Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τουντσακι μου αισίος ειμαι στην 6 εβδομάδα!!!!:):):)

Το χαρατσι το πληρωσα γι'αυτο τωρα εχω μεινει αφραγκη......:?

Ε όπου να ναι θα αρχίσουν τα καλά αναγουλιάσματα.. Έσω έτοιμη!!

Εσύ τουλάχιστον το πλήρωσες και είσαι άφραγκη.. Εγώ είμαι άφραγκη ήδη.. Να δω πώς θα πάω να γεννήσω.. Κι εσείς δε δίνετε και τίποτα.. Τόσες προβλέψεις έκανα.. Αμάν πια!!! :mad:

Διαφημίσεις

αφού ήρθε το χαράτσι, ήρθαν τα ωαριάκια, θα ρθουν κι οι ξυνίλες και οι αναγούλες και όλα θα ρθουν.. Ποιος το λέει; Το λέω εγώ το μέντιουμ "τουντς" δε με πιστεύεις;;;; :mad: Αααα είπα κι εγώ.. :)

την επόμενη φορά, να βγαίνεις στο δρόμο να λικνίζεσαι, να βγάζεις και φράγκα... Αμάν πια εδώ μέσα.. Μόνο εγώ έχω επιχειρηματικό μυαλό;;; Τσ τσ τσ τς τς τς...:rolleyes:

το 90 τοις εκατο των πελατων μου ειναι ανω των 70...να τους φερω να ψωνισουνε θελω..οχι να τους εξολοθρευσω...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενι μου παει και αυτο ήρθε και ξελάφρωσες!!!!!

μαγδακι ναι ξαλαφρωσα..περιμενω πως και πως να τελειωσει να παω για υπερηχο..εσυ ολα καλα διαβαζω..για τις καουρεςκαι τα ρεψιματα σε καταλαβαινω..εγω ταειχα αποταν εκανα το τεστ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το 90 τοις εκατο των πελατων μου ειναι ανω των 70...να τους φερω να ψωνισουνε θελω..οχι να τους εξολοθρευσω...

Γιατί καλέ τέτοιο target group? τι πουλάς;;; και όχι τίποτε άλλο αλλά η γιαγιά μου πέθανε πέρισυ τέτοια εποχή.. να την έστελνα να κάνει λογαριασμό:rolleyes:

L2qIp2.png

Εσύ τουλάχιστον το πλήρωσες και είσαι άφραγκη.. Εγώ είμαι άφραγκη ήδη.. Να δω πώς θα πάω να γεννήσω.. Κι εσείς δε δίνετε και τίποτα.. Τόσες προβλέψεις έκανα.. Αμάν πια!!! :mad:

Μήπως να γεννήσεις στο σπίτι;;;:lol: Αφού επανέρχονται τα παλιά τα χρόνια μήπως πρέπει να το δούμε και αυτό ως πιθανότητα;:lol:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως να γεννήσεις στο σπίτι;;;:lol: Αφού επανέρχονται τα παλιά τα χρόνια μήπως πρέπει να το δούμε και αυτό ως πιθανότητα;:lol:

Τι λες καλέ;

Και τα καινούρια μου νυχτικά και πιτζαμάκια πού θα τα βάλω; :roll:

Τι λες καλέ;

Και τα καινούρια μου νυχτικά και πιτζαμάκια πού θα τα βάλω; :roll:

Κάθε μέρα θα βάζεις από ένα και θα βγαίνεις στο μπαλκόνι! Ή μπορεί να κάνεις και απογευματινό σουαρέ.. θα ερχόμαστε μια κάθε μέρα να σου κρατάμε το μωρό το απόγευμα για να κάνεις κούρα!:rolleyes:

L2qIp2.png

Καλησπέραααα!!!Πολύ χαίρομαι ρε κορίτσια!!!!μπαίνω στο φόρουμ παλλίνδρομες και παρόλες τις αγωνίες μας πολύ γουστάρω που το ρίχνουμε στο χιούμορ!!!!!Χαίρομαι τις εγκυούλες με τις αγωνίες τους , άλλη έχει ρεψίματα , αλλη σκέφτεται τις καινούριες πυζάμες , άλλη πάει να μου πάρει τη δουλειά ως βοηθού της μέντιουμ ( ααα adnihor εδω τα χαλάμε οχι τίποτα άλλο εδώ που τα λέμε δε με ένοιαζε η δουλειά αλλά με δελέασες με το Σακηηηηηηη καθότιν Ρουβίτσα!!!), αλλη μαζί και γω ονειρευόμαστε ρεψιματα , ξινίλες και καούρες!!!!!!Γουστάρω τη θετική ενέργειαααα!!!!

Κάθε μέρα θα βάζεις από ένα και θα βγαίνεις στο μπαλκόνι! Ή μπορεί να κάνεις και απογευματινό σουαρέ.. θα ερχόμαστε μια κάθε μέρα να σου κρατάμε το μωρό το απόγευμα για να κάνεις κούρα!:rolleyes:

χα χα χα για όλα έχεις λύσεις εεε??

Καλησπέραααα!!!Πολύ χαίρομαι ρε κορίτσια!!!!μπαίνω στο φόρουμ παλλίνδρομες και παρόλες τις αγωνίες μας πολύ γουστάρω που το ρίχνουμε στο χιούμορ!!!!!Χαίρομαι τις εγκυούλες με τις αγωνίες τους , άλλη έχει ρεψίματα , αλλη σκέφτεται τις καινούριες πυζάμες , άλλη πάει να μου πάρει τη δουλειά ως βοηθού της μέντιουμ ( ααα adnihor εδω τα χαλάμε οχι τίποτα άλλο εδώ που τα λέμε δε με ένοιαζε η δουλειά αλλά με δελέασες με το Σακηηηηηηη καθότιν Ρουβίτσα!!!), αλλη μαζί και γω ονειρευόμαστε ρεψιματα , ξινίλες και καούρες!!!!!!Γουστάρω τη θετική ενέργειαααα!!!!

Με θετική ενέργεια, ξεπερνιούνται όλα!! και με τον Σάκη βεβαίως βεβαίως.. Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Με θετική ενέργεια, ξεπερνιούνται όλα!! και με τον Σάκη βεβαίως βεβαίως.. Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Να βρε έκανε και ο Σάκης γιο!!!!!!Οτι πρέπει για τη μπουμπού σου!!!!!!

Να βρε έκανε και ο Σάκης γιο!!!!!!Οτι πρέπει για τη μπουμπού σου!!!!!!

ναι αλλά θα είναι μεγαλύτερός της σε ηλικία και δεν θα είναι ηλιοκαμμένος καθότι δεν θα είναι νησιώτης (εκτός αν κάνει solarium) και επίσης δεν ξέρουμε πόσο προικισμένος είναι ;) Ενώ της sosad, είναι όπως τον θέλουμε.. :D :D

καλησπερα κοριτσοπουλα!!

τζενακι σε ζηλευω να το ξερεις χαχα!

δομνινακι μου με το καλο κοριτσακι μου γλυκο! δεν ξερεις με τι ανυπομονησια θα περιμενω νεα σου! και θα ειναι θετικα!και οχι δεν ειμαι μεντιουμ χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπον πηγα στον γιατρο εκανα υπερηχο και ολα ειναι στη θεση τους και οπως θα επρεπε να ειναι!!

Το ενδομητριο μου ειναι ακομη μικρουλι 6,2 χιλ και πρεπει να παει πανω απο 8χιλ για να αδιαθετησω!

Ο γιατρος ειπε ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν τετοιες καθυστερησεις κι απο το σωματικο, αλλα και ψυχολογικο στρες της αποξεσης.

Μου δινει αλλη μια εβδομαδα κι αν δεν ερθει θα παρω πριμολουτ για να τη φερω με το ζορι!!

Τωρα ενταξει θα την πω κι εγω την αμαρτια μου

θελω κι εγω ξυνιλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Για τις γκαστρουλιτσες της παρεας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!!

Οι υπολοιπες υπομονη και Πιστη και θα ερθει και η δικη μας σειρα!

Σημερα στο λεωφορειο ακουσα απο μια κυρια το εξης : "Ο Θεος μας δωρισε την ελπιδα.."

Πραγματικα αλλαξε η διαθεση μου απο τοτε!!

Οσο εχουμε ελπιδα δεν μας σταματαει τιποτα κοριτσια, ειναι το μοναδικο μας οπλο παρεα με τη Πιστη!

σας φιλω..

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Δίκιο έχεις tountsaki !!!!Αφού έχουμε δικό μας παιδί με όλα τα προσόντα και καλή πεθερά τη sosad τι άλλο θέλεις??

Δομνινάκι με το καλό τα ωαριάκια σου να γίνουν εμβρυάκια όλα!!!!!!

Ειρηνακι όλα καλά είδες??Πράγματι η ελπίδα είναι απαραίτητη κινητήριος δύναμη!!!!!!

λοιπόν.. Αποφάσια να παρατήσω τις μέχρι τώρα επιχειρήσεις και να ασχοληθώ με το σινεμά!! Θα γυρίσω ταινία θρίλερ..Θα είναι ένας μανιακός δολοφόνος ο οποίος θα σκοτώσει όλο τον κόσμο και τελευταία θα αφήσει μια γυναίκα που τη λένε Ελπίδα.. Στο τέλος τη σκοτώνει κι αυτή.. Ο τίτλος της ταινίας μου φυσικά θα είναι "η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία".... εεε;; εεε;;;... εεεεε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...