Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

;

παρεξήγησες Ανδριανή και με υπερασπίστηκες τσάμπα:tongue:... Εγώ στη Louloudira πρότεινα δουλειά που ήρθε με το μέρος μου αμέσως!! Απλώς συμπεριέλαβα το μήνυμά σου στο δικό μου, για να της δείξω ότι με τον χ ή τον ψ τρόπο μετανόησες....

!

φτου σου!!!!!!!!!!!!! κ χαλασα σαλιο να σε υπερασπιτω.αρτεμη ματσα!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!Πολύ χαίρομαι ρε κορίτσια!!!!μπαίνω στο φόρουμ παλλίνδρομες και παρόλες τις αγωνίες μας πολύ γουστάρω που το ρίχνουμε στο χιούμορ!!!!!Χαίρομαι τις εγκυούλες με τις αγωνίες τους , άλλη έχει ρεψίματα , αλλη σκέφτεται τις καινούριες πυζάμες , άλλη πάει να μου πάρει τη δουλειά ως βοηθού της μέντιουμ ( ααα adnihor εδω τα χαλάμε οχι τίποτα άλλο εδώ που τα λέμε δε με ένοιαζε η δουλειά αλλά με δελέασες με το Σακηηηηηηη καθότιν Ρουβίτσα!!!), αλλη μαζί και γω ονειρευόμαστε ρεψιματα , ξινίλες και καούρες!!!!!!Γουστάρω τη θετική ενέργειαααα!!!!

τουντς την βλεπεις μονο τα μεγαλεια την νοιαζουν κ οι γνωριμιες :lol::lol::lol::lol:

εγω θα στεκομουν σαν ανθρωπος διπλα σου θα ακουγα τον πονο σου θα επιανα κουβεντες με τις πελατησες εξω απο το σκοτεινο δωματιο να μαθω πληροφοριες κ θα σου τις μετεφερα αλλα τωρα ειναι αργα με πληγωσες κ αυτο δεν το ξεχνω:-(:-(:-(

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αστα ρε Adnihor !!!Τη πατήσαμε και οι 2!!!Δε με νοιάζουν τα μεγαλεία καλέ μια γνωριμία μόνο με το Σακη!!!!Tountsaki σε παρακαλώ βαλε με πρωταγωνίστρια να κάνω την Ελπίδα γιατι το χω και απωθημενο το ηθοποιηλίκι και δολοφόνο το Σακη που το χει ξανακάνει!!!!!!!!!Και την adnihor στις δημόσιες σχέσεις!!!!!χαχαχαχα Ειμαστε τρελλέεεεες!!!Και καλά η adnihor την έχει τρελλάνει η ζουζούνα της, εσένα σε τρελλαινει στη κλοτσιά και το χορό άρα εγώ είμαι από φύση μου τρελλάρα!!!!!!!!!!

καλημερα καλημεραααααααα

δομνινακι αποθηκη με χαρτικα απορρυπαντικα και οικιακα εχω..μπορεις να φανταστεις;ερχεται η γιαγια να παρει ενα συρμα..ενα σαπουνακι ..ενα κ@λ@χαρτο που λεει ο λογος..το τι τραβαω δε λεγεται..εχτες ηρθε εας παππους και ηθελε να του δωσω μισο σαπουνι...ναι ναι καλα διαβασες..ηθελε να του το κοψω στη μεση..την πλακα που εχει 50 λεπτα..οποτε και γω με τη μεθοδο που θα γεννησει το τουντσακι με βλεπω..

εκτος και αν κανει την υπερ παραγωγη που λεει ..τουντσακιιιιι..προσφερομαι να παιξω τον ομωνυμο ρολο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πω πω συμμετοχές!!! Και τι ταλέντα!!! Μία και μία είστε όλες.. Και φυσικά ψωνάααρρρεεεςς!!!!!!!

ΜΟυ κάνετε όλες!! Θα φτιάξω κι άλλες ταινίες μην ανησυχείτε!!! Όλες θα πρωταγωνιστήσετε!! Και θα φωνάξουμε και το Σάκη!!! Σάκηηηηηηη!!!!!!!! :-)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Πηγαμε στον γιατρουλη και μας ειπε οτι η μπεμπα ειναι ηδη 2800 και ας εχουμε ακομα σχεδον 2 εβδομαδες για να κλεισουμε τον 8ο.... θα γινει νταρντανοβα για να μη μας την πεφτουν οι νταϊδες :-Ρ

Μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φτασουμε στην ΠΗΤ καθως ειναι πολυ μεγαλο το μωρο και αν δεν θελει να βγει απο μονο του, θα παω με ραντεβου. Εχω ξανα ραντεβου στις 4 Δεκεμβρη και τοτε θα μου πει ποτε ακριβως θα γεννησω.

Σας φιλω ολες.

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Εγώ είμαι μια χαρούλα.. Πήγα πάλι σήμερα στο γιατρό μου και τα 6 ωαριάκια εκεί σταθερά.. Είναι γύρω στα 14 χιλιοστά οπότε την Τετάρτη πάω πάλι για υπέρηχο και αιματάκι και ωοληψία το πιθανότερο την Παρασκευή με μια πολύ μικρή πιθανότητα για Σάββατο..

Τουντσάκι αν ο Σάκης είναι busy συμβιβάζομαι με τον Mel Gibson... τώρα που γέρασε δεν θα έχει και υψηλές απαιτήσεις!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

να μαι κι εγώ.. Παλεύω με τις αναγούλς πάλι. Χθες έκανα 2 φορές εμετό και όλη μέρα ήμουν χάλια.. Φαίνεται επειδή έφαγα τον γάιδαρο, ... μου πεσε βαρύς.. :-)

Blue Velvet τι κορίτσαρος είναι τούτος;;; Μπράβο μπράβο!!!!Κούνια πήρες; Μήπως να πάρεις μεγαλύτερη; :-)

Εγώ θα πάω την Τετάρτη το απόγευμα στο γιατρό να δούμε πώς πάμε..

Δομνίνα πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και που αισθάνεσαι και καλά!! Ακούγεσαι (εντάξει διαβάζεσαι εννοώ) πολύ αισιόδοξη και χαρούμενη!!! Εύγε!!!!..

Πού τον θυμήθηκες καλέ τον Γκίμπσον; Χαμομήλι θα του φτιάχνεις...

Κορίτσιααααα

μπήκα να σας δω λίγο, δεν προλαβαίνω ούτε να ανασάνω τον τελευταίο καιρό με δουλειά και τα παιδιά. Είστε όλες καλά. Δομνινάκι, όλα καλά να σου πάνε..........Και σε όλες τις εγκυούλες, και στις υπόλοιπες που σύντομα θα είναι. Βελβετάκι, τι παιδί είναι αυτό. Εγώ γέννησα μωρά μπρελόκ....

mIdZp3.png

Πού τον θυμήθηκες καλέ τον Γκίμπσον; Χαμομήλι θα του φτιάχνεις...

Ένα ρεκτιφιέ θα του κάνουμε και θα είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος..:lol:

Όσο για τους εμετούς η μητέρα μου μου έλεγε ότι όταν ήταν έγκυος στον αδερφό μου είχε εμετούς μέχρι και την ώρα που ήταν στο χειρουργείο έτοιμη να τον φέρει στον κόσμο.. Μετά βέβαια ο αδελφός μου της έβγαλε τον αδόξαστο.. Ελπίζω να μην παραδειγματιστεί από αυτό η κοράκλα σου και απλώς να έχει μαλλί θάμνο...:-D

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγώ.. Παλεύω με τις αναγούλς πάλι. Χθες έκανα 2 φορές εμετό και όλη μέρα ήμουν χάλια.. Φαίνεται επειδή έφαγα τον γάιδαρο, ... μου πεσε βαρύς.. :-)

Blue Velvet τι κορίτσαρος είναι τούτος;;; Μπράβο μπράβο!!!!Κούνια πήρες; Μήπως να πάρεις μεγαλύτερη; :-)

Εγώ θα πάω την Τετάρτη το απόγευμα στο γιατρό να δούμε πώς πάμε..

Kαι εμενα το στομαχι μου δεν ειναι και στα καλυτερα του τις τελευταιες μερες... Κουραγιο Τουντς!

Κρεβατακι πηραμε, καθως και ολον τον εξοπλισμο... Το μονο που δεν εχουμε ακομα ειναι ενα καλαθι για να το εχω τον πρωτο καιρο διπλα μου και το καροτσι το οποιο θα το παρουμε πολυ πιο μετα.

Τεταρτη.... ε? Αντε, κοντευουν οι μερες. Να δουμε τι θα σου πει και εσενα ο γιατρος.

Εγω βρε κοριτσια χθες και προχθες το βραδυ τα χρειαστηκα. Με επιασαν κατι πονοι πολυ δυνατοι χαμηλα στην κοιλια και εφτανε ο πονος μεχρι πισω στην πλατη. Ιδρωσα απο τον πονο σας λεω.... ειχε πετρωσει και η κοιλια μου.... αλλα σηκωθηκα λιγο απο το κρεβατι, περπατησα μεσα στο σπιτι και μετα περασαν... Πλησιαζει η μεγαλη στιγμη μαλλον...

Blue Velvet έχε το νου σου μη δεις καμιά βλέννα ή αιματάκι ή ροζουλί.. Έτσι όπως το περιγράφεις, όντως πρέπει να πλησιάζει η μεγάλη στιγμή!! :rolleyes:

Δομνίνα μήπως να κάνουμε εμείς το ρεκτιφιέ και να κυνηγήσουμε κανένα τεκνό; Θα μας μείνει η φρεσκάδα (έστω και τεχνητή) και το τεκνό.. Ενώ αν κάνουμε το ρεκτιφιέ στον Μελ, θα μας μείνει η αφεντιά του μόνο..Δε συμφέρει...

Ουφ! Πάλι εμετό θέλω :-(

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τα νεακια μου εχουν και καλά και κακά!!! Θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Ειδαμε το σπορακι ειχε και καρδούλα εδειχνε οτι ηταν 6 εβδ και 1 ημέρας (κανονικα ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων) με καλό λεκιθικο σακό αλλα ο εμβρυικος σακος ηταν μικροτερος ηταν 5 εβδ και 5 ημ!!!!

Η γιατρος ειπε πως ειναι καλό που εχουμε καρδουλα που εχει αναπτυξη το μωρακι μας ανησυχει ο μικρος σακος σε μια εβδομαδα θα με ξαναδει!!!!

Και εγω εξακολουθω να φοβάμαι!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τα νεακια μου εχουν και καλά και κακά!!! Θα ηθελα την γνωμη σας!!!

Ειδαμε το σπορακι ειχε και καρδούλα εδειχνε οτι ηταν 6 εβδ και 1 ημέρας (κανονικα ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων) με καλό λεκιθικο σακό αλλα ο εμβρυικος σακος ηταν μικροτερος ηταν 5 εβδ και 5 ημ!!!!

Η γιατρος ειπε πως ειναι καλό που εχουμε καρδουλα που εχει αναπτυξη το μωρακι μας ανησυχει ο μικρος σακος σε μια εβδομαδα θα με ξαναδει!!!!

Και εγω εξακολουθω να φοβάμαι!!!!!

Κοριτσάρα μου γλυκιά..

Λογικό να φοβάσαι.. όταν οι μετρήσεις δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε και επιθυμούμε κακές σκέψεις μας κατακλύζουν.. Αν θυμάμαι καλά με φυσιολογικό τρόπο δεν το πιάσατε το σπόρι; ήξερες περίπου πότε θα σκάσει το ωάριο και του δώσατε να καταλάβει.. Αν είναι όντως έτσι ίσως να έσκασε λίγο αργότερα το ωάριο και η σύλληψη να έγινε λίγο αργότερα..

Ότι και να σου πω ξέρω ότι η βδομάδα που θα ακολουθήσει μέχρι να έρθει η ώρα να ξαναδείτε το σποράκι θα είναι η βδομάδα των παθών για σένα..

Βγάλε τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου και να δεις που την ερχόμενη βδομάδα το σποράκι σου θα έχει γίνει ακριβώς όπως πρέπει:P

L2qIp2.png

Μάγδα το ρητό που θα σου κάνει παρέα την εβδομάδα αυτή, είναι το: "ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".. Έτσι να σκέφτεσαι και θα περάσει ο καιρός νεράκι... Άλλωστε κανείς με την ανησυχία δεν κατάφερε τίποτα..

Την άλλη εβδομάδα, θα δεις ότι όλα βαίνουν καλώς!!!!

Κι αν δεν με πιστεύεις, ευχαρίστως να βάλουμε στοίχημα, να βγάλω κανένα φράγκο κι από σένα.. :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...