Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κυρίες μου!!!

Πολύ καλη διάθεση διακρίνω στο καφέ και μ αρέσει πολύ!!!

tountsινάκι και κληρονομικό χάρισμα!!! εύγε!! Έχει πολλά διάθεσιμα χαρίσματα να κληρονομήσει η μπουμπού σου!!! :)

sosad έφτασες και στην αυχενική και όλα βαίνουν καλώς με τον ...περιζήτητο μπέμπη σου!!άντε από εδω και πέρα χαλάρωσε κ απόλαυσέ το !!

Louloudira ... τι να πω!!! είναι αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα που χαίρεσαι που βρήκες ένα πρόβλημα! χαίρεσαι που το βρήκες αλλά λυπάσαι που υπάρχει!!! Σημασία έχει όμως ότι τώρα δεν ψαχνεις στα τυφλά !!όσο για το παρελθόν ...μην το σκαλίζεις ...ότι έγινε έγινε ...

κανένα νέο από την Ειρήνη που θα έκανε χθες υπέρηχο είχαμε??

την καλημέρα μου σε όλες!!!

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

Διαφημίσεις

τουντσακι ακουσε το βρεφος για ηλιοκαμμενο νησιωτη κ δεν βαστιεται βρε δεν ειναι κ μαθημενη ,θα την διδαξει η μαμα της ομως πως δεν πεφτουμε στην αγκαλια ενος αντρα ανευ ορων εκτος αν ειναι ο τζορτζ κλουνει μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχ κ ελεος μη μου τον βγαλετε κ αυτον π@@στη οπως τον νικο παπαδακη δεν θα το αντεξω

Δεν ξέρω αν είναι π.. αλλά σίγουρα είναι πάνω από 50 χρονών... Πάντα προτιμάμε τους νεότερους γιατί μας ανανεώνουν..;)

Καλημέρα κυρίες μου!!!

Πολύ καλη διάθεση διακρίνω στο καφέ και μ αρέσει πολύ!!!

tountsινάκι και κληρονομικό χάρισμα!!! εύγε!! Έχει πολλά διάθεσιμα χαρίσματα να κληρονομήσει η μπουμπού σου!!! :)

......

κανένα νέο από την Ειρήνη που θα έκανε χθες υπέρηχο είχαμε??

την καλημέρα μου σε όλες!!!

καλημέρα Ρενίτα.. Το ύψος μου μόνο να μην πάρει γιατί χθες που ασχολήθηκα λίγο με το δωμάτιό της, διαπίστωσα ότι είμαι πιο κοντή από το κουρτινόξυλο.. :-(

Από την Ειρήνη όχι .. νέα δεν είχαμε...

φιλάκιααααααααα!!!!!!!

Δεν ξέρω αν είναι π.. αλλά σίγουρα είναι πάνω από 50 χρονών... Πάντα προτιμάμε τους νεότερους γιατί μας ανανεώνουν..;)

καλημέρα Ρενίτα.. Το ύψος μου μόνο να μην πάρει γιατί χθες που ασχολήθηκα λίγο με το δωμάτιό της, διαπίστωσα ότι είμαι πιο κοντή από το κουρτινόξυλο.. :-(

φιλάκιααααααααα!!!!!!!

ο νεος ειναι ωραιος μα παντα ο παλιος ειναι αλλιως!!!!εγω προτιμω τζορτζ κ ας ειναι κ 50 .τι 30 τι 40 τι 50!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ο νεος ειναι ωραιος μα παντα ο παλιος ειναι αλλιως!!!!εγω προτιμω τζορτζ κ ας ειναι κ 50 .τι 30 τι 40 τι 50!!!!!!!

έτσι έλεγε κι ο Κωνσταντάρας, αλλά τα θυμαράκια δεν τα γλίτωσε.... χι χι χι χι χι χι χι ... :tongue:

καλημερα καλημερα!

περιοδος δεν μου εχει κατεβει.μονο οταν παω τουαλετα και σκουπιζομαι στο χαρτι βγαινει καφε σκουρο αιμα..τι ειναι αυτο ρε γμτ..αν συνεχιστει αυριο θα παρω τη γιατρο να ρωτησω τι θα κανω.εχει συμβει αυτο σε καμια απο εσας;

τις απορριες μου τις εγραψα σε ενα χαρτι..και το εχω ηδη μες την τσαντα μου.γιατι αν τα γραψω στο κινητο ειμαι σιγουρη οτι θα το ξεχασω στο σπιτι...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!

Εγώ από την προηγούμενη Παρασκευή φτιάχνω δέρμα.. φτάνω σπίτι κατά τις 8 το απόγευμα, τρώω, έρχεται η νοσοκόμα να μου κάνει τις ενέσεις, κάθομαι στον καναπέ και κατά τις 10 τα ματάκια μου κλείνουν και μεταφέρομαι στο κρεβάτι όπου συνεχίζω τον ύπνο μου μέχρι τις 7.30 το πρωί.. μάλλον ο οργανισμός μου είναι εξαντλημένος από το ποτάμι αίματος (το οποίο ευτυχώς ελαττώθηκε σήμερα) και μαζεύει δυνάμεις για τις επόμενες μέρες..

Λουλουδίρα μου άτιμο πράγμα η θρομβοφιλία... μα τι να κάνεις κι εσύ πια.. όλα τα έχεις κάνει.. και είναι τόσο δύσκολο να πρέπει να επισκεφτείς πάλι τους ίδιους γιατρούς και να τα ψάξεις όλα από την αρχή... Είμαι σίγουρη ότι θα τα βγάλεις πέρα και θα βρεις την άκρη.. Κι εγώ παλεύω με τα γιατί και τα πως αλλά κάθε φορά όλο και κάτι παραπάνω κάνουμε και διορθώνουμε και ειλικρινά ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά και τυχερή για μένα..

Τα μπεμπίνια σας θα κονταροχτυπιούνται... προτιμώ να κάνω ένα κι ένα για να έχω δυνατότητες επιλογής!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

φιλάκιααααααααα!!!!!!!

αν ήσουν στο υψος του κορτινόξυλου μάλλον θα υπήρχε ένα θέμα! :lol:

καλημερα καλημερα!

περιοδος δεν μου εχει κατεβει.μονο οταν παω τουαλετα και σκουπιζομαι στο χαρτι βγαινει καφε σκουρο αιμα..τι ειναι αυτο ρε γμτ..αν συνεχιστει αυριο θα παρω τη γιατρο να ρωτησω τι θα κανω.εχει συμβει αυτο σε καμια απο εσας;

τις απορριες μου τις εγραψα σε ενα χαρτι..και το εχω ηδη μες την τσαντα μου.γιατι αν τα γραψω στο κινητο ειμαι σιγουρη οτι θα το ξεχασω στο σπιτι...

geni ναι έχει συμβει σε μένα - ο οργανισμός σου θέλει τον χρόνο του για να επανέλθει - από την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι πιο φυσιολογικά ... Πρόσεξε μην ξεχάσεις την τσάντα σου γιατί εγω χθες την ξέχασα :tongue:

Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,

αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί

Τα καλύτερα θα 'ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ

φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ

[sIGPIC][/sIGPIC] cute-pig-2-smiley-003.gif

age.png

ρενιτακιιιιιιι..κ γω τα κανω αυτα..και τσακωνομαι με τον αντρα μου...

με λεει γιαγια Διονυσια..[ετσι λενε τη γιαγια του που εχει αλτζχαιμερ]

ποοοσες φορες με ρωταει..το τηλ το εβαλες στην τσαντα;..ναι..τα κλειδια σου; ναι..τα τσιγαρα σου;..ναι..[του λεω με παρεξηγημενο υφος..]και οταν παε σπιτι διαπιστωνω οτι εχω ξεχασει την τσαντα στο μαγαζι...τι να πεις..

μακαρι να μου ερθουν σημερα..δεν αντεχω ..εν τω μεταξυ διαβασα και σε ενα σαιτ οτι μετα απο αποξεση υπαρχει περιπτωση να κλεισει ο τραχηλος και να μην κατεβαινει το αιμα..υπαρχει περιπτωση να ισχυει ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρενιτακιιιιιιι..κ γω τα κανω αυτα..και τσακωνομαι με τον αντρα μου...

με λεει γιαγια Διονυσια..[ετσι λενε τη γιαγια του που εχει αλτζχαιμερ]

ποοοσες φορες με ρωταει..το τηλ το εβαλες στην τσαντα;..ναι..τα κλειδια σου; ναι..τα τσιγαρα σου;..ναι..[του λεω με παρεξηγημενο υφος..]και οταν παε σπιτι διαπιστωνω οτι εχω ξεχασει την τσαντα στο μαγαζι...τι να πεις..

μακαρι να μου ερθουν σημερα..δεν αντεχω ..εν τω μεταξυ διαβασα και σε ενα σαιτ οτι μετα απο αποξεση υπαρχει περιπτωση να κλεισει ο τραχηλος και να μην κατεβαινει το αιμα..υπαρχει περιπτωση να ισχυει ;

Σερφάρει και στο ίντερνετ η γιαγιάκααααα????? Μπράβοοοοοο!!!!:D

Πάρε το γιατρό και ρώτα και μη διαβάζεις στο ίντερνετ τίποτα... Όλα υπάρχει περίπτωση να συμβούν, αλλά δεν είναι ανάγκη να συμβούν σε μας..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Σερφάρει και στο ίντερνετ η γιαγιάκααααα????? Μπράβοοοοοο!!!!:D

Πάρε το γιατρό και ρώτα και μη διαβάζεις στο ίντερνετ τίποτα... Όλα υπάρχει περίπτωση να συμβούν, αλλά δεν είναι ανάγκη να συμβούν σε μας..:rolleyes:

χαχαχαχαχαχ..ναι αφου με λενε σουπερ γιαγια...:lol:

θα περιενω μεχρι αυριο..κιαν δεν..θα την παρω τηλεφωνο..

κοριτσαρες καλο μεσημερι!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σας κοριτσακια!!!

Παρασκευη απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρουλη. Αντε να δουμε τι θα μας πει. Τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια κατασταση τι να σας πω.,.... Αισθανομαι οτι εχει αυξηθει η ενεργεια μου και ολο μαζευω και συγυριζω στο σπιτι. Επισης ενω ελεγα τοσο καιρο να φτασει ο καιρος που θα γεννησω, τωρα που πλησιαζει αυτη η στιγμη, αισθανομαι οτι και καλα αυτη η στιγμη θα αργησει πααααρα πολυ και πως εχω περιθωρειο πολυ ακομα...

Μαλλον φοβαμαι την στιγμη της γεννας και μου εχει δημιουργηθει αρνητισμος, λες και αμα το αρνηθω, θα το χονεψω το παιδι και δε θα βγει... χαχαχα

Γεια σας κοριτσακια!!!

Παρασκευη απογευμα εχω ραντεβου με τον γιατρουλη. Αντε να δουμε τι θα μας πει. Τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια κατασταση τι να σας πω.,.... Αισθανομαι οτι εχει αυξηθει η ενεργεια μου και ολο μαζευω και συγυριζω στο σπιτι. Επισης ενω ελεγα τοσο καιρο να φτασει ο καιρος που θα γεννησω, τωρα που πλησιαζει αυτη η στιγμη, αισθανομαι οτι και καλα αυτη η στιγμη θα αργησει πααααρα πολυ και πως εχω περιθωρειο πολυ ακομα...

Μαλλον φοβαμαι την στιγμη της γεννας και μου εχει δημιουργηθει αρνητισμος, λες και αμα το αρνηθω, θα το χονεψω το παιδι και δε θα βγει... χαχαχα

Κι εγώ θα ήθελα ν'ασχολούμαι με το σπίτι, αλλά αναγκαστικά, δίνω οδηγίες στον άντρα μου.. Αντί να είμαι εγώ δηλαδή η ενεργητική, είναι εκείνος.. ;) Μακάρι να μπορούσα να του δώσω και τη γέννα, γιατί όσο να ναι, τις έχω κι εγώ τις αγωνίες μου... Αλλά δε μασάμε!! Μασάμε; Όχι όχι!!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...