούλες και αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό για να φιξάρουμε την ημέρα της ωοληψίας... Παρασκευή ή Σάββατο.. Ο άνδρας μου προτιμά Σάββατο για να μη λείψουμε από τη δουλειά αλλά εγώ προτιμώ την Παρασκευή για να τελειώνω.. για να δούμε..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

καλημέρα, ειμαι καινούρια στην παρέα. εύχομαι να σας πάνε όλα τέλεια! εγώ τι να πω...είμαι 29 πρώτη εγκυμοσύνη, από την πρώτη στιγμή κάτι δεν πήγαινε καλά. άργησα να δω σάκο και όταν είδα το μωρό και καρδιακή λειτουργία ενώ ήμουν 7 εβδομάδων το έμβρυο ήταν 6+2. ο γιατρός είπε πως άργησε η σύλληψη. τώρα 1 εβδομάδα μετά μεγάλωσε μόνο 2 μέρες και έχει βραδυκαρδία. μου είπε θα παλλινδρομήσει και όταν δω αίμα θα μπω χειρουργείο:-(

NRz3p2.png

Cignp2.png

καλησπερα !

μαγδακι τι ειπαμε;μη μου αγχωνεσαι παιδακι μου..γιατι αγχωνεις και το βατραχακι σου,θελεις να βγει σαν τη μαρια της αντριανης και οποιον βλεπει να του ριχνει μπουνιες;ηρεμησε σε περικαλω.

βιβιανακι σου ευχομαι να πανε ολα κατ'ευχην κοριτσι μου

φιλια στα υπολοιπα κοριτσια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

α..ξεχασα να πω οτι την πεμπτη το απογευμα παω για υπερηχο..αντε να δουμε τι θα δουμε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα, ειμαι καινούρια στην παρέα. εύχομαι να σας πάνε όλα τέλεια! εγώ τι να πω...είμαι 29 πρώτη εγκυμοσύνη, από την πρώτη στιγμή κάτι δεν πήγαινε καλά. άργησα να δω σάκο και όταν είδα το μωρό και καρδιακή λειτουργία ενώ ήμουν 7 εβδομάδων το έμβρυο ήταν 6+2. ο γιατρός είπε πως άργησε η σύλληψη. τώρα 1 εβδομάδα μετά μεγάλωσε μόνο 2 μέρες και έχει βραδυκαρδία. μου είπε θα παλλινδρομήσει και όταν δω αίμα θα μπω χειρουργείο:-(

Βιβιανάκι τώρα σου φαίνεται άδικο και αβάσταχτο και φαντάζομαι πώς θα νιώθεις.. Αλλά σιγά σιγά θα δεις πόσο συχνό φαινόμενο είναι μια εγκυμοσύνη να μην πάει καλά, θα κατανοήσεις τη φύση που ξέρει τι κάνει, θα μάθεις περιπτώσεις πολύ χειρότερες από τη δική σου και θα πεις Δόξα τω Θεώ ... Και μετά από κανένα τριμηνάκι, θα μείνεις πάλι έγκυος, θα πάνε όλα καλά και θα την ξεχάσεις εντελώς αυτή σου την άσχημη εμπειρία.. Στο υπόσχομαι!!!

Καλημέρες τσούπρες..

Απ' ότι βλέπω οι ανακατωσούρες συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα και ανεξαιρέτως.. Κουράγιο μάνες.. από τώρα τα μπεμπέ απαιτούν θυσίες... τι καλά παιδάκια που θα βγουν όλα τους!

Εγώ είμαι καλά.. συνεχίζω ενεσούλες και αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό για να φιξάρουμε την ημέρα της ωοληψίας... Παρασκευή ή Σάββατο.. Ο άνδρας μου προτιμά Σάββατο για να μη λείψουμε από τη δουλειά αλλά εγώ προτιμώ την Παρασκευή για να τελειώνω.. για να δούμε..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

Γεια σου Δομνίνα!!

..και μετά τι γίνεται; Παίρνουν τα ωάρια, τα γονιμοποιούν και αφού ελέγξουν ποια είναι οκ, προχωρούν σε εμβρυομεταφορά; Μετά από πόσες μέρες; κι εσύ εντωμεταξύ παίρνεις φάρμακα; Τι φάρμακα; Και αφού γίνει η εμβρυομεταφορά μένεις ξαπλωμένη; Για πόσο καιρό;

Γιατί με αγριοκοιτάς Δομνίνα;;; Δε πιστεύω να ρωτάω πολλά;; :roll:

α..ξεχασα να πω οτι την πεμπτη το απογευμα παω για υπερηχο..αντε να δουμε τι θα δουμε..

επιτέλους!! Φτάνει η πολυπόθητη μέρα του υπέρηχου!!! Περνάει γρήγορα ο καιρός τελικά.. Καλή επιτυχία Τζένη!

geni και tounts σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη! η αλήθεια είναι πως πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί από την αρχή δεν είχα ακούσει τίποτα ευχάριστο. τη μία μου λέγανε είναι εξωμήτριο, μετά επειδή ανέβηκε πολύ η χοριακή δίδυμα και μετά νεκρό. απλά είναι το πρώτο και το περιμέναμε πως και πως. και τώρα περιμένω πότε θα μου πουν πως τελικά μας άφησε για να μπω χειρουργείο. η αλήθεια είναι πως εδώ διάβασα τόσα που δεν απελπίζομαι και πραγματικά εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο!ο άνδρας μου έχει στεναχωρηθεί τόσο που προσπαθεί να το κρύψει γιατί μου έχει τρομερή αδυναμία και εμείς πολλές φορές σκεφτόμαστε τον εαυτό μας πρώτα, ενώ αυτοί είναι το πραγματικό μας στήριγμα! φιλιά κορίτσια:tongue:

NRz3p2.png

Cignp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί με αγριοκοιτάς Δομνίνα;;; Δε πιστεύω να ρωτάω πολλά;; :roll:

Όχι καλέ... πως σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό;;;;

Λογικό να μη γνωρίζεις μιας και σε σας ήλθε φυσιολογικά το μπεμπέ.. Σε μας θα έρθει Θεού θέλοντος με τη βοήθεια της επιστήμης.. Δηλαδή.. θα πάρουν τα ωάρια, θα πάρουν και σπερματούληδες και αφού τους καθαρίσουν, τους εμπλουτίσουν και τους δυναμώσουν θα διαλέξουν τους καλύτερους και θα τους βάλουν μέσα στα ωάρια.. Αν προχωρήσουν και γίνουν εμβρυάκια θα τα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου και μετά από 10 μέρες περίπου θα γνωρίζουμε αν κανένα κούτσικο έδωσε σήμα παραμονής ή την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια.. Εσείς θα γεννάτε και εγώ θα αναφωνώ "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ"!:cool:

L2qIp2.png

Βιβιανάκι κορίτσι μου δεν θα σου πω καλώς μας ήλθες διότι καμία κοπέλα δεν θα έπρεπε να περνάει αυτό το μαρτύριο..

Παθούσα και γω και μάλιστα δις... ξέρω ότι όλη αυτή η αναμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι ότι χειρότερο.. Όπως επίσης ξέρω ότι στο πρώτο ξεκινάς με άλλη χαρά και ελπίδα.. Όμως ξέρω επίσης ότι δεν θα το βάλεις κάτω διότι θες να γίνεις μανούλα και μάλιστα πολύ!

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε... Υπάρχει ακόμη ελπίδα και τίποτε δεν τελείωσε.. αυτό να πιστέψεις!

L2qIp2.png

Βιβιανάκι έχει δίκιο η Δομνίνα.. Αφού από την αρχή σε είχαν ήξεις αφήξεις, μπορεί και τώρα να αλλάξουν τα πράγματα και να εξελιχθεί καλά η εγκυμοσύνη.. Ποτέ δεν ξέρεις..

Όχι καλέ... πως σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό;;;;

Λογικό να μη γνωρίζεις μιας και σε σας ήλθε φυσιολογικά το μπεμπέ.. Σε μας θα έρθει Θεού θέλοντος με τη βοήθεια της επιστήμης.. Δηλαδή.. θα πάρουν τα ωάρια, θα πάρουν και σπερματούληδες και αφού τους καθαρίσουν, τους εμπλουτίσουν και τους δυναμώσουν θα διαλέξουν τους καλύτερους και θα τους βάλουν μέσα στα ωάρια.. Αν προχωρήσουν και γίνουν εμβρυάκια θα τα μεταφέρουμε στην κοιλίτσα μου και μετά από 10 μέρες περίπου θα γνωρίζουμε αν κανένα κούτσικο έδωσε σήμα παραμονής ή την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια.. Εσείς θα γεννάτε και εγώ θα αναφωνώ "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ"!:cool:

Ααχχ ναι έτσι θα γίνει!! Θα σου δώσουμε τη σκυτάλη... Μαζί με τη σκυτάλη βέβαια, θα πάρεις και τους εμετούς, τις καούρες, τη δυσκοιλιότητα, τις αϋπνίες, τα κιλά, τις αιμορροΐδες, την αγωνία και ένα σωρό ακόμα, αλλά επέμενες.. Δεν θα σε λυπηθούμε!!!:tongue:

Αχ βιβιανάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ! 3 μήνες πριν έζησα κ εγω περίπου το ίδιο σενάριο κ μέχρι τελευταία στιγμή ήθελα να πιστευω ότι κάτι θα αλλάξει!!! Εγω θα σε συμβουλευα να ξαναπας για υπέρηχο σε λίγες μέρες κ να μην περιμένεις αιμοραγία !

Τώρα ακόμα η πληγη ειναι ανοιχτή και υποφέρετε αλλά σε λίγο καιρο θα είστε κ πάλι έτοιμοι να ξαναρχίσετε τις προσπάθειές σας κ τότε όλα θα πάνε καλά!! Τα κορίτσια έχουν δίκιο που σου λένε να προσπαθησεις να δεις την "θετική πλευρά" - ότι η φύση σε προστάτευσαι από κάτι χειρώτερο!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...