Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερουδιααααα

τι κανετε;

εγω ηρθα το πρωι στο μαγαζι και εκανα μαγκιες[σηκωνα τα κιβωτια με τα απορρυπαντικα και χορευα πισω απο τα ραφια μπας και κατεβει αιμα]και κατεβηκε..εχω σχεδον κανονικη ροη..οχι πολυ..αλλα μαλλον εκανα καποια αποτομη κινηση και ποναει πολυ ο αφαλος μου...λες και εχει δεθει κομπος. δεν μπορω να σηκωθω ορθια..σαν γαμα ειμαι.δεν περιμενα οτι θα το πω ποτε αυτο αλλα...ποναω και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τελικά η πάσης φύσεως "γυμναστική" αποδίδει:lol:

Εύγε Τζενάκι!

L2qIp2.png

Τζένη δεν πίνεις κανένα buscopan plus να στανιάρεις; Εκτός πια αν σου αρέσει πάαρα πολύ!!

Roze καλώς να τα δεχτείς κι εσύ..

Ανδριανή όταν θα γίνω διάσημο μέντιουμ και θα βουίζουν τα κανάλια με την πάρτυ μου, θα χαίρεσαι που με ξέρεις... Και σαν παλιά γνωστή, θα έχεις και μερικές επισκέψεις τσάμπα..Τι νόμιζες έτσι θα σε άφηνα;;;

Τζένη δεν πίνεις κανένα buscopan plus να στανιάρεις; Εκτός πια αν σου αρέσει πάαρα πολύ!!

Roze καλώς να τα δεχτείς κι εσύ..

Ανδριανή όταν θα γίνω διάσημο μέντιουμ και θα βουίζουν τα κανάλια με την πάρτυ μου, θα χαίρεσαι που με ξέρεις... Και σαν παλιά γνωστή, θα έχεις και μερικές επισκέψεις τσάμπα..Τι νόμιζες έτσι θα σε άφηνα;;;

διασημη ε? καναλια συνεντευξεις χμ!!!!!νιωθω τοσο τυχερη που σε ξερω ε! κ να πα κ καμια κουβεντα παραπανω νερο κ αλατι βρε!!!!:tongue::tongue::tongue:

κ που σε αυτο με το τζαπα μην το ξεχασεις :lol::lol::lol:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερουδιααααα

τι κανετε;

εγω ηρθα το πρωι στο μαγαζι και εκανα μαγκιες[σηκωνα τα κιβωτια με τα απορρυπαντικα και χορευα πισω απο τα ραφια μπας και κατεβει αιμα]και κατεβηκε..εχω σχεδον κανονικη ροη..οχι πολυ..αλλα μαλλον εκανα καποια αποτομη κινηση και ποναει πολυ ο αφαλος μου...λες και εχει δεθει κομπος. δεν μπορω να σηκωθω ορθια..σαν γαμα ειμαι.δεν περιμενα οτι θα το πω ποτε αυτο αλλα...ποναω και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

φτου ρε γμτ δεν ηξερα οτι για να ρθουν επρεπε να κανεις δουλειες να περναγες μια βολτα απο το σπιτι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

...........Louloudira μη σκαλίζεις το παρελθόν και ξέχνα τα χρήματα που έχεις δώσει..Άστα να πάνε όλα στο καλό.. ΚΟίτα μπροστά, εμπιστεύσου τους γιατρούς που έχεις τώρα και τον Φεβρουάριο, θα μείνεις έγκυος σε κοριτσάκι και η κύηση θα είναι τελειόμηνη!!!

..Και όπως κατάλαβες, σου έκανα πρόβλεψη χωρίς να κουνήσεις χαρτονόμισμα να φύγει το σύννεφο.. Όχι επειδή μια ψυχή με λέει κακιά. :-)

AAAA Adnihor μη μου το συγχύζεις το μέντιουμ!!!Και χάσει τη δύναμη της!!!Προχώρα tountsaki γερά!Μακάρι να μείνω έγκυος το Φεβρουάριο και να κάνω κόρη και θα σου κουνήσω πολλά χαρτονομίσματα!!!!χαχαΛοιπόν αφήνω το παρελθόν οριστικά πίσω και βουρ το Φλεβάρη !!!Πλάκα πλάκα τότε περίπου θα πάρω το οκ για να ξαναπροσπαθήσω!!!Βρε λες???Να το ακούτε το μέντιουμ!!!!!

AAAA Adnihor μη μου το συγχύζεις το μέντιουμ!!!Και χάσει τη δύναμη της!!!Προχώρα tountsaki γερά!Μακάρι να μείνω έγκυος το Φεβρουάριο και να κάνω κόρη και θα σου κουνήσω πολλά χαρτονομίσματα!!!!χαχαΛοιπόν αφήνω το παρελθόν οριστικά πίσω και βουρ το Φλεβάρη !!!Πλάκα πλάκα τότε περίπου θα πάρω το οκ για να ξαναπροσπαθήσω!!!Βρε λες???Να το ακούτε το μέντιουμ!!!!!

ευχαριστώ Louloudira!! Εντάξει!! έβαλε μυαλό και η Adnihor... ;) ... (όχι καλέ δεν την απείλησα.. Για ποια με πέρασες;;; ..)..

διασημη ε? καναλια συνεντευξεις χμ!!!!!νιωθω τοσο τυχερη που σε ξερω ε! κ να πα κ καμια κουβεντα παραπανω νερο κ αλατι βρε!!!!:tongue::tongue::tongue:

κ που σε αυτο με το τζαμπα μην το ξεχασεις :lol::lol::lol:

... Αλλά μόνο εσύ με υπερασπίζεσαι από την αρχή και δεν θα το ξεχάσω.. Θα σε πάρω για βοηθό μου και θα γίνεις κι εσύ διάσημη!!!! Όλοι θα λένε για τη βοηθό μέντιουμ με το μάρσιπο! (εεε τι το κοριτάκι σου.. πού θα το αφήνεις;;; εεεε;;;; )

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Louloudira!! Εντάξει!! έβαλε μυαλό και η Adnihor... ;) ... (όχι καλέ δεν την απείλησα.. Για ποια με πέρασες;;; ..)..

... Αλλά μόνο εσύ με υπερασπίζεσαι από την αρχή και δεν θα το ξεχάσω.. Θα σε πάρω για βοηθό μου και θα γίνεις κι εσύ διάσημη!!!! Όλοι θα λένε για τη βοηθό μέντιουμ με το μάρσιπο! (εεε τι το κοριτάκι σου.. πού θα το αφήνεις;;; εεεε;;;; )

μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

σιγα μην 9 κιλα αρκουδακι χωραγε σε μαρσιπο ασε που και να χωραγε θα το ετρωγε κ αυτο

βοηθος ε?γιατι οχι παλι συνεντευξεις καναλια περιοδικα!!!!θα γνωρισω κ το σακηηηηηηηηηηηηη ε δεν θα ερθει να μαθει αν τον απαταει η ζυγουλη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μαριέεεφη που είιιιισαιιιιιι????????????

Η Τουντς προσπαθει να σου πάρει την δουλεια!!!!!!!!

Ετσι για να σπασω το μονοπωλειο...χιχι... ο ανταγωνισμος κανει καλό:):):)

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! θα τσακωθουμε μαγδακι εισαι κ εγκυος κ δεν θα μπορω να σε βαρεσω εμενα η τουντσ μου προσεφερε δουλεια εχω οικογενεια να θρεψω κ ενα παιδι που πειναει συνεχως θα γινεις μανα κ θα καταλαβεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! θα τσακωθουμε μαγδακι εισαι κ εγκυος κ δεν θα μπορω να σε βαρεσω εμενα η τουντσ μου προσεφερε δουλεια εχω οικογενεια να θρεψω κ ενα παιδι που πειναει συνεχως θα γινεις μανα κ θα καταλαβεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι για εμενα αλλα για την καημένη την Ελλαδιτσα μας!!!! Πρεπει να ανεβει ο ανταγωνισμός αρα και η αναπτυξη!!!!:):):)

Ασχετο...Εχω πολλες ξυνίλες ειναι απο την εγκυμοσυνη ή εχω κρυώσει????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι για εμενα αλλα για την καημένη την Ελλαδιτσα μας!!!! Πρεπει να ανεβει ο ανταγωνισμός αρα και η αναπτυξη!!!!:):):)

Ασχετο...Εχω πολλες ξυνίλες ειναι απο την εγκυμοσυνη ή εχω κρυώσει????

απο την γκαστρια ειναι μην ανησυχεις κ αν αρχισες απο τωρα!!!!!!!!καλα κουραγια εγω ειχα μεχρι κ τη 16 κ εμμετους πολλους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...