Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας και από εμένα!! Μεγαλώνουμε ταχύτατα, είμαστε σχεδόν 7 μηνών!!

Καιρό έχουμε να τα πούμε ε? Τουντσάκι χαίρομαι πολύ για σένα, με το καλό το μπεμπάκι σου!!

Δομνίνα εύχομαι αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!!

Βρε κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι.. δύο πολύ κοντινοί μας άνθρωποι, προσπαθούν να κάνουν παιδάκι 2,5 χρόνια... τώρα! ανακάλυψαν ότι ο σύζυγος έχει κιρσοκήλη, και οι γιατροί τους έχουν μπερδέψει.. ο γυναικολόγος τους λέει να πάνε για εξωσωματική και ο ουρολόγος τους λέει να χειρουργήσουν την κιρσοκήλη και να περιμένουν 6 μήνες να φτιάξει το σπέρμα.. Σημειωτέον ότι έχουν κάνει πολλές φορές σπερματέγχυση χωρίς καμία επιτυχία.

Δομνίνα μπορείς κάτι να μας πεις σε σχέση με τα παραπάνω? Σε ρωτάω γιατί ξέρω ότι το έχεις ψάξει αρκετά το θέμα..

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας και από εμένα!! Μεγαλώνουμε ταχύτατα, είμαστε σχεδόν 7 μηνών!!

Καιρό έχουμε να τα πούμε ε? Τουντσάκι χαίρομαι πολύ για σένα, με το καλό το μπεμπάκι σου!!

Δομνίνα εύχομαι αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!!

Βρε κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι.. δύο πολύ κοντινοί μας άνθρωποι, προσπαθούν να κάνουν παιδάκι 2,5 χρόνια... τώρα! ανακάλυψαν ότι ο σύζυγος έχει κιρσοκήλη, και οι γιατροί τους έχουν μπερδέψει.. ο γυναικολόγος τους λέει να πάνε για εξωσωματική και ο ουρολόγος τους λέει να χειρουργήσουν την κιρσοκήλη και να περιμένουν 6 μήνες να φτιάξει το σπέρμα.. Σημειωτέον ότι έχουν κάνει πολλές φορές σπερματέγχυση χωρίς καμία επιτυχία.

Δομνίνα μπορείς κάτι να μας πεις σε σχέση με τα παραπάνω? Σε ρωτάω γιατί ξέρω ότι το έχεις ψάξει αρκετά το θέμα..

Καλέ πότε φτάσατε κιόλας 7 μηνών;;;; πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός που ούτε που το καταλάβαμε.. Θα πρέπει να σας έχει ξετρελλάνει ο μπέμπης... Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου και να τον δεις να μεγαλώνει και να γίνεται σωστός άνδρας!

Όσον αφορά την κιρσοκήλη τώρα.. Οι απόψεις διίστανται.. Πόσο χρονών είναι ο φίλος σας; Αν είναι πάνω από 35 οι γιατροί σίγουρα δεν συστήνουν την επέμβαση.. Εμένα ο άνδρας μου όταν έκανε την επέμβαση ήταν 42 αλλά εμείς πήραμε απόφαση να την κάνουμε διότι αν το αφήναμε κι άλλο είχαμε πολύ σοβαρές πιθανότητες μετά από λίγο καιρό να μη βρίσκαμε καθόλου σπέρμα και ευτυχώς δικαιωθήκαμε.. Δεν λέω ότι είδαμε τεράστια διαφορά στον αριθμό αλλά κάποια αύξηση υπήρξε.. Αυτό που δεν άλλαξε καθόλου είναι η μορφολογία του σπέρματος που δυστυχώς εξακολουθεί και παραμένει στο 1% φυσιολογικές μορφές..

Εμείς θέλαμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ούτως ώστε να έχουμε τα νώτα μας καλυμμένα.. δηλαδή να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κάνει τα πάντα - όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό..

Αν το μόνο πρόβλημά τους είναι το σπέρμα τότε να προχωρήσουν σε εξωσωματική.. Αυτό προτείνω εγώ..

Ότι άλλο θες στη διάθεσή σου..

Φιλάκια στον μπέμπη!

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και για τις πληροφορίες!

Η κοπέλα είναι 30 και ο σύζυγος είναι 34. Το σπερμοδιάγραμμα έδειξε 98% ακίνητα σπερματοζωάρια, 1% να κινούνται λίγο και 1% να κινούνται κανονικά.. εάν τα λέω σωστά...

Η διερευνητική λαπαροσκόπηση έδειξε μια μικρή ενδομητρίωση στη φίλη μου, αλλά ο γυναικολόγος της λέει ότι είναι αμελητέα και δεν ευθύνεται για την υπογονιμότητα.

Έχουμε μπερδευτεί τρελλά και τα παιδιά έχουν αγχωθεί πάρα πολύ.

Ώς κέντρο εξωσωματικής συστήνεις κάποιο? Ή κάποιο ειδικό υπογονιμότητας?

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!

Δομνινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και για τις πληροφορίες!

Η κοπέλα είναι 30 και ο σύζυγος είναι 34. Το σπερμοδιάγραμμα έδειξε 98% ακίνητα σπερματοζωάρια, 1% να κινούνται λίγο και 1% να κινούνται κανονικά.. εάν τα λέω σωστά...

Η διερευνητική λαπαροσκόπηση έδειξε μια μικρή ενδομητρίωση στη φίλη μου, αλλά ο γυναικολόγος της λέει ότι είναι αμελητέα και δεν ευθύνεται για την υπογονιμότητα.

Έχουμε μπερδευτεί τρελλά και τα παιδιά έχουν αγχωθεί πάρα πολύ.

Ώς κέντρο εξωσωματικής συστήνεις κάποιο? Ή κάποιο ειδικό υπογονιμότητας?

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!

Τότε σίγουρα υπάρχει κιρσοκήλη... αν φυσικά έχουν κάνει και τις ορμονολογικές εξετάσεις και έχουν αποκλείσει τέτοια περίπτωση..

Ως κέντρο εξωσωματικής σου συστήνω το δικό μου από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη και ως γιατρό τον γιατρό μου, για τον οποίο δεν πρόκειται να ακούσεις κάτι κακό.. Θα σου στείλω πμ όμως για να μη θεωρηθεί διαφήμιση..

L2qIp2.png

Ευχαριστώ για τις ευχές σου trying!! Να μη χάνεσαι.. φιλιά πολλά πολλά!!

Δομνίνα δε χρεώνεις τις ιατρικές συμβουλές που δίνεις; ; ; ; ; ;;;

Εμ γι αυτό δεν μπορείς να πληρώσεις μια μέντιουμ της προκοπής να σου πει το μέλλον.... Τσ τσ τσ τσ ..τς ..

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές σου trying!! Να μη χάνεσαι.. φιλιά πολλά πολλά!!

Εμ γι αυτό δεν μπορείς να πληρώσεις μια μέντιουμ της προκοπής να σου πει το μέλλον.... Τσ τσ τσ τσ ..τς ..

τι εισαι συ βρε αδερφουλα μου τσ τσ τσ παντου επιχειρισεις βλεπεις κ ντολαρς

με τον κυριο που γιορταζει τις μερες των χριστουγεννων κ κοιμαται αγκαλια με λιριτσες τι τον εχεις???

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τι εισαι συ βρε αδερφουλα μου τσ τσ τσ παντου επιχειρισεις βλεπεις κ ντολαρς

με τον κυριο που γιορταζει τις μερες των χριστουγεννων κ κοιμαται αγκαλια με λιριτσες τι τον εχεις???

χα χα χα χα :D συγγενείς είμαστε σίγουρα......... :D

Λόγω κρίσης είπα να κάνω κάποια "ψυχικά".....:lol:

L2qIp2.png

χα χα χα χα :D συγγενείς είμαστε σίγουρα......... :D

τωρα να σου πω οτι ειχα αμφιβολιες θα πω ψεματα κ γω δεν λεω

τι σου ειναι το dna βρε παιδι μου!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Λόγω κρίσης είπα να κάνω κάποια "ψυχικά".....:lol:

μπραβο δομνινα μου θα ανταμιφθεις γιαυτο με δυο μωρακια κ ασε την τουντς να λεει οτι θα κανεις μονο ενα τωρα

εγω ψηφιζω δυο κοριτσακια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο δομνινα μου θα ανταμιφθεις γιαυτο με δυο μωρακια κ ασε την τουντς να λεει οτι θα κανεις μονο ενα τωρα

εγω ψηφιζω δυο κοριτσακια

να βάλουμε στοιχήματα να βγάλουμε και κανένα φράγκο!!!!!! ;) χα χα χα χα χα χα χα ... :mrgreen:

καλα ε δεν παιζεσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εισαι κ εγκυος μαρεσει που λενε οτι η εγκυμοσυνη μαλακωνει την γυναικα κ την κανει πιο ευαισθητη

παντως στην δικη μου προβλεψη εχεις ηδη πεσει εξω μιας κ ο γυναικολογος μου επετρεψε μετα τον μαη να βαλω μπροστα για μωρο λογο καποιου προβληματος

τωρα για να δουμε ποια θα εμπιστευονται στις προβλεψεις μουχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλα ε δεν παιζεσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εισαι κ εγκυος μαρεσει που λενε οτι η εγκυμοσυνη μαλακωνει την γυναικα κ την κανει πιο ευαισθητη

παντως στην δικη μου προβλεψη εχεις ηδη πεσει εξω μιας κ ο γυναικολογος μου επετρεψε μετα τον μαη να βαλω μπροστα για μωρο λογο καποιου προβληματος

τωρα για να δουμε ποια θα εμπιστευονται στις προβλεψεις μουχαχαχαχαχαχα

Φαντάσου να μην ήμουν έγκυος εεε;;; :rolleyes: χα χα χα χα χα...

Όσο για την πρόβλεψη, είχα πει: "Την Άνοιξη!" Μάρτιο, Απρίλιο εκεί.. Δηλαδή ο Μάιος δεν είναι Άνοιξη; Αλλά όπως και να χει, ακόμα δεν φτάσαμε εκεί.. Ας φύγει ο Απρίλιος χωρίς τεστ θετικό και μετά με κακολογείς στην πελατεία μου..

η αληθεια ειναι οτι πριν μεινεις δεν θα ηθελα να χα πεσει στα χερια σου χαχαχαχα

οσο για το αλο ξερω τι κανεις προσπαθεις να κερδισεις χρονο σε 6 μηνες θα μας εχεις ξεφραγκιασει ολες εδω μεσα ξερω αναγκες πολλες παιδι γεννα εχεις εξοδα τωρα χαχαχαχαχαχαχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

καλησπερουδιααααα

τι κανετε;

εγω ηρθα το πρωι στο μαγαζι και εκανα μαγκιες[σηκωνα τα κιβωτια με τα απορρυπαντικα και χορευα πισω απο τα ραφια μπας και κατεβει αιμα]και κατεβηκε..εχω σχεδον κανονικη ροη..οχι πολυ..αλλα μαλλον εκανα καποια αποτομη κινηση και ποναει πολυ ο αφαλος μου...λες και εχει δεθει κομπος. δεν μπορω να σηκωθω ορθια..σαν γαμα ειμαι.δεν περιμενα οτι θα το πω ποτε αυτο αλλα...ποναω και μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...