Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

οταν μου τελειωσουν θα παω για υπερηχο ..και θελω να ρωτησω τοσα πραγματα το γιατρο που τα εχω κανει κουβαρι μες το μυαλο μου..και ξερω οτι οταν θα παω δεν θα θυαμαι τιποτα..μμμμ καλυτερα να τα γραψω...αλλα κ αν τα γραψω εγω ειμαι ικανη να ξεχασω το χαρτι στο σπιτι ..εχω και λιγο αλτζχαιμερ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

οταν μου τελειωσουν θα παω για υπερηχο ..και θελω να ρωτησω τοσα πραγματα το γιατρο που τα εχω κανει κουβαρι μες το μυαλο μου..και ξερω οτι οταν θα παω δεν θα θυαμαι τιποτα..μμμμ καλυτερα να τα γραψω...αλλα κ αν τα γραψω εγω ειμαι ικανη να ξεχασω το χαρτι στο σπιτι ..εχω και λιγο αλτζχαιμερ...

γράψτα στο κινητό!!!! ;)

Βρε κορίτσια μην τσακώνεστε για μένα.. Δώστε ότι έχετε ευχαρίστηση.. και ένα και δυο και τρία και τέσσερα μπεμπίνια είναι καλοδεχούμενα φτάνει να είναι γερά.. μόνο αυτό.. Ας μου κάτσει για αρχή το ένα τουλάχιστον και γεροί να είμαστε να κάνω και άλλη προσπάθεια..

Sosad είμαι τόσο χαρούμενη για σένα.. Είδες που όλα τα άσχημα τα έχεις ξεχάσει ήδη; Αυτός ο μπέμπαρος..ο προικισμένος καλέ.. ήρθε αυτή τη φορά για να μείνει και για να κάνει ευτυχισμένα όλες τις μπέμπες του 2012 (Τουντς για τη δική σου χτυπάει η καμπάνα)!

Εγώ είμαι καλά.. έκανα χθες τις πρώτες ενεσούλες αλλά πέρασα ένα βράδυ θρίλερ μιας και κάθε 3 ώρες σηκωνόμουν για να αλλάξω και σερβιέτα και ταμπόν.. Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώνεται ο γιατρός μου που μου είχε πει ότι μετά την υστεροσκόπηση η μήτρα θα αιματώνεται καλύτερα..

Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή για υπέρηχο και αιματάκι..

Τζενάκι καλώς τη δέχτηκες κι εσύ τη σέξυ... άντε να σου ρθει και σένα να κάνουν παρέα με τη δικιά μου!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Βρε κορίτσια μην τσακώνεστε για μένα.. Δώστε ότι έχετε ευχαρίστηση.. και ένα και δυο και τρία και τέσσερα μπεμπίνια είναι καλοδεχούμενα φτάνει να είναι γερά.. μόνο αυτό.. Ας μου κάτσει για αρχή το ένα τουλάχιστον και γεροί να είμαστε να κάνω και άλλη προσπάθεια..

Sosad είμαι τόσο χαρούμενη για σένα.. Είδες που όλα τα άσχημα τα έχεις ξεχάσει ήδη; Αυτός ο μπέμπαρος..ο προικισμένος καλέ.. ήρθε αυτή τη φορά για να μείνει και για να κάνει ευτυχισμένα όλες τις μπέμπες του 2012 (Τουντς για τη δική σου χτυπάει η καμπάνα)!

Εγώ είμαι καλά.. έκανα χθες τις πρώτες ενεσούλες αλλά πέρασα ένα βράδυ θρίλερ μιας και κάθε 3 ώρες σηκωνόμουν για να αλλάξω και σερβιέτα και ταμπόν.. Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώνεται ο γιατρός μου που μου είχε πει ότι μετά την υστεροσκόπηση η μήτρα θα αιματώνεται καλύτερα..

Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή για υπέρηχο και αιματάκι..

Τζενάκι καλώς τη δέχτηκες κι εσύ τη σέξυ... άντε να σου ρθει και σένα να κάνουν παρέα με τη δικιά μου!

Φιλάκια πολλά!

Δίκιο έχεις... και ένα και δύο και όσα, και ό,τι... Να ναι γερά μόνο!! Αυτό μετράει!!!

Όσο για τον καρδιοκατακτητή μπέμπη, θα το παίζει σε δυο ταμπλό με το καλημέρα, αφού μαζί με τη δικιά μου θα έρθει και η μπέμπα της blue velvet.. Αυτός ο μπέμπης θα μας καταστρέψει!!! :lol:

Διαφημίσεις

Άντε βρε κορίτσια με κάνετε και χαζογελάω :lol::lol::lol::lol::lol:

και μόνο στην ιδέα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δομνινάκι ΄καλά λέει η τουνσ΄, κανόνισε για γιο, να έχουμε και ανταγωνισμό!!!

δεν τον θέλω μονοφαγά και καλομαθημένο:wink:;-):wink:

HDfQp3.png

Άντε βρε κορίτσια με κάνετε και χαζογελάω :lol::lol::lol::lol::lol:

και μόνο στην ιδέα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sohappy αλλαξε κ νικ ναιμ επιτελους!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια κουκλα μου με το καλο να τον κρατησεις αγκαλιτσα τον πασα σου!!! ε του π@@στη με τοσες γυναικες ενα χαρεμι θα το φιαξει χαχαχαχαχχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω την ισορροπία σε αυτό το καφέ :lol:

L2qIp2.png

που λετε κοριτσια εδω στα μερη μας μια κοπελα εμεινε εγκυος κ της ειχαν πει οτι εχει κοριτσι γεννησε με το καλο κ οταν η μαια εδινε τα συγχαρηκια για την μπεμπα κουνιαδος κ πεθερος την εβριζαν λεγοντας της οτι αυτοι εχουν αγορι κ οχι κοριτσι μα τους λεει κυριε κοριτσι σας ειχαν πει φωναζε ο πεθερος στην κλινικη μεσα οτι δεν ξερουν τι τους γινεται πανικος σας λεω εφυγαν κακην κακως .

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!!!!Τι ωραία νέα Sosad !!!!Πολύ χάρηκα !!!!Μπράβοοοοο!!!!Αγοράκι και προικισμένος θα σφάζονται οι γυναίκες στα πόδια του!!!Δομνίνα με το καλό να μείνεις έγκυος και ας είναι και κορίτσι να σφάζονται πολλές για το γιο της Sosad!!!!!Geni γράψε τις απορίες σε ένα μεγάλο χαρτί και κόλλα το στην εξώπορτα σου για να μη το ξεχ΄σεις!!!Πολλές φορές το παθαινα και γω για αυτό στο λέω!!!!!χαχαΑπό την αγωνία να τα ρωτήσω όλα στο τέλος πάθαινα black out!!!!!!!!!

Εχω και γω νέα !!!!Και καλά και κακά!!!!!Πήρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη βιοψία πλακούντα και εμβρύου!!!Μίλησα με τη γιατρό και τα είπαμε τηλεφωνικά αλλά γραπτώς θα τα πάρω τη Παρασκευή !!Αυτά που π΄πηρα σήμερα είναι το 80%!!!Λοιπόν ο πλακούντας ηταν τίγκα στους θρόμβους και το έμβρυο επίσης!!!Και στον εγκέφαλο κι στη καρδούλα !!!!Η θρομβοφιλία είναι αδιαμφισβήτητη και από κει και πέρα βρήκε ευρήματα που προκαλούνται από αυτοάνοσα!!!!Επίσης πιθανό είναι να υπάρχει και ιος που μοιαζει με μυκητα αλλά θα το ξερω μεθαυριο!!!Ετσι κι αλλιώς όμως δε θα είναι αυτός η αιτία της αποβολής γιατι η θρομβοφιλια είναι πιο σημαντική και φανηκε οτι ηταν από νωρίς στην εγκυμοσύνη και όχι στο τέλος για να αποβληθεί το έμβρυο!!Απλά αν υπάρχει μπορεί την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση που θα προκαλούσε σίγουρα αποβολή , να την επιτάχυνε!!!Θρομβοφιλία είχα σίγουρα σε όλες τις κυήσεις!!!Τι να σας πω ρε κορίτσια από τη μία χάρηκα που βρήκα κάτι ,από την άλλη λέω αμάν πως ξεμπερδεύουν τώρα??Πάλι ψάξιμο θέλω , μόνο ερυθηματώδη λύκο ξέρω οτι δεν έχω!!!Υποπτέυομαι αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο γιατί δεν το χα καλύψει πλήρως!!!Αυριο πάω σε ανοσολόγο αλλά μάλλον πρέπει να πάω και σε ρευματολόγο!!!!!Ελεοοοοοοος!!!!Μήπως και σε ένα σωρό αιματολόγους που πήγα και έκανα εξετάσεις πάνω από 1500 ευρω συνολικά έβγαλα κάτι???Ηπια θρομβοφιλία μου λέγαν και μόνο λογω ιστορικου λεγαν να παρω αγωγή και την πιο μικρή!!!!Τωρα αποδείχθηκε περίτρανα οτι θέλω βαρβάτη αγωγή!!!Τι στο καλό τα δωσα ενα σωρο λεφτα ????Πως να μη σκάω μετά με τον άσχετο που οταν απέβαλλα τα δίδυμα πριν 6 χρόνια και μάλιστα στη 16 βδομάδα κύησης μου είπε οτι δε χρειαζεται να τα στειλω για βιοψια ????Θα ειχα βγαλει τότε ενα σωρο συμπεράσματα !!!!!!Δε θα χτυπιόμουν 6 χρόνια τώρα!!!!!!!!!Ατιμη κοινωνία!!!!Δε πρέπει να το βάζουμε κάτω αλλά αμα δε τα πω θα σκάσωωωωωωωωω

Ανδριανή είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα τη σήμερον ημέρα;;;; ήμαρτον!!

blue velvet μπλέξαμε με τον προικισμένο, ηλιοκαμμένο νησιώτη.... (το ξέρω ότι ακόμα δεν είναι ηλιοκαμμένος, αλλά σε νησί θα μεγαλώσει.. Δεν θα ηλιοκαεί; Θα ηλιοκαεί!!) Η δικιά μου με έχει ταράξει στις κλωτσιές σήμερα.. Α πα πα πα.. Ξεσηκώθηκε κι άντε να τη μαζέψω!!

Louloudira μη σκαλίζεις το παρελθόν και ξέχνα τα χρήματα που έχεις δώσει..Άστα να πάνε όλα στο καλό.. ΚΟίτα μπροστά, εμπιστεύσου τους γιατρούς που έχεις τώρα και τον Φεβρουάριο, θα μείνεις έγκυος σε κοριτσάκι και η κύηση θα είναι τελειόμηνη!!!

..Και όπως κατάλαβες, σου έκανα πρόβλεψη χωρίς να κουνήσεις χαρτονόμισμα να φύγει το σύννεφο.. Όχι επειδή μια ψυχή με λέει κακιά. :-)

Ανδριανή είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα τη σήμερον ημέρα;;;; ήμαρτον!!

blue velvet μπλέξαμε με τον προικισμένο, ηλιοκαμμένο νησιώτη.... (το ξέρω ότι ακόμα δεν είναι ηλιοκαμμένος, αλλά σε νησί θα μεγαλώσει.. Δεν θα ηλιοκαεί; Θα ηλιοκαεί!!) Η δικιά μου με έχει ταράξει στις κλωτσιές σήμερα.. Α πα πα πα.. Ξεσηκώθηκε κι άντε να τη μαζέψω!!

Louloudira μη σκαλίζεις το παρελθόν και ξέχνα τα χρήματα που έχεις δώσει..Άστα να πάνε όλα στο καλό.. ΚΟίτα μπροστά, εμπιστεύσου τους γιατρούς που έχεις τώρα και τον Φεβρουάριο, θα μείνεις έγκυος σε κοριτσάκι και η κύηση θα είναι τελειόμηνη!!!

..Και όπως κατάλαβες, σου έκανα πρόβλεψη χωρίς να κουνήσεις χαρτονόμισμα να φύγει το σύννεφο.. Όχι επειδή μια ψυχή με λέει κακιά. :-)

τουντσακι ακουσε το βρεφος για ηλιοκαμμενο νησιωτη κ δεν βαστιεται βρε δεν ειναι κ μαθημενη ,θα την διδαξει η μαμα της ομως πως δεν πεφτουμε στην αγκαλια ενος αντρα ανευ ορων εκτος αν ειναι ο τζορτζ κλουνει μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχ κ ελεος μη μου τον βγαλετε κ αυτον π@@στη οπως τον νικο παπαδακη δεν θα το αντεξω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Γεια σας κοριτσάρες!!!!Τι ωραία νέα Sosad !!!!Πολύ χάρηκα !!!!Μπράβοοοοο!!!!Αγοράκι και προικισμένος θα σφάζονται οι γυναίκες στα πόδια του!!!Δομνίνα με το καλό να μείνεις έγκυος και ας είναι και κορίτσι να σφάζονται πολλές για το γιο της Sosad!!!!!Geni γράψε τις απορίες σε ένα μεγάλο χαρτί και κόλλα το στην εξώπορτα σου για να μη το ξεχ΄σεις!!!Πολλές φορές το παθαινα και γω για αυτό στο λέω!!!!!χαχαΑπό την αγωνία να τα ρωτήσω όλα στο τέλος πάθαινα black out!!!!!!!!!

Εχω και γω νέα !!!!Και καλά και κακά!!!!!Πήρα τα πρώτα αποτελέσματα από τη βιοψία πλακούντα και εμβρύου!!!Μίλησα με τη γιατρό και τα είπαμε τηλεφωνικά αλλά γραπτώς θα τα πάρω τη Παρασκευή !!Αυτά που π΄πηρα σήμερα είναι το 80%!!!Λοιπόν ο πλακούντας ηταν τίγκα στους θρόμβους και το έμβρυο επίσης!!!Και στον εγκέφαλο κι στη καρδούλα !!!!Η θρομβοφιλία είναι αδιαμφισβήτητη και από κει και πέρα βρήκε ευρήματα που προκαλούνται από αυτοάνοσα!!!!Επίσης πιθανό είναι να υπάρχει και ιος που μοιαζει με μυκητα αλλά θα το ξερω μεθαυριο!!!Ετσι κι αλλιώς όμως δε θα είναι αυτός η αιτία της αποβολής γιατι η θρομβοφιλια είναι πιο σημαντική και φανηκε οτι ηταν από νωρίς στην εγκυμοσύνη και όχι στο τέλος για να αποβληθεί το έμβρυο!!Απλά αν υπάρχει μπορεί την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση που θα προκαλούσε σίγουρα αποβολή , να την επιτάχυνε!!!Θρομβοφιλία είχα σίγουρα σε όλες τις κυήσεις!!!Τι να σας πω ρε κορίτσια από τη μία χάρηκα που βρήκα κάτι ,από την άλλη λέω αμάν πως ξεμπερδεύουν τώρα??Πάλι ψάξιμο θέλω , μόνο ερυθηματώδη λύκο ξέρω οτι δεν έχω!!!Υποπτέυομαι αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο γιατί δεν το χα καλύψει πλήρως!!!Αυριο πάω σε ανοσολόγο αλλά μάλλον πρέπει να πάω και σε ρευματολόγο!!!!!Ελεοοοοοοος!!!!Μήπως και σε ένα σωρό αιματολόγους που πήγα και έκανα εξετάσεις πάνω από 1500 ευρω συνολικά έβγαλα κάτι???Ηπια θρομβοφιλία μου λέγαν και μόνο λογω ιστορικου λεγαν να παρω αγωγή και την πιο μικρή!!!!Τωρα αποδείχθηκε περίτρανα οτι θέλω βαρβάτη αγωγή!!!Τι στο καλό τα δωσα ενα σωρο λεφτα ????Πως να μη σκάω μετά με τον άσχετο που οταν απέβαλλα τα δίδυμα πριν 6 χρόνια και μάλιστα στη 16 βδομάδα κύησης μου είπε οτι δε χρειαζεται να τα στειλω για βιοψια ????Θα ειχα βγαλει τότε ενα σωρο συμπεράσματα !!!!!!Δε θα χτυπιόμουν 6 χρόνια τώρα!!!!!!!!!Ατιμη κοινωνία!!!!Δε πρέπει να το βάζουμε κάτω αλλά αμα δε τα πω θα σκάσωωωωωωωωω

λουλουδιρα κ γω απο την πρωτη αποβολη εκανα για θρομβοφιλια κ υποτιθεται οτι ειχα προδιαθεση κ οχι θρομβοφιλια( κ επρεπε να περνω φιλισιν οπωσδηποτε ελπιζω να σου το ειπαν αυτο οτι 3 μηνες πριν μεινεις εγκυος να το περνεις)κ απο 2000μοναδες κλεξαν στην 22 βδομαδα ανεβηκα στων 6000 μοναδων σε μια μερα αστα βραστα κ φασκελοκουκουλοστα εχω φιαξει εγω σπιτια σε μικροβιολογους κυτταρολογους γυναικολογους κ οοοοοολους τους π@π@ρολογους .τεσπα αναγκη τους εχουμε βρισκουν κ μας πατανε

εγω ειχα μια βιοχημικη μια αυτοματη μια παλινδρομη κ αλλη μια παλινδρομη που ημουν εγκυος σε διδυμα αλλα το ποντικακι το ενα τα καταφερε κ τωρα την εχω αγκαλιτσα κ παλεψα κ 2,5 χρονια με την υπογονιμοτητα τρωγοντας τα μηδενικα το ενα πισω απο το αλο οποτε ξερω το λουκι που τραβας κανε υπομονη κ πες οτι θες οχι μονο εδω αλλα κ στους γιατρους που σε παρακολουθουσαν για να ξεσπασεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...