Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μάγδα το ρητό που θα σου κάνει παρέα την εβδομάδα αυτή, είναι το: "ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".. Έτσι να σκέφτεσαι και θα περάσει ο καιρός νεράκι... Άλλωστε κανείς με την ανησυχία δεν κατάφερε τίποτα..

Την άλλη εβδομάδα, θα δεις ότι όλα βαίνουν καλώς!!!!

Κι αν δεν με πιστεύεις, ευχαρίστως να βάλουμε στοίχημα, να βγάλω κανένα φράγκο κι από σένα.. :wink:

σε εχει φοβηθει το ματι μου λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τα νεακια μου εχουν και καλά και κακά!!! Θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Ειδαμε το σπορακι ειχε και καρδούλα εδειχνε οτι ηταν 6 εβδ και 1 ημέρας (κανονικα ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων) με καλό λεκιθικο σακό αλλα ο εμβρυικος σακος ηταν μικροτερος ηταν 5 εβδ και 5 ημ!!!!

Η γιατρος ειπε πως ειναι καλό που εχουμε καρδουλα που εχει αναπτυξη το μωρακι μας ανησυχει ο μικρος σακος σε μια εβδομαδα θα με ξαναδει!!!!

Και εγω εξακολουθω να φοβάμαι!!!!!

μαγδακι οσες φορες κ αν μετρησει τον σακο διαφορετικες μετρησεις θα βγαλει το σημαντικο ειναι οτι ειδατε καρδιακη λειτουργια τοσο την ειδα κ γω 6+1 κ με εβγαζε 6+3 μια εβδομαδα αργοτερα με εβγαζε 6+5 μικροτερο δηλ δεν νομιζω οτι ειναι σημαντικο μη μου αγχωνεσε

θα ερθω στην δυσκολη θεση να συμφωνησω με την τουντς(κ δεν το θελω με τιποτα οι σχεσεις μας ειναι κατι λιγοτερο απο τυπικες με πουλησε:lol::lol::lol:)οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα κ γω ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα

κ δεν θελω φραγκο εγω!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Tounts μου αυτο το ρητο λεω και εγω οτι ειναι να γινει θα γινει....ειναι τοσο μικρο που δεν μπορω να το βοηθησω!!!! Η γιατρός ειπε να ξεκινησω ασπιρινι μηπως δεν αιματωνετε καλα η περιοχη γι' αυτο και εμεινε πισω!!!!

Εγω λεω οτι ειναι κοριτσακι και ειναι μινιον;):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινακι μου φυσιολογικη κυηση ηταν αλλα για καθυστερημενη συλληψη δεν νομιζω γιατι ειχα μετρημενες επαφες μονο στις γονιμες μετα επαθα κολπιτιδα και εκοψα το σπορ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ήρθα και εγώ με τον ηλιοκαμμένο μου!;)

Μάγδα, μην ανησυχείς για τις ημέρες, δεν θυμάμαι αν σου είπα πως και εμείς όλο 4-5 ημέρες μικρότεροι βγαίναμε, αλλά τώρα όλα καλά!αφού ακούσατε καρδούλα και μάλιστα τόσο νωρίς είναι πολύ θετικό σημάδι!εύχομαι όλα καλά!

Tουνσάκι αχ, αυτές οι αναγούλες και οι εμετοί!!!έχω λιώσει, μόλις λέω ότι λίιιιγο βελτιώνομαι, αφηνιάζει ο ηλιοκαμμένος και γίνεται της κακομοίρας!!!σήμερα δεν πρόλαβα να σηκωθώ από το τραπέζι....έβγαλα το φαγητό στο πιάτο μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κόντεψε να ξεράσει και ο άντρας μου από το σοκ!!!

(σόρρυ για την περιγραφή)

HDfQp3.png

λύσσιαξες πια.. μ'έφαγες.. μ'έφαγες!!

μη μου ζοριζεσε κ γεννησεις νωρητερα :lol::lol::lol:

ασε που μιλας σαν την μανα μου κ αυτη συνεχεια ετσι λεει χαχαχαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μάγδα, μην ανησυχείς για τις ημέρες, δεν θυμάμαι αν σου είπα πως και εμείς όλο 4-5 ημέρες μικρότεροι βγαίναμε, αλλά τώρα όλα καλά!αφού ακούσατε καρδούλα και μάλιστα τόσο νωρίς είναι πολύ θετικό σημάδι!εύχομαι όλα καλά!

Tουνσάκι αχ, αυτές οι αναγούλες και οι εμετοί!!!έχω λιώσει, μόλις λέω ότι λίιιιγο βελτιώνομαι, αφηνιάζει ο ηλιοκαμμένος και γίνεται της κακομοίρας!!!σήμερα δεν πρόλαβα να σηκωθώ από το τραπέζι....έβγαλα το φαγητό στο πιάτο μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχ sohappy(εγω ετσι θα σε λεω)κ μεις μια φορα με τον αντρα μου ειχαμε παει εξω για φαι κ μολις τελειωσαμε πηγα στην τουαλετα του μαγαζιου κ τα εβγαλα κ με το που φτανω στο τραπεζι ηρθε κ ο λογαριασμος 50 ευρω κ μου λεει ο αντρας μου καλα δεν περιμενες τουλαχιστον να το πληρωσουμε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Tounts μου αυτο το ρητο λεω και εγω οτι ειναι να γινει θα γινει....ειναι τοσο μικρο που δεν μπορω να το βοηθησω!!!! Η γιατρός ειπε να ξεκινησω ασπιρινι μηπως δεν αιματωνετε καλα η περιοχη γι' αυτο και εμεινε πισω!!!!

Εγω λεω οτι ειναι κοριτσακι και ειναι μινιον;):)

Εξαρτάται από το κοριτσάκι!!.. Αν είναι σαν της blue velvet, κάθε άλλο παρά μινιόν θα είναι :-)

Δομνινακι μου φυσιολογικη κυηση ηταν αλλα για καθυστερημενη συλληψη δεν νομιζω γιατι ειχα μετρημενες επαφες μονο στις γονιμες μετα επαθα κολπιτιδα και εκοψα το σπορ!!!!

Το σπέρμα ζει αρκετές μέρες μετά την επαφή. Αν το ωάριο βγει και το συναντήσει ας πούμε 5 μέρες μετά, τότε λέμε για καθυστερημένη σύλληψη... Εσύ είχες κολπίτιδα κι η τύχη σου δούλευε δηλαδή..:wink:

Ωραία περιγραφή.. Με διευκόλυνες γιατί ήθελα πάλι εμετό, αλλά δεν μου ρχόταν.. Μόλις σε διάβασα, έτρεξα!!! Να σαι καλά!! :P

μη μου ζοριζεσε κ γεννησεις νωρητερα :lol::lol::lol:

ασε που μιλας σαν την μανα μου κ αυτη συνεχεια ετσι λεει χαχαχαχαχαχαχαχ

κάτι θα ξέρει η γυναίκα.. ααααχχχχ Τα χεις βάλει με ένα αθώο πλάσμα... αααααχχχχ.. (ναι εγώ είμαι το αθώο πλάσμα.. γιατί;;; )

Διαφημίσεις

Εξαρτάται από το κοριτσάκι!!.. Αν είναι σαν της blue velvet, κάθε άλλο παρά μινιόν θα είναι :-)

Το σπέρμα ζει αρκετές μέρες μετά την επαφή. Αν το ωάριο βγει και το συναντήσει ας πούμε 5 μέρες μετά, τότε λέμε για καθυστερημένη σύλληψη... Εσύ είχες κολπίτιδα κι η τύχη σου δούλευε δηλαδή..:wink:

Ωραία περιγραφή.. Με διευκόλυνες γιατί ήθελα πάλι εμετό, αλλά δεν μου ρχόταν.. Μόλις σε διάβασα, έτρεξα!!! Να σαι καλά!! :P

κάτι θα ξέρει η γυναίκα.. ααααχχχχ Τα χεις βάλει με ένα αθώο πλάσμα... αααααχχχχ.. (ναι εγώ είμαι το αθώο πλάσμα.. γιατί;;; )

ναι αθωο μου πλασματακι ναι οτι πεις ειμαι σκυλα!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλα ρε κοριτσια κανετε εμμετους ακομα εγω μεχρι την 16 εβδομαδα εκανε κ στο τελος απλα δεν μπορουσα να φαω πολυ γιατι ειμουν σαν μπαλονι

αλλα να μου ερχεται αηδια οχι .υπομονη κοριτσια τουντς καλιτερα βρε με τους εμμετους τρως οτι θες κ δεν παχαινεις :lol::lol::lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

μαγδακι να σου πω οτι περυσι εμεινε εγκυος η αλλη αδερφη μου κ αυτη μελος του φορουμ(αποτι καταλαβατε το χουμε κανει οικογενειακο στεκι)με 5 μερες καθηστεριση η χοριακη της 125 μολις μου το ειπε α καλα λεω παει το χασε αυτη εν το μεταξυ ουτε που ηξερε για τις τιμες ουτε τπτ κ δεν αγχωνοταν πανε στο γιατρο ολα οκ ακουν καρδια κ φευγουν για 3 μηνες η μια αιμοραγια πισω απο την αλλη παλι δεν αγχωθηκε αφου της ελεγε ο γιατρος ολα καλα απλα ξεκουραση εγω απο την αγωνια ετοιμη να γεννησω ημουνα μεχρι κ που μπηκε στο 4 κ θε βδομαδα το αιμα ετρεχε αν ημουν εγω θα χα πηδηξει απο παραθυρο

25 βδομαδων νοσηλευεται γιατι ειχε πονους γεννας εμεινε μεσα μια εβδομαδα κ αυτη παλι στο χαλαρο εγω καθε φορα να εχω τελειωμενει την κατασταση κ αυτη παντα αισιοδοξη κ ολα πηγαν καλα κ την μπουμπου της την γεννησε στις 40 εβδομαδες +1 μερα αν ημουν εγω δεν υπηρχε περιπτωση να τα εβγαζα περα παντα σκεφτομουν οτι θα το ξανα χασω απορω το μωρακι μου τι περασε 9 μηνες μεσα στην κοιλια μου αφου οταν τραγουδαω τραγουδια που της τραγουδαγα οταν ηταν ακομα στην κοιλια μου δεν θελει κλαιει (η λετε να μην της αρεσει η φωνη μου?)οποτε ηρεμησε κ οοοοοοοοοοοοοολα θα πανε καλα !!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ναι αθωο μου πλασματακι ναι οτι πεις ειμαι σκυλα!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλα ρε κοριτσια κανετε εμμετους ακομα εγω μεχρι την 16 εβδομαδα εκανε κ στο τελος απλα δεν μπορουσα να φαω πολυ γιατι ειμουν σαν μπαλονι

αλλα να μου ερχεται αηδια οχι .υπομονη κοριτσια τουντς καλιτερα βρε με τους εμμετους τρως οτι θες κ δεν παχαινεις :lol::lol::lol::lol::lol:

Είχα πρόβλημα με τους εμετούς από την 7η ως τη 15η και τώρα από την 32η ξανάρθε.. το θέμα είναι ότι βγάζω το σίδηρο και ο αιματοκρίτης μου είναι 28. Σήμερα δεν ήπια σίδηρο και αισθάνομαι καλά. Για να δούμε.. το πολύ πολύ να το κόψω και να με μαζεύουν με τα κουταλάκια..

...........απορω το μωρακι μου τι περασε 9 μηνες μεσα στην κοιλια μου αφου οταν τραγουδαω τραγουδια που της τραγουδαγα οταν ηταν ακομα στην κοιλια μου δεν θελει κλαιει (η λετε να μην της αρεσει η φωνη μου?)οποτε ηρεμησε κ οοοοοοοοοοοοοολα θα πανε καλα !!!!!!!!!!!!!

η φωνή σου φταίει σίγουραααα!!!!!! :tongue:

Είχα πρόβλημα με τους εμετούς από την 7η ως τη 15η και τώρα από την 32η ξανάρθε.. το θέμα είναι ότι βγάζω το σίδηρο και ο αιματοκρίτης μου είναι 28. Σήμερα δεν ήπια σίδηρο και αισθάνομαι καλά. Για να δούμε.. το πολύ πολύ να το κόψω και να με μαζεύουν με τα κουταλάκια..

η φωνή σου φταίει σίγουραααα!!!!!! :tongue:

κ γω οταν επερνα το ταρτιφερον εβγαζα τα παντα ακομα κ αυτα που δεν ετρωγα αλλαξα σιδηρο πηρα το φεροσανολ κ ησυχασα απο τους εμμετους αλλα μου προκαλεσε δυσκιλιοτητα

οσο για την φωνη μου κιουρια μου δεν με εχεις ακουσει να τραγουδαω εγω ημουν κ στην χορωδια στο σχολειο μου

ΜΑΓΑΠΑΣ ΓΑΛΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΜΑΓΑΠΑΣ Η ΜΕ ΓΕΛΑΣ ΜΑΓΑΠΑΣ Η ΜΕ ΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ......ΣΑΓΑΠΩ ΒΑΣΙΛΙΚΕ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΛΩ ΣΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΛΩ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

βασικα η αληθεια ειναι οτι γραφτηκα στην χορωδια γιατι γουσταρα ενα αγορι που σημερα παιζει στην τηλεοραση ηταν κ αυτο στην χορωδια αλλα εφαγα χυλοπιτα :-(:-(:-(:-(:-(

οταν ομως με ειδε 5 χρονια μετα του βγηκε το ματι (ξανθα μαλλια γαλανα ματια 50 κιλα βαρος ναι ναι ημουν καποτε κ τοσα κιλα)αλλα τοτε ειχα ηδη γνωρισει τον αντρουλη μου οποτε αγνοησα αμ πως!!!!κ για να με ξεπερασει εγινε ηθοποιος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλε 22/11 σημερα κλεινω 13 χρονια με τον αντρα μου ετσι για να μην λενε μερικες υπαρχουν ανθρωποι σε αυτον το πλανιτη που με αντεχουν ακομα χωρις να υπαρχει συγγενεια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...